Joustolaina helposti netistä

Kilpailuta edullisin joustolaina yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Joustoluotto  /  Joustolaina

 

Vertaa ja valitse sinulle sopivin joustolaina

Me autamme sinua löytämään halvimman joustolainan.

Vertaa lainoja ja hae lainaa netistä jopa 60.000 euroon asti.

Me kilpailutamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt.

Kysymyksiä joustolainasta

Maksaako joustolainan hakeminen?

Joustolainan hakeminen ja käyttöönottaminen eivät maksa mitään.

Vasta kun nostat lainaa omalle tilille, kertyy siitä kuluja. Joustolainassa maksetaan aina vain käytetystä osuudesta, joten jos et käytä lainaa, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Milloin voin nostaa joustolainaa tilille?

Yleensä ensimmäinen nosto tilille pitää tehdä lainapalvelun aukioloaikana.

Tämän jälkeen riippuu hieman lainapalvelusta, että siirtävätkö he tehtyjä nostoja tilille myös yöllä, vai vain aukioloaikoina.

Nämä tiedot löydät aina lainapalvelun omalta sivulta.

Kuinka paljon voin nostaa joustolainaa?

Nostojen suuruus voi olla mitä vain oman luottorajasi puitteissa. Jos olet siis saanut 2000 euron joustolainan, voit halutessasi nostaa koko summan tilille tai tarvittaessa vain pienemmän osan.

Joustolainaa kannattaa nostaa tilille aina vain sen verran kuin tarvitset, koska kuluja ja korkoja kertyy vain tilille nostetusta osuudesta.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nostot siirtyvät hakijan tilille usein muutamissa minuuteissa.

Tähän voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi se, jos hakija ja lainanantaja käyttävät eri pankkeja, jolloin siirrot voivat viedä hieman pidempään.

Tietyt lainanantajat eivät myöskään siirrä yöllä tehtyjä nostoja hakijan tilille kuin vasta seuraavana aamuna.

Miten maksan joustolainaa takaisin?

Joustolainaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on yleisesti n.10-20% avoimesta saldosta, joten sen suuruus riippuu siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilille.

Voit kuitenkin koska tahansa maksaa joustolainaa nopeamminkin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustolaina?Joustolaina

Joustolaina on vakuudeton jatkuva joustoluotto, josta voi nostaa lainaa heti tilille aina tarvittaessa.

Joustolainaa myönnetään tiettyyn luottorajaan asti, mutta hakijan ei ole pakko nostaa koko summaa kerralla tilille. Joustolainaa voi nostaa tilille kerralla pienempiäkin summia ja jättää loput vielä mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Yleisimmät joustolainojen suuruudet ovat noin 2000-10000 euroa, mutta on kuitenkin muutamia lainapalveluita joista lainaa voi hakea suuremmillakin luottorajoilla.

Joustolainassa kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta, joten mikäli joustolainan hakee, mutta ei nosta sitä tilille, ei siitä kerry mitään kulujakaan. Tästä syystä sen voi hakea vaikka pahan päivän varalle tai jos arvelee, että tulee tarvitsemaan lainaa lähiaikoina, mutta tarkkaa summaa ei vielä välttämättä tiedä.

Jos käytetyn joustolainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin, ei senkään jälkeen enää kerry mitään kuluja.

Joustolaina onkin kuin nykyaikainen luottokortti kännykässä.

 

Kenelle joustolaina voidaan myöntää?

Lainantarjoajat asettavat omille lainoilleen aina erilaiset vaatimukset. Usein näistä vaihtelee eniten hakijalle asetettava minimi-ikä, joka voi vaihdella 18-23 vuoden välillä.

Muita yleisiä vaatimuksia, joita lainapalveluilla saattaa hakijalle olla, ovat:

  • Riittävä takaisinmaksu
  • Vakituinen osoite Suomessa
  • Suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • Puhtaat luottotiedot
  • Matkapuhelinliittymä

Hakijoilta tarkistetaan luottotiedot lähes poikkeuksetta aina automaattisesti hakemusta tehdessä. Maksuhäiriömerkintä johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen.

Verkkopankkitunnuksia käytetään usein palveluun tunnistautumisessa, sekä lainasopimuksen allekirjoittamisessa. Lopullisen lainapäätöksen lainapalvelut ilmoittavat hakijalle usein tekstiviestillä.

Voit lukea artikkelin millainen laina sinulle sopisi parhaiten? niin sinun on helpompi arvioida onko joustoluotto sellainen laina, joka sopii sinun tämän hetkiseen lainatarpeeseesi.

 

Miten joustolaina maksetaan takaisin?

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, jolloin kuukausierän suuruuden määrittelee käytetyn lainan määrä. Joten mitä enemmän siis lainaa on nostanut, sitä suurempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus on usein tietty prosenttimäärä joustolainan avoimesta saldosta. Lainapalvelut asettavat nämä prosenttimäärät itse, joten minimilyhennysten suuruus vaihtelee eri lainapalveluiden välillä.

Hakija voi myös koska tahansa maksaa takaisin minimilyhennystä suuremmankin määrän, tai vaikka koko lainan kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia.

Kun joustolainaa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle joustolainalle.

 

Vertaile joustolaina huolellisesti

Joustolaina kannattaa aina vertailla kaikessa rauhassa ennen lainapäätösten tekemistä. Eri lainantarjoajien välisissä kuluissa, koroissa ja muissa maksuissa saattaa olla todella suuriakin eroja.

Kannattaa aina vertailla lainantarjoajan nostopalkkioiden suuruudet, todelliset vuosikorot, sekä muut mahdolliset maksut kuten laskutuslisät. Lainavertailun tukena voit käyttää myös monipuolista lainalaskuria, joka auttaa lainan kulujen ja korkojen hahmottamisessa.

Vertailemalla voit säästää satoja euroja erinäisissä kuluissa. On myös lainapalveluita, jotka myöntävät ensimmäisen noston ilman kuluja. Usein näissä on kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka ja mikäli näissä hyödyntää osamaksua, alkaa korot ja kulut kertyä normaalisti ensimmäisen laskun jälkeen.

Tästä syystä kannattaakin aina rauhassa tutustua jokaisen lainapalvelun ehtoihin heidän verkkosivuillaan, sekä viimeistään saamastasi lainatarjouksesta. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Lainatarjouksesta näet lopulliset korot ja kulut hakemallesi lainalle.

Palveluiden verkkosivuilla olevat hinnat ovat usein vain arvioita, sillä hakijan oma taloudellinen tilanne ja muut asiat voivat vaikuttaa siihen, millaisen tarjouksen hän saa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustolainasta:

Mihin tarkoitukseen joustolainaa voi hakea?

Joustolainaa voi hakea periaatteessa mihin käyttötarkoitukseen vain. Yleisimmät käyttökohteet joustolainalle ovat auton ostaminen, remontointi, lainojen yhdistäminen tai jokin muu kuluttaminen.

Kuka voi hakea joustolainaa VertaaLainaa.fi palvelusta?

Me pystymme kilpailuttamaan pankit ja lainapalvelut kaikille sivustomme käyttäjille jotka ovat täysi-ikäisiä ja luottokelpoisia Suomen kansalaisia, joilla on säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin saada joustolainaa?

Me teemme yhteistyötä yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken ja näistä lähes kaikilla on hieman eri suuruiset lainasummat. Yleensä joustolainaa haetaan 2000 - 10.000 euroa, mutta palvelussamme on myös pankkeja jotka voivat myöntää joustolainaa jopa 50.000 euroon saakka.

Voinko saada joustolainaa jos minulla on maksuhäiriö?

Valitettavasti me emme pysty tarjoamaan lainatarjouksia henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen varhaisessa vaiheessa ja jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, se johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi