Kilpailuta Northmill Bank ja 25+ muuta pankkia

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Minkälainen palvelu Northmill Bank oikein on?

Northmill Bank on pohjoismainen rahoitusalan lainapalvelu, joka tarjoaa turvallisia ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja erilaisiin elämäntilanteisiin. Heidän suosittu tuotteensa on joustoluotto, joka antaa mahdollisuuden hakea 500 – 5000 euron luottorajalla olevaa lainaa ilman vakuuksia. Palvelu on suunnattu yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot.

Northmill Bank tunnetaan nopeasta hakuprosessista, kilpailukykyisistä ehdoista ja vahvasta tietoturvasta. Yrityksen luottoa voi käyttää tarpeen mukaan, ja kulut syntyvät ainoastaan käytön perusteella. Lisäksi Northmill tarjoaa helpon tavan hallinnoida lainaa omilla sivuillaan.

 

Vertaile Northmill Bankin lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Northmill Bank on yksi niistä rahoitusalan toimijoista, jonka lainatuotteita kuluttajat voivat kilpailuttaa kätevästi VertaaLainaa.fi vertailupalvelun avulla. Tämä pohjoismainen rahoitusyritys tarjoaa monipuolisia ja turvallisia rahoitusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Yksi heidän suosituimmista tuotteistaan on joustoluotto, joka antaa mahdollisuuden hakea joustavaa luottoa 500 – 5000 euron väliltä ilman vakuuksia. VertaaLainaa.fi palvelun avulla kuluttajat voivat helposti kilpailuttaa ja vertailla Northmill Bankin lainatuotteita muiden rahoituslaitosten tarjontaan, löytäen itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tämä tuo läpinäkyvyyttä ja mahdollistaa parhaan rahoitusratkaisun löytämisen omiin tarpeisiin.


Muut pankit ja rahalaitokset


Kuinka paljon voin saada lainaa Northmill Bankilta?

Northmill Bank tarjoaa joustoluottoa, jonka luottoraja voi olla 500 – 5000 euroa. Tämä tarkoittaa, että voit hakea ja saada käyttöösi lainaa summasta, joka vaihtelee 500 euron ja 5000 euron välillä. Luottorajan määrä perustuu hakijan henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseen ja luottoarvioon. Voit nostaa luottoa tilillesi tarpeen mukaan ja maksaa takaisin omaan tahtiisi, kunhan pysyt luottorajasi puitteissa.

 

Kuka voi hakea lainaa Northmill Bankilta?

Northmill Bankin myöntämän joustoluoton hakemiseen liittyy joitakin perusvaatimuksia. Henkilön tulee täyttää seuraavat kriteerit:

 1. Olla vähintään 20-vuotias.
 2. Omata säännölliset tulot.
 3. Luottotietojen tulee olla moitteettomat.

Näiden kriteerien täyttävät henkilöt voivat hakea joustoluottoa Northmill Bankilta. On kuitenkin hyvä huomata, että lopullinen päätös lainan myöntämisestä ja sen suuruudesta tehdään yksilöllisen luottoarvion perusteella, joka ottaa huomioon hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Miten Northmill Bankin lainaa haetaan?

Voit hakea lainaa Northmill Bankilta kätevästi useilla eri tavoilla, ja yksi vaihtoehto on kilpailuttaa lainasi VertaaLainaa.fi palvelun avulla.

 • Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi palvelun avulla: Voit aloittaa lainan hakemisen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Palvelu vertailee eri pankkien ja lainantarjoajien tarjouksia puolestasi, joten saat kattavan käsityksen eri vaihtoehdoista.
 • Valitse Northmill Bank: Kun olet kilpailuttanut lainasi ja saanut tarjoukset eri pankkien välillä, voit valita Northmill Bankin tarjouksen, mikäli se vastaa tarpeitasi parhaiten.

 

Toinen vaihtoehto on hakea lainaa suoraan Northmill Bankin sivustolta.

 • Siirry Northmill Bankin verkkosivuille: Siirry Northmill Bankin viralliselle verkkosivustolle ja etsi lainatuote, joka vastaa tarpeitasi.
 • Täytä lainahakemus: Täytä Northmill Bankin verkkosivuilla lainahakemus. T
 • Alustava lainapäätös: Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat yleensä välittömän alustavan lainapäätöksen. Tämä päätös ei vielä sido sinua mihinkään, mutta antaa ensimmäisen käsityksen siitä, voiko laina olla mahdollinen.
 • Tunnistautuminen: Mikäli alustava lainapäätös on myönteinen, sinun tulee tunnistautua sähköisesti. Tunnistautuminen tapahtuu yleensä pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Lisädokumentit: Tarvittaessa sinulta saatetaan pyytää lisädokumentteja, kuten palkkatodistusta tai muita taloudellisia tietoja, jotta hakemus voidaan käsitellä loppuun.
 • Lopullinen päätös ja rahansiirto: Kun kaikki tarvittavat tiedot on toimitettu ja hakemus on käsitelty, saat lopullisen lainapäätöksen. Jos päätös on myönteinen, rahat siirretään tilillesi yleensä muutaman arkipäivän kuluessa.

Northmill Bank asiakaspalvelun yhteystiedot:

Tässä ovat Northmill Bankin asiakaspalvelun yhteystiedot, joiden avulla voit ottaa heihin yhteyttä ja saada lisätietoja heidän palveluistaan:

 • Puhelin: 09 747 91185 (arkisin kello 9 – 17)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Unioninkatu 20-22, 00130 Helsinki

Northmill Bankin asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissäsi ja tarjoamaan lisätietoja heidän palveluistaan. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tarvittaessa käymällä heidän osoitteessaan. Heidän asiantunteva tiiminsä auttaa sinua mielellään kaikissa lainoihin ja rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Aukioloajat:

MA        9.00 – 17.00


TI           9.00 – 17.00


KE          9.00 – 17.00


TO          9.00 – 17.00


PE          9.00 – 17.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Northmill Bank – Joustavaa rahoitusta arjen tarpeisiin

Northmill Bankin Joustoluotto tarjoaa joustavaa rahoitusta arjen tarpeisiin. Tämä rahoitusratkaisu mahdollistaa rahan nostamisen tilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset, olipa kyseessä sitten odottamaton meno tai suunniteltu hankinta. Joustoluotto tarjoaa turvaa ja joustavuutta taloudellisiin tilanteisiin, ja sen avulla voit hoitaa erilaisia kulutustarpeita ilman suurta stressiä. Voit hakea Joustoluottoa Northmill Bankilta ja vertailla tarjouksia myös VertaaLainaa.fi palvelun kautta.

 

Millä ehdoilla Northmill Bank myöntää joustoluottoa?

Northmill Bank myöntää joustoluottoa tietyillä ehdoilla, jotka varmistavat lainan ottajien luottokelpoisuuden ja taloudellisen tilanteen. Hakijan on oltava yli 20-vuotias ja hänen tulee omaa säännölliset tulot. Lisäksi hakijan luottotietojen on oltava moitteettomat. Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, joka vaikuttaa myönnettävän luottorajan määrään. Luottoa myönnetään 500 – 5000 euroon ja lainan takaisinmaksuaika voi olla enintään viisi vuotta.

Tämän joustoluoton avulla Northmill Bank varmistaa, että sen myöntämät rahoitusratkaisut ovat vastuullisia ja asiakkaiden taloudelliset edellytykset mahdollistavat lainan hoitamisen.

 

Miten Northmill Bankin joustoluottoa maksetaan takaisin?

Northmill Bankin joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittaisilla lyhennyksillä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu jokaisen kuukauden 14. päivänä, ja lasku lähetetään sähköpostitse. Laskulla on 14 vuorokautta maksuaikaa, joten asiakkaalla on aikaa suorittaa lyhennys ilmoitettuun eräpäivään mennessä.

Lyhennyksen suuruus voi vaihdella, mutta on oltava vähintään 20 euroa kuukaudessa. Tämä mahdollistaa lainan joustavan takaisinmaksun ja antaa asiakkaalle taloudellista liikkumavaraa. On tärkeää noudattaa annettuja eräpäiviä ja suorittaa lyhennykset ajallaan, jotta lainan takaisinmaksu sujuu suunnitellusti ja ilman viivästyksiä.

Northmill Bank kokemuksia:

Tarvitsin nopeasti rahoitusta auton korjauskuluihin, ja päätin kokeilla Northmill Bankin joustoluottoa. Hakuprosessi oli todella helppo ja sain nopeasti alustavan päätöksen. Lopullinen lainapäätös tuli vielä samana päivänä. Rahat siirtyivät tililleni nopeasti, ja sain auton korjattua ilman suuria taloudellisia hankaluuksia. Joustoluotto on ollut minulle todellinen pelastus yllättävissä tilanteissa.
Reijo
Olen käyttänyt Northmill Bankin joustoluottoa jo useamman vuoden ajan. Se on antanut minulle tarvittavaa joustoa arjen menoihin. Erityisesti pidän siitä, että maksan kuluja vain silloin kun nostan lainaa käyttöön. Lyhennykset ovat olleet kohtuullisia, ja laskutus on helppoa ja selkeää. Olen suositellut tätä palvelua myös ystävilleni.
Oiva
Olin aluksi epävarma siitä, minkälainen laina olisi sopiva minun tilanteeseeni. Northmillin asiakaspalvelu auttoi minua ymmärtämään eri vaihtoehtoja ja valitsemaan parhaan vaihtoehdon tarpeisiini. Lainaan hakiessani sain nopeasti vastauksen ja rahat olivat tililläni seuraavana päivänä. Heidän avulias asiakaspalvelu on todella tehnyt vaikutuksen.
Anna
“En ollut ennen käyttänyt lainan kilpailutuspalveluita, mutta päätin kokeilla VertaaLainaa.fi:tä. Sain monta tarjousta eri pankeilta, ja Northmill Bankin tarjous erottui edukseen. Lainapäätös tuli nopeasti, ja kaikki tarvittava tieto oli selkeästi esillä. Säästin aikaa ja vaivaa, kun sain kilpailutettua lainani helposti yhdestä paikasta.
Rami
Olin aluksi epävarma siitä, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyisin. Sitten törmäsin VertaaLainaa.fi palveluun ja päätin antaa sen auttaa päätöksessäni. Northmill Bankin tarjous oli houkutteleva, ja päätin tarttua siihen. Olen tyytyväinen, että löysin tämän palvelun, se teki lainan kilpailuttamisesta helppoa.
Eeva
Olin kuullut VertaaLainaa.fi palvelusta ja päätin kokeilla sitä ensimmäistä kertaa, kun tarvitsin lainaa. Sain useita tarjouksia eri pankeilta, ja Northmill Bankin tarjous oli yksi niistä. Heidän tarjouksensa oli selkeästi esitetty ja ehdot olivat kilpailukykyiset. Valinta oli lopulta helppo tehdä, ja olen tyytyväinen siihen.
Jenni
VertaaLainaa.fi palvelu teki lainan hakemisesta helppoa ja vaivatonta. Sain useita tarjouksia eri pankeilta, ja vertailu oli selkeää. Northmill Bankin tarjous oli houkutteleva, ja päätin ottaa sen. Heidän palvelunsa kautta sain nopeasti tarvittavan rahoituksen, ja kaikki sujui hyvin.
Mika

Usein kysytyt kysymykset:

Miten Northmill Joustoluottoa haetaan?

Voit hakea Northmill Joustoluottoa suoraan Northmill Bankin verkkosivujen kautta tai käyttämällä VertaaLainaa.fi palvelua, joka kilpailuttaa sinulle tarjouksia eri pankeilta.

Mikä on Northmill Bankin Joustoluotto?

Northmill Bankin Joustoluotto on joustava luottovaihtoehto, jonka avulla voit nostaa tarvitsemasi summan tilillesi aina tarpeen mukaan. Luottoraja määräytyy henkilökohtaisen luottoarvion perusteella ja se voi olla 500 – 5000 euroa.

Kuka voi hakea Northmill Joustoluottoa?

Hakijan tulee olla yli 20-vuotias, olla säännölliset tulot ja hänen luottotietojensa tulee olla moitteettomat.

Kuinka paljon voin saada Joustoluottoa?

Luottoraja voi olla 500 – 5000 euroa riippuen hakijan henkilökohtaisesta tilanteesta ja luottoarviosta.

Miten lainan takaisinmaksu tapahtuu?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain. Voit valita kuukausierän, mutta minimilyhennys on 20 €/kk. Maksuvaihtoehtoina ovat myös erilaiset käyttökohtaiset summat tai koko luoton maksaminen kerralla ilman ylimääräisiä kuluja.

Mitä kuluja lainasta syntyy?

Lainasta syntyy kuluja ainoastaan, kun teet nostoja luotolta. Kuluja ei synny, jos et tee nostoja, etkä siis maksa korkoja tai muita kuluja ilman käyttöä.

Voinko anoa maksuvapaata kuukautta?

Kyllä, voit anoa kerran kalenterivuodessa maksuvapaata kuukautta ilman lisäkustannuksia.

Miten Northmill Bank suojaa henkilötietoni?

Northmill Bank panostaa vahvasti tietoturvaan ja noudattaa tiukkoja tietosuojakäytäntöjä. Asiakkaan henkilötiedot säilytetään turvallisesti eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille ilman lupaa.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Northmill Bankin lainapäätös tulee yleensä nopeasti, ja voit saada alustavan lainapäätöksen heti sähköisen tunnistautumisen jälkeen.

Miten VertaaLainaa.fi palvelu toimii?

VertaaLainaa.fi on lainan kilpailutuspalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset eri pankeilta. Voit täyttää hakemuksen palvelun kautta, ja saat tarjouksia vertailtavaksi.

VertaaLainaa.fi
Logo