Lainaa Virosta

  • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
  • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
  • Lainan korot alkaen 4%
  • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Hae lainaa Virosta nopeasti ja turvallisesti

Suomen kansalainen voi hakea lainaa Virosta verkkopankkitunnuksillaan, vaikka kyseessä olisi virolainen pankki. Lainaaminen pankkitunnuksilla onnistuu silloin, jos Virossa toimiva pankki on laajentanut toimintaansa Suomeen. Pankit Suomessa tarjoavat lainaa Suomen kansalaisille, mutta suomalainen lainanhakija voi hakea lainaa myös muun muassa Virosta.

Hakeaksesi lainaa Virosta sinun ei siis tarvitse lähteä käymään laina-asioissa Viron puolella, vaan voit hoitaa lainanhaun Suomesta käsin. Lainanhaku virolaiselta pankilta tai rahoituslaitokselta on helppoa ja turvallista, koska sähköisen järjestelmän avulla niin hakemus kuin rahat liikkuvat nopeasti. Lainaprosessi on hyvin automatisoitu, joten lainahakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada pian lainatarjoukset katsottavaksesi. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen, lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla tunnistautumalla ja rahat siirtyvät tilillesi heti.

Kilpailuta laina silloin kun sinulle parhaiten sopii, lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina.

Mikäli haet lainaa virolaisesta pankista, joka kuuluu AVI:n luotonantajarekisteriin varmistat, että saat lainaa luotettavasti ja suomenkielisellä lainahakemuksella ja lainaehdoilla.

Lainaa Virosta:

  • Lainaa 1000 – 60 000 euroa
  • 1 – 15 vuoden laina-ajalla
  • Alkaen 4,19 % korolla


Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

 

Kilpailutamme lainasi useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken

Lainavertailupalvelussamme on mukana useita suomalaisia ja Suomessa toimivia pankkeja sekä rahoituslaitoksia. Emme halua mitenkään eritellä pankkeja tai rahalaitoksia paremmuusjärjestykseen, vaan kilpailuttamalla lainasi palvelumme kautta, kilpailutamme sen kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien lainanmyöntäjien kesken. Tällä tavoin varmistamme, että jokainen mukana oleva rahoituslaitos voi antaa oman lainatarjouksensa lainaehtojensa mukaisesti ja sinä saat vertailtavaksesi mahdollisimman monta lainatarjousta. Palvelumme kautta voit hakea lainaa ulkomailta tai kotimaasta. Lainan kilpailutuksessa on mukana virolaisia pankkeja, ruotsalaisia pankkeja, norjalaisia pankkeja sekä pankkeja Suomesta.

Näin pyydät maksuttomat lainatarjoukset:

  1. Täytä lainahakemus huolellisesti
  2. Voit saada lainatarjoukset hetkessä
  3. Vertaa lainoja ja valitse sopivin laina
Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa lainasi maksutta yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Mukana on myös virolaisia rahalaitoksia, jotka kuuluvat AVI:n luotonantajarekisteriin. 
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

Suomesta löytyy pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka toimivat useammassa maassa, kuten Virossa, Norjassa ja Ruotsissa. Jokaisen suomalaisen pankin sekä Suomessa toimivat ulkomaalaisen rahoituslaitoksen tulee olla rekisteröityneenä Suomen Aluehallintoviraston luotonantorekisteriin. Osa virolaisista pankeista toimii kyllä Suomessa, mutta ne on rekisteröity Viron aluehallintarekisteriin. Suomen Pankki ylläpitää rahalaitoslistaa. Rahalaitos listasta voi tarkistaa Suomessa toimivat rahalaitokset, muut luottolaitokset sekä rahamarkkinarahastot. Listassa ei ole vertaislainapalveluita, joissa lainan myöntää yksityishenkilöt.

 

Suomessa toimivat virolaiset lainantarjoajat

Bondora on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään. Bondoran lainatuote on vertaislaina, jossa useat lainoista rahoitetaan yksityisten henkilöiden tekemillä sijoituksilla joukkorahoituksen tapaan. Vertaislainaaminen on ollut jo kauan hyvä tapa sijoittaa varojaan ja samalla sijoittaja pystyy tarjoamaan lainaa henkilölle, joka sitä tarvitsee. Bondora lainaa voi saada 500 – 10 000 euroa, 3 kuukauden – 5 vuoden maksuajalla. Lainalle et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Bondora laina on suuruudeltaan melko pieni verrattuna monen muun lainantarjoajan tarjoamaan lainaan, mutta toisaalta juuri sopiva, jos lainaa tarvitsee melko pienen summan nopeaan lainatarpeeseen.

BigBank on myöntänyt lainoja jo yli kolmenkymmen vuoden ajan. Poikkeuksellisen pitkä aika lainamarkkinoilla kuvastaa sitä, että pankin toiminta on vakavaraisella ja terveellä pohjalla. BigBankin toiminta on laajentunut vuosien saatossa ja tällä hetkellä pankki tarjoaa palvelujaan jopa yhdeksässä eri maassa; Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Bulgariassa, Saksassa, Itävallassa ja Alankomaissa. BigBankin tarjoama laina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi saada hyvin monenlaiseen eri rahoitusratkaisuun. Alunperin toimintansa Virosta aloittanut pankki myöntää lainoja muun muassa auton ostoon, remonttikuluihin, lomamatkaan ja lainojen yhdistämistä varten. Lainaa voidaan myöntää jopa 50 000 euroa, 2 – 10 vuoden maksuajalla.

 

Lainaa Virosta jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia

VertaaLainaa kilpailuttaa lainan useiden lainantarjoajien kesken. Palvelun kautta voit hakea lainaa helposti Virosta maksuttomalla lainahakemuksella jopa 60 000 euroon saakka ilman takaajia tai vakuuksia. Lainahakemuksen kilpailuttaminen tapahtuu sähköisesti, joten haet lainaa netistä, jolloin hakemusprosessi on hyvin nopea ja tehokas. Kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoituslaitoksen, jolloin mukana kilpailutuksessa on pankkeja Virosta, Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

Useat lainanmyöntäjät tarjoavat lainaa jopa 60 000 euroon saakka ja niin on myös virolaisten lainantarjoajien kohdalla. Voit saada vakuudetonta lainaa Virosta 1000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman mukaan ja on väliltä 1 – 15 vuotta.

Hae lainaa Virosta ja monesta muusta maasta maksuttomalla lainahakemuksella ja katso, mistä voit saada lainaa edullisimmin.

 

Miksi lainaa Virosta?

Virolaisilla pankeilla voi olla joitakin etuja suomalaisiin pankkeihin verrattuna tietyissä tilanteissa, ja jotkut kuluttajat voivat pitää niitä parempina tietyin perustein.

Virolaiset pankit voivat olla innovatiivisempia ja joustavampia palvelumalleissaan ja tuotevalikoimassaan, mikä voi tehdä niistä houkuttelevampia asiakkaille, jotka etsivät moderneja ja käyttäjäystävällisiä pankkipalveluita. Joissakin tapauksissa virolaiset pankit voivat myös tarjota palveluitaan alhaisemmilla kuluilla ja komissioilla kuin suomalaiset pankit.

Virolaiset pankit saattavat tarjota kilpailukykyisempiä korkotasoa ja sijoitustuotteita, jotka voivat olla houkuttelevampia sijoittajille ja tallettajille. Virolaiset pankit voivat olla lisäksi kansainvälisempiä ja tarjota palveluita useilla eri kielillä ja valuutoilla, mikä voi olla etu niille, jotka harjoittavat kansainvälistä liiketoimintaa.

 

Lainaa Virosta suomalaiselle

Suomalainen voi saada lainaa Virosta, jos virolainen pankki on laajentanut toimintaansa Suomeen. Tällöin Suomen kansalainen voi hakea lainaa virolaisesta pankista pankkitunnuksillaan. Henkilökorttia, ajokorttia tai passia ei tarvita, koska lainasopimus allekirjoitetaan sähköisistä henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainaa ilman luottotietoja ei voi saada yhtään sen heppoisemmin perustein ulkomaalaisesta pankista kuin Suomestakaan. Lainahakemuksen yhteydessä pankit tarkistavat lainanhakijan luottotiedot, maksuvaran sekä muut lainanmyöntämiseen vaadittavat ehdot.

Lainanhakija tulee täyttää ehdot, jotka pätevät kaikkien lainojen kohdalla – hakijan tulee olla vähintään 18 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky lainan takaisinmaksuun.


VertaaLainaa.fi mediassa:

Iltalehti

MTV3

Inarilainen

Autotalli.com

Enontekiön sanomat

Kittilälehti

Kotikulmilta

Pietarsaaren Sanomat

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Ylä-Kainuu

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Lainaa Virosta – miksi kannattaa harkita ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksia?

Kun haet lainaa, voit harkita myös ulkomaisen rahoituslaitoksen tarjouksia. Yksi suosittu kohde on Viro, jossa toimii useita lainantarjoajia, jotka tarjoavat kilpailukykyisiä lainatuotteita.

Edullisemmat korot ja kulut – Viron lainantarjoajat voivat tarjota edullisempia korkoja ja kuluja verrattuna suomalaisiin pankkeihin. Tämä johtuu muun muassa siitä, että Viron lainamarkkinoilla on enemmän kilpailua, joka pakottaa lainantarjoajat kilpailemaan hinnoilla. Lisäksi Viron pankkijärjestelmä on moderni ja tehokas, mikä vähentää lainantarjoajien kuluja.

Joustavammat lainaehdot – Viron lainantarjoajat voivat tarjota joustavampia lainaehtoja kuin suomalaiset pankit. Esimerkiksi laina-ajat voivat olla pidempiä ja takaisinmaksusuunnitelmat joustavampia. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos tarvitset suurempaa lainaa tai jos sinulla on epäsäännölliset tulot.

Nopeampi lainaprosessi – Viron lainantarjoajat voivat tarjota nopeampia lainaprosesseja. Monet lainantarjoajat tarjoavat lainapäätöksen jopa saman päivän aikana, ja rahat siirretään tilillesi nopeasti hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos tarvitset lainaa nopeasti esimerkiksi yllättävien kulujen kattamiseen.

Mahdollisuus vertailla eri lainantarjoajia – Kun haet lainaa Virosta, voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita sinulle sopivimman. Monet Viron lainantarjoajat toimivat myös Suomessa, joten voit olla varma siitä, että saat lainatuotteen, joka vastaa suomalaisia lainavaatimuksia.

 

Vertaa lainoja – laina Virosta

Lainan kilpailuttaminen on tärkeää, kun etsit sopivaa lainatarjousta. Monet suomalaiset ovatkin löytäneet edullisempia lainavaihtoehtoja Virosta. Viron lainamarkkinat ovat kilpailukykyiset, ja siellä toimivat lainantarjoajat voivat tarjota suomalaisille kuluttajille hyviä lainaehtoja. VertaaLainaa.fi on palvelu, joka voi auttaa sinua löytämään sopivan lainan esimerkiksi Virosta.

VertaaLainaa.fi on suosittu lainavertailusivusto, joka auttaa kuluttajia löytämään edullisia lainatarjouksia. Palvelun käyttäminen on selkeää. Sinun tulee vain täyttää lainahakemus, ja VertaaLainaa.fi kilpailuttaa sen useiden eri lainantarjoajien kesken. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netissä. Kun olet täyttänyt hakemuksen, laina kilpailutetaan useiden suomalaisten ja ulkomaalaisten lainantarjoajien kesken. Näin ollen voit saada lainatarjouksia useilta eri lainantarjoajilta, mukaan lukien Viron lainantarjoajilta.

Vertaa tulleita lainatarjouksia toisiinsa ja valitse laina, jossa lainan korko on alhainen ja lainan ehdot sinulle sopivat. Valitsemasi laina voi olla Suomen pankista otettu laina tai laina Virosta, Ruotsista tai Norjasta.

Kilpailuttamisen avulla pysyt tarkastelemaan, mikä pankki VertaaLainaa.fi kilpailutuksen kautta pystyy tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla. Voit esimerkiksi saada lainaa edullisesti Virosta ja samalla huomata, että Suomen pankeista saadut lainatarjoukset ovat hieman kalliimpia lainan koroltaan.

Pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kautta vertailtavaksesi, voit päästä hetkessä tarkastelemaan, mikä pankki myöntää lainaa edullisimmilla lainan korolla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa Virosta

Kuka voi hakea Virosta lainaa?

Lainaa Virosta voi hakea henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja vähintään 18 vuoden ikä. Suoraan virolaisesta pankista voi suomalaisen olla kohtuullisen vaikea saada lainaa, mutta voit hakea lainaa Virosta pankista, jolla on sivuliike Suomessa.

Mistä tiedän, onko virolaisen pankin tarjoama laina edullinen?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa, jotta voi varmistaa, että kyseessä on edullinen laina. Kilpailuta laina palvelumme kautta niin välitämme lainahakemuksesi kilpailutettavaksi jopa 25 pankille, jotka toimivat useammassa maassa. Näin saat nopeasti tietää, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa pienellä korolla.

Voiko suomalainen hakea lainaa Virosta?

Kyllä voi. Suomen kansalainen voi hakea pankkitunnuksillaan lainaa virolaisesta pankista, jos kyseisellä pankilla on sivuliike Suomessa.

Mitä virolaisia pankkeja Suomessa toimii?

Lainaa Virosta voi Suomessa saada esimerkiksi BigBankista, Bondorasta, AS LHV Group:sta sekä Luminor Bank As:sta.

Myönnetäänkö lainaa Virosta ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä myönnetään. Palvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Halutessasi voit ottaa lainaan toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa laskee myös lainantarjoajan luottotappioriski. Näin ollen he voivat myöntää lainaa suuremman määrän, pidemmällä maksuajalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee lainantarjoajien välillä ja on alkaen n. 4 %. Korkoon vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika sekä hakijan maksukyky. Tarkan arvion lainasi korosta saat pyytämällä maksuttomat ja henkilökohtaiset lainatarjoukset. Lainatarjousten pyytäminen ei sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen.

Voinko hakea lainaa Virosta, vaikka asun Suomessa?

Kyllä voit. Monet Viron lainantarjoajat tarjoavat lainoja myös suomalaisille kuluttajille. Hae lainaa Virosta VertaaLainaa.fi palvelun kautta, niin laina kilpailutetaan myös useiden virolaisten lainantarjoajien kesken.

Paljonko voin hakea lainaa Virosta?

Lainaa virosta ilman takaajia tai vakuuksia voit hakea VertaaLainaa.fi maksuttoman lainahakemuksen avulla 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkä laina-ajan voin saada virolaiseen lainaan?

Lainaan voit saada takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo