Lainaa Ruotsista

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Hae lainaa Ruotsista ilman vakuuksia

Hae lainaa Ruotsista maksuttomalla lainahakemuksella. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Mukana kilpailutuksessa on myös ruotsalaisia pankkeja, jotka voivat myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka. Pyydä lainatarjoukset vertailtavaksesi jo tänään, niin voit päästä tarkastelemaan, mistä voit saada lainaa.

Hakeaksesi lainaa Ruotsista sinun ei tarvitse lähteä käymään laina-asioissa Ruotsin puolella, vaan voit hoitaa lainanhaun Suomesta. Lainanhaku ruotsalaiselta pankilta tai rahoituslaitokselta on turvallista ja nopeaa, koska sähköisen järjestelmän avulla niin lainahakemus kuin rahat liikkuvat joutuisasti. Palvelumme kautta tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 lainanmyöntäjää. Kilpailuta laina maksutta ja vastaanota lainatarjoukset.

Lainaprosessi on hyvin automatisoitu, joten lainahakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada pian lainatarjoukset katsottavaksesi. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla tunnistautumalla ja rahat siirtyvät tilillesi heti.

Kun lainaa ruotsalaisesta pankista, joka kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin varmistat, että saat lainaa luotettavasti ja suomenkielisellä lainahakemuksella ja lainaehdoilla.

Lainaa Ruotsista:

 • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
 • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
 • Alkaen 4,19 % korolla


Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Suomesta löytyy pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka toimivat useammassa maassa, kuten Ruotsissa, Suomessa, Norjassa sekä Virossa. Jokainen suomalainen pankin sekä Suomessa toimiva ulkomaalainen rahoituslaitos on rekisteröityneenä Suomen Aluehallintoviraston luotonantorekisteriin, joten lainanhaku kauttamme maksuttomalla lainahakemuksella on riskitöntä ja turvallista. Kilpailutamme pankit ja rahoituslaitokset, jotka myöntävät lainaa Suomen kansalaiselle tai Suomessa pysyvästi asuvalle henkilölle ilman vakuuksia tai takausta. Lainan kilpailutuksessa on mukana virolaisia pankkeja, ruotsalaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kuitenkaan kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

 1. Täytä maksuton lainahakemus huolellisesti
 2. Voit saada nopeasti vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset
 3. Vertaa lainoja ja valitse sopivin laina

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

 

Suomessa toimivat ruotsalaiset luotonmyöntäjät

Lainaa Ruotsista – Resurs Bank

Nordax Bank myöntää yksityisasiakkaille vakuudettomia lainoja kuten esimerkiksi kulutusluottoa. Tämän lisäksi Resurs Bankilla on tarjottavanaan asiakkailleen erilaisia luottokorttiratkaisuja sekä osamaksusopimusvaihtoehtoja.

Resurs Bankin lainat sopivat hyvin monenlaiseen elämäntilanteeseen. Vakuudettomalla lainan voi käyttää muun muassa auton ostoon, kodin remontoimiseen tai vaikka nykyisten lainojen yhdistämiseen. Luottokortti tarjoaa asiakkaalle hyvät edut ja käytetyn luoton voi maksaa takaisin kerralla tai pienemmissä erissä.

 

Lainaa Ruotsista – TF Bank AB

TF Bank on pohjoismainen pankki, joka on perustettu vuonna 1987. Pankki toimii Suomessa, Pohjoismaissa sekä useammassa Euroopan maassa. TF Bank on erikoistunut kuluttajarahoituksiin ja pankin kautta voi saada vakuudetonta lainaa hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen.

TF Bank lainan korko sekä muut ominaisuudet kestävät tarkemmankin lainavertailun. Pankki on palvellut suomalaisia asiakkaitaan jo vuodesta 2014 lähtien ja jo alusta asti tavoitteena on ollut selkeät lainatuotteet kaikille sitä tarvitseville.

 

Lainaa Ruotsista – Avida Finans

Avida lainaa voit hakea hyvin monenlaiseen rahoitustarpeeseen. Vakuudeton laina sopii esimerkiksi autorahoitukseen, remontointiin tai vaikka lomamatkaan. Avida Finans lainan korko on muihin lainantarjoajiin verraten kilpailukykyinen ja laina maksetaan nopeasti tilille ilman takaajien tai vakuuksien hankkimista. Lainaa maksetaan takaisin 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Avida Finans lainan voi ottaa myös olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Yhdistä lainat Avida lainalla ja voit saada uutta lainaa pienemmällä kuukausierällä.

 

Lainaa Ruotsista – Collector Bank

Collector Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainaa. Lainaa voidaan myöntää ilman takaajia tai vakuuksia 2000 – 25 000 euroa. Laina-aika on 2 – 10 vuotta ja lainaa maksetaan takaisin sopimusehtojen mukaisesti.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainansaaja saa käyttää lainan parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Tyypillisesti joustolaina otetaan taloudelliseksi puskuriksi paikkamaan arjen rahatilannetta. Lainan voi käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen kuten auton hankintaan, remontoimiseen, kodinkoneiden hankintaan tai esimerkiksi lomamatkaan.

Collector Bank tarjoaa maksuratkaisuja kauppiaille ja kumppaneille. Walley on helppo ja turvallinen maksupalvelu, jonka kautta kuluttaja voi maksaa laskun.

 

Lainaa Ruotsista  – Balanzia

Balanzia on vaihtanut nimeään ja on nyt Brocc. Palvelun kautta haettu yksityislaina on tarkoitettu kuluttajille, jotka tarvitsevat selkeän rahoitusratkaisun suurempaan hankintaan. Yksityislainalla on mahdollista rahoittaa auton osto tai esimerkiksi remontointi. Lainan voi käyttää myös yhdistelylainaksi nykyisille pienemmille korkeakorkoisimmille lainoille.

Balanzia on kulutusluottoja tarjoava yritys, josta voi saada lainaa aina jopa 50 000 euroon saakka. Balanzialla on myös varsin tuottavalla korolla oleva säästötili tarjottavanaan asiakkailleen.

 

Lainaa Ruotsista – Credigo

Credigolla on Suomessa sivuliike, jonka nimi on Northmill Bank AB. Credigo on varmasti monelle tuttu nimeltään ja se on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Lainapalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa, joka maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti asiakkaan tilille.

Ruotsalainen Credigo on turvallinen lainantarjoaja, josta voi hakea kulutusluottoa reilulla maksuajalla 10 000 euroon saakka.

 

Lainaa Ruotsista – Nordax Bank

Nordax Bank lainaa Ruotsista vastuullisesti ja turvallisesti. Lainan korko on hyvin kilpailukykyinen muihin pankkeihin verrattuna. Ruotsalainen pankin kautta voit saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia.

Vakuudettoman lainan lisäksi Nordax Bankilla on tarjottavanaan säästötili, jonka talletuskorko on 0, 40 prosenttia.

 

Lainaa Ruotsista – Svea Ekonomi

Svea Ekonomi on monelle tuttu maksuratkaisu verkkokaupassa. Svea myöntää myös vakuudettomia lainoja sekä tarjoaa asiakkailleen säästötilin 0,50 prosentin talletuskorolla.

Svea pankki on toiminut Suomessa jo pitkään ja hyvin moni suomalainen on jo käyttänyt heidän pankkipalveluitaan.

 

Lainaa Ruotsista – Skandinaviska Enskilda Banken

Skandinaviska Enskilda Banken on liikepankki, joka tarjoaa palveluitaan vain yrityksille ja instituutioille. Ruotsalaisella liikepankilla ei ole tarjottavanaan lainapalveluita yksityisasiakkaille.

SEB on suuri liikepankki Ruotsissa, jolla on erilaisia rahoitusratkaisuja yrityksille, jotka tarvitsevat yrityslainaa muun muassa liiketoiminnan kehittämiseen tai kasvattamiseen.

Verkossa toimii useita lainantarjoajia, jotka myöntävät yrityslainaa yrityksille sähköisellä lainahakemuksella.

 

Lainaa Ruotsista – Svenska Handelsbanken

Svenska Handelsbanken toimii ruotsalainen pankki, joka toimii lähes 20 eri maassa. Handelsbanken on pankki Ruotsissa, jolla on toimintaa myös Suomessa.

Alunperin ruotsissa perustettu pankki on toiminut jo vuodesta 1871 ja vuosien saatossa pankki on laajentanut toimintaansa laajasti moneen maahan. Handelsbanken tunnettaan luotettavana ja vakavaraisena pankkina.

 

Lainaa Ruotsista – Nordnet AB

Nordnet on osake- ja rahastovälittäjä, joka on monen suomalaisenkin käyttämä palvelu. Nordnet tarjoaa sijoittamisesta kiinnostuneille käyttäjille hyvin monipuoliset palvelut.

Nordnet on viime vuosien aikana kasvattanut suosiotaan varsinkin yksityisasiakkaiden keskuudessa.

 

Lainaa Ruotsista – Bluestep Bank

Bluestep Bank tarjoaa lainaa erilaisiin elämäntilanteisiin ja lainatarpeisiin. Ruotsalainen pankki tarjoaa lainaa asunnon ostamiseen tai vakuudellista lainaa nykyistä asuntoa vastaan. Vakuudellisella lainaa voi myös hakea kodin remontoimiseen, auton ostamiseen tai mihin tahansa muuhun suurempaan hankintaan.

Bluestep voi tarvittaessa myöntää lainaa, vaikka henkilöllä ei olisi vakituista työpaikkaa tai hän työskentelee määräaikaisessa työsuhteessa.

 

Lainaa Ruotsista jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

VertaaLainaa kilpailuttaa lainan useiden lainantarjoajien kesken. Palvelun kautta voit hakea lainaa helposti Ruotsista maksuttomalla lainahakemuksella jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen kilpailuttaminen tapahtuu sähköisesti, joten hakemusprosessi on nopea ja tehokas. Kilpailutamme lainan jopa 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken muutamassa minuutissa. Kilpailutuspalvelussamme on mukana pankkeja Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Norjasta.

Monet ulkomaalaiset pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa jopa 60 000 euroon saakka. Lainasummat ja lainaehdot kuitenkin vaihtelevat pankeittain, joten paras tapa selvittää lainan korko ja ehdot, on kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken.

Voit saada vakuudetonta lainaa Ruotsista 2000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Hae lainaa Ruotsista ja monesta muusta maasta maksuttomalla lainahakemuksellamme ja katso, mistä voit saada lainaa edullisimmin. Me kilpailutamme lainan puolestasi täysin maksutta.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Lainaa Ruotsista suomalaiselle

Suomalainen voi saada lainaa Ruotsista, jos ruotsalainen pankki on laajentanut toimintaansa Suomeen. Lainanhakija tulee täyttää ehdot, jotka pätevät kaikkien lainojen kohdalla. Hakijan tulee olla vähintään 18 – vuotias (osa pankeista vaatii korkeamman iän), puhtaat luottotiedot sekä riittävät tulot.

 

Lainaa Ruotsista – miksi kannattaa harkita ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksia?

Lainaa harkitessa kannattaa ottaa huomioon myös ulkomaiset rahoituslaitokset. Yksi suosittu kohde on Ruotsi, joka tarjoaa kilpailukykyisiä lainavaihtoehtoja suomalaisille lainanhakijoille.

Edullisemmat lainatarjoukset – Ruotsin lainamarkkinoilla on useita kilpailukykyisiä lainantarjoajia, jotka voivat tarjota edullisempia korkoja ja kuluja verrattuna suomalaisiin pankkeihin. Tämä johtuu muun muassa siitä, että Ruotsin lainamarkkinoilla on enemmän kilpailua.

Lainaehdot joustavat – Ruotsin pankit ja rahoituslaitokset voivat tarjota joustavampia lainaehtoja kuin suomalaiset lainantarjoajat. Esimerkiksi laina-ajat voivat olla pidempiä ja takaisinmaksusuunnitelmat joustavampia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvitset suurempaa lainaa.

Nopea lainaprosessi – Ruotsin lainantarjoajat voivat tarjota nopeampia lainaprosesseja kuin suomalaiset pankit. Monet lainantarjoajat tarjoavat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana, ja rahat siirretään tilillesi hetkessä hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lainaa heti tilille suuremman summan.

Vertaile lainoja – Kun haet lainaa Ruotsista, voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita sinulle sopivimman VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Monet Ruotsin lainantarjoajat toimivat myös Suomessa.

Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelussa niin täyttämäsi lainahakemus välitetään useille tunnetuille pankeille suomessa sekä ulkomailla. Kilpailuttamisen avulla voit selvittää, saatko lainaa Ruotsista edullisella lainan korolla vai valitsetko suomalaisen pankin lainatarjouksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa Ruotsista

Kuka voi hakea Ruotsista lainaa?

Lainaa Ruotsista voi hakea henkilö, jolla on säännölliset tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Suoraan ruotsalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa ellei hän ole ruotsalaisen pankin asiakas. Henkilö voi kuitenkin hakea lainaa ruotsalaisesta pankista helposti, jos pankilla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko ruotsalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voit varmistaa, että kyseessä on edullinen laina. Kilpailuta laina VertaaLainaa -palvelun kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla. Kilpailutuksessa on mukana useampi ruotsalainen pankki.

Voiko suomalainen hakea lainaa Ruotsista?

Kyllä voi. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa ruotsalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa.

Mitä ruotsalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi ruotsalainen pankki. Lainaa suomalaiselle tarjoaa muun muassa Resurs Bank, Avida Finans, TF Bank, Collector Bank, Credigo, Nordax Bank, Svea sekä Bluestep Bank.

Myönnetäänkö lainaa Ruotsista ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä myönnetään. Palvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Halutessasi voit ottaa lainaan toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa laskee myös lainantarjoajan luottotappioriski. Näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman määrän, pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen n. 4 %. Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion lainasi korosta saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainatarjousten pyytäminen VertaaLainaa- palvelun kautta ei sido sinua mihinkään. Lainatarjousten joukossa on lainantarjoajia Ruotsista, Suomesta, Virosta ja Norjasta.

Voinko hakea lainaa Ruotsista, vaikka asun Suomessa?

Kyllä voit. Monet Ruotsin lainantarjoajat tarjoavat lainoja myös suomalaisille kuluttajille. Hae lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta niin laina kilpailutetaan muun muassa ruotsalaisten ja suomalaisten lainantarjoajien kesken.

Voinko saada lainaa Ruotsista, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Lainan saaminen Ruotsista maksuhäiriömerkinnän kanssa voi olla haastavaa. Monet lainantarjoajat tarkistavat hakijan luottotiedot ennen lainapäätöksen tekemistä. Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä pankit Suomessa eivätkä ulkomailla suostu myöntämään sinulle lainaa.

Paljonko lainaa Ruotsista voin saada?

Vakuudetonta lainaa Ruotsista voidaan myöntää 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkän laina-ajan voin saada ruotsalaiseen lainaan?

Lainaan voit saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

VertaaLainaa.fi
Logo