Kilpailuta laina ilmaiseksi ja säästä

Me kilpailutamme lainat puolestasi 25 eri pankilla ja muulla rahalaitoksella.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Saat useiden pankkien lainatarjouksetSaat useiden pankkien lainatarjoukset

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Sisällysluettelo

Lainan kilpailuttaminen tuo säästöä

Tarvitsetko lainaa, mutta haluat varmistaa, ettei sinulle aiheudu siitä ylimääräisiä kuluja? VertaaLainaa.fi auttaa sinua tässä tavoitteessa. Lainojen kilpailutus on avain edullisen lainan löytämiseen eri pankkien ja rahoituslaitosten joukosta, erityisesti suuremmilla lainasummilla, joissa voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja.

VertaaLainaa.fi vertailupalvelumme kautta voit saada yhdellä hakemuksella jopa 25 lainatarjousta, ja mikä parasta – palvelumme on sinulle maksuton.

Palvelussamme voit selkeästi nähdä lainan kulut, kokonaiskustannukset, kuukausierän ja todellisen vuosikoron. Olipa kyseessä uusi laina tai vanhan lainan kilpailuttaminen, ja riippumatta siitä onko kyse kulutusluotosta, pikavipistä tai perinteisestä pankkilainasta, VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Tämä varmistaa, että saat parhaat mahdolliset ehdot lainallesi.

Kun lainatarjoukset saapuvat, voit tarkastella niitä rauhassa ja tehdä päätöksesi. Hyväksytyn lainan voit allekirjoittaa sähköisesti ja rahat siirretään tilillesi nopeasti. Yksinkertaisesti sanottuna, me VertaaLainaa.fi:ssä teemme kaiken raskaan työn puolestasi, ja kilpailutamme lainat ilmaiseksi, jotta voit keskittyä valitsemaan parhaan tarjouksen.

 

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Lainan kilpailuttamisessa on vain kolme vaihetta:

 1. Lainahakemuksen täyttäminen.
 2. Lainatarjousten vertailu.
 3. Sopivan lainan valitseminen.

Päivitetty: 23,syyskuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Laina kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa – palvelun kautta, koska:

 • Kilpailuttaminen on maksutonta – et maksa lainan kilpailuttamisesta mitään.
 • Kilpailuttaminen on helppoa – tavoita yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahalaitosta.
 • Kilpailuttaminen on turvallista – tietosi pysyvät takuuvarmasti turvassa eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan lainaa.
 • Kilpailuttaminen auttaa säästämään – lainan kilpailuttamisen avulla voit löytää lainan, jossa on nykyistä lainaasi edullisemmat kulut ja korot.

Kilpailuta lainasi ja säästä jopa tuhansia euroja

Itsenäinen lainojen kilpailuttaminen pankkien välillä voi olla aikaa vievää ja vaativaa; jokaista hakemusta tulee käsitellä yksitellen ja odotusajat tarjouksille voivat venyä pitkiksi. Onneksi VertaaLainaa.fi:n tarjoama maksuton lainanvälityspalvelu tekee työn sinun puolestasi. Lainasi kilpailutetaan yli 25 eri pankin ja rahalaitoksen kesken, riippumatta haetusta lainasummasta. Mukana olevat lainapalvelut pyrkivät aina tarjoamaan sinulle optimaalisen lainaratkaisun. Prosessi on nopea, ja saat ensimmäiset tarjoukset jo saman päivän aikana.

On tärkeää huomata, että lainakustannusten välillä voi olla merkittäviä eroja. Välityspalvelumme avulla voit säästää satoja, ellei jopa tuhansia euroja. Esimerkkinä: 10 000 euron laina viiden vuoden maksuajalla, halvimman lainan kokonaiskustannukset voivat olla 10 996 euroa, kun taas kallein voi kohota 15 896 euroon. Tämä tarkoittaa mahdollista säästöä jopa 4900 euroa.

Tämä esimerkkilaskelma on suuntaa-antava, perustuen lainapalveluiden tarjoamiin esimerkkeihin. Tarkan kuvan saamiseksi todellisista kustannuksista, suosittelemme pyytämään maksuttomat lainatarjoukset arvioitavaksesi. Saat henkilökohtaiset tarjoukset perustuen antamiisi tietoihin ja valitsemaasi lainasummaan ja -aikaan. Yhteishakijan kanssa lainan hakeminen voi myös alentaa korkoa, koska se vähentää luotonantajan riskiä.

 

Kilpailuta laina yhdellä hakemuksella

Lähetä maksuton lainahakemuksesi vertailupalveluumme ja vastaanota monia tarjouksia eri pankilta ja rahoituslaitoksilta nopeasti. Kauttamme voit hakea 1000 – 60 000 euron lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Vertailun tekeminen on helppoa palvelussamme: jätä hakemus, katso tarjoukset ja tee valintasi.

Hakemuksen lähettäminen ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten vastaanotto velvoita sinua mihinkään. Sinä päätät, hyväksytkö jonkun tarjouksista vai et. Sinä olet se, joka tekee lopullisen päätöksen lainasta.

Lainan kilpailuttaminen VertaaLainaa – palvelussa on:

 • Maksutonta – lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
 • Vaivatonta – saat hetkessä useita lainatarjouksia vertailtavaksesi
 • Luotettavaa – palvelussa kerrotaan kaikki lainaan liittyvät asiat selkeästi ja rehellisesti

Hyödyntämällä maksuttoman lainojen vertailuun- ja kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelumme, saat helposti jopa kymmenien pankkien lainatarjoukset.*

*Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Lainan kilpailutus ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen. Vasta lainansopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti lainan myöntäneelle pankille. 

 

Lainan kilpailutus on täysin ilmaista

Anna meidän auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi ilman kustannuksia. Lähetettyäsi lainahakemuksen palveluumme, useat pankit ja lainayhtiöt tarjoavat sinulle lainatarjouksia veloituksetta. Lainatarjousten pyytäminen on ilmaista eikä sido sinua hyväksymään niitä. Voit rauhassa selvittää, tarjoaisiko joku muu edullisemman ratkaisun olemassa olevalle lainallesi.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu ilman kuluja. Yhdistä eri lainat, kuten kulutusluotto, joustoluotto, pankkilaina tai pikavippi yhdeksi selkeämmäksi lainaksi. Oletko jo maksanut useampaa lainaa? Hae maksuton tarjous näille lainoille ja näe, kannattaisiko sinun yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

 

Lainan kilpailutus ilman pankinvaihtoa VertaaLainaa.fi-palvelussa

Kun käytät VertaaLainaa.fi-palvelua lainan kilpailutukseen, useat tunnetut pankit ja rahalaitokset, niin kotimaasta kuin ulkomailta, ottavat osaa kilpailuun. Olemme varmistaneet, että jokainen mukana oleva lainantarjoaja on luotettava ja turvallinen.

Kilpailutamme lainasi ilmaiseksi, ja kun hyväksyt jonkin saamistasi lainatarjouksista, siirtyy laina suoraan ilmoittamallesi tilille. Ei ole tarvetta avata uutta tiliä muualla, vaan voit jatkaa asioimista tutussa pankissasi.

 

Kilpailuta laina summille 1000 – 60 000 euroa

Kilpailutamme puolestasi kaikenkokoiset lainat, pikavipeistä suuriin kulutusluottoihin ja pankkilainoihin, jopa 60 000 euroon asti. Tarjolla olevat maksuajat lainoille vaihtelevat 1–15 vuoden välillä. Yleensä isommille lainasummille on saatavilla pidempi takaisinmaksuaika.

Käytä maksutonta palveluamme lainan kilpailuttamiseen ja perehdy tarjouksiin kaikessa rauhassa. Takaajia tai muita vakuuksia lainalle ei vaadita, mutta voit halutessasi lisätä yhteisvastuullisen hakijan, kuten puolison, ystävän tai sukulaisen. Tällaisessa tilanteessa molemmat hakijat vastaavat yhdessä lainan takaisinmaksusta. Mikäli et saa mieleistäsi tarjousta palvelumme kautta, voit myös kääntyä oman pankkisi puoleen. Tällöin voit käyttää myös Takuusäätiön takausta lainan saamisen helpottamiseksi.

Valitse VertaaLainaa, jos:

 • Olet etsimässä edullista lainaa.
 • Toivot nopeaa ja helppoa lainan kilpailutusta.
 • Haluat lainan ilman takaajia tai muita vakuuksia.
 • Toivot saavasi lainan käyttöösi pikaisesti.
 • Pankkikonttorissa asiointi ei ole sinulle mieluista.
 • Arvostat kotimaisessa palvelussa kilpailutettua lainaa.

 

Näin kilpailutat vanhan lainasi ja säästät koroissa

Kilpailuta jo olemassa oleva lainasi niin kuin olisit hakemassa uutta rahoitusta. Anna meille tieto siitä, kuinka paljon sinulla on vielä jäljellä maksettavaa vanhasta lainastasi, ja me lähetämme sinulle vertailtavat lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa.

Haluatko varmistaa, että et maksa liian suurta korkoa nykyisestä lainastasi? Säännöllinen lainan kilpailutus auttaa pitämään sinut ajan tasalla siitä, miten korkomarkkinat liikkuvat. Jos esimerkiksi otit lainan viime vuonna, sen korko voi olla nyt korkeampi verrattuna nykyisiin tarjouksiin.

Vanha lainasi saattaa olla esimerkiksi kulutusluotto, joustoluotto, pankkilaina, pikaluotto, luottokorttivelka, osamaksusopimus tai vaikka autolaina.

Haluatko nähdä, löytyykö parempaa tarjousta? Täytä ilmainen lainahakemus, ja saat tarjoukset pankeilta sekä rahalaitoksilta. Vertaile saamiasi lainatarjouksia nykyisen lainasi ehtoihin, ja jos saat edullisemman lainatarjouksen, voit hyväksyä sen. Kun saat rahat uudesta lainasta, hoida sillä vanha laina kerralla pois.

Lainatarjousten kilpailuttaminen ja tarjousten vastaanotto ei aiheuta sinulle kuluja eikä velvoitteita. Vertaile saamiasi ehdotuksia ja tee päätös sen perusteella, mikä on sinulle edullisin vaihtoehto.

Lainavertailu

Lainan kilpailutuksessa on mukana useita pankkeja Suomesta. Kilpailutamme lainasi myös usean ulkomaalaisen pankin välillä. Voit siis halutessasi ottaa lainan Norjasta, Ruotsista tai Virosta.

 

Tarjousten pyytäminen ei velvoita minua ottamaan lainaa, eihän?

Ei velvoita. Voit turvallisesti hakea lainatarjouksia vertaamista varten. Mitä enemmän saat tarjouksia, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on löytää nykyistä edullisempi laina.

Tarkastele saamiasi tarjouksia tarkasti: minkälaiset korot ja kulut niissä on, sekä muut ehdot.

Jos yksikään tarjous ei tunnu oikealta tai et löydä itsellesi sopivaa, voit jättää ne huomiotta.

Lainan kilpailuttaminen on paras tapa varmistua siitä, että näet kaikki markkinoiden edulliset lainavaihtoehdot.

 

Kenen kannattaa kilpailuttaa laina?

Jokaisen lainaa tarvitsevan tulisi kilpailuttaa lainansa. Kilpailuttamisen avulla voi löytää parhaan ja edullisimman lainan, joka on räätälöity juuri sinun taloustilanteesi ja tarpeisiisi. Jos suunnittelet isomman hankinnan, kuten kesämökin, veneen, moottoripyörän tai auton ostoa, kilpailuttaminen on erityisen suositeltavaa.

Kilpailuttamalla lainasi voit myös yhdistää useat pienemmät lainasi, kuten luottokorttivelat ja pikalainat, yhdeksi selkeämmäksi lainaksi. Tämä voi olla taloudellisesti kannattavampaa ja helpottaa lainojen hallintaa. Halutessasi pienentää korkokuluja ja säästää pitkässä juoksussa, lainan kilpailuttaminen on avainasemassa. Voit säästää satoja, ellei tuhansia euroja kilpailuttamisen avulla.

Ei ole väliä, onko lainantarpeesi suuri tai pieni, kilpailuttaminen on aina viisas valinta. Kuka nyt ei haluaisi lainata rahaa mahdollisimman edullisesti? Joten aina, kun lainatarve iskee, kilpailuta lainasi.

 

Näin varmistat parhaan lainatarjouksen: Lainan kilpailutuksen hyödyt

Kun haet lainaa, on viisasta pyytää tarjouksia useilta eri rahalaitoksilta. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten voit hakea lainatarjouksia niin monelta palvelulta kuin koet tarpeelliseksi.

On tärkeää käydä saadut lainatarjoukset tarkasti läpi. Vertaamalla eri lainaehtoja, kuten todellista vuosikorkoa ja kuukausittaisia maksueriä, voit varmistaa, että valitset edullisimman ja sinulle sopivimman vaihtoehdon. Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit aina jättää ne huomiotta ilman kustannuksia.

Lainojen vertailun tarkoituksena on varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan tarpeisiisi. On järkevää kilpailuttaa lainat riippumatta lainan suuruudesta, sillä säästöä voi syntyä yllättävänkin paljon, varsinkin suuremmissa lainasummissa. Jopa pienten lainojen kohdalla eri palveluiden välillä voi olla huomattavia hintaeroja.

 

Miten määritellä oikea lainasumma ja maksuaika?

Ennen kuin aloitat lainojen vertailun, on tärkeää tietää, kuinka paljon rahoitusta todella tarvitset. Älä hae lainaa yli tarpeidesi. Arvioi myös oma maksuvalmiutesi: määritä summa, jonka pystyt kuukausittain maksamaan takaisin ilman taloudellista rasitusta. Tämän tiedon perusteella voit sitten laskea realistisen takaisinmaksuajan eri lainamäärille.

Käytä sivustomme lainalaskuria hahmottamaan karkeasti kuinka suuret kuukausierät eri lainamäärille tulisivat olemaan. Muista, että vaikka pidempi maksuaika pienentää kuukausittaista maksuerää, se voi kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia, kun korkoa kertyy pidemmän ajan kuluessa. Lainojen vertailun päätarkoitus on varmistaa, että et maksa ylimääräisiä kuluja tai turhaa korkoa. Siispä, vertaile tarjouksia huolellisesti.

Kun tiedät tarvittavan lainamäärän, voit siirtyä kilpailuttamaan lainoja.

Kilpailuta laina - VertaaLainaa.fi

Kilpailuta laina ja säästä: Korkokaton ja lainsäädännön vaikutukset

Kun laina kilpailutetaan useiden tarjoajien kesken, voit saada paremman käsityksen mahdollisista säästöistäsi. Vertaillessasi lainatarjouksia voit huomata, että kokonaiskustannuksissa voi olla tuhansien eurojen eroja. Yleensä mitä suurempi lainan määrä, sitä suuremmat ovat mahdolliset säästöt, koska suurissa lainoissa korot ja kulut kertyvät pidemmän aikavälin aikana verrattuna pienempiin lainoihin.

Asiakkaamme ovat keskimäärin säästäneet kilpailuttamalla lainojaan 800 – 1000 euroa. Säästöt ovat vielä suurempia, kun kyseessä on isompi laina. Näin ollen lainojen kilpailuttaminen on vaivattomuuden ja säästön arvoista.

Viimeisen vuoden aikana lainojen kilpailuttaminen on lisääntynyt huomattavasti. Tämä johtuu tiukemmasta lainsäädännöstä. Nykyään vakuudettomille lainoille on asetettu korkokatto, mikä tarkoittaa, että lainan korko ei voi ylittää tiettyä rajaa. Jos olet saanut lainan ennen tämän lainsäädännön voimaantuloa, suosittelemme tarkistamaan ja kilpailuttamaan lainasi uudelleen, sillä lainan korko ei pienene automaattisesti.

 

Lainan valinta: Miten vertailla ja valita sopivin laina

Kilpailuttamalla lainasi voit löytää juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainan. Vaikka lainatarjoukset voivat ensi alkuun vaikuttaa sekavilta, on olennaista tietää, miten niitä vertaillaan ja minkä tekijöiden perusteella.

Vaikka tavoitteena onkin usein löytää edullisin laina, on syytä muistaa, että halvin ei aina tarkoita parasta. Lainan ehdot, joustavuus ja mahdolliset lisäpalvelut vaikuttavat siihen, mikä laina on juuri sinulle sopivin.

Tässä keskeiset seikat, joita voit ottaa huomioon vertaillessasi lainatarjouksia:

Korot:

 • Nimelliskorko: Lainan peruskorko.
 • Todellinen vuosikorko: Lainan kaikki kustannukset prosentuaalisesti ilmoitettuna vuosittain, mukaan lukien nimelliskorko sekä muut kulut.

Lainan lisäkustannukset:

 • Avausmaksu: Lainan avaamisesta aiheutuva maksu.
 • Tilinhoitomaksu: Mahdolliset kuukausittaiset hallintokulut.
 • Muut palkkiot: Esim. nostopalkkiot tai ennen aikojaan suoritettavan lainan maksut.

Lainaehtojen vertailu:

 • Laina-aika: Miten kauan lainan takaisinmaksu kestää?
 • Lainasumma: Onko lainattava summa riittävä?
 • Eräpäivä: Voitko valita eräpäivän? Onko muutoksesta lisämaksuja?

Joustavuus ja lisäpalvelut:

 • Lyhennysvapaat: Onko mahdollista saada lyhennysvapaata?
 • Ennenaikainen maksu: Voiko lainan maksaa pois etuajassa ilman lisämaksuja?
 • Lisäpalvelut: Kuten vakuutukset lainan yhteydessä.

Vakuudet ja takaajat:

 • Tarjoaako lainapalvelu vakuudettoman lainan?
 • Tarvitaanko erikseen takaajia tai muita vakuuksia?

 

Autolainan kilpailuttaminen

Kun harkitset auton ostoa lainarahalla, on erittäin suositeltavaa kilpailuttaa autolaina. Tämä auttaa varmistamaan, että saat edullisimman tarjouksen ja lainan, joka vastaa paremmin taloudellista tilannettasi.

Selvitä ensiksi, minkä verran tarvitset lainaa ja kuinka suuren summan pystyt maksamaan takaisin joka kuukausi. Näin tiedät, minkälaista lainaa etsit. Kun lainan tarve on määritelty, on aika kilpailuttaa autolaina. Vertaile eri lainantarjoajien korkotasoja ja maksuehtoja. Löydettyäsi itsellesi parhaiten sopivan lainan, voit solmia sopimuksen kyseisen lainantarjoajan kanssa.

 

Mökkilainan kilpailuttaminen

Kun suunnittelet mökin hankintaa tai sen remontointia, mökkilainan kilpailuttaminen on avainasemassa parhaan ja edullisimman tarjouksen löytämiseksi. Kilpailuttamalla eri lainantarjoajien välillä, pystyt tarkastelemaan vaihtoehtoja ja valitsemaan sellaisen, joka vastaa taloutesi vaatimuksia ja sopii budjettiisi.

Aloita selvittämällä, paljonko tarvitset lainaa ja minkä verran pystyt maksamaan sitä takaisin joka kuukausi. Tämän tiedon avulla voit kohdistaa lainahakusi sopiviin tarjouksiin ja ehtoihin.

VertaaLainaa.fi tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa mökkilainat. Kun olet saanut eri tarjoukset ja löytänyt niistä itsellesi parhaan, voit tehdä sopimuksen valitsemasi lainanantajan kanssa. Näin voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainan mökin ostoon tai sen kunnostukseen.

 

Venelainan kilpailuttaminen

Kun haaveilet uuden veneen ostosta tai nykyisen veneesi kunnostuksesta, venelainan kilpailuttaminen on fiksu tapa varmistaa paras mahdollinen rahoitustarjous. Kilpailuttamisen avulla voit löytää lainan, joka on sekä edullinen että räätälöity tarpeisiisi.

Ennen kilpailuttamisen aloittamista, mieti tarkasti tarvittava lainamäärä ja kuinka suurta kuukausittaista lyhennystä olet valmis maksamaan. Kannattaa myös ottaa huomioon, saatatko tarvita lisärahoitusta esimerkiksi veneen varusteisiin, kuten moottoriin, pelastusliiveihin tai kaikuluotaimeen.

Oikeanlainen kilpailutus voi tuoda merkittäviä säästöjä veneen rahoituskustannuksissa. Niinpä varmista, että vertailet eri tarjouksia huolellisesti ja teet päätöksen, joka on sekä budjettisi että unelmasi kannalta järkevä.

 

Hääjuhlan rahoitus: Miten saada paras tarjous häälainalle?

Kun unelmoit täydellisistä häistä, rahoituksen suunnittelu on yksi tärkeä osa valmisteluja. Häälainan kilpailuttaminen on loistava tapa saada mahdollisimman edullinen laina juhliesi toteuttamiseen. Kilpailuttamalla lainan, voit verrata eri rahoittajien ehdotuksia ja valita sellaisen, joka tukee parhaiten hääbudjettiasi.

Käytä VertaaLainaa.fi-palvelua häälainasi kilpailuttamiseen, niin saat nopeasti käsityksen markkinoiden tarjonnasta ja voit tehdä päätöksen, joka auttaa tekemään hääpäivästäsi ikimuistoisen ilman taloudellisia huolia.

 

Remonttilainan kilpailuttaminen

Kun kotisi kaipaa uudistusta, remonttilaina voi tarjota juuri sen taloudellisen tuen, jonka tarvitset. Remonttilainan kilpailuttaminen on avain edullisimman ja sopivimman tarjouksen löytämiseen.

Ota hetki aikaa arvioida remonttisi kokonaiskustannukset ja määritä kuukausittainen maksuvara ennen lainatarjousten kyselyä. Tämä auttaa sinua saamaan selkeän kuvan siitä, paljonko rahoitusta todella tarvitset.

Koska lainamarkkinoilla on useita toimijoita, joilla on omat erityisehdot ja korkotarjoukset, on viisasta vertailla eri tarjouksia huolellisesti. Tällä tavoin voit varmistaa, että valitset remonttiisi juuri oikean rahoitusvaihtoehdon.

 

Yhdistelylainan kilpailuttaminen

Yhdistelylaina on erinomainen tapa hallita useiden lainojen aiheuttamaa taloudellista taakkaa yhdistämällä ne yhteen isompaan lainaan. Tämä ei ainoastaan tee lainojen hallinnasta yksinkertaisempaa, vaan saattaa myös vähentää kuukausittaisia kuluja ja korkoja.

Kun harkitset yhdistelylainan ottamista, on tärkeää vertailla eri tarjoajien ehdotuksia. Kilpailuttamalla lainan voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen ja ehdot.

VertaaLainaa.fi tarjoaa helpon tavan kilpailuttaa yhdistelylainasi. Yksinkertainen lainahakemusprosessi antaa sinulle pääsyn useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksiin. Kun saat tarjoukset käsiisi, voit rauhassa vertailla niitä ja tehdä päätöksen, joka tukee parhaiten taloudellista hyvinvointiasi.

 

Helppoa ja riskitöntä lainan kilpailuttamista VertaaLainaa.fi:n kautta

Jos haluat välttää lainan kilpailuttamisen vaivan itse, meidän kattava palvelumme on apunasi. Meidän kauttamme saat kilpailutettua lainasi yksinkertaisesti täyttämällä ainoastaan yhden lainahakemuksen, minkä jälkeen hoidamme lainatarjousten kysymisen useilta pankeilta ja rahalaitoksilta puolestasi.

Käyttämällä VertaaLainaa-palveluamme et joudu maksamaan kilpailutuksesta mitään, eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua mihinkään. Saat nähtäväksesi yksilölliset lainatarjoukset, jotta voit verrata niitä ja valita itsellesi edullisimman vaihtoehdon. Tarjouksissa näet selkeästi kaikki olennaiset tiedot, kuten lainamäärän, takaisinmaksuajan sekä lainan todellisen vuosikoron.

Näin ollen voit hyödyntää palveluamme turvallisesti ja ilman kustannuksia, kun haluat kilpailuttaa lainasi.

 

Lainan kokonaiskustannukset: Mitä jokaisen tulisi tietää lainatarjouksia vertaillessa?

Lainatarjouksia vertaillessa monet keskittyvät vain kuukausittaisen erän määrään ja tekevät päätöksensä sen perusteella. Kuitenkin pelkän kuukausierän sijaan on tärkeää kiinnittää huomio lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainan todellinen vuosikorko antaa kattavimman kuvan lainan kuluista. Se ei ole sama kuin lainan nimelliskorko, sillä todelliseen vuosikorkoon sisältyvät kaikki lainan kustannukset, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut, nostopalkkiot ja muut kulut.

Tilinhoitomaksu on kuukausittainen maksu, joka lisätään lainanlyhennykseen. Se on tyypillisesti muutaman euron suuruinen ja voi vaihdella lainan määrästä riippuen. Avausmaksu puolestaan peritään kun otat lainan käyttöösi ja sen suuruus on yleensä sidottu lainattavaan summaan. Joustoluotoissa usein peritään nostopalkkio jokaisesta nostosta, joka on yleensä prosentuaalinen osuus nostetusta summasta.

On myös suositeltavaa tarkastaa lainaehtoja huolellisesti ja ottaa selvää, kuinka lainantarjoaja auttaa mahdollisissa maksuongelmissa. Onko esimerkiksi mahdollista siirtää eräpäivää tai pitää maksuvapaita kuukausia tarvittaessa? Nämä seikat voivat olla arvokkaita yllättävissä elämäntilanteissa.

 

Lainan takaisinmaksun venyttäminen: Hyödyt ja haitat

Pitkä maksuaika lainassa voi tuntua houkuttelevalta, erityisesti kun haluat jakaa lainan takaisinmaksun useammalle vuodelle. vakuudettomissa lainoissa jopa 15 vuoden takaisinmaksu on mahdollista.

Ottaessasi lainan pitkällä maksuajalla, sinulle annetaan lisää aikaa suorittaa takaisinmaksu, mikä johtaa usein pienempiin kuukausieriin verrattuna lyhytaikaisiin lainoihin. Tämä voi tarjota taloudellista helpotusta ja joustavuutta. Toisaalta pidempi maksuaika tarkoittaa myös sitä, että korkomenot kasvavat, koska korkoja maksetaan pidemmän ajan kuluessa. Lopulta saatat päätyä maksamaan enemmän kokonaiskuluja kuin valitessasi lyhyemmän maksuajan.

Laina-aikaKuukausieräKokonaiskustannukset
1 vuotta257,97 €3095,63 €
2 vuotta132,36 €3176,64 €
3 vuotta90,52 €3258,67 €

Nopea takaisinmaksu: Lainan edut lyhyellä maksuajalla

Jos toiveenasi on hoitaa laina pois tieltä nopeasti, harkitse lainaa, jolla on lyhyt takaisinmaksuaika. Tyypillisesti tämä tarkoittaa lainaa, jonka maksuaika sijoittuu 1-5 vuoden välille. Tällainen valinta auttaa sinua säästämään korkokuluissa ja saat lainavelan pois niskastasi ennätysajassa.

Lyhytaikaisissa lainoissa yleinen etu on niiden kokonaiskustannusten pienentyminen, sillä korkomenot eivät kerry yhtä merkittävästi kuin pidemmissä lainoissa. Monesti lainayritykset voivat myös tarjota edullisempaa korkoa näissä lainoissa, koska raha palautuu heille nopeammin.

Kun valitset lainan, joka maksetaan nopeasti takaisin, sidot itsesi velkaan vain lyhyeksi ajaksi. Tämän ansiosta voit suunnata talouttasi tulevaisuuteen ja varautua muihin menoihin tai säästökohteisiin. Näin ollen voit parantaa taloudellista liikkumavaraasi ja välttää mahdollisia taloudellisia kompastuskiviä

 

Vertaile ja säästä: Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi-palvelussa

Kilpailuttamalla vakuudettoman lainan voit varmistua siitä, että saat parhaat ehdot ja koron. Koska vakuudettoman lainan korot voivat olla korkeampia kuin vakuudellisten lainojen, on entistä tärkeämpää verrata eri lainatarjoajien tarjouksia, jotta et joudu maksamaan ylimääräistä.

VertaaLainaa.fi on erinomainen palvelu tähän tarkoitukseen. Se kokoaa yhteen eri lainapalveluiden tarjoukset, jolloin voit nopeasti nähdä, mikä laina sopii parhaiten omiin tarpeisiisi. Palvelusta saat selkeän kuvan kunkin tarjouksen korosta, lainamäärästä ja laina-ajasta. Koska kyse on vakuudettomista lainoista, sinun ei tarvitse huolehtia vakuuksien tai takaajien järjestämisestä, vaan voit keskittyä valitsemaan itsellesi parhaan lainavaihtoehdon.

 

Kuinka kilpailuttaa laina ja tehdä fiksuja päätöksiä

Lainan ottaminen on merkittävä taloudellinen päätös, ja parhaan tarjouksen löytämiseksi eri lainantarjoajien vertailu on välttämätöntä. Kun kilpailutat lainatarjouksia, voit saavuttaa huomattavia säästöjä, sillä korkoprosentin pieni lasku voi vähentää lainan kokonaiskuluja huomattavasti.

VertaaLainaa.fi:n avulla lainan kilpailutus on helppoa ja vaivatonta. Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada tarjouksia useilta lainantarjoajilta. Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa huomioida:

 • Lainojen korot: Valitse laina, jolla on edullisin korko, sillä se vähentää korkokuluja lainan takaisinmaksuaikana.
 • Lainaehtojen tarkastelu: Tarkista lainan kesto, maksuerien suuruus ja muut mahdolliset kustannukset. Parhaan tarjouksen ei tarvitse olla ainoastaan edullisin, vaan sen tulisi myös olla joustava ja soveltua omaan taloustilanteeseesi.

Lainapäätöstä tehdessäsi, on tärkeää miettiä omaa taloudellista tilannettasi ja varmistua siitä, että pystyt suoriutumaan lainan takaisinmaksusta. Budjetoi tulevaisuutesi siten, että lainanmaksu sujuu mutkattomasti ja taloutesi pysyy tasapainossa.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainan kilpailuttamisesta:

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä sen vuoksi, että viimeisen vuoden aikana kilpailu lainamarkkinoilla on kiristynyt. Lainan kilpailuttamisesta on tehty hakijalle myös entistä helpompaa. Esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelussa sinun tarvitse täyttää vain yksi lainahakemus joka kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja lainantarjoajan välillä. Lainan kilpailuttamisen avulla saat selville, mikä pankki ja rahoituslaitos pystyy tarjoamaan sinulle lainaa edullisimmalla lainan korolla ja parhaimmilla lainaehdoilla.

Mitkä lainat voi kilpailuttaa uudelleen?

VertaaLainaa.fi palvelun avulla voit kilpailuttaa hyvin monenlaiset lainat. Lainat, jotka voit kilpailuttaa uudelleen voivat olla muun muassa kulutusluottoja, pikavippejä, luottokorttivelkaa, osamaksusopimuksia ja mitä tahansa muita lainatuotteita.

Kuka voi kilpailuttaa lainan?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Henkilöllä ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Miten kilpailutan lainan?

Täytä VertaaLainaa.fi palvelun maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainat puolestasi. Kun olemme kilpailuttaneet yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta, toimitamme heidän antamat lainatarjoukset sinun vertailtavaksesi. Kun olet tutustunut lainatarjouksiin, voit päättää haluatko hyväksyä niistä jonkun.

Mitä tarkoittaa lainan kilpailuttaminen?

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa useiden eri lainantarjoajien tarjouksien vertailua, jotta löydetään edullisin mahdollinen lainatarjous.

Kuinka usein voin kilpailuttaa lainan?

Voit kilpailuttaa lainan aina, kun tarvitset uutta lainaa tai haluat löytää paremman tarjouksen kuin nykyinen lainasi.

Voinko kilpailuttaa lainan, vaikka minulla on jo lainaa?

Kyllä, voit kilpailuttaa lainan, vaikka sinulla olisi jo lainaa. Voit yhdistää nykyiset lainat yhdeksi lainaksi, joka voi olla edullisempi ja helpompi hallita.

Onko lainan kilpailuttaminen ilmaista?

Kyllä, lainan kilpailuttaminen on ilmaista. Lainan kilpailuttamisesta ei aiheudu kustannuksia. Vasta lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen olet velvollinen maksamaan lainan sovitusti.

Kokemuksia lainan kilpailuttamisesta VertaaLainaa.fi palvelussa:

Olin epävarma, mistä saisin parhaan lainan remonttiani varten. VertaaLainaa.fi teki prosessista helpon, ja löysin edullisen tarjouksen, joka sopi juuri minun tarpeisiini!
Maija, 32, Turku
En tiennyt, kuinka paljon korkoja ja kuluja voisin säästää kilpailuttamalla lainani, kunnes kokeilin VertaaLainaa.fi-palvelua. Löysin lainan, jossa oli huomattavasti pienempi korko kuin aiemmissa tarjouksissani.
Pekka, 45, Oulu
Kilpailutin autolainani VertaaLainaa.fi:n kautta. Palvelu oli nopea, ja sain useita tarjouksia jo samana päivänä. Suosittelen ehdottomasti!
Anna, 28, Helsinki
VertaaLainaa.fi oli todella helppokäyttöinen. Täytin tiedot, ja sain tarjouksia eri pankeilta. Säästin aikaa ja rahaa!
Jussi, 39, Jyväskylä
Olen kiitollinen VertaaLainaa.fi-palvelulle. He auttoivat minua ymmärtämään lainaehtoja paremmin ja valitsemaan juuri minulle sopivan lainan.
Sara, 50, Espoo
Kun otin ensimmäisen kerran lainan vuosia sitten, en tiennyt lainojen kilpailuttamisen merkityksestä. Käytin VertaaLainaa.fi-palvelua saadakseni käsityksen markkinoiden tarjonnasta. Vaikka prosessi oli sujuva, huomasin, että lainaehdoissa on paljon pientä pränttiä, jota kuluttajana arvostaisin enemmän esille tuotuna. Kokonaisuutena palvelu antoi kuitenkin hyvän yleiskuvan eri vaihtoehdoista.
Timo, 40, Tampere
Kilpailutin lainani VertaaLainaa.fi:n kautta, kun mietin mahdollista lainan uudelleenjärjestelyä. Palvelu toi eteeni monia tarjouksia, joista osa vaikutti houkuttelevilta. Kuitenkin jokaisen tarjouksen yksityiskohtainen vertailu vei aikaa ja vaati perehtymistä. Toivoisin, että palvelussa olisi selkeämpi tapa vertailla ehtoja keskenään.
Laura, 36, Kuopio
Kun perheeni kasvoi, harkitsimme talomme laajentamista ja tarvitsimme rahoitusta siihen. VertaaLainaa.fi tarjosi kätevän tavan vertailla eri lainavaihtoehtoja. Vaikka palvelu oli hyödyllinen, olisi ollut arvokasta saada lisää neuvoja siitä, miten eri lainatyyppien ehdot voivat vaikuttaa talouden hallintaan pitkällä aikavälillä.
Antti, 46, Rovaniemi

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo