Halvin laina kilpailuttamalla

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Halvin laina voi löytyä kilpailuttamalla ja vertailemalla

Lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten lainanhakijan maksukyky, haettava lainasumma, laina-aika sekä onko lainalla toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Lainan korko määräytyy edellä mainittujen seikkojen perusteella ja lainan todellinen vuosikorko kertoo hakijalle muun muassa, onko kyseessä kallis vai halpa laina. Jotta pääset selvittämään pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainan korot tulee sinun kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainantarjoajan kesken.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu palvelumme avulla nopeasti, koska lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään sähköisen järjestelmän kautta yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotonmyöntäjä pyrkii jättämään lainanhakijalle oman lainatarjouksensa omien hakukriteereidensä perusteella jopa saman päivän aikana.

Halvin laina voi löytyä vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa. Lainan nimellinen vuosikorko ei kerro lainasta kaikkea oleellista, vaan vertailtavaksi kannattaa ottaa vuosikorot sekä lainan muut ehdot. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avausmaksun, nostopalkkion sekä tilinhoitomaksun. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen halvemmasta lainasta on kyse.

Jos todellisissa vuosikoroissa ei ole suuria eroja, kannattaa vertailuun ottaa myös lainan muut ehdot. Onko lainaan mahdollista saada esimerkiksi myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata? Voiko lainan eräpäivää siirtää? Voidaankin sanoa, että lainakokonaisuus kuluineen, korkoineen ja ehtoineen kertoo hakijalle parhaiten mikä laina sopii hänelle. Aina halvin laina ei ole kaikille lainanhakijoille paras vaihtoehto, jos lainatuote ei esimerkiksi sovellu hakijan käyttötarkoitukseen.

 

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mikä laina on halvin?

Tähän kysymykseen emme me eikä kukaan mukaan voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Niin kuin edellisessä kappaleessa mainitsimme, lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät. Lainanhakijan kannattaakin lähteä etsimään itselle edullisinta lainaa kilpailuttamisen avulla. Tämä voi antaa hakijalle hetkessä vertailtavakseen monta kilpailukykyistä lainatarjousta, joista pystyy nopeasti katsomaan mikä lainatarjouksista on edullisin omilla henkilökohtaisilla hakuehdoilla.

Lainavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota myös millaista lainaa tarvitset? Tämäkin vaikuttaa siihen minkä lainatarjouksen tulet hyväksymään.

Lainatuotteet mitkä VertaaLainaa.fi kautta kilpailutetaan ovat kulutusluotto, joustoluotto sekä pankkilaina. Lainatarjousten joukossa on erilaisia lainatuotteita, joten lainavertailussa on hyvä kiinnittää huomiota myös lainatuotteen ehtoihin. Esimerkiksi joustoluotto on lainatuote, jossa asiakkaalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Kulutusluotto on taas kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jota voidaan myöntää ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Suosittelemme tutustumaan eri lainatuotteisiin tarkemmin, jos nämä ovat sinulle vieraita.

 

Mikä on halvin korko lainaan?

Halvin korko kuluttajaluottoon on alkaen 4,1 %. Kuluttajaluottoja voi hakea verkosta selkeällä lainahakemuksella. Tämä onkin ollut monelle lainanhakijalle hyvä ratkaisu, koska nettiä käytetään muutoinkin hyvin monipuolisesti, miksi ei siis myös lainan hakemiseen netistä. Lainaa netistä voi hakea 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö määrittää oman lainatuotteensa lainanhakuehdot sekä lainan koron. Kilpailuta laina usean eri lainantarjoajan välillä niin pystyt parhaiten selvittämään, millä korolla sinulle pystytään lainaa tarjoamaan. Vertaa lainatarjouksia ja valitse laina pienellä korolla.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Lainojen vertailu on avainasemassa, kun etsit halvinta lainaa.

Lainaamiseen liittyy kuluja – niiltä ei voi kukaan välttyä, mutta valitsemalla lainan pienellä korolla ja alhaisilla lainanhoitokuluilla, pystyy säästämään. Jos lainan korko on alhainen, mutta avausmaksu suuri, ei laina välttämättä olekaan edullisin. Yhteenvetona voidaan todeta, että lainan luottokustannukset määrittävät, onko kyseessä kallis vai edullinen laina. Tästä syystä lainojen laajempi vertailu on paikallaan, jos etsit edullista lainaa. Mitä suuremman otannan saat eri lainavaihtoehdoista, sen paremmin pystyt päättelemään, mikä sinulle tarjotuista lainoista on edullisin.

Vertaa lainoja seuraavien tekijöiden perusteella: 

Lainan korko

Lainan korko tarkoittaa lainasta perittävää rahallista hintaa. Lainan korkoon vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden tilanne, inflaatio, vakuudet ja lainanhakijan tiedot. Lainan korko osaltaan määrittää, minkä verran maksat lainaa takaisin.

Tilinhoitokulut

Lainan koron lisäksi lainasta tulee maksaa tilinhoitomaksuja. Palkkiokulut lisätään lainaan kuukausittain. Tilinhoitomaksu ei välttämättä ole kuin muutaman euron verran joka kuukausi, mutta jos sinulla on maksettavana useampi laina jokaiseen lainaan kohdistuu erikseen maksettavat tilinhoitomaksut.

Lainan avausmaksu

Osa lainantarjoajista perii lainan ottamisen yhteydessä lainan käsittelykuluina avausmaksun. Lainan avausmaksu riippuu hyvin paljon pankista ja haetusta lainasummasta. Aina avausmaksua ei peritä laisinkaan. Selvitä myös tämä lainavertailun avulla.

Todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut yhteensä eli kaikki yllämainitut asiat; avausmaksun, tilinhoitokulut, koron ja palkkiot. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari kun halutaan vertailla lainoja kulujen ja koron perusteella.

 

Mistä pankista voi löytyä halvin laina?

Lainan hinta määräytyy aina pankin tai rahalaitoksen tekemän riskianalyysin mukaan. Kilpailuta pankkilaina maksuttoman lainan kilpailutuspalvelun avulla, niin näet mikä pankki pystyy mahdollisesti tarjoamaan sinulle edullisimman lainan ilman vakuuksia. Kattava pankkilainan kilpailuttaminen voi mahdollistaa, että saat lainatarjouksia useammalta lainantarjoajalta. Jos saat useamman lainatarjouksen, pääset lähes yhtäaikaisesti tarkastelemaan pankkien lainatarjouksia, joka voi helpottaa lainapäätöksen tekemistä.

 

Miten parannan mahdollisuuksia löytää halvin laina?

Halvimman ja kalleimman lainan ero voi olla huomattava. Tämä asia jää kuitenkin hakijalta huomaamatta ellei hän saa vertailtavakseen useita lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä onnistuu palvelussamme täyttämällä yksi selkeä lainahakemus. Lainahakemus välitetään kilpailutettavaksi useille pankeille ja rahoituslaitoksille, jotka ovat mukana VertaaLainaa.fi lainan kilpailutuksessa.

 

Mihin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Lainaa ilman vakuuksia voi hakea hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen.

Vakuudeton kulutusluotto on haetun laina, joka tyypillisesti haetaan auton ostoon, veneen hankintaan, kesämökin remontoimiseen tai muun muassa kulutustuotteiden ostamiseen. Olit sitten hakemassa lainaa, mihin tarkoitukseen tahansa, haluaa jokainen saada lainan mahdollisimman alhaisella lainan korolla. Sen vuoksi suosittelemme kilpailuttamaan lainan, jotta saat selville, mistä saat vakuudetonta tarvitsemasi määrän sopivilla lainaehdoilla.

 

Onko vakuudeton laina kallis laina?

Vakuudeton laina on lainatuote, johon ei tarvita vakuuksia, kuten esimerkiksi omaisuutta tai kiinteistöä. Vakuudettomia lainoja myöntävät monet pankit ja rahoituslaitokset.

Vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeampia kuin vakuudellisten lainojen korot, sillä vakuudettomissa lainoissa lainanantajalla ei ole takuuta siitä, että laina maksetaan takaisin. Lainanantajan täytyy siis arvioida riskiä lainan takaisinmaksusta, mikä voi nostaa koron korkeammaksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vakuudettomat lainat olisivat aina kalliita.

Vakuudettomien lainojen kilpailutus ja vertailu ovat tärkeitä keinoja löytää sopiva laina. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat kilpailukykyisiä tarjouksia vakuudettomista lainoista, ja tarjoukset voivat vaihdella suuresti. Siitä syystä onkin tärkeää tutkia tarjouksia huolellisesti ja valita laina, joka tarjoaa parhaat edut juuri sinulle.

Lisäksi vakuudettoman lainan hintaan vaikuttavat muut tekijät, kuten lainan suuruus, takaisinmaksuaika ja muut mahdolliset kustannukset. Pidempi maksuaika voi nostaa lainan kokonaiskustannuksia, vaikka kuukausierät olisivatkin pienemmät. Muut kustannukset, kuten avausmaksut, voivat myös vaikuttaa lainan hintaan.

 

Mitkä asiat vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin?

Lainan hintaan vaikuttavat monet eri asiat. Tässä on joitain tärkeimpiä tekijöitä, jotka vaikuttavat lainan hintaan:

Korko on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat lainan hintaan. Korkeampi korko tarkoittaa, että sinun on maksettava enemmän rahaa takaisin lainanantajalle. Korko riippuu yleensä monista tekijöistä, kuten taloudellisesta tilanteestasi, luottoluokituksestasi ja lainanantajan tarjoamasta korkotasosta.

Lainan määrä vaikuttaa myös lainaan. Pienemmät lainat maksetaan takaisin yleensä nopeasti, lainantarjoaja voi tarjota lainaa edullisemmalla korolla. Suurempiin lainoihin liittyy suurempia riskejä, mutta yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa näitä voi minimoida.

Takaisinmaksuaika vaikuttaa merkittävästi lainan kokonaiskustannuksiin. Pidempi takaisinmaksuaika tarkoittaa yleensä suurempia korkokuluja, koska korko kertyy pidemmän ajanjakson aikana. Lyhyemmät takaisinmaksuajat ovat yleensä edullisempia.

Pankkien ja rahoituslaitosten erilaiset lainahinnastot vaikuttaa myös lainan hintaan. Lainanantajat voivat veloittaa erilaisia maksuja, kuten avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja käsittelykuluja, jotka lisätään lainan hintaan. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on hyvin tärkeää. .

Kannattaa vertailla eri lainanantajien tarjouksia ennen lainan ottamista, jotta voit löytää matalakorkoisen lainan antamillasi lainaehdoilla.

 

Lainalaskuri auttaa lainavertailussa

Lainalaskurin avulla lainanhakija voi ennen varsinaisen lainan hakemista tarkastella miten haettava lainasumma ja siihen otettava takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Näin hakija pystyy itse laskemaan millainen laina on hänen talouteensa nähden sopiva ja samalla myös halvin lainaratkaisu. Lainalaskurin avulla pystyy myös arvioimaan lainaan kuukausierän suuruuden. Laskuriin lisätään lainasumma ja maksuaika, kone laskee heti millainen kuukausierä annetuilla hakuehdoilla lainaan tulisi, ellei lainanlyhennyserä tunnu sopivalta, ehtoja voi muuttaa. Tarkan arvion lainan kustannuksista, korosta sekä kuukausierästä hakija voi saada pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavakseen.

 

Vertaile lainoja niin näet lainojen korkoerot

Lainojen vertailu ja kilpailutus ovat tärkeitä tekijöitä halvimman lainan löytämisessä. Kun etsit halpakorkoista lainaa, on tärkeää tarkastella eri lainatyyppejä, kuten kulutusluottoja, pikavippejä ja joustoluottoja, sekä niiden kustannuksia. Hyvin usein lainan käyttötarkoitus määrittää, millaisen lainan valitset.

Kulutusluotot ovat yleinen tapa rahoittaa suurempia hankintoja, kuten kodin remontteja, autoja tai matkoja. Halvin kulutusluotto voi olla erilainen kuin halvin pikavippi, sillä kulutusluotoille on yleensä tarjolla pidempiä maksuaikoja. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että kokonaiskustannukset voivat nousta korkeammiksi, kun otetaan huomioon korkokulut ja muut maksut.

Kun etsit halvinta kulutusluottoa, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo kaikki lainan kustannukset. Tämän lisäksi kannattaa vertailla eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamia lainaehtoja, kuten laina-aikaa ja maksuaikataulua.

Pikavipit ovat pieniä lainoja, jotka on tarkoitettu lyhytaikaiseen rahoitukseen, kuten yllättäviin laskuihin tai muihin äkillisiin menoihin. Pikavippien korko- ja maksuehdot voivat vaihdella suuresti, joten on tärkeää vertailla eri lainanantajia ja heidän tarjoamiaan ehtoja.

Halvin pikavippi voi löytyä eri lainanantajilta, mutta on tärkeää muistaa, että pikavipeillä on yleensä lyhyt maksuaika ja korkeampi korko kuin muilla lainatyypeillä. Kun vertaat pikavippejä, tarkista todellinen vuosikorko ja mahdolliset lisämaksut, kuten avausmaksu ja nostokulut.

Joustoluotto on joustava luotto, jota voit käyttää tarpeesi mukaan. Voit nostaa luottoa tilillesi tarpeen mukaan ja maksaa sen takaisin joustavasti. Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi odottamattomien kulujen kattamiseen tai pienempien hankintojen rahoittamiseen.

Halvin joustoluotto voi löytyä kilpailuttamisen avulla, mutta muista tarkastaa, että joustoluotot ovat yleensä muita lainatyyppejä kalliimpia, sillä niiden korko on yleensä korkeampi. Joustoluottojen korko voi myös vaihdella nostettujen summien ja maksuajan mukaan, joten kannattaa tarkistaa lainaehtojen yksityiskohdat.

Kun vertaat eri lainatyyppejä, muista tarkastella kustannuksia kokonaisuudessaan, ei pelkästään korkoa. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainan kustannukset, kuten korkokulut, avausmaksut ja muut maksut. Kun vertaat lainoja, tarkista myös laina-aika, sillä se vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.

 

Miten löytää halvin laina omaan taloustilanteeseen sopivalla maksuajalla?

Halpakorkoisessa lainassa on pieni lainan korko, mutta lainan takaisinmaksuaika voi olla liian lyhyt. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lainanlyhennykset voivat olla kuukautta kohden korkeat. jolloin muu taloudellinen tilanne voi vaarantua liian korkeiden kuukausierien vuoksi. Valitse lainaan sopiva maksuaika, jotta lainan lyhentäminen ei tuota vaikeuksia.

 1. Arvioi oma taloustilanne

Ennen kuin aloitat lainojen vertailun, on tärkeää arvioida oma taloustilanne. Mieti, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä joka kuukausi lainan takaisinmaksuun. Mieti myös, kuinka pitkän maksuajan tarvitset ja kuinka suuren lainan voit realistisesti maksaa takaisin.

 1. Vertaile lainoja eri lainanantajien välillä

Kun olet arvioinut taloustilanteesi, aloita lainojen vertailu eri lainanantajien välillä. Pyydä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kautta, niin voit päästä nopeasti vertailemaan eri lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

 1. Tarkista todellinen vuosikorko

Kun vertaat lainoja, tarkista todellinen vuosikorko. Se kertoo kaikki lainan kustannukset, kuten korkokulut, avausmaksut ja muut maksut. Todellinen vuosikorko on hyvä vertailuluku, sillä se ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset.

 1. Huomioi lainan takaisinmaksuaika

Kun etsit sopivaa lainaa, muista huomioida myös lainan takaisinmaksuaika. Pidempi maksuaika voi alentaa kuukausierää, mutta se myös kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. Lyhyemmällä maksuajalla lainan kokonaiskustannukset ovat yleensä alhaisemmat, mutta kuukausierä on korkeampi.

 1. Yhdistä lainat

Jos sinulla on useita pieniä lainoja eri lainanantajilta, voit harkita niiden yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi laskea kuukausierän suuruutta ja kokonaiskustannuksia. Muista kuitenkin tarkistaa yhdistämisen mahdollisuudet ja kustannukset, sillä yhdistämiseen voi liittyä myös lisäkuluja.

 

Miten yhdistää useita lainoja yhteen?

Useiden lainojen hoitaminen voi olla haastavaa ja kallista, sillä jokaisesta lainasta tulee maksettavaksi erilliset korot ja muut kustannukset. Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi olla hyvä ratkaisu, kun haluat selkeyttää talouttasi ja säästää rahaa.

Voit yhdistää lainasi seuraavasti: kerää tiedot nykyisistä lainoistasi, selvitä mahdollisuudet uudelle lainalle, kilpailuta uusi laina, laske uuden lainan kokonaiskustannukset, hae uutta lainaa, maksa vanhat lainat pois, suunnittele uuden lainan maksusuunnitelma ja jatka talouden hallintaa. Muista tutkia vaihtoehtoja huolellisesti, laskea kokonaiskustannukset tarkasti ja suunnitella maksusuunnitelma huolellisesti. Lainojen yhdistäminen voi olla hyvä keino hallita taloutta ja säästää rahaa.

Toimi näin, jos haluat yrittää lainojen yhdistämistä:

 • Laske minkä verran sinulla on lainoja maksamatta
 • Hae yhteenlasketulle lainasummalle uutta yhdistelylainaa
 • Vertaa lainatarjouksia vanhaan lainaan ja jos joku lainatarjouksista on edullisempi, voit hyväksyä lainan
 • Voit maksaa vanhat korkeakorkoisemmat laina pois uudella yhdistelylainalla

 

Lainojen kilpailutus – miten se voi vaikuttaa lainan hintaan?

Lainojen kilpailutus voi olla hyvä keino löytää edullinen laina. Kilpailuttamalla lainat saatat säästää huomattavia summia rahaa. Kilpailutusprosessi voi kuitenkin tuntua haastavalta ja aikaa vievältä. Näin ei kuitenkaan ole, kun otat avuksesi maksuttoman VertaaLainaa.fi palvelun, joka kilpailuttaa lainasi hetkessä useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken.

Lainojen kilpailutus saattaa vaikuttaa merkittävästi lainan hintaan. Kun kilpailutat lainasi, sinulla voi olla mahdollisuus löytää edullisin lainatarjous ja säästää rahaa. Kilpailutusprosessi antaa sinulle myös paremman käsityksen siitä, mikä voi mahdollisesti olla oikeantyyppinen laina sinulle. Kilpailuttaminen antaa sinulle mahdollisuuden valita laina, jonka ehdot sopivat juuri sinun taloudellisiin tarpeisiisi.

Täytä lainahakemus, kun sinulla on noin 10 minuuttia aikaa. Lisää hakemukseen henkilötietosi sekä lainantarve. Jos saat lainatarjoukset tarkastele lainojen korkoja, laina-aikoja ja muita kustannuksia, kuten avausmaksuja ja muita lisämaksuja. Lisäksi kannattaa tutkia, ovatko lainanantajat valmiita tarjoamaan alhaisempia korkoja tai muita etuja, kuten lyhennysvapaita tai lainan maksamista takaisin ilman lisäkuluja.

Lainan korko riippuu monesta tekijästä, kuten lainan määrästä, laina-ajasta ja mahdollisesta rinnakkaishakijasta. Usein lainan korko on suurin yksittäinen kustannus, mutta on tärkeää muistaa, että myös muut kustannukset, kuten avausmaksut ja muut lisämaksut, voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Tarkastele lainoja todellisen vuosikoron perusteella.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta: Halvin laina

Mitä tarkoittaa halvin laina?

Halvin laina on lainatuote, jossa on mahdollisimman alhainen korko ja muut kulut. Halvin laina voi vaihdella henkilökohtaisesti, sillä korko määräytyy henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan.

Miten halvin laina voi löytyä?

Halvin laina voi löytyä vertailemalla useita lainatarjouksia toisiinsa. Voit pyytää lainatarjouksia itse yksi kerrallaan useista eri lainapalvelusta, tai voit käyttää maksutonta VertaaLainaa.fi palvelua.  Palvelumme kautta voit tavoittaa jopa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa vain yhdellä ainoalla hakemuksella.

Mistä tiedän mikä on halvin lainatarjous?

Halvin lainatarjous voi löytyä, kun olet ensin kilpailuttanut lainan. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan jopa yli 25 lainantarjoajan kesken. Tämän jälkeen voit päästä vertailemaan toimittamiemme lainatarjousten kuluja ja korkoja. Vertailemalla eri lainatarjouksia, voit löytää itsellesi sopivimman lainan.

Kuinka paljon lainatarjousten pyytäminen maksaa?

Kun annat VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan puolestasi, se ei maksa sinulle mitään. Me olemme kilpailuttaneet satojatuhansia lainoja jo vuodesta 2011 alkaen. Kilpailutamme myös sinun lainahakemuksen erittäin mielellämme, täysin ilmaiseksi.

Voiko halvin laina olla vakuudeton?

Kyllä, halvin laina voi olla vakuudeton. Vakuudellisissa lainoissa lainanantajalle annetaan takuu, joka voi mahdollistaa alhaisemman koron. Vakuudettomissa lainoissa korko voi olla korkeampi, mutta lainaa voi silti kilpailuttaa ja löytää edullisen tarjouksen.

Onko halvin laina aina paras vaihtoehto?

Halvin laina ei aina ole paras vaihtoehto. On tärkeää tarkastella myös muita tekijöitä, kuten lainan takaisinmaksuaikaa ja muita kustannuksia, kuten avausmaksuja sekä lainatuotteet sopivuutta omaan käyttötarkoitukseen.

Miten VertaaLainaa.fi palvelu voi löytää minulle halvimman lainan?

VertaaLainaa.fi on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Meidän maksuttomassa palvelussa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. Olemme toimineet suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 saakka ja olemme tähän päivään mennessä olleet mukana sadoissa tuhansissa lainaratkaisuissa. Käyttämällä palveluamme säästät merkittävästi myös omaa aikaasi, sillä tavoitat kauttamme yhdellä ainoalla hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Vertailemalla maksuttoman kilpailutuspalvelun kautta lainatarjouksia, voit löytää itsellesi halvimman lainan.

Mikä on halpakorkoisen lainan korko?

Vakuudettomien kuluttajaluottojen korot vaihtelevat välillä 4 – 20 prosenttia.

Mistä saan halvimman lainan?

Kilpailuttamalla eri pankit ja rahoituslaitokset, voit löytää itsellesi sopivan lainan. Henkilökohtaisia lainatarjouksia vertailemalla voi löytyä halvin laina.

VertaaLainaa.fi
Logo