Jälleenrahoitus: Kilpailuta lainasi uudelleen ja säästä

Uudista lainasi paremmilla ehdoilla.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Saat useiden pankkien lainatarjouksetSaat useiden pankkien lainatarjoukset

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Sisällysluettelo

Jälleenrahoitus – kilpailuta nykyinen laina uudelleen

Jälleenrahoittamisessa on kyse lainojen rahoittamisesta uudelleen paremmilla ehdoilla. Jos sinulla maksamatonta lainaa voit kilpailuttaa lainasi uudelleen eri lainanmyöntäjien välillä ja vertailla voisitko saada lainaa uusin, paremmin lainaehdoin jostain muualta.

Kuluttaja voi jälleenrahoittaa uudelleen yhden tai useamman olemassa olevan lainansa. Jälleenrahoittamisen avulla lainoille kilpailutetaan uusi edullisempi lainatarjous, jonka jälkeen lainat yhdistetään yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Jälleenrahoitus on aina fiksua, jos haluat vertailla lainatarjouksia ja katsoa, voisitko saada lainaa jostain muualta halvemmalla ja paremmilla lainaehdoilla. Jälleenrahoittaminen onnistuu yhdelle tai useammalla nykyiselle lainalle.

Kilpailuta lainasi uudelleen VertaaLainaa- palvelun kautta ilmaiseksi täyttämällä yksi selkeä lainahakemus. Lainahakemuksessa kysytään muun muassa henkilötietosi sekä, millaiselle lainasummalle haet järjestelylainaa. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen laina kilpailutetaan yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kesken hyvinkin nopeasti. Saat jo muutaman minuutin kuluttua lainatarjouksen vertailtavaksesi ja pääset tarkastelemaan, voisiko joku lainan kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja myöntää sinulle edullista lainaa paremmilla lainaehdoilla.

Kilpailuta nykyiset lainasi uudelleen jopa 60 000 euroon saakka. Laina-aika on 1 – 15 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään, niin saat nopeasti selville, voisitko saada lainaa pienemmällä korolla toisesta pankista tai rahoituslaitoksesta.

VertaaLainaa kilpailuttaa nykyiset lainasi uudelleen:

  • täysin ilmaiseksi
  • et tarvitse lainaa varten takaajia tai vakuuksia
  • kilpailuta lainat jopa 60 000 euroon saakka
  • saat heti henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Kilpailuta laina uudelleen palvelumme kautta niin välitämme lainahakemuksesi yli 25 pankille ja rahalaitokselle kilpailutettavaksi. Jos sopiva jälleenrahoitus löytyy, voit vaihtaa nykyiset lainasi uuteen, edullisempaan lainasopimukseen.

 

Päivitetty: 24,syyskuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä jälleenrahoitus tarkoittaa?

Jälleenrahoitus tarkoittaa lainan uudelleen rahoittamista uudella, edullisemmalla lainalla. Jälleenrahoittamista voi hakea yhdelle tai useammalle lainalle. Jälleenrahoittaminen on usein taloudellisesti kannattaa, koska lainojen uudelleen kilpailuttamisen myötä lainalle voi saada alhaisemman koron ja paremmat lainaehdot. Lainojen yhdistämisen myötä solmit yhden lainasopimuksen, joka poistaa monen lainan aiheuttamat lainanhoitokulut. Kun maksat vain yhtä lainaa, et joudu maksamaan monen lainan korko- ja kulumaksuja, jolloin rahaa jää myös enemmän muuhun käyttöön.

Miten haen jälleenrahoitusta lainalleni?

Helpoin, nopein ja halvin tapa etsiä lainalle jälleenrahoitusta, on kilpailuttaa laina. Alla olevassa artikkelissa kerromme, kuinka ja missä kilpailuttaminen kannattaa tehdä.

Koska voin hakea jälleenrahoitusta?

Voit hakea jälleenrahoitusta palvelumme kautta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen laina välitetään kilpailutettavaksi heti useille lainantarjoajille. Saat pian lainatarjoukset vertailtavaksesi ja voit tutustua niihin rauhassa useamman päivän ajan. Jos sopiva jälleenrahoitus löytyy, voit hyväksyä ja allekirjoittaa sähköisesti uuden lainasopimuksen. Laina siirtyy tilille jopa saman päivän aikana. Kun olet saanut lainan tilillesi voit maksaa vanhat lainat kokonaan pois.

Paljonko voin hakea jälleenrahoitusta?

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joilta voit hakea jälleenrahoitusta aina 60 000 euroon saakka.

Maksaako jälleenrahoitustarjouksen pyytäminen?

Ei maksa. Voit pyytää jälleenrahoitustarjouksen palvelustamme täysin ilmaiseksi. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen, vaan saat rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää hyväksytkö vai hylkäätkö ne. Aina edullisempaa jälleenrahoitusta ei löydy kilpailuttamisen kautta, mutta silloin olet varmistanut, että nykyisten lainojesi korkotaso on hyvällä tasolla. Voit kilpailuttaa lainasi myöhemmin uudelleen, koska on selvää, että lainamarkkinat elävät hyvinkin paljon ja korkotasot heilahtelevat suuntaa jos toiseenkin.

Usein kysytyt kysymykset

Vertaile lainoja ja hae jälleenrahoitusta

Vertaa lainoja palvelussamme, niin autamme sinua löytämään sopivan jälleenrahoituksen.

Jälleenrahoituksen etsiminen onnistuu ilmaisella nettihakemuksella.

Jälleenrahoitus poistaa päällekkäiset kulut ja korot

Onko sinulle vuosien saatossa kertynyt useampi laina?

Maksatko jokaisesta lainasta erikseen kulut, korot, kuukausimaksut ja laskutuslisät?

Tiesitkö, että lainojen yhdistäminen poistaisi päällekkäiset kuluerät?

Lainojen yhdistäminen on nyt ajankohtaista uuden korkokattolain myötä?

Mitä useampi pieni tai suurempi laina sinulla on maksettavana, sitä useammasta lainasta maksat erikseen kulut ja korot. Vaikka päällekkäiset kustannukset eivät kuukautta kohden tuntuisikaan suurilta, useamman vuoden maksuajalla summa nousee helposti satoihin euroihin. Tämänkin rahan voisi varmasti käyttää viisaammin?

Yksi mutkaton tapa poistaa tämä lisäkulujen maksaminen on lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Lainat yhdistämällä pääset eroon moninkertaisista tilinhoitomaksuista ja muista lainakuluista.

Uuden vakuudettomia lainoja koskevan uudistuksen myötä useat suomalaiset ovat innostuneet kilpailuttamaan vanhat lainat uudelleen ja hakemaan vanhoille lainoille jälleenrahoitusta. Tämä johtuu siitä, että uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 20 % ja lainan muut kulut yhteensä vuodessa max. 150 €. Jos laina(t) on otettu ennen syyskuun 1.päivää 2019, ei korkokattolaki muuta niiden lainojen korkoa, vaan laina(t) tulee kilpailuttaa uudelleen esimerkiksi VertaaLainaa.fi palvelun maksuttomalla hakemuksella.

 

Jälleenrahoitus helpottaa talouttasi seuraavasti:

1

Lainalle matalampi korko

Kilpailu lainamarkkinoilla asiakkaista on kovaa. Jokainen lainantarjoaja pyrkii tekemään lainanhakijalle mahdollisimman houkuttelevan lainatarjouksen. Tämä kilpailuasetelma antaa hakijalle hyvät mahdollisuudet saada lainaa pienellä korolla. Ja kun hakija saa lainaan alhaisemman koron tarkoittaa tämä myös lainan kokonaiskuluerien pienenemistä kuukautta kohden.

2

Taloudenhallinta selkiytyy

On sanomattakin selvää, että kun lainoja on maksettavana vain yksi, myös lainanlyhennysten maksaminen on helpompaa ja selkeämpää. Lainojen jälleenrahoittamisen jälkeen käyttäjän ei tarvitse muistaa, kuin yksi eräpäivä. Jos sinulla on kaksi tai useampi laina, VertaaLainaa.fi suosittelee harkitsemaan lainojen jälleenrahoittamista edullisemmalla lainalla.

2

Jälleenrahoitus netissä

Jälleenrahoitus ei ole laisinkaan vaikeaa maksuttoman lainojen kilpailuttamispalvelun avulla. Hakijan tarvitsee täyttää vain yksi hakemus, johon hän lisää vanhojen lainojen yhteen lasketun summan ja hakee yhdistelylainaa. Helpoin, nopein ja halvin tapa etsiä lainalle jälleenrahoitusta, on kilpailuttaa laina.

 

Jälleenrahoitus: mitä kannattaa ottaa huomioon?

Jälleenrahoitus voi olla järkevä ratkaisu, jos haluat pienentää nykyisen lainasi kuukausierää tai maksaa korkeakorkoiset lainasi pois. Jälleenrahoitus tarkoittaa vanhan lainan uudelleenrahoittamista uudella lainalla, jolla maksetaan vanha laina pois.Ennen kuin ryhdyt jälleenrahoitustoimiin, on tärkeää ottaa huomioon joitain seikkoja, jotka voivat vaikuttaa jälleenrahoituksen kannattavuuteen ja onnistumiseen.

Korkotaso – Jälleenrahoituksen yhteydessä on tärkeää tarkastella uuden lainan korkoa. Uuden lainan korko voi olla alhaisempi kuin vanhan lainan korko, mikä voi pienentää kuukausierää. On kuitenkin tärkeää huomioida myös jälleenrahoituksen kokonaiskustannukset, kuten lainanhoitokulut ja mahdolliset muut kulut.

Lainan takaisinmaksuaika – Uudelleenrahoituksen yhteydessä on tärkeää ottaa huomioon lainan takaisinmaksuaika. Jos lyhennysaika on pidempi kuin vanhassa lainassa, kuukausierä voi olla pienempi, mutta kokonaiskustannukset voivat nousta. Toisaalta, jos lyhennysaika on lyhyempi, kuukausierä voi nousta, mutta kokonaiskustannukset voivat olla pienemmät.

Vanhan lainan ehdot – On tärkeää tutkia vanhan lainan ehdot ennen jälleenrahoitusta. Jos vanhassa lainassa on esimerkiksi ennalta määrättyjä maksuja tai muita ehtoja, jälleenrahoitus voi olla kalliimpaa ja hankalampaa toteuttaa.

Kilpailutus – Kilpailutus on tärkeä osa jälleenrahoitusta. Uutta lainaa hakiessa kannattaa kilpailuttaa eri lainanantajia ja vertailla heidän tarjoamiaan lainaehtoja. Kilpailutus auttaa löytämään edullisimman lainatarjouksen ja säästämään rahaa jälleenrahoituksen kokonaiskustannuksissa.

Jälleenrahoituksen vaikutukset talouteen– Jälleenrahoituksen yhteydessä on tärkeää pohtia, miten uusi laina vaikuttaa omaan talouteen. Vaikka uusi kuukausierä olisi pienempi, jälleenrahoituksen kokonaiskustannukset voivat olla suuremmat. Uuden lainan ottaminen voi myös pidentää laina-aikaa, mikä tarkoittaa, että lainaa maksetaan takaisin pidemmän ajanjakson aikana.

 

Milloin jälleenrahoitus kannattaa?

Jälleenrahoitus voi olla hyvä ratkaisu, kun haluat pienentää kuukausierää tai maksaa korkeakorkoiset lainasi pois. Kuitenkin jälleenrahoituksen kannattavuus riippuu monista tekijöistä, kuten korkotaso, lainan takaisinmaksuaika ja lainanhoitokulut.

Alhaisempi korkotaso – Jos vanhan lainasi korko on korkeampi kuin markkinoiden nykyinen korkotaso, jälleenrahoitus voi olla hyvä ratkaisu. Uusi laina voi tarjota alhaisemman koron, mikä tarkoittaa pienempiä kuukausieriä ja vähemmän maksettavaa kokonaisuudessaan.

Lyhyempi laina-aika – Jos vanhan lainasi takaisinmaksuaika on pitkä, jälleenrahoitus voi olla hyvä vaihtoehto lyhentää lainaa nopeammin ja säästää rahaa korkokuluissa. Lyhyempi laina-aika tarkoittaa yleensä suurempaa kuukausierää, mutta kokonaiskustannukset ovat pienemmät.

Paremmat lainaehdot – Jälleenrahoituksen yhteydessä voit saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron, joustavammat maksuehdot ja pienemmät lainanhoitokulut. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja, jotka haluat yhdistää yhdeksi lainaksi.

Kuukausierän pienentäminen – Jos sinulla on vaikeuksia maksaa nykyistä lainaasi takaisin, jälleenrahoitus voi auttaa pienentämään kuukausierää ja helpottamaan taloudellista taakkaa. Tämä voi auttaa sinua pitämään taloutesi tasapainossa ja välttämään maksuviiveitä tai muita taloudellisia vaikeuksia.

Joustavuus – Jälleenrahoitus voi antaa sinulle enemmän joustavuutta taloudellisessa tilanteessasi. Voit esimerkiksi saada lainan, jossa on lyhennysvapaita kuukausia, jolloin voit keskittyä muihin taloudellisiin tavoitteisiin.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jälleenrahoitus ei aina ole paras vaihtoehto. Jos et tutki vaihtoehtoja huolellisesti, voit päätyä maksamaan enemmän kokonaisuudessaan. On myös tärkeää varmistaa, että uuden lainan ehdot ovat paremmat kuin vanhan lainan ehdot. Jälleenrahoitus voi olla hyvä ratkaisu, kun haluat säästää rahaa, maksaa lainasi pois nopeammin tai saada paremmat lainaehdot. Ennen kuin teet päätöksen jälleenrahoituksesta, on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja arvioida, miten uusi laina vaikuttaa talouteesi kokonaisuudessaan.

Kilpailuta lainanantajat ja vertaile heidän tarjoamiaan lainaehtoja, kuten korkoa, takaisinmaksuaikaa ja lainanhoitokuluja. Huomioi myös jälleenrahoituksen kokonaiskustannukset, kuten mahdolliset lisäkulut ja lainan takaisinmaksuaika. Lopullinen päätös kannattaa tehdä vasta, kun olet tarkastellut eri vaihtoehtoja ja laskenut jälleenrahoituksen kokonaiskustannukset. Jälleenrahoitus voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat parantaa taloudellista tilannettasi, mutta varmista aina, että uusi laina on oikea valinta juuri sinulle ja että se sopii taloudellisiin tavoitteisiisi.

 

Jälleenrahoituksen hakeminen

Jälleenrahoituksen hakeminen onnistuu nykyään nopeiten verkkohakemuksen avulla. Netistä löytyy muutamia palveluita, jotka on tarkoitettu juuri tähän tarkoitukseen. Yksi näistä palveluista on meidän kotimainen VertaaLainaa.fi palvelumme, joka etsii hakijan toiveiden mukaisen jälleenrahoitusvaihtoehdon.

Helppoa palvelussamme on juuri se, että hakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus, joka välitetään palvelumme toimesta yli 25 eri pankille ja rahoitusyhtiölle. Jo muutaman minuutin kuluttua jälleenrahoitusta etsivä asiakkaamme saa vertailtavakseen useita lainatarjouksia, joista hän saa valita oman näkemyksensä mukaan halvimman ja lainaehdoiltaan parhaimman tarjouksen. Hakijan on hyvä kuitenkin muistaa, että jos mikään jälleenrahoitustarjouksista ei ole vanhaa lainaa edullisempi, hänen ei tarvitse hyväksyä mitään tarjouksista. Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien vastaanottaminen ei siis sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Palvelumme on auttanut jo useita suomalaisia vaihtamaan kalliin lainan edullisempaan jälleenrahoitukseen. Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa netistä 1000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Uutta lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, joten mahdollinen jälleenrahoitus hoituu mutkattomasti. Sähköisen hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen heti ja lopullisen jälleenrahoituspäätöksen, kun kaikki annetut tiedot on tarkistettu.

 

Näin haet jälleenrahoitusta:

  1. Tarkista lainalaskurin avulla kuinka paljon voit säästää kuukautta kohden lainakuluissa. Muista kuitenkin, että lainalaskurin antama arvio on suuntaa antava.
  2. Täytä sivustollamme oleva maksuton lainahakemus ja lähetä se meille.
  3. Saat meiltä useiden pankkien lainatarjoukset, joten pääset heti vertailemaan lainojen kuluja ja korkoja.
  4. Uudella jälleenrahoituksella voit nyt maksaa vanhat korkeakorkoiset lainat kokonaisuudessaan pois.

Saat itse päättää käytätkö koko lainasumman tai vain osittain lainan vanhojen velkojen maksamiseen.

Lopullisen päätöksen teet aina sinä miten haluat jälleenrahoituksesi käyttää, lainapalvelu ei sitä sinulta kysele.

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Tässä esimerkki miksi nykyinen laina kannattaa kilpailuttaa uudelleen:

Jälleenrahoituksen hakemisen jälkeen asiakas sai seuraavanlaisia lainatarjouksia.

Jälleenrahoitus voi tuoda säästöä seuraavasti:

Henkilöllä oli 10 000 euron laina viiden vuoden maksuajalla, ja kyseisen lainan kokonaiskustannukset olivat määritelty maksamaan koko laina-aikana 6046,33 €. Henkilö päätti kilpailuttaa nykyisen lainan uudelleen ja sai useita lainatarjouksia. Lainatarjouksista halvin laina oli kokonaiskustannuksiltaan 10 000 euron lainassa koko laina-aikana 11 623 €. Kun henkilö vaihto nykyisen lainan uuteen kilpailutettuun lainaan hänen säätönsä oli 4423,33 euroa.

Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä jälleenrahoituksesta:

Mikä on jälleenrahoitus?

Jälleenrahoitus tarkoittaa vanhan lainan uudelleenrahoittamista uudella lainalla, jolla maksetaan vanha laina pois. Tavoitteena on saada alhaisempi korko ja/tai paremmat lainaehdot uudelle lainalle.

Milloin jälleenrahoitus kannattaa ottaa?

Jälleenrahoitus voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat pienentää kuukausierää, maksaa korkeakorkoiset lainat pois, saada paremmat lainaehdot tai lisää joustavuutta taloudelliseen tilanteeseesi.

Voiko kaikenlaisia lainoja jälleenrahoittaa?

Monia erilaisia lainoja voi jälleenrahoittaa, kuten muun muassa kulutusluottoja, autolainoja ja joustoluottoja. On kuitenkin tärkeää tutkia jokainen tilanne yksilöllisesti ja selvittää, millaiset jälleenrahoitusvaihtoehdot ovat käytettävissä.

Mitä asioita tulee ottaa huomioon jälleenrahoituksen yhteydessä?

Jälleenrahoitusta harkitsevan henkilön tulisi ottaa huomioon uuden lainan korko, lainan takaisinmaksuaika, mahdolliset lisäkulut, vanhan lainan ehdot, kilpailutus ja jälleenrahoituksen vaikutukset omaan talouteen. On tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.

Miten VertaaLainaa palvelu auttaa jälleenrahoituksen löytämisessä?

VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, joka on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen. Kun täytät maksuttoman lainahakemuksen, palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Näin jokainen palvelun asiakas saa nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavakseen. Palvelun käyttö ei sido ketään ottamaan lainaa, vaan jokainen saa itse tehdä omat päätöksensä siitä, haluaako hyväksyä jonkin saamistaan lainatarjouksista ja vaihtaa nykyiset lainat uuteen jälleenrahoitukseen.

Mikä on edullinen korko vakuudettomalle lainalle?

Yleensä edullisin laina on löytynyt pankkilainojen tai kulutusluottojen joukosta, mutta lainan edullisuuteen vaikuttaa myös se, minkä verran hakijalla on lainoja maksamatta ja minkätyyppistä jälleenrahoitusta hän hakee. Edullisen vakuudettoman lainan korko on alkaen noin 4 prosenttia.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo