Lainaa työttömälle

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Lainaa työttömälle alkaen 1000 euroa

Monet määräaikaisessa työssä olevat tai työttömät henkilöt pohtivat, voiko työtön saada lainaa sekä mistä lainaa työttömälle voidaan myöntää?

On selvää, että myös työtön tarvitsee toisinaan yllättävään tilanteeseen hieman ylimääräistä rahaa.  Työttömänä olevan henkilön mahdollisuudet saada lainaa voivat olla kuitenkin rajoitetummat verrattuna henkilöön, jolla on säännölliset tulot. Lainan saaminen riippuu useista tekijöistä, kuten luottotiedoista, lainanhakijan taloudellisesta tilanteesta ja lainanantajan hakukriteereistä. Seuraavassa on joitakin seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun harkitset lainan hakemista työttömänä:

Luottotiedot: Lainanantajat tarkistavat yleensä luottotiedot lainanhakijalta. Jos luottotiedoissa on maksuhäiriöitä tai muita ongelmia, se voi vaikeuttaa lainan saamista.

Takaisinmaksukyky: Työttömällä henkilöllä tulee olla todisteita siitä, että hänellä on riittävästi varoja lainan takaisinmaksuun. Nämä voivat olla esimerkiksi muita tuloja, kuten eläkettä tai säännöllisiä avustuksia.

Vakuudet ja takaajat: Lainan saaminen voi olla helpompaa, jos hakijalla on tarjota vakuuksia tai takaajia lainalleen. Monet lainanantajat voivat olla halukkaita myöntämään lainaa työttömille, jos lainaan voidaan liittää vakuuksia tai takaajia.

VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelun kautta voit kilpailuttaa lainasi ilman maksua usean eri lainantarjoajan kesken. Näin voit päästä nopeasti vertailemaan, voiko pankit tai rahoituslaitokset myöntää sinulle lainaa tietojesi pohjalta. Useat kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat eivät ole sulkeneet pois mahdollisuutta etteikö lainaa työttömälle voisi myöntää, vaan tärkeämpää lainan haussa on hakijan puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoituslaitos arvioi lainanhakijaa useiden eri kriteereiden pohjalta ja tulot ovat yksi osa ehtoja. Lainaa työttömälle ilman takaajia tai vakuuksia voidaan myöntää, jos muut lainanhakuehdot täyttyvät.

Täytä maksuton hakemus ja hae lainaa VertaaLainaa.fi kautta 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Kilpailutamme lainasi hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja voit päästä nopeasti vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia.

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailuta laina niin tiedät, voiko työtön saada lainaa?

VertaaLainaa.fi palvelu mahdollistaa lainojen kilpailuttamisen yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että lainanhakija voi saada useita lainatarjouksia ja valita niistä parhaan lainan tarpeidensa ja taloustilanteensa mukaan. Kilpailuttaminen auttaa myös saamaan lainaan kilpailukykyisen koron ja lainaehdot.

Palvelun kautta voi hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa, mikä antaa lainanhakijalle joustavuutta valita juuri tarvitsemansa summan. Maksuaika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä, joten lainanhakija voi valita haluamansa takaisinmaksuajan, joka sopii hänen taloudelliseen tilanteeseensa.

Jokaisella lainantarjoajalla on omat lainanhakukriteerinsä, ja yksi yleinen vaatimus on, että lainanhakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja. Tämä voi tehdä lainan saamisesta työttömänä vaikeampaa, mutta ei välttämättä mahdotonta. Työttömät voivat hakea lainaa, jos heillä on puhtaat luottotiedot ja muita tuloja, kuten esimerkiksi työttömyyskorvausta tai muita sosiaalisia etuuksia. Lainanhakijan on tärkeää täyttää lainanantajien vaatimukset ja varmistaa, että hänellä on riittävä takaisinmaksukyky.

Luottotietojen puhtaus on usein keskeinen tekijä lainan saamisessa. Jos hakijalla on maksuhäiriöitä tai muita merkintöjä luottotiedoissaan, se voi vaikuttaa negatiivisesti lainan saamisen mahdollisuuksiin. Työttömänä olevan henkilön on erityisen tärkeää pitää luottotiedot puhtaina ja hoitaa aiemmat velvoitteet asianmukaisesti.

Jos olet työtön ja harkitset lainan ottamista, VertaaLainaa.fi-palvelu voi olla hyödyllinen työkalu. Kilpailuta laina palvelussa ja voit saada parhaassa tapauksessa useita tarjouksia eri lainantarjoajilta. Tämä auttaa selvittämään, voiko työtön saada lainaa, ja millaisilla ehdoilla. Muista aina vertailla lainatarjouksia huolellisesti ja valita laina, joka sopii parhaiten omiin taloudellisiin tarpeisiisi.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa mitään eikä edellytä yhdenkään lainatarjouksen hyväksymistä. Vertaa lainoja rauhassa ja tee päätös oman taloudellisen tilanteen mukaan.

 

Lainaa työttömälle edullisella korolla – onko tämä mahdollista?

Tavoitteenamme on aina löytää sinulle parhaiten sopiva ja edullisin laina kilpailuttamalla se mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken. Lainojen vertailussa on tärkeää kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan. Näin voit varmistaa, että löydät edullisen lainan, vaikka olisit työtön.

Nykyään lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot voivat olla hyvinkin pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voi olla merkittäviä eroja. Vertailemalla eri vaihtoehtoja voit säästää huomattavia summia, jopa satoja tai jopa tuhansia euroja. Joten on tärkeää tehdä niin pienille kuin suurille lainoille kattava lainavertailu. Vertaa lainoja VertaaLainaa.fi avulla, niin sinulla on edellytykset saada lainaa pienellä korolla

Kuinka työtön hakija voi osoittaa kykynsä maksaa laina takaisin?

Työttömän lainanhakijan on usein haastavaa osoittaa lainanantajalle kykynsä maksaa laina takaisin, mutta se ei ole mahdotonta.

Vaikka olisit työtön, voit silti saada muita säännöllisiä tuloja, kuten työttömyyskorvausta, eläkettä tai muita sosiaalisia etuuksia. Näitä tuloja voidaan käyttää takaisinmaksukyvyn osoittamiseen. Lainanantaja haluaa nähdä, että sinulla on säännöllisiä varoja, joilla voit kattaa lainan kuukausierät.

Laadi tarvittaessa realistinen budjetti, joka osoittaa, että sinulla on tarvittavat varat lainan takaisinmaksuun. Lainanantajat arvostavat vastuullista taloudenhallintaa. Tämä voi auttaa sinua suunnittelemaan, kuinka aiot käyttää lainasumman ja kuinka paljon voit käyttää kuukausittain lainan takaisinmaksuun. Jos sinulla on säästöjä tai muita omaisuuseriä, jotka voit tarvittaessa käyttää lainan takaisinmaksuun, kannattaa mainita näistä lainahakemuksessa. Tämä voi antaa lisävarmuutta lainanantajalle.

Jos sinulla on yhteishakija tai takaaja, jolla on vakituiset tulot ja hyvä luottoluokitus, tämä voi merkittävästi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Yhteishakija tai takaaja on valmis ottamaan vastuun lainan takaisinmaksusta, jos et itse pysty siihen.

On erittäin tärkeää olla avoin ja rehellinen lainanantajalle taloudellisesta tilanteestasi. Selitä, miksi tarvitset lainaa ja miten aiot käyttää sen. Jos sinulla on erityisiä suunnitelmia tulevaisuudessa, jotka voisivat lisätä tulojasi tai vakauttaa talouttasi, kerro niistä.

Vertaile lisäksi eri lainanantajien tarjouksia ja valitse sellainen, joka voi olla avoimempi työttömille hakijoille tai jolla on joustavammat lainanhakukriteerit. On myös tärkeää ymmärtää, että lainan saaminen työttömänä voi olla haastavaa, ja kaikki lainanantajat eivät välttämättä ole valmiita myöntämään lainaa työttömille.

Alla muutamia esimerkkejä lainojen kuukausieristä 4 vuoden maksuajalla 6 % vuosikorolla. Suosittelemme ottamaan käyttöön VertaaLainaa.fi lainalaskurin niin pääset arvioimaan, miten tarvitsemasi lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin.

LainasummaKuukausierä alkaen
lainaa 1000 €23,49 €/kk
lainaa 2000 €46,97 €/kk
lainaa 5000 €117,43 €/kk
lainaa 7000 €164,40 €/kk
lainaa 10 000 €234,85 €/kk

 

Kuinka paljon työtön voi saada lainaa?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa valitsemallasi summalle 1000 eurosta alkaen. Voit räätälöidä lainan tarkasti omien tarpeidesi mukaan, valitsemalla summan 500 euron tarkkuudella. Kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka mahdollisesti myöntävät lainaa työttömälle ilman vakuuksia alkaen 1000 eurosta ylöspäin.

Yhden maksuttoman lainahakemuksen täyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden tavoittaa kaikki lainankilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat. Jos saat myönteisen lainapäätöksen, voit käyttää lainan oman harkintasi mukaan. Tyypillisiä syitä lainan hakemiselle verkosta voivat olla suuremmat kertaostokset, kuten auton osto, kodin remontointi, kodinkoneiden tai huonekalujen hankinta, juhlien järjestäminen tai vaikkapa ulkomaanmatka. Lainan käyttöä ei millään tavalla rajoiteta. Voit käyttää sen juuri siihen tarkoitukseen, joka sinulle parhaiten sopii.

 

Kuinka pitkän maksuajan työtön voi saada lainaan?

Lainanhakija voi valita lainalleen maksuajan 1 – 15 vuoden välillä, ja maksuajan pituuden voi valita yhden vuoden tarkkuudella. Lisäksi, mikäli haluat, lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia, jos esimerkiksi taloudellinen tilanteesi paranee lainan takaisinmaksun aikana.

Yleensä lainan kuukausierä vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa haetaan ja kuinka pitkäksi aikaa laina otetaan. Jos laina-aika on pitkä, siitä voi seurata suuremmat kokonaiskustannukset, koska lainasta kertyy enemmän korkoja ja kuluja. Toisaalta pitkä laina-aika voi pienentää kuukausittaisia maksueriä.

Maksuajan valinta on tärkeä osa lainapäätöstä, ja se vaikuttaa siihen, miten laina sopii henkilökohtaiseen budjettiin ja taloudellisiin tavoitteisiin. On tärkeää harkita huolellisesti, mikä laina-aika parhaiten vastaa omaa tilannetta ja varmistaa, että kuukausittaiset maksut ovat hallittavissa.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Millainen laina työttömälle voidaan myöntää?

Työttömälle henkilölle voidaan myöntää erilaisia lainatyyppejä, mutta lainan myöntäminen riippuu yksilöllisistä tekijöistä ja lainanantajasta.

Kulutusluotto on yleinen lainatyyppi, joka voi olla tarkoitettu monenlaisiin tarpeisiin. Se voi tarjota suhteellisen suuren lainasumman, ja takaisinmaksu tapahtuu yleensä kiinteissä kuukausierissä. Lainan ehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, vaihtelevat lainanantajien välillä.

Joustoluotto on joustava lainamuoto, jossa sinulle myönnetään ennalta sovittu luottoraja. Voit nostaa rahaa tilillesi tarpeen mukaan, ja maksat korkoa vain nostetusta summasta. Joustoluotto tarjoaa joustavuutta, mutta korkokulut voivat olla korkeammat kuin perinteisissä kulutusluotoissa.

Pikalaina on pieni, lyhytaikainen laina, joka yleensä maksetaan takaisin nopeasti, usein seuraavan palkkapäivän yhteydessä. Pikalainoissa voi olla korkeampi korko kuin muissa lainatyypeissä, ja ne ovat yleensä pienemmissä summissa.

On tärkeää huomata, että lainaehtoihin ja mahdollisuuksiin vaikuttavat lainanantajien omat käytännöt. Työttömänä lainaa hakiessa on aina suositeltavaa vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti, harkita omaa takaisinmaksukykyään ja välttää liiallista velkaantumista.

 

Yhdistelylainaa työttömälle vanhojen lainojen yhdistämiseen

Lainojen yhdistäminen voi olla järkevä taloudellinen ratkaisu, joka auttaa vähentämään kuukausittaisten lainanlyhennysten määrää ja säästämään korkokustannuksissa. Yhdistelylainan ottamista kannattaa harkita, jos taloudellinen tilanteesi on muuttunut tai nykyisten lainojen korkotaso tuntuu liian korkealta. Lainojen yhdistäminen pienillä tuloilla voi onnistua, vaikka olisit työtön tai ainakin tätä kannattaa yrittää.

Yhdistäminen tarkoittaa useiden erillisten lainojen tai luottokorttivelkojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Käytännössä tämä tarkoittaa uuden lainan ottamista, jolla vanhat lainat maksetaan pois. Tämä uusi laina kattaa kaikki aiemmat velat, ja se yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä yksi laina tarkoittaa yleensä pienempiä kuukausittaisia lyhennyksiä ja korkokuluja.

Yhdistämisen etuna on säästö, koska pienet lainat ja luottokorttivelat voivat kerryttää korkeita korkokuluja ajan myötä. Lainojen yhdistäminen auttaa vähentämään näitä kuluja ja takaa yhden selkeän kuukausittaisen lyhennyksen.

Vanhojen lainojen yhdistäminen voi olla erityisen hyödyllistä silloin, kun työttömällä on useita pieniä lainoja tai luottokorttivelkoja jotka aiheuttavat taloudellista painetta. Lainojen yhdistäminen voi parantaa talouden hallintaa yhden selkeän maksun myötä.

Yhdistelylainaa voi hakea netistä VertaaLainaa.fi -palvelun kautta. Lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainat jopa 25 eri pankilla ja rahoituslaitoksella. Voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia tai takaajia, valitsemalla lainasumman 1000 – 60 000 euron väliltä ja maksuajan 1 – 15 vuoden ajalle.

 

Lainaa työttömälle – mitkä mahdollisuudet saada tarvittava laina?

Työttömänä lainan hakeminen voi olla sekä mahdollista että haasteellista riippuen monista tekijöistä.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat mahdollisuuteesi saada lainaa työttömänä, on luottotietosi. Puhtaat ja moitteettomat luottotiedot parantavat mahdollisuuksiasi saada lainaa, koska ne osoittavat luotonantajalle, että olet hoitanut aiemmat lainasi ja laskusi asianmukaisesti.

Vaikka olisit työtön, sinulla voi olla muita säännöllisiä tuloja, kuten eläkettä, työttömyyskorvausta tai muita avustuksia. Nämä tulot voivat auttaa sinua osoittamaan, että sinulla on kyky maksaa laina takaisin.

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota lainallesi takaaja tai vakuudet, se voi lisätä mahdollisuuksiasi saada lainaa. Takaaja tai vakuudet antavat lisäturvaa lainanantajalle sekä sinulle. Kun haet lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa parannat lainansaantimahdollisuuksiasi sekä mahdollisuuksia saada enemmän lainaa pienemmällä lainan korolla.

 

Lainaa työttömälle – haasteet saada tarvittava laina

Työttömän henkilön haasteena saada tarvittava laina on, puuttuvat säännölliset tulot. Tämä voi vaikeuttaa lainan saamista, koska lainanantajat haluavat varmistaa, että lainanhakijalla on varaa maksaa lainaa takaisin.

Jos saat lainan työttömänä, korot voivat olla korkeammat kuin niillä, joilla on vakaat tulot. Lainanantajat saattavat pitää sinua korkeampana riskinä, ja tämä näkyy lainan kuluissa. Työttömälle tarjottavat lainat saattavat olla myös rajoitetumpien kuin sellaiselle henkilölle tarjottavat lainat, jolla on hyvä tulot ja vakaa työpaikka. Pankit ja muut lainanantajat voivat olla varovaisempia myöntäessään lainoja työttömille.

 

Selvitä seuraavat asiat, jos olet hakemassa lainaa työttömänä

Lainan saaminen työttömänä voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Tärkeintä on olla realistinen taloudellisessa tilanteessaan ja harkita huolellisesti lainan tarvetta ja takaisinmaksukykyä.

Selvitä taloudellinen tilanteesi: Kartoita tarkasti taloudellinen tilanteesi ja harkitse, onko lainan ottaminen välttämätöntä. Jos on muita vaihtoehtoja, kuten säästäminen tai avustusten hakeminen, harkitse niitä ensin.

Vertaile lainantarjoajia: Vertaile eri lainantarjoajien tarjouksia ja ehtoja. Voit löytää lainan, joka sopii parhaiten tilanteeseesi. Lainavertailun voit tehdä nopeasti ja helposti VertaaLainaa.fi maksuttoman hakemuksen avulla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Ole valmis näyttämään takaisinmaksukyky: Valmistaudu esittämään selkeät suunnitelmat takaisinmaksukyvystäsi ja tuloistasi lainanantajalle.

 

Miksi lainaa ei myönnetty?

On useita syitä, miksi lainaa ei myönnetä työttömälle henkilölle. Seuraavaksi esittelemme tyypillisimmät syyt ja lisää aiheesta voit lukea artikkelista: Miksi lainaa ei myönnetä?

Lainanantajat yleensä vaativat säännöllisiä tuloja, jotta lainanottaja voi osoittaa kykynsä maksaa laina takaisin. Työttömillä saattaa puuttua nämä säännölliset, riittävät tulot, mikä lisää lainanantajan epävarmuutta takaisinmaksukyvystä. Työttömät henkilöt nähdään usein myös korkeampana riskinä lainanantajien näkökulmasta. Tämä johtuu siitä, että heillä ei ole vakaata tuloa, mikä voi lisätä lainanantajan riskiä siitä, että laina jää maksamatta.

Jos työttömällä henkilöllä on luottotiedoissaan maksuhäiriöitä tai muita negatiivisia merkintöjä, lainan saaminen voi olla vaikeampaa tai jopa mahdotonta. Lainanantajat tarkistavat yleensä hakijan luottotiedot ja voivat hylätä hakemuksen, jos ne eivät ole puhtaat. Myös jos hakijalla on jo liikaa velkaa suhteessa tuloihinsa, lainanantaja voi epäröidä myöntää uutta lainaa. Tämä johtuu siitä, että uusi laina voi lisätä taloudellista rasitetta ja vaikeuttaa aiempien velkojen takaisinmaksua. Työttömän henkilön voi olla lisäksi vaikeampaa tarjota vakuuksia tai löytää takaaja, mikä voisi parantaa lainan myöntämisen mahdollisuuksia. Vakuudet tai takaaja antavat lainanantajalle lisäturvaa.

Lainaa työttömälle: Usein kysytyt kysymykset

Voiko työtön saada lainaa?

Työtön henkilö voi saada lainaa, mutta se voi olla haastavaa. Lainan saaminen riippuu monista tekijöistä, kuten luottotiedoista, muista säännöllisistä tuloista tai mahdollisista vakuuksista tai takaajista.

Tarvitaanko työttömänä lainan saamiseksi takaaja tai vakuuksia?

Ei välttämättä, mutta se voi auttaa. Takaaja tai vakuudet voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa ja saada lainan paremmilla ehdoilla.

Kuinka voin parantaa mahdollisuuksiani saada lainaa työttömänä?

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa työttömänä pitämällä luottotietosi puhtaina, esittämällä säännöllisiä tuloja tai harkitsemalla takaajan tai vakuuksien tarjoamista. Myös lainojen yhdistäminen voi olla vaihtoehto taloudellisen tilanteen hallintaan.

Kuinka paljon työtön voi saada lainaa?

Työtön voi saada lainaa vaihtelevan määrän riippuen useista tekijöistä, kuten luottotiedoista, mahdollisista säännöllisistä tuloista ja lainantarjoajan hakukriteereistä. Lainasumma voi vaihdella yleisesti 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka, mutta lopullinen määrä riippuu henkilökohtaisista tiedoista ja lainanantajasta. Hae lainaa VertaaLainaa.fi kautta, niin saat nopeasti lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Millaista lainaa työtön voi saada?

Työtön voi saada erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja, joustoluottoja, tai yhdistelylainoja. Lainan ehdot ja korko voivat vaihdella eri lainanantajien välillä.

Voinko hakea lainaa työttömänä, jos minulla on maksuhäiriöitämerkintä?

Et voi, pankit ja rahoituslaitokset ovat hyvin tarkkoja siitä, että henkilö jolla on tiedoissaan maksuhäiriömerkintä ei voi saada lainaa netistä eikä kivijalkapankista.

Mistä voin hakea lainaa työttömänä?

Voit hakea lainaa työttömänä eri pankkien, rahoituslaitosten tai verkossa toimivien lainanvälittäjien kautta. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja valita laina, joka sopii parhaiten omaan tilanteeseesi. VertaaLainaa.fi on lainojen kilpailuttamiseen ja vertailuun erikoistunut palvelu, joka kilpailuttaa lainan jopa yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Palvelun kautta lainaa voi hakea ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa.

Miten voin varmistaa, että saan edullisen lainan työttömänä?

Edullisen lainan saaminen työttömänä voi vaatia huolellista vertailua ja neuvottelua. Tutki eri lainantarjoajien tarjouksia, kiinnitä huomiota korkoihin ja kustannuksiin.

VertaaLainaa.fi
Logo