Kilpailuta Bank Norwegian ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on Bank Norwegian?

Lainapalvelu Bank Norwegian on norjalainen internetpankki, joka toimii täysin digitaalisessa ympäristössä tarjoten asiakkailleen helppokäyttöisiä talletus- ja lainaratkaisuja verkossa.

Pankin historia juontaa juurensa Norjaan, missä se aloitti toimintansa jo vuonna 2007.

Bank Norwegianin erityispiirteenä on sen tiivis yhteys lentoyhtiö Norwegian Air Shuttleen, mutta on tärkeää tietää, että nämä kaksi ovat täysin erillisiä yrityksiä.

Bank Norwegian laajensi nopeasti toimintaansa ja toimii nyt useissa Pohjoismaissa sekä vuodesta 2021 alkaen myös Saksassa ja Espanjassa.

 

Bank Norwegian on nykyään osa Noba Bank Groupia

Marraskuussa 2022 ruotsalainen pankki, Nordax Bank, hankki Bank Norwegianin omistukseensa.

Vuoden 2022 marraskuussa Bank Norwegianista tuli Nordaxin sivuliike Norjassa. Tämä vahvisti entisestään Nordaxin asemaa pohjoismaisilla finanssimarkkinoilla.

Kesäkuussa 2023 Nordax Bank AB muutti nimensä NOBA Bank Group AB:ksi, ja samalla Bank Norwegianista tuli NOBA:n sivuliike. Tämä nimenmuutos kuvastaa pankkien yhteistä suuntaa ja strategista asemaa.

Bank Norwegian, osana NOBA Bank Groupia, tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita, kuten luottokortteja, säästötilejä ja vakuudettomia lainoja. Alkuperäisen toimintansa aloittamisen jälkeen Norjassa vuonna 2007 he ovat vahvistaneet asemaansa laajentaen toimintaansa Pohjoismaiden lisäksi Espanjaan ja Saksaan. Tänä päivänä heillä on yli 1,5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta.

 

Mitä lainatuotteita Bank Norwegian tarjoaa?

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea vakuudetonta kulutusluottoa juuri omien tarpeiden mukaisesti. Laina-aika on joustava, vaihdellen yhdestä vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sopivan takaisinmaksuajan omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi nähden.

Vakuudettomuus on yksi kulutusluoton merkittävistä eduista. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi tai muita vakuuksia lainan takaisinmaksun tueksi. Voit siis hakea lainaa ilman huolta siitä, että joutuisit asettamaan henkilökohtaista omaisuuttasi lainan pantiksi.

Lainahakemuksen voit tehdä yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Mikäli päätät hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, esimerkiksi puolison tai perheenjäsenen, voitte yhdessä parantaa lainansaantimahdollisuuksianne. Rinnakkaishakijan läsnäolo voi myös vaikuttaa myönteisesti lainan korkoon, mikä voi merkittävästi alentaa lainan kustannuksia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä suurempia hankintoja suunnitellessa tai taloudellisen turvallisuuden tavoitellessa.

Bank Norwegian myöntää myös edullista yhdistelylainaa, jonka avulla pystyt maksamaan pois aikaisemmat kalliit lainat ja pikavipit.

Lainojen yhdistäminen on käytännöllinen tapa selkeyttää talouttasi ja hoitaa raha-asioitasi vaivattomasti. Lisäksi se mahdollistaa kuukausittaisen säästämisen lainojen kuluissa ja koroissa.

Yhdistelylainan avulla pystyt maksamaa takaisin vanhat korkeakorkoiset lainasi. Sen jälkeen hoidat vain yhtä suurempaa lainaa, jonka maksuajan voit valita joustavasti väliltä 1 – 15 vuotta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuajan, jotta kuukausierän suuruus pysyy kohtuullisen suuruisena.

Erityisen kannattavaa lainojen yhdistäminen on, mikäli olet aiemmin hankkinut lainoja korkeilla koroilla. Yhdelle isommalle lainalle saa usein paremmat ehdot ja alhaisemman koron. Tämä merkitsee konkreettisia säästöjä kuukausittaisissa lainan kustannuksissasi.

Voiko Bank Norwegian lainaan hakea lainan korotusta?

Kyllä, voit hakea lainaasi korotusta Bank Norwegianilta. Jos tarpeesi muuttuvat ja tarvitsetkin enemmän lainaa, voit harkita lainan korotusta. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi suuremman hankinnan rahoittamiseen ilman uuden lainan hakemista. Muista kuitenkin, että lainan korotuksen myöntäminen riippuu pankin arvioista ja käytännöistä. On suositeltavaa ottaa yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun saadaksesi tarkempia tietoja ja ohjeita lainan korotuksen hakemisesta.

 

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegian pankista?

Voit hakea lainaa Bank Norwegian pankista, kunhan seuraavat ehdot ja täyttyvät:

  1. Sinun tulee olla vähintään 23-vuotias.
  2. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  3. Sinun on täytynyt olla kirjattuna Suomen väestötietorekisteriin vähintään 36 kuukauden ajan.

Lisäksi hakemuksesi arviointiin vaikuttavat myös muut henkilökohtaiset tiedot ja taloudellinen tilanne. Yhteishakijan kanssa hakeminen voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, joten harkitse tätä vaihtoehtoa, jos haluat parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi.

 

Kilpailuta Bank Norwegian maksutta palvelussamme

Bank Norwegianin tarjoama laina voi olla houkutteleva vaihtoehto, mutta silti on viisasta harkita lainan kilpailuttamista VertaaLainaa.fi palvelussa, ennen lainahakemuksen allekirjoittamista. Lainan kilpailutus antaa sinulle mahdollisuuden vertailla lainatarjouksia eri pankeilta ja lainanantajilta, mukaan lukien Bank Norwegian. Tämä voi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainan edullisimmalla mahdollisella korolla ja muilla ehdoilla.

VertaaLainaa.fi palvelun avulla voit helposti saada useita eri lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse käydä läpi eri lainantarjoajien sivustoja ja ehtoja. Voit vertailla lainatarjouksia rauhassa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Bank Norwegian yhteystiedot:

Puhelinasiointi Suomessa: Voit soittaa Bank Norwegianin asiakaspalvelun numeroon 07532 66 200 (pvm/mpm). Mikäli olet ulkomailla, voit käyttää kansainvälistä numeroa +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Heidän ammattitaitoinen asiakaspalvelutiiminsä on valmiina auttamaan kysymyksissäsi.

Sähköpostitse: Jos haluat lähettää sähköpostia, voit hyödyntää yhteydenottolomaketta, joka löytyy heidän verkkosivuiltaan. Olitpa sitten kysymysten, tiedustelujen tai palautteen kanssa liikkeellä, he pyrkivät vastaamaan viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Asiakaspalvelu – chat: Bank Norwegianin verkkosivuilla on myös mahdollisuus tavoittaa asiakaspalvelu Chatin avulla.

Kortin sulkeminen: Mikäli tarvitset apua kortin sulkemisessa, voit turvautua heidän ympärivuorokautiseen palveluunsa. Kortin sulkupalveluun pääset käsiksi soittamalla numeroon 07532 66 200 (pvm/mpm) Suomessa tai ulkomailta käsin +358 7532 66 200 (ulkomaan puhelun hinta). Kortin sulkemispalvelu on käytettävissä kellon ympäri joka päivä vuoden jokaisena päivänä.

Aukioloajat:

MA        11.00 – 17.00


TI           11.00 – 17.00


KE          11.00 – 17.00


TO          11.00 – 17.00


PE          11.00 – 17.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegianin myöntämä luottokortti tarjoaa monipuolisia etuja. Tämä luottokortti on suunniteltu helpottamaan arkeasi ja tarjoamaan joustoa maksuihin. Luottokorttiin sisältyy useita houkuttelevia etuja, kuten esimerkiksi se, että siinä ei ole lainkaan vuosimaksua. Lisäksi voit nauttia korottomasta maksuajasta jopa 45 päivää.

Luottokortin luottoraja voi olla jopa 15 000 euroa. Voit valita kortillesi joko cashback-edun tai CashPoint-pisteet, joka antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä kortin käytöstä. Lisäksi voit tehdä maksuttomia käteisnostoja sekä kotimaassa että ulkomailla, mikä tuo lisämukavuutta matkailuun ja päivittäiseen raha-asioiden hoitoon.

Luottokortti voidaan myöntää, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet täyttänyt 23 vuotta
  • Sinulla on puhtaat luottotiedot
  • Olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 3 vuotta

 

Bank Norwegian säästötili

Bank Norwegian tarjoaa suomalaisille asiakkailleen yhden markkinoiden kilpailukykyisimmistä säästötileistä, joka tarjoaa mahdollisuuden kerryttää säästöjäsi houkuttelevalla korolla.

Korollisen säästötilin avaaminen Bank Norwegianissa on vaivatonta ja antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä säästöjesi tuottamasta korkotulosta vuosien saatossa. Tämä tarkoittaa, että voit saada lisätuloa säästöillesi ilman suurta vaivannäköä.

Yksi Bank Norwegianin säästötilin vahvuuksista on myös talletussuojan kattavuus. Norjalaisen talletussuojan ansiosta kaikki pankkiin tehdyt talletukset ovat suojattuja aina 100 000 euroon asti. Tämä lisää talletustesi turvallisuutta ja antaa sinulle mielenrauhan, kun säilytät säästöjäsi Bank Norwegianin säästötilillä.

 

Bank Norwegian sovellus

Bank Norwegian suosittelee vahvasti sovelluksensa lataamista kaikille asiakkailleen, sillä se tarjoaa kätevän ja nopean tavan käyttää pankkipalveluita missä ja milloin tahansa. Sovelluksen hyödyt eivät rajoitu lainkaan siihen, oletko laina-, talletustili- vai luottokorttiasiakas – se on kätevä kaikille.

Sovellus on käytettävissä sekä Apple- että Android-laitteille, joten voit ladata sen helposti App Storesta tai Google Playsta riippuen laitteesi käyttöjärjestelmästä.

Ensimmäisellä kerralla sovellukseen kirjauduttaessa sinun tulee tunnistautua ja aktivoida sovellus verkkopankkitunnuksillasi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää jonkin suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksia, joita todennäköisesti käytät muissakin palveluissa.

Kun sovellus on kerran aktivoitu verkkopankkitunnuksilla, voit jatkossa kirjautua siihen käyttäen pääsykoodia, sormenjälkitunnistusta tai kasvojentunnistusta.

Sovelluksen avulla voit helposti seurata korttisi tapahtumia, tarkistaa CashPoint-pisteidesi saldon, tarkastella cashback-saldoasi, hallinnoida laskuja, muuttaa luottorajaasi, tehdä tilisiirtoja, maksaa laskuja, sulkea tai tilata uuden kortin sekä tarkistaa PIN-koodin. Tämä tekee pankkiasioiden hoitamisesta entistäkin kätevämpää ja nopeampaa.

Mobiilisovellus tarjoaa todella kätevän tavan tehdä muutoksia myös lainasi tietoihin, mikäli lainaasi ei ole vielä maksettu tilillesi. Voit helposti säätää esimerkiksi laina-ajan tai lainasumman muutamalla vaivattomalla askeleella.

Jos lainasi on jo maksettu tilillesi, meidän ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Voit hakea muutoksia esimerkiksi laina-aikaan tai pyytää lyhennysvapaata kuukautta tarpeen mukaan.

Me uskomme avoimeen hinnoitteluun ja läpinäkyvyyteen. Siksi esitämme selkeästi lainan korkoprosentin, perustamismaksun ja tilinhoitomaksun. Näin tiedät alusta asti, mitä lainastasi maksat. Vertailun tekeminen ja oikean päätöksen tekeminen on helppoa, kun tiedät kaikki kustannukset etukäteen.

Bank Norwegian kokemuksia:

Olin kuullut Bank Norwegianista aiemmin ja lukenut siitä VertaaLainaa.fi sivustolla. Heidän selkeästi hinnoitellut lainatuotteensa kiinnittivät huomioni, joten päätin pyytää lainatarjoukset VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Tarjousten joukossa oli myös Bank Norwegianin tarjous, ja oli todella kätevää vertailla sitä muiden pankkien lainatarjouksiin suoraan samassa paikassa. Lopulta valitsin Bank Norwegianin lainan, sillä se tarjosi minulle parhaiten sopivat ehdot ja edullisen koron. Kokemus oli helppo ja sujuva alusta loppuun.
Elina
Olin kuullut positiivisia asioita Bank Norwegianista ja päätin kilpailuttaa heidän lainatarjouksensa VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Olen tyytyväinen asiakas monen vuoden ajalta, joten odotin myös lainatarjouksen vastaavan odotuksiani. Vertailu muiden lainatarjousten kanssa osoitti, että Bank Norwegian tarjoaa edelleen kilpailukykyisiä lainaehtoja ja selkeän hinnoittelun.
Jukka
Bank Norwegian oli tuttu nimi ja olin kuullut heidän lainatuotteistaan. Halusin kuitenkin varmistaa, että saisin parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joten pyysin lainatarjoukset VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Vertailin tarjouksia huolellisesti, ja Bank Norwegianin laina erottui joukosta edullisilla kustannuksillaan. Olen tyytyväinen päätökseeni ja suosittelen lämpimästi vertailemaan eri pankkien tarjouksia ennen päätöksen tekemistä.
Anni
Luin Bank Norwegianista VertaaLainaa.fi sivustolla ja päätin antaa heille mahdollisuuden. Pyysin lainatarjoukset ja yllätyin positiivisesti siitä, miten helppoa ja nopeaa koko lainojen kilpailuttaminen oli. Bank Norwegianin lainatarjous oli todella kilpailukykyinen muihin verrattuna, ja päätös oli lopulta helppo tehdä. Olen tyytyväinen, että pääsin vertailemaan eri vaihtoehtoja samassa paikassa ja löysin itselleni sopivan lainan.
Sami
Bank Norwegianin lainatuotteista kuulin ystävältäni, ja päätin katsoa lisätietoja VertaaLainaa.fi sivustolta. Pidin siitä, miten selkeästi heidän lainansa olivat hinnoiteltu, joten päätin pyytää lainatarjoukset. Sain nopeasti tarjouksen ja vertailin sitä muiden pankkien tarjouksiin. Bank Norwegianin laina erottui edullisella korolla ja selkeillä ehdoillaan. Päätös oli helppo, ja olen ollut tyytyväinen valintaani.
Eeva
Olin kuullut Bank Norwegianista ja päätin ottaa selvää heidän lainatuotteistaan VertaaLainaa.fi palvelussa. Pyysin lainatarjoukset ja sain Bank Norwegianin lainatarjouksen muiden pankkien tarjousten joukossa. Vertailu auttoi minua hahmottamaan eri vaihtoehtoja paremmin. Bank Norwegianin laina erottui edullisella korolla ja selkeällä hinnoittelulla. Olen tyytyväinen päätökseeni ja siihen, että pystyin helposti vertailemaan eri pankkien tarjouksia.
Tomi

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on Bank Norwegian?

Bank Norwegian on norjalainen internetpankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita, kuten luottokortteja, säästötilejä ja lainatuotteita.

Mitä lainatuotteita Bank Norwegian tarjoaa?

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoja, pankkilainoja ja yhdistelylainoja.

Miten voin helpoiten kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan?

Voit kilpailuttaa Bank Norwegianin lainan ja vertailla sitä muiden pankkien tarjouksiin VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

Mitkä ovat lainojen takaisinmaksuehdot?

Lainojen takaisinmaksuehdot vaihtelevat lainatuotteittain. Voit tarkistaa tarkemmat tiedot Bank Norwegianin verkkosivuilta.

Onko Bank Norwegianin lainoissa piilokuluja?

Ei, Bank Norwegianin lainoissa ei ole piilokuluja. Laina- ja tilinhoitomaksut ovat esitelty selkeästi.

Mitä etuja Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa?

Bank Norwegianin luottokorttiin kuuluu muun muassa koroton maksuaika jopa 45 päivää, mahdollisuus valita cashback tai CashPoint-pisteet sekä maksuttomat käteisnostot kotimaassa ja ulkomailla.

Mistä löydän Bank Norwegianin mobiilisovelluksen?

Voit ladata Bank Norwegianin mobiilisovelluksen App Storesta tai Google Playsta, riippuen käyttämästäsi laitteesta.

Onko Bank Norwegianilla talletussuoja?

Kyllä, Bank Norwegianin talletukset ovat norjalaisen talletussuojan piirissä 100 000 euroon asti.

VertaaLainaa.fi
Logo