Vertaa pankkilainat ja säästä

Tavoitat yhdellä hakemuksella 25+ pankkia ja muuta luotonantajaa

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Pankkilainaa voi hakea nyt helposti netistä

Pankit tarjoavat monipuolisia lainatuotteita niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Pankkilaina soveltuu hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen ja usein pankkilainaa haetaan asunnon tai auton ostoon tai muuhun suurempaan hankintaan. Netistä voit hakea pankkilainaa 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla ilman takaajia tai vakuuksia. Suomessa pankkilainaa ilman vakuuksia tarjoavat useat pankit sekä rahoituslaitokset. Tutustu kattavaan pankkilainatarjontaa ja hae lainaa netistä maksuttomalla lainahakemuksella. 

Tällä sivulla esittelemme sivustomme suosituimmat pankit, joista voi hakea lainaa netistä.

Vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin vaihtoehto.

Kilpailuta pankkilaina VertaaLainaa-lainavertailupalvelussa niin saat lainaa:

 • Alkaen 4,19 % korolla
 • Ilman vakuuksia tai takausta jopa 60 000 euroa
 • Ilman ajanvarausta maksuttomalla nettihakemuksella
 • Rahat tilille heti sähköisen lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Pankkilaina ei enää tarkoita kivijalkapankista haettua lainaa

Ennen vuoden 2019 vakuudettomia lainoja koskevaa lakimuutosta pankkilainalla tarkoitettiin lainaa, joka haettiin netin sijaan ihan oikeasta pankista. Vuoden 2019 lakimuutos asetti vakuudettomille lainoille tiukan korkokaton jonka seurauksena pienet ja korkeakorkoiset lainat jäivät pois netin lainatarjonnasta. Tämä lakimuutos muutti myös pankkien ajattelutapaa ja lähes kaikki pankit aloittivat pankkilainojen tarjonnan myös netissä. Tämä johti siihen lopputulokseen, että nykyään suurin osa netin tunnetuista lainanmyöntäjistä ovat oikeita pankkeja. Tämä on ollut kuluttajille varsin hyvä muutos, sillä nyt netin vakuudettomien lainojen korkotaso on alempana kuin koskaan aikaisemmin.

Pankeilla on myös koko Suomen kattava konttoriverkosto, josta saat tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa kaikissa omaa taloudenhoitoa vaativissa asioissa.

 

Mihin tarkoitukseen pankkilainaa haetaan?

Perinteisesti pankkilainat on haettu suuriin hankintoihin. Näitä hankintoja on perinteisesti olleet oman talon tai mökin ostaminen. Asuntolaina ei kuitenkaan nykyään ole kuin yksi lainatuote muiden joukossa ja pankkilainaa haetaan myös:

Nykyään pankkilainan hakeminen on pitkälti automatisoitu prosessi, joka on nopeuttanut merkittävästi koko lainanhakuprosessia. Kun aikaisemmin pankkilainan hakeminen tarkoitti lainaneuvottelua pankin virkailijan kanssa, voi sen nykyään tehdä netissä kotoa käsin mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Lainanhakijan ei myöskään tarvitse olla ennestään kyseisen pankin asiakas josta pankkilainan hakee, vaan tilin voi avata mihin pankkiin tahansa. Ainoat merkittävät ehdot pankin asiakkaaksi pääsemiseksi on vähintään 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot.

Netin kautta haetaan pankkilainaa moneen eri tarkoitukseen ja lainojen yhdistäminen on ollut niistä yksi erittäin suosittu käyttökohde. Onkin selvää, että jos on hakenut useita pieniä pikavippejä ja joustoluottoja, on taloudellisesti kannattavampaa vaihtaa ne yhteen edullisempaan pankkilainaan.

VertaaLainaa- palvelu kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahalaitosten kesken muutamassa minuutissa, joten sinun ei tarvitse erikseen itse pyytää lainatarjousta pankeilta Suomessa, vaan palvelumme tekee sen puolestasi. Kilpailuttamalla lainan kauttamme varmistat itsellesi lainan kilpailukykyisellä korolla. Lainan korko on alkaen 4,19 prosenttia ja lainan muut ehdot näet lainatarjouksista.

Näin kilpailutat pankkilainan: 

Pankkilainan voi kilpailuttaa helposti ja vaivattomasti netissä VertaaLainaa-palvelun avulla.

 1. Hae pankkilaina netistä täyttämällä maksuton lainahakemus – lainahakemuksen täyttämiseen kannattaa varata aikaa noin 10 minuuttia. Hakemuksessa kysytään hakijan perustiedot, menot, tulot, nykyiset velat.
 2. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset heti vertailtavaksesi. Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota lainasummaan, laina-aikaan ja lainan todelliseen vuosikorkoon.
 3. Valitse sopiva pankkilaina ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi.
 4. Pankkilaina maksetaan tilillesi heti (1 – 2 arkipäivän kuluessa).

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksiin tutustuminen on maksutonta eikä sido mihinkään. Lainavertailu on hyvä tapa selvittää, mistä voit saada lainaa ja millä korolla?

Pyydä maksuttomat pankkilainatarjoukset vertailtavaksesi ilman riskiä.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Mikä on pankkilainan korko?

Pankkilainan korkoon vaikuttaa monet tekijät.

Vakuudellisessa pankkilainassa on alhaisempi korko kuin vakuudettomassa, koska pankin riskiluokitus on korkeampi, jos lainalla on vain yksi takaisinmaksaja. Tällöin pankin täytyy kompensoida luottotappioriskiään myöntämällä vakuudettomaan lainaan hieman korkeamman koron.

Vakuudettoman lainan korko määräytyy hakijan taloustietojen pohjalta. Riskiluokituksen vaikuttaa haettava lainasumma, ikä, paikkakunta, tulotaso, työsuhteen kesto sekä huolettavat lapset.

Jokainen pankki ja rahalaitos tekee hakijalle oman riskikartoituksen, joten paras tapa selvittää, millä korolla ja ehdoilla sinä voit saada lainaa, on pyytää maksuttomat lainatarjoukset mahdollisimman monelta lainantarjoajalta.

 

Kuka voi hakea pankkilainaa netistä?

Jokainen verkossa toimiva pankki määrittelee omat lainaehtonsa lainatuotteilleen. Jokaisella pankilla on siis omat ehtonsa ja vaatimuksensa siitä, kenelle pankkilaina voidaan myöntää.

Yleisimmät ehdot ovat kaikilla kuitenkin samat, eli lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainanhakijalta vaaditaan myös säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Meidän palvelumme kautta pankkilainaa voidaan tarjota kaikille 20 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille, joilla on säännölliset tulot ja ei liikaa velkaa jo ennestään.

 

Pankkilaina haetaan yhä useammin nettihakemuksella

Maailma on muuttunut nopeasti siihen suuntaan, että pankit jopa kannustavat asiakkaitaan hoitamaan pankkiasioinnin verkossa. Tämä on suositeltavaa sen helppouden ja turvallisuuden kannalta.

Pankkilainan voi myös kilpailuttaa useamman pankin välillä täyttämällä vain yhden hakemuksen palvelussamme. Lainahakemukseen lisätään haettava lainasumma, maksuaika sekä hakijan tiedot. Hakemukseen ei ole pakko lisätä rinnakkaishakijan tietoja, koska pankkilainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takausta.

Lainahakemus kilpailutetaan usean eri pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja lainanhakija saa vertailtavakseen monen eri pankin lainatarjoukset.

 

Pankkilainaa ilman vakuuksia

Pankin kautta haettuun lainaan tarvitaan usein vakuudet tai henkilötakaus. Palvelussamme on esillä vain ne pankit ja rahoitusyhtiöt, joista voi hakea lainaa netistä ilman vakuuksia.

Sinun ei tarvitse lainahakemuksen yhteydessä arvuutella, voisitko saada lainantarjoajalta vakuudetonta lainaa, koska täyttämällä hakemuksen laina kilpailutetaan vain niillä pankeilla, jotka ovat valmiita tarjoamaan lainaa ilman vakuuksia tai takausta.

Halutessaan päähakija voi ottaa rinnalleen toisen rinnakkaishakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen henkilön kanssa pienenee pankin luottotappioriski, jolloin lainaa voidaan myöntää suurempi määrä, paremmilla lainaehdoilla. Yhteishakija on päähakijan kanssa vastuussa lainan takaisinmaksusta. Lainanhaun yhteydessä myös rinnakkaishakijan tiedot tarkistetaan.

 

Pankkilainan todellinen vuosikorko

Pankkilainat ovat tunnetusti olleet edullisempia kuin muiden rahalaitosten tarjoamat lainat. Nykyään kuitenkin suurin osa netissä toimivista lainapalveluita on pankkeja, joten lähes kaikki korkeakorkoista lainaa myöntävät lainantarjoajat ovat joko lopettaneet toimintansa, tai ainakin siirtäneet sen toiseen maahan. Nykylainsäädännön mukaan vakuudettoman lainan nimelliskorko saa olla korkeintaan 20 % ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa. Kun tarkastellaan pankkilainoja summille 2000 – 60 000 euroa, 1 – 20 vuoden maksuajalla on lainan todellinen vuosikorko korkeintaan 38,25 %. Myönnettyjen pankkilainojen todelliset vuosikorot ovat olleet kuitenkin merkittävästi alhaisempia ja niiden keskiarvo on ollut reilusti alle 10 %.

Voit itse laskea lainalaskurilla miten lainan perustamiskulut, hoitokulut ja nimelliskorko vaikuttavat lainan todelliseen vuosikorkoon.

 

Pankkilaina ilman luottotietoja

Pankkilainan saaminen ilman luottotietoja on vaikeaa, ellei jopa täysin mahdotonta. Netin välityksellä kukaan ei voi saada lainaa ilman luottotietoja jo pelkästään sen vuoksi, että kaikkien lainanhakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Lainan saaminen kivijalkapankista ilman luottotietoja voi kuitenkin olla mahdollista, mutta se edellyttää tapaamista pankkivirkailijan kanssa. Lisäksi lainanhakijan on selkeästi osoitettava miksi hänen luottotiedoissa on merkintä ja minkä asian seurauksena se on tullut. Lainanhakijan täytyy lisäksi esittää mihin hän tarvitsee lainaa ja miten hän aikoo hoitaa sen takaisinmaksun. Tämäkään ei kuitenkaan takaa varmaa lainan saamista, vaan lainapäätökseen vaikuttaa myös lainanhakijan historia kyseisen pankin asiakkaana. Jos lainapäätös on kielteinen, jää ainoaksi vaihtoehdoksi vakuudellisen lainan hakeminen. Tämä tarkoittaa sitä että lainan vakuutena täytyy olla jotain omaisuutta, kuten esimerkiksi kiinteistö tai joissain tapauksissa myös auto hyväksytään.

 

Lähteet ja lisätietoa:

 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Hae lainaa 1000 - 60.000 euroa.
 • Saat lainallesi 1 - 15 vuoden maksuajan.
 • Bank Norwegian myöntää edullista pankkilainaa netissä.
 • Voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen nyt uuden lainan korkokattouudistuksen myötä.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi.
 • Saat lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Vertaa lainoja ja niiden kuluja toisiinsa, niin huomaat eron koroissa ja kuluissa.
 • Kilpailutamme Bank Norwegianin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Lainaesimerkki: Esim. 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Hae pankkilainaa 1000 - 60 000 euroa.
 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Maksuaika on 1 - 15 vuotta.
 • Asiakaskohtainen korko alkaen 7,9 %.
 • Myönnetyn lainan saa käyttää mihin haluaa.
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takausta.
 • Pohjoismaissa toimiva luotettava pankki.
 • Taloudellista turvaa lainaturvavakuutuksesta.
 • Kilpailutamme Nordax Bankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 18,74 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on viisi vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 89 € ja esimerkkikorko 15,9 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 15 000 €, eli 250 €/kk.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Haettavat lainasummat ovat 1000 - 50.000 euroa.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.
 • Laina-aika on 1 - 12 vuotta.
 • Mahdollista yhdistää pienet lainat uhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi.
 • Nimelliskorko on alkaen 7,59 %.
 • Resurs Bank varmistaa aina ennen luotonmyöntämistä lainanhakijan maksukyvyn.
 • Kilpailutamme Resurs Bankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 - 20 %. Lainan muut kulut ovat 0 - 150 euroa vuodessa.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Hakijan ikäraja on 23 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 500 - 25.000 euroa.
 • Palvelumme avulla kilpailutat myös vanhat lainat uudelleen.
 • Hae uutta lainaa edullisesti ja joustavasti.
 • Maksuaika on 3 - 15 vuotta.
 • Maksa kiinteissä erissä tai joustavasti.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai muita vakuuksia.
 • Nimelliskorko alkaen vain 7,99 %.
 • Kilpailutamme Instabankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Vertaa lainoja niin varmistat, että saat lainamarkkinoiden edullisimman lainan parhailla lainaehdoilla.

 • Hae joustolainaa 2000 - 25 000 euroa.
 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Maksuaika on 2 - 18 vuotta.
 • Lainan käyttötarkoituksen saa jokainen hakija päättää itse.
 • Joustolainan ehdot perustuvat henkilökohtaiseen tilanteeseen.
 • Pyydä lainatarjoukset, niin näet heti millä ehdoilla sinä voit saada lainaa.
 • Tarjouksien pyytäminen on maksutonta.
 • Lainaa varten et tarvitset henkilötakausta tai muita vakuuksia.
 • Kilpailutamme Collector Bankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Lainaesimerkki: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %. Kuukausierien määrä 48 kuukautta ja kuukausierä 107,31 €.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta ja vertaile lainoja.

 • Hakijan ikäraja on 22 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 1000 - 50.000 euroa.
 • Lainan takaisinmaksuaika on 2 - 10 vuotta.
 • Yli 25 000 euron lainalle vaaditaan yhteishakija.
 • Lainan saat käyttää mihin haluat.
 • Nimelliskorko on alkaen 4,68 %.
 • Kilpailutamme Bigbankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Lainaa 9 000 euroa, Takaisinmaksuaika 5 vuotta. Kuukausierä 198,89 €, Sopimusmaksu 0 €, Maksat 110933,40 euroa. Nimelliskorko on 12,40 % ja todellinen vuosikorko max.25,3 %.

Vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Hakijan ikäraja 23 vuotta.
 • Lainaa ilman vakuuksia 1000 - 50.000 euroa.
 • Edullinen pankkilaina, rahat tilille nopeasti.
 • Ei kiinteää maksuaikaa.
 • Saat itse päättää sen, kuinka paljon haluat lyhentää lainaa kuukaudessa.
 • Ei kiinteää kuukausilyhennystä, maksa vain korko ja kulut kerran kuukaudessa.
 • Lainan korko on väliltä 4,9 - 19,9 %.
 • Voit myös yhdistää olemassa olevat lainasi tai kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen.
 • Kilpailutamme Komplett Bankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkki lainasta: 10 000 € 5 vuodelle, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Ikäraja on 24 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 2000 - 50.000 euroa.
 • Laina myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta.
 • Mahdollisuus yhdistää myös jo olemassa olevat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.
 • Lainan korko on henkilökohtainen 7,9 - 17,9 % ja korko määräytyy luottokelpoisuuden perusteella.
 • Kilpailutamme Avida Finans pankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Lainasumman ollessa 12 000 €, 12,90 % nimelliskorolla ja 11 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,25 % ja kuukausieräksi 167,76 €. 

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Hae pankkilainaa 1000 - 50.000 euroa.
 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
 • Nimelliskorko alkaen 7,68 %.
 • Maksuaika on 1 - 15 vuotta.
 • Lainan kilpailuttaminen on aina riskitöntä.
 • Helppo sähköinen hakemus avoinna 24/7.
 • Tarjouksien pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.
 • Hae uutta kilpailutettua lainaa tai yhdistä olemassa olevat lainasi yhdeksi lainaksi.
 • Kilpailutamme BraBankin ja noin 25 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Lainan nimelliskorko on väliltä 4,19 % -20 %. Lainan muut kulut ovat 0 - 150 euroa vuodessa.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Lainaa voi hakea 500 - 30.000 euroa.
 • Ikäraja on 26 vuotta.
 • Maksuaika on 1 - 12 vuotta.
 • MyLender on Suomalainen rahoitusyhtiö.
 • Turvallinen ja nopea lainankäsittelyaika.
 • Hae lainaa tarvitsemasi määrä, sopivalla maksuajalla.
 • Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
 • Hae uusi laina, tai yhdistä olemassa olevat lainasi yhteen.
 • Kilpailutamme MyLenderin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Pankkilainaa voi hakea 2000 - 20.000 euroa.
 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Maksuaika on 1 - 10 vuotta.
 • Myönnetyn lainan asiakas saa käyttää mihin haluaa.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia vakuuksia tai takausta.
 • Luotettava suomalainen pankki.
 • Myös lainojen yhdistäminen onnistuu.
 • Kilpailutamme POP Pankin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaina: Lainaa 4000 euroa, Laina-aika 4 vuotta, Kuukausierä 110 euroa, Todellinen vuosikorko 14,60 %, Maksettava yhteensä: 5499,08 euroa.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Ikäraja käyttölainalle on 20 vuotta.
 • Laina maksetaan takaisin tasaerissä kerran kuukaudessa.
 • Käyttölainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
 • Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista.
 • Pankkilainaa luotettavasti ja turvallisesti.
 • Aktia Pankki Oyj on Aktia-konsernin emoyhtiö ja suomalainen liikepankki.
 • Kilpailuta Aktia sekä yli 30 muuta lainatarjoajaa yhdellä hakemuksella.
 • Esimerkkilaina: Lainaa 5000 euroa, Laina-aika 48 kuukautta, Kuukausierä 118 – 134 euroa, Todellinen vuosikorko 6,68 – 14,22 %. Luoton korko on 3 kk euribor + henkilökohtainen marginaali väliltä 4,5 – 11,5 %, tilinhoitopalkkio 3,9 euroa/kk ja avausmaksu 60 euroa.

Pyydä lainatarjoukset ja valitse edullisin laina. 

 • Lainaa voi hakea 3000 - 30 000 euroa.
 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Maksuaikaa on 1 - 10 vuotta.
 • Laina myönnetään ilman henkilötakausta tai muita vakuuksia.
 • Lainatuote on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto.
 • Ennen lainan myöntämistä hakijalta pyydetään tarvittavat liitteet.
 • Lainaesimerkki: Luoton määrä 9000 €, Laina-aika: 7 vuotta, Maksuerät: 84 kpl, kk-maksuerä: 159,08€/kk, Tod.vuosikorko: 12,74%, Nimellinen vuosikorko: 9,95 %, Avausmaksu: 0 € | Tilinhoitomaksu: 9,90 €/kk, Luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 363 €, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta ja vertaile lainoja.

 • Ikäraja on 21 vuotta.
 • Joustoluoton luottoraja on 4000 euroa.
 • Maksuaika on 3 - 54 kuukautta.
 • Nostettu laina maksetaan takaisin osissa tai kerralla.
 • Laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainahakemus on maksuton.
 • Nosta lainaa silloin kun sitä tarvitset.
 • Kulut kertyvät vain nostetusta lainasta.
 • Kilpailutamme Ferratumin ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkki Ferratum Joustava-luotosta: Asiakas nostaa luottoa kerralla 4000 euroa, lainan takaisinmaksuaika 12 kuukautta, näin ollen lainan kokonaiskustannukset ovat 4576,59 euroa. Tilinhoitomaksu 12 euroa kuukausi. nimellinen vuosikorko 19,97 % ja lainan todellinen vuosikorko 29,79 %.

Pyydä maksuton lainatarjous Ferratumilta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

 • Nordea pankki esittelyssä
 • Suomessa pankkipalveluilta odotetaan joustavuutta ja monipuolisuutta

 • Ikäraja on 22 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 - 8000 euroa.
 • Maksuaika on 1 - 8 vuotta.
 • Maksat vain lainan korot, et mitään muita kuluja.
 • Jätä oma lainatarjouspyyntösi netissä 24/7.
 • Lainatuote on kertaluontoinen kulutusluotto.
 • Halino on luotettava lainapalvelu ja on toiminut jo useiden vuosien ajan.
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainahakemus on maksuton.
 • Kilpailutamme Halinon ja noin 30 muuta lainapalvelua puolestasi, täysin ilmaiseksi.
 • Esimerkkilaskelma: Takaisinmaksuaika 1-8 vuotta. Lainan nimelliskorko riippuu lainasummasta ja on tällä hetkellä 16,80% yli 6000 euron ja 19,80% 500 - 6000 euron lainoille. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 18,16% - 21,70%.

Pyydä ilmainen lainatarjous useasta lainapalvelusta, vertaile lainoja ja löydä sinulle markkinoiden edullisin laina.

Usein kysytyt kysymykset pankkilainoista:

Kuka voi hakea pankkilainaa?

Pankkilainojen ikärajat ovat pankista riippuen 18 - 23 vuotta. VertaaLainaa.fi palvelun kautta pankkilainaa voidaan tarjota kaikille 18 vuotta täyttäneille suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot sekä riittävän säännölliset tulot.

Kuinka paljon pankkilainaa voi saada ilman vakuuksia?

Pankkien myöntämien vakuudettomien lainojen suuruudet vaihtelevat paljon. Jokainen pankki antaa lainanhakijoille oman luottoluokituksen, jonka perusteella myös lainan suuruus määräytyy. VertaaLainaa.fi palvelun kautta voi hakea vakuudetonta pankkilainaa summille 100-60 000 euroa.

Kuinka nopeasti pankkilaina siirtyy tililleni?

Nykyään pankkilainan saa tililleen jopa samana päivänä, kun sitä on hakenut. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa paljon se, mihin kellonaikaan lainaa on haettu. Valtaosa pankeista maksaa hyväksyttyjä lainoja asiakkailleen vain arkipäivisin ja toimistoaikoina. Suurempien lainojen kohdalla lainan ulosmaksu voi viedä 1 - 2 pankkipäivää.

Miksi pankkilaina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun haet pankkilainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta, saat lukuisia rahanarvoisia etuja. Sen sijaan että kilpailuttaisit vain yhden pankin, me voimme kilpailuttaa puolestasi yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Jos yhden lainatarjouspyynnön täyttäminen vie 5 minuuttia, veisi 30 tarjouspyynnön täyttäminen 150 minuuttia, eli 2,5 tuntia. Käyttämällä maksutonta palveluamme säästät pelkästään omaa aikaasi tuon verran. Ajan säästön lisäksi saat myös useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joten halvimman ja sinulle sopivimman lainatarjouksen löytyminen helpottuu merkittävästi.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo