Lomalaina – Rahoita unelmiesi lomamatka

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Lomalainalla toteutat unelmiesi matkan

Ei ole laisinkaan tavatonta rahoittaa omaa lomaansa sopivan suuruisella lainalla. Toisinaan arjesta kuuluu saada ottaa irtiotto, eikä kuukausittain saatu palkka tai muu tulo riitä kattamaan sekä elämistä että lomailua. Aina ei vain pysty nipistämään palkasta rahaa säästöön, vaan kaikki menee arjen pyörittämiseen, harrastuksiin ja muihin kuluihin. Moni päättääkin hakea lainaa lomaa varten ja maksaa lainaa sitten takaisin kerran kuukaudessa sopivissa takaisinmaksuerissä. Tämä on ollut monelle lomalle lähtijälle selkein ja jopa ainoa tapa lähteä lomalle. Lomaan, kun saa nopeasti kulumaan rahaa muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin.

Ennen lomalle lähtöä onkin suositeltavaa kilpailuttaa laina, jos matkaa varten tarvitsee ulkopuolista rahoitusta.

Hae lomalainaa maksuttomalla lainahakemuksella:

 • 1000 – 60 000 euroa
 • ilman vakuuksia tai takausta
 • alkaen 4,19 prosentin korolla
 • 1 – 20 vuoden maksuajalla

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Lomalaina netistä

Lomalaina on helpointa ja nopeinta hakea suoraan verkosta. Haettavat lainasummat ovat 1000 eurosta alkaen ja lomalainaa voi hakea maksuttomalla lainahakemuksella juuri sen verran kuin lomallansa tarvitsee. Täyttämäsi ja lähettämäsi lainahakemus kilpailutetaan Vertaalainaa.fi kautta jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, mikä takaa että saat lainaa nopeasti kilpailukykyisillä lainan koroilla ja muilla kuluilla. Lainaa varten sinun ei myöskään tarvitse hankkia vakuuksia tai henkilötakausta, joten lomalainaa voi hakea yksin, vaikka reissuun lähtisi useampikin henkilö.

Lainaan saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta, mutta usein lomalainaan haettu laina-aika on 1 – 3 vuotta. Kun lomalainaa ottaa itselleen sopiva suuruisen summan tarpeeksi pitkällä maksuajalla, pysyvät lainan kuukausierät omaan talouteen nähden kohtuullisella tasolla. Laske täältä: Lainalaskuri, miten lomalainan suuruus ja sille valittu maksuaika vaikuttaa lainasi kuukausierään. Näin sinun on helpompi suunnitella lomabudjettia oman maksukykysi mukaan, sekä miettiä tarkemmin. Lomabudjettiin vaikuttaa oleellisesti perheen koko, loman kesto, haluttu hotellitaso ja matkakohde.

Lomalainaa netistä palvelumme kautta voit hakea 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lomabudjettisi määrittää lopulta, minkä verran haet lainaa. Ota lomalainan suunnittelussa huomioon lomamatkan hinta, kuten lennot, hotellimajoitus. Näiden lisäksi budjettiin on hyvä laskea ruokailut, ostokset, elämykset, taksi- tai bussimatkan sekä pieni hätävara, jos reissun päällä sattuu jotain yllättävää, joka nostaa kuluja.

lomalaina

Lomalaina joustavalla lainalla

Lomalaina voi olla jatkuva tililuotto, joka tarkoittaa että lainansaaja saa lainaan tietyn luottorajan minkä puitteissa hän voi nostaa lainaa käyttöönsä. Joustoluotossa lainan kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan, joten lainasta ei tarvitse maksaa mitään ellei sitä nosta. Joustoluotto onkin hyvä vararahasto lomamatkalla, jos lomaa varten on käytössä myös muuta rahaa. Joustoluotolta voi nostaa lainaa käyttöönsä vasta siinä vaiheessa, kun omat rahat loppuu. Monet ottavat joustoluoton ns. pahan päivän varalle, jos sattuu että lomalla oma budjetti yllättäen ylittyy ja tarvitseekin lisärahoituksen. Joustoluottoa maksetaan takaisin nostojen jälkeen kerran kuukaudessa vähintään minimilyhennyksin ja lyhennysten jälkeen lainaa vapautuu uudelleen käyttöön. Joustoluotolla olevan avoimen saldon voi maksaa myös kerralla pois.

Joustoluotto on kuin vapaasti henkilön käytössä oleva luottokortti. Joustoluottoon määritetään lainanhaun yhteydessä luottoraja, jonka puitteissa luottoa voi nostaa vapaaseen käyttöön. Usein luottoraja on noin 5000 – 10 000 euroa, mutta joissain joustoluotoissa luottorajaksi voidaan asettaan jopa 50 000 euroa. Luoton myöntämisen edellytyksenä ei ole takaajien saaminen tai vakuudet. Joustoluotto voidaan myöntää yksittäiselle henkilölle tietojen tarkistamisen jälkeen.

Joustoluoton saamiseen tarvittavat minimivaatimukset: 

 • 20 vuoden ikä
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset ja riittävät tulot
 • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa

 

Lomalainaksi vakuudeton kulutusluotto

Lomalainan voi hakea myös suoraan kertaluontoisesti tilille. Tällöin lomalainan rahoittajaksi kannattaa valita kulutusluotto. Kulutusluottoa voidaan myöntää ilman vakuuksia 1000 – 60.000 euroa, joten rahoituksella saa järjestettyä perheelleen ikimuistoisen matkan. Myönnetty kulutusluotto maksetaan tilille heti lainapäätöksen jälkeen ja myönnetyn lainan saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa sovituissa erissä, mutta tarvittaessa lainaa voi maksaa takaisin myös nopeammin ilman lisäkuluja. Kulutusluotto onkin suomalaisten suosituin rahoitustuote.

Lomalainaksi valittu kulutusluotto soveltuu hyvin monenlaiseen loman aikana. Lainalla voi maksaa koko matkan, mutta jos lomalle ei halua lähteä pelkän lainarahan varassa, voi matkan rahoittaa vain osittain lainalla. Keskimäärin viisi henkisen perheen loma tulee kustantamaan noin 3500 euroa, niin tästä summasta voi esimerkiksi 1000 euroa olla omia säästöjä ja lopulle 2500 eurolle voi hakea lomalainaa. Vertaa lainoja palvelussamme ja katso miten eri lainasummissa maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään. Näin osaat arvioida parhaiten, millaiseen lomalainaan taloudessanne on varaa.

LainasummaKuukausierä alkaen
lainaa 1000 €23,49 €/kk
lainaa 2000 €46,97 €/kk
lainaa 5000 €117,43 €/kk
lainaa 7000 €164,40 €/kk
lainaa 10 000 €234,85 €/kk

Lomalainan voi ottaa myös äkkilähtöä varten. Jos lomalle lähtö tulee nopeasti ilman sen tarkempaa suunnitelmaa tai säästöjä, voi lomalainalle olla tarvetta. Yleensä äkkilähdöt ovat huomattavasti edullisempia kuin normaalit matkat, joten pidemmän ja kalliimman loman saa äkkilähdöllä halvemmalla hinnalla. Tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää, jos siihen oman aikataulun puitteissa on mahdollista. Ellei omia säästöjä löydy nopeaa lomaa varten, voi tällöin ottaa lomalainan heti tilille ja maksaa lainaa takaisin loman jälkeen sopivissa takaisinmaksuerissä.

Kulutusluoton saamiseen vaikuttavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Säännölliset tulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa

 

Lomalaina kannattaa kilpailuttaa

Lomalainan ottaminen, kuin minkä tahansa muunkin lainan hakeminen vaatii pientä suunnittelua ja vertailua. Lainaa ei koskaan kannata ottaa ensimmäisestä vastaan tulevasta lainapaikasta, vaan aina on paikallaan lainan tarkempi vertailu. Tässä hakijan apuna toimii maksuton lainan kilpailutus- ja vertailupalvelu. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa jättämäsi lainahakemuksen hetkessä jopa 25 rahalaitoksen välillä eikä kilpailutuksessa mukana olevat pankit tai rahalaitokset vaadi lainaan vakuuksia tai takausta.  Lainahakemuksen täyttäminen tai lomalainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle koskaan mitään eikä lainatarjousten vastaanottaminen tarkoita, että joku lainoista olisi pakko hyväksyä.  Saat rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja päättää haluatko hyväksyä jonkun lainatarjouksista vai hylätä kaikki.

Lomalainan kilpailuttamisen avulla selvität nopeasti ja ilman suurempaa vaivaa, mistä löytyy juuri sinun tarpeisiisi sopiva ja edullinen lomalaina. Kun sopiva laina netistä on löytynyt, on seuraavaksi aika suunnata katseet kohti rentouttavaa lomaa.

 

Lomalainaa ilman vakuuksia

Lomalainan ottaminen voi olla erinomainen tapa rahoittaa unelmiesi loma. Lomalaina voi olla vakuudeton laina, jonka voi hakea yksittäinen henkilö. Lainan ottaminen ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että et tarvitse lainalle erillistä vakuutta, kuten esimerkiksi omaisuutta tai lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta. Sen sijaan lainanmyöntäjät arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuuden ja maksukyvyn ennen kuin myöntävät lainan. Luottokelpoisuusarvio perustuu yleensä hakijan tuloihin, menoihin ja maksuhistoriaan.

Lomalainojen summat ilman vakuuksia vaihtelevat yleensä 1000 – 60 000 euron välillä. Laina-aika voi olla 1 – 15 vuotta. Lainan korko ilman vakuuksia voi olla hieman korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa, mutta voit silti löytää kohtuuhintaisen lainan, kun vertailet eri lainatarjouksia.

Lomalainan hakeminen ilman vakuuksia on helppoa ja nopeaa. Voit hakea lainaa maksuttomalla lainahakemuksella, ja voit saada lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Jos saat hyväksytyn lainapäätöksen, rahat siirretään yleensä tilillesi muutamassa päivässä.

Lomalainan ottaminen ilman vakuuksia voi olla erinomainen tapa rahoittaa loma ilman, että sinun tarvitsee käyttää säästöjäsi tai hankkia vakuuksia lomalainallesi. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainaehtosi huolellisesti ja varmistaa, että voit maksaa lainan takaisin ilman taloudellista rasitusta. Lomalainojen vertailu VertaaLainaa.fi-palvelussa voi auttaa sinua löytämään sopivan ja edullisen lainan ilman vakuuksia.

 

Lomalaina yhteishakijan kanssa

Lomalainan ottaminen yhteishakijan kanssa voi olla hyvä ratkaisu, jos haluat varmistaa, että saat varmemmin myönteisen lainapäätöksen tai haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Lomalaina yhteishakijan kanssa tarkoittaa sitä, että haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, joka on valmis vastaamaan lainan takaisinmaksusta kanssasi. Yleensä yhteishakija on avo-tai aviopuoliso, ystävä tai sukulainen. Lomalainan kohdalla rinnakkaishakija on melko varmasti henkilö, joka lähtee lomalle sinun kanssasi.

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, koska lainanmyöntäjät tarkastelevat usein tarkasti hakijoiden luottokelpoisuutta ja maksukykyä. Yhteishakijan käyttäminen voi lisätä lainanmyöntäjän luottamusta hakijoihin, jos toinen hakijoista on esimerkiksi vakituisessa työsuhteessa ja toisella hakijalla on esimerkiksi hyvä luottokelpoisuus.

Lomalainan hakeminen yhteishakijan kanssa voi myös helpottaa takaisinmaksua, koska kahden henkilön tulot ja menot lasketaan yhteen. Tämä voi auttaa sinua saamaan suuremman lainan tai pidemmän laina-ajan. Yhteishakijan kanssa hakeminen voi myös auttaa vähentämään lainan kustannuksia, koska kahden henkilön tulot voivat olla suuremmat kuin yhden henkilön tulot.

Yhteishakijan kanssa hakeminen on helppoa. Sinun ja yhteishakijan tulee täyttää hakulomake yhdessä VertaaLainaa.fi palvelussa. Lainanmyöntäjät arvioivat hakemuksen ja antavat mahdolliset lainatarjoukset jo muutamassa minuutissa.

 

Kuinka vertailla lomalainoja VertaaLainaa.fi palvelussa?

Lomalainan ottaminen voi olla hyödyllistä silloin, kun haluat lähteä lomalle. Lomalainojen lainavertailu on kuitenkin tärkeä osa lainan ottamista ja voi auttaa sinua löytämään sopivan lainatarjouksen, joka vastaa tarpeitasi ja taloudellista tilannettasi. VertaaLainaa.fi on luotettava lainavertailusivusto, joka auttaa sinua vertailemaan eri lomalainoja ilman, että siihen kuluisi paljon aikaa. Aloita lomalainojen vertailu nyt, niin voit löytää sopivan lomalainan vain muutamassa minuutissa.

Ota seuraavat asiat huomioon, kun lähdet kilpailuttamaan lomalainaa: 

Ennen kuin aloitat lomalainojen vertailun, sinun on selvitettävä, kuinka paljon rahaa tarvitset lainaa loman rahoittamiseen. Mieti myös, kuinka pitkän ajanjakson aiot maksaa lainaa takaisin. Tämä auttaa sinua valitsemaan sopivan lainasumman.

Kun olet selvittänyt tarvitsemasi lainamäärän ja takaisinmaksuajan, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen VertaaLainaa.fi-palvelussa. Laina kilpailutetaan lainantarjoajan kesken heti ja voit päästä nopeasti vertailemaan lainatarjouksia.  Henkilökohtaisista lainatarjouksista voit vertailla muun muassa pankkien ja luotonantajien korkoja ja muita kustannuksia.

Korko ei ole ainoa tärkeä tekijä lainan vertailussa. Sinun tulee myös tutkia lainaehtoja ja erityisesti lainan takaisinmaksuehtoja. Kun olet tutkinut eri lomalainojen ehdot ja kustannukset, voit valita sopivan lainan. Valitse laina, jonka kustannukset ovat kohtuulliset ja joka tarjoaa sinulle joustavia takaisinmaksuehtoja.  Hyväksyttyäsi lainapäätöksen, laina siirretään tilillesi yleensä samana päivänä tai muutaman päivän kuluessa.

Tämän jälkeen voit aloittaa varsinaisen loman suunnittelun!

 

Lomalainan takaisinmaksu

Lomalainan ottaminen voi olla houkuttelevaa silloin, kun haluat rahoittaa unelmiesi loman ilman, että joutuisit käyttämään kaikkia säästöjäsi. Lomalainan takaisinmaksu on kuitenkin tärkeä osa lainan ottamista, joten sinun tulee harkita tarkasti, miten pystyt takaisinmaksamaan lainan ilman, että se aiheuttaa sinulle taloudellista rasitusta.

Lomalainojen takaisinmaksuaika vaihtelee yleensä 1-15 vuoden välillä. Laina-aika määrittelee sen, kuinka monta kuukausierää sinun tulee maksaa lainaa takaisin. Valitse laina-aika, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa yleensä suurempaa kuukausierää, mutta lyhyempi laina-aika myös säästää korkokuluissa.

Lomalainan takaisinmaksun suunnittelu alkaa kuukausierän määrittämisestä. Kuukausierä koostuu lainan takaisinmaksusta ja korkokuluista. Voit käyttää VertaaLainaa.fi palvelun lainalaskuria auttamaan sinua laskemaan kuukausierän määrän.

Kun olet määrittänyt kuukausierän voit pyytää henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi, joista näet lainan kuukausierät, lainan todellisen vuosikoron sekä lainan muut perustiedot.

 

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa lomalainat

VertaaLainaa.fi on lainojen vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään edullisen lainatarjouksen. Kilpailuta laina yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kattavaan lainavertailuun.

VertaaLainaa.fi-palvelun käyttö on ilmaista ja se on suunnattu kaikille, jotka etsivät sopivaa lainaa. Palvelun käyttö on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi lainamäärä, laina-aika ja perustiedot itsestäsi maksuttomaan lainahakemukseen, ja saat lainatarjoukset heti nähtäville.

VertaaLainaa.fi-palvelun avulla voit kilpailuttaa lomalainat yhdellä hakemuksella. Sen sijaan, että hakisit lomalainaa useammasta eri paikasta, voit syöttää lainahakemuksesi VertaaLainaa.fi-palveluun, ja palvelu etsii sinulle edullisimmat lainatarjoukset, jos hakukriteereiden osalta on mahdollista. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse täyttää useita eri hakemuksia.

Lomalaina


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Näin kilpailutat lomalainan VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Lomalaina voi houkutella , kun haluat rahoittaa unelmiesi loman suuremmalla lainasummalla heti. Lomalainojen korot ja kustannukset vaihtelevat kuitenkin suuresti, joten on tärkeää vertailla eri lainoja ja löytää edullinen laina, jotta lainan takaisinmaksu loman jälkeen sujuisi ilman ongelmia. VertaaLainaa.fi-palvelu on oiva työkalu lomalainojen vertailuun.

Täytä lainahakemus huolellisesti VertaaLainaa.fi palvelussa niin lomalainasi kilpailutetaan heti useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Tarkista, että kaikki tiedot lainahakemuksessa ovat oikein ja varmista, että olet antanut kaikki tarvittavat tiedot. Tämä nopeuttaa lainan käsittelyä ja lisää mahdollisuuksia saada useita lainatarjouksia.

Vertaa saamiasi lomalainatarjouksia toisiinsa. Kiinnitä huomiota lomalainan todelliseen vuosikorkoon, lainasummaan, laina-aikaan sekä muihin ehtoihin. Valitse lomalaina, jossa on alhaisin lainan korko ja joustavimmat lainaehdot.

Lainavertailun avulla sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää edullinen lomalaina. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä lomalainasta:

Mikä on lomalaina?

Lomalaina on laina, jota voi hakea rahoittamaan lomamatkan kustannuksia. Lomalainaa voi hakea joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana.

Mistä voi hakea lomalainaa?

Lomalainaa voi hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Lainankilpailutuspalvelu kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen VertaaLainaa-palvelussa on maksutonta.

Kuinka paljon lomalainaa voi hakea?

Lomalainaa voi hakea 1000 – 60 000 euroa. Lainan määrä ja takaisinmaksuaika riippuvat kuitenkin lainanmyöntäjästä ja hakijan taloudellisesta tilanteesta.

Mikä on vakuudeton lomalaina?

Vakuudeton lomalaina tarkoittaa sitä, että lainalle ei tarvita erillistä vakuutta tai henkilötakausta. Lainanmyöntäjä arvioi hakijan luottokelpoisuutta ja maksukykyä ennen lainan myöntämistä.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on korkoprosentti, jonka lainanottaja maksaa lainanmyöntäjälle lainan käytöstä. Korko voi vaihdella lainanmyöntäjästä ja hakijan taloudellisesta tilanteesta riippuen. Vakuudettoman lomalainan korko on väliltä 4 – 20 prosenttia.

Kuka voi hakea lomalainaa?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 18 -vuotias Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Henkilöllä ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset tulot joko palkkatyöstä tai eläkkeestä. Lomalainan hakeminen palvelumme kautta sopii kaikille täysi-ikäisille henkilölle. Hae lainaa maksuttomalla lainahakemuksella, vertaa lainat ja valitse sinulle sopivin lomalaina.

Miksi lomalaina kannattaa kilpailuttaa?

Lomalainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä, jotta tiedät, mistä saat lomalainaa mahdollisimman pienellä korolla. Lainan korko voi heitellä eri lainantarjoajien välillä 4 prosentista jopa 20 prosenttiin. VertaaLainaa.fi palvelussa sinun tarvitse täyttää vain yksi lainahakemus joka kilpailutetaan puolestasi yli 25 pankin ja lainantarjoajan välillä. Kun laina kilpailutetaan monen eri lainantarjoajan kesken, pääset nopeasti vertailemaan lainoja lainakoron, maksuajan, laina-ajan sekä lainaehtojen perusteella. Näin saat selville, mistä löytyy sinulle edullisin lomalaina.

Mistä pienituloinen voi saada lomalainaa?

Useat lainantarjoajista myöntävät lainaa pienituloiselle, jos henkilö saa säännöllisiä tuloja vuodessa vähintään 7200 euroa. Lomalainaa haetaan usein juuri silloin, kun omat tulot eivät pelkästään riitä loman toteuttamiseen. Lomalainaa voi saada pienillä tuloilla ja lainaa on joustava maksaa maksusuunnitelman mukaisesti kerran kuukaudessa. Näin pienistä tuloista ei tarvitse laittaa suurta summaa kerralla lomamatkaan. Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi kautta niin lainahakemus tavoittaa useita pankkeja, jotka voivat tarjota lainaa vähätuloiselle.

Miten nopeasti lomalaina maksetaan tilille?

Täytä palvelumme maksuton lainahakemus, niin me kilpailutamme lainat puolestasi. Kun olemme kilpailuttaneet yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta, toimitamme heidän antamat lainatarjoukset sinun vertailtavaksesi. Tässä kohtaa sinulla on kulunut aikaa arviolta 10 minuuttia. Kun olet tutustunut lainatarjouksiin, saat päättää hyväksytkö jonkun lainatarjouksista vai jatkatko vielä lomalainan etsintää. Jos päädyt valitsemaan lainan, saat heti tarvittavat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Useissa pankeissa ja rahalaitoksissa onnistuu sähköinen allekirjoittaminen, mikä nopeuttaa lainaprosessia. Kun kaikki on kunnossa ja hoidettu, laina maksetaan tilille heti. Keskimäärin laina pystytään maksamaan lainanhakijan tilille jo saman päivän aikana lainahakemuksen lähettämisestä.

Miksi lomalainaa kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa?

Yhteishakijan kanssa hakeminen voi parantaa mahdollisuuksia saada lainaa, koska lainanmyöntäjä arvioi kahden henkilön taloudellista tilannetta hakemusta käsiteltäessä. Yhteishakijan käyttäminen voi myös mahdollistaa suuremman lainan määrän ja pidemmän takaisinmaksuajan.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo