Pankit Suomessa - Kilpailuta pankkilainat yhdellä hakemuksella

Kilpailutamme pankit puolestasi, täysin ilmaiseksi

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

Pankit Suomessa

Suomessa toimii ulkomaisia ja suomalaisia pankkeja. Suomalaisista suurin osa käyttää yhtä tai jopa useampaan pankkia pankkiasioidensa hoitamiseen. Pankin palveluista käytetyimpiä ovat erilaiset talletukset, laskujen maksaminen, säästötilit, lainat sekä päivittäisen raha-asioiden hoitaminen muun muassa luottokortilla. Pankkitilin omistaa lähes jokainen suomalainen. Koko maailman mittakaavassa Suomi sijoittuu sijalle kaksi. Meitä paremmin pärjää vain Tanska, missä pankkitilin omistaa 99,73 prosenttia väestöstä.

 

Suomen pankit sekä Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit

Suomessa toimii useita pankkeja, joista monet ovat suomalaisille tuttuja. Perinteisten kivijalkapankkien lisäksi rahoitusmarkkinoille on tullut ulkomailta vakavaraisia pankkeja, joiden toiminta perustuu näppärästi digitalisaation hyödyntämiseen. Näissä pankeissa asiointi ja lainanhaku perustuu sähköisen järjestelmän käyttämiseen.

Pankit Suomessa listattuna:

 • OP Ryhmä (Osuuspankki)
 • Nordea
 • Säästöpankki
 • Oma Säästöpankki
 • S-Pankki
 • Ålandsbanken
 • Aktia
 • Danske Bank
 • POP Pankki
 • Evli Pankki (sijoittamiseen erikoistunut pankki)
 • Hypo (asumiseen keskittynyt ja asuntolainojen myöntämiseen erikoistunut pankki).

 

Kyseisten pankkien lisäksi Suomessa toimii useita ulkomaalaisia pankkeja, joista tunnetuimmat ovat listattuna:

 • Avida Finans AB
 • Bank Norwegian
 • Instabank
 • Resurs bank
 • Nordax Bank
 • Bigbank AS
 • Komplett Bank
 • BRAbank
 • Collector Bank
 • TF Bank
 • Ferratum Bank
 • Svea
 • Handelsbanken
 • Nordnet Bank AB

Lue esittely pankeista Vertaapankkeja.fi sivustolta.

Ulkomaalaiset pankit ja monet Suomen pankit toimivat myös verkossa. Suurella osalla ulkomaalaisista pankeista on Suomessa sivuliike, mutta esimerkiksi Bank Norwegianilla ei ole Suomessa laisinkaan fyysistä toimipistettä. Teknologian kehittymisen myötä odotukset digitaalisten palvelujen käyttämiseen ovat kasvaneet ja monen pankin kohdalla odotuksiin on vastattu. Yhä useammin asiakkaat hoitavat kaikki raha-asiansa netin kautta ja pankkikonttorissa asiointi on jäänyt hyvin vähäiselle. Teknologian kehittymisen myötä myös pankin valintaan on voinut vaikuttaa asiakas paremmin. Nykyään pankikseen voi valita, minkä tahansa maantieteellisestä matkasta riippumatta.

Suomalaiset pankit ovat Suomen talletusturvan piirissä. Ulkomaalaiset pankit, joilla on sivuliike Suomessa ovat sen maan talletuspiirissä, jossa pankin pääkonttori sijaitsee. Talletussuojasta voit lukea tarkemmin rvv.fi/talletussuoja.

 

Vertaa pankit ja hae pankkilaina netistä

Pankkilainat kannattaa ottaa tarkempaan vertailuun ja kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri pankin välillä.

Monella kuitenkin herää kysymys, kuinka kauan pankkilainan kilpailuttamiseen tarvitsee varata aikaa, jos pankkilista on monen kymmenen nimen pituinen?

Pankkilainan kilpailuttaminen ei kuitenkaan vie kuin muutaman minuutin aikaasi, koska me kilpailutamme lainasi monen edellä listatun pankin välillä.

Aivan kaikki listauksessa olevat pankit eivät ole vielä lähteneet mukaan kilpailutuspalveluun, mutta saat tarkan tiedon mukana olevista yhteistyöpankeista.

Tällä hetkellä kilpailutamme lainahakemuksesi kymmenien pankkien kesken, joista muutama mainittuna ovat Nordea, Aktia, POP Pankki ja Bank Norwegian.

Helpoin tapa pyytää lainatarjoukset vertailtavakseen on täyttää sivustollamme oleva lainahakemus omilla tiedoilla ja ottaa vastaan pankkien lainatarjoukset.

Vertaalainaa.fi palvelua kannattaa käyttää pankkilainan kilpailuttamiseen, koska:

 • lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin
 • lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta eikä sido sinua lainan ottamiseen
 • lainan korko on alkaen 4,19 %
 • lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia
 • tiedät nopeasti, mistä voit saada edullisimman pankkilainan ilman monimutkaista lainaprosessia
 • luotettava ja nopea palvelu.

Usein kysytyt kysymykset pankeista Suomessa:

Mitkä pankit Suomessa myöntävät lainaa?

Kaikki pankit Suomessa myöntävät lainaa. Lainasummat, maksuajat sekä lainaehdot vaihtelevat pankeittain.

Mitkä ovat Suomen suurimmat pankit?

Suomen kolme suurinta pankkia ovat OP Ryhmä, Nordea Pankki Oyj sekä Danske Bank Oyj.

Millaisia palveluita pankit Suomessa asiakkailleen tarjoavat?

Suomalaisista suurin osa käyttää yhtä tai useampaan pankkia pankkiasioidensa hoitamiseen. Pankin palveluista käytetyimpiä ovat erilaiset talletukset, laskujen maksaminen, säästötilit, lainat sekä päivittäisen raha-asioiden hoitaminen muun muassa luottokortilla. Osalla pankeista on asiakkailleen tarjottavanaan myös erilaisia vakuutusratkaisuja.

Minkä nimisiä pankkeja Suomessa on?

OP Ryhmä (Osuuspankki), Nordea, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, Aktia, Danske Bank, POP Pankki, Evli Pankki sekä Hypo.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi