Hae lainaa ulkomailta - Kilpailutamme lainan puolestasi

Kilpailutamme lainasi yli 25 pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken - mukana myös ulkomaalaisia pankkeja

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Hae lainaa ulkomailta

VertaaLainaa- palvelu kilpailuttaa puolestasi useat suomalaiset sekä ulkomaalaiset pankit. Kun tarvitset lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takausta, anna palvelumme etsiä sinulle sopiva laina. Kilpailutamme lainasi hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja pääset nopeasti vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia. Vertailemalla lainoja selvität, millä korolla voit saada vakuudetonta lainaa ja kannattaako laina ottaa ulkomaisesta pankista vai suomalaisesta pankista.

Palvelumme kautta voit saada lainaa ulkomailta netistä kotisohvaltasi käsin turvallisesti ja nopeasti. Kilpailutamme lainat pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa Suomen kansalaisille tai Suomessa pysyvästi asuville henkilöille.

Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään, niin saat lainat vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle täysin riskitöntä ja maksutonta. Sähköinen lainaprosessi takaa lainahakemuksen nopean käsittelyn ja lainan siirtymisen heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Lainaa ulkomailta:

  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • Alkaen 4,19 % korolla

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Lainan kilpailutuksessa on mukana ruotsalaisia pankkeja, virolaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta.

Hakeaksesi lainaa ulkomailta sinun ei tarvitse lähteä etsimään sopivaa lainantarjoajaa kauempaa, vaan voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen kotona. Kilpailutamme lainan heti kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien lainantarjoajien kesken ja saat tiedon, voimmeko löytää sinulle edullista lainaa ulkomailta. Koska kilpailu asiakkaista on kovaa, pyrkii jokainen luotonmyöntäjä tekemään hakijalle parhaan lainatarjouksen, mutta lopulta sinä päätät, minkä lainan haluat hyväksyä vai hylkäätkö kaikki tulleet tarjoukset. Kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia pankkeja tai rahoituslaitoksia, mutta mukana on suuri joukko kotimaisia pankkeja sekä ulkomaalaisia pankkeja.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun saakka
  2. Henkilökohtaiset lainatarjoukset välitetään sinulle muutamassa minuutissa
  3. Vertaa lainatarjouksia ja valitse sopivin laina
Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä täysin ilmaiseksi. Mukana kilpailutuksessa on ulkomaalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta.  
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ja luotonantajat

Lainaa Norjasta

Suomessa toimii useita ulkomaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Tunnetuimpia ulkomaalaisia toimijoita Suomessa ovat norjalaiset pankit – Bank Norwegian, Instabank sekä Komplett Bank. Lainaa Norjasta voi saada hyvinkin kilpailukykyisellä korolla, joten lainan kilpailuttaminen usean eri pankin välillä kannattaa. Suurempaan vakuudettomaan lainaan tarvitaan korkeampi tulotaso ja vähintään 23 vuoden ikä, mutta jos taloudellinen tilanne on kunnossa, voi lainaa ulkomailta saada kilpailukykyisellä korolla.

Digitalisaation kehittymisen myötä yhä useammat suomalaiset ottavat lainaa ulkomailta, koska erot suomalaisiin pankkeihin ovat kaventuneet. Lainaa ulkomailta saa usein hyvin nopeasti sähköisten järjestelmien ansiosta ja koska suurin osa ulkomaalaisista pankeista toimii Suomessa ainoastaan nettipankkina, on lainankäsittelyajat hyvin lyhyet. Parhaassa tapauksessa voit saada lainaa ulkomaalaisesta pankista alle tunnissa.

Lainaa Ruotsista

Ruotsalaisista pankeista lainaa voi hakea yli 20 vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Suomessa toimii useampi ruotsalainen luotonmyöntäjä ja näistä kuluttajille tunnetuimpia ovat Resurs Bank, Collector Bank, Nordax Bank sekä Svea. Osa suomalaisista on jo varmasti käyttänytkin ruotsalaisia rahoituspuolen tuotteita, kuten Nordnet AB, joka on osake- ja rahastovälitykseen keskittynyt palvelu.

Lainaa Ruotsista suomalaiselle voidaan myöntää keskimäärin 1000 – 60 000 euroa. Lainan takaisinmaksu vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta. Suomalaisiin pankkeihin verraten, useat ruotsalaiset pankit ja rahoituslaitoksen vaativat lainan myöntämisen ehtona hakijalta tiettyä minimitulorajaa kuukautta tai vuotta kohden, joka voi olla esimerkiksi 1300 euron kuukausitulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Lainaa Virosta

Lainaa Virosta on Suomessa voinut saada jo parin vuosikymmenen ajan. Menneinä vuosina Suomessa toimi useita kymmeniä virolaisia rahoituslaitoksia, mutta Suomen tiukentuneet lainsäädännön vuoksi Suomen lainamarkkinoilta ovat poistuneet kalliit vakuudettomat pikavipit. Tällä hetkellä Suomessa toimii muun muassa kaksi varsin luotettavaa virolaista luotonmyöntäjää- Bondora sekä BigBank.

Lainaa Virosta voi saada alkaen 500 euroa, mikä on huomattavasti pienempi lainasumma kuin esimeriksi norjalaisen Bank Norwegianin tajoama kulutusluotto, jossa lainasummat lähtee alkaen 1000 eurosta. Jos tarvitset maltilliselle lainan korolla olevaa pientä lainaa, kannattaa harkita lainaa Virosta, josta voit saada lainaa 500 euroa ja siitä ylöspäin ilman takaajia tai vakuuksia.

 

VertaaLainaa kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset

Kilpailutuksessa mukana pankkeja ulkomailta sekä Suomesta.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Lainaa ulkomailta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ovat hyvin suosittuja tapoja hakea lainaa netistä. Lainan ottaminen ulkomaalaisesta pankista kauttamme on turvallista ja nopeaa, koska kilpailutuksessa ovat mukana vain pankit ja rahoituslaitokset joiden toimintaan luotetaan.

Ulkomaalaisissa pankeissa lainan korko on maltillisella tasolla ja luottolaitokset tarjoavat asiakkailleen hyvin monipuolisesti erilaisia rahoitustuotteita, luottokorttivaihtoehtoja sekä säästötilejä. Voit saada vakuudetonta lainaa ulkomailta hyvin kilpailukykyisellä korolla. Kilpailuta laina, niin pääset vertailemaan lainatarjouksia kotimaan pankkien sekä ulkomaalaisten pankkien kesken.

Kun haet lainaa ulkomailta saat käyttää lainanhaussa digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat lainaprosessin nopean käsittelyn sekä lainan siirtymisen heti tilille. Lainaa ulkomailta voit hakea suurempiakin summia ilman takaajia tai vakuuksia. Laina-ajat ovat myös sopivan pituisia suhteessa lainasummaan.

 

Lainaa ulkomailta suomalaiselle

Suomen kansalainen voi saada lainaa ulkomailta, jos lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa, hänellä on tarpeeksi korkea ikä ja säännölliset tulot. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla ulkomaalaisen pankin antamien ohjeiden mukaan. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan lainansaajan tilille viipymättä, viimeistään 1 – 3 pankkipäivän kuluessa. Lainatarjoukset ja lainasopimukset on luotettavissa suomenkielellä.

Lainaa ulkomailta voi saada:

  • Vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö
  • Henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hän asuu pysyvästi Suomessa
  • Henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset VertaaLainaa- palvelun kautta. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Mukana myös ulkomaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. 

PalveluLainaaMaksuaikaKorko
Bank Norwegian logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 5,99%
Pop Pankki logo2000-20.000€1-10 vuottaAlkaen 6,90%
Aktia pankki logo2500-20.000€2-10 vuottaAlkaen 4,50%
Resurs Bank logo1000-50.000€1-12 vuottaAlkaen 6,95%
instabank logo500-50.000€3-15 vuottaAlkaen 7,99%
Bigbank logo1000-50.000€1-10 vuottaAlkaen 5,90%
Nordax Bank logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,90%
Komplett Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,99%
Collector Bank logo2000-25.000€2-15 vuottaAlkaen 9,90%
Lea Bank logo1000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 7,54%
Avida Finans logo2000-50.000€1-15 vuottaAlkaen 6,95%
Fixura logo1000-20.000€2-6 vuottaAlkaen 6,90%
MyLender logo2000-30.000€1-12 vuottaAlkaen 7,00%
Credigo logo500-10.000€2-15 vuottaAlkaen 8,90%
Fellow Finance logo1000-30.000€1-15 vuottaAlkaen 7,00%
Halino logo500-6000€1-5 vuottaAlkaen 14,8%
Bondora logo100-10.000€1-5 vuottaAlkaen 9,90%
Lainasto logo100-3000€1-4 vuottaAlkaen 20,0%
Saldo.com logo300-10.000€1-7 vuottaAlkaen 13,9%
Ferratum Bank logo2000-30.000€1-10 vuottaAlkaen 8,50%
Varmalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Omalaina logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
Rahoitu logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
VertaaPankkeja logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%
FiksuLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LeijonaLaina.fi logo100-60.000€1-20 vuottaAlkaen 4,19%
LainanKilpailuttaja.fi logo1000-60.000€1-15 vuottaAlkaen 4,50%

Kysymyksiä ulkomailta lainaamisesta:

Kuka voi hakea lainaa ulkomailta?

Lainaa ulkomailta voi hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Osa pankeista vaatii lainanhakijalle korkeampaa ikää, joka saattaa olla 23 vuotta. Suoraan ulkomaalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa, mutta voit hakea lainaa ulkomaalaisesta pankista, jolla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko ulkomaalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voit varmistaa, että kyseessä on edullinen laina, sinulle sopivilla lainaehdoilla. Kilpailuta laina VertaaLainaa- palvelun kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle sopivaa lainaa. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Norjasta, Suomesta, Virosta ja Ruotsista.

Voiko suomalainen hakea lainaa ulkomailta?

Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa ulkomaalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa. Hae lainaa ulkomailta palvelumme kautta, niin kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Mitä ulkomaalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi ulkomaalaisia pankki, kuten esimerkiksi Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank, BigBank sekä Resurs Bank.

Myönnetäänkö vakuudetonta lainaa ulkomailta?

Kyllä. Kilpailutamme lainan pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Mukana kilpailutuksessa on myös useita ulkomaalaisia pankkeja Ruotsista, Virosta ja Norjasta.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee eri lainantarjoajien kesken. Kilpailuta laina VertaaLainaa-palvelun kautta, niin näet millä korolla sinulle voidaan myöntää lainaa ulkomailta.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo