Kilpailuta Credigo ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Minkälainen palvelu Credigo on?

Lainapalvelu Credigon omistaa ruotsalainen Northmill Bank AB, ja Credigo toimii Northmillin rinnakkaistoiminimenä tarjoten vakuudettomia lainoja Suomessa. Credigo on toiminut Ruotsissa vuodesta 2006 ja myöntänyt lainoja yli 220 000 henkilölle Pohjoismaissa. Northmill Bank AB on ruotsalainen pankki, jolla on sekä Ruotsin finanssivalvonnan että Suomen Finanssivalvonnan pankkilisenssit.

Credigon arvoihin kuuluu vahva vastuullisuus. Tämä tarkoittaa, että luotonantaja huolehtii asiakkaan yksityisyydestä ja turvallisuudesta sekä kiinnittää huomiota siihen, että lainaa myönnetään vastuullisesti ja harkiten. Tämä sisältää myös sen, että lainaa ei myönnetä henkilöille, jotka ovat menettäneet luottotietonsa.

Asiakaspalvelu on yksi Credigon avaintekijöistä. Credigo pyrkii tarjoamaan asiantuntevaa ja laadukasta asiakaspalvelua, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään lainaehtoja paremmin ja tekemään sen pohjalta parempia päätöksiä..

Aluehallintovirasto valvoo Credigoa, ja sen myöntämä lupa pienlainojen myöntämiseen varmistaa, että yritys toimii lainmukaisesti ja vastuullisesti. Credigon myöntämät lainat noudattavat tarkasti Suomen lainsäädäntöä ja kuluttajaviranomaisen asettamia sääntöjä.

Credigon toiminta heijastaa vastuullisuutta ja pyrkimystä tarjota turvallisia ja läpinäkyviä rahoituspalveluita. Tämä tarkoittaa myös sitä, että he ottavat huomioon asiakkaiden tarpeet ja varmistavat, että lainojen myöntäminen on harkittua ja vastuullista.

 

Minkälaista lainaa Credigo myöntää?

Credigo tarjoaa yksityishenkilöille joustavaa kulutusluottoa, joka antaa mahdollisuuden hakea lainaa tarpeen mukaan 500–10 000 euroa. Lainanhakijan tulee olla 20–70-vuotias ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan.

Credigo tekee lainan saamisesta nopeaa ja vaivatonta. Mikäli haet lainaa asiakaspalvelun aukioloaikana, saat lainaa heti tilillesi jopa samana päivänä. Takaisinmaksuaikaa lainalle voi valita joustavasti 2–10 vuoden väliltä. Laskutus on myös asiakkaan mukavuutta ajatellen – voit valita, haluatko laskut sähköpostitse vai perinteisesti paperilla.

Kulutusluotto on Credigon tarjoama lainaratkaisu, joka on sekä helppo että nopea hakea. Kyseessä on vakuudeton kertalaina, joka tarkoittaa, että et tarvitse takaajia tai vakuuksia lainan saamiseksi. Laina maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan, ja sen jälkeen voit lyhentää sitä mukavasti kuukausittain. Voit myös valita halutessasi suuremmat erät tai jopa maksaa koko lainan kerralla takaisin.

Credigon kulutusluotto soveltuu moniin eri tarpeisiin. Se voi olla avuksi pienempiin arjen hankintoihin, kuten kodinkoneiden hankintaan tai remonttikuluihin. Toisaalta se tarjoaa mahdollisuuden rahoittaa yleisiä kulutuksia tai jopa auton hankintaa.

Yhdistelylaina on toinen tapa hyödyntää Credigon kulutusluottoa. Jos sinulla on useita eri lainoja korkeilla koroilla, kuten pikavippejä, osamaksuja tai muita kulutusluottoja, voit yhdistää nämä lainat yhdeksi suuremmaksi kulutusluotoksi. Tämä tarkoittaa vanhojen lainojen yhdistämistä uuden lainan avulla. Yhdistelylainan avulla voit usein säästää rahaa, kun yksi alhaisemman koron laina korvaa useat kalliit lainat. On tärkeää tietää vanhojen lainojen kustannukset ja kuukausittaiset maksut hyvin selvästi yhdistelylainaa hakiessasi, niin osaat paremmin hahmottaa sen, minkä verran voit saada säästöä yhdistämällä lainasi.

Vertaile Credigon lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Credigo tarjoaa monipuolisia lainaratkaisuja, ja mikäli olet kiinnostunut niistä, VertaaLainaa.fi vertailupalvelumme on täällä auttamassa sinua tekemään päätös siitä, kannattaako laina hakea Credigolta. Kun harkitset lainan ottamista, on viisasta ottaa hieman aikaa ja vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti.

VertaaLainaa.fi:n avulla voit vertailla Credigon lainatarjouksia sekä muiden luotonmyöntäjien tarjoamia vaihtoehtoja yhdellä ja samalla kertaa. Tämä tarkoittaa, että saat kattavan kuvan siitä, millaisia lainaehtoja eri toimijat tarjoavat juuri sinulle. Voit vertailla lainojen korkoja, takaisinmaksuaikoja ja muita ehtoja, jotta voit löytää juuri sinun tarpeisiin sopivimman lainatarjouksen.

Credigo on yksi niistä luotonmyöntäjistä, joka voi tarjota sinulle lainaa, ja meidän palvelumme avulla voit nähdä, miten heidän tarjouksensa vertautuvat muihin vaihtoehtoihin. Muista, että lainan ottaminen on vastuullinen päätös, ja ennen kuin sitoudut mihinkään lainaehtoihin, on hyvä harkita omaa taloudellista tilannettasi ja omaa lainan maksukykyä.

Käyttämällä VertaaLainaa.fi palvelua voit vertailla lainatarjouksia ja löytää lainan, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi parhaiten.

 

Kuka voi hakea lainaa Credigolta?

Voit hakea lainaa Credigolta, jos täytät seuraavat ehdot:

  1. Lainanhakijan on oltava oikeustoimikelpoinen.
  2. Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.
  3. Lainanhakijan on oltava vähintään 20 vuotias.
  4. Lainanhakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Credigo panostaa vastuulliseen luotonantoon ja siksi se ei myönnä lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Jokainen lainanhakija arvioidaan yksilöllisesti, ja kulutusluottoa tarjotaan sen perusteella.

Credigo varmentaa hakijan henkilöllisyyden pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämä lisää lainan hakemisen turvallisuutta ja auttaa varmistamaan, että lainaa haetaan ja myönnetään oikeille henkilöille.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Credigo asiakaspalvelun yhteystiedot:

Credigon asiakaspalvelu on tavoitettavissa monin eri tavoin, mikä tekee yhteydenpidosta heidän kanssaan vaivatonta ja joustavaa.

Voit ottaa heihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Puhelimitse: Voit soittaa Credigon asiakaspalveluun numerosta 0942720663.

Sähköpostitse: Jos mieluummin kirjoitat viestisi ja haluat siihen selkeän kirjallisen vastauksen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Yhteydenottolomake: Credigon sivustolta löytyy myös yhteydenottolomake, jolla tavoitat asiakaspalvelun nopeasti.

Asiakaspalvelun aukioloajat ovat arkipäivisin, maanantaista perjantaihin, klo 9.00-17.00. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä Credigon asiakaspalveluun päiväsaikaan ja viikolla. Näin voit odottaa saavasi nopean ja ystävällisen vastauksen kysymyksiisi.

Aukioloajat:

MA        9.00 – 17.00


TI           9.00 – 17.00


KE          9.00 – 17.00


TO          9.00 – 17.00


PE          9.00 – 17.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Kuinka paljon Credigo voi myöntää lainaa?

Credigo tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden hakea lainaa tarpeen mukaan 500–10 000 euroa. Tämä tarkoittaa, että lainasumma voi vaihdella 500 euron ja 10 000 euron välillä riippuen siitä, kuinka suurta lainaa juuri sinä tarvitset.  Lainasumman suuruus voi vaikuttaa siihen, mihin tarkoitukseen lainaa haetaan, olipa kyseessä sitten pieni arjen hankinta tai suurempi investointi. On tärkeää arvioida omat tarpeet ja takaisinmaksukyky huolellisesti ennen lainan hakemista, jotta valittava lainasumma palvelee omia taloudellisia tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Minkälainen laina Credigon myöntämä kulutusluotto on?

Credigon kulutusluotto on suunniteltu vastaamaan äkillisiä rahantarpeita. Se mahdollistaa lainan saannin ilman vakuuksia tai takaajia. Credigon kulutusluotto voi vaihdella sadoista euroista tuhansiin euroihin, ja se on usein suunnattu arjen hankintoihin tai odottamattomiin menoihin. Kulutusluoton hakeminen on yleensä vaivatonta ja nopeaa, ja se tarjoaa joustavan tavan hoitaa taloudellisia tarpeita ilman pitkää odottelua.

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti suunniteltu kulutukseen, mikä tarkoittaa sitä, että sitä voi käyttää monenlaisiin tarpeisiin ilman tarkkaa selvitystä. Se voi kattaa esimerkiksi kodin hankintoja, matkustamista, terveydenhuoltoa tai muita elämän tarpeita. Credigon kulutusluotto on yksilöllinen ja räätälöitävissä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Credigon kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka maksetaan tilille kokonaisuudessaan. Sen takaisinmaksu tapahtuu erissä, ja lainansaajalla on mahdollisuus valita itselleen sopiva takaisinmaksuaika. Tämä antaa joustavuutta talouden hallintaan ja auttaa varmistamaan, että lainan takaisinmaksu on hoidettavissa omien taloudellisten mahdollisuuksien puitteissa.

Kulutusluottojen korot voivat vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä. On tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja ja tutkia lainaehtoja ennen päätöksentekoa. Credigo tarjoaa selkeän ja läpinäkyvän hinnoittelun, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään lainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot.

 

Myöntääkö Credigo lainaa luottotiedottomalle?

Luottotietojen tarkistaminen on olennainen osa lainanhakuprosessia. Tämä käytäntö koskee myös netissä täytettäviä lainahakemuksia, koska lainanantajat haluavat varmistua hakijan maksukyvystä. Luottotiedot ovat tärkeä mittari lainanhakijan taloudelliselle tilanteelle ja maksukyvyn luotettavuudelle. Lainanantajat pyrkivät takaamaan lainojen takaisinmaksun, mikä on keskeistä heidän toiminnalleen.

On hyvä muistaa, että mikäli haet lainaa verkossa ilman luottotietoja, hakemuksesi hylätään automaattisesti. Erityisesti vakuudettoman lainan saaminen voi olla vaikeaa, jos taustalla on merkintöjä maksuhäiriöistä. Päätöksiä lainan myöntämisestä perustellaan usein luottorekistereiden, kuten Suomen Asiakastiedon ja Bisnoden tiedoilla. Lisäksi Credigo suorittaa luottotietojen tarkastuksen osana sähköistä tunnistautumisprosessia.

Credigo kokemuksia:

Kun luin Credigosta VertaaLainaa.fi sivustolla, päätin pyytää lainatarjousta. Oli hienoa, että sain vertailla tarjouksia muidenkin pankkien kanssa. Credigon tarjous oli selkeä ja kilpailukykyinen, ja sain lainan nopeasti tililleni. Kiitos hyvästä palvelusta!
Aino
VertaaLainaa.fi:n kautta löysin Credigon ja päätin kokeilla. Lainatarjous tuli nopeasti, ja oli helppoa verrata muihin tarjouksiin. Valitsin Credigon, ja olen ollut tyytyväinen päätökseeni. Suosittelen!
Sami
Olin epävarma mistä hakea lainaa, kunnes löysin Credigon VertaaLainaa.fi:n avulla. Lainatarjousprosessi oli selkeä ja sain monta vaihtoehtoa. Credigo erottui edukseen, ja sain lainan nopeasti tilille.
Joni
Credigo tuntui luotettavalta vaihtoehdolta, kun luin siitä VertaaLainaa.fi sivustolta. Pyysin tarjouksen, ja se oli juuri niin selkeä kuin odotin. Kilpailutus toi monia vaihtoehtoja, mutta Credigo oli suosikkini.
Raimo
VertaaLainaa.fi auttoi löytämään Credigon, kun tarvitsin lainaa. Lainatarjous tuli nopeasti, ja pystyin vertailemaan sitä muihin vaihtoehtoihin. Credigon ehdot olivat järkevät, ja päätös oli helppo tehdä. Kiitos avusta!
Marko
Käytin VertaaLainaa.fi -palvelua ja sain Credigosta lainatarjouksen. Vertailin sitä muiden tarjousten kanssa ja päädyin valitsemaan Credigon. Kaikki sujui odotusten mukaisesti.
Elina
Löysin Credigon VertaaLainaa.fi:n avulla ja päätin hakea lainatarjouksen. Tarjous oli selkeä ja vertailin sitä muihin tarjouksiin ennen päätöksentekoa. Lopulta valitsin Credigon ja lainan saaminen sujui hyvin.
Esko
Käytin VertaaLainaa.fi -sivustoa ja löysin Credigon. Päätin pyytää tarjouksen ja sain sen nopeasti. Vertailin tarjousta muihin vaihtoehtoihin ja päädyin valitsemaan Credigon.
Petri

Usein kysytyt kysymykset:

Mitkä ovat Credigon lainaehtoihin liittyvät vaatimukset?

Credigon lainaa voi hakea jokainen oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla on kunnossa olevat luottotiedot, säännölliset tulot ja joka on vähintään 20 vuotias.

Miten voin hakea lainaa Credigolta?

Voit hakea lainaa Credigolta kätevästi heidän verkkosivustonsa kautta. Voit myös hyödyntää VertaaLainaa.fi -palvelua, joka kilpailuttaa lainahakemuksesi Credigon ja muiden lainantarjoajien kesken.

Mikä on Credigo?

Credigo on rahoituspalveluyritys, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille. Se on osa Northmill Bank AB -konsernia.

Miten nopeasti voin saada lainatarjouksen Credigolta?

Lainatarjous Credigolta voi saapua nopeasti, usein jo saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Onko Credigo vastuullinen lainantarjoaja?

Kyllä, Credigo noudattaa vastuullista luotonantotapaa. He tekevät henkilökohtaisen arvion jokaisen hakijan kohdalla varmistaakseen lainan sopivuuden ja takaisinmaksukyvyn.

Voinko yhdistää vanhat lainani Credigon kautta otettuun lainaan?

Kyllä, voit hyödyntää Credigon lainaa myös lainojen yhdistämiseen. Tämä voi auttaa säästämään rahaa, kun korkeakorkoiset lainat yhdistetään yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Miten voin ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Credigon asiakaspalveluun puhelimitse numerossa 0942720663 tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Heidän asiakaspalvelunsa on avoinna arkipäivisin maanantaista perjantaihin klo 9.00-17.00.

Onko Credigo rekisteröity luotonantaja?

Kyllä, Credigo on rekisteröity ja valvottu luotonantaja, ja se toimii Suomen lain ja sääntöjen mukaisesti.

Mitä tietoja tarvitaan lainahakemuksen täyttämiseen?

Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitaan henkilötiedot, tulotiedot ja mahdollisesti muita taloudellisia tietoja. Tarkemmat vaatimukset voit tarkistaa Credigon verkkosivuilta tai VertaaLainaa.fi -palvelusta.

Miten nopeasti voin saada lainan tililleni?

Credigo pyrkii maksamaan hyväksytyn lainan tilillesi mahdollisimman nopeasti, usein saman päivän aikana. Aikataulu voi kuitenkin vaihdella riippuen pankistasi ja muista tekijöistä.

VertaaLainaa.fi
Logo