Hae lainaa ulkomailta

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Hae lainaa ulkomailta

VertaaLainaa- palvelu kilpailuttaa puolestasi useat suomalaiset sekä ulkomaalaiset pankit. Kun tarvitset lainaa nopeasti ilman vakuuksia tai takausta, anna palvelumme etsiä sinulle sopivia lainavaihtoehtoja. Kilpailutamme lainasi hetkessä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken ja voit päästä nopeasti vertailemaan henkilökohtaisia lainatarjouksia. Vertailemalla lainoja voit saada selville, millä korolla voit saada vakuudetonta lainaa ja kannattaako laina ottaa ulkomaisesta pankista vai suomalaisesta pankista.

Palvelumme kautta voit saada lainaa ulkomailta netistä kotisohvaltasi käsin turvallisesti ja nopeasti. Kilpailutamme lainat pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa Suomen kansalaisille tai Suomessa pysyvästi asuville henkilöille.

Täytä ilmainen lainahakemus jo tänään, niin voit saada lainat vertailtavaksesi. Lainahakemuksen täyttäminen sekä lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle täysin maksutonta. Sähköinen lainaprosessi takaa lainahakemuksen nopean käsittelyn ja lainan siirtymisen heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Lainaa ulkomailta:

 • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
 • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
 • Alkaen 4,19 % korolla


Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Lainan kilpailutuksessa on mukana ruotsalaisia pankkeja, virolaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta.

Hakeaksesi lainaa ulkomailta sinun ei tarvitse lähteä etsimään sopivaa lainantarjoajaa kauempaa, vaan voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen kotona. Kilpailutamme lainan heti kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien lainantarjoajien kesken ja saat tiedon, voimmeko löytää sinulle edullista lainaa ulkomailta. Koska kilpailu asiakkaista on kovaa, pyrkii jokainen luotonmyöntäjä tekemään hakijalle usein kilpailukykyisen lainatarjouksen, mutta lopulta sinä päätät, minkä lainan haluat hyväksyä vai hylkäätkö kaikki tulleet tarjoukset. Kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia pankkeja tai rahoituslaitoksia, mutta mukana on suuri joukko kotimaisia pankkeja sekä ulkomaalaisia pankkeja.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

 1. Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun saakka
 2. Henkilökohtaiset lainatarjoukset välitetään sinulle muutamassa minuutissa
 3. Vertaa lainatarjouksia ja valitse sopivin laina

Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa lainasi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä täysin ilmaiseksi. Mukana kilpailutuksessa on ulkomaalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta.  

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ja luotonantajat

Lainaa Norjasta

Suomessa toimii useita ulkomaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät vakuudetonta lainaa 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Tunnetuimpia ulkomaalaisia toimijoita Suomessa ovat norjalaiset pankit – Bank Norwegian, Instabank sekä Komplett Bank. Lainaa Norjasta voi saada hyvinkin kilpailukykyisellä korolla, joten lainan kilpailuttaminen usean eri pankin välillä kannattaa. Suurempaan vakuudettomaan lainaan tarvitaan korkeampi tulotaso ja vähintään 23 vuoden ikä, mutta jos taloudellinen tilanne on kunnossa, voi lainaa ulkomailta saada kilpailukykyisellä korolla.

Digitalisaation kehittymisen myötä yhä useammat suomalaiset ottavat lainaa ulkomailta, koska erot suomalaisiin pankkeihin ovat kaventuneet. Lainaa ulkomailta saa usein hyvin nopeasti sähköisten järjestelmien ansiosta ja koska suurin osa ulkomaalaisista pankeista toimii Suomessa ainoastaan nettipankkina, on lainankäsittelyajat hyvin lyhyet. Parhaassa tapauksessa voit saada lainaa ulkomaalaisesta pankista alle tunnissa.

Lainaa Ruotsista

Ruotsalaisista pankeista lainaa voi hakea yli 20 vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot. Suomessa toimii useampi ruotsalainen luotonmyöntäjä ja näistä kuluttajille tunnetuimpia ovat Resurs Bank, Collector Bank, Nordax Bank sekä Svea. Osa suomalaisista on jo varmasti käyttänytkin ruotsalaisia rahoituspuolen tuotteita, kuten Nordnet AB, joka on osake- ja rahastovälitykseen keskittynyt palvelu.

Lainaa Ruotsista suomalaiselle voidaan myöntää keskimäärin 1000 – 60 000 euroa. Lainan takaisinmaksu vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta. Suomalaisiin pankkeihin verraten, useat ruotsalaiset pankit ja rahoituslaitoksen vaativat lainan myöntämisen ehtona hakijalta tiettyä minimitulorajaa kuukautta tai vuotta kohden, joka voi olla esimerkiksi 1300 euron kuukausitulot palkkatyöstä tai eläkkeestä.

Lainaa Virosta

Lainaa Virosta on Suomessa voinut saada jo parin vuosikymmenen ajan. Menneinä vuosina Suomessa toimi useita kymmeniä virolaisia rahoituslaitoksia, mutta Suomen tiukentuneet lainsäädännön vuoksi Suomen lainamarkkinoilta ovat poistuneet kalliit vakuudettomat pikavipit. Tällä hetkellä Suomessa toimii muun muassa kaksi varsin luotettavaa virolaista luotonmyöntäjää- Bondora sekä BigBank.

Lainaa Virosta voi saada alkaen 500 euroa, mikä on huomattavasti pienempi lainasumma kuin esimeriksi norjalaisen Bank Norwegianin tajoama kulutusluotto, jossa lainasummat lähtee alkaen 1000 eurosta. Jos tarvitset maltilliselle lainan korolla olevaa pientä lainaa, kannattaa harkita lainaa Virosta, josta voit saada lainaa 500 euroa ja siitä ylöspäin ilman takaajia tai vakuuksia.

 

Lainaa ulkomailta jopa 60 000 euroon saakka

Suomessa toimivat ulkomaalaiset pankit ovat hyvin suosittuja tapoja hakea lainaa netistä. Lainan ottaminen ulkomaalaisesta pankista kauttamme on selkeää, koska kilpailutuksessa ovat mukana vain pankit ja rahoituslaitokset jotka noudattavat lakia ja asetuksia.

Ulkomaalaisissa pankeissa lainan korko on maltillisella tasolla ja luottolaitokset tarjoavat asiakkailleen hyvin monipuolisesti erilaisia rahoitustuotteita, luottokorttivaihtoehtoja sekä säästötilejä. Voit saada vakuudetonta lainaa ulkomailta hyvin kilpailukykyisellä korolla. Kilpailuta laina, niin voit päästä vertailemaan lainatarjouksia kotimaan pankkien sekä ulkomaalaisten pankkien kesken.

Kun haet lainaa ulkomailta saat käyttää lainanhaussa digitaalisia palveluita, jotka mahdollistavat lainaprosessin nopean käsittelyn sekä lainan siirtymisen heti tilille. Lainaa ulkomailta voit hakea suurempiakin summia ilman takaajia tai vakuuksia. Laina-ajat ovat myös sopivan pituisia suhteessa lainasummaan.

Hae lainaa ulkomailta 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla. 

 

Lainaa ulkomailta suomalaiselle

Suomen kansalainen voi saada lainaa ulkomailta, jos lainanhakijan luottotiedot ovat kunnossa, hänellä on tarpeeksi korkea ikä ja säännölliset tulot. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla ulkomaalaisen pankin antamien ohjeiden mukaan. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan lainansaajan tilille viipymättä, viimeistään 1 – 3 pankkipäivän kuluessa. Lainatarjoukset ja lainasopimukset on luotettavissa suomenkielellä.

Lainaa ulkomailta voi saada:

 • Vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö
 • Henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hän asuu pysyvästi Suomessa
 • Henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset VertaaLainaa- palvelun kautta. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Mukana myös ulkomaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. 

 

Miksi kannattaa harkita ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksia?

Ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksen harkitseminen lainaa hakiessa voi avata uusia lainavaihtoehtoja ja mahdollistaa edullisemmat ja joustavammat lainaratkaisut. Ulkomaiset lainantarjoajat voivat tarjota edullisempia korkoja ja kulurakenteita, joustavampia lainaehtoja ja laajemman valikoiman lainatuotteita kuin suomalaiset pankit. Lisäksi mahdollisuus vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia auttaa löytämään parhaan ja sopivimman lainaratkaisun. On kuitenkin tärkeää tutustua huolellisesti kaikkiin lainaehtoihin ja kustannuksiin ennen ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksen hyväksymistä.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Vertaa lainoja – Kilpailuta ulkomaalaiset ja suomalaiset pankit

Lainojen kilpailutus on tärkeä osa rahoituksen suunnittelua, sillä se auttaa löytämään sopivan mahdollisen lainaratkaisun. Kun kilpailutat lainan, kannattaa ottaa huomioon sekä suomalaiset että ulkomaiset pankit.

Kilpailuttamalla sekä suomalaiset että ulkomaiset lainantarjoajat, voit löytää itsellesi parhaan ja edullisimman lainaratkaisun. Ulkomaiset lainantarjoajat voivat tarjota kilpailukykyisempiä korkoja ja lainaehtoja verrattuna suomalaisiin pankkeihin. Lisäksi ulkomaisilla lainantarjoajilla voi olla laajempi valikoima lainatuotteita, jolloin voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Miten vertailla lainoja VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi on ilmainen lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua lainan kilpailuttamisessa ja lainavertailussa. VertaaLainaa.fi palvelussa voit vertailla eri lainantarjoajien lainoja, korkoja ja kuluja.

 1. Syötä haluamasi lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen ja lisää muut tiedot
 2. Palvelu kilpailuttaa hakemuksesi eri lainantarjoajien kesken
 3. Voit saada vertailtavaksesi eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

 

Hae lainaa ulkomailta ilman takaajia tai vakuuksia

Vakuudeton laina on lainatuote, jota voit hakea ilman vakuuksia. Vakuudettomia lainoja myöntävät useat rahoituslaitokset ja niitä voi hakea niin pankkien kuin muidenkin rahoituslaitosten kautta suomalaisesta tai ulkomaalaisesta pankista.

Vakuudeton laina voi auttaa sinua yllättävien kustannusten kattamisessa, kuten auton korjauksessa tai terveyskuluihin liittyvissä kustannuksissa. Jos sinulla ei ole säästöjä tai muita varoja käytettävissä, vakuudeton laina voi auttaa sinua selviytymään odottamattomista kuluista.

Vakuudeton laina voi auttaa sinua myös yhdistämään pieniä lainoja, kuten luottokorttivelkaa tai esimerkiksi pikavippejä yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen taloudellisesta tilanteestasi, vähentää stressiä ja tehdä takaisinmaksun hallinnasta helpompaa.

Jos haluat ostaa suuremman tuotteen, kuten auton ulkomailta tai Suomesta, vakuudeton laina voi auttaa sinua rahoittamaan hankinnan. Huomioi kuitenkin, että suurempien hankintojen rahoittaminen voi nostaa takaisinmaksun kokonaiskustannuksia.

Vakuudeton laina voi auttaa sinua myös rahoittamaan matkan tai loman, jos sinulla ei ole riittävästi säästöjä. Huomioi kuitenkin, että matkustamisen rahoittaminen lainalla voi nostaa takaisinmaksun kokonaiskustannuksia ja pitkä takaisinmaksuaika voi lisätä matkan kokonaiskustannuksia.

 

Finanssivalvonta valvoo ulkomaalaisia pankkeja, jotka toimivat Suomessa

Finanssivalvonta valvoo ulkomaalaisia pankkeja, jotka toimivat Suomessa, mutta valvonta tapahtuu yhteistyössä muiden maiden finanssivalvontaviranomaisten kanssa. Usein pankin kotimaan valvontaviranomainen on päävastuussa pankin valvonnasta, mutta finanssivalvonta osallistuu valvontaan siltä osin kuin pankki toimii Suomessa.

EU-alueella toimivien pankkien valvonta perustuu yhteisiin EU-sääntöihin ja sopimuksiin, joiden avulla pyritään yhdenmukaistamaan valvontaa ja edistämään yhteistyötä eri maiden välillä. Näin ollen ulkomaalaiset pankit voivat toimia Suomessa joko haarakonttoreina tai tytäryhtiöinä. Haarakonttoreiden valvonta on usein enemmän kotimaan viranomaisten vastuulla, kun taas tytäryhtiöt rekisteröidään Suomessa, ja niiden valvonta on tiiviimmin finanssivalvonnan käsissä.

Finanssivalvonta valvoo, kuinka hyvin ulkomaalaiset pankit noudattavat Suomen lainsäädäntöä, sääntöjä ja määräyksiä sekä kuinka ne hallitsevat riskejä Suomessa. Finanssivalvonta myös seuraa sitä, miten ulkomaalaiset pankit suojaavat Suomessa toimivien sijoittajien ja kuluttajien oikeuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa ulkomailta

Kuka voi hakea lainaa ulkomailta?

Lainaa ulkomailta voi hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset ja riittävät tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Osa pankeista vaatii lainanhakijalle korkeampaa ikää, joka saattaa olla 23 vuotta. Suoraan ulkomaalaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa, mutta voit hakea lainaa ulkomaalaisesta pankista, jolla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko ulkomaalaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voit varmistaa, että kyseessä on edullinen laina, sinulle sopivilla lainaehdoilla. Kilpailuta laina VertaaLainaa- palvelun kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle sopivaa lainaa. Mukana kilpailutuksessa on pankkeja Norjasta, Suomesta, Virosta ja Ruotsista.

Voiko suomalainen hakea lainaa ulkomailta?

Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa ulkomaalaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa. Hae lainaa ulkomailta palvelumme kautta, niin kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken.

Mitä ulkomaalaisia pankkeja Suomessa toimii?

Suomessa toimii useampi ulkomaalaisia pankki, kuten esimerkiksi Bank Norwegian, Instabank, Komplett Bank, BigBank sekä Resurs Bank.

Myönnetäänkö vakuudetonta lainaa ulkomailta?

Kyllä. Kilpailutamme lainan pankeilla ja rahoituslaitoksilla, jotka myöntävät lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Mukana kilpailutuksessa on myös useita ulkomaalaisia pankkeja Ruotsista, Virosta ja Norjasta.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee eri lainantarjoajien kesken. Kilpailuta laina VertaaLainaa-palvelun kautta, niin näet millä korolla sinulle voidaan myöntää lainaa ulkomailta.

Paljonko voin saada lainaa ulkomailta?

Vakuudetonta lainaa ulkomailta voit saada 1000 – 60 000 euroa. Hae lainaa VertaaLainaa.fi kautta, niin laina kilpailutetaan useiden lainantarjoajien kesken, jotka toimivat Suomessa sekä ulkomailla.

Mikä on laina-aika ulkomaalaisessa lainassa?

Lainaan voit saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

VertaaLainaa.fi
Logo