Lainojen jälleenrahoitus tuo selvää säästöä

Hae edullinen jälleenrahoitus, jolla voit maksaa korkeakorkoiset lainasi pois

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

VertaaLainaa.fi  /  Kilpailuta laina  /  Jälleenrahoitus

Jälleenrahoitus uusin ehdoinJälleenrahoitus

Jälleenrahoittamisessa on kyse lainan rahoittamisesta uudelleen paremmilla ehdoilla. Jos sinulla maksamatonta lainaa, voit kilpailuttaa lainasi uudelleen eri lainanmyöntäjien välillä ja vertailla voisitko saada lainaa uusin, paremmin ehdoin jostain muualta? Kuluttaja voi jälleenrahoittaa uudelleen yhden tai useamman olemassa olevan lainansa. Jälleenrahoittamisessa lainoille kilpailutetaan uusi edullisempi tarjous, jonka jälkeen lainat yhdistetään yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Jälleenrahoitus on aina fiksua, jos haluat vertailla lainatarjouksia ja katsoa voisitko saada lainaa jostain muualta halvemmalla ja paremmilla lainaehdoilla.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä jälleenrahoitus tarkoittaa?

Jälleenrahoitus tarkoittaa velan uudelleen rahoittamista uudella, edullisemmalla lainalla. Jälleenrahoittamista voi hakea yhdelle tai useammalle lainalle.

Miten haen jälleenrahoitusta lainalleni?

Helpoin, nopein ja halvin tapa etsiä lainalle jälleenrahoitusta, on kilpailuttaa laina. Alla olevassa artikkelissa kerromme, kuinka ja missä kilpailuttaminen kannattaa tehdä.

Koska voin hakea jälleenrahoitusta?

Olemassa olevalle lainalle voi hakea jälleenrahoitusta silloin, kun sinulla herää kysymys; voisinko saada lainaa edullisemmin muualta?

Netistä löytyy useampi lainapalvelu, joka myöntää vanhalle lainalle tarvittaessa jälleenrahoitusta. Näistä yleisemmin käytetyt palvelut ovat VarmaLaina.fi sekä BankNorwegian.fi

Paljonko voin hakea jälleenrahoitusta?

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilta voit hakea jälleenrahoitusta aina 60.000 euroon saakka.

Maksaako jälleenrahoitustarjouksen pyytäminen?

Ei maksa.

Voit pyytää jälleenrahoitustarjouksen valitsemaltasi lainapalvelulta täysin ilmaiseksi. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihin sopimuksen, vaan saat rauhassa tutustua tarrjoukseen ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö sen. Alla olevassa artikkelissa kerromme tarkemmin miten täytät jälleenrahoitushakemuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Vertaile lainoja ja hae jälleenrahoitusta

Vertaa lainoja palvelussamme, niin autamme sinua löytämään sopivan jälleenrahoituksen.

Jälleenrahoituksen etsiminen onnistuu ilmaisella nettihakemuksella.

Jälleenrahoitus poistaa päällekkäiset kulut ja korot

Onko sinulle vuosien saatossa kertynyt useampi laina?

Maksatko jokaisesta lainasta erikseen kulut, korot, kuukausimaksut ja laskutuslisät?

Tiesitkö, että lainojen yhdistäminen poistaisi päällekkäiset kuluerät?

Lainojen yhdistäminen on nyt ajankohtaista uuden korkokattolain myötä?

Mitä useampi pieni tai suurempi laina sinulla on maksettavana, sitä useammasta lainasta maksat erikseen kulut ja korot. Vaikka päällekkäiset kustannukset eivät kuukautta kohden tuntuisikaan suurilta, useamman vuoden maksuajalla summa nousee helposti satoihin euroihin. Tämänkin rahan voisi varmasti käyttää viisaammin?

Yksi mutkaton tapa poistaa tämä lisäkulujen maksaminen on lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Lainat yhdistämällä pääset eroon moninkertaisista tilinhoitomaksuista ja muista lainakuluista.

Uuden vakuudettomia lainoja koskevan uudistuksen myötä useat suomalaiset ovat innostuneet kilpailuttamaan vanhat lainat uudelleen ja hakemaan vanhoille lainoille jälleenrahoitusta. Tämä johtuu siitä, että uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 20 % ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa max. 150 €. Jos laina(t) on otettu ennen syyskuun 1.päivää 2019, ei korkokattolaki muuta niiden lainojen korkoa, vaan laina(t) tulee kilpailuttaa uudelleen esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelun maksuttomalla hakemuksella.

Aiheesta lisää: Luottojen korkokatto uudistui

 

Jälleenrahoitus helpottaa talouttasi seuraavasti:

1

Lainalle matalampi korko

Kilpailu lainamarkkinoilla asiakkaista on kovaa. Jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään lainanhakijalle mahdollisimman houkuttelevan lainatarjouksen. Tämä kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla. Ja kun hakija saa lainaan alhaisemman koron tarkoittaa tämä myös lainan kokonaiskuluerien pienenemistä kuukautta kohden.

2

Taloudenhallinta selkiytyy

On sanomattakin selvää, että kun lainoja on maksettavana vain yksi, myös lainanlyhennysten maksaminen on helpompaa ja selkeämpää. Lainojen jälleenrahoittamisen jälkeen käyttäjän ei tarvitse muistaa, kuin yksi eräpäivä. Jos sinulla on kaksi tai useampi laina, VertaaLainaa.fi suosittelee harkitsemaan lainojen jälleenrahoittamista edullisemmalla lainalla.

2

Jälleenrahoitus netissä

Jälleenrahoitus ei ole laisinkaan vaikeaa maksuttoman lainojen kilpailuttamispalvelun avulla. Hakijan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, johon hän lisää vanhojen lainojen yhteen lasketun summan ja hakee yhdistelylainaa. Helpoin, nopein ja halvin tapa etsiä lainalle jälleenrahoitusta, on kilpailuttaa laina.

 

Jälleenrahoituksen hakeminen

Jälleenrahoituksen hakeminen onnistuu nykyään nopeiten verkkohakemuksen avulla. Netistä löytyy muutamia palveluita, jotka on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen. Yksi helppokäyttöisimmistä palveluista on kotimainen Omalaina, joka etsii hakijan toiveiden mukaisen jälleenrahoitusvaihtoehdon. Helppoa tässä palvelussa on juuri se, että hakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus, joka välitetään Omalaina.fi palvelun toimesta lähes 30 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Jo muutaman minuutin kuluttua jälleenrahoitusta etsivä hakija saa vertailtavaksi useita lainatarjouksia, joista hän saa valita oman näkemyksensä mukaan halvimman ja lainaehdoiltaan parhaimman tarjouksen. Hakijan on hyvä kuitenkin muistaa, että jos mikään jälleenrahoitustarjouksista ei ole vanhaa lainaa edullisempi, hänen ei tarvitse hyväksyä mitään tarjouksista. Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei siis sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Bank Norwegian on auttanut jo useita suomalaisia vaihtamaan kalliin lainan edullisempaan jälleenrahoitukseen. Heidän kauttaan voit hakea rahoitusta 1000 eurosta jopa 60.000 euroon saakka. Bank Norwegian lainaa varten hakijan ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, joten mahdollinen jälleenrahoitus hoituu mutkattomasti hakijan antamien tietojen perusteella. Sähköisen hakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisen jälleenrahoituspäätöksen, kun kaikki annetut tiedot on tarkistettu. Bank Norwegian laina on ollut monen hakijan mielestä yksi edullisimmista jälleenrahoituksista nettimarkkinoilla.

 

Näin haet jälleenrahoitusta:

  1. Tarkista lainalaskurin avulla kuinka paljon voit säästää kuukautta kohden lainakuluissa. Muista kuitenkin, että lainalaskurin antama arvio on suuntaa antava. Tarkemman arvion saat, kun pyydät lainatarjouksen.
  2. Valitse VertaaLainaa.fi sivustolta sopivat lainapalvelut ja täytä maksuton lainahakemus lisäämällä hakemuksen summa paljonko tarvitset jälleenrahoitusta.
  3. Kun päätät hyväksyä jälleenrahoituksen haluamallesi summalle, jäät vain odottelemaan että rahat siirtyvät tilillesi.
  4. Uudella jälleenrahoituksella voit nyt maksaa vanhat korkeakorkoiset lainat kokonaisuudessaan pois.

Saat itse päättää käytätkö koko lainasumman tai vain osittain lainan vanhojen velkojen maksamiseen.

Lopullisen päätöksen teet aina sinä miten haluat jälleenrahoituksesi käyttää, lainapalvelu ei sitä sinulta kysele.

 

Tässä esimerkki miksi nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa uudelleen:

Jälleenrahoituksen hakemisen jälkeen asiakas sai seuraavanlaisia lainatarjouksia.

Henkilöllä oli 10 000 euron laina viiden vuoden maksuajalla, ja kyseisen lainan kokonaiskustannukset olivat määritelty maksamaan koko laina-aikana 6046,33 €. Henkilö päätti kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen ja sai useita lainatarjouksia. Lainatarjouksista halvin laina oli kokonaiskustannuksiltaan 10 000 euron lainassa koko laina-aikana 11 623 €. Kun henkilö vaihto nykyisen lainan uuteen kilpailutettuun lainaan hänen säätönsä oli 4423,33 euroa.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi