Joustolaina helposti netistä

Kilpailuta edullisin joustolaina yli 25 pankin ja muun luotonantajan kesken.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Vertaa ja valitse sinulle sopivin joustolaina

Autamme sinua löytämään halvimman joustolainan.

Vertaa lainoja ja hae lainaa netistä jopa 60.000 euroon asti.

Kilpailutamme yli 25 pankkia ja rahalaitosta puolestasi,täysin ilmaiseksi.

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja päättää, minkä pankin lainatarjouksen hyväksyt.

Joustolaina Vertaalainaa-palvelusta:

  • alkaen 4,19 % korolla
  • joustavilla lainaehdoilla
  • ilman takaajia tai vakuuksia
  • lainan kulut ja korko nostojen mukaan
  • joustavan lainan voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla mihin haluat.

 

Päivitetty: 11,joulukuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Kysymyksiä joustolainasta

Maksaako joustolainan hakeminen?

Joustolainan hakeminen ja käyttöönottaminen eivät maksa mitään.

Vasta kun nostat lainaa omalle tilillesi kertyy siitä kuluja. Joustolainaa maksetaan takaisin vain käytetystä osuudesta, joten jos et käytä lainaa, ei sinulle kerry mitään maksettavaakaan.

Milloin voin nostaa joustolainaa tilille?

Yleensä ensimmäinen nosto tilille tulee tehdä lainapalvelun aukioloaikana. Tämän jälkeen riippuu pankista tai rahalaitoksesta siirtävätkö he tehtyjä nostoja tilille myös yöllä vai vain aukioloaikoina. Nämä tiedot löydät lainantarjoajan omalta sivulta. Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista tutustu lainatuotteeseen.

Kuinka paljon voin nostaa joustolainaa?

Nostojen suuruus voi olla, kuinka suuri vain oman luottorajasi puitteissa. Jos olet siis saanut esimerkiksi 2000 euron joustolainan, voit halutessasi nostaa koko summan tilillesi tai tarvittaessa vain pienemmän osan, esimerkiksi 500 euroa. Näin ollen sinulle jää käyttöön vielä 1500 euroa. Joustolainaa kannattaa nostaa tilille aina vain sen verran kuin tarvitset, koska kuluja ja korkoja kertyy vain tilille nostetusta osuudesta. Avoimena olevaa saldoa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa vähintään minimilyhennyksen verran.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen nostot siirtyvät tilillesi keskimäärin muutamissa minuuteissa. Siirtonopeuteen voi kuitenkin vaikuttaa esimerkiksi se, jos sinä ja lainantarjoaja käytätte eri pankkeja rahasiirtoihin. Tällöin siirrot voivat viedä hieman pidempään. Tietyt lainanantajat eivät myöskään siirrä yöllä tehtyjä nostoja hakijan tilille kuin vasta seuraavana aamuna.

Miten maksan joustolainaa takaisin?

Joustolainaa maksetaan takaisin kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on yleisesti n.10-20% avoimesta saldosta, joten sen suuruus riippuu siitä, kuinka paljon olet nostanut lainaa tilille. Voit kuitenkin, koska tahansa maksaa joustolainaa nopeamminkin takaisin ilman mitään lisäkustannuksia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on joustolaina?

Joustolaina on vakuudeton jatkuva joustoluotto, josta voi nostaa lainaa heti tilille aina tarvittaessa.

Joustolainaa myönnetään tiettyyn luottorajaan asti, mutta sinun ei ole pakko nostaa koko summaa kerralla tilille. Joustolainaa voi nostaa tilille kerralla pienempiäkin summia ja jättää loput vielä mahdollista myöhempää käyttöä varten. Yleisimmät joustolainojen suuruudet ovat noin 2000-10000 euroa, mutta on kuitenkin muutamia lainapalveluita joista lainaa voi hakea suuremmillakin luottorajoilla.

Joustolainassa kuluja kertyy ainoastaan nostetusta lainasummasta, joten mikäli joustolainan hakee, mutta ei nosta sitä tilille, ei siitä kerry mitään kulujakaan. Tästä syystä sen voi hakea vaikka pahan päivän varalle tai jos arvelee, että tulee tarvitsemaan lainaa lähiaikoina, mutta tarkkaa summaa ei vielä välttämättä tiedä.

Jos käytetyn joustolainan maksaa kokonaisuudessaan takaisin, ei senkään jälkeen enää kerry mitään kuluja. Joustolaina onkin kuin nykyaikainen luottokortti kännykässä.

 

Kenelle joustolaina voidaan myöntää?

Lainantarjoajat asettavat omille lainoilleen aina erilaiset vaatimukset. Usein näistä vaihtelee eniten hakijalle asetettava minimi-ikä, joka voi vaihdella 18-23 vuoden välillä.

Yleiset vaatimukset joustolainaan ovat:

  • riittävän suuret tulot (tuloraja vaihtelee pankeittain)
  • vakituinen osoite Suomessa
  • suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset
  • puhtaat luottotiedot
  • matkapuhelinliittymä

Hakijoilta tarkistetaan luottotiedot lähes poikkeuksetta aina automaattisesti hakemusta tehdessä. Maksuhäiriömerkintä johtaa aina hakemuksen hylkäämiseen.

Verkkopankkitunnuksia käytetään usein palveluun tunnistautumisessa sekä lainasopimuksen allekirjoittamisessa. Lopullisen lainapäätöksen lainapalvelut ilmoittavat hakijalle usein tekstiviestillä tai sähköpostitse.

 

Miten joustolaina maksetaan takaisin?

Joustolainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, jolloin kuukausierän suuruuden määrittelee käytetyn lainan määrä. Joten mitä enemmän siis lainaa on nostanut, sitä suurempi kuukausierä. Kuukausierän suuruus on usein tietty prosenttimäärä joustolainan avoimesta saldosta. Lainapalvelut asettavat nämä prosenttimäärät itse, joten minimilyhennysten suuruus vaihtelee eri lainapalveluiden välillä. Hakija voi myös koska tahansa maksaa takaisin minimilyhennystä suuremmankin määrän tai vaikka koko lainan kerralla, ilman mitään lisäkustannuksia. Kun joustolainaa maksetaan takaisin, vapautuu lyhennetty osuus pian taas käytettäväksi omalle joustolainalle.

 

Vertaile joustolaina huolellisesti

Joustolaina kannattaa aina vertailla kaikessa rauhassa ennen lainapäätösten tekemistä. Eri lainantarjoajien välisissä kuluissa, koroissa ja muissa maksuissa saattaa olla todella suuriakin eroja.

Kannattaa aina vertailla lainantarjoajan nostopalkkioiden suuruudet, todelliset vuosikorot, sekä muut mahdolliset maksut kuten laskutuslisät. Lainavertailun tukena voit käyttää myös monipuolista lainalaskuria, joka auttaa lainan kulujen ja korkojen hahmottamisessa. Vertailemalla voit säästää satoja euroja erinäisissä kuluissa. On myös lainapalveluita, jotka myöntävät ensimmäisen noston ilman kuluja. Usein näissä on kulutonta ja korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään saakka ja mikäli näissä hyödyntää osamaksua, alkaa korot ja kulut kertyä normaalisti ensimmäisen laskun jälkeen.

Tästä syystä kannattaakin tutustua jokaisen lainapalvelun ehtoihin heidän verkkosivuillaan, sekä viimeistään saamastasi lainatarjouksesta. Lainatarjousten pyytäminen on aina maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Lainatarjouksesta näet lopulliset korot ja kulut hakemallesi lainalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä joustolainasta:

Mihin tarkoitukseen joustolainaa voi hakea?

Joustolainaa voi hakea periaatteessa mihin käyttötarkoitukseen vain. Yleisimmät käyttökohteet joustolainalle ovat auton ostaminen, remontointi, lainojen yhdistäminen tai jokin muu kuluttaminen.

Kuka voi hakea joustolainaa VertaaLainaa.fi palvelusta?

Me pystymme kilpailuttamaan pankit ja lainapalvelut kaikille sivustomme käyttäjille jotka ovat täysi-ikäisiä ja luottokelpoisia Suomen kansalaisia, joilla on säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin saada joustolainaa?

Me teemme yhteistyötä yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken ja näistä lähes kaikilla on hieman eri suuruiset lainasummat. Yleensä joustolainaa haetaan 2000 - 10.000 euroa, mutta palvelussamme on myös pankkeja jotka voivat myöntää joustolainaa jopa 50.000 euroon saakka.

Voinko saada joustolainaa jos minulla on maksuhäiriö?

Valitettavasti me emme pysty tarjoamaan lainatarjouksia henkilöille joilla on maksuhäiriömerkintä. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen varhaisessa vaiheessa ja jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä, se johtaa hakemuksen automaattiseen hylkäämiseen.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo