Joustolaina

Vertaile joustolainoja ja pyydä maksuton lainatarjous

VertaaLainaa.fi auttaa sinua löytämään halvimman joustolainan.

Vertaile lainoja ja hae joustolainaa jopa 50.000 euroa.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Ilmainen ensilaina
  • Siirrot myös yöllä
  • Alin ikäraja
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/komplett-bank-luottokortti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/komplett-bank-luottokortti/checked
21 vuotta%3 - 56 kkyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/eurolimiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/eurolimiitti/
21 vuotta%3 - 110 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/ekstraluotto.phphttps://www.vertaalainaa.fi/ekstraluotto/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaacheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/bank-norwegian-luottokortti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/bank-norwegian-luottokortti/checked
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/komplett-bank.phphttps://www.vertaalainaa.fi/komplett-bank/
21 vuotta%3 - 49 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/suomilimiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/suomilimiitti/checked
21 vuotta%3 - 50 kkcheckedyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/ferratum.phphttps://www.vertaalainaa.fi/ferratum-joustava/checked
21 vuotta%3 - 37 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/viikinkilaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/viikinkilaina/checked
19 vuotta%3 - 36 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/helppolaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/helppolaina-fi-joustoluotto/checked
18 vuotta%3 - 30 kkcheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/limiitti.phphttps://www.vertaalainaa.fi/limiitti-fi/
19 vuotta%3 - 36 kkyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/credit24.phphttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/credit24.php
18 vuotta%3 - 30 kkcheckedyearshttps://www.vertaalainaa.fi/lainaan/vippi.phphttps://www.vertaalainaa.fi/vippi-fi-joustoluotto/
20 vuotta%3 - 52 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/risicum-joustolaina.phphttps://www.vertaalainaa.fi/risicum-joustolaina-2/checked
18 vuotta%3 - 34 kkyearschecked €https://www.vertaalainaa.fi/lainaan/bluefinance.phphttps://www.vertaalainaa.fi/blue-finance/checked
Näytä lisää tuloksia

Kysymyksiä joustolainasta

Maksaako joustolainan hakeminen?

Joustolainan hakeminen ja käyttöönottaminen eivät maksa mitään.

Vasta kun nostat lainaa omalle tilille, kertyy siitä kuluja. Joustolainassa maksetaan aina vain käytetystä osuudesta, joten jos et käytä lainaa, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Milloin voin nostaa joustolainaa tilille?

Yleensä ensimmäinen nosto tilille pitää tehdä lainapalvelun aukioloaikana.

Tämän jälkeen riippuu hieman lainapalvelusta, että siirtävätkö he tehtyjä nostoja tilille myös yöllä, vai vain aukioloaikoina.

Nämä tiedot löydät aina lainapalvelun omalta sivulta.

Kuinka paljon voin nostaa joustolainaa?

Nostojen suuruus voi olla mitä vain oman luottorajasi puitteissa. Jos olet siis saanut 2000 euron joustolainan, voit halutessasi nostaa koko summan tilille tai tarvittaessa vain pienemmän osan.

Joustolainaa kannattaa nostaa tilille aina vain sen verran kuin tarvitset, koska kuluja ja korkoja kertyy vain tilille nostetusta osuudesta.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nostot siirtyvät hakijan tilille usein muutamissa minuuteissa.

Tähän voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi se, jos hakija ja lainanantaja käyttävät eri pankkeja, jolloin siirrot voivat viedä hieman pidempään.

Tietyt lainanantajat eivät myöskään siirrä yöllä tehtyjä nostoja hakijan tilille kuin vasta seuraavana aamuna.

Miten maksan joustolainaa takaisin?

Joustolainaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on yleisesti n.10-20% avoimesta saldosta, joten sen suuruus riippuu siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilille.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa joustolainaa nopeamminkin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia.

Mikä on joustolaina?

Joustolaina on vakuudeton jatkuva laina, jota voi nostaa tilille aina tarvittaessa. 

Joustolainaa myönnetään tiettyyn luottorajaan asti, mutta hakijan ei ole pakko nostaa koko summaa kerralla tilille. Joustolainaa voi nostaa tilille kerralla pienempiäkin summia ja jättää loput vielä mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Yleisimmät joustolainojen suuruudet ovat noin 2000-4000 euroa, mutta on kuitenkin muutamia lainapalveluita joista joustolainaa voi hakea suuremmillakin luottorajoilla.

Joustolainassa kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta, joten mikäli joustolainan hakee, mutta ei nosta sitä tilille, ei siitä kerry mitään kulujakaan. Tästä syystä sen voi hakea vaikka pahan päivän varalle tai jos arvelee, että tulee tarvitsemaan lainaa lähiaikoina, mutta tarkkaa summaa ei vielä välttämättä tiedä.

Jos käytetyn joustolainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin, ei senkään jälkeen enää kerry mitään kuluja.

Joustolaina / Joustoluotto onkin kuin nykyaikainen luottokortti kännykässä.

 

Kuka voi saada joustolainaa?

Lainantarjoajat asettavat omille lainoilleen aina erilaiset vaatimukset. Usein näistä vaihtelee eniten hakijalle asetettava minimi-ikä, joka voi vaihdella 18-23 vuoden välillä.

Muita yleisiä vaatimuksia, joita lainapalveluilla saattaa hakijalle olla, ovat:

  • Riittävä takaisinmaksu
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Puhtaat luottotiedot
  • Matkapuhelinliittymä

Hakijoilta tarkistetaan luottotiedot lähes poikkeuksetta aina automaattisesti hakemusta tehdessä. Maksuhäiriömerkintä johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen.

Verkkopankkitunnuksia käytetään usein palveluun tunnistautumisessa, sekä lainasopimuksen allekirjoittamisessa. Lopullisen lainapäätöksen lainapalvelut ilmoittavat hakijalle usein tekstiviestillä.

 

Miten joustolainaa maksetaan takaisin?

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, jolloin kuukausierän suuruuden määrittelee käytetyn lainan määrä. Joten mitä ennemmän siis lainaa on nostanut, sitä suurempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus on usein tietty prosenttimäärä joustolainan avoimesta saldosta. Lainapalvelut asettavat nämä prosenttimäärät itse, joten minimilyhennysten suuruus vaihtelee eri lainapalveluiden välillä.

Hakija voi myös koska tahansa maksaa takaisin minimilyhennystä suuremmankin määrän, tai vaikka koko lainan kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia.

Kun joustolainaa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle joustolainalle.

 

Vertaile joustolaina huolellisesti

Joustolaina kannattaa aina vertailla kaikessa rauhassa ennen lainapäätösten tekemistä. Eri lainantarjoajien välisissä kuluissa, koroissa ja muissa maksuissa saattaa olla todella suuriakin eroja.

Kannattaa aina vertailla lainantarjoajan nostopalkkioiden suuruudet, todelliset vuosikorot, sekä muut mahdolliset maksut kuten laskutuslisät.

Vertailemalla voit säästää satoja euroja erinäisissä kuluissa. On myös lainapalveluita, jotka myöntävät ensimmäisen noston ilman kuluja. Usein näissä on kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka ja mikäli näissä hyödyntää osamaksua, alkaa korot ja kulut kertyä normaalisti ensimmäisen laskun jälkeen.

Tästä syystä kannattaakin aina rauhassa tutustua jokaisen lainapalvelun ehtoihin heidän verkkosivuillaan, sekä viimeistään saamastasi lainatarjouksesta. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Lainatarjouksesta näet lopulliset korot ja kulut hakemallesi lainalle.

Palveluiden verkkosivuilla olevat hinnat ovat usein vain arvioita, sillä hakijan oma taloudellinen tilanne ja muut asiat voivat vaikuttaa siihen, millaisen tarjouksen hän saa.

Ennen kuin haet lainaa, muista vertailla niitä myös yhteistyökumppanimme: VarmaLaina.fi palvelussa.

 

Suosituimmat joustolainat

Alta löydät muutaman tämän hetken suosituimmista joustolainaa myöntävistä lainapalveluista.

Kaikista alla olevista palveluista voit pyytää lainatarjouksen ilmaiseksi, eikä tarjouksen pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa.

 

Ferratum

Ferratum joustava pikavippi 2000 euroaFerratum myöntää joustolainaa 2000 euron luottorajalla. He tarjoavat uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden ilman korkoa ja kulua.

Voit siis nostaa joustolainaa vaikka 2000 euroa, etkä maksa mitään kuluja tai korkoja, jos maksat koko lainan takaisin 30 päivän kuluessa.

He antavat alustavan lainapäätöksen hakemuksiin lähes välittömästi. Lopullisen lainapäätöksenkin saa hetkessä, mikäli tekee hakemuksen palvelun aukioloaikana.

Ferratumin ikäraja on 21 vuotta.

Hae joustolaina tästä

 

Helppolaina.fi

Ilmainen ensilaina 100-4000 euroa

HelppoLaina.fi:n kautta on mahdollista hakea joustolaina 100-4000 euron luottorajalla. Asiakkaat saavat tehdä rahannostoja ilman kuluja.

Voit siis ensimmäisen kuukauden aikana tehdä niin useita nostoja kuin haluat ja jos maksat koko käyttämäsi lainan takaisin kuukauden kuluessa, et maksa kuin sen, mitä lainasitkin + korot.

Voit kuitenkin halutessasi hyödyntää osamaksumahdollisuuden, jolloin korot ja kulut kertyvät hinnaston mukaisesti.

HelppoLainan ikäraja on 19 vuotta.

Hae joustolaina tästä

 

Suomilimiitti

Suomilimiitistä voi hakea joustolainaa 2000 euron luottorajalla. Heillä on uusille asiakkaille tarjous, jossa uusi asiakas saa ensimmäisen noston ilman korkoa ja kuluja.

Maksuaikaa ilmaiselle ensinostolle saa noin kuukauden. Hakijalla on kuitenkin mahdollisuus maksaa joustolaina takaisin osissa kuukausittain.

Suomilimiiitti on erittäin suosittu kotimainen joustolainan myöntäjä. Heidän kautta on mahdollista saada lainaa nopeasti käyttöönsä.

Suomilimiitin ikäraja on 21 vuotta.

Hae joustolaina tästä

 

Komplett Bank

Komplett Bank myöntää tämän hetken suurinta joustolainaa. Heidän kautta on mahdollista saada joustolaina 1000-50.000 euron luottorajalla.

Heidän lainassa ei ole lainkaan kiinteää maksuaikaa. Halutessasi voit maksaa vain korot ja kulut kerran kuukaudessa. On siis täysin sinun päätettävissä, kuinka nopeasti haluat maksaa lainan takaisin.

Tee hakemus ja saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen nopeasti. Komplett Bankin hinnoittelu onkin yksi tämän hetken edullisimmista.

Komplett Bankin ikäraja on 23 vuotta.

Hae joustolaina tästä

Arvostele sivu

Oliko Joustolaina-sivusta sinulle hyötyä? Anna oma arviosi sivusta:

Please wait...