Vakuudettomat lainat

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Netin vakuudettomat lainat

Verkosta löytyy useita lainapalveluita, jotka tarjoavat asiakkailleen lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Vakuudettomat lainat ovat netin lainoista ehdottomasti suosituimpia, koska lainaprosessi on nopea. Olit sitten hakemassa pientä tai suurta lainaa, voit saada sen netistä ilman lainan vakuuksia. Suurin vakuudeton laina, jonka netistä voit saada on jopa 60.000 euroa.

Tässä muutama syy miksi monet suomalaiset suosivat vakuudetonta lainaa: 

 • Monella on tilanne, ettei välttämättä löydä lähipiiristä henkilötakaajaa tai halua pyytää ketään lainan takaajaksi
 • Vakuudettomat lainat ovat selkeästi nopeampia hakea kuin vakuudellinen laina, jossa myös rinnakkaishakijan tiedot tarkistetaan
 • Palvelumme kautta tavoitat yhdellä lainahakemuksella noin 25 eri lainapalvelua, jotka tarjoavat asiakkailleen vakuudetonta pankkilainaa
 • Vakuudettoman lainan voi hakea suoraan verkosta omalta kotisohvalta, ilman että sinun tarvitsee missään vaiheessa mennä pankkiin
 • Vakuudettomat lainat ovat yhtä turvallisia kuin vakuudelliset lainat, jos vain taloudellinen tilanteesi on tarpeeksi hyvä ottamaan lainaa yksin

VertaaLainaa on lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten kesken jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta. Maksuton lainahakemus tavoittaa hetkessä jopa 25 eri lainantarjoajaa. Hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään, niin voit saada lainatarjoukset vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Palvelustamme löydät vakuudettomat lainat

Vertaa lainoja ja hae vakuudetonta lainaa 60000 euroon asti.

Olemme valmiit kilpailuttamaan lainahakemuksesi jopa 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Vertaa lainoja palvelussamme juuri silloin kun se sinulle sopii. Täytä maksuton lainahakemus 5 minuutissa niin välitämme sinulle valmiit lainatarjoukset heti, jos tietosi ovat kunnossa.

 

Kysymyksiä vakuudettomista lainoista

Kuinka paljon voin hakea vakuudetonta lainaa?

 • Palvelumme kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

 • Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on muutamasta viikosta 15 vuoteen saakka. Lainalle kannattaa ottaa talouteen sopiva maksuaika. Lainalaskurin avulla on helppo laskea lainalle arvio lainan maksueristä. Muista, että jokainen pankki ja lainantarjoaja tekee oman arvionsa lainan takaisinmaksusta ja lainan korosta.

Kuinka nopeasti saan vakuudetonta lainaa?

 • Vakuudettomissa lainoissa on se etu, että käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyempiä kuin vakuudellisissa lainoissa. Lainahakemuksen voit täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta. Alustavan lainatarjouksen voit saada heti ja lopullisen lainapäätöksen, kun kaikki tietosi on tarkistettu. Keskimäärin laina pystytään maksamaan hakijan tilille 1 – 2 päivän aikana.

Mihin tarkoitukseen voin hakea vakuudetonta lainaa?

 • Vakuudettoman lainan käyttötarkoitusta ei ole mitenkään määritelty. Voit hakea vakuudetonta lainaa mihin tarvitset. Laina kannattaa kuitenkin aina ottaa harkitusti. Tyypillisesti vakuudeton laina haetaan remonttiin, auton ostoon, huonekalujen hankintaan, lomamatkaan sekä muun muassa eläinlääkärikuluihin.

Voiko työtön hakea lainaa ilman vakuuksia?

 • Työttömänkin on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, mikäli hänellä on säännölliset ja riittävät tulot. Pientä lainaa saa helpommin ilman vakuuksia, suurempi laina vaatii jo suuremmat tulotkin.

Voiko eläkeläinen saada vakuudetonta lainaa?

 • Kyllä voi. Lainaa eläkeläiselle voidaan myöntää samoin perustein kuin työssäkäyvälle. Lainahakemuksen yhteydessä eläkeläisen tulee ilmoittaa säännöllisesti saamansa eläkkeen määrä. Etuuden mukaan pankit ja rahalaitokset pystyvät määrittämään, kuinka paljon eläkkeellä olevalle henkilölle voidaan myöntää lainaa. Osalla lainantarjoajista on määriteltynä yläikäraja, joka voi olla esimerkiksi 70 vuotta. Tämä saattaa rajoittaa eläkeläisen saamasta lainaa, vaikka tulot olisivat riittävät.

 

Vakuudettomat lainat ilman monimutkaisia lomakkeita

Jos verrataan vakuudellista lainaa vakuudettomaan lainaan, huomataan nopeasti, että vakuudettoman lainan etuna on nopeus ja vaivattomuus. Vakuudettomat lainat ovat nykypäivän ihmiselle usein selkein valinta, kun tarvittavat hankinnat halutaan tehdä mahdollisimman nopealla aikataululla ilman monia välikäsiä. Vakuudettomat lainat eivät hinnoittelultaan ole juuri vakuudellista lainaa kalliimpia – asiakkaalle on vain annettu nopeampi tapa hakea lainaa netistä, kun hän sitä tarvitsee. Vakuudeton laina voi lainatuotteeltaan olla kulutusluotto, pikavippi, joustoluotto tai pankkilaina.

Vakuudellinen laina tulee useimmiten hakea kivijalkapankista ja rinnakkaishakijan tulee olla joko paikalla tai ainakin täyttää hänelle osoitettu lomake, jossa hänen tulotietonsa tarkistetaan. Suurin osa ajasta meneekin papereiden täyttämiseen ja tietojen tarkistamiseen. Vakuudettomat lainat hakija hakee aina yksin vain omilla henkilötiedoillaan ja alustavan lainapäätöksen hakija saa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Jos hakijan antamat tiedot ovat kunnossa ja hän on välittänyt lainapalvelulle tarvittavat tositteet maksetaan laina hakijan tilille viipymättä.

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia mihin vuorokauden aikaan tahansa päivään katsomatta.

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Vakuudetonta pankkilainaa netistä

Vakuudeton pankkilaina on usein tarpeen, kun haluat rahoittaa suuremman hankinnan, kuten kodin remontin tai auton oston. Tämä lainavaihtoehto tarjoaa rahoitusta ilman, että sinun tarvitsee antaa vakuutta omaisuudestasi. Netissä toimiva VertaaLainaa.fi -palvelu mahdollistaa vakuudettoman pankkilainan hakemisen.

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailusivusto, joka auttaa sinua löytämään parhaan vakuudettoman pankkilainan tarpeisiisi. Palvelu kilpailuttaa useat vakuudetonta pankkilainaa tarjoavat pankit, jotta voit löytää itsellesi parhaan vaihtoehdon. Maksuttoman lainankilpailutuspalvelun avulla voit hakea vakuudetonta pankkilainaa 1000 – 60 000 euroa.

Kun olet täyttänyt hakemuksen, voit saada lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta jo muutamassa minuutissa. Päätöksen saaminen nopeasti onkin yksi VertaaLainaa.fi:n eduista, sillä voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä, jos päädyt hyväksymään jonkun tulleista lainatarjouksista ja allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti.

Kaiken kaikkiaan vakuudeton pankkilaina netistä VertaaLainaa.fi -palvelun kautta voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset rahoitusta suurempaan hankintaan. Palvelu mahdollistaa eri vaihtoehtojen vertailen vaivattomasti, ja tarjoaa useita eri vaihtoehtoja eri tarpeisiin.

 

Vakuudeton kulutusluotto netistä

Vakuudeton kulutusluotto on laina, joka myönnetään ilman vakuuksia. Kulutusluotto onkin yksi yleisimmistä lainavaihtoehdoista, sillä se mahdollistaa rahoituksen erilaisiin tarpeisiin.

Kulutusluottoa voi käyttää moniin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi kodin remontointiin, auton tai veneen ostoon, lemmikin eläinlääkärikulujen maksamiseen, juhlien järjestämiseen tai matkustamiseen. Useat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat kulutusluottoja.

Kun haet vakuudetonta kulutusluottoa, sinun tulee yleensä täyttää lainan hakemiseen vaaditut ehdot, kuten säännöllinen tulot sekä puhtaat luottotiedot. Luottotietojen tarkistus on yleinen käytäntö lainantarjoajilla, sillä rahoituslaitokset haluavat varmistaa, että lainaajalla on maksukykyä lainan takaisinmaksuun.

Kulutusluottojen korkotasot voivat vaihdella suuresti eri lainapalveluiden välillä, ja siksi onkin tärkeää vertailla eri tarjouksia ennen lainan hakemista. Vakuudettomien kulutusluottojen suurin etu on yksinkertaisuus. Kun laina on myönnetty, rahat maksetaan yleensä tilille nopeasti.

Vakuudettoman kulutusluoton voit kilpailuttaa maksutta mihin vuorokauden aikaan tahansa. Täytä lainahakemus niin voit parhaassa tapauksessa saada useita kulutusluottotarjouksia vertailtavaksesi, mistä pääset katsomaan, mikä pankki tai rahoituslaitos voi mahdollisesti myöntää vakuudetonta lainaa pienellä korolla.

 

Vakuudeton joustoluotto moneen käyttötarkoitukseen

Joustoluotot ovat joustavia lainoja, joissa lainanottaja voi nostaa lainaa tarpeen mukaan ja takaisinmaksun aikataulu on usein joustava. Joustoluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa tarvitset rahoitusta, mutta et tiedä tarkalleen, kuinka paljon rahaa tarvitset ja kuinka pitkäksi aikaa.

Vakuudeton joustoluotto on suosittu lainavaihtoehto, sillä se tarjoaa joustavuutta ja mahdollistaa lainan käytön useisiin eri tarkoituksiin. Joustoluoton avulla voit rahoittaa esimerkiksi remontin, auton hankinnan tai matkan, tai käyttää sitä yllättävien kulujen kattamiseen.

Useat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia joustoluottoja. Vertailemalla eri tarjouksia ja korkoja ennen lainan hakemista, voit löytää sopivimman vaihtoehdon omaan tarpeeseen.

Kaiken kaikkiaan vakuudeton joustoluotto on kätevä ja joustava tapa rahoittaa erilaisia hankintoja tai tarpeita. Lainan hakeminen on selkeää, kunhan täytät hakemuksen huolellisesti. Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainapalveluiden tarjoamia lainoja ja korkoja, jotta löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon omaan tarpeeseen. Muista kuitenkin aina harkita tarkkaan omaa taloudellista tilannettasi ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa, jotta vältytään mahdollisilta ongelmilta ja lisäkuluilta.

 

Vakuudettomat lainat on hyvä kilpailuttaa

Mistä sitten löydän sopivimman vakuudettoman lainan?

Selkein tapa taitaa olla kilpailuttaa laina usean lainantarjoajan välillä. Tässä hakijan apuna toimii maksuton lainojen kilpailutuspalvelu, joka etsii puolestasi vakuudettomat lainat vertailtavaksi. VertaaLainaa.fi kautta voit kilpailuttaa lainahakemuksesi noin 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Päädyit sitten minkälaisen lainaratkaisuun hyvänsä, haluaa palvelumme omalta osaltamme olla tukemassa päätöksentekoasi. Olemme saaneet vertailuun useat suomalaiset ja Suomessa toimivat lainatarjoajat, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa asiakkailleen. Toki joukosta löytyy myös lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa yhteisvastuullisen lainahakijankin kanssa. Ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä kannattaa vertailla lainoja palvelumme lainavertailun avulla. On hyvä muistaa, että kaikki esitetyt laskelmat ovat vain arvioita lainankustannuksista. Oman henkilökohtaisen laskelman saat pyytämällä oman maksuttoman lainatarjouksen, mikä ei vielä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

 

Lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa

Kauttamme tavoitat monta pankkia ja rahalaitosta, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia summille 1000 – 60 000 euroa. Lainasumman voit valita itse omaan tarpeeseesi nähden sopivaksi. Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen on VertaaLainaa kautta täysin maksutonta. Täytä ilmainen lainahakemus ja aloita lainojen vertailu – näin voit saada selville, mistä voit saada lainaa ilman vakuuksia edullisella lainan korolla.

 

Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika

Vakuudettomien lainojen maksuajat riippuvat paljon haetusta lainasummasta ja siitä palvelusta josta se on haettu. Yleisesti ottaen voidaan sanoa että kulutusluottojen maksuaika on 1 – 15 vuotta, mutta joukossa on myös palveluita jotka myöntävät vakuudetonta luottoa myös ilman kiinteää maksuaikaa. Lainat, joissa ei ole erikseen määriteltyä maksuaikaa tunnetaan myös joustoluottona.

 

Vakuudeton laina kilpailuttamisen avulla

Käyttämällä meidän maksutonta kilpailutuspalvelua säästät myös merkittävästi omaa aikaasi, kun sinun ei tarvitse itse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus. Kun me kilpailutamme sinulle sopivan vakuudettoman lainan, tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa. Voit saada useita lainatarjouksia vertailtavaksesi pienellä vaivalla. Tämä tekee lainojen vertailusta selkeämpää.

 

Yhteisvastuullinen hakija antaa tarvittavaa turvaa lainan takaisinmaksuun

Vakuudellinen laina on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat rinnallesi yhteisvastuullisen lainan takaajan. Yhdessä hoidettavaa lainaa voi olla helpompi saada suurempikin lainasumma. Lainamyöntäjän luottotappioriski on pienempi, kun lainassa on kaksi rinnakkaishakijaa. Jos elämässäsi tapahtuu jokin ikävä tilanne, eikä lainanlyhennykset onnistu heti, on rinnallasi toinen henkilö joka hoitaa sen aikaa lainan maksuerät.

 

Vakuudetonta lainaa ilman luottotietoja

Lainaa ilman luottotietoja on vaikea tai lähes mahdoton saada netistä tai edes perinteisestä pankista ellei luottotiedot ole kunnossa. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei saa olla tiedoissasi maksuhäiriömerkintää. Kyseinen merkintä luottotiedoissa on pankille tai rahalaitokselle merkki siitä ettet ole maksanut aikaisemmin ajallaan lainaa tai laskuja, vaan nämä ovat menneet ulosottoon ja perintään.

Lainaa ilman vakuuksia voi saada, jos olet yli 18- vuotias, sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Osalla lainantarjoajista saattaa olla korkeampi ikävaatimus lainanhakijalle kuin 18 vuotta. Pyytämällä lainatarjoukset näet, mitkä kilpailutuksessa mukana olevista lainantarjoajista voit myöntää lainaa hakuehtojesi mukaisesti. Kaikki saamasi lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat antamiisi tietoihin.

Vakuudettomat lainat: Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada vakuudetonta lainaa?

Kyllä voit, jos luottotietosi on kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot. VertaaLainaa.fi palvelussa on esiteltynä useita lainantarjoajia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa.

Mitä tarkoitetaan vakuudettomalla lainalla?

Vakuudeton laina on lainatuote, johon hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta.

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voi hakea?

Vakuudetonta lainaa voi hakea netistä 1000 – 60.000 euroa. Lainan maksuaika määräytyy lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Mikä on vakuudettoman lainan korko?

Vakuudettoman lainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen n. 4 %. Vakuudettoman lainan korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Yleisesti ottaen vakuudettoman lainan korko on hieman korkeampi kuin vakuudellisen lainan. Tämä johtuu siitä, että pankin luottotappioriski on suurempi vakuudettomassa lainassa, kun lainanhakijoita on vain yksi eikä lainassa ole vakuuksia.

Onko vakuudettoman lainan käyttöä rajoitettu?

Ei ole. Vakuudettoman lainan voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten kodin remontointiin, auton ostoon, matkustamiseen tai yllättävien kulujen kattamiseen. Lainan käyttötarkoitusta ei ole rajoitettu, vaan sen voi käyttää haluamaansa tarkoitukseen.

Mistä vakuudettoman lainan voi hakea?

Vakuudettomia lainoja voi hakea useilta eri pankilta ja rahoituslaitoksilta. VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Miten voin vertailla eri vakuudettomia lainatarjouksia?

Voit vertailla eri vakuudettomia lainatarjouksia käyttämällä lainojen vertailupalvelua kuten VertaaLainaa.fi lainojen vertailuun. On tärkeää tarkastella lainaehtoja, korkotasoa, takaisinmaksuaikaa ja muita kustannuksia, jotta löydät parhaan vaihtoehdon omaan tarpeeseesi.

Mikä on vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika?

1000 – 60 000 euron vakuudettomaan lainaan saa maksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina-aikaan vaikuttaa haettu lainasumma.

VertaaLainaa.fi
Logo