Paras lainatarjous löytyy vertailemalla

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Sisällysluettelo

Paras lainatarjous löytyy kilpailuttamisen ja vertailun avulla

VertaaLainaa.fi on lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu, joka tekee lainan hakemisesta vaivatonta. Helppokäyttöisen palvelumme avulla voimme auttaa sinua löytämään mahdolliset lainatarjoukset yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen joukosta.

Kun tarvitsee lainaa, ei ole aina helppoa tietää, mistä aloittaa. Tarjolla on lukuisia lainanantajia, joilla on tarjolla erilaisia lainatuotteita erisuuruisilla koroilla. VertaaLainaa.fi auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainasi puolestasi. Näin voit vertailla eri lainatarjouksia, mikä auttaa sinua selvittämään, mistä löytyy paras lainatarjous sinun tarpeisiin.

VertaaLainaa.fi kautta sinulla on mahdollisuus

 • kilpailuttaa laina yli 25 lainanantajan kesken.
 • Saada lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa
 • Valita lainalle joustava maksuaika väliltä 1 – 15 vuotta
 • Pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset eri lainanantajilta nopeasti vertailtavaksi.

Lainahakemuksen täyttämisen, lainatarjousten tarkastelun sekä lainasopimuksen sähköisen allekirjoittamisen jälkeen valitsemasi laina maksetaan heti ilmoittamallesi pankkitilille.

Lainan kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta eikä lainatarjouksien vastaanottaminen sido sinua mihinkään, joten jos et mielestäsi saa sopivaa lainatarjousta, sinun ei tarvitse hyväksyä mitään sinulle ehdotettua lainaa. Lainahakemuksen voit näin ollen täyttää ilman mitään riskiä. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kilpailutuksessa mukana olevilta lainantarjoajilta, niin näet nopeasti, mikä pankki antaa sinulle parhaan lainatarjouksen.

Päivitetty: 21,toukokuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainatarjoukset kannattaa vertailla huolellisesti

Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi kuluissa ja löytää edullisimman lainatarjouksen. Eri lainanantajilla voi olla erilaiset korot ja ehdot, ja kilpailuttamalla voit varmistaa, että saat taloudellisesti kestävän lainan.  Kun tarkastelet lainatarjouksia VertaaLainaa.fi avulla, on useita keskeisiä asioita, jotka auttavat löytämään sopivan lainan:

Laina-aika: Laina-ajan pituus vaikuttaa siihen, kuinka kauan sinun tulee maksaa laina takaisin. Pidempi laina-aika voi johtaa pienempiin kuukausieräihin, mutta samalla se voi lisätä korkokustannuksia.

Korot: Kiinnitä huomiota lainan korkoihin, sillä ne vaikuttavat siihen, kuinka paljon maksat lainasta kokonaisuudessa. Korko voi olla kiinteä tai vaihtuva.

Muut mahdolliset kulut: Lisäksi korkojen lisäksi lainoissa voi olla muita maksuja ja kuluja. Näihin voi kuulua esimerkiksi tilinhoitomaksuja tai nostopalkkioita.

Käsittelymaksut: Joillain lainanantajilla voi olla käsittelymaksuja, jotka lisätään lainan kokonaiskustannuksiin. Varmista, että olet tietoinen kaikista mahdollisista kuluista.

Lainasummat: Vertaile eri lainatarjouksia saatavilla oleviin lainasummiin. Valitse lainasumma, joka vastaa tarpeitasi ja rahoitustarvetta.

Kuukausierät: Kuukausittaiset lyhennykset vaihtelevat lainan määrän ja laina-ajan perusteella. Valitse kuukausierä, joka sopii budjettiisi.

Lainan todellinen vuosikorko: Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainasta aiheutuvat kulut ja antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskustannuksista. Tämä on erinomainen mittari lainojen vertailuun, koska se antaa realistisen kuvan siitä, kuinka kallista lainaaminen todellisuudessa on.

Vertailemalla näitä tekijöitä voit valita lainan, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Muista, että lainojen ehdot ja kustannukset voivat vaihdella eri lainanantajien välillä, joten huolellinen vertailu kannattaa aina.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Lainatarjoukset usealta pankilta ja rahoituslaitokselta

VertaaLainaa.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden hakea lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta yhdellä hakemuksella. Tarjoamme sinulle lainojen kilpailuttamisen ja lainavertailun, mikä helpottaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen tarpeisiisi.

Kun lähetät lainahakemuksesi VertaaLainaa.fi-palvelun kautta, tavoitat yli 25 luotettavaa lainanantajaa. Jokainen näistä lainantarjoajista pyrkii tarjoamaan sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen, joka perustuu hakemuksesi tietoihin ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainaa voit hakea 1000 – 60 000 euroa ja valita laina-ajaksi 1 – 15 vuotta. Tämä antaa sinulle joustavuutta valita laina, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja maksukykysi mukaan. Kun kilpailutat lainasi VertaaLainaa.fi-palvelussa, voit olla varma, että olet saanut kattavan katsauksen eri lainantarjoajien tarjontaan ja voit tehdä vertailua ennen päätöksentekoa.

Lainatarjoukset useilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta mahdollistavat sen, että voit vertailla erilaisia ehtoja, korkoja, kuluja ja lainaehtoja helposti ja tehokkaasti.

 

Näin pyydät lainatarjoukset

Lainatarjousten pyytäminen on tehty helpoksi VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa. Vertailussamme on mukana monia tunnettujen pankkien ja rahoitusyhtiöiden, joista voit saada henkilökohtaisen lainatarjouksen.  Aloita lainan kilpailutus seuraavien ohjeiden avulla ja hae lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa.

 1. Täytä ilmainen lainahakemus.
 2. Me välitämme hakemuksesi yli 25 pankille ja rahoituslaitokselle.
 3. Voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi
 4. Punnitse vaihtoehdot ja valitse sinulle parhaiten sopiva.
 5. Kun olet tehnyt valintasi, voit vahvistaa lainan sähköisellä allekirjoituksella.
 6. Laina maksetaan heti tilille.

 

Lainatarjous ilman takaajia tai vakuuksia

VertaaLainaa.fi-palvelun kautta voit helposti pyytää lainatarjouksia ilman takaajia tai vakuuksia aina 60 000 euroon saakka. Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi kautta, voit täyttää yhden maksuttoman lainahakemuksen ja tavoittaa yli 25 luotettavaa lainanantajaa. Moni kilpailutuksessa mukana olevista pankeista ja rahoituslaitoksista tarjoaa vakuudetonta lainaa, mikä tarkoittaa, että voit saada lainan ilman, että sinun tarvitsee asettaa omaisuuttasi tai muita vakuuksia lainan vakuudeksi.

Vakuudettomalla lainalla on useita hyötyjä, joita kannattaa tarkastella pyytämällä lainatarjoukset, joihin et tarvitse vakuutta. Vakuudettoman lainan hakeminen on yleensä nopeampaa ja vaivattomampaa, koska lainanantajan ei tarvitse arvioida vakuuden arvoa tai tehdä tarkastusta yhteisvastuullisen lainanhakijan tietoihin. Tämä voi johtaa nopeampaan lainan saamiseen.

Vakuudettomia lainoja tarjoavat usein monenlaiset lainanantajat, mukaan lukien perinteiset pankit ja rahoitusyhtiöt. Tämä antaa lainanhakijalle mahdollisuuden vertailla erilaisia lainatarjouksia ja valita paras vaihtoehto.

Vakuudeton laina voi olla käytettävissä moniin eri tarkoituksiin, kuten lomamatkaan, auton ostoon, kodin remontointiin tai yllättävien laskujen kattamiseen. Lainan käyttötarkoitusta ei usein rajoiteta.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vakuudettomat lainat voivat olla kalliimpia korkojensa suhteen verrattuna vakuudellisiin lainoihin, koska lainanantajilla on enemmän riskiä. Siksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita laina, jonka ehdot ja kulut sopivat parhaiten omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

 

Kuka voi pyytää maksuttomat lainatarjoukset?

Lainantarjoajat tarkistavat yleensä luottotiedot lainanhakijalta. Puhtaat luottotiedot ovat välttämättömiä lainan saamiseksi. Maksuhäiriömerkinnät luottotiedoissa voivat estää lainan saamisen, koska ne osoittavat aiempia ongelmia lainan takaisinmaksussa. Monet pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä.

Vaikka henkilö olisi työtön, hänellä voi silti olla mahdollisuus saada joustoluottoa, jos hänellä on säännöllisiä tuloja. Tämä voi sisältää esimerkiksi eläketulot tai muut vakaat tulonlähteet. Lainanantajat haluavat usein varmistaa, että lainan takaisinmaksu on mahdollista. Lainaa työttömälle voidaan myöntää tietyin ehdoin, mutta nämä ehdot vaihtelevat lainanantajittain. Siksi on tärkeää tarkistaa kunkin lainanantajan vaatimukset ja ehdot ennen lainan hakemista.

Pankit ja rahoitusyhtiöt voivat antaa lainatarjoukset, jos:

 • hakija on vähintään 20 – vuotias
 • hakijalla puhtaat luottotiedot
 • hakijalla on riittävät tulot
 • hakijalla on Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • hakijalla on suomalainen pankkitili ja pankkitunnukset

Lainatarjous edullisella korolla on todennäköisempää silloin, kun täytät lainahakemuksen huolellisesti ja sinulla on esittää lainalle toinen yhteisvastuullinen hakija. Hakemuksessa on tärkeää kiinnittää erityistä myös huomiota tulojen ilmoittamiseen sekä nykyisten luottokorttien tai muiden lainojen selvittämiseen. Tietojen oikeellisuus vaikuttaa siihen, kuinka suuren lainasumman voit saada ja millä ehdoin.

Jos annetut tiedot ovat epätarkkoja tai epäselviä, se saattaa vaikuttaa negatiivisesti lainatarjouksen ehtoihin ja korkoon. Siksi on äärimmäisen tärkeää täyttää hakemus huolellisesti, tarkasti ja rehellisesti.

Lainahakemuksen voi täyttää yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso tai perheenjäsen. Yhdessä hakeminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa edullisemmin, koska pankit saattavat tarjota parempia ehtoja, kun hakemuksessa on useampi tuloja tuova henkilö.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

 

Missä lainatarjouksessa on edullisin korko ja sopiva kuukausierä?

Kun olet saanut lainatarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta, on tärkeää tehdä huolellinen vertailu ennen kuin päätät, mikä lainatarjous on sinulle paras.

Lainojen korkoprosentit voivat vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä. Vertaile lainatarjouksia ja kiinnitä erityistä huomiota nimelliskorkoon ja todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko huomioi kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja muut palkkiot.

Mieti myös, millainen kuukausittainen maksuerä sopii talouteesi parhaiten. Kuukausierän suuruus vaikuttaa siihen, kuinka helppoa lainan takaisinmaksu on. Valitse kuukausierä, joka on realistinen ja mahdollistaa muut taloudelliset velvoitteet. Lainan takaisinmaksuajan pituus vaikuttaa sekä kuukausierän suuruuteen että lopullisiin kustannuksiin. Lyhyempi laina-aika voi tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta vähemmän maksettavia korkoja. Pidempi laina-aika voi tarjota pienemmän kuukausierän, mutta kustannukset voivat olla suuremmat korkojen vuoksi.

Kun otat nämä tekijät huomioon ja vertailet huolellisesti eri lainatarjouksia, voit mahdollisesti löytää parhaan lainatarjouksen, joka tarjoaa edullisimman koron ja sopivan kuukausierän omaan taloudelliseen tilanteeseesi nähden.

 

Millaista lainaa tarvitset? – Kulutusluotto lainatarjous

Kulutusluotto on yleinen lainatyypin, jota käytetään monenlaisiin henkilökohtaisiin tarpeisiin. Se on rahoitusmuoto, jossa lainanottaja saa tietyn summan rahaa lainaksi ja sitoutuu maksamaan sen takaisin yleensä kuukausittain korkojen ja mahdollisten muiden kulujen kanssa tietyn ajanjakson kuluessa. VertaaLainaa.fi kautta voit pyytää lainatarjoukset kulutusluotolle. Kauttamme tavoitat useat pankit ja rahoituslaitokset, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia 1000 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Täytä maksuton lainahakemus ja pyydä kulutusluotto lainatarjous.

 

Millaista lainaa tarvitset? – Joustoluotto lainatarjous

Joustoluotto on joustava lainamuoto, joka tarjoaa lainanhakijalle mahdollisuuden nostaa rahaa tarpeen mukaan ennalta määritetyn luottorajan puitteissa. Joustoluotossa sinulle myönnetään tietty luottoraja, joka voi vaihdella muutamasta sadasta eurosta useisiin tuhansiin euroihin. Tämä on se summa, jonka voit nostaa tarpeen mukaan. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain erissä, jotka koostuvat lainan pääomasta ja koroista. Voit valita, kuinka suuren osan luottosaldosta haluat maksaa kuukausittain, mutta on tärkeää huomioida, että sinun on vähintään maksettava minimilyhennys. Joustoluotto tarjoaa joustavuutta rahankäytössäsi. Voit nostaa rahaa aina tarpeen mukaan, kunhan pysyt luottorajasi puitteissa. Tämä tekee siitä kätevän vaihtoehdon odottamattomiin kustannuksiin.

VertaaLainaa.fi kautta voit pyytää lainatarjoukset joustoluotolle. Kauttamme tavoitat useat pankit ja rahoituslaitokset, jotka myöntävät vakuudetonta joustoluottoa 1000 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Täytä maksuton lainahakemus ja pyydä joustoluotto lainatarjous.

 

Millaista lainaa tarvitset? – Pankkilaina lainatarjous

Vakuudeton pankkilaina, usein kutsuttu myös kulutusluotoksi, on laina, joka myönnetään ilman vakuuksia tai takauksia. Tämä tarkoittaa, että lainanottaja ei tarvitse tarjota omaisuuttaan, kuten kiinteistöä tai ajoneuvoa, lainan vakuudeksi. Vakuudettomat pankkilainat ovat yleisiä ja suosittuja monenlaisten henkilökohtaisten tarpeiden rahoittamiseen. Vakuudettoman pankkilainan voi käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen, auton ostoon, velkojen yhdistämiseen, opiskeluun tai muihin henkilökohtaisiin hankintoihin. Vakuudettoman pankkilainan lainasumma voi vaihdella 1000 – 60 000 euron välillä ja laina-aika voi olla 1 – 15 vuotta riippuen lainan suuruudesta ja lainanantajasta.

VertaaLainaa.fi kautta voit pyytää lainatarjoukset pankkilainalle. Kauttamme tavoitat useat pankit ja rahoituslaitokset, jotka myöntävät vakuudetonta pankkilainaa 1000 eurosta alkaen jopa 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden laina-ajalla. Täytä maksuton lainahakemus ja pyydä pankkilaina lainatarjous.

 

Kokemuksia lainatarjousten pyytämisestä VertaaLainaa.fi palvelusta

”Viime vuonna päätin hankkia ensimmäisen autoni. Olin jo pitkään haaveillut omasta autosta, mutta säästöni eivät riittäneet koko summaan. Ystäväni suositteli VertaaLainaa.fi-palvelua. Täytin hakemuksen ja valitsin lainasumman ja maksuajan, jotka sopivat budjettiini. Muutaman minuutin kuluttua sähköpostiini tuli useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Vertailin tarjouksia tarkasti ja valitsin sen, joka tarjosi alhaisimman koron ja parhaat ehdot. Sain lainan, ostin unelmani auton ja olen ollut siitä lähtien tyytyväinen päätökseeni”. – Matti-

 

”Muutama vuosi sitten päätimme laajentaa kotiamme, koska perheemme kasvoi. Remonttiin tarvittiin kuitenkin lisärahoitusta, ja kuulimme VertaaLainaa.fi-palvelusta.. Päätimme kokeilla sitä yhdessä puolisoni kanssa. Täytimme hakemuksen ja ilmoitimme tarvittavan lainasumman. Saamamme lainatarjoukset vaihtelivat lainasumman, koron ja maksuajan suhteen. Lopulta valitsimme pankin, joka tarjosi meille kilpailukykyisimmän koron lainaan. Saimme lainan, remontoimme kotiamme ja nyt meillä on enemmän tilaa perheellemme”. -Piia ja Teemu-

 

”Täytin hakemuksen ja ilmoitin haluamani lainasumman.. Vertailin lainatarjoukset huolellisesti ja valitsin sen, joka tarjosi minulle alhaisimman koron ja parhaat ehdot. Sain lainan ja pystyin toteuttamaan lomamatkan”. -Tintti-

Usein kysyttyjä kysymyksiä lainatarjouksesta:

Kuka voi pyytä lainatarjoukset VertaaLainaa.fi palvelusta?

Maksuton pankkien ja lainapalveluiden kilpailutuspalvelumme palvelee kaikkia 20 vuotta täyttäneitä Suomen kansalaisia, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää palveluamme lainatarjousten pyytämiseen.

Mikä on lainatarjous?

Lainatarjous on lainanantajan virallinen ehdotus / lainalupaus lainan myöntämisestä. Se sisältää tiedot lainan määrästä, korosta, takaisinmaksuajasta, mahdollisista kuluista ja muista lainaehtoista. Lainatarjous on voimassa tietyn ajan, jonka aikana voit hyväksyä tai hylätä sen.

Miten saan lainatarjoukset?

Voit saada lainatarjoukset täyttämällä lainahakemuksen pankin, rahoituslaitoksen tai lainavertailupalvelun esim. VertaaLainaa.fi verkkosivustolla. Sinun on annettava henkilö- ja taloustietosi sekä ilmoitettava, kuinka paljon lainaa tarvitset ja millaisin ehdoin. Ota huomioon, että aina lainatarjouksia ei voida toimittaa. Hylkäävään päätökseen vaikuttaa muun muassa hakijan heikko maksuvara, puutteellisesti täytetty hakemus sekä merkintä luottotiedoissa.

Onko lainatarjous sitova?

Ei, lainatarjous ei ole sitova. Se on alustava tieto siitä, millaiset ehdot voit saada lainallesi. Voit hyväksyä tarjouksen vasta sen jälkeen, kun olet tarkastellut sitä huolellisesti ja olet varma, että se sopii tarpeisiisi.

Voinko saada useita lainatarjouksia?

Kyllä, voit hakea useita lainatarjouksia eri lainanantajilta. Vertailemalla eri tarjouksia voit löytää parhaat lainaehtotarjoukset. Sinulla on hyvät mahdollisuudet saada useita lainatarjouksia, kun täytät hakemuksen VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelussa. Laina kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken, joten parannat mahdollisuuksia saada kerralla useita lainatarjouksia.

Mistä tiedän, mikä on hyvä lainatarjous?

Valitse paras lainatarjous vertailemalla niitä huolellisesti. Kiinnitä huomiota korkoon, laina-aikaan, kuukausierään, mahdollisiin lisäkuluihin ja lainan kokonaiskustannuksiin. Valitse tarjous, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Kuinka kauan lainatarjous on voimassa?

Lainatarjouksen voimassaoloaika vaihtelee lainanantajasta riippuen, mutta se on yleensä voimassa noin viikon ja pisimmillään 30 päivää. Tarkista tarjouksen voimassaoloaika ja päätä, milloin haluat hyväksyä sen. Edulliseen lainatarjoukseen on syytä tarttua, koska myöhemmin et ehkä saa yhtä hyvää lainatarjousta.

Onko lainatarjouksen pyytäminen maksutonta?

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Sinun ei yleensä tarvitse maksaa mitään, kun haet lainaa ja saat tarjoukset.

Voiko lainatarjouksen hylätä?

Kyllä, voit hylätä lainatarjouksen ilman velvoitetta. Jos et ole tyytyväinen tarjouksen ehtoihin tai päätä olla ottamatta lainaa, voit yksinkertaisesti olla hyväksymättä tarjousta.

Voiko työtön saada lainatarjousta?

Kyllä, lainaa voidaan myöntää henkilöille joilla on säännölliset tulot. Jos olet työtön, mutta saat esimerkiksi työttömyyskorvausta, voit saada lainatarjouksen. Haluamme kuitenkin kannustaa vastuulliseen lainanhakemiseen, joten työttömänä ei välttämättä kannata hakea kovin suurta tai pitkäaikaista lainaa.

Kuinka suuren lainatarjouksen voin saada?

VertaaLainaa.fi kautta voit saada lainatarjouksen aina 60 000 euroon saakka, mutta tarkka summa riippuu omasta taloudellisesta tilanteestasi ja valitsemastasi lainanantajasta. Lainatarjous määräytyy tulojesi, luottotietojesi ja muiden tekijöiden perusteella.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo