Lainojen yhdistäminen

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainojen yhdistäminen - Mukana 25 pankkiaLainojen yhdistäminen – Mukana 25 pankkia

Lainojen yhdistäminen nopeastiLainojen yhdistäminen nopeasti

Lainojen yhdistäminen 60 000€ astiLainojen yhdistäminen 60 000€ asti

Lainojen yhdistäminen kotimaisessa palvelussaKotimainen palvelu

Lainojen yhdistäminen VertaaLainaa.fi palvelussa on ilmaista ja riskitöntä

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen vertailemiseen, kilpailuttamiseen ja lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu. VertaaLainaa.fi palvelun kautta tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia. Palvelumme käyttäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Saatuasi lainatarjoukset voit rauhassa miettiä haluatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista. Kauttamme voit hakea yhdistelylainaa aina 60 000 € asti. Jos me emme jostain syystä pysty löytämään sinulle sopivaa yhdistelylainaa, voimme suositella kokeilemaan palvelua Yhdistelylainaa.fi, joka on erikoistunut juuri lainojen yhdistämiseen.

 

Lainojen yhdistäminen – Miten se toimii?

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useat erilliset lainat yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä lainojen yhdistäminen tarkoittaa käytännössä sitä, että otat uuden lainan, jolla maksat pois kaikki aiemmat lainasi. Tämän seurauksena sinulla on vain yksi laina maksettavanasi, yleensä yhdellä kuukausittaisella erällä ja usein myös yhdellä, edullisemmalla korolla. Lainojen yhdistämisen tavoitteena on yksinkertaistaa talouden hallintaa, vähentää lainakuluja ja saavuttaa selkeämpi käsitys omasta taloudellisista tilanteesta.

Monet ihmiset hyötyvät lainojen yhdistämisestä, sillä se voi tarjota säästöjä lainojen koroissa. Yhdistämällä lainat on mahdollista saavuttaa säästöjä monilla eri tavoilla. 

Yksi yleisimmistä syistä lainojen yhdistämiseen on se, että voit saada uuden lainan alhaisemmalla korolla kuin mitä maksat lainoista nykyisillä lainasopimuksilla. Koron pieneneminen tarkoittaa suoraan pienempiä korkokustannuksia.

Yhdistämällä lainat voit yleensä yhdistää useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä tarkoittaa yhden kuukausierän maksamista useiden sijaan. Yhden selkeän kuukausierän hallinta on helpompaa, ja se voi auttaa välttämään myöhästyneitä maksuja. Monet pienet lainat saattavat sisältää myös erilaisia lisämaksuja, kuten tilinhoitomaksuja tai vuosimaksuja. Yhdistämällä lainat voit päästä eroon näistä ylimääräisistä kuluista ja säästää rahaa.

Uuden yhdistetyn lainan myötä voit usein valita lyhyemmän laina-ajan. Vaikka kuukausierä voi olla suurempi, maksat vähemmän korkokuluja kokonaisuudessaan ja pääset velasta nopeammin.

On kuitenkin tärkeää huomata, että lainojen yhdistäminen ei aina ole paras vaihtoehto kaikille. Ennen kuin päätät yhdistää lainasi, sinun tulisi arvioida huolellisesti nykyiset lainaehtosi ja vertailla niitä uuden yhdistetyn lainan ehtoihin. Varmista myös, että et joudu maksamaan suuria kustannuksia nykyisten lainojen ennenaikaisesta takaisinmaksusta tai uuden lainan järjestelymaksuista. Kokonaisuudessaan, kun se tehdään oikein, lainojen yhdistäminen voi auttaa säästämään rahaa ja parantamaan taloudellista tilannetta.

Kun otat yhdistelylainan, on tärkeää vertailla lainatarjouksia ja varmistaa, että uuden yhdistelylainan ehdot ovat sinulle edulliset. VertaaLainaa.fi tarjoaa tietoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten lainojen yhdistäminen toimii ja auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi.

 

Lainojen yhdistäminen – paremmat lainaehdot vanhoille lainoille

Onko sinulla monta lainaa, kulutusluottoja, joustoluottoja tai muita osamaksuja?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen yhdistämistä paremmilla lainaehdoilla olevaan lainaan. Lainoja yhdistettäessä kokonaisvelan määrä pysyy samana, mutta lainan ehdot, korko ja maksuaika muuttuvat aikaisempia lainasopimuksia edullisemmiksi. Jos sinulla on monta lainaa, maksat jokaisesta lainastasi erikseen lainanhoitokustannukset, jotka nostavat lainojesi kuluja. Jos päätät yhdistää lainasi, pääset eroon usean lainan aiheuttamista päällekkäisistä kulueristä kokonaan. Tällä tavoin voit saada lainan kuluihin ja korkomaksuihin säästöä.

Nykyiset lainasi voivat olla hyvin eri tyyppisiä lainoja. Sinulla voi olla esimerkiksi useampi pieni laina, kulutusluottoa, luottokorttivelkaa tai jotain muuta. Kaikki lainat on mahdollista vaihtaa yhdistelylainaksi, mutta tehdäksesi sen sinun täytyy aloittaa lainojesi yhdistäminen.

 • Hae yhdistelylainaa 1000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia
 • Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä maksuton lainahakemus palvelussamme
 • Lainojen yhdistämisen jälkeen voimaan jää vain yksi lainasopimus

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä korkoihin

Lainojen yhdistely on tehokas tapa hallita useita eri lainoja. Kun useita erilaisia lainoja, joilla on eri korot ja maksuehdot, yhdistetään yhdeksi yhtenäiseksi yhdistelylainaksi, voidaan saavuttaa useita etuja. Ensinnäkin, kun sinulla on vain yksi laina ja yksi korko, voit helpommin hallita kuukausittaisia maksujasi ja välttää mahdolliset myöhästymismaksut.

Yhdistämällä lainasi voit saada alhaisemman keskimääräisen koron uudelle lainallesi, mikä tarkoittaisi säästöjä koroissa pitkällä tähtäimellä. Esimerkiksi, jos sinulla on useita kulutusluottoja ja luottokorttivelkaa, joiden korot vaihtelevat, yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi voit mahdollisesti saada alempaa korkoa ja näin säästää rahaa. Lainojen yhdistäminen voi tuoda säästöä sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä.

Lisäksi lainojen yhdistely voi helpottaa talouden suunnittelua ja hallintaa. Sen sijaan, että seuraat eri lainojesi eräpäiviä ja korkoja, sinulla on vain yksi eräpäivä ja yksi korko huomioitavana. VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään parhaat yhdistelylainan tarjoukset ja neuvoo, miten voit tehdä taloudellisesti järkeviä päätöksiä yhdistäessäsi lainojasi.

 

Lainojen yhdistäminen tuo hyötyä:

 • Lainan kuukausierä pienemmäksi – uuteen lainaan voit saada pidemmän maksuajan, jolloin kuukausierä pienenee
 • Lainan korko edullisempi – kilpailuttamalla nykyiset lainat voi lainan korko olla huomattavasti alhaisempi kuin nykyisissä lainoissasi
 • Taloudenhallintaan selkeyttä – yhtä fiksua lainaa on usein huomattavasti selkeämpi maksaa kuin monta pientä
 • Lainan kulujen minimointi – kun sinulla on useampi laina maksat jokaisesta erikseen lainanhoitokulut, yhdistämällä lainat voit säästää kuluissa

Palvelumme on maksuton, eikä lainatarjousten pyytäminen kauttamme sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta pyytää meitä kilpailuttamaan juuri sinulle sopivan lainan. Me toimitamme lainatarjoukset sinun nähtäväksesi, jonka jälkeen saat itse vertailla niitä ja laskea, kuinka paljon lainojen yhdistäminen voisi tuoda säästöä sinulle. Aina toki edullisen yhdistelylainan löytyminen ei onnistu, mutta voit ainakin kilpailuttamisen jälkeen todeta, että olet yrittänyt parhaasi. 

Lainojen yhdistäminen ja sen edut mitä sinun tulee tietää

Yhdistelylaina on erinomainen ratkaisu monille, jotka kamppailevat useiden lainojen kanssa, mutta on tärkeää ymmärtää sen hyödyt ja mahdolliset haitat ennen päätöksentekoa.

Edut:

 1. Yksinkertaistaminen: Yhden lainan maksaminen kuukaudessa on helpompaa kuin useiden eri lainojen ja eräpäivien seuraaminen.
 2. Mahdollinen säästö koroissa: Yhdistämällä lainasi voit usein saada alhaisemman koron, mikä voi johtaa säästöihin.
 3. Parempi talouden hallinta: Kun tiedät tarkalleen, kuinka paljon sinun on maksettava joka kuukausi, budjetointi ja taloudellinen suunnittelu tulevat selkeämmiksi.
 4. Hyvät luottotiedot: Myöhästyneet maksut voivat johtaa merkintään luottotiedoissa. Yhdistämällä lainasi vähennät riskiä saada maksuhäiriömerkintä

Mitä sinun tulee tietää:

 1. Kulut: Vaikka yhdistelylaina voi tarjota alhaisemman koron, on tärkeää ottaa huomioon mahdolliset lisämaksut tai kulut, jotka saattavat liittyä uuteen lainaan.
 2. Lainan maksuajan pituus: Saatat päätyä maksamaan lainaa pidemmän aikaa, mikä voi vaikuttaa kokonaiskustannuksiin.
 3. Lainan ehdot: Ennen lainan yhdistämistä on tärkeää lukea kaikki ehdot huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan yksityiskohdat.

Ennen kuin teet päätöksen yhdistelylainasta, on suositeltavaa käyttää VertaaLainaa.fi palvelua saadaksesi kattavan yleiskuvan vaihtoehdoistasi.

 

Lainojen yhdistäminen tekee taloudestasi selkeämpää

Lainojen hallinnointi voi olla haastavaa, erityisesti kun on kyse useista eri lainoista eri lainanantajilta. Jokaisella lainalla on omat eräpäivänsä, korot ja ehdot. Tämän seurauksena talouden suunnittelu voi tulla monimutkaiseksi. Tässä yhdistelylainat astuvat kuvaan.

Kun yhdistät lainasi, muutat useita lainoja yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain yksi lainanantaja, yksi kuukausittainen erä ja yksi korkoprosentti. Tämä yksinkertaistaa taloudellista hallintoasi ja vähentää riskiä unohtaa maksu.

Lisäksi lainojen yhdistäminen voi usein tarjota paremman koron, mikä voi johtaa säästöihin pitkällä aikavälillä. Sen sijaan, että maksaisit korkeampaa korkoa useille pienemmille lainoille, yhdistelylaina voi tarjota sinulle mahdollisuuden maksaa vähemmän korkoa ajan myötä.

Yhdistämällä lainasi voit myös saada paremman kuvan taloudellisesta tilanteestasi. Yhden kuukausittaisen maksun sijaan, joka vaihtelee määrältään ja ajankohdaltaan, tiedät tarkalleen, kuinka paljon sinun on budjetoitava joka kuukausi. Lyhyesti sanottuna, lainojen yhdistäminen voi olla askel kohti selkeämpää, hallittavampaa ja taloudellisesti edullisempaa tulevaisuutta.

 

Lainojen yhdistäminen auttaa karsimaan päällekkäisiä kuluja

Kun otat lainaa eri aikoina ja eri paikoista, saatat huomata, että jokaisella lainalla on omat hallinnointikulut, tilinhoitomaksut ja muita piilokuluja. Nämä kulut voivat nopeasti lisätä lainasi kokonaiskustannuksia ja tehdä niiden hallinnasta monimutkaista. Tässä vaiheessa lainojen yhdistäminen voi tulla avuksi.

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan useiden erillisten lainojen ja luottojen yhdistämistä yhdeksi isommaksi lainaksi. Yksi keskeinen etu tässä on päällekkäisten kulujen karsiminen. Kun sinulla on vain yksi laina, sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä tilinhoitomaksusta, yhdestä korosta ja yhdestä laina-ajasta.

Lisäksi lainanantajat voivat tarjota houkuttelevampia ehtoja ja alhaisempia korkoja niille, jotka haluavat yhdistää lainansa, koska se merkitsee suurempaa lainasummaa ja pitkäaikaisempaa sitoutumista. Tämä voi merkitä merkittäviä säästöjä kuukausittain.

Yksi tärkeä seikka lainojen yhdistämisessä on se, että kun päällekkäiset kulut poistuvat, on helpompi ymmärtää lainan todellinen vuosikorko ja muut kustannukset. Tämä antaa paremman kuvan siitä, kuinka paljon laina todella maksaa ja auttaa tekemään parempia päätöksiä taloutesi suhteen. Varsinkin pikavippien yhdistäminen voi olla järkevää, jos nykyisten lainojen korko on hyvinkin korkea.

Lainojen yhdistäminen on strategia, joka voi tehdä taloudenhallinnasta yksinkertaisempaa. Kun päätät yhdistää lainasi, on tärkeää vertailla useita lainatarjouksia ja neuvotella lainanantajan kanssa parhaista ehdoista.

 

Miten lainojen yhdistäminen tehdään?

 • Laske ensin kaikkien lainojesi ja muiden laskujen kokonaissumma.
 • Aloita tämän jälkeen lainahakemuksen täyttäminen.
 • Täytä hakemukseen kaikki tiedot huolellisesti.
 • Välitämme tämän jälkeen hakemuksesi noin 25 pankille ja rahoitusyhtiölle.
 • Pääset katsomaan ja vertailemaan lainatarjouksia Omien-sivujen kautta, joihin saat tunnukset hakemuksen tekemisen jälkeen.
 • Vertaile lainatarjoukset huolellisesti läpi.
 • Valitse edullisin yhdistelylaina.
 • Laina maksetaan tilillesi jopa samana päivänä.

Lainojen yhdistely tuo säästöä!

 

Lainojen yhdistäminen VertaaLainaa.fi palvelussa auttaa löytämään parhaan yhdistelylainan

 • Vertaile lainojen korot ja kulut keskenään
 • Tarkista lainasummat ja maksuajat, sillä ne voivat poiketa siitä, mitä olet hakenut
 • Muista tarkistaa lainatarjouksesta lainan muut ehdot kuten, onko lainaan mahdollista pitää maksuvapaata kuukautta tai voiko lainan eräpäivää muuttaa.

Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Tähän prosenttilukuun on sisällytetty kaikki lainaan kohdistuvat kulut kuten avausmaksu, lainanhoitokulut sekä korko. Lainan nimelliskorossa näitä kaikkia kuluja ei ole huomioitu. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari, kun vertaa lainoja korkojen ja kulujen mukaan. Kun olet vertaillut lainat, voit vaihtaa esimerkiksi nykyiset lainat pankkilainaan tai kulutusluottoon.

Yhdistelylainan korko muodostuu yhdistetyn lainan kokonaissummasta ja uudesta sopimusehdosta. Korko voi myös olla korkeampi tai alhaisempi kuin yhdistettävien lainojen korot yhteensä, ja sen määrä riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta, lainanantajan riskiarviosta ja lainanottajan luottokelpoisuudesta.

 

5 syytä miksi lainojen yhdistäminen kannattaa

 1. Selkeämpi talouden hallinta: Yhdistämällä useat lainat yhdeksi selkeämmäksi lainaksi, sinun on helpompi pitää kirjaa kuukausittaisista menojasi. Sinun ei tarvitse huolehtia useista eräpäivistä, eri lainanantajien erilaisista ehdoista tai useiden tilinhoitomaksujen seuraamisesta.
 2. Voit säästää rahaa koroissa: Usein yhdistelylaina tarjoaa alhaisemman koron kuin useiden pienempien lainojen yhteenlaskettu keskimääräinen korko. Tämä tarkoittaa, että voit säästää huomattavia summia rahaa korkokuluissa ajan mittaan.
 3. Vähemmän kuluja: Monilla lainoilla on omat hallinnointimaksunsa ja muut kulut. Yhdistämällä lainat voit välttää useita näistä kuluista, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin vuositasolla.
 4. Parempi luottotietojen hallinta: Yhdistämällä lainasi voit parantaa luottotietojasi. Kun maksat ajallaan yhden yhdistetyn lainan kuukausierän sijaan monia erillisiä lainoja, voit välttää myöhästymismaksut ja mahdolliset merkinnät luottotiedoissasi. Tämä voi auttaa sinua saamaan parempia lainaehtoja tulevaisuudessa.
 5. Mielenrauha: Taloudellisen stressin vähentäminen voi tuoda mukanaan suurta henkistä helpotusta. Tieto siitä, että sinulla on vain yksi laina maksettavana – selkeämmillä ja hallittavammilla ehdoilla – voi tehdä elämästä huomattavasti helpompaa ja antaa sinulle enemmän vapautta keskittyä muihin elämäsi osa-alueisiin.

Lainojen yhdistäminen on mahdollista kaikille

Lainojen yhdistäminen on monelle ihmiselle tehokas tapa hallita omaa talouttaan paremmin ja vähentää velkaantumistaan. Mutta valitettavasti kaikki eivät ole oikeutettuja tähän vaihtoehtoon. Seuraavassa on yleisiä kriteerejä, jotka lainanhakijan tulee yleensä täyttää voidakseen yhdistää lainansa:

 1. Ikäraja: Monilla lainanantajilla on ikärajoja, jotka voivat vaihdella. Usein minimi-ikä on 18 vuotta, mutta jotkut lainanantajat saattavat vaatia lainanottajilta korkeampaa ikää, esimerkiksi 21 tai 25 vuotta.
 2. Säännölliset tulot: Lainanantajat haluavat varmistua siitä, että sinulla on säännölliset tulot ja kyky maksaa laina takaisin. Tämä voi tarkoittaa palkkatuloja, eläkettä tai muita säännöllisiä tuloja.
 3. Luottotiedot: Lainanantajat tarkistavat usein luottotiedot varmistaakseen, että lainanottaja ei ole aiemmin jättänyt velkojaan maksamatta. Heikot luottotiedot voivat vaikuttaa lainan saantiin tai lainan ehtoihin.
 4. Ei liian monta avointa lainaa: Vaikka yhdistelylainan tarkoitus onkin auttaa ihmisiä, joilla on useita lainoja, liian monta avointa lainaa voi olla este. Lainanantajat haluavat nähdä, että lainanottaja pystyy hallitsemaan velkaansa.
 5. Lainan määrä: Yleensä on olemassa minimi- ja maksimimäärä, jonka voi yhdistää. Tämä riippuu lainanantajasta ja siitä, minkälaista lainatuotetta he tarjoavat.

On tärkeää tietää, että vaatimukset voivat vaihdella eri lainanantajien välillä. Jos harkitset lainojen yhdistämistä, on suositeltavaa tutustua useiden eri lainanantajien ehtoihin ja tarjouksiin löytääksesi parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

 

Lainojen yhdistäminen – Näin pääset alkuun

Lainojen yhdistely voi olla askel kohti taloudellista vapautta. Se voi auttaa säästämään kuluissa, koroissa ja parantamaan omaa talouden hallintaa. Jos olet harkinnut lainojen yhdistämistä, seuraa näitä askelia päästäksesi alkuun:

 1. Tee yleiskatsaus nykyisistä lainoistasi: Kirjaa ylös kaikki nykyiset lainasi, niiden summat, korot, kuukausimaksut ja laina-ajat. Tämä antaa sinulle selkeän kuvan siitä, minkälaista yhdistelylainaa tarvitset.
 2. Selvitä maksukykysi: Ennen kuin haet yhdistelylainaa, on tärkeää tietää, kuinka paljon voit realistisesti maksaa takaisin kuukausittain. Tämä auttaa määrittämään lainan maksuajan ja summan.
 3. Tutki eri lainanantajia: Eri lainanantajilla on erilaisia ehtoja ja korkoja. Vertaa eri tarjouksia löytääksesi parhaan vaihtoehdon.
 4. Hae yhdistelylainaa: Kun olet löytänyt sopivan lainanantajan, täytä hakemus. Useimmissa tapauksissa prosessi on digitaalinen, ja saat päätöksen nopeasti.
 5. Maksa vanhat lainat pois: Kun yhdistelylaina on myönnetty, käytä saamiasi varoja maksamaan kaikki vanhat lainasi pois. Näin jäljelle jää vain yksi laina, jota hallinnoida.
 6. Seuraa talouttasi: Kun olet yhdistänyt lainasi, pidä kiinni budjetistasi ja varmista, että maksat uuden lainan ajallaan. Tämä auttaa sinua välttämään lisävelkaantumista ja edistämään taloudellista hyvinvointiasi.

Miksi lainojen yhdistäminen ei aina ole paras ratkaisu?

Lainojen yhdistely on monille ihmisille erinomainen tapa hallita ja järjestellä velkaansa selkeämmäksi, mutta se ei välttämättä ole paras ratkaisu jokaiselle velalliselle. Tässä on muutamia syitä, miksi lainojen yhdistely ei välttämättä ole paras vaihtoehto:

 1. Mahdolliset piilokustannukset ja palkkiot: Vaikka yhdistelylainan saaminen voi näyttää houkuttelevalta pienemmällä korolla, siitä saattaa tulla mukanaan piilokuluja, kuten järjestelypalkkioita tai muita käsittelykuluja. Nämä kustannukset voivat pienentää yhdistelyn taloudellisia hyötyjä.
 2. Lainan korko: Yhdistelylainan korko ei välttämättä aina ole edullisempi kuin yksittäisten lainojen korot. Joskus yhdistelylaina voi olla kalliimpi pitkällä aikavälillä verrattuna erillisten lainojen yhteisiin korkokustannuksiin.
 3. Lainan takaisinmaksun pidentyminen: Yhdistämällä lainat voi olla houkuttelevaa, koska kuukausittaiset maksut ovat pienempiä. Kuitenkin, jos laina-aikaa pidennetään merkittävästi, kokonaiskustannukset voivat kasvaa, ja maksat lainaa takaisin pidempään.
 4. Menetetyt edut: Joillakin lainoilla, kuten tietyillä opintolainoilla, on erityisiä etuja tai alennettuja korkoja. Yhdistämällä nämä lainat voit menettää nämä edut.
 5. Psykologinen vaikutus: Joillekin ihmisille monien pienten lainojen sijaan yksi suuri laina voi tuntua ylivoimaiselta ja stressaavalta.

 

Lainojen yhdistäminen ja sen tuomat vaihtoehdot:

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useita lainoja tai luottokorttivelkoja yhdistetään yhdeksi lainaksi, usein paremmilla lainaehdoilla ja koroilla. Lainamarkkinoilla on useita eri vaihtoehtoja lainojen yhdistelyyn, ja valinta riippuu lainan määrästä, laina-ajasta sekä henkilökohtaisista tarpeista. Tässä on yleisimpiä lainojen yhdistelyvaihtoehtoja:

 1. Henkilökohtainen yhdistelylaina: Tämä on yleisin tapa yhdistää lainoja. Se on vakuudeton laina, jolla voit maksaa pois muita velkoja. Koska se on vakuudeton, korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta alhaisemmat kuin useimmissa luottokorteissa.
 2. Vakuudellinen yhdistelylaina: Tämäntyyppinen laina vaatii vakuuden, kuten kodin tai henkilötakaajan. Korot ovat yleensä alhaisempia kuin vakuudettomissa lainoissa, mutta riskinä on, että menetät vakuuden, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin.
 3. Asuntolainan uudelleenrahoitus: Tämä vaihtoehto on hyvä niille, joilla on suuri asuntolaina. Uudelleenrahoituksessa nykyinen asuntolaina korvataan uudella, suuremmalla asuntolainalla, ja ylimääräisellä rahalla voidaan maksaa pois muita velkoja.
 4. Velkajärjestelypalvelut: Joissakin tapauksissa ammatillinen velkajärjestelypalvelu voi auttaa neuvottelemaan alhaisempia korkoja tai parempia ehtoja lainanantajien kanssa.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu 60.000 euroon asti

Yhdistääkseen lainat, ei velkaa tarvitse välttämättä olla useita kymmeniä tuhansia euroja, vaan myös pienet lainasummat voi yhdistää edullisemmaksi pankkilainaksi. Itse asiassa on jopa parempi mitä pienemmät lainat haluat yhdistää, sillä nuo pienet lainat ovat yleensä juuri niitä kaikkein kalliimpia. Vaikka sinulla olisi yhdistettävänä lainaa 10000 euroa, voit siinäkin tapauksessa säästää lainan kuluissa ja koroissa.

Lainoja voi yhdistää alkaen 1000 eurosta alkaen. Osa lainantarjoajista saattaa myöntää lainaa pienemmänkin summan, mutta välttämättä alle 500 euron lainoja ei kannata alkaa yhdistämään. Pienet lainat pystyy melko nopeasti maksamaan ilman niiden yhdistelyä. Jos kuitenkin tarvitset esimerkiksi lainojen yhdistämisen lisäksi uutta lainaa, voit hakea lainaa lainojen yhdistämistä varten sekä lisäksi tarvittavan lainasumman uusiin hankintoihin.

Kilpailutuksessa on mukana useita lainantarjoajia kotimaasta sekä ulkomailta. Lainaa ulkomailta voi saada pienemmän summan alhaisemmalla lainan korolla, kuin kotimaiselta lainantarjoajalta. Tämä johtuu osaltaan siitä, että ulkomaalaisella pankilla ei ole kiinteää toimistoa Suomessa, joten hallinnolliset kulut ovat pienemmät.

 

Lainojen yhdistäminen kannattaa korkeakorkoisten lainojen kohdalla

Jokainen meistä jolla on ollut useita päällekkäisiä lainoja tietää sen, kuinka kamalaa on yrittää muistaa kaikki eräpäivät ja muut lainoihin liittyvät asiat. Tämä luo myös jatkuvan paineen tunteen lainan takaisinmaksusta ja nostaa stressiä. Useat päällekkäiset lainat voivat myös aiheuttaa pikavippikierteen, josta on vaikea päästä eroon. Korkeakorkoiset pikavipit ovat olleet syynä moneen velkaongelmaan, joten niistä kannattaa hankkiutua eroon mahdollisimman pian. Monet jotka ovat yhdistäneet useat pikavipit yhdeksi lainaksi, ovatkin olleet yllättyneitä siitä, kuinka vaivatonta onkaan muistaa vain yhden lainan eräpäivä. Lainojen yhdistäminen tuokin mahdollisen säästön lisäksi myös selkeyttä talouden ylläpitoon. Lainojen yhdistäminen netissä on varsin helppoa eikä yhdistelylainan siirtyminen tilille vie kuin hetken.

 

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

On totta että yhdistelylainaa ei myönnetä kaikille lainanhakijoille. Yleisin syy miksi lainaa ei myönnetä on se, että lainanhakijan luottokelpoisuus ei ole riittävän hyvä, jotta hänelle voitaisiin myöntää suuri yhdistelylaina. Pankit ja muut luotonantajat tekevät omat riskianalyysit, joiden perusteella he arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuuden. Tämä luottokelpoisuus vaikuttaa myös tarjotun yhdistelylainan korkoon.

Voit vaikuttaa luottokelpoisuuden parantamiseen ja korkojen suuruuteen antamalla hakemallesi lainalle vakuuksia. Vakuutena voi toimia esimerkiksi kiinteistöt tai jokin muu omaisuus. Yleisin vakuus on oma asunto, jota vastaan voi saada isonkin lainan. Toinen vaihtoehto on hakea yhdistelylainaa yhdessä esimerkiksi oman puolisonsa kanssa. Kun lainassa on hakija lisäksi rinnakkaishakija, voi lainalle saada silloin pienemmän koron, sillä silloin pankin luottotappioriski pienenee. Kolmantena vaihtoehtona on oman luottokelpoisuuden, eli toisin sanoen maksukyvyn parantaminen. Tämä tarkoittaa joko tulojen kasvattamista tai menojen karsimista.

Jos olet menettänyt luottotietosi, mutta sinulla on silti hyvä maksukyky, voit pyytää apua myös Takuusäätiöltä. Takuusäätiö voi antaa takauksen pankista haettavalle yhdistelylainalle ja sen voi saada vaikka luottotiedoissa olisi merkintä tai vaikka velkoja olisi perinnässä.

 

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa pidemmän maksuajan

Kun otat yhdistelylainaa, yksi merkittävimmistä päätöksistä on valita sopiva maksuaika. Maksuaika määrittelee, kuinka pitkään sinulla on aikaa maksaa laina takaisin ja se vaikuttaa suoraan kuukausittaiseen maksuerään suuruuteen sekä kokonaiskorkoihin, jotka lainasta kertyvät. Tässä on muutamia seikkoja, jotka sinun tulisi ottaa huomioon:

Kuukausittainen maksuerä: Lyhyempi maksuaika tarkoittaa yleensä suurempaa kuukausittaista maksuerää, mutta se voi säästää korkokuluissa pitkällä aikavälillä. Pidempi maksuaika taas pienentää kuukausittaista maksuerää, mutta korkokulut voivat kasvaa suuremmiksi.

Korkokulut: Korkojen yhteismäärä on yleensä alhaisempi lyhyemmissä laina-ajoissa, koska korkoa ei kerry niin pitkään. Jos valitset pitkän maksuajan, saatat päätyä maksamaan enemmän kokonaiskorkoa.

Taloudellinen joustavuus: On tärkeää, että valitset maksuajan, joka antaa sinulle taloudellista liikkumavaraa. Jos valitset liian lyhyen maksuajan ja kuukausittainen maksuerä on liian suuri, se voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin, jos kohtaat odottamattomia menoja.

Maksuvalmius: Arvioi omaa taloudellista tilannettasi ja mieti, kuinka paljon pystyt maksamaan kuukausittain takaisin ilman, että se rasittaa liikaa talouttasi.

Lainan aikainen maksu: Jotkut lainanantajat saattavat veloittaa sakkomaksuja, jos maksat lainan takaisin ennen sovittua aikaa. Tarkista ehdot ennen lainan ottamista.

 

Mitkä lainat lainojen yhdistäminen voi muuttaa yhdeksi lainaksi?

Lainojen yhdistäminen on kätevä tapa selkeyttää taloutta ja saada parempi käsitys kuukausittaisista menoista. Mutta mitkä lainat on todellisuudessa mahdollista yhdistää? Yleensä useimmat kulutusluotot ja pienemmät lainat voidaan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tässä on yleiskatsaus lainatyypeistä, jotka ovat yleisimmin yhdistettävissä:

 • Kulutusluotot: Nämä ovat tyypillisiä lainoja, joita otetaan esimerkiksi suurempien hankintojen, kuten elektroniikan tai huonekalujen, rahoittamiseksi.
 • Luottokorttivelat: Jos sinulla on suuria luottokorttimaksuja tai maksamatta jääneitä maksuja useilta luottokorteilta, ne voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, jolloin saat selkeämmän kuvan veloistasi ja yhden säännöllisen maksun.
 • Pikavipit: Nämä ovat pieniä, lyhytaikaisia lainoja, joilla on usein korkea korko. Niiden yhdistäminen voi auttaa alentamaan korkokuluja.
 • Opintolainat: Tietyissä tilanteissa voit yhdistää opintolainasi, mutta tätä kannattaa harkita tarkasti, koska opintolainojen ehdot voivat olla edullisempia kuin yhdistelylainan ehdot.
 • Joustoluotot: Nämä ovat jatkuvia luottoja, joita voit käyttää tarpeesi mukaan ja maksaa takaisin joustavasti.
 • Autolainat ja muut suuremmat lainat: Vaikka on mahdollista yhdistää suuriakin lainoja, kuten asuntolainoja ja autolainoja, kannattaa olla varovainen, sillä näissä lainoissa voi olla erityisiä ehtoja, jotka voivat vaikuttaa yhdistämisen hyötyihin.

 

Miten lainojen yhdistäminen aloitetaan?

Toimi seuraavasti, niin voit saada henkilökohtaiset lainatarjoukset lainojen yhdistämistä varten:

 • Selvitä minkä verran sinulla on lainaa ja mitkä lainat haluaisit yhdistää
 • Laske lainat yhteen
 • Täytä palvelumme lainahakemus ja lisää hakemukseen olemassa olevien lainojesi yhteen laskettu summa
 • Valitse yhdistelylainalle sopiva takaisinmaksuaika
 • Täytä hakemus huolellisesti loppuun ja lähetä.

Hakemus välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Jo saman päivän aikana voit saada lainatarjouksia, joihin voit tutustua tarkemmin. Vertaa lainatarjouksia nykyisiin lainaehtoihin ja laske, miten lainojen yhdistäminen muuttaisi kuukausierääsi ja kokonaiskustannuksia. Jos laskelmien mukaan lainojen yhdistäminen tuntuu kannattavalta, valitse lainatarjous jonka haluat hyväksyä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Kun uusi laina on maksettu tilillesi, voit maksaa kaikki vanhat lainat kokonaisuudessaan pois.

 

Onko lainojen yhdistäminen mahdollista lainoille, joissa on erilaisia korkoja?

Kyllä, voit yhdistää lainat, joissa on erilaisia korkoja. Tässä tapauksessa uusi laina korvaa kaikki vanhat lainat, ja siinä on yleensä yksi uusi korko, joka perustuu yhdistetyn lainan kokonaismäärästä ja lainasopimuksen ehdoista. Uusi korko voi olla korkeampi tai alhaisempi kuin yhdistettävien lainojen korot yhteensä, riippuen siitä, mitkä lainat yhdistetään ja millä ehdoilla uusi laina tarjotaan.

Jos sinulla on useita lainoja, joissa on erilaisia korkoja, kannattaa yhdistää lainat yhdeksi lainaksi, jotta voit säästää rahaa ja helpottaa mahdollisesti velanhoitoasi. Yhdistämällä lainat voit yksinkertaistaa maksamista, koska sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausimaksusta, sen sijaan että sinun pitäisi seurata useita eri maksuja ja korkoja.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu ilman takausta

Yhdistelylainan voi saada ilman takausta aina 60 000 euroon saakka. Toki tämä tarkoittaa, että lainanhakijalla tulee olla oma talous vakaalla pohjalla eikä henkilöllä saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Vakuudettoman lainan etu on, että lainaprosessi on huomattavasti nopeampi kuin vakuudellisen lainan kohdalla. Kun laina haetaan yksin, tehdään hakijalle riskianalyysi ilmoitettujen tietojen pohjalta. Lainansaaja on lainan myöntämisen jälkeen yksi vastuussa lainasta. Ilman takausta haettavan lainan pystyy käyttämään joustavammin siihen tarkoituksen mihin sen haluaa, toisin kuin vakuudellisen järjestelylainan.

Esimerkiksi Takuusäätiön takauksen ehdot ovat seuraavat: Järjestelylainaan myönnettävä takaus on vähintään 2 000 euroa ja enintään 34 000 euroa. Yhdessä takausta hakeville puolisoille voidaan myöntää 45 000 euron enimmäistakaus. Takausaika on korkeintaan seitsemän vuotta.

Järjestelylainan koroksi voi valita joko 12 kk Euribor– tai pankkikohtaisen Prime-koron. Lisäksi korkoon lisätään marginaali. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan myös pankin veloittamat kulut, jotka vaihtelevat pankeittain.

 

Lainojen yhdistäminen ja sen hyvät puolet +

 • Mahdollinen säästö lainan kuluissa ja koroissa.
 • Oma talouden hallinta helpottuu ja saat paremman kuvan oman talouden tilasta.
 • Voit pienentää kuukausittaisia lainanlyhennyskuluja.
 • Lainan takaisinmaksu on paremmin hallinnassa.

 

Lainojen yhdistäminen ja sen huonot puolet

 • Lainojen takaisinmaksu aika voi pidentyä.
 • Vanhoissa lainoissa voi olla jokin ehto, joka aiheuttaa kuluja kun laina maksetaan sovittua aikaisemmin.
 • Yhdistelylainassakin voi olla perustamiskuluja ja tilinhoitomaksuja.
 • Lainojen yhdistäminen pankissa ei onnistu kaikilla lainanhakijoilla.

 

Lainojen yhdistäminen voi säästää lainan kuluissa ja koroissa

Yhdistelylainojen vertaileminen on järkevää. Varsinkin kun puhutaan suuremmista summista, tekee pienikin ero todellisessa vuosikorossa suuren summan, kun otetaan huomioon koko lainan maksuaika. Lainoja voi vertailla kuka tahansa, mutta se on aika työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Netissä on kuitenkin useita verkkopalveluita, joiden avulla lainojen vertaaminen on hieman helpompaa. Esimerkiksi VertaaLainaa-palvelussa voit vertailla kymmenien eri lainapalveluiden lainojen kuluja ja korkoja.

Jos tarvitset lainaa, aloita lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen hyvissä ajoin, niin ehdit vertailemaan useampaa lainaa. Lainojen vertaileminen on täysin maksutonta. Vertailemalla lainatarjouksia voit säästää merkittäviä summia lainan kuluissa ja koroissa.

 

Lainojen yhdistäminen yhdistää pienet lainat yhteen

Jos huomaat olevasi tilanteessa jossa sinulla on useampi pikavippi, voit olla varma että et ole ainut joka tuollaiseen tilanteeseen on joutunut. Monesti ihmisille kertyy useita päällekkäisiä lainoja, joista saattaa olla kodinkone laina ja toisella on ehkä ostettu autoon uudet renkaat tai remontoitu asuntoa. Monesti myös talon remonttibudjetti ylittyy eikä siihen tarkoitukseen haettu remonttilaina enää riitä kattamaan rakentamisen ja siihen liittyvien työkalujen ja rakennusmateriaalin hankintoja. Silloin voidaan ottaa nopeasti jokin pieni laina, jolla maksetaan ne työkalut ja muut rakennustarvikkeet, joita ei budjettia laatiessa oltu osattu ottaa huomioon. Usein myös lomamatkat maksetaan kokonaan tai osittain luotolla.

Lainanottamisessa ei sinänsä ole mitään väärää, päinvastoin, monesti pieni lainanottaminen on tarpeen, jotta selviää eteen tulleesta äkillisestä muutoksesta. Ongelmat lainojen kanssa alkavat kuitenkin helposti silloin, kun niiden takaisinmaksaminen aiheuttaa ongelmia. Monesti ongelmia aiheuttaa myös se, että on haettu vääränlaista lainaa. Oikean lainatuotteen valinta onkin ensiarvoisen tärkeää. Yksinkertaistettuna voidaankin sanoa, että pikalainaa ei kannata hakea silloin, kun tarvetta on suuremmalle kulutusluotolle. Sama esimerkki toimii myös toisinpäin, eli suurta kulutusluottoa ei kannata hakea pieneen lainantarpeeseen.

Olit sitten päätynyt millaiseen lainaratkaisuun tahansa aikaisemmin, voit nyt vaihtaa lainan toisenlaiseen tai yhdistää useat pienet lainasi yhteen. Kilpailuta lainasi uudelleen palvelumme kautta.

 

Lainojen yhdistäminen parantaa oman talouden hallintaa

Lainojen yhdistäminen on aina se ensimmäinen askel, joka otetaan kun halutaan saada oma talous kuntoon. Oma talouden hallinta vaatii kuitenkin myös paljon muutakin, kuin vain lainojen yhdistämisen. Tärkeintä onkin että omaan talouden hallintaan sitoudutaan ja että sitä tehdään päivittäin ja tosissaan. Omia menoja ja hankintoja täytyy puntaroida päivittäin ja seurata tarkasti sitä mihin rahaa menee, ja mistä sitä voisi kenties säästää. Lainojen yhdistäminen voikin tuoda ensin vääristyneen kuvan omasta talouden tilanteesta ja sen hallinnasta.

Lainojen yhdistely kun ei poista lainoja, vaan ainoastaan yhdistää ne. Jos lainojen yhdistelyn jälkeen oma talouden hallinta on yhä retuperällä, voit olla pian uudelleen siinä tilanteessa jossa sinulla on jälleen useita lainoja ja osamaksuja. Tämän jälkeen lainojen yhdistely onkin jo paljon vaikeampaa, kun kyseessä on silloin jo merkittävästi suurempi laina kyseessä. Lue lisää oman talouden hallinnasta ja velkojen yhdistämisestä myös Kuluttajaliiton sivuilta.

Lainojen yhdistäminen VertaaLainaa.fi palvelussa – UKK:

Kuinka paljon yhdistelylainaa voi hakea?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit yhdistää lainoja joiden yhteissumma on väliltä 1000 – 60.000 euroa. Yhdistettävien lainojen lukumäärällä ei ole merkitystä, kunhan lainojen lopullinen yhteissumma ei ylitä 60.000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit yhdistää lainasi ja ottaa uudelle yhdistelylainallesi 1 – 15 vuoden maksuajan.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi, joka yleensä on edullisempi ja helpompi hallita.

Mitkä ovat lainojen yhdistämisen edut?

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan velkataakkaasi paremmin, alentamaan kuukausittaisia lyhennyksiäsi, alentamaan kokonaiskorkokuluja, parantamaan taloudellista tilannettasi ja yksinkertaistamaan talouden hallintaa.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Vakuudettoman yhdistelylainan korko voi olla alkaen 4 prosenttia. Lainan korkoon vaikuttaa haettava lainasumma, laina-aika sekä hakijan tiedot. Kilpailuta lainat niin saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista näet myös yhdistelylainan koron.

Voiko yhdistää lainat, jos minulla on lainaa useammasta eri paikasta?

Kyllä, lainoja voi yhdistää eri lainanantajilta, mutta sinun tulee hakea uutta lainaa yhdistämistä varten ja maksaa vanhat lainat pois.

Miksi lainojen yhdistäminen on kannattavaa?

Kun lyhentää monta lainaa samanaikaisesti, tulee siinä samalla maksettua myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Kun yhdistät useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, maksat lainan kiinteät kulut vain yhdestä lainasta. Lainojen yhdistäminen tekee myös omasta talouden hallinnasta huomattavasti helpompaa, kuin muistettavana on monen lainan eräpäivän sijaan vain yhden lainan eräpäivä.

Miksi lainat kannattaa yhdistää VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, joka kilpailuttaa noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi. Saat siis yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja luotonantajien lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Voiko lainojen yhdistämisestä olla mitään haittaa?

Lainojen yhdistäminen voi olla haitallista, jos et tarkastele kaikkia kustannuksia huolellisesti. Vertaa lainoja ennen päätöksentekoa tarkoin. Valitse yhdistelylaina, jossa lainan korko on alhaisempi kuin nykyisissä lainoissasi.

Mistä halvin yhdistelylaina?

Täytä maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palvelussa niin kilpailutamme lainasi noin 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Henkilökohtaisia lainatarjouksia tarkastelemalla näet, mikä kilpailutuksessamme mukana oleva pankki tai rahoituslaitos pystyy tarjoamaan sinulle halvinta yhdistelylainaa tarvitsemasi määrän.

Lainojen yhdistäminen kokemuksia:

Olin aluksi epävarma siitä, kannattaisiko minun yhdistää useat pienet lainani yhdeksi isommaksi lainaksi. Käyttämällä VertaaLainaa.fi-palvelua, yhdistelylainan hakeminen oli helppoa ja sain useita tarjouksia eri pankeilta. Nyt maksan vähemmän korkoa ja lainan hallinnointi on huomattavasti yksinkertaisempaa.
Eeva, 35, Tampere
Olin yllättynyt siitä, kuinka moni pankki vastasi hakemukseeni VertaaLainaa.fi:n kautta. En tiennyt, että minulla oli niin monta vaihtoehtoa. Löysin erinomaisen tarjouksen, jonka avulla säästän nyt satasia kuukaudessa.
Sami, 28, Helsinki
Olen aiemmin käyttänyt muita lainavertailupalveluita, mutta pidin VertaaLainaa.fi:n käyttöliittymästä ja siitä, että palvelu oli maksuton. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos harkitsee lainojen yhdistämistä tai uuden lainan ottamista.
Liisa, 42, Oulu
Vaikka lopulta päädyinkin käyttämään omaa pankkiani lainan saamiseksi, arvostin sitä, että sain vertailtua eri pankkien tarjouksia helposti. Tiedän nyt, että sain parhaan mahdollisen diilin.
Joonas, 31, Espoo
Aloittaessani VertaaLainaa.fi:n käytön en ollut varma, mihin olin ryhtymässä. Mutta palvelun selkeys ja helppous tekivät koko prosessista vaivatonta. Olen nyt säästänyt huomattavasti kuluissa yhdistämällä vanhat lainani.
Petra, 29, Kuopio
VertaaLainaa.fi avasi silmäni näkemään, kuinka paljon voisin säästää lainojeni koroissa ja kuluissa. Palvelu oli nopea, ja sain useita lainatarjouksia muutamassa minuutissa.
Mikael, 37, Vantaa
Olen aina ajatellut, että lainavertailu olisi monimutkaista ja aikaa vievää. VertaaLainaa.fi muutti mielipiteeni täysin. Löysin itselleni parhaan lainan ilman stressiä ja ilman ylimääräistä paperisotaa.
Tomi, 26, Turku
Arvostan palveluita, jotka tekevät elämästäni helpompaa, ja VertaaLainaa.fi on yksi niistä. Selkeä hakuprosessi ja nopeat vastaukset pankeilta tekivät koko kokemuksesta miellyttävän.
Anniina, 40, Lahti
Olin skeptinen ensin, mutta päätin kokeilla. En ole katunut päätöstäni. VertaaLainaa.fi:n avulla löysin lainan, joka sopii elämäntilanteeseeni ja taloudellisiin tavoitteisiini.
Markus, 33, Rovaniemi
VertaaLainaa.fi
Logo