Nordax Bank

Kilpailuta Nordax Bank ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Kilpailuta Nordax BankYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Nordax Bank myöntää lainaa hetiSaat lainapäätöksen heti

Nordax Bank myöntää lainaa ilman vakuuksiaLainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Minkälainen palvelu Nordax Bank oikein on?

Lainapalvelu Nordax Bank on vuonna 2003 perustettu pankki, joka on osa NOBA Bank Group -konsernia. Alun perin aloittaen toimintansa Ruotsissa, Nordax Bank on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden johtavista verkossa toimivista pankeista. Nykyään se on tunnettu vastuullisesta ja läpinäkyvästä lainanantotavastaan.

Nordax Bankin omistus on jaettu Nordic Capital Fund VIII:n, Nordic Capital Fund IX:n ja Sampon kesken. Tammikuusta 2018 lähtien Svensk Hypotekspension (SHP) on ollut Nordax Bank AB:n tytäryhtiö. Vuodesta 2023 alkaen se on osa NOBA Bank Groupia, vahvistaen asemaansa finanssialalla.

Vuonna 2022 tapahtui merkittävä sulautuminen, kun Bank Norwegian ja Nordax Bank yhdistyivät, jolloin Bank Norwegianista tuli Nordax Bankin norjalainen sivuliike ja olennainen osa NOBA Bank Groupia.

Pankkina Nordax Bank on sitoutunut vastuullisuuteen ja luotettavuuteen. He korostavat selkeitä ja läpinäkyviä hinnoitteluperiaatteitaan. Nordax asettaa asiakkaidensa neuvomisen, eettisen liiketoiminnan ja työntekijöidensä hyvinvoinnin keskiöön. Pankki on myös YK:n Global Compact -aloitteen jäsen, mikä heijastaa heidän sitoutumistaan vastuulliseen liiketoimintaan ja kestävään kehitykseen.

Nordax Bank tarjoaa joustavaa lainaa tarpeesi mukaan aina 1000 – 60 000 euroon saakka. Voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee lainan hakemisesta nopeaa.

Nordax Bankin tarjoama säästötili on turvallinen vaihtoehto, jolla saat hyvän koron säästöillesi. Nordax Bank on tunnustettu luotettavaksi ja vastuulliseksi toimijaksi, joka pitää huolen sekä asiakkaidensa että työntekijöidensä tarpeista.

Nordax Bank toimii Ruotsin finanssivalvonnan valvonnassa ja kuuluu Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Yritys on osa NOBA Bank Groupia. Työntekijöitä Nordax Bankilla on noin 300, ja sen kasvu on ollut vauhdikasta. He panostavat yksilöllisiin tarpeisiin, osallistamiseen, tasa-arvoon ja hyvään työympäristöön.

Nordax Bankilla on yli 200 000 asiakasta eri maissa, kuten Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa.

Nordax Bank tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluvat kulutusluotot ja säästötilit. Pankki on vahvasti sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja luotettavuuteen. Yksi kätevä tapa löytää parhaat Nordax Bankin tarjoamat lainaratkaisut on kilpailuttaa ne VertaaLainaa.fi palvelussa, joka auttaa sinua vertailemaan eri pankkien tarjouksia ja valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tämä antaa mahdollisuuden saada nopeasti yleiskuvan Nordax Bankin lainatuotteista ja niiden kilpailukyvystä suhteessa muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin.

 

Vertaa Nordax Bank lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Haluatko löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun Nordax Bankista? Ei hätää – VertaaLainaa.fi palvelu on täällä auttamassa sinua löytämään kilpailukykyisen lainatarjouksen. Nordax Bank tarjoaa monipuolisia rahoitusvaihtoehtoja, ja meidän avullamme voit vertailla niitä helposti yhdestä paikasta.

Miksi valita Nordax Bank? Nordax on pankki, joka tarjoaa kulutusluottoja ja säästötilejä. Heidän sitoutumisensa vastuulliseen toimintaan ja luotettavuuteen tekevät Nordaxista luotettavan kumppanin raha-asioissasi.

Miten VertaaLainaa.fi voi auttaa sinua? Meidän lainavertailu auttaa vertailemaan ja kilpailuttamaan Nordax Bankin lainat kätevästi. Tämä tarkoittaa, että voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Syötät vain tarvittavat tiedot, ja me esitämme sinulle eri lainavaihtoehdot selkeästi vertailtavaksi.

Miten tämä toimii? Täytä lainahakemus sivustollamme, syötä tarvittavat tiedot, kuten lainasumma ja takaisinmaksuaika. Sen jälkeen voit käynnistää hakemuksen, ja me välitämme sen eteenpäin Nordax Bankille. Saat lainapäätöksen nopeasti, ja saat selkeän kuvan siitä, millaisia lainaehtoja Nordax Bank tarjoaa juuri sinulle. Samalla saat useita lainatarjouksia myös muilta pankeilta, joten pääset heti vertailemaan niitä Nordax Bankin antamaan lainatarjoukseen. Näin voi helposti vertailla lainatarjouksia ja valita niistä sinulle sopivimman.

Muista, että meidän palvelumme on täysin maksuton, eikä palvelumme käyttäminen sido sinua mihinkään. Me emme ole pankki, vaan meidän tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään parhaat pankit ja heidän tarjoamat lainaratkaisut helposti ja vaivattomasti. Vertaile Nordax Bankin lainat meidän avullamme jo tänään.

Kuinka paljon Nordax Bank myöntää lainaa?

Nordax Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kuukausierän suuruus määräytyy lainan koron ja valitun takaisinmaksuajan mukaan. Lainan takaisinmaksuaika voi venyä jopa 15 vuoteen, mutta alle 3000 euron lainoissa aika on rajattu korkeintaan 8 vuoteen.

Nordax Bankin tarjoama laina on vakuudeton, joten lainan hakeminen ei edellytä omaisuuden vakuuttamista tai henkilötakaajien etsimistä. Vakuudettomuus tuo joustoa lainan hakemiseen, mutta samalla pankki suorittaa tarkempaa arviota lainahakemuksista. Tavoitteena on varmistaa lainan takaisinmaksun luotettavuus. Koska pankilla ei ole vakuutta turvana, se haluaa varmistaa lainansaajan kyvyn ja tahdon maksaa laina takaisin sovitusti.

Kuka voi hakea lainaa Nordax Bankilta?

Nordax Bankin lainan saantiin liittyy tiettyjä ehtoja, jotka on laadittu sekä lainanhakijan että pankin toiminnan turvaamiseksi. Lainanhakijan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotta lainan saaminen on mahdollista.

Lainan hakijan on oltava vähintään 20 vuotias, mikä takaa, että lainanhakijalla on riittävä ikä ja kypsyyttä vastuulliseen lainan ottamiseen. Lisäksi hakijalla tulee olla vakituiset vuositulot, jotka ovat vähintään 15 000 euroa vuodessa. Tämä taloudellinen edellytys on tärkeä varmistamaan sen, että lainanhakijalla on kyky selviytyä takaisinmaksusta ilman suuria vaikeuksia.

Myös hakijan asuinpaikalla on merkitystä. Hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan.

Nordax Bank haluaa varmistua siitä, että lainan takaisinmaksu on mahdollista ja turvallista sekä hakijalle että pankille. Tämä prosessi on osa Nordax Bankin vastuullista ja luotettavaa toimintaa, joka varmistaa sekä, asiakkaiden että pankin etujen huomioimisen.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Mitkä ovat Nordax Bank lainatuotteet?

Nordax Bank tarjoaa monipuolisen valikoiman lainatuotteita, joista yksi keskeisimmistä on vakuudeton kulutusluotto, jonka määrä voi vaihdella 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Kulutusluoton kuukausierä muodostuu lainan korosta ja valitusta takaisinmaksuajasta, joka voi olla jopa 15 vuotta. Pienemmissä lainoissa, alle 3000 euron, takaisinmaksuaika on rajattu 8 vuoteen.

Nordax Bankin kulutusluotto mahdollistaa rahoituksen monenlaisiin tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, matkustamiseen tai muihin hankintoihin.

Nordax Bank tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää aiemmin otetut lainat yhdeksi selkeäksi yhdistelylainaksi. Yhdistelylaina voi olla hyödyllinen ratkaisu silloin, kun sinulla on useampia eri lainoja eri paikoista ja haluat yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä voi tuoda selkeyttä talouteesi ja mahdollistaa yhden kuukausittaisen erän useiden erien maksamisen sijaan.

Yhdistelylainan avulla voit myös usein säästää rahaa, sillä voit neuvotella paremmista ehdoista ja alhaisemmasta korosta yhden suuremman lainan osalta. Lisäksi yhdistelylaina voi helpottaa maksujen hallintaa ja auttaa sinua suunnittelemaan talouttasi paremmin.

Nordax Bank yhteystiedot:

Vaikka Nordax pankin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, se tarjoaa suomalaisille asiakkaille kattavaa palvelua omalla kielellään.

Mikäli haluat ottaa yhteyttä sähköpostitse, voit laittaa viestiä osoitteisiin [email protected] tai [email protected]. On kuitenkin hyvä muistaa, että tietoturvasyistä johtuen Nordax Bank pystyy vastaamaan sähköpostikyselyihin lähinnä yleisissä kysymyksissä. Tarkempien ja yksityiskohtaisempien tietojen käsittelyä varten suositellaan ottamaan yhteyttä puhelimitse tai lähettämään suojattu viesti Omat sivut -osion kautta.

Huomaathan että sähköpostitse lähetettyihin kyselyihin vastaaminen voi viedä toisinaan jopa 1 – 2 arkipäivää, joten jos haluat hoitaa asian nopeasti, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse.

Nordaxin puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9.00 – 17.00, ja se on jaettu kahteen eri numeroon asiakaspalvelun helpottamiseksi.

Laina-asiakkaiden asiakaspalvelun numero on: 030 603 6060, ja vastaavasti säästötilien hoitoon liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä numeroon: 030 603 6070.

Jos haluat lähettää postia Nordaxille, voit käyttää seuraavaa osoitetta:

Nordax Bank AB

Box 23124

10435 Tukholma

Lisäksi voit tutustua tarkemmin Nordax Groupin toimintaan ja tarjoamiin palveluihin vierailemalla heidän virallisella verkkosivustollaan, joka on osoitteessa nordaxgroup.com. Sieltä löydät lisää tietoa pankista, sen historiasta ja visiosta sekä voit tutustua heidän tarjoamiinsa palveluihin tarkemmin.

Aukioloajat:

MA        9.00 – 16.00


TI           9.00 – 16.00


KE          9.00 – 16.00


TO          9.00 – 16.00


PE          9.00 – 16.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Nordax Bank lainaturvavakuutus tuo mielenrauhaa

Nordax Bank tarjoaa mahdollisuuden lisätä taloudellista turvaa lainaturvavakuutuksen avulla. Lainaturva on vapaaehtoinen vakuutus, jonka avulla voit varautua odottamattomiin tilanteisiin. Elämässä voi tapahtua yllättäviä käänteitä, kuten sairastuminen tai työttömäksi joutuminen, jotka voivat vaikuttaa kykyysi hoitaa lainan takaisinmaksua.

Lainaturvavakuutus tarjoaa turvaa näissä tilanteissa. Jos sairastut tai menetät työpaikkasi, vakuutus voi tulla avuksesi lainan takaisinmaksun suhteen.

Lisäksi lainaturvavakuutus voi tarjota taloudellista turvaa myös kuolemantapauksessa. Jos päävelallinen kuolee, vakuutus voi kattaa jäljellä olevan lainan summan aina 60 000 euroon saakka. Tämä tarkoittaa, että perheesi ei joudu ottamaan vastaan lisää taloudellista taakkaa jo muutenkin vaikeassa tilanteessa.

Lainaturvavakuutus on vapaaehtoinen ja sen avulla voit varautua erilaisiin riskeihin, jotka voivat vaikuttaa talouteesi. Ennen päätöksen tekemistä on suositeltavaa tutustua vakuutuksen ehtoihin ja kattavuuteen huolellisesti. Voit ottaa yhteyttä Nordax Bankiin saadaksesi lisätietoja lainaturvavakuutuksesta ja sen tarjoamista eduista.

 

Mitä lainaturvavakuutus kattaa?

  • Alentunut työkyky: Vakuutus korvaa, jos menetät vähintään puolet työkyvystäsi vakuutuskauden aikana.
  • Työttömyys: Korvausta maksetaan, jos jäät kokonaan ja vastentahtoisesti työttömäksi vakuutuskauden aikana.
  • Sairaalassaolo: Vakuutus kattaa korvauksen, jos joudut sairaalaan vakuutuskauden aikana.

Maksimissaan korvaus voi olla 1000 euroa kuukaudessa.

Kuolemantapauksessa vakuutus korvaa jäljellä olevan lainasumman, enintään 60 000 euroon asti.

Alentuneesta työkyvystä ja työttömyydestä maksetaan enintään 12 kuukauden ajan, kun taas sairaalassaolosta maksetaan korvausta korkeintaan 23 päivän ajan.

Nordax Bank kokemuksia:

Olin etsimässä sopivaa lainaa kotiremonttia varten ja päätin kokeilla Nordax Bankin kilpailuttamista VertaaLainaa.fi palvelun avulla. Sivusto oli todella helppokäyttöinen, ja sain nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Nordaxin tarjous erottui edullisena korolla ja joustavilla takaisinmaksuehdoilla. Olin tyytyväinen siihen, miten vaivattomasti sain kilpailutettua lainani ja löysin sopivan lainan remonttiani varten.
Maija
Tarvitsin autolainaa auton vaihtoa varten, ja luin Nordax Bankista VertaaLainaa.fi palvelussa. Päätin kokeilla palvelua, joten täytin lainahakemuksen ja sain pian tarjouksia eri pankeilta. Nordaxin lainatarjous oli selkeä ja kilpailukykyinen, ja päätin valita sen. Heidän asiakaspalvelunsa oli myös erittäin avuliasta, kun minulla oli kysyttävää lainaan liittyen. Kokemukseni Nordaxista oli positiivinen ja suosittelen heitä muidenkin lainatarpeisiin.
Matti
Päätin kilpailuttaa vanhat lainani uudelleen VertaaLainaa.fi palvelun avulla. Yllätyin siitä, kuinka paljon voisin säästää koron ja kuukausierän suhteen vaihtamalla lainantarjoajaa. Nordax Bankin lainaehdot olivat joustavat, ja heidän tarjoama lainaturvavakuutus antoi lisämielenrauhaa. Kilpailutusprosessi oli nopea ja mutkaton, ja nyt minulla on matalampi korko lainoissani.
Hanna
Kuulin Nordax Bankista ystävältäni ja päätin myös itse pyytää lainatarjoukset VertaaLainaa.fi sivuston kautta. Olin alun perin hieman skeptinen, mutta sain pian useita tarjouksia ja Nordax Bankin ehdot olivat houkuttelevat. Lopulta päätin valita heidät ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni.
Juha
Nordax Bankin kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi kautta oli hyvä päätös. Heidän tarjoamansa lainaehdot olivat kilpailukykyiset ja selkeät. Erityisesti arvostin sitä, että voin rauhassa vertailla eri tarjouksia ja valita itselleni sopivimman vaihtoehdon. Suosittelen ehdottomasti kilpailuttamaan lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla.
Elina

Usein kysytyt kysymykset Nordax Bank pankista:

Miten voin kilpailuttaa Nordax Bankin VertaaLainaa.fi palvelussa?

Voit kilpailuttaa Nordax Bankin lainan helposti syöttämällä tarvittavat tiedot lainasta VertaaLainaa.fi palvelun lainahakemukseen ja vertailemalla saamiasi lainatarjouksia. Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi palvelumme kautta, se kilpailutetaan Nordax Bankilla ja yli 25 muulla pankilla ja luotonantajalla.

Kuinka paljon voin saada lainaa Nordax Bank palvelusta?

Nordax Bankilta voi saada lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka.

Voiko Nordax Bankin lainan eräpäivää tarvittaessa siirtää?

Kyllä, Nordax Bank tarjoaa joustavuutta lainojensa eräpäivän siirtämiseen. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tarvitset lisäaikaa lainan takaisinmaksuun. Voit olla suoraan yhteydessä Nordax Bankin asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja eräpäivän siirrosta.

Kuka voi saada lainaa Nordax Bankilta?

Lainaa voidaan myöntää hakijalle, joka on vähintään 20-vuotias, asuu vakituisesti Suomessa, ja hänellä on vähintään 15 000 euron vuositulot. Lisäksi hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Mistä löydän Nordax Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot?

Nordax Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän virallisilta verkkosivuiltaan. Yleisesti ottaen voit ottaa heihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

  • Puhelimitse: Laina-asiakkaille numerossa 030 603 6060 ja säästötiliasiakkaille numerossa 030 603 6070.
  • Sähköpostitse: Voit lähettää sähköpostia osoitteisiin [email protected] (yleinen asiakaspalvelu) tai [email protected] (säästötiliasiakkaat).
  • Verkkosivujen kautta: Voit ottaa yhteyttä suojatusti Omat sivut -osion kautta.

Tietoturvasyistä Nordax Bank voi antaa sähköpostin kautta vastauksia vain yleisiin kysymyksiin. Yksityiskohtaisempia tietoja käsiteltäessä on suositeltavaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse.

Kuinka pitkä käsittelyaika Nordax Bankin lainahakemuksissa on?

Nordax Bank pyrkii käsittelemään lainahakemukset mahdollisimman nopeasti. Yleensä he ilmoittavat, että päätöksen lainahakemuksesta saat noin 1-2 arkipäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä. Käsittelyaika voi kuitenkin vaihdella tilanteen ja hakijan tietojen mukaan.

VertaaLainaa.fi
Logo