Lainaa ilman vakuuksia

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Lainaa ilman vakuuksia – kilpailuta ja vertaa vakuudettomat VertaaLainaa – palvelussa

Vakuudettomien pankkilainojen suosio on kasvanut netissä haettavien lainojen määrän kasvun myötä. Monet turvautuvat näihin lainoihin, kun rahantarve yllättää esimerkiksi ennen palkkapäivää ja kun esim. pesukone rikkoutuu tai auto menee rikki. Vakuudeton laina voi olla nopea ratkaisu, kun rahaa tarvitaan pikaisesti ilman pitkää lainanhakuprosessia. Vertailupalvelumme VertaaLainaa.fi kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, aina 60 000 € asti.

Meidän kauttamme kilpailutettavat pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainan. Voit vertailla lainoja jopa 60 000 euroon asti palvelumme kautta. Voit saada ensimmäiset tarjoukset pian hakemuksen jättämisen jälkeen ja voit välittömästi arvioida ne. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, rahat siirretään tilillesi nopeasti.

Kilpailuta laina palvelumme kautta, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset hetkessä vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.

 

Näin haet lainaa ilman vakuuksia:

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voivat hakea kaikki jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 20 -vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää

 

Kilpailuta vakuudeton laina VertaaLainaa- palvelussa

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään sopivan lainan ilman vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken heti, kun olet lähettänyt hakemuksen. Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja pankkeja ja rahalaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen, johon saat tutusta rauhassa. Sopivan lainan löytymisen jälkeen hyväksyt lainatarjouksen ja allekirjoitat lainasopimukset. Laina ilman vakuuksia maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä lainahakemus ja kilpailuta laina:

 • Ilman vakuuksia tai takausta
 • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta
 • Lainapäätös hetkessä

Aloita lainahakemuksen täyttäminen. Vertaa lainat ja valitse henkilökohtaisesti sinulle tarjottu laina ilman vakuuksia.

Lainan kilpailutuksessa on mukana useita pankkeja Suomesta sekä ulkomaalaisia lainantarjoajia. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina kilpailutetaan kaikkien luotontarjoajien kesken. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva toimija tekee hakijalle oman riskikartoituksen omien lainanhakukiriteerien mukaisesti. Osa pankeista myöntää lainaa esimeriksi vain tietyn tulotason omaavalle henkilölle tai toisella lainantarjoajalla saattaa olla esimerkiksi korkeampi ikävaatimus kuin 18 vuotta. Täten et ehkä tule saamaan lainatarjouksia kaikilta 25 lainantarjoajalta, vaan pankeilta joiden lainanhakuehdot täytät. Kilpailutamme kuitenkin lainan aina vain sellaisten luotottajien kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Täytä maksuton lainahakemus henkilökohtaisilla tiedoillasi ja katso, mitä pankit tai rahoituslaitoksen voivat myöntää sinulle vakuudetonta lainaa. Lainatarjouksia vertailemalla pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Lainavertailu

 

Lainaa ilman vakuuksia pitkällä maksuajalla

Haetun lainasumman suuruus vaikuttaa vakuudettomien lainojen maksuaikoihin, mutta jokainen hakija voi itse päättää, mikä maksuaika sopii hänelle parhaiten. Jos olet epävarma sopivasta takaisinmaksuajasta, voit hyödyntää maksutonta lainalaskuria. Se auttaa sinua arvioimaan kuukausittaiset maksuerät haetulle lainasummalle ja valitsemallesi maksuajalle. Pienten lainojen takaisinmaksuaika voi olla vain muutama kuukausi, kun taas isompien lainojen osalta se voi venyä jopa 15 vuoteen.

Usein vakuudettomia lainoja otetaan keskimäärin 10 000 euroa, jolloin valittu laina-aika on tyypillisesti 5 vuotta ja kuukausittainen erä on alle 200 euroa. Tämä esimerkki kuvastaa mediaaniarvoa, ja todellinen kuukausierä voi vaihdella, joten kannattaa hakea henkilökohtainen lainatarjous saadaksesi tarkan tiedon. Lainasummat voivat vaihdella esimerkiksi 3 000 eurosta jopa 60 000 euroon. Lainan maksuaika määräytyy lainasumman sekä hakijan maksuvalmiuden perusteella. Lainan kokonaiskustannukset kasvavat, mitä pidempi maksuaika on. Jos lainan takaisinmaksuaika on liian tiukka, voi takaisinmaksussa ilmetä haasteita. On tärkeää valita laina-ajalle sopiva pituus, ja tässä VertaaLainaa-lainalaskuri voi olla avuksi. Laskurissa sinun tarvitsee antaa lainasumma ja maksuaika, ja se antaa sinulle arvion kuukausittaisista kuluista sekä lainan kokonaishinnasta.

On hyvä huomioida, että pankkien lainaehdot ja korot vaihtelevat. Paras tapa vertailla eri lainavaihtoehtoja on pyytää lainatarjoukset ja arvioida ne henkilökohtaisten tietojesi valossa. Lainatarjouksen määräytyminen perustuu muun muassa haettuun lainasummaan, valittuun maksuaikaan, hakijan velkataakkaan ja taloudelliseen tilanteeseen.

Esimerkkejä vakuudettoman kulutusluoton maksuajoista ja lainan kuukausierästä, kun lainasumma on 3000 euroa:

Laina-aikaKuukausieräKokonaiskustannukset
1 vuotta257,97 €3095,63 €
2 vuotta132,36 €3176,64 €
3 vuotta90,52 €3258,67 €

 

Vakuudeton laina nopeasti tilille

Vakuudettoman lainan saaminen on nopeaa, sillä se ei vaadi takaajia eikä niihin liittyviä allekirjoituksia. Pienemmät vakuudettomat lainat voivat olla tililläsi jo muutamissa minuuteissa, kun taas isompien lainojen siirrossa voi mennä tunteja. Usein laina siirretään hakijan tilille samana päivänä kun lainaa on haettu. Monille vakuudeton laina on houkutteleva vaihtoehto silloin, kun tarvitsee lainaa heti, esimerkiksi yllättävien menojen, kuten auton huollon tai kodinkoneen ostamisen vuoksi.

Vaikka vakuudetonta lainaa ei tarvitsisikaan hakea kovassa kiireessä, monet lainanhakijat arvostavat nopeaa lainan saamista. Modernin elämän tyylin ja teknologian edistyminen ovat johtaneet siihen, että kuluttajat haluavat ja odottavat palveluiden olevan nopeita ja vaivattomia. Tämä pätee myös lainoihin. Digitaaliset palvelut ja ympärivuorokautinen saatavuus takaavat tehokkaat palvelut.

Nykyään voit hakea isompiakin kulutusluottoja vakuudettomasti mistä päin maailmaa tahansa, kunhan sinulla on nettiyhteys esimerkiksi puhelimessa tai tietokoneessa. Lainan hakeminen ei vaadi enää pankkikäyntejä tai ajanvaraamista. Ei myöskään ole tarvetta etsiä vakuuksia tai takaajia lainallesi, eikä sinun tarvitse erikseen perustella lainan käyttötarkoitusta. Lainan hakeminen onnistuu mukavasti vaikkapa omalta sohvaltasi, ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät nopeasti tilillesi.

 

Lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa

Vaikka vakuudellisen lainan korko on yleensä alhaisempi kuin vakuudettoman, sillä on omat syyt. Vakuudellinen laina minimoi lainantarjoajalle aiheutuvan luottotappioriskin, koska jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaansa, lainanantajalla on oikeus ottaa haltuunsa pantiksi annetut vakuudet tai kääntyä yhteisvastuullisen henkilön puoleen. Vakuudettomassa lainassa tätä suojausta ei ole, minkä vuoksi korko saattaa olla hieman korkeampi.

Toisaalta, vakuudettoman lainan etuna on nopeus ja vaivattomuus. Kaikki eivät välttämättä kykene tarjoamaan vakuuksia tai löytämään rinnakkaishakijaa lainalle. Vakuudettoman lainan hakeminen ja hyväksyminen voi olla nopeampaa, sillä prosessissa ei tarkisteta vakuuksia tai rinnakkaishakijan tietoja.

Hyvä tapa löytää mahdollisimman edullinen vakuudeton laina on vertailla useiden lainantarjoajien tarjouksia. Yhden hakemuksen kautta voit kilpailuttaa useita lainapalveluita ja saada näin mahdollisesti tarjoukset. Lainapalvelut käsittelevät hakemuksia nopeasti, joten saat yleensä lainapäätöksen jo muutamassa minuutissa.

Vakuudeton laina netin kautta haettuna tarjoaa joustavuutta ja nopeutta. Ei tarvitse sovitella aikoja pankkikäynteihin, vaan voit hakea lainaa netistä milloin vain. Ja jos kiire yllättää, voit saada lainaa jopa 15 minuutissa tilillesi.

 

Mitä tarkoitetaan vakuuksilla?

Vakuus viittaa omaisuuteen, joka turvaa lainanmaksun. Esimerkiksi asuntolainan vakuus on yleensä kyseinen kiinteistö ja autolainassa kyseinen ajoneuvo. Joskus kuitenkin lainan myöntäjä saattaa vaatia lisävakuuksia, kuten kesämökki, metsäkiinteistö tai sijoitusrahastot. Jos lainanottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin, voidaan vakuutena oleva omaisuus realisoida eli myydä, ja näin katetaan lainan jäljellä oleva summa. Tämän vuoksi pankit usein haluavat tietää, mihin tarkoitukseen laina otetaan, jotta he voivat arvioida hankinnan soveltuvuutta vakuudeksi ja päättää, tarvitaanko muita vakuuksia.

Toisaalta vakuudettomassa lainassa ei ole tällaista omaisuuden turvaa. Jos lainanottaja ei maksa lainaa, lainanantajalla ei ole konkreettista omaisuutta, johon kohdistaa vaatimuksia. Tämän vuoksi vakuudettoman lainan korot ovat usein korkeampia kuin vakuudellisissa lainoissa, koska lainanantajan riski on suurempi.

 

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

Ilman vakuuksia voi hakea lainaa summille 1000 – 60 000 euroa. Lainan saamiseksi ei tarvita takaajia tai vakuuksia, mutta lainanhakijan on osoitettava riittävä kyky maksaa laina takaisin. Tämän vuoksi, erityisesti isompia summia haettaessa, voi käydä niin, että hakemusta ei hyväksytä johtuen puutteellisesta takaisinmaksukyvystä.

Yksi tapa parantaa mahdollisuuksia saada suurempi kulutusluotto on hakea sitä yhdessä toisen henkilön, kuten perheenjäsenen tai puolison, kanssa. Kahden hakijan yhdistetty maksukyky saattaa usein olla riittävä suuremman kulutusluoton saamiseksi. Jos päätätte hakea kulutusluottoa yhteisvastuullisesti, on molempien hakijoiden täytettävä lainayhtiön asettamat ehdot ja vaatimukset. Ennen lainahakemuksen jättämistä on suositeltavaa tarkistaa nämä vaatimukset kunkin lainantarjoajan sivuilta. Molempien osapuolten tiedot on sisällytettävä hakemukseen. Kun kulutusluotto on myönnetty ja siirretty tilille, molemmilla osapuolilla on yhteinen vastuu sen ajantasaisesta takaisinmaksusta.

 

Milloin laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto?

Jos tarve lainalle on akuutti, voi vakuudeton laina olla oikea ratkaisu. Vaikka vakuudeton laina saattaa tulla hieman kalliimmaksi kuin vakuudellinen, sen hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa.

Vakuudeton laina sopii erityisesti pienempiin investointeihin, kuten uuden elektroniikan hankintaan, kotiremontteihin tai vaikkapa matkan rahoittamiseen. Se voi myös auttaa kattamaan odottamattomat menot, kuten hammaslääkäri- tai eläinlääkärikulut, lyhyellä aikavälillä.

On tärkeää, ennen lainan ottamista, arvioida omaa taloustilannetta ja miettiä tarkoin lainan tarvetta. Samalla kannattaa vertailla eri lainavaihtoehtoja saadakseen parhaan mahdollisen tarjouksen. Vaikka vakuudeton laina onkin kätevä ratkaisu monissa tilanteissa, on lainan ottamista aina syytä harkita tarkoin. Lainalaskureiden avulla voit helposti määritellä, paljonko voit realistisesti ottaa lainaa vakuudettomasti.

 

Miten lainaa ilman vakuuksia haetaan?

VertaaLainaa.fi tarjoaa mahdollisuuden vertailla ja hakea vakuudetonta lainaa helposti verkon kautta. Palvelu tekee yhteistyötä monien lainanantajien kanssa ja auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainatarjouksen.

Kun tarvitset lainaa, voit täyttää hakemuksen VertaaLainaa.fi:n nettisivuilla. Hakemukseen liitetään tiedot toivotusta lainamäärästä, takaisinmaksun kestosta sekä henkilökohtaisista ja taloudellisista tiedoistasi. Tämän jälkeen vertailupalvelumme vertailee saatavilla olevia lainatarjouksia ja esittelee sinulle ne, jotka parhaiten vastaavat toiveitasi.

Lainasumma VertaaLainaa.fi:n kautta voi olla välillä 1000 – 60 000 euroa, ja takaisinmaksuaika vaihtelee yhdestä viiteentoista vuoteen. Jos löydät itsellesi sopivan tarjouksen, voit vahvistaa sen suoraan verkkopankkitunnuksillasi.

VertaaLainaa.fi takaa käyttäjilleen luotettavan ja turvallisen palvelun, ja kilpailutuksessa on mukana useita Suomen tunnetuimpia lainanantajia. Palvelun käytöstä ei tule lainanhakijalle lisäkustannuksia, joten se on erittäin käyttäjäystävällinen.

 

Miten vakuudettomia lainoja tulisi vertailla?

Monet lainanantajat tarjoavat vakuudettomia lainoja, mikä saattaa tehdä niiden vertailusta ensisilmäyksellä yllättävän haasteellista. Kuitenkin, kun tiedät mitä etsiä, prosessi voi olla varsin suoraviivainen, sillä lainaehtoja esitetään yleensä selkeästi.

Todellinen vuosikorko

Eri lainojen lainavertailussa ensimmäisenä kannattaa tarkistaa todellinen vuosikorko. Se kuvastaa lainan kokonaiskustannuksia, kun mukana lasketaan niin lainan peruskorko kuin kaikki siihen liittyvät maksut. Tämä antaa selkeän kuvan siitä, kuinka paljon lainasta todellisuudessa joutuu maksamaan.

Lainamäärä ja sen takaisinmaksun kesto

Eri tarjouksissa lainan määrä ja sen takaisinmaksun kesto saattavat vaihdella. On hyvä vertailla, millaisia summia ja maksuaikoja eri lainanantajat tarjoavat, jotta löytyy juuri omiin tarpeisiin sopiva laina.

Lisämaksut ja muut lainaehdot

Ennen lainapäätöstä on hyvä ottaa selvää mahdollisista lisämaksuista, kuten avaus- tai tilinhoitopalkkioista. Myös lainan erityisehdot, kuten mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin tai lainan ennenaikaisen takaisinmaksun ehdot, ovat vertailun arvoisia. Lopullista päätöstä tehdessä on hyvä olla perillä kaikista lainan yksityiskohdista.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on yksi suosituimmista keinoista kattaa odottamattomia kuluja tai suurempia ostoksia. Tällainen laina myönnetään henkilölle tietyllä takaisinmaksuajalla ja määrätyillä kuukausittaisilla maksuilla. Lainan takaisinmaksussa otetaan huomioon korot sekä muut mahdolliset kulut, ja tyypillisesti lainalle ei tarvita vakuuksia.

Vakuudettoman kulutusluoton etuna on sen joustavuus, jonka avulla voidaan rahoittaa esimerkiksi kodin remontti, auton ostaminen tai unelmien lomamatka. Lainan saaminen on usein suoraviivaista ja hakeminen onnistuu vaivattomasti netissä. Koska tarjolla on monia eri kulutusluottovaihtoehtoja, joissa korot ja ehdot voivat vaihdella, on lainojen vertailu suositeltavaa.

Ennen kulutusluoton hakemista on viisasta arvioida omaa taloutta ja varmistaa, että laina voidaan maksaa takaisin määräajassa. Sekä perinteiset pankit että muut rahalaitokset myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja. Vaikka pankista lainaaminen saattaa monesti olla yksinkertaisempaa ja mahdollisesti edullisempaa, kannattaa myös rahalaitosten tarjoukset huomioida.

Vaikka vakuudettoman kulutusluoton korko saattaa olla korkeampi kuin vakuudellisen lainan, johtuen lainanantajan suuremmasta riskistä, on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja niiden kuluja. Siitä huolimatta, vakuudeton kulutusluotto voi olla mainio ratkaisu, kun rahaa tarvitaan pikaisesti eikä haluta käyttää omaisuutta vakuutena.

 

Remonttilaina ilman vakuuksia

Vakuudeton remonttilaina tarkoittaa lainaa, jonka saa ilman tarvetta asettaa omaisuuttaan, kuten asuntoa tai autoa, lainan takaukseksi. Koska lainanantaja ei saa vakuutta lainalle, he ottavat suuremman riskin, joka yleisesti ottaen heijastuu korkeampana lainan korkona.

Vakuudettomalla remonttilainalla on etunsa. Jos lainanottajalla ei esimerkiksi ole asuntoa tai muuta omaisuutta, jota käyttää vakuutena, tai hänellä ei ole mahdollisuutta ottaa lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voi vakuudeton remonttilaina olla ainoa realistinen tapa rahoittaa remontti.

Lisäksi, jos remontin budjetti ei ole erityisen suuri, saattaa vakuudellisen lainan saaminen olla tarpeettoman monimutkaista. Esimerkiksi, jos remonttikustannukset ovat muutaman tuhannen euroa, vakuudettoman lainan ottaminen voi olla järkevämpää ja yksinkertaisempaa kuin vakuudellisen lainan hakuprosessin läpikäyminen.

Kun mietit vakuudettoman remonttilainan ottamista, on olennaista, että vertailet eri lainatarjouksia ja perehdyt niiden ehtoihin. Eri lainanantajien korot ja ehdot saattavat vaihdella merkittävästi. Samalla on hyvä pitää mielessä omat taloudelliset kykysi ja varmistaa, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitun aikataulun mukaisesti. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää ymmärtää lainan kaikki ehdot ja mahdolliset kulut.

 

Lomalaina ilman vakuuksia

Vakuudeton lomalaina saattaa olla houkutteleva vaihtoehto niille, joilla ei ole riittäviä vakuuksia tai takauksia lainan saamiseksi. Joskus saattaa olla niin, että lainanottajalla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta käytettävissä lainan vakuutena, jolloin vakuudeton lomalaina voi nousta ainoaksi ratkaisuksi. Lisäksi, jos lomaan liittyvä rahantarve on pieni ja väliaikainen, vakuudeton lomalaina voi olla järkevä valinta.

Kun mietit lomalainan ottamista ilman vakuuksia, on erittäin tärkeää ottaa aikaa lainatarjousten vertailuun. Lainaehtojen ja korkojen tarkastelu auttaa sinua löytämään itsellesi sopivimman lainan. Vakuudettomissa lainoissa korot saattavat olla korkeampia, joten huolellinen vertailu kannattaa aina.

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

Vakuudeton joustoluotto antaa mahdollisuuden käyttää rahaa joustavasti ilman, että sinun täytyy sitoutua mihinkään omaisuuteen lainan vakuutena tai hakea yhteishakijaa lainalle. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lainantarjoaja ei vaadi esimerkiksi asuntoa tai ajoneuvoa lainan vakuudeksi.

Kyseinen lainamuoto tarjoaa lainanottajalle vapautta, sillä hän voi tehdä nostoja ja suorituksia lainastaan oman tarpeensa mukaisesti. Erityisesti ne, jotka kohtaavat säännöllisiä, odottamattomia kuluja tai haluavat joustoa laskujen maksussa, saattavat hyötyä joustoluotosta. Koska joustoluoton hakuprosessi on usein suoraviivainen ja nopea, se voi olla kätevä ratkaisu silloin kun rahantarve yllättää. Lainan takaisinmaksuaikataulu on joustava, mikä antaa lainanottajalle mahdollisuuden maksaa laina takaisin omien taloudellisten kykyjensä mukaan.

Kun suunnittelet vakuudettoman joustoluoton ottamista, on ensisijaisen tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia ehtoja ja korkoja. Muista myös varmistua omasta maksukyvystäsi ja perehdy lainan ehtoihin sekä kuluihin ennen päätöksen tekemistä.

 

Pankkilaina ilman vakuuksia

Vakuudeton pankkilaina on sellainen, johon ei vaadita erillisiä takaajia tai omaisuutta vakuudeksi. Vaikka vakuuksia ei vaadita, pankki tekee kattavan arvion lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottotiedoista varmistaakseen lainan takaisinmaksun.

Vakuudeton pankkilaina on erinomainen valinta silloin, kun suunnittelet suurempia hankintoja kuten auton ostoa tai kodin remontointia.

Jos vakuudeton pankkilaina kiinnostaa, on suositeltavaa perehtyä huolella eri pankkien tarjouksiin ja verrata niiden korkotasoja sekä ehtoja. Vaikka vakuudeton pankkilaina on usein edullisempi vaihtoehto verrattuna muihin vakuudettomiin lainoihin, on tärkeää varmistaa, että omat taloudelliset resurssit riittävät lainan takaisinmaksuun sovitulla aikavälillä.

 

Lainaa ilman vakuuksia 2000 euroa

Monet lainanantajat tarjoavat 2000 euron vakuudetonta lainaa, mutta lainan ehdot ja korot saattavat erota toisistaan huomattavasti. On tärkeää vertailla eri tarjouksia huolellisesti ja varmistua siitä, että ymmärtää lainan kaikki ehdot ennen sen ottamista. Tarkastele myös omaa talouttasi kriittisesti ja varmista, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti.

Vakuudeton 2000 euron laina on joustava ratkaisu erilaisiin tarpeisiin. Voit käyttää sitä esimerkiksi arjen menoihin, lomaan, shoppailuun tai muihin yllättäviin menoihin.

 

Lainaa ilman vakuuksia 5000 euroa

Kun kohtaat odottamattomia kustannuksia, kuten kodinkoneiden ostoja, lomareissuja tai auton huoltoja, voi 5000 euron laina tarjota tarvittavan taloudellisen avun.

Ennen 5000 euron lainan ottamista on olennaista tarkastella omaa talouttasi ja varmistaa, että lainan takaisinmaksu onnistuu sovitulla tavalla. On myös suositeltavaa verrata eri lainantarjoajien ehtoja ja valita se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi.

 

Lainaa ilman vakuuksia 10 000 euroa

Ottaessasi lainaa suurempiin taloudellisiin tarpeisiin, kuten 10 000 euroa, voi se tarjota ratkaisun tilanteisiin, joissa säästöt eivät riitä. Tämä summa voi olla avuksi, kun suunnittelet merkittäviä hankintoja ja tarvitset lisärahoitusta.

Lainan yhdistäminen on yksi syy, miksi monet päätyvät ottamaan 10 000 euron lainan. Yhdistämällä useat pienemmät lainat ja luottokorttivelat yhdeksi isommaksi lainaksi, voi kuukausittainen taloudenhallinta selkeytyä ja helpottua. Yksi isompi laina tarkoittaa usein vain yhtä kuukausittaista erää maksettavaksi.

Lisäksi kotisi kohentaminen voi vaatia merkittävää rahoitusta. Suuremman remontin toteuttaminen voi parantaa asumismukavuutta ja nostaa asunnon markkina-arvoa. Tällaisissa tilanteissa 10 000 euron laina voi olla juuri oikea ratkaisu kattamaan remontin kulut.

 

Mitä tulee tietää ennen kuin hakee lainaa ilman vakuuksia?

Kun mietit vakuudetonta lainaa rahoituksen muotona, se voi kuulostaa houkuttelevalta etenkin, jos et halua sitoa omaisuuttasi lainaan. Kuitenkin ennen lainan hakemista on muutama tärkeä seikka, jotka tulisi ottaa huomioon, jotta varmistat taloudellisen hyvinvointisi.

 1. Korot ja maksut: Kun otat lainaa, et maksa pelkästään lainattua summaa takaisin. Korkojen ja muiden kulujen, kuten avaus- tai tilinhoitomaksujen, tulee olla osa vertailua, kun mietit eri lainavaihtoehtoja. Älä katso pelkästään lainan peruskorkoa, vaan ota selvää kaikista mahdollisista maksuista.
 2. Maksuajan pituus: Kuinka kauan sinulla on aikaa maksaa laina takaisin? Lyhyempi maksuaika tarkoittaa suurempia kuukausittaisia eriä, mutta vähemmän korkokuluja pitkällä aikavälillä. Mieti, mikä aikataulu on realistinen taloutesi kannalta.
 3. Taloudellisen tilanteen kartoitus: Ennen lainan ottamista, tee rehellinen arvio taloudestasi. Kuinka suuren kuukausierän voit todella maksaa takaisin ilman, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin? Onko nyt oikea hetki ottaa lainaa, vai pitäisikö odottaa talouden vakiintumista?
 4. Lainan takaisinmaksu: Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen sinulla on vastuu lainan kuukausittaisten erien maksamisesta ajallaan. Tämän laiminlyönti voi johtaa lisäkuluihin ja jopa maksuhäiriömerkintään. Varmista, että lainan takaisinmaksu on realistinen ja hallittavissa.

 

Lainaan ilman vakuuksia liittyy aina riskejä – Tunnista riskit, niin osaat ne paremmin välttää

Vakuudeton laina saattaa houkutella, kun tarvitset pikaisesti rahaa odottamattomien menojen kattamiseen. Vaikka se voi tarjota nopean ratkaisun, vakuudettomiin lainoihin liittyy usein korkeampia kuluja ja korkoja. Siksi on olennaista:

 1. Tunnista todellinen lainan tarve: Punnitse, tarvitsetko todella lainaa ja pystytkö maksamaan sen takaisin ilman ongelmia.
 2. Vertailu: Etsi useita lainatarjouksia ja valitse sellainen, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja maksukykyäsi.
 3. Lainanantajan tausta: Selvitä lainanantajan maine ja kokemus ennen sopimuksen tekemistä.
 4. Ehtoihin tutustuminen: Perehdy huolellisesti lainasopimuksen ehtoihin, mukaan lukien maksusuunnitelma ja mahdolliset lisämaksut.
 5. Vältä tarpeetonta lainaa: Vältä lainan ottamista hetken mielijohteesta tai sellaisiin menoihin, jotka ylittävät taloudelliset rajasi.

 

Kilpailuta vakuudeton laina VertaaLainaa-palvelussa

Monet ovat jo ymmärtäneet, että lainan ottaminen ensimmäisestä tarjolla olevasta paikasta voi olla riskialtista ja johtaa lopulta kalliimpiin lainakustannuksiin. Onkin viisasta vertailla eri lainavaihtoehtoja ennen päätöksentekoa. Tähän tarkoitukseen VertaaLainaa.fi tarjoaa erinomaisen ja maksuttoman lainan kilpailutus palvelun.

Kun lähetät lainahakemuksesi palvelumme kautta, se toimitetaan useille osallistuville rahoituslaitoksille ja pankeille. Voit saada pian useita lainatarjouksia, jotka voit asettaa vierekkäin vertailua varten. Tämä tekee lainavertailusta nopeaa ja yksinkertaista. Voit tutustua rauhassa tarjouksiin ja valita niistä sen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Jos mikään tarjouksista ei tunnu sopivalta, voit myös kieltäytyä niistä kaikista ilman lisäkuluja. Lainatarjousten hylkäämisestä ei aiheudu sinulle minkäänlaisia maksuja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista:

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa. Lainaa takaisinmaksuaika on 1 – 20 vuotta. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävät ja säännölliset tulot.

Kuinka nopeasti voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Pienet lainat summille 100 – 10.000 euroa maksetaan yleensä tilille noin 15 minuutin sisällä. Suuremmat lainat maksetaan yleensä 24 tunnin sisällä. Lainasumma vaikuttaa oleellisesti lainan tilille maksuun. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää jopa 60 000 euroon asti.

Onko vakuudeton laina kalliimpi kuin vakuudellinen laina?

Vakuudettomien lainojen koroissa voi olla suuriakin vaihteluita lainanantajasta riippuen. Vakuudettomat lainat voivat kuitenkin olla lainakoroltaan hyvin lähellä vakuudellista lainaa, kunhan laina kilpailutetaan huolellisesti. Jos lainassa on vakuuden sijaan kaksi yhteisvastuullista hakijaa, on silloin lainan korko yleensä hieman matalampi.

Miksi vakuudeton laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelusta?

Kun tarvitset vakuudetonta lainaa, voit hakea sitä kotimaisen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Kun käytät lainan hakemiseen VertaaLainaa.fi palvelua, lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Säästät siis merkittävästi omaa aikaasi, kun annat meidän kilpailuttaa pankit puolestasi. Lainapäätöksen jälkeen vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle ilman vakuuksia?

Edellytykset lainan saamiselle ilman vakuuksia vaihtelevat lainanmyöntäjän mukaan. Yleensä edellytyksiä ovat ikärajan täyttäminen (yleensä 18 vuotta), riittävät ja säännölliset tulot, hyvä luottokelpoisuus ja vakituinen osoite.

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa lainaa, joka myönnetään ilman henkilötakaajia tai oman omaisuuden panttaamista lainan vakuudeksi.

Onko lainan hakeminen ilman vakuuksia turvallista?

Lainan hakeminen ilman vakuuksia on yleensä turvallista, kunhan valitset luotettavan lainanmyöntäjän tai käytät luotettavaa lainavertailupalvelua. On tärkeää tutustua lainanmyöntäjän ehtoihin ja kulutusluottojen todellisiin vuosikorkoihin ennen lainan hakemista.

Kokemuksia vakuudettomista lainoista

”Tarvitsin kiireesti rahaa auton korjaukseen, jotta pääsisin töihin. VertaaLainaa.fi kautta vakuudeton laina oli helppo ja nopea tapa saada laina heti käyttöön. Hakuprosessi oli sujuva, ja sain rahat tilille jo seuraavana päivänä. ”
Markus - 27
”Kun jääkaappi hajosi yllättäen, olin tilanteessa, jossa tarvitsin nopeasti uuden. Vakuudeton laina tuntui ainoalta vaihtoehdolta, sillä säästöjä ei ollut. Lainan ansiosta sain ostettua uuden jääkaapin, mutta nyt joudun tiukentamaan budjettiani maksujen vuoksi.”
Anni, Tampere
”Haaveilin pitkään pidemmästä lomamatkasta, mutta minulla ei ollut tarpeeksi säästöjä sen toteuttamiseen. Otin vakuudettoman lainan, joka mahdollisti suunnitelmani. Olen kiitollinen siitä, että sain tarvittavan pääoman ja pystyin toteuttamaan unelmani.”
Laura - 33
VertaaLainaa.fi
Logo