Kilpailuta lainat ilmaiseksi ja säästä

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Kilpailuta laina ilmaiseksi 60.000 € asti

Kilpailuta laina summille 100 – 60 000 euroa ja valitse maksuajaksi 1 – 20 vuotta. 

Kilpailuttamisen jälkeen saat useiden tunnettujen pankkien lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen heti ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi. Lainojen korko on alkaen 4,19 %.

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

Palvelumme kautta kannattaa kilpailuttaa laina, koska:

  • Kilpailuttaminen on maksutonta – et maksa lainan kilpailuttamisesta mitään
  • Kilpailuttaminen on helppoa – tavoita yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttaminen on turvallista – tietosi pysyvät takuuvarmasti turvassa eikä lainatarjousten vastaanottaminen sido sinua ottamaan lainaa
  • Kilpailuttaminen auttaa säästämään – lainan kilpailuttamisen avulla voit löytää lainan, jossa on nykyistä lainaasi edullisempi korko

 

Kilpailuta laina yhdellä hakemuksella

Voit jättää yhden maksuttoman lainatarjouspyynnön vertailupalvelumme välitettäväksi ja saat pian useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset.

Palvelumme välityksellä voit hakea lainaa netistä 100 – 60.000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Vertailupalvelumme käyttäminen on näin helppoa: pyydä lainatarjoukset, vertaa lainoja ja valitse sopivin.

Kilpailuta laina helposti ja vaivattomasti maksuttoman palvelun avulla.

Lainan kilpailuttaminen VertaaLainaa – palvelussa on:

  • Maksutonta – lainojen kilpailuttaminen ei maksa sinulle mitään
  • Vaivatonta – saat hetkessä useita lainatarjouksia vertailtavaksesi
  • Luotettavaa – palvelussa kerrotaan kaikki lainaan liittyvät asiat selkeästi ja rehellisesti

Hyödyntämällä maksuttoman lainojen vertailuun- ja kilpailuttamiseen erikoistuneen palvelumme, saat helposti jopa kymmenien pankkien lainatarjoukset.*

*Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Lainan kilpailutus ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen. Vasta lainansopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on velvollinen maksamaan lainan sopimuksen mukaisesti lainan myöntäneelle pankille. 

Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen itsenäisesti monen eri pankin välillä käy työstä. Jokainen lainahakemus tulee täyttää erikseen ja lainatarjouksia saattaa joutua odottamaan jopa viikkoja.

Kun otat avuksesi maksuttoman lainan kilpailutuspalvelumme, me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi. Kilpailutamme lainan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken riippumatta siitä, minkä verran haet lainaa.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään asiakkaalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Lainan kilpailuttaminen tapahtuu hetkessä ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksesi jo saman päivän aikana.

Kilpailuta laina, niin tiedät maksatko nykyisestä lainastasi liian korkeaa korkoa vai, onko korkotasosi kohdallaan. Tästä syystä sinun kannattaa kilpailuttaa lainasi tasaisin väliajoin, sillä esimerkiksi vuosi sitten otettu laina voi olla todella kallis verrattuna tämän päivän korkotasoon. Lainamarkkinat elävät jatkuvasti, joten lainan kilpailuttaminen säännöllisesti auttaa selvittämään, mikä on lainan korko tällä hetkellä.

Lainan kilpailuttaminen sekä uusien lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.

Vertaa lainoja nykyiseen lainasopimukseen ja vaihda laina toiseen, jos saat paremman lainatarjouksen. 

 

Onko lainan kilpailutus maksullista?

Ei ole. Voit kilpailuttaa kaikki lainasi pyytämällä meiltä maksuttomat lainatarjoukset. Palveluumme jätetty lainahakemus kilpailutetaan usean pankin ja lainantarjoajan välillä asiakkaan puolesta täysin maksutta. Lainatarjousten pyytäminen ei maksa mitään, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Voit siis täysin riskittömästi kokeilla, löytyisikö edullisempi laina nykyisen tilalle. Muista, että sinulla voi olla myös useampi laina, jotka voit kilpailuttaa uudelleen. Lainojen yhdistäminen onnistuu siis useammalle olemassa olevalle lainalle.

 

Kilpailuta laina summille 100 – 60 000 euroa

Voit kilpailuttaa niin pienet kuin suurekin lainat, sillä sinun on mahdollista kilpailuttaa lainasi aina 60 000 euroon saakka.

Kilpailuta laina maksutta ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa kotona.

 

Miten kilpailutan vanhan lainan uudelleen?

Kilpailuta oma laina aivan samalla tavalla, kuin hakisit uutta lainaa. Täytä lainahakemus sille summalle, minkä verran sinulla on vanhaa lainaa maksamatta ja lähetä hakemus palveluumme. Me kilpailutamme sen ja toimitamme lainatarjoukset muutamassa minuutissa.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kuinka pitkän maksuajan voin valita uudelle lainalle?

Pankit ja muut lainapalvelut tarjoavat maksuaikoja vaihtelevasti 1 – 20 vuoden välillä. Mitä suurempaa lainaa olet kilpailuttamassa, sitä pidempi maksuaika sille on mahdollista saada.

 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Et tarvitse. Kaikki palvelumme kautta tavoitettavat lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.  Halutessaan lainanhakija saa ottaa rinnalleen toisen yhteisvastuullisen hakijan. Tällöin molemmat ovat yhteisvastuullisia lainasta. Jos et löydä sopivaa lainatarjousta palvelustamme, voit kokeilla hakea sitä myös omasta nykyisestä pankistasi. Tällöin voit käyttää myös Takuusäätiön takausta lainan saamisen helpottamiseksi.

 

Sitooko tarjousten pyytäminen minut ottamaan lainaa?

Ei sido. Voit huoletta pyytää lainatarjoukset vertailtavaksesi. Mitä useampia tarjouksia saat, sitä suuremmalla todennäköisyydellä löydät edullisemman lainan nykyisin tilalle.

Vertaa lainatarjouksia huolellisesti, niin huomaat missä lainassa on edullisin korko ja kulut sekä muut lainaehdot.

 

Kilpailuta laina niin hyödyt taloudellisesti

Lainan kilpailutus tarkoittaa sitä, että lainanhakija pyytää lainatarjouksia mahdollisimman monelta lainapalvelulta. Koska lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa ottamaan lainaa netistä, voi lainatarjouksia huoletta pyytää niin monesta paikasta kuin haluaa.

Lainan kilpailuttaminen edellyttää lainatarjousten huolellista läpikäymistä. Lainatarjouksista verrataan eri asioita, kuten lainan todellista vuosikorkoa, kuukausierää, sekä muita lainatarjoukseen kuuluvia ehtoja.

Tällä tavalla lainanhakija pystyy hylkäämään kalliit lainat ja hyväksymään itselleen sopivimman. Lainaa hakevalla on myös täysi oikeus hylätä vaikka kaikki lainatarjoukset, jos hän ei löydä sopivaa lainatarjousta. Lainatarjousten hylkäämisestä ei aiheudu hakijalle mitään kuluja.

Lainan kilpailuttamisen idea on löytää omaan tarpeeseen se kaikkein halvin laina. Lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä aina, oli kyse sitten minkä suuruisesta lainasummasta tahansa. Pienilläkin summilla voi hinnoittelussa olla suuriakin eroja eri lainapalveluiden välillä.

Mitä suurempaa lainaa ollaan hakemassa, sitä suurempia summia kilpailuttamisella voi säästää.

 

Kilpailuta laina, mutta mieti nämä ennen sitä:

Ennen lainatarjousten pyytämistä kannattaa aina miettiä tarkkaan lainasummaa, jonka todella tarvitsee. Lainaa ei kannata hakea enempää, kuin on todella tarve. Oma maksukyky kannattaa myös miettiä huolellisesti. Laske kuinka suurta kuukausierää pystyt realistisesti maksamaan niin, ettei siitä koidu ongelmia.

Kun tiedät millaista kuukausierää pystyt maksamaan, osaat arvioida tarvitsemasi takaisinmaksuajan eri lainasummille.

Palvelumme lainalaskurilla pystyt laskemaan alustavasti eri lainasummille haluamasi kuukausierät. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi on lainan kuukausierä.

Muista kuitenkin, että pidempi maksuaika lisää myös lainan kokonaiskustannuksia, koska lainalle ehtii kertymään enemmän korkoa ja kuluja.

Lainan kilpailuttamisen tarkoitus kun kuitenkin on se, ettei lainasta joutuisi maksamaan liian paljoa turhia kuluja tai korkoja – vertaa lainoja siis tarkoin.

Lainan käyttökohde kannattaa myös miettiä muutamaan kertaan. Onko se jokin sellainen asia mitä välttämättä tarvitset? Vai oletko kenties yhdistämässä lainoja?

Kun olet laskenut tarkan lainasumman, jonka tarvitset, voit aloittaa lainojen kilpailuttamisen.

Kilpailuta laina - VertaaLainaa.fi

Kilpailuta laina ja säästä jopa 1000 euroa

Kilpailuttamalla lainan monen eri lainantarjoajan välillä, pystyy paremmin arvioimaan myös tulevan säästön. Lainatarjousten välillä saattaa olla jopa tuhansien eurojen ero lainan kokonaiskustannuksia vertailtaessa. Säästö on usein sitä suurempi, mitä suuremmasta lainasta on kyse. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että suuremmassa lainassa lainan takaisinmaksuaika on pitkä ja pidemmällä aikavälillä lainan korkoa ja kuluja joutuu luonnollisesti maksamaan kauemmin suhteessa pieneen lainaan.

Keskimäärin lainan kilpailuttaminen on tuonut asiakkaillemme säästöä 800 – 1000 euroa. Suuremmissa lainoissa säästöä on vieläkin enemmän. Summa on suuri, joten lainan kilpailuttaminen on pieni vaiva säästöön nähden.

Lainojen kilpailutus on kasvanut viimeisen vuoden aikana merkittävästi. Syynä tähän on tiukentunut lainsäädäntö. Vakuudettomiin lainoihin on asetettu 20  prosentin korkokatto, jonka ylemmäksi lainan korko ei voi enää jatkossa nousta. Jos olet ottanut lainaa ennen lainsäädännön voimaanastumista, suosittelemme lainan uudelleenkilpailuttamista. Lainan korko ei automaattisesti laske, vaan laina tulee kilpailuttaa itse uudelleen.

 

Kilpailutamme lainan puolestasi

Mikäli et itse halua hoitaa lainan kilpailuttamista alusta loppuun, voit käyttää siihen meidän monipuolista palveluamme.

Palvelussamme lainan kilpailuttaminen tapahtuu siten, että täytät vain yhden lainahakemuksen. Tämän jälkeen me kilpailutamme lainahakemuksesi omilla yhteistyökumppaneillamme.

Lainan kilpailuttaminen palvelumme avulla on ilmaista, eikä lainatarjousten pyytäminen tässäkään tapauksessa sido sinua ottamaan lainaa.

VertaaLainaa palvelun avulla saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset ja pääset valitsemaan itsellesi parhaan koron lainan. Lainatarjouksissa on esillä tärkeimmät vertailuun vaikuttavat tekijät kuten lainasumma, maksuaika ja lainan todellinen vuosikorko.

Voit siis täysin ilmaiseksi ja riskittömästi käyttää palveluamme avuksesi lainan kilpailuttamisessa.

 

Miten valita paras lainatarjous?

Monet erehtyvät tutkimaan lainatarjouksista vain kuukausierän suuruutta ja valitsemaan sen perusteella itselleen sopivimman lainan. Tämä ei kuitenkaan ole niin yksinkertaista, jos haluaa löytää halvimman lainan.

Lainatarjouksista kannattaa ehdottomasti vertailla lainan kustannuksia. Lainan todellinen vuosikorko on paras mittari kertomaan lainan todellisista kustannuksista.

Kannattaa huomioida, ettei nyt puhuta nimelliskorosta, joka on täysin eri asia kuin lainan todellinen vuosikorko.

Lainan todelliseen vuosikorkoon on sisällytetty nimelliskoron lisäksi myös muut lainan kulut, kuten avausmaksu, tilinhoitopalkkio, nostopalkkio, sekä muut mahdolliset kulut.

Tilinhoitopalkkio on kuukausittainen, lainanlyhennyksen yhteydessä perittävä laskutuslisä. Suuruudeltaan tilinhoitopalkkio on muutamia euroja per kuukausi. Se voi vaihdella hieman eri lainasummien välillä.

Avausmaksu on kulu, joka laskutetaan lainan käyttöönotosta. Avausmaksun suuruus riippuu myös lainasumman suuruudesta. Mitä suurempi lainasumma, sitä suurempi avausmaksu.

Nostopalkkio tulee kyseeseen varsinkin joustoluotto-tyyppisissä lainoissa, jota voi nostaa tililleen aina tarpeen mukaan. Koska nostoja voi tehdä oman luottorajan puitteissa niin monta kuin haluaa, perii lainapalvelu usein noston yhteydessä nostopalkkion. Sen suuruus on tietty prosenttimäärä noston suuruudesta.

Lainatarjouksesta kannattaa myös tarkistaa muita ehtoja, kuten esimerkiksi sen miten lainapalvelu auttaa sinua maksuvaikeuksien yllättäessä.

Voit tarkistaa, onko sinun mahdollista muuttaa eräpäivääsi tai vaikka pitää maksuvapaata kuukautta jos joskus tuleekin yllättäviä menoja.

 

Asiakkaiden kokemuksia lainan kilpailuttamisesta VertaaLainaa.fi palvelun avulla

“Helppoa ja nopeaa. Sain lainatarjoukset vertailtavakseni saman päivän aikana”.

“Lainan kilpailuttaminen kävi nopeasti”.

“Kilpailutin vanhan lainani. Halusin selvittää maksanko nykyisestä lainastani sopuhintaista korkoa”.

“Suosittelen”.

“Vaihdoin vanhan lainani alhaisemmalla lainakorolla olevaan lainaan. Säästöni on nyt kuukautta kohden 53 euroa”.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainasta:

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä sen vuoksi, että viimeisen vuoden aikana kilpailu lainamarkkinoilla on kiristynyt. Lainan kilpailuttamisesta on tehty hakijalle myös entistä helpompaa. Esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelussa sinun tarvitse täyttää vain yksi lainahakemus joka kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja lainantarjoajan välillä.

Mitkä lainat voi kilpailuttaa uudelleen?

Palvelussamme voit kilpailuttaa mitä tahansa vakuudettomia lainoja, kunhan niiden yhteenlaskettu summa ei ylitä 60 000 euroa.

Kuka voi kilpailuttaa lainoja?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Henkilöllä ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.

Miten kilpailutan lainan?

Täytä palvelumme maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainat puolestasi. Kun olemme kilpailuttaneet yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta, toimitamme heidän antamat lainatarjoukset sinun vertailtavaksesi. Kun olet tutustunut lainatarjouksiin, voit päättää haluatko hyväksyä niistä jonkun.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo