Lainaa ilman vakuuksia 1000 - 60 000 euroa

Tarvitsetko lainaa ilman vakuuksia? Täytä hakemus, niin kilpailutamme vakuudettomat lainat

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainaa ilman vakuuksia – kilpailuta ja vertaa vakuudettomat lainat netissä

Vakuudettomat pankkilainat ovat nostaneet suosiotaan sitä myötä, kun netistä haettavien lainojen määrä on lisääntynyt. Lainaa ilman vakuuksia haetaan yleensä silloin, kun lainalle on akuutti tarve. Tällainen tilanne voi tulla vastaan, jos omaan palkkapäivään on vielä reippaasti aikaa ja rahat ovat menneet laskujen maksuun ja samaan aikaan esimerkiksi pesukone tai auto hajoaa. Rahaa saattaa tarvita nopeasti käyttöön ilman monimutkaista lainanhakuprosessia. Vakuudettoman lainan saa nopeasti tilille eikä lainaa varten tarvitse etsiä lähipiiristä takaajia. Lainan saa myös käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla juuri siihen tarkoitukseen mihin sen tarvitsee.

Kaikki kilpailutuksessamme mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa, ettei sinulta vaadita vakuuksia, eikä henkilötakaajia saadaksesi lainaa.  Palvelumme kautta voit kilpailuttaa ja vertailla lainoja aina 60 000 euroon saakka. Ensimmäiset lainatarjoukset saat jo minuuttien jälkeen lainahakemuksen lähettämisestä ja pääset heti vertailemaan lainatarjouksia. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi heti.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia:

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudetonta lainaa voivat hakea kaikki jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18 -vuotias
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole voimassa olevaa maksuhäiriömerkintää

 

Kilpailuta vakuudeton laina helposti

VertaaLainaa auttaa sinua löytämään sopivan lainan ilman vakuuksia tai takausta. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken heti, kun olet lähettänyt hakemuksen. Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja pankkeja ja rahalaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja pyrkii tekemään sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksen, johon saat tutusta rauhassa. Sopivan lainan löytymisen jälkeen hyväksyt lainatarjouksen ja allekirjoitat lainasopimukset. Laina ilman vakuuksia maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä lainahakemus ja kilpailuta laina:

 • Lainaa alkaen 4,19 prosentin korolla
 • Ilman vakuuksia tai takausta
 • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
 • Maksuaika 1 – 15 vuotta
 • Lainapäätös hetkessä

Aloita lainahakemuksen täyttäminen. Vertaa lainat ja valitse edullinen laina ilman vakuuksia.

Lainan kilpailutuksessa on mukana useita pankkeja Suomesta sekä ulkomaalaisia lainantarjoajia. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen laina kilpailutetaan kaikkien luotontarjoajien kesken. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva toimija tekee hakijalle oman riskikartoituksen omien lainanhakukiriteerien mukaisesti. Osa pankeista myöntää lainaa esimeriksi vain tietyn tulotason omaavalle henkilölle tai toisella lainantarjoajalla saattaa olla esimerkiksi korkeampi ikävaatimus kuin 18 vuotta. Täten et ehkä tule saamaan lainatarjouksia kaikilta 25 lainantarjoajalta, vaan pankeilta joiden lainanhakuehdot täytät. Kilpailutamme kuitenkin lainan aina vain sellaisten luotottajien kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Täytä maksuton lainahakemus henkilökohtaisilla tiedoillasi ja katso, mitä pankit tai rahoituslaitoksen voivat myöntää sinulle vakuudetonta lainaa. Lainatarjouksia vertailemalla pääset valitsemaan itsellesi parhaiten sopivan lainan.

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Vakuudetonta lainaa pitkällä maksuajalla

Vakuudettomien lainojen maksuajat riippuvat pitkälti haetun lainan suuruudesta. Jokainen hakija saa kuitenkin itse määrittää itselleen sopivan laina-ajan. Jos lainan takaisinmaksuajan suunnittelu on vaikeaa, voit ottaa käyttöösi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuri laskee reaaliaikaisesti ehdottamallesi lainasummalle ja maksuajalle muun muassa kuukausierän. Pienten lainojen kohdalla voidaan puhua muutamista kuukausista, kun taas suuremmissa lainoissa maksuajat ovat 1 – 15 vuotta.

Keskimäärin vakuudetonta lainaa otetaan 10 000 euroa ja laina-ajaksi valitaan 5 vuotta. Tällöin lainan kuukausierä on alle 200 euroa. Kyseinen esimerkki on mediaaniarvo, joten tarkan arvion oman lainasi kuukausierästä saat pyytämällä henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainasumma voi olla kuitenkin pienempi, esimerkiksi 3000 euroa tai huomattavasti suurempi, esimeriksi 50 000 euroa. Jokaiseen lainaan määritetään sopiva takaisinmaksuaika, joka määräytyy haetun lainasumman mukaan sekä sen, minkä suuruinen kuukausierä soveltuu parhaiten hakijan maksukykyyn. Mitä pidempi maksuaika lainassa on, sen enemmän lainasta joutuu maksamaan kokonaiskuluja. Toisaalta, jos laina-aika on liian lyhyt, voi lainan takaisinmaksun kanssa joutua ongelmiin ellei lainaa pysty maksamaan sovitussa aikataulussa tarvittavaa määrää takaisin. Tästä syystä lainalle kannattaa valita oikeankokoinen laina-aika. Tässä apuna toimii VertaaLainaa lainalaskuri, johon tarvitse syöttää vain lainasumma ja maksuaika, niin laskuri näyttää arvion lainan kuukausierästä ja lainan kokonaiskustannuksista.

Jokaisella pankilla on hieman toisistaan poikkeavat lainahinnastot ja lainan korko, joten varmin tapa vertailla lainoja on tarkastella lainatarjouksia omien tietojen pohjalta. Lainatarjouksiin vaikuttaa aina haettu lainasumma, maksuaika, hakijan nykyiset velat sekä takaisinmaksukyky.

Esimerkkejä vakuudettoman kulutusluoton maksuajoista ja lainan kuukausierästä, kun lainasumma on 3000 euroa:

Laina-aikaKuukausieräKokonaiskustannukset
1 vuotta257,97 €3095,63 €
2 vuotta132,36 €3176,64 €
3 vuotta90,52 €3258,67 €

 

Vakuudeton laina nopeasti tilille

Vakuudeton laina on varsin nopea, koska siihen ei tarvitse hankkia takaajien tietoja ja allekirjoituksia. Pienet vakuudettomat lainat siirtyvätkin tilille vain muutamassa minuutissa, suurempien lainojen kohdalla siirto voi viedä muutaman tunnin. Tyypillisesti vakuudeton laina maksetaan hakijan tilille saman päivän aikana lainan kilpailuttamisen aloittamisesta. Vakuudeton laina on monelle selkein ratkaisu hakea lainaa juuri silloin, kun lainan tilille saamisella on suhteellisen kiire. Tällainen tilanne on usein silloin, kun tarvitsee lainaa heti esimerkiksi auton korjauskulujen maksamiseen, uuden kodinkoneen ostamiseen tai muuhun nopeaan lainatarpeeseen.

Toki lainaa ilman vakuuksia ei tarvitse ottaa kiireessä tai hätiköiden, mutta usein lainanhakijat ovat tyytyväisiä, mitä nopeammin laina voidaan maksaa tilille. Nykypäivän hektinen elämäntilanne ja digitalisaation kehittyminen ovat tehneet sen, että kuluttajat odottavat ja jopa vaativat, että asioiden tulee tapahtua nopeasti ilman turhaa odottelua. Näin on käynyt myös laina-asioiden kohdalla. Sähköiset järjestelemät ja palvelujen ympärivuorokautiset aukiolot mahdollistavat, että monet asiat toimivat nopeasti ja tehokkaasti.

Nykypäivänä on mahdollista hakea myös suurempi kulutusluotto ilman vakuuksia, olit sitten missä tahansa. Kunhan sinulla on puhelin, tabletti tai tietokone, jolla pääset nettiin niin voit hakea lainaa netistä. Enää sinun ei tarvitse varata aikoja ja sovitella omia menoja, jotta pääset pankkiin neuvottelemaan lainoista. Sinun ei myöskään tarvitse etsiä lainallesi vakuuksia tai takaajia, eikä selitellä mihin olet lainasi käyttämässä. Voit hoitaa helposti koko lainaprosessin aina hakemuksen tekemisestä tarjouksen allekirjoittamiseen vaikka kotisohvalta käsin ja hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi saat lainaa nopeasti käyttöösi.

 

Lainaa ilman vakuuksia edullisesti

Vakuudellinen laina on aina vakuudetonta lainaa edullisempi. Koroissa ei ole huomattavia eroja, mutta jos tarkastellaan lainoja ainoastaan koron perusteella, on selvää, että vakuudellinen lainan saa alhaisemmalla lainan korolla. Kun lainalla on vakuus tai henkilötakaus, tippuu lainantarjoajan luottotappioriski huomattavasti. Jos päähakija ei syystä tai toisesta pystykään maksamaan lainaa takaisin, on vakuudelliseen lainaa olemassa aina pantatut vakuudet tai toinen yhteysvastuullinen henkilö. Näin ole vakuudettoman lainan kohdalla, joten luottotappioriskin minimoimiseksi pankki asettaa lainaan hieman korkeamman lainan koron.

Toisinaan kuitenkin lainanhakijalle on kannattavampaa hakea lainaa ilman vakuuksia, vaikka lainan korko olisi hieman korkeampi. Osalla hakijoista ei ylipäätään ole lähipiirissä ketään henkilöä, joka lähtisi lainaan rinnakkaishakijaksi, myös lainanhakijan vakuudet voivat olla huonot tai niitä ei ole ollenkaan. Vakuudeton laina pystytään myös maksamaan tilille nopeasti, koska lainaprosessia ei hidasta yhteisvastuullisen lainanhakijan tietojen käsittely.

Edullinen vakuudeton laina löytyy vain kilpailuttamalla useita lainapalveluita. Voit kilpailuttaa lainahakemuksesi maksuttomassa palvelussamme. Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa, jotka eivät vaadin lainalle vakuuksia tai takausta.

Koska lainalle ei vaadita vakuuksia, nopeuttaa se lainahakemusten käsittelyä huomattavasti ja asiakas saa lainaa nopeasti ilman vakuuksia. Sinun on mahdollista saada jopa useiden tuhansien eurojen laina alle 15 minuutissa tilille. Tämä onkin yksi etu, miksi netistä haettavat lainat ovat nostaneet suosiotaan. Kenelle tahansa saattaa nimittäin tulla vastaan tilanne, että rahaa tarvitsee nopeasti.  Netin kautta sinun ei tarvitse varailla erillisiä aikoja, vaan voit tehdä lainahakemukset ihan koska haluat. Lainapalvelut käsittelevät hakemukset heti ja antavat hakijalle lainapäätöksen muutamissa minuuteissa. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voi yleensä nostaa lainaa heti tilille, mikäli niin tahtoo. Saat siis tarvittaessa lainaa nopeasti, kun haet lainaa netistä ilman vakuuksia.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Mitä tarkoitetaan vakuuksilla?

Vakuudella tarkoitetaan jonkinlaista pääomaa, joka toimii lainan takeena. Asuntolainassa vakuutena toimii usein ostettava asunto ja autolainassa ostettava auto. Kuitenkin esimerkiksi pankista haettaviin vakuudellisiin lainoihin vaaditaan lisäksi jokin muu vakuus esimerkiksi vapaa-ajan asunto, metsäpalsta tai rahastot. Mikäli lainaa ei makseta takaisin, voidaan vakuutena toimiva pääoma myydä, jonka tuloilla lainaa maksetaan takaisin. Tästä syystä vakuudellista lainaa hakiessa joutuu monesti kertomaan tarkasti, mihin lainan aikoo käyttää. Näin pankki pystyy arvioimaan, sopiiko hankittava omaisuus lainan vakuutena vai tarvitaanko lainalle myös muuta vakuutta.

Vakuudettomassa lainassa lainanhakija on täysin itse vastuussa lainan takaisinmaksusta. Vakuudettomassa lainassa on hieman vakuudellista lainaa korkeampi lainan korko, koska lainantarjoajalla on tällöin suurentunut riski luottotappioon, koska vakuuksia lainalle ei ole.

 

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea 1000 – 60.000 euroa. Lainanhakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia, mutta riittävä takaisinmaksukyky hakijalla tulee olla. Siksi suurempia kulutusluottoja hakiessa voi monesti tulla eteen tilanne, ettei lainaa voida myöntää, koska hakijalla ei ole tarvittavaa takaisinmaksukykyä.

Suurempia lainoja on kuitenkin mahdollista saada yhteishakijan avulla. Yhteishakija on yleensä perheenjäsen tai esimerkiksi oma aviopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, paranee hakijoiden takaisinmaksukyky huomattavasti, jolloin lainapalvelun on helpompi myöntää myös suurempaa lainaa ilman takaajia. Kun haette lainaa netistä yhdessä, tulee molempien täyttää lainanhakijalle asetetut kriteerit, kuten tarvittava ikä, riittävä takaisinmaksukyky ym. Nämä kriteerit kannattaa aina tarkistaa jokaisen lainapalvelun kohdalla ennen hakemuksen tekemistä. Kun hakijoita on kaksi, liitetään molempien tiedot lainahakemukseen. Kun laina on siirretty ilmoitetulle tilille, on molempien hakijoiden vastuulla hoitaa lainan takaisinmaksu ajallaan.

 

Milloin laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto?

Laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset lainaa heti. Laina ilman vakuuksia on yleensä vakuudellista lainaa kalliimpaa, mutta sen hakeminen on helppoa ja nopeaa.

Laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto esimerkiksi, kun tarvitset lainaa pieniin tai keskisuuriin hankintoihin, kuten kodinkoneiden tai elektroniikan ostamiseen, remontin rahoittamiseen tai matkakuluihin. Laina ilman vakuuksia voi myös olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset lainaa lyhyeksi ajaksi esimerkiksi hammaslääkärikulujen tai eläinlääkärikulujen kattamiseen.

Ennen lainan hakemista on tärkeää arvioida omat taloudelliset mahdollisuudet ja tarpeet sekä verrata eri lainatarjouksia huolella ennen päätöksen tekemistä. Laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto tietyissä tilanteissa, mutta lainaa tulee aina ottaa harkitusti. Maksuttoman lainalaskurin avulla voit laskea, minkä suuruisen vakuudettoman lainan sinä voisit ottaa.

 

Miten lainaa ilman vakuuksia haetaan?

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista hakea helposti ja nopeasti VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelun kautta. VertaaLainaa.fi auttaa löytämään parhaan lainatarjouksen eri lainanmyöntäjiltä ilman vakuuksia.

Lainaa ilman vakuuksia haetaan VertaaLainaa.fi palvelun kautta täyttämällä lainahakemus. Lainahakemus on helppo täyttää verkkosivustolla, ja se sisältää tietoja lainan tarpeesta, lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Lisäksi hakemukseen tulee syöttää omat henkilö- ja yhteystiedot sekä taloudelliset tiedot, kuten tulo- ja menotiedot.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, VertaaLainaa.fi vertailee eri lainatarjouksia ja tarjoaa sinulle parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi. Voit vertailla eri lainatarjouksia helposti ja valita sopivimman vaihtoehdon itsellesi. Kun olet valinnut lainatarjouksen, voit hyväksyä sen helposti verkkopankkitunnuksilla.

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella 1 – 15 vuoden välillä, ja se määritellään yhdessä lainanmyöntäjän kanssa.

VertaaLainaa.fi palvelun käyttäminen on turvallista ja luotettavaa. VertaaLainaa.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien lainanmyöntäjien kanssa ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lainatuotteita. VertaaLainaa.fi palvelu on täysin ilmainen käyttäjille, eikä se veloita mitään ylimääräisiä kustannuksia lainan hakemisesta.

Lainaa ilman vakuuksia kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta, sillä se tarjoaa helpon, nopean ja turvallisen tavan löytää sopiva vakuudeton laina omiin tarpeisiin.

 

Miten vakuudettomia lainoja tulisi vertailla?

Vakuudettomia lainoja on tarjolla monilta eri lainanmyöntäjiltä, joten vertailun tekeminen voi alkuun tuntua haastavalta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole, koska lainatarjoukset on aina esitelty selkeästi lainanhakijalle. Lainatarjouksista näet seuraavat tiedot, joiden avulla lainavertailu onnistuu vaivattomasti.

 1. Lainan todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko on tärkein tekijä, jonka avulla voit vertailla eri lainoja. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten lainanhoitokulut, avausmaksut ja muut lisämaksut. Todellinen vuosikorko kertoo sinulle, kuinka paljon lainan takaisinmaksu tulee sinulle maksamaan kokonaisuudessaan.

 1. Lainasumma ja takaisinmaksuaika

On tärkeää vertailla eri lainojen lainasummia ja takaisinmaksuaikoja, jotta löytää sopivan lainan omiin tarpeisiinsa. Lainanmyöntäjät tarjoavat erilaisia lainasummia ja takaisinmaksuaikoja, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin huolellisesti.

 1. Lainan kulut ja ehdot

On tärkeää tarkistaa lainan kulut ja ehdot huolellisesti ennen lainan hakemista. Lainanmyöntäjät voivat veloittaa erilaisia kuluja, kuten avausmaksuja, tilinhoitomaksuja ja nostopalkkioita. Kannattaa myös tarkistaa lainan ehdot, kuten mahdolliset maksuohjelman muutokset ja lainan ennenaikaisen takaisinmaksun kulut.

 

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on yksi yleisimmistä tavoista rahoittaa suurempia hankintoja tai yllättäviä menoja. Kulutusluotto tarkoittaa yleensä henkilölle myönnettävää lainaa, jolla on kiinteä takaisinmaksuaika ja kiinteät kuukausierät. Laina maksetaan takaisin korkojen ja kulujen kanssa, ja yleensä lainanantaja ei vaadi vakuutta lainalle.

Kulutusluotto ilman vakuuksia tarjoaa joustavan tavan rahoittaa suurempia hankintoja, kuten auton tai kodinkoneen hankintaa, remonttia tai lomamatkaa. Lainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa, ja hakemuksen voi täyttää verkossa. Lainanantajat tarjoavat erilaisia kulutusluottoja eri korkotasoilla ja takaisinmaksuajoilla, joten vertailu kannattaa.

Ennen kuin haet kulutusluottoa ilman vakuuksia, on tärkeää ottaa huomioon oma taloudellinen tilanne ja varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa. Kulutusluottoa ilman vakuuksia myöntävät yleensä sekä pankit että erilaiset rahoituslaitokset. Lainan hakeminen pankista voi olla helpompaa ja edullisempaa, mutta myös rahoituslaitokset voivat tarjota kilpailukykyisiä vaihtoehtoja.

Kulutusluoton ilman vakuuksia haittapuolena on yleensä se, että lainan korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, koska lainanantajalla on suurempi riski. Lisäksi korot ja kulut voivat vaihdella lainanantajasta riippuen, joten lainojen vertailu on tärkeää. Kulutusluotto ilman vakuuksia voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti rahoitusta ja et halua antaa omaisuuttasi vakuudeksi.

 

Remonttilaina ilman vakuuksia

Remonttilaina ilman vakuuksia on laina, jota voi hakea ilman, että tarvitsee antaa mitään omaisuutta vakuudeksi lainalle. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanantaja ei vaadi asuntoa, autoa, henkilötakausta tai muuta omaisuutta, joka toimii vakuutena lainalle.

Remonttilaina ilman vakuuksia on yleensä vakuudellista lainaa hieman kalliimpi, koska lainanantajalla on suurempi riski, kun hän ei saa lainalle takaisinmaksuvarmuutta vakuuden muodossa. Tämä riski näkyy yleensä korkeampana korona. Kuitenkin monissa tilanteissa remonttilaina ilman vakuuksia voi olla hyödyllinen ja tarpeellinen vaihtoehto.

Yksi tilanne, jossa remonttilaina ilman vakuuksia voi olla hyödyllinen, on silloin kun lainanottajalla ei ole tarpeeksi vakuuksia tai takuita lainan saamiseksi. Toisinaan lainanottajalla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta tai mahdollisuutta lainan yhteishakijaan, joka toimisi vakuutena, jolloin remonttilaina ilman vakuuksia voi olla ainoa vaihtoehto.

Toinen tilanne, jossa remonttilaina ilman vakuuksia voi olla hyödyllinen, on silloin kun remontin kustannukset eivät ole suuret. Jos remontin kustannukset ovat esimerkiksi alle 5000 euroa, vakuudellisen lainan hakeminen voi olla hankalaa, koska vakuuden arvo ei ehkä ylitä lainasummaa. Tässä tilanteessa remonttilaina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto.

Jos olet harkitsemassa remonttilainan hakemista ilman vakuuksia, muistathan vertailla eri lainojen korkoja ja muita ehtoja huolella. Vertailun avulla voit löytää sinulle parhaiten sopivan lainan. On myös tärkeää tarkistaa, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin sovitussa ajassa ja että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja kulut ennen sen hakemista.

 

Lomalaina ilman vakuuksia

Lomalaina ilman vakuuksia voi olla hyödyllinen, on silloin kun lainanottajalla ei ole tarpeeksi vakuuksia tai takuita lainan saamiseksi. Toisinaan lainanottajalla ei ole asuntoa tai muuta omaisuutta, joka toimisi vakuutena, jolloin lomalaina ilman vakuuksia voi olla ainoa vaihtoehto. Toinen tilanne, jossa lomalaina ilman vakuuksia voi olla hyödyllinen, on silloin kun lomalainan tarve on lyhytaikainen ja lainasumma on pieni. Jos tarvitset lainaa esimerkiksi matkan rahoittamiseen, ja tarvitset vain pienen lainasumman, lomalaina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto.

Jos olet harkitsemassa lomalainan hakemista ilman vakuuksia, muistathan vertailla eri lainojen korkoja ja muita ehtoja huolella. Vertailun avulla voit löytää sinulle parhaiten sopivan lomalainan ilma vakuuksia.

 

Joustoluotto ilman vakuuksia

Joustoluotto ilman vakuuksia on laina, joka mahdollistaa joustavan rahan käytön ilman, että tarvitsee antaa mitään omaisuutta vakuudeksi lainalle tai tarvitsee hankkia lainalle rinnakkaishakija. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanantaja ei vaadi asuntoa, autoa tai muuta omaisuutta, joka toimii vakuutena lainalle.

Joustoluotto ilman vakuuksia tarjoaa joustavuutta, sillä lainanottaja voi nostaa ja maksaa takaisin lainaa tarpeen mukaan. Joustoluotto sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat lainaa jatkuvasti, esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen tai laskujen maksuun. Joustoluotto ilman vakuuksia voi olla myös hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitaan rahoitusta nopeasti, sillä lainan hakeminen on yleensä helppoa ja nopeaa. Lisäksi joustoluotossa ei ole yleensä kiinteää takaisinmaksuaikaa, joten lainanottaja voi maksaa takaisin lainaa omaan tahtiinsa.

Jos harkitset joustoluoton hakemista ilman vakuuksia, on tärkeää tutkia eri lainojen ehdot ja vertailla korkoja huolella. Lisäksi on tärkeää tarkistaa, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin sovitussa ajassa ja että ymmärrät kaikki lainan ehdot ja kulut ennen sen hakemista.

 

Pankkilaina ilman vakuuksia

Pankkilaina ilman vakuuksia on laina, joka myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. Pankki tarkistaa kuitenkin tarkasti lainanhakijan maksukyvyn ja luottotiedot, jotta lainan takaisinmaksu onnistuu.

Pankkilaina ilman vakuuksia sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat suuremman lainasumman esimerkiksi auton hankintaan tai remonttia varten.

Jos harkitset pankkilainan hakemista ilman vakuuksia, on tärkeää tutkia eri pankkien lainojen ehdot ja vertailla korkoja huolella. On myös hyvä muistaa, että vaikka pankkilaina ilman vakuuksia on yleensä edullisempi kuin muut vakuudettomat lainat. Pankkilainaa kannattaakin harkita vain, jos sinulla on hyvä maksukyky ja kyky maksaa laina takaisin sovitussa ajassa.

 

Lainaa ilman vakuuksia 2000 euroa

Lainaa ilman vakuuksia 2000 euroa on mahdollista saada useilta eri lainanantajilta, mutta korkotaso ja ehdot voivat vaihdella suuresti. Vertaile huolellisesti eri lainanantajien tarjouksia ja varmista, että ymmärrät kaikki ehdot ennen kuin otat lainaa. Arvioi oma taloudellinen tilanteesi ja varmista, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin sovitussa aikataulussa.

2000 euron laina ilman vakuuksia soveltuu hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen. Lainan voit käyttää päivittäisiin ostoksiin, reissulainaksi, kotimaanmatkailuun tai vaikka vaatteiden ostamiseen.

 

Lainaa ilman vakuuksia 5000 euroa

Lainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset ylimääräistä rahaa kodinkoneiden hankintaan, lomamatkaan tai vaikka auton korjaukseen. 5000 euroa laina voi olla riittävä summa, joka voi auttaa sinua kattamaan nämä kustannukset.

Ennen kuin otat lainaa 5000 euroa, on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne huolellisesti ja varmistaa, että voit maksaa takaisin lainan sovitussa aikataulussa. Muista myös vertailla eri lainanantajien tarjouksia ja valita paras vaihtoehto tilanteesi mukaan.

 

Lainaa ilman vakuuksia 10 000 euroa

Lainan ottaminen voi olla hyvä ratkaisu moniin erilaisiin taloudellisiin tarpeisiin. Esimerkiksi 10 000 euroa on jo sellainen summa ettei sitä välttämättä säästötililtä löydy. Jos sinun tulee tehdä suurempia hankintoja, voi 10 000 euron vakuudeton laina olla selkeä rahoitusvaihtoehto.

Yksi yleinen syy hakea lainaa 10 000 euroa on lainojen yhdistäminen. Jos sinulla on useita pienempiä lainoja, luottokorttivelkoja tai muita maksuja, voit yhdistää nämä yhdeksi lainaksi. Tällöin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain, mikä voi helpottaa taloudellista hallintoa. 10 000 euron laina voi auttaa sinua yhdistämään pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Remontointi voi olla myös kallis projekti, mutta se voi myös nostaa kodin arvoa merkittävästi. 10 000 euron laina voi auttaa sinua kattamaan remonttikustannukset.

 

Mitä tulee tietää ennen kuin hakee lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia on usein houkutteleva vaihtoehto silloin kun tarvitset nopeasti rahaa ja et halua antaa omaisuuttasi vakuudeksi. Ennen kuin haet lainaa ilman vakuuksia, on kuitenkin tärkeää ottaa huomioon muutamia seikkoja, jotta voit varmistaa, että päätös on oikea ja että pystyt maksamaan lainan takaisin.

Lainan korot ja kulut – Lainan korot ja kulut ovat yksi tärkeimmistä seikoista, joita tulee ottaa huomioon ennen kuin haet lainaa ilman vakuuksia. Lainan korko määrittää kuinka paljon sinun täytyy maksaa takaisin lainan lisäksi, kun taas kulut voivat sisältää esimerkiksi avausmaksun, tilinhoitomaksun ja viivästyskorot. Vertaile eri lainanantajien tarjoamia lainoja ja niiden kuluja, jotta voit valita parhaan vaihtoehdon.

Lainan maksuaika – Lainan maksuaika on aika, jonka sinulla on aikaa maksaa laina takaisin. Maksuaika voi vaihdella muutamasta kuukaudesta jopa useisiin vuosiin, ja se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon sinun täytyy maksaa lainasta. Pidemmällä maksuajalla saat pienemmän kuukausierän, mutta loppujen lopuksi maksat enemmän korkoja ja kuluja. Pohdi tarkasti, kuinka nopeasti voit maksaa lainan takaisin ja valitse maksuaika sen mukaan.

Oman taloudellisen tilanteen arviointi – Ennen kuin haet lainaa ilman vakuuksia, on tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja miettiä, onko lainan ottaminen järkevää juuri nyt. Laske tarkkaan, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä kuukausittain lainan takaisinmaksuun ja kuinka paljon voit säästää lainanottokuluissa. Jos tiedät, että taloudellinen tilanteesi on heikko tai epävarma tulevaisuudessa, kannattaa harkita lainan hakemista vasta myöhemmin.

Lainan takaisinmaksu – Kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen ja allekirjoittanut lainasopimuksen, sinun täytyy huolehtia siitä, että maksat lainan takaisin sovitun aikataulun mukaan. Lainan takaisinmaksu on tärkeää, jotta vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja mahdollisilta maksuhäiriömerkinnöiltä. Tarkista, että kuukausierät sopivat taloudelliseen tilanteeseesi ja että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

 

Lainaan ilman vakuuksia liittyy aina riskejä – Tunnista riskit, niin osaat ne paremmin välttää

Laina ilman vakuuksia voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahoitusta esimerkiksi äkillisen laskun tai muun taloudellisen hätätilanteen takia. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että vakuudettoman lainan ottamiseen liittyy riskejä, kuten korkeammat kustannukset, korkeampi korko, takaisinmaksuongelmat ja lainanmyöntäjän epäluotettavuus. On tärkeää arvioida lainan tarve ja takaisinmaksukyky huolellisesti ennen lainan hakemista ja valita luotettava ja vastuullinen lainanmyöntäjä, jotta riskit voidaan minimoida.

 1. Arvioi lainan tarve ja takaisinmaksukyky ennen lainan hakemista.
 2. Vertaile lainatarjouksia ja valitse sopiva laina tarpeisiisi.
 3. Tutki tarkasti lainanmyöntäjän taustaa ja luotettavuutta.
 4. Tutustu tarkasti lainan ehtoihin, kuten maksuaikatauluun ja maksuerien kokoon.
 5. Vältä lainan ottamista kulutukseen ja ylellisyyksiin, joita et voi varaa maksaa takaisin.

 

Kilpailuta vakuudeton laina VertaaLainaa-palvelussa

Useat ihmiset jo tietävät sen, että ei välttämättä kannata ottaa lainaa ilman vakuuksia heti ensimmäisestä paikasta, joka vastaan tulee. Tämä voi johtaa liian kalliiden lainojen ottamiseen, joiden takaisinmaksussa tulee myöhemmin ongelmia. Siksi lainojen kilpailuttaminen onkin järkevää. Voit kilpailuttaa lainat käyttämällä apuna maksutonta VertaaLainaa.fi lainavertailupalveluamme.

Kun täytät hakemuksen kauttamme, välitämme sen heti useille kilpailutuksessa mukana oleville pankeille ja rahoitusyhtiöille. Tämän jälkeen he lähettävät suoraan sinulle omat lainatarjouksensa. Saat siis monta lainatarjousta yhdellä hakemuksella, joka helpottaa huomattavasti lainojen kilpailuttamista. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia keskenään ja hyväksyä niistä sen, mikä parhaiten sopii sinulle. Sinulla on myös oikeus hylätä vaikka kaikki tarjoukset, jos et jostain syystä löytänyt miellyttävää vaihtoehtoa. Mikäli et hyväksy mitään tarjousta, ei sinulle kerry mitään kulujakaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä vakuudettomista lainoista:

Kuinka paljon lainaa ilman vakuuksia voi saada?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa. Lainaa takaisinmaksuaika on 1 – 20 vuotta. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävät ja säännölliset tulot.

Kuinka nopeasti voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Pienet lainat summille 100 – 10.000 euroa maksetaan yleensä tilille noin 15 minuutin sisällä. Suuremmat lainat maksetaan yleensä 24 tunnin sisällä. Lainasumma vaikuttaa oleellisesti lainan tilille maksuun. Lainaa ilman vakuuksia voidaan myöntää jopa 60 000 euroon asti.

Onko vakuudeton laina kalliimpi kuin vakuudellinen laina?

Vakuudettomien lainojen koroissa voi olla suuriakin vaihteluita lainanantajasta riippuen. Vakuudettomat lainat voivat kuitenkin olla lainakoroltaan hyvin lähellä vakuudellista lainaa, kunhan laina kilpailutetaan huolellisesti. Jos lainassa on vakuuden sijaan kaksi yhteisvastuullista hakijaa, on silloin lainan korko yleensä hieman matalampi.

Miksi vakuudeton laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelusta?

Kun tarvitset vakuudetonta lainaa, voit hakea sitä kotimaisen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Kun käytät lainan hakemiseen VertaaLainaa.fi palvelua, lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Säästät siis merkittävästi omaa aikaasi, kun annat meidän kilpailuttaa pankit puolestasi. Lainapäätöksen jälkeen vakuudeton laina maksetaan tilille nopeasti.

Mitkä ovat edellytykset lainan saamiselle ilman vakuuksia?

Edellytykset lainan saamiselle ilman vakuuksia vaihtelevat lainanmyöntäjän mukaan. Yleensä edellytyksiä ovat ikärajan täyttäminen (yleensä 18 vuotta), riittävät ja säännölliset tulot, hyvä luottokelpoisuus ja vakituinen osoite.

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa lainaa, joka myönnetään ilman henkilötakaajia tai oman omaisuuden panttaamista lainan vakuudeksi.

Onko lainan hakeminen ilman vakuuksia turvallista?

Lainan hakeminen ilman vakuuksia on yleensä turvallista, kunhan valitset luotettavan lainanmyöntäjän tai käytät luotettavaa lainavertailupalvelua. On tärkeää tutustua lainanmyöntäjän ehtoihin ja kulutusluottojen todellisiin vuosikorkoihin ennen lainan hakemista.

Lue lisää blogistamme:

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo