Löydä edullinen laina netistä kilpailuttamisen kautta

Lainan kilpailuttaminen ja tarkempi vertailu auttaa löytämään edullisimman lainan.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Edullinen laina löytyy netistä vertailemalla

Edullisen lainan löytämiseen vaikuttaa monet asiat:

 1. Paljonko tarvitset lainaa?
 2. Kuinka pitkän maksuajan haluat lainallesi?
 3. Haluatko lainan kerralla tilillesi vai haluatko nostaa lainaa aina tarpeen tullen?

Kilpailuttamalla lainan monen eri pankin ja rahalaitoksen kesken, tiedät nopeasti, mistä saat lainaa pienellä korolla. Henkilökohtaiset lainatarjoukset lähetetään sinulle vertailtavaksesi saman päivän aikana lainahakemuksen täyttämisestä.

VertaaLainaa.fi auttaa löytämään sinulle sopivan ja edullisen lainan. Kilpailutamme lainan maksutta yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä vain muutamassa minuutissa. Kun laina kilpailutetaan mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken on lainatarjouksien lainakustannukset helpommin vertailtavissa. Kilpailuta laina, niin voit löytää tarpeeseesi sopivan vakuudettoman lainan.

Aloita lainan kilpailuttaminen maksuttoman lainahakemuksen avulla ja vertaa lainatarjoukset. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja ja rahoituslaitoksia niin Suomesta kuin ulkomailta. Lainan laajempi kilpailuttaminen auttaa sinua selvittämään helposti ja nopeasti, mistä löytyy edullisin laina juuri sinulle. Ystävän lainatarjouksia ei kannata vilkuilla, koska jokainen saatu lainatarjous on henkilökohtainen. Lainan korkoon ja ehtoihin vaikuttaa muun muassa haettava lainasumma, maksuaika, säännölliset tulosi sekä nykyiset velkasi. Pyydä lainatarjoukset niin näet, millä lainan korolla sinulle voidaan myöntää vakuudetonta lainaa.

 

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Edullinen laina helposti netistä – Hae lainaa niin kilpailutamme sen puolestasi

 • Onko sinun vaikea löytää itsellesi edullista lainaa maltillisella lainakorolla?
 • Tuntuuko sinusta monimutkaiselta lainapalveluiden lainahinnastojen tulkitseminen?
 • Onko netistä edes mahdollista löytää edullinen laina?

Usein ajatellaan, että netissä tarjolla olevat lainat ovat kalliita ja lainahakemukset monimutkaisia. Näin ei kuitenkaan ole, vaan tiukka kilpailu ja lainsäädäntö on asettanut netissä lainaa tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset selkeyttämään lainanhakua ja lainahinnastoaan.

Lainanhakijan voi olla hyvin vaikea löytää itselleen kuitenkin edullista lainaa, koska netissä lainaa tarjoavat useat pankit ja rahalaitokset. Lainan hakeminen useammasta paikasta vie myös aikaa, koska lainatarjouksien pyytäminen edellyttää lainahakemuksen täyttämisen. Jos lainan kilpailuttaminen tuntuu työläältä saatetaan laina ottaa ensimmäiseltä vastaantulevalta lainantarjoajalta eikä lainavertailua tehdä laisinkaan. Näin lainanottaja ei voi millään tietää, onko kyseessä edullinen laina vai maksaako lainasta liikaa?

Lainavertailupalvelu VertaaLainaa kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken nopeasti. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, jonka jälkeen välitämme sen jopa 25 eri lainantarjoajalle kilpailutettavaksi.  Lainatarjouksien pyytäminen on sinulle täysin maksutonta eikä lainahakemuksen täyttäminen sido hakijaa mihinkään. Kun sopiva ja halpakorkoinen laina löytyy useiden lainatarjousten joukosta tulee sinun vain hyväksyä lainatarjous, allekirjoittaa lainasopimus sähköisesti ja rahat maksetaan tilillesi heti. Näin saat lainaa heti tilille tarvitsemasi määrän ilman viikkojen odottelua.

VertaaLainaa – palvelua on käyttänyt jo yli 400. 000 asiakasta

Asiakaskokemusten perusteella lainan kilpailuttaminen ja sopivan lainan löytäminen on ollut helppoa ja nopeaa.

Kilpailuttamisen avulla moni on löytänyt edullisen lainan tarvitsemaansa käyttöön.

Asiakastyytyväisyys on ollut jo vuosia korkealla tasolla.

Miten löydän edullisen lainan?

Kilpailuta laina palvelussamme, niin me etsimme sinulla mahdollisimman monen pankin ja muun luotonantajan lainatarjoukset.

Saatuasi lainatarjoukset voit aloittaa lainavertailun ja katsoa mikä lainatarjouksista on edullisin. Näin löydät itsellesi sopivan ja edullisen lainan.

Toimi näin:

 • Täytä maksuton lainahakemus
 • Odota hetki, niin sinulle välitetään henkilökohtaiset lainatarjoukset
 • Vertaa lainoja keskenään ja valitse edullisin laina
 • Laina maksetaan lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ilmoittamallesi pankkitilille.

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Onko laina edullisempi, jos haen sitä yhdessä toisen hakijan kanssa?

Tähän vaikuttaa moni asia, kuten hakijan tiedot ja valittu lainapalvelu. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että lainan kulut ovat edullisemmat kun lainalla on kaksi hakijaa.

Myös lainan saaminen on todennäköisempää, kun sillä on kaksi yhteisvastuullista hakijaa. Pankit ja rahalaitokset tekevät lainanhaun yhteydessä hakijalle riskikartoituksen, jonka pohjalta muodostetaan lainatarjous. Tähän vaikuttaa hakijan maksukyky, tulot, menot, nykyiset lainat sekä muun muassa haetaanko lainaa yksin vai yhdessä toisen rinnakkaishakijan kanssa.

Halutessasi voit siis ottaa rinnallesi rinnakkaishakijan, jolloin suuremmankin lainan saa paremmilla lainaehdoilla, joka tarkoittaa usein lainaa pienellä korolla ja pidemmällä maksuajalla.

 

Mistä tiedän onko minulle tarjottu laina edullinen?

Jos pyydät vain yhden lainatarjouksen eikä sinulla ole ennestään lainaa, voi lainan edullisuuden arviointi olla haastavaa. Jos taas pyydät lainatarjousta useasta eri palvelusta, näet heti monen lainan kulut ja todelliset vuosikorot. Vertailemalla lainatarjouksia löydät helposti edullisimman lainan eikä sinun tarvitse arvuutella, onko kyseessä edullinen vai kallis laina.

 

Voiko nopea laina olla myös edullinen?

Kyllä voi. Nopean lainan voi saada myös edullisesti, joten nopea laina ei välttämättä ole kallis. Monet lainapalvelut ovat nopeuttaneet lainahakemusten käsittelyä ja pystyvät nykyään maksamaan myös suuria lainoja varsin nopeasti kilpailukykyisellä lainakorolla. Nopea laina ei siis missään nimessä tarkoita korkeakorkoista pikavippiä, vaan sähköisen järjestelmän tuomaa mahdollisuutta tarjota vakuudetonta lainaa nopeasti. Vaikka lainan saamisella olisikin kiire, tulee silloinkin muistaa huolellinen lainojen vertailu ennen lainahakemuksen allekirjoitusta.

 

Joustoluotto, kun haluat lainan joka on aina käytössäsi

Joustoluotto on jatkuva luotto, joka on käytössäsi aina kun rahantarve yllättää. Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä saat vapaaseen käyttöönsä joustoluottotilin, johon on määritelty maksimi luottoraja. Luottoraja on väliltä 100 – 50.000 euroa, riippuen lainantarjoajasta.

Joustoluotosta edullisen tekee se, että lainan kulut ja korko määräytyy aina käytön mukaan, joten ellet nosta lainaa, et myöskään maksa mitään. Nostat lainaa ainoastaan silloin kun haluat, juuri sen verran kuin tarvitset, jolloin lainaa ei tule nostettua koskaan liikaa.

Jos tiedät tarvitsevasi lainaa aina silloin tällöin tietyn summan, kannattaa hyvänä vaihtoehtona harkita jatkuvaa joustoluottoa. Joustoluoton etuna on, että myönnetystä luotosta ei aiheudu minkäänlaisia kuluja eikä korkomaksuja ellet nosta luottoa tilillesi. Joustoluotto toimii näin ollen hyvänä vararahastona ilman kuukausi- tai vuosimaksuja. Lainan kulut maksat vasta siitä summasta mitä nostat käyttöösi. Voidaan sanoa, että joustoluotto on edullinen laina sellaiselle henkilölle, joka haluaa luoton, joka toimii luottokortin tavoin.

 

Pikalainaa edullisesti, jopa ilman korkoa tai kuluja

Usein pikavippi mielletään kalliiksi lainaksi. Varmasti näitä kalliitakin vaihtoehtoja löytyy, mutta maltillisella lainanotolla ja lainoja vertailemalla netistä löytyy monta maltillisella korolla olevaa pikalainaa. Kun tarvitset pientä edullista lainaa, pikavippi on tässä tapauksessa varsin hyvä vaihtoehto. On fiksumpaa ottaa pieni laina lyhyellä maksuajalla kuin suurempi laina pitkällä maksuajalla, jos lainaa ei kuitenkaan tarvitse kuin pienen määrän. Suurempi laina tulee varmasti käytettyä, mutta ehkä sellaiseen tarkoitukseen, mikä ei ole välttämätöntä.

Suunnittele lainalaskurin avulla, millaisen laina sinun kannattaa ottaa. Laskuri laskee reaaliaikaisesti valitsemallesi lainasummalle ja laina-ajalle lainan kuukausierän ja kokonaiskustannukset. Esimerkiksi, kun haet lainaa 2000 euroa 1 vuoden maksuajalla on lainan kuukausilyhennys arviolta 177 euroa ja lainan kokonaiskustannukset 2132 euroa. Jos taas valitse 2000 euron lainalle 2 vuoden maksuajan pienenee lainan kuukausierä 93 euroon, mutta lainan kokonaiskustannukset vastaavasti nousevat 2249 euroon. Ero ei ole suuri, mutta toisaalta pienempi kuukausierä voi omaan talouteen nähden olla parempi vaihtoehto kuin lainan nopea takaisinmaksu. Toisaalta maksamalla lainan nopeasti takaisin säästöä lainan kulujen osalta esimerkiksilaskelmassa tulee 117 euroa.

 

Kulutusluotto, kun tarvitse suuremman summan edullista lainaa

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jossa lainasummat ovat väliltä 1000 – 60.000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1 – 15 vuotta.

Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen, joten lainatarjoukset kannattaa pyytää VertaaLainaa – palvelumme kautta. Kun haet lainaa kilpailutamme sen yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, täysin ilmaiseksi.

Kun olet saanut meiltä lainatarjoukset, voit vielä vertailla niiden korkoja ja muita kuluja toisiinsa. Usein lainanhakija päätyy ottamaan pienikorkoisen lainan, vaikka laina-aika olisi pidempi tai lyhyempi mitä oli alkujaan suunnittelut. Pankit ja rahoituslaitokset kuitenkin arvioivat aina kokonaisuutta ja saattavat ehdottaa hieman toisenlaista laina-aikaa kuin, mitä hakija on hakemukseen lisännyt.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen laina maksetaan kertaluontoisesti tilillesi. Lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat. Usein vakuudeton kulutusluotto haetaan auton ostoon, kodin remontoimiseen, huonekalujen hankintaan tai muuhun suurempaan ostokseen. Kulutusluotto on myös hyvä rahoitusratkaisu, jos tarvitse kodinkone lainaa.

 

Millainen on edullinen laina?

Kysymys voidaan myös kääntää niin päin, että miten laina määritellään edulliseksi? Jokainen hakija päättää loppupeleissä, mikä hänen näkökulmastaan on edullinen laina.

Kilpailuttamalla lainan useamman lainanmyöntäjän välillä, edullinen laina löytyy näiden monien tarjousten joukosta.

Edullinen laina on sellainen, että:

 • lainan korko on alhainen
 • lainan kulut eivät ole korkeat
 • lainaa saa tarvittavan määrän
 • lainan kuukausierä on omaan maksukykyyn nähden sopiva

 

Kenelle voidaan myöntää edullista lainaa?

Moni voi tulla ajatelleeksi, ettei kovin nuorille hakijoille voida myöntää kovin edullista lainaa, koska heillä ei ole taloudellinen tilanne välttämättä niin hyvä kuin vanhemmilla henkilöillä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, koska lainapalveluille riittää, että hakijalla on säännölliset, riittävät tulot eikä hakijan tiedoissa ole maksuhäiriömerkintöjä.

 • lainaa alkaen 18 vuotiaalle
 • lainan korko alkaen noin 4 prosenttia
 • lainaa varten et tarvitse takausta tai vakuuksia

Kaikkien pankkien asiakkaat ikään katsomatta voivat hakea edullista lainaa maksuttomalla nettihakemuksella.

 

Miten löydän edullisen lainan, joka vastaa hakutoiveitani?

Halvin laina löytyy kilpailuttamalla ja vertailemalla lainat.

Vielä muutama vuosi sitten netissä toimi niin paljon erilaisia lainapalveluita, jotta silloin halvimman lainan löytyminen ei ollut kovin mutkatonta. Syksyn 2019 vakuudettomia lainoja koskeva lakimuutos kuitenkin siivosi alaa ja monet pienet lainapalvelut lopettivat toimintansa kokonaan. Nyt lainamarkkinoilla on aavistuksen vähemmän palveluita ja mikä parasta, yhä suurempi osa niistä on ihan oikeita pankkeja.

Kilpailu asiakkaista on kuitenkin kovaa ja lähes kaikki pankit haluavatkin tavoittaa mahdollisimman monta lainanhakijaa. Tämän vuoksi suurin osa netin pankeista onkin mukana myös meidän maksuttomassa lainojen kilpailutuspalvelussa. Voit siis jättää oman lainatarjouspyyntösi meille, niin me kilpailutamme sen näillä pankeilla puolestasi. Lainatarjouksien pyytäminen tätä kautta on täysin sama kuin, jos olisit hakenut lainaa itse jokaiselta lainapalvelulta erikseen.

Palveluja apuna käyttäen lopputulos on täysin sama, mutta olet säästänyt omaa aikaasi sekä ehkä jopa hermojasi. Jätä edullisen lainan etsiminen ammattilaisten huoleksi, saatuasi tarjoukset, vertaa lainoja toisiinsa ja päätä minkä tarjouksen haluat hyväksyä.

 

Mihin tarkoitukseen edullisen vakuudettoman lainan voi käyttää?

Vakuudeton laina on yksi yleisimmistä lainatyypeistä, joka tarjoaa selkeän tavan rahoittaa erilaisia hankintoja tai menoja. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että lainan hakijan ei tarvitse tarjota lainalle vakuutta, kuten esimerkiksi omaisuutta. Tämä tekee vakuudettomasta lainasta helpon ja nopean vaihtoehdon, kun tarvitaan nopeaa rahoitusta erilaisiin tarkoituksiin.

Yleisimpiä syitä hakea vakuudetonta lainaa ovat esimerkiksi remontti- ja kodinkone hankinnat, lomamatkat, auton ostaminen, terveydenhoitokulut tai lemmikin eläinlääkärikulut. Vakuudeton laina voi olla myös hyvä vaihtoehto, kun tarvitsee nopeaa rahoitusta esimerkiksi yllättävän tilanteen vuoksi, kuten äkillisen terveysmenon tai auton hajoamisen takia.

Edullinen vakuudeton laina voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa rahoittaa edullisesti erilaisia menoja tai hankintoja. Vakuudettomien lainojen korot voivat kuitenkin vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä, joten on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia huolella ennen lainan hakemista.

Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä 1 – 15 vuoden välillä. Lainan takaisinmaksuaika kannattaa valita huolella, sillä pidempi takaisinmaksuaika nostaa usein kokonaiskustannuksia ja lyhyempi takaisinmaksuaika taas voi nostaa kuukausierän suuruutta.

On tärkeää huomioida, että vakuudettomassa lainassa ei ole tarvetta tarjota lainalle vakuutta, mutta lainan hakijan taloudellinen tilanne ja luottokelpoisuus ovat tärkeitä tekijöitä lainan myöntämisen kannalta. Lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja heillä tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

 

Mistä tunnistaa halvimman lainan?

Lainan hakeminen voi olla stressaavaa ja monimutkaista, sillä eri lainanantajilla on erilaisia korkoja, maksuja ja ehtoja. Halvimman lainan löytäminen on tärkeää, sillä se voi säästää huomattavia summia lainan takaisinmaksussa. Halvin laina löytyy usein kilpailuttamisen ja vertailun tuloksena.

 1. Vertaile eri lainanantajia

Ennen lainan hakemista on tärkeää vertailla eri lainanantajia ja niiden tarjoamia korkoja, maksuja ja ehtoja. Vertailun avulla voit löytää halvimman lainan ja varmistaa, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Voit käyttää apuna VertaaLainaa.fi lainan kilpailutuspalvelua, joka kilpailuttaa lainat yli 25 lainantarjoajan kesken.

 1. Tarkista todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko on tärkeä tekijä, jonka avulla voi vertailla eri lainatarjouksia. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuvat kulut, kuten koron, avausmaksun ja tilinhoitomaksun. Se onkin paras tapa vertailla eri lainojen kokonaiskustannuksia.

 1. Vertaa eri lainojen takaisinmaksuaikoja

Lainojen takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Pidempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa pienempää kuukausierää, mutta samalla kokonaiskustannukset kasvavat. Lyhyempi takaisinmaksuaika puolestaan nostaa kuukausierää, mutta pienentää lainan kokonaiskustannuksia. Kannattaa siis vertailla eri lainojen takaisinmaksuaikoja ja valita sellainen, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen parhaiten.

 1. Tarkista lainan muut ehdot

Ennen lainan hakemista on tärkeää tutustua huolella lainan ehtoihin. Tarkista esimerkiksi onko lainassa mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin, voiko lainan takaisinmaksuaikaan vaikuttaa ja miten lainan ennenaikainen takaisinmaksu onnistuu. Lainan ehdot vaikuttavat siihen, kuinka joustava laina on ja miten sen takaisinmaksu onnistuu.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä edullisesta lainasta:

Mitä tarkoittaa edullinen laina?

Edullinen laina tarkoittaa lainaa, jonka kokonaiskustannukset ovat alhaisemmat kuin muiden lainojen. Edullinen laina voi olla esimerkiksi laina, jonka korko on alhaisempi kuin muiden lainojen, tai laina, joka tarjoaa muita edullisia etuja, kuten pidemmän takaisinmaksuajan.

Miten voin löytää edullisen lainan?

Edullisen lainan löytäminen vaatii huolellista lainavertailua eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Voit käyttää apuna VertaaLainaa.fi lainan kilpailutuspalveluita, joka kilpailuttaa lainan puolestasi yli 25 lainantarjoajan kesken.

Mitä tulee huomioida edullisen lainan hakemisessa?

Edullisen lainan hakemisessa on tärkeää huomioida lainan kokonaiskustannukset, kuten todellinen vuosikorko ja muut lainasta aiheutuvat kulut. Lisäksi on tärkeää valita laina, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseen.

Voiko edullisen lainan saada ilman vakuuksia?

Kyllä, edullisen lainan voi saada myös ilman vakuuksia. Vakuudettomat lainat ovat yleensä nopeampia ja helpompia hakea, mutta niiden korot ovat usein hieman korkeammat kuin vakuudellisten lainojen.

Voiko edullisen lainan maksaa takaisin ennenaikaisesti?

Kyllä, useimmat lainat voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Tämä kannattaa kuitenkin tarkistaa lainaehtoja vertaillessa.

Mikä on edullisin laina?

Netin kautta voi hakea montaa eri lainatuotetta, kuten pienlainaa, joustoluottoa, vertaislainaa, kulutusluottoa tai pankkilainaa. Yleensä edullisin laina on löytynyt pankkilainojen tai kulutusluottojen joukosta, mutta lainan edullisuuteen vaikuttaa myös se, mihin tarkoitukseen lainaa on alun perin haettu. Jos lainan tarve kohdistuu esimerkiksi auton ostamiseen, on pankkilaina tai kulutusluotto silloin varmasti sopivin ja edullisin vaihtoehto. Jos hakee lainaa yllättäviä menoja varten, on silloin pienlaina tai joustoluotto oikea valinta.

Mistä tiedän, että laina on edullinen?

Lainatarjouksista näkee nopeasti sen, mikä niistä on kallein ja mikä halvin. Lainoja hinnoitellaan varsin monin eri tavoin, joten lainan kiinteiden kulujen euromääräinen vertaileminen voi olla haastavaa. Tämän vuoksi lainoja vertaillessa kannattaakin kiinnittää huomio lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo sen mikä on halvin ja mikä on kallein. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse.

Miten VertaaLainaa.fi voi auttaa edullisen lainan löytymisessä?

VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Kun asiakas täyttää maksuttoman lainahakemuksen palvelussamme, me kilpailutamme sen asiakkaan puolesta noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Näin jokainen palvelumme asiakas saa nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavakseen. Palvelumme käyttö ei sido ketään ottamaan lainaa, vaan jokainen saa itse tehdä omat päätöksensä siitä, haluaako hyväksyä jonkin saamistaan lainatarjouksista.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo