Lainaa ilman vakuuksia 1000 - 60 000 euroa

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia? Täytä hakemus, niin etsimme sinulle vakuudettoman lainan nopeasti.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Lainaa ilman vakuuksia – kilpailuta ja vertaa vakuudettomat lainat nopeasti

Vakuudettomat pankkilainat ovat nostaneet suosiotaan sitä myötä, kun netistä haettavien lainojen määrä on lisääntynyt. Lainaa ilman vakuuksia haetaan yleensä silloin, kun lainalle on akuutti tarve. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, jos omaan palkkapäivään on vielä reippaasti aikaa ja rahat ovat menneet laskujen maksuun ja samaan aikaan esimerkiksi pesukone tai auto hajoaa. Rahaa saattaa tarvita nopeasti käyttöön ilman monimutkaista lainanhakuprosessia. Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille eikä lainaa varten tarvitse etsiä lähipiiristä takaajia. Lainan saa myös käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla juuri siihen tarkoitukseen mihin sen tarvitsee.

Kaikki kilpailutuksessamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, ettei sinulta vaadita vakuuksia, eikä henkilötakaajia saadaksesi lainaa.  Palvelumme kautta voit kilpailuttaa ja vertailla lainoja aina 60 000 euroon saakka. Ensimmäiset lainatarjoukset saat jo minuuttien jälkeen lainahakemuksen lähettämisestä ja pääset heti vertailemaan lainatarjouksia. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi heti.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia:

Päivitetty: 7,helmikuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voivat hakea kaikki jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Olet vähintään 18 -vuotias
  • Olet Suomen kansalainen
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla ei ole voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää

 

Hae lainaa ilman vakuuksia

VertaaLainaa auttaa sinua löytämään sopivan lainan ilman vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken heti, kun olet lähettänyt hakemuksen. Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja pankkeja ja rahalaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen, johon saat tutusta rauhassa. Sopivan lainan löytymisen jälkeen hyväksyt lainatarjouksen ja allekirjoitat lainasopimukset. Laina ilman vakuuksia maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä lainahakemus ja kilpailuta laina:

  • Lainaa alkaen 4,19 prosentin korolla
  • Ilman vakuuksia tai takausta
  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • Maksuaika 1 – 15 vuotta
  • Lainapäätös hetkessä

Aloita lainahakemuksen täyttäminen. Vertaa lainat ja valitse edullinen laina ilman vakuuksia.

Lainan kilpailutuksessa on mukana useita pankkeja Suomesta sekä ulkomaalaisia lainantarjoajia. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina kilpailutetaan kaikkien luotontarjoajien kesken. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva toimija tekee hakijalle oman riskikartoituksen omien lainanhakukiriteerien mukaisesti. Osa pankeista myöntää lainaa esimeriksi vain tietyn tulotason omaavalle henkilölle tai toisella lainantarjoajalla saattaa olla esimerkiksi korkeampi ikävaatimus kuin 18 vuotta. Täten et ehkä tule saamaan lainatarjouksia kaikilta 25 lainantarjoajalta, vaan pankeilta joiden lainanhakuehdot täytät. Kilpailutamme kuitenkin lainan aina vain sellaisten luotottajien kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Täytä maksuton lainahakemus henkilökohtaisilla tiedoillasi ja katso, mitä pankit tai rahoituslaitoksen voivat myöntää sinulle vakuudetonta lainaa. Lainatarjouksia vertailemalla pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


 

Vakuudetonta lainaa pitkällä maksuajalla

Vakuudettomien lainojen maksuajat riippuvat pitkälti haetun lainan suuruudesta. Jokainen hakija saa kuitenkin itse määrittää itselleen sopivan laina-ajan. Jos lainan takaisinmaksuajan suunnittelu on vaikeaa, voit ottaa käyttöösi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuri laskee reaaliaikaisesti ehdottamallesi lainasummalle ja maksuajalle muun muassa kuukausierän. Pienten lainojen kohdalla voidaan puhua muutamista kuukausista, kun taas suuremmissa lainoissa maksuajat ovat 1 – 15 vuotta.

Keskimäärin vakuudetonta lainaa otetaan 10 000 euroa ja laina-ajaksi valitaan 5 vuotta. Tällöin lainan kuukausierä on alle 200 euroa. Kyseinen esimerkki on mediaaniarvo, joten tarkan arvion oman lainasi kuukausierästä saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainasumma voi olla kuitenkin pienempi, esimerkiksi 3000 euroa tai huomattavasti suurempi, esimeriksi 50 000 euroa. Jokaiseen lainaan määritetään sopiva takaisinmaksuaika, joka määräytyy haetun lainasumman mukaan sekä sen, minkä suuruinen kuukausierä soveltuu parhaiten hakijan maksukykyyn. Mitä pidempi maksuaika lainassa on, sen enemmän lainasta joutuu maksamaan kokonaiskuluja. Toisaalta, jos laina-aika on liian lyhyt, voi lainan takaisinmaksun kanssa joutua ongelmiin ellei lainaa pysty maksamaan sovitussa aikataulussa tarvittavaa määrää takaisin. Tästä syystä lainalle kannattaa valita oikeankokoinen laina-aika. Tässä apuna toimii VertaaLainaa lainalaskuri, johon tarvitse syöttää vain lainasumma ja maksuaika, niin laskuri näyttää arvion lainan kuukausierästä ja lainan kokonaiskustannuksista.

Jokaisella pankilla on hieman toisistaan poikkeavat lainahinnastot ja lainan korko, joten varmin tapa vertailla lainoja on tarkastella lainatarjouksia omien tietojen pohjalta. Lainatarjouksiin vaikuttaa aina haettu lainasumma, maksuaika, hakijan nykyiset velat sekä takaisinmaksukyky.

Esimerkkejä vakuudettoman kulutusluoton maksuajoista ja lainan kuukausierästä, kun lainasumma on 3000 euroa:

Laina-aikaKuukausieräKokonaiskustannukset
1 vuotta257,97 €3095,63 €
2 vuotta132,36 €3176,64 €
3 vuotta90,52 €3258,67 €

 

Vakuudeton laina nopeasti tilille

Vakuudeton laina on varsin nopea, koska siihen ei tarvitse hankkia takaajien tietoja ja allekirjoituksia. Pienet vakuudettomat lainat siirtyvätkin tilille vain muutamassa minuutissa, suurempien lainojen kohdalla siirto voi viedä muutaman tunnin. Tyypillisesti vakuudeton laina maksetaan hakijan tilille saman päivän aikana lainan kilpailuttamisen aloittamisesta. Vakuudeton laina on monelle selkein ratkaisu hakea lainaa juuri silloin, kun lainan tilille saamisella on suhteellisen kiire. Tällainen tilanne on usein silloin, kun tarvitsee lainaa heti esimerkiksi auton korjauskulujen maksamiseen, uuden kodinkoneen ostamiseen tai muuhun nopeaan lainatarpeeseen.

Toki lainaa ilman vakuuksia ei tarvitse ottaa kiireessä tai hätiköiden, mutta usein lainanhakijat ovat tyytyväisiä, mitä nopeammin laina voidaan maksaa tilille. Nykypäivän hektinen elämäntilanne ja digitalisaation kehittyminen ovat tehneet sen, että kuluttajat odottavat ja jopa vaativat, että asioiden tulee tapahtua nopeasti ilman turhaa odottelua. Näin on käynyt myös laina-asioiden kohdalla. Sähköiset järjestelemät ja palvelujen ympärivuorokautiset aukiolot mahdollistavat, että monet asiat toimivat nopeasti ja tehokkaasti.

Nykypäivänä on mahdollista hakea myös suurempi kulutusluotto ilman vakuuksia, olit sitten missä tahansa. Kunhan sinulla on puhelin, tabletti tai tietokone, jolla pääset nettiin niin voit hakea lainaa netistä. Enää sinun ei tarvitse varata aikoja ja sovitella omia menoja, jotta pääset pankkiin neuvottelemaan lainoista. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä lainallesi vakuuksia tai takaajia, eikä selitellä mihin olet lainasi käyttämässä. Voit hoitaa helposti koko lainaprosessin aina hakemuksen tekemisestä tarjouksen allekirjoittamiseen vaikka kotisohvalta käsin ja hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi saat lainaa nopeasti käyttöösi.

 

Lainaa ilman vakuuksia edullisesti

Vakuudellinen laina on aina vakuudetonta lainaa edullisempi. Koroissa ei ole huomattavia eroja, mutta jos tarkastellaan lainoja ainoastaan koron perusteella, on selvää, että vakuudellinen lainan saa alhaisemmalla lainan korolla. Kun lainalla on vakuus tai henkilötakaus, tippuu lainantarjoajan luottotappioriski huomattavasti. Jos päähakija ei syystä tai toisesta pystykään maksamaan lainaa takaisin, on vakuudelliseen lainaa olemassa aina pantatut vakuudet tai toinen yhteysvastuullinen henkilö. Näin ole vakuudettoman lainan kohdalla, joten luottotappioriskin minimoimiseksi pankki asettaa lainaan hieman korkeamman lainan koron.

Toisinaan kuitenkin lainanhakijalle on kannattavampaa hakea lainaa ilman vakuuksia, vaikka lainan korko olisi hieman korkeampi. Osalla hakijoista ei ylipäätään ole lähipiirissä ketään henkilöä, joka lähtisi lainaan rinnakkaishakijaksi, myös lainanhakijan vakuudet voivat olla huonot tai niitä ei ole ollenkaan. Vakuudeton laina pystytään myös maksamaan tilille nopeasti, koska lainaprosessia ei hidasta yhteisvastuullisen lainanhakijan tietojen käsittely.

Edullinen vakuudeton laina löytyy vain kilpailuttamalla useita lainapalveluita. Voit kilpailuttaa lainahakemuksesi maksuttomassa palvelussamme. Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, jotka eivät vaadin lainalle vakuuksia tai takausta.

Koska lainalle ei vaadita vakuuksia, nopeuttaa se lainahakemusten käsittelyä huomattavasti ja asiakas saa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Sinun on mahdollista saada jopa useiden tuhansien eurojen laina alle 15 minuutissa tilille. Tämä onkin yksi etu, miksi netistä haettavat lainat ovat nostaneet suosiotaan. Kenelle tahansa saattaa nimittäin tulla vastaan tilanne, että rahaa tarvitsee nopeasti.  Netin kautta sinun ei tarvitse varailla erillisiä aikoja, vaan voit tehdä lainahakemukset ihan koska haluat. Lainapalvelut käsittelevät hakemukset heti ja antavat hakijalle lainapäätöksen muutamissa minuuteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voi yleensä nostaa lainaa heti tilille, mikäli niin tahtoo. Saat siis tarvittaessa lainaa nopeasti, kun haet lainaa netistä ilman vakuuksia.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Mitä tarkoitetaan vakuuksilla?

Vakuudella tarkoitetaan jonkinlaista pääomaa, joka toimii lainan takeena. Asuntolainassa vakuutena toimii usein ostettava asunto ja autolainassa ostettava auto. Kuitenkin esimerkiksi pankista haettaviin vakuudellisiin lainoihin vaaditaan lisäksi jokin muu vakuus esimerkiksi vapaa-ajan asunto, metsäpalsta tai rahastot. Mikäli lainaa ei makseta takaisin, voidaan vakuutena toimiva pääoma myydä, jonka tuloilla lainaa maksetaan takaisin. Tästä syystä vakuudellista lainaa hakiessa joutuu monesti kertomaan tarkasti, mihin lainan aikoo käyttää. Näin pankki pystyy arvioimaan, sopiiko hankittava omaisuus lainan vakuutena vai tarvitaanko lainalle myös muuta vakuutta.

Vakuudettomassa lainassa lainanhakija on täysin itse vastuussa lainan takaisinmaksusta. Vakuudettomassa lainassa on hieman vakuudellista lainaa korkeampi lainan korko, koska lainantarjoajalla on tällöin suurentunut riski luottotappioon, koska vakuuksia lainalle ei ole. Lue myös: Vertailussa vakuudellinen ja vakuudeton laina

 

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea 1000 – 60.000 euroa. Lainanhakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta riittävä takaisinmaksukyky hakijalla tulee olla. Siksi suurempia kulutusluottoja hakiessa voi monesti tulla eteen tilanne, ettei lainaa voida myöntää, koska hakijalla ei ole tarvittavaa takaisinmaksukykyä.

Suurempia lainoja on kuitenkin mahdollista saada yhteishakijan avulla. Yhteishakija on yleensä perheenjäsen tai esimerkiksi oma aviopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, paranee hakijoiden takaisinmaksukyky huomattavasti, jolloin lainapalvelun on helpompi myöntää myös suurempaa lainaa ilman takaajia. Kun haette lainaa netistä yhdessä, tulee molempien täyttää lainanhakijalle asetetut kriteerit, kuten tarvittava ikä, riittävä takaisinmaksukyky ym. Nämä kriteerit kannattaa aina tarkistaa jokaisen lainapalvelun kohdalla ennen hakemuksen tekemistä. Kun hakijoita on kaksi, liitetään molempien tiedot lainahakemukseen. Kun laina on siirretty ilmoitetulle tilille, on molempien hakijoiden vastuulla hoitaa lainan takaisinmaksu ajallaan.

 

Kilpailuta vakuudeton laina VertaaLainaa-palvelussa

Useat ihmiset jo tietävät sen, että ei välttämättä kannata ottaa lainaa ilman vakuuksia heti ensimmäisestä paikasta, joka vastaan tulee. Tämä voi johtaa liian kalliiden lainojen ottamiseen, joiden takaisinmaksussa tulee myöhemmin ongelmia. Siksi lainojen kilpailuttaminen onkin järkevää. Voit kilpailuttaa lainat käyttämällä apuna maksutonta lainavertailupalveluamme.

Kun täytät hakemuksen kauttamme, välitämme sen heti useille kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoitusyhtiöille. Tämän jälkeen he lähettävät suoraan sinulle omat lainatarjouksensa. Saat siis monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella, joka helpottaa huomattavasti lainojen kilpailuttamista. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia keskenään ja hyväksyä niistä sen, mikä parhaiten sopii sinulle. Sinulla on myös oikeus hylätä vaikka kaikki tarjoukset, jos et jostain syystä löytänyt miellyttävää vaihtoehtoa. Mikäli et hyväksy mitään tarjousta, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista:

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 1000 - 60.000 euroa. Lainaa takaisinmaksuaika on 1 - 20 vuotta. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävät ja säännölliset tulot.

Kuinka nopeasti voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Pienet lainat summille 100 - 10.000 euroa maksetaan yleensä tilille noin 15 minuutin sisällä. Suuremmat lainat maksetaan yleensä 24 tunnin sisällä. Lainasumma vaikuttaa oleellisesti lainan tilille maksuun. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää jopa 60 000 euroon asti.

Onko vakuudeton laina kalliimpi kuin vakuudellinen laina?

Vakuudettomien lainojen koroissa voi olla suuriakin vaihteluita lainanantajasta riippuen. Vakuudettomat lainat voivat kuitenkin olla lainakoroltaan hyvin lähellä vakuudellista lainaa, kunhan laina kilpailutetaan huolellisesti. Jos lainassa on vakuuden sijaan kaksi yhteisvastuullista hakijaa, on silloin lainan korko yleensä hieman matalampi.

Miksi vakuudeton laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelusta?

Kun tarvitset vakuudetonta lainaa, voit hakea sitä kotimaisen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Kun käytät lainan hakemiseen VertaaLainaa.fi palvelua, lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Säästät siis merkittävästi omaa aikaasi, kun annat meidän kilpailuttaa pankit puolestasi. Lainapäätöksen jälkeen vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo