Resurs Bank

Kilpailuta Resurs Bank ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Resurs Bank esittelyssä:

Ruotsista kotoisin oleva lainapalvelu Resurs Bank on tarjonnut rahoituspalveluita suomalaisille jo vuodesta 2002. Tämä Pohjoismainen rahoitusyhtiö, joka juontaa juurensa 1980-luvun Ruotsiin, tarjoaa monipuolisesti erilaisia rahoitus- ja maksuratkaisuja sekä vakuutusvaihtoehtoja.

Vaikka Resurs Bank alun perin keskittyi osamaksupalveluihin, on se laajentanut tarjontaansa kulutusluottojen, yhdistelylainojen ja luottokorttien suuntaan. Yli 100 000 suomalaisasiakasta luottaa Resurs Bankin palveluihin, ja se on yksi maamme suurimmista vähittäiskaupan rahoittajista.

Vaikka yrityksen päätoimipaikka on Ruotsissa, se on vahvasti läsnä Suomessa, työllistäen yli 70 ammattilaista ja omistaen toimipisteen Vantaalla. Suomessa Resurs Bank tunnetaan nimellä Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Resurs Bank lainaa luotettavasti netistä

Resurs Bank tarjoaa yksityisasiakkaille mahdollisuuden hakea lainaa netistä aina 50 000 euroon saakka. Riippuen lainasummasta, maksuajaksi voidaan valita jopa 1-12 vuotta, mahdollistaen näin kuukausierän suunnittelun oman talouden mukaan.

Lainaa voit ottaa esimerkiksi auton hankintaan tai kotiremontin toteuttamiseen. Lisäksi Resurs Bank tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä useita lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Yhdistämällä lainat Resurs Bankin kautta voit vähentää kuukausittaisia kuluja.

Jos olet jo Resurs Bankin asiakas ja tarvitset lisärahoitusta, voit helposti hakea lainasi korottamista netissä. Lisärahoitus voi olla tililläsi jopa kahdessa arkipäivässä.

Kilpailuta laina palvelussamme, niin saat lainatarjouksen Resurs Bank pankin lisäksi myös monelta muulta pankilta.

Täytä hakemus ja katso, millä korolla vakuudeton kulutusluotto voidaan sinulle myöntää.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Resurs Bank lyhyesti:

 • Ikäraja on 24 vuotta
 • Haettavat lainasummat ovat 1000 – 50.000 euroa
 • Laina-aika on 1 – 12 vuotta
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia
 • Mahdollista yhdistää myös nykyiset lainat
 • Asiakaskohtainen marginaali + 3kk Euribor
 • Resurs Bank varmistaa aina ennen luotonmyöntämistä lainanhakijan maksukyvyn
 • Laina maksetaan tilille noin 1 – 3 arkipäivässä
 • Mahdollisuus maksuvakuutukseen

 

Kuka voi hakea Resurs Bank lainaa?

Henkilön, joka hakee lainaa, tulee olla vähintään 24 vuoden ikäinen ja hänen luottotiedoissaan ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Lainanhakijalla on oltava säännölliset ansiot joko työstä tai eläkkeestä.

Alle 3 000 euron lainoja varten hakijan kuukausittaiset bruttotulot tulee olla vähintään 800 €, kun taas yli 3000 euron lainoja varten ne tulee olla vähintään 1300 €.

 

Vakuudetonta lainaa Resurs Bankista

Resurs Bank, yksi Pohjoismaiden johtavista rahoituslaitoksista, tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden saada lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että lainanhakijan ei tarvitse antaa mitään omaisuuttaan pantiksi lainan saamiseksi, mikä tekee lainanhakuprosessista huomattavasti yksinkertaisemman ja nopeamman. Vakuudeton laina antaa lainanhakijalle enemmän joustavuutta ja vapautta.

Resurs Bankin tarjoama vakuudeton laina voi olla suuruudeltaan aina 50 000 euroon asti. Tämä mahdollistaa suurempienkin investointien, kuten auton ostamisen tai kodin remontoinnin, tekemisen ilman tarvetta vakuuksille. Vaikka vakuudettomuus tekee lainasta houkuttelevan monille, Resurs Bank tekee huolellisen arvioinnin lainanhakijan maksukyvystä ennen lainan myöntämistä. Tämä varmistaa, että asiakas pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun ongelmitta ja välttää mahdolliset taloudelliset vaikeudet.

Resurs Bankin vakuudeton laina on loistava vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat joustavaa rahoitusta ilman omaisuuden sitomista lainaan. Olipa kyseessä sitten odottamaton meno tai suurempi investointi, Resurs Bankin kautta voi löytää taloudellisen ratkaisun monenlaisiin tarpeisiin.

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankissa

Lainojen yhdistäminen Resurs Bankissa tarjoaa mahdollisuuden yhdistää lainoja, aina pienestä lainasta, jopa suurempaan 50 000 euron lainaan asti.

Kokoamalla yhteen nykyiset lainasi ja kilpailuttamalla ne uudestaan, voit saada paremman lainatarjouksen.

Yhdistelylaina sopii niin kulutusluotoille, luottokorttivelalle, osamaksuille kuin muillekin korkeakorkoisille lainoille.

Yhdistämällä lainat voit saavuttaa selkeämmän taloushallinnon ja vältät useiden lainojen tuomat ylimääräiset kustannukset.

 

Resurs Bank luottokortti joustavilla ehdoilla

Resurs Bank tarjoaa Resurs Gold -luottokorttia, joka sisältää monia houkuttelevia etuja. Tämän kortin omistajat voivat hyödyntää jopa 60 päivän ajan ostoja ilman lisäkuluja tai korkoa. Lisäksi kortilla tehdyistä ostoista kertyy bonuspisteitä, ja se sisältää matkavakuutuksen ilman lisämaksua. Vaikka Resurs Gold -kortin luottoraja määräytyy yksilöllisesti, sen maksimiluottoraja voi olla jopa 3 000 euroa.

Kortin käyttäjille tarjotaan joustavuutta luoton takaisinmaksussa: he voivat valita maksavansa koko summan kerralla tai jakaa sen useammalle kuukaudelle jopa puolen vuoden ajaksi ilman korkokuluja.

 

Resurs Bank lainaa moneen eri tarkoitukseen

Resurs Bankin myöntämä laina on monikäyttöinen, mikä antaa lainanhakijalle mahdollisuuden rahoittaa erilaisia henkilökohtaisia tarpeita ja toiveita.

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, mihin Resurs Bankin lainaa voi käyttää:

Kodin remontoimiseen: Oli kyseessä sitten keittiön päivitys, kylpyhuoneremontti tai kokonaisvaltainen asunnon pintaremontti, Resurs Bankin laina voi auttaa kattamaan näihin liittyvät kustannukset.

Auton Osto: Lainan voi käyttää uuden tai käytetyn auton hankintaan, mikäli tarvitset luotettavaa kulkuneuvoa.

Matkustaminen: Unelmaloma tai pitkäaikainen matka on mahdollista rahoittaa lainan avulla, jolloin voit kokea uusia kulttuureja ja nähtävyyksiä.

Lainojen Yhdistäminen: Mikäli sinulla on useita pienempiä lainoja tai luottoja eri palveluntarjoajilta, Resurs Bankin lainalla voit yhdistää ne yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi, mikä saattaa säästää kuluissa.

Häät ja Juhlat: Suuret perhetapahtumat, kuten häät tai merkkipäiväjuhlat, voivat olla kalliita. Lainalla voit varmistaa, että sinulla on tarvittavat varat unelman toteuttamiseksi.

Suuret Hankinnat: Olipa kyseessä sitten uusi kodinelektroniikka, huonekalut tai muut suuremmat hankinnat, laina voi auttaa niiden rahoittamisessa.

Resurs Bank ei aseta ehdottomia rajoituksia lainan käyttötarkoitukselle, joten voit käyttää sitä juuri sellaiseen tarkoitukseen kuin itse näet parhaaksi. On kuitenkin aina tärkeää harkita huolellisesti lainan ottamista ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistista ja taloudellisesti kestävää omassa elämäntilanteessasi.

 

Resurs Bank – osamaksu

Resurs Bank on solminut yhteistyösopimuksen usean eri yritysten kanssa tarjotakseen asiakkaille joustavia maksuratkaisuja.

Kun teet ostoksia Resurs Bankin yhteistyöyritysten kautta, voit hyödyntää Resurs Bankin tarjoamaa luottoa ja jakaa ostoksesi mukavasti osamaksuihin.

Saatuasi laskun voit valita itsellesi sopivimman maksutavan monista eri osamaksumahdollisuuksista.

Lisäksi Resurs Bank tarjoaa 30-60 päivän maksuajan ilman kuluja. Tämän ajan kuluessa voit päättää, haluatko suorittaa maksun osissa vai maksaa koko summan kerralla.

 

Turvaa lainasi Resurs Bank maksuvakuutuksella

Maksuvakuutuksen kustannus on 9 % lainasi kuukausittaisesta erästä, mutta vähintään 3 €/kk ja korkeintaan 49 €/kk. Tämä summa peritään yhdessä lainan kuukausierän kanssa.

Kun haet lainaa, voit samalla anoa maksuvakuutusta. Jos päätät ottaa vakuutuksen vasta lainan myöntämisen jälkeen, voit tehdä sen helposti Omien sivujen kautta. Kirjauduttuasi sisään näet sähköisen vakuutushakemuksen Yleiskatsaus-alueen lopussa. Täyttämällä tämän lyhyen lomakkeen ja valitsemalla ”Vakuuta”-painikkeen voit hankkia vakuutuksen. Maksuvakuutuksen lainallesi voit myös hakea soittamalla Resurs Bank asiakaspalveluun.

Resurs Bank lainan korko ja muut lainakustannukset

Resurs Bank, kuten monet muutkin rahoituslaitokset, perustaa lainan koron useisiin tekijöihin, mukaan lukien lainan määrä, maksuaika ja hakijan luottotiedot. Lainaehdoissa esitetty korko voi olla joko kiinteä tai vaihteleva, ja se on tärkeä osa lainan kokonaiskustannuksia.

Tilinhoitomaksu: lainaan sisältyy tilinhoitomaksu, jonka näet lainatarjouksesta.

Lainan korko: Henkilökohtaisen lainan koron saat maksuttomasta lainatarjouksesta. Korko on asiakaskohtainen marginaali + 3kk Euribor.

Maksuvakuutus: Kuten aiemmin mainittu, Resurs Bank tarjoaa mahdollisuuden ottaa maksuvakuutuksen lainaan, joka lisää lainan kustannuksia mutta tarjoaa suojaa tiettyjen elämäntilanteiden varalta.

Resurs Bank pyrkii tarjoamaan läpinäkyvyyttä lainakustannuksista. Lainatarjouksessa ilmoitetaan selkeästi kaikki kustannukset, mukaan lukien nimelliskorko, todellinen vuosikorko ja muut mahdolliset maksut.

On tärkeää huomata, että lainan todellinen vuosikorko antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista, koska se sisältää sekä nimelliskoron että muut mahdolliset lainaan liittyvät maksut. Ennen lainapäätöksen tekemistä on suositeltavaa lukea kaikki ehdot huolellisesti ja varmistaa, että ymmärtää kaikki lainan kustannukset.

 

Kokemuksia lainasta – Resurs Bank lainan plussat ja miinukset

Kun harkitset lainan ottamista, on tärkeää punnita kaikki sen hyvät ja huonot puolet.

Plussat:

Joustavuus: Resurs Bank tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, joista voit valita parhaiten omaan elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivan.

Selkeä hinnoittelu: Lainan kustannukset on usein esitetty selkeästi, minkä ansiosta lainanhakijan on helpompi ymmärtää lainan kokonaiskustannukset.

Lainojen yhdistäminen: Resurs Bank tarjoaa yhdistelylainaa, joka voi auttaa yksinkertaistamaan talouttasi yhdistämällä useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Nopeat lainapäätökset: Resurs Bankin digitaalisen järjestelmän ansiosta lainahakemuksen käsittely ja lainapäätöksen saaminen voi olla nopeaa.

Yksityisyyden suoja: Bankissa noudatetaan tiukkoja tietosuojakäytäntöjä, mikä takaa asiakkaiden tietojen turvallisuuden.

Miinukset:

Korko: Vaikka Resurs Bank tarjoaa kilpailukykyisiä korkoja, niiden lainan korot eivät välttämättä ole markkinoiden alhaisimmat.

Maksuvakuutuksen kustannukset: Vaikka maksuvakuutus voi tarjota suojaa tiettyjen elämäntilanteiden varalta, sillä on lisäkustannuksia.

Lainan määrä: Joidenkin lainanhakijoiden tarpeisiin Resurs Bankin tarjoamat lainasummat eivät välttämättä riitä, riippuen yksilöllisestä tarpeesta.

Lainaehtojen tiukkuus: Jotkut hakijat saattavat kohdata tiukempia lainaehtoja riippuen heidän taloudellisesta tilanteestaan ja luottotiedoistaan.

Mahdolliset lisämaksut: Myöhästyneistä maksuista tai muista lainaehdon rikkomuksista saattaa aiheutua lisämaksuja.

Kokemuksia Resurs Bankista

Laura, 32: ”Otin lainan Resurs Bankista kodin remontointiin. Remontti oli pitkään haaveissa, ja tämän avulla sain vihdoin unelmani toteutettua. Palvelu oli sujuvaa ja lainaehdot selkeitä.”

Mikko, 27: ”Hain lainaa auton ostoon. Resurs Bankin nopea päätös ja joustavat maksuehdot tekivät koko prosessista vaivatonta. Nyt pääsen liikkumaan omalla autolla!”

Sari, 50: ”Otin yhdistelylainan, jotta voisin maksaa pois useita pieniä ja korkeakorkoisia lainoja. Sain talouteeni järjestystä ja säästän nyt kuukausittain.”

Teemu, 38: ”En ollut tyytyväinen lainatarjoukseen. Liian korkea korko.”

Kalle, 35: ”Kun avovaimoni ja minä odotimme ensimmäistä lastamme, päätimme hakea lainaa kodin laajennukseen.”

Anna, 52: ”Hain lainaa tyttäreni häiden järjestämiseen.

Resurs Bank yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Resurs Bankin tukitiimi on valmiina auttamaan sinua kaikissa laina- ja muihin palveluihin liittyvissä asioissa niin puhelimitse kuin sähköpostitse.

Jos haluat keskustella suoraan asiakaspalvelijan kanssa, voit soittaa arkisin klo 9-17.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita asiakaspalvelun toiminta-aikojen ulkopuolella, voit lähettää sähköpostia, ja tiimi vastaa sinulle mahdollisimman pian.

Postiosoite: Resurs Bank AB, PL 3900, 00002 Helsinki

Puhelin: 09 622 4308

Juttele virtuaalineuvojan kanssa chatissa

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Resurs Bank

Kenelle Resurs Bank voi myöntää lainaa?

He voivat myöntää lainaa henkilölle, joka on täyttänyt 24 vuotta, asuu vakituisesti Suomessa ja jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka paljon Resurs Bank myöntää lainaa?

Heiltä haettavat lainasummat ovat 1000-50.000 euroa. Jos haluat suurempaa lainaa helpommin, kannattaa lainaa hakea yhteishakijan kanssa.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Resurs Bankin maksuajat ovat 1-12 vuotta. Pidemmät laina-ajat takaavat sen, ettei kuukausierä kasva liian suureksi isommissakaan lainoissa.

Miten haen lainaa Resurs Bankista?

Voit hakea lainaa Resurs Bankin verkkosivujen kautta täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeen. Jos haluat kilpailuttaa lainasi Resurs Bankin lisäksi useammalla eri pankilla ja rahoituslaitoksella, täytä VertaaLainaa.fi maksuton lainahakemus. Laina kilpailutetaan hetkessä yli 25 lainantarjoajan kesken.

Tarvitsenko takaajia tai vakuuksia?

Et tarvitse. Resurs Bank myöntää vakuudettomia lainoja.

Kuinka nopeasti saan päätöksen lainahakemuksestani?

Useimmissa tapauksissa saat lainapäätöksen heti tai viimeistään 1 – 3 päivän kuluessa.

Miten voin ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse arkisin klo 9-17 tai chat- palvelun avulla.

VertaaLainaa.fi
Logo