Lainojen yhdistäminen - yhdistä lainat ja säästä

Vertaile yhdistelylainat 60.000 € asti ja säästä koroissa sekä kuukausierissä.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainojen yhdistäminen – paremmat lainaehdot nykyisille lainoille

Onko sinulla monta lainaa, kulutusluottoja, joustoluottoja tai muita osamaksuja? Nyt ne kannattaa yhdistää yhdistelylainaksi, niin voit säästää lainojen kuluissa ja koroissa.

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa nykyisten lainojen yhdistämistä paremmilla lainaehdoilla olevaan lainaan. Lainoja yhdistettäessä kokonaisvelan määrä pysyy samana, mutta lainan ehdot, korko ja maksuaika muuttuvat aikaisempia lainasopimuksia edullisemmiksi. Jos sinulla on monta lainaa, maksat jokaisesta lainastasi erikseen lainanhoitokustannukset, jotka nostavat lainojesi kuluja. Jos päätät yhdistää lainasi, pääset eroon usean lainan aiheuttamista päällekkäisistä kulueristä kokonaan. Tällä tavoin saat lainan kuluihin ja korkomaksuihin säästöä.

Nykyiset lainasi voivat olla hyvin eri tyyppisiä lainoja. Sinulla voi olla esimerkiksi useampi pieni laina, kulutusluottoa, luottokorttivelkaa tai jotain muuta. Kaikki lainat on mahdollista vaihtaa yhdistelylainaksi, mutta tehdäksesi sen sinun täytyy aloittaa lainojesi yhdistäminen.

 • Hae yhdistelylainaa 1000 – 60 000 euroa ilman vakuuksia
 • Aloita lainojen yhdistäminen täyttämällä maksuton lainahakemus palvelussamme
 • Lainojen yhdistämisen jälkeen voimaan jää vain yksi lainasopimus

Päivitetty: 5,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

 

Lainojen yhdistämisen hyödyt:

 • Lainan kuukausierä pienemmäksi – uuteen lainaan voit saada pidemmän maksuajan, jolloin kuukausierä pienenee
 • Lainan korko edullisempi – kilpailuttamalla nykyiset lainat voi lainan korko olla huomattavasti alhaisempi kuin nykyisissä lainoissasi
 • Taloudenhallintaan selkeyttä – yhtä lainaa on huomattavasti selkeämpi maksaa kuin monta pientä
 • Lainan kulujen minimointi – kun sinulla on useampi laina maksat jokaisesta erikseen lainanhoitokulut, yhdistämällä lainat säästät kuluissa

Palvelumme on maksuton, eikä lainatarjousten pyytäminen kauttamme sido sinua mihinkään. Voit siis huoletta pyytää meitä kilpailuttamaan juuri sinulle sopivan lainan. Me toimitamme lainatarjoukset sinun nähtäväksesi, jonka jälkeen saat itse vertailla niitä ja laskea, kuinka paljon lainojen yhdistäminen toisi säästöä juuri sinulle.

Lainojen vertailu ja yhdistäminen – kuinka löytää sopiva yhdistelylaina?

VertaaLainaa.fi on suosittu lainavertailusivusto, joka auttaa sinua löytämään sopivan lainan tarpeisiisi. Palvelumme avulla voit vertailla eri lainantarjoajien korkoja, kuluja ja muita ehtoja helposti ja nopeasti. VertaaLainaa.fi tarjoaa kattavasti tietoa erilaisista lainavaihtoehdoista, joten voit löytää juuri sinulle sopivan lainan.

Palvelumme avulla voit vertailla esimerkiksi erilaisia kulutusluottoja, pikalainoja ja joustoluottoja. Voit valita lainan määrän ja takaisinmaksuajan oman tarpeesi mukaan. Tarjoamme myös tietoa eri lainantarjoajien asiakaspalvelusta ja turvallisuudesta, joten voit valita luotettavan lainantarjoajan.

Jos sinulla on useampi laina tai pikavippi, voit säästää rahaa yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi. Yhdistämällä lainat, voit säästää merkittävästi rahaa korkojen ja muiden kulujen osalta. Lainojen yhdistäminen on myös helppo tapa hallita omaa taloutta, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta ja yhdestä maksusta kuukaudessa.

Palvelumme on täysin ilmainen ja helppo käyttää. Voit täyttää yhden lainahakemuksen, jonka jälkeen saat tarjouksia useilta eri lainantarjoajilta. Vertaa eri lainojen korkoja ja kuluja ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit allekirjoittaa lainasopimuksen valitsemasi pankin tai rahalaitoksen kanssa.

Löydä sopiva laina tarpeisiisi VertaaLainaa.fi palvelun avulla ja säästä rahaa yhdistämällä lainasi.

 

Lainojen yhdistäminen auttaa karsimaan päällekkäisiä kuluja

Tekemällä yhden yksinkertaisen ja helpon asian, voit säästää huomattavasti lainakuluissa. Tässä ei nyt ole mitään koiraa haudattuna, vaan kyse on siitä että lainojen yhdistäminen voi ihan oikeasti säästää merkittäviä summia, kun vaihdat kalliit lainat edullisemmaksi pankkilainaksi tai kulutusluotoksi.

Säästettävään summaan vaikuttaa paljonko sinulla on lainaa ja mikä on nykyisten lainojen kulut ja korot. Jos nykyiset lainasi koostuvat netistä haetuista pikavipeistä ja joustoluotoista, on melko varmaa että lainojen yhdistäminen toisi säästöä kuukausittaisiin lainan menoihin. Tämän lisäksi lainojen yhdistäminen helpottaa omaa talouden hallintaa ja lainojen takaisinmaksun suunnittelua, sillä yhden lainan maksaminen on helpompaa kuin monen pienen lainan.

 

Miten lainat yhdistetään?

 • Laske ensin kaikkien lainojesi ja muiden laskujen kokonaissumma
 • Aloita tämän jälkeen lainahakemuksen täyttäminen
 • Täytä hakemukseen kaikki tiedot huolellisesti
 • Välitämme tämän jälkeen hakemuksesi noin 25 pankille ja rahoitusyhtiölle
 • Pääset katsomaan ja vertailemaan lainatarjouksia Omien-sivujen kautta, joihin saat tunnukset hakemuksen tekemisen jälkeen
 • Vertaile lainatarjoukset huolellisesti läpi
 • Valitse edullisin yhdistelylaina
 • Laina maksetaan tilillesi jopa samana päivänä.

Kilpailuta pankit ja lainantarjoajat –

vaihda nykyiset lainat paremmilla lainaehdoilla olevaan yhdistelylainaan

Lainavertailu


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


 

Näin vertailet lainatarjouksia

 • Vertaile lainojen korot ja kulut keskenään
 • Tarkista lainasummat ja maksuajat, sillä ne voivat poiketa siitä, mitä olet hakenut
 • Muista tarkistaa lainatarjouksesta lainan muut ehdot kuten, onko lainaan mahdollista pitää maksuvapaata kuukautta tai voiko lainan eräpäivää muuttaa.

Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota erityisesti lainan todelliseen vuosikorkoon. Tähän prosenttilukuun on sisällytetty kaikki lainaan kohdistuvat kulut kuten avausmaksu, lainanhoitokulut sekä korko. Lainan nimelliskorossa näitä kaikkia kuluja ei ole huomioitu. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari, kun halutaan vertailla lainoja korkojen ja kulujen mukaan.

Kun olet vertaillut lainat, voit vaihtaa esimerkiksi nykyiset lainat pankkilainaan tai kulutusluottoon.

Yhdistelylainan korko muodostuu yhdistetyn lainan kokonaissummasta ja uudesta sopimusehdosta. Korko voi myös olla korkeampi tai alhaisempi kuin yhdistettävien lainojen korot yhteensä, ja sen määrä riippuu useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta, lainanantajan riskiarviosta ja lainanottajan luottokelpoisuudesta.

 

Hae yhdistelylainaa ja vertaa lainoja

VertaaLainaa.fi palvelussa esitellään useita tunnettuja pankkeja sekä lainapalveluita, joista voi hakea yhdistelylainaa. Tavoitat nämä kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja muut luotonantajat täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen palvelussamme.

Jätettyäsi oman lainahakemuksesi, me kilpailutamme sen noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Tämän jälkeen valmiit lainatarjoukset on nähtävissä palvelumme “Omilla” – sivuilla, johon saat meiltä tunnuksen ja salasanan hakemuksen jättämisen yhteydessä. Saatuasi tunnukset siirry “Omille-sivuillesi” ja vertaa lainoja huolellisesti.

Ota lainavertailussa tarkempaan tarkasteluun muun muassa lainojen vuosikorot sekä lainan muut ominaisuudet, kuten onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata. Palvelumme käyttäminen on varsin helppoa ja mutkatonta. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Palvelumme käyttäminen on maksutonta ja riskitöntä.

 

Lainojen yhdistämisen hyödyt ja säästö

Tilastojemme mukaan lainojen yhdistämisestä on tullut vuosi vuodelta suositumpaa eikä tämä ole mikään ihme. Yhdistämällä useat lainat yhdeksi halvemmaksi lainaksi tuo tämä säästöä sekä helpottaa merkittävästi omaa taloudenhallintaa. On paljon helpompaa maksaa vain yhtä lainaa, sen sijaan että lyhentäisi kuukausittain monta pientä lainaa.

Olemme saaneet paljon palautteita siitä, että vaikka lainojen yhdistäminen on tuonut säästöä, oman taloudenhallinnan helpottuminen tuntunut kuitenkin kaikista tärkeimmältä hyödyltä. Tämä on varsin ymmärrettävää, sillä jos joutuu päivittäin miettimään ja murehtimaan lainojen eräpäiviä ja lyhennyserien suuruuksia aiheuttaa se varmasti paljon turhaa stressiä. Aloita sinäkin lainojen yhdistäminen jo tänään ja tee omasta taloudenhallinastasi helpompaa.

Lainojen yhdistäminen:

 • Selkeyttää kuukausierien maksamista – monen lainan sijaan sinulla on jatkossa maksettavana vain yksi laina
 • Voit saada yhdistelylainallesi pidemmän maksuajan, jolloin lainan kuukausierä pienenee
 • Pääset eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä kuluista
 • Yhdistelylainaa edullisemmalla lainan korolla ja paremmilla lainaehdoilla
 • Kilpailuttamalla lainasi uudelleen, voit saada lainaa edullisemmalla lainan korolla.

 

Kokemuksia lainojen yhdistämisestä – asiakkaidemme arvostelut

“Lainojen yhdistäminen oli helppoa ja nopeaa”.

“Sain kaikkiaan viisi lainatarjousta, joista yksi oli edullisin”.

“Päätin ottaa yhdistelylainan ja maksaa kaikki vanhat lainat kokonaan pois”.

“Selkeät ohjeet lainahakemuksen täyttämiseen”.

“Onnistuin yhdistämään pienet lainani paremmilla lainaehdoilla olevaan kulutusluottoon”.

 

Lainojen yhdistäminen sopii hyvin monelle, jolla on monta lainaa

Lainojen yhdistäminen on mahdollista kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Lainanhakijalla on oltava riittävän suuret ja säännölliset tulot, joiden avulla suuremman lainan maksaminen onnistuu ongelmitta. Suurin osa tarjottavista lainoista on vakuudettomia lainoja, joten hakija ei tarvitse yhdistelylainaa varten takaajia tai vakuuksia. Halutessaan päähakija voi ottaa rinnalleen toisen yhteisvastuullisen henkilön. Tällöin molemmat ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Usein kun lainalla on kaksi yhteisvastuulista hakijaa pystyy pankki tarjoamaan lainaa alhaisemmalla lainan korolla suuremman summan.

Lainanhakijan tulisi täyttää vähintään seuraavat kriteerit:

 • Ikäraja vähintään 18 vuotta
 • Moitteettomasti hoidetut raha-asiat
 • Riittävä takaisinmaksukyky
 • Suomalainen pankkitili
 • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne
 • Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää

Lainapalvelut voivat asettaa omia kriteereitä hakijoille, jotka saattavat poiketa yllä olevista. Hakija jolla on tarpeeksi korkea ikä, säännölliset tulot, sekä puhtaat luottotiedot saa usein lainatarjoukset usealta eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva lainantarjoaja tekee hakijalle oman riskikartoituksen. 

 

Mistä lainaa velkojen maksuun?

Monille meistä kertyy toisinaan useita pieniä lainoja, osamaksuja ja luottokorttimaksuja. Yleensä lainojen maksu hoituu muiden laskujen ohessa, mutta jos pieniä lainoja kertyy liikaa, voi niistä syntyä ikävä velkakierre jonka katkaiseminen voi aiheuttaa ongelmia. Moni havahtuukin velkaongelmiin vasta sitten, kun usean lainan maksaminen aiheuttaa ongelmia.

Mikäli sinusta tuntuu että tarvitset ulkopuolista apua velkakierteen katkaisemiseen, suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä paikkakuntasi velkaneuvontaan. Jos haluat hoitaa tilanteen itse, on yleinen kysymys siinä vaiheessa: Mistä lainaa velkojen maksuun?

VertaaLainaa.fi on myös lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelu. Olemme kuluneiden vuosien aikana olleet mukana tuhansissa lainojen yhdistämisessä ja tuo luku kasvaa koko ajan suuremmaksi. Me esittelemme asiakkaillemme Suomen suosituimpia pankkeja ja muita palveluita, joissa lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja mutkattomasti. Me annamme asiakkaillemme myös mahdollisuuden saada yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.

Pyydä siis maksuttomat lainatarjoukset meiltä, lainatarjoukset saat nopeasti ja hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat lainaa heti tilille. Palvelumme on sinulle aina täysin maksuton, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään.

 

Lainojen yhdistäminen ei ole vaikeaa, vaikka moni niin ajattelee

Lainojen yhdistäminen oli vielä muutama vuosi sitten varsin monimutkaista ja haastavaa. Harva kivijalkapankki suostui lainojen yhdistämiseen ja jos suostuivatkin, siihen vaadittiin yleensä useita henkilötakaajia tai muita vakuuksia. Onneksi lainojen yhdistäminen on nykyään paljon helpompaa. Lainojen yhdistäminen onnistuu nykyään netissä, ilman että täytyy itse lähteä pankkiin kasvotusten asiaa selvittämään. Riittää siis kun täytät yhden maksuttoman lainahakemuksen VertaaLainaa.fi palvelussa ja kilpailutamme lainan puolestasi. Käyttämällä maksutonta palveluamme säästät merkittävästi omaa aikaasi.

Voit saada yhdistelylainaa ilman takaajia tai vakuuksia 1000 – 60 000 euroa 1 – 15 vuoden laina-ajalla ja paremmilla lainaehdoilla kuin nyt. Aloita lainojen yhdistäminen jo tänään ja katso, millaisia lainatarjouksia saat pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

 

Lainojen yhdistäminen onnistuu netissä

Lainojen yhdistäminen koetaan yleensä työlääksi ja raskaaksi tehtäväksi ja sen vuoksi se jää valitettavan monelta tekemättä.

Valitettavan harva tietää seuraavia faktoja lainojen yhdistämisestä:

 • Netissä voit yhdistää lainasi jättämällä vain yhden ainoan lainahakemuksen
 • Lainojen yhdistäminen on helppoa ja maksutonta
 • Netissä toimii jo noin kymmenen eri palvelua, jotka ovat erikoistuneet juuri lainojen yhdistämiseen
 • Saat yhdellä hakemuksella jopa 25 eri pankin lainatarjoukset
 • Netistä saa nykyään myös aidosti edullista pankkilainaa lainojen yhdistämiseen
 • Jos et ole tyytyväinen sinulle ehdotettuun uuteen lainaan, ei sinun ole mikään pakko hyväksyä sitä

 

Milloin sinun kannattaa yhdistää lainat?

 • Kun sinulla alkaa olemaan useita pieniä lainoja
 • Huomaat, että aiempien lainojen maksamisessa alkaa tulla ongelmia
 • Kun haluat vaihtaa kalliit lainat yhteen edullisempaan
 • Kun haluat helpottaa omaa talouden hallintaasi
 • Voit myös yhdistää lainojen lisäksi erilaiset osamaksut ja vaikka luottokortit, joista sinulle kertyy kuukausittain maksettavaa
 • Jos sinulla on jo aiempaa lainaa, mutta tarvitset lisälainaa. Silloin kannattaa yhdistää vanha laina heti uuden kanssa
 • Voitte yhteishakijan kanssa yhdistää molempien aiemmat lainat yhdeksi yhteiseksi lainaksi
 • Oletko jo yhdistänyt lainat aiemmin? Sinun kannattaa uudelleen kilpailuttaa yhdistelylaina vähintään puolen vuoden välein.

 

Paras yhdistelylaina on pankkilaina

Jos aiot yhdistää omia lainojasi, voimme sanoa suoraan sen että tuo yhdistelylaina kannattaa hakea pankista. Yksi palvelumme suosituimmista pankkilainoista löytyy Bank Norwegian pankista, josta voi hakea 1000 – 60.000 euron suuruista lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Muita suosittuja pankkeja lainojen yhdistämiseen ovat Aktia, POP Pankki ja Resurs Bank. Monet perinteiset pankit tarjoavat nykyään mahdollisuuden lainojen yhdistelyyn verkossa, mikä on lisännyt entisestään lainojen yhdistämisen suosiota.

 

Lainojen yhdistäminen on mahdollista 60.000 euroon asti

Yhdistääkseen lainat, ei velkaa tarvitse välttämättä olla useita kymmeniä tuhansia euroja, vaan myös pienet lainasummat voi yhdistää edullisemmaksi pankkilainaksi. Itse asiassa on jopa parempi mitä pienemmät lainat haluat yhdistää, sillä nuo pienet lainat ovat yleensä juuri niitä kaikkein kalliimpia. Vaikka sinulla olisi yhdistettävää lainaa 10000 euroa, voit siinäkin tapauksessa säästää useita satoja euroja lainan kuluissa ja koroissa.

Lainoja voi yhdistää alkaen 1000 eurosta alkaen VertaaLainaa-palvelun kautta. Osa lainantarjoajista saattaa myöntää lainaa pienemmänkin summan, mutta välttämättä alle 500 euron lainoja ei kannata alkaa yhdistämään. Pienet lainat pystyy melko nopeasti maksamaan ilman niiden yhdistelyä. Jos kuitenkin tarvitset esimerkiksi lainojen yhdistämisen lisäksi uutta lainaa, voit hakea lainaa lainojen yhdistämistä varten sekä lisäksi tarvittavat lainasumman uusiin hankintoihin.

Kilpailutuksessa on mukana useita lainantarjoajia kotimaasta sekä ulkomailta. Lainaa ulkomailta voi saada pienemmän summan alhaisemmalla lainan korolla, kuin kotimaiselta lainantarjoajalta. Tämä johtuu osaltaan siitä, että ulkomaalaisella pankilla ei ole kiinteää toimistoa Suomessa, joten hallinnolliset kulut ovat pienemmät.

 

Maksa korkeakorkoiset velat yhdistelylainalla

Jokainen meistä jolla on ollut useita päällekkäisiä lainoja tietää sen, kuinka kamalaa on yrittää muistaa kaikki eräpäivät ja muut lainoihin liittyvät asiat. Tämä luo myös jatkuvan paineen tunteen lainan takaisinmaksusta ja nostaa stressiä. Useat päällekkäiset lainat voivat myös aiheuttaa pikavippikierteen, josta on vaikea päästä eroon. Korkeakorkoiset pikavipit ovat olleet syynä moneen velkaongelmaan, joten niistä kannattaa hankkiutua eroon mahdollisimman pian. Monet jotka ovat yhdistäneet useat lainat yhdeksi lainaksi, ovatkin olleet yllättyneitä siitä, kuinka vaivatonta onkaan muistaa vain yhden lainan eräpäivä. Lainojen yhdistäminen tuokin säästön lisäksi myös selkeyttä talouden ylläpitoon. Lainojen yhdistäminen netissä on varsin helppoa eikä yhdistelylainan siirtyminen tilille vie kuin hetken.

 

Lainojen yhdistäminen voi olla osittain maksullista

Yhdistelylainassa on aivan samat kulut, kuin missä tahansa muussakin lainassa. Näitä kuluja ovat lainan perustamiskulut, tilinhoitomaksut ja lainan korko. Nämä kulut kannattaa ottaa huomioon kun laskee paljonko lainojen yhdistämisellä voisi säästää. Osa pankeista myöntää yhdistelylainaa ilman lainan perustamiskuluja, mutta osa muista lainapalveluista veloittaa myös tämän maksun. Lainan perustamismaksu vaihteleekin lainan myöntäjästä riippuen nollasta eurosta muutamaan kymmeneen euroon.

Vakuudettomien lainojen kulut on rajattu Suomen lainsäädännössä siten, että ne voivat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa. Tämä 150 euroa sisältää kaikki lainan perustamiskulut ja kuukausittaiset tilinhoitokulut. Jos tilinhoitokulut ovat esimerkiksi 5 € kuukaudessa eli 60 € vuodessa, voi lainan perustamismaksu olla korkeintaan 90 €.

 

Usein kysyttyä yhdistelylainasta

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Jos sinulla on useampi laina joita lyhennät, maksat lainahoitokulut kuten tilinhoitomaksut moninkertaisina. Yhdistettyäsi nuo lainat yhdeksi lainaksi, maksat vain yhden lainan kulut ja säästät. Jos sinulla on useita korkeakorkoisia pienlainoja, esimerkiksi neljä 250 euron pikalainaa, joiden vuotuinen korko on keskimäärin 30 %, maksaisit vuodessa korkoina ja kuluina noin 150 euroa. Jos yhdistät lainasi, eli ottaisit yhden matalakorkoisemman kulutusluoton, jonka todellinen vuosikorko on keskimäärin 5 %, maksaisit korkoja ja kuluja vain noin 30 euroa, säästäisit vuodessa noin 120 euroa. On siis sanomatta selvää, jotta lainojen yhdistäminen tuo merkittäviä taloudellisia hyötyjä.

 

Miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu?

On totta että yhdistelylainaa ei myönnetä kaikille lainanhakijoille. Yleisin syy hylättyyn lainapäätökseen on se, että lainanhakijan luottokelpoisuus ei ole riittävän hyvä, jotta hänelle voitaisiin myöntää suuri yhdistelylaina. Pankit ja muut luotonantajat tekevät omat riskianalyysit, joiden perusteella he arvioivat lainanhakijan luottokelpoisuuden. Tämä luottokelpoisuus vaikuttaa myös tarjotun yhdistelylainan korkoon.

Voit vaikuttaa luottokelpoisuuden parantamiseen ja korkojen suuruuteen antamalla hakemallesi lainalle vakuuksia. Vakuutena voi toimia esimerkiksi kiinteistöt tai jokin muu omaisuus. Yleisin vakuus on oma asunto, jota vastaan voi saada isonkin lainan. Toinen vaihtoehto on hakea yhdistelylainaa yhdessä esimerkiksi oman puolisonsa kanssa. Kun lainassa on hakija lisäksi rinnakkaishakija, voi lainalle saada silloin pienemmän koron, sillä silloin pankin luottotappioriski pienenee. Kolmantena vaihtoehtona on oman luottokelpoisuuden, eli toisin sanoen maksukyvyn parantaminen. Tämä tarkoittaa joko tulojen kasvattamista tai menojen karsimista.

Jos olet menettänyt luottotietosi, mutta sinulla on silti hyvä maksukyky, voit pyytää apua myös Takuusäätiöltä. Takuusäätiö voi antaa takauksen pankista haettavalle yhdistelylainalle ja sen voi saada vaikka luottotiedoissa olisi merkintä tai vaikka velkoja olisi perinnässä.

 

Kuinka paljon voin saada yhdistelylainaa?

Palvelumme kautta voi hakea lainaa 60000 euroon saakka. Se kuinka paljon kukin lainanhakija voi lainaa saada, riippuu täysin lainanhakijan henkilökohtaisista tiedoista.

Me kilpailutamme lainahakemukset aina mahdollisimman monen pankin kesken, jotta saisimme mahdollisimman monta lainatarjousta. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki tekee itsenäisen päätöksen siitä, kuinka paljon he voivat lainaa myöntää, eikä palvelumme voi vaikuttaa siihen.

Voit hakea yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon saakka. Jos haet yhdistelylainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa, saatte yhdessä paremman mahdollisuuden saada myönteinen lainapäätös.

 

Kuinka pitkän laina-ajan voin saada yhdistelylainaan?

Palvelumme kautta voit hakea yhdistelylainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Koska kilpailutamme lainatarjouspyynnöt yli 25 eri pankin ja muun lainapalvelun kesken, voi olla mahdollista että sinulle tarjotaan myös lainatarjouksia joissa on hieman pidempi tai lyhyempi maksuaika.

 

Mitkä lainat on mahdollista yhdistää?

Ei ole olemassa mitään tiettyä sääntöä sille, mitkä lainat voi yhdistää. Kaikki nykyiset lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi järjestelylainaksi. Sinulla voi olla esimerkiksi kaksi pikavippiä ja yksi suurempi kulutusluotto. Nykyisille olemassa oleville lainoille voit hakea yhdistelylainaa, laskemalla olemassa olevat lainat yhteen.

Usein henkilöllä on maksettavanaan kulutusluottoja, joita on tullut muutaman vuoden sisään otettua kaksi tai useampi. Monen lainan maksamisessa ei useinkaan ole mitään järkeä, koska jokaisesta erikseen otetusta lainasta joutuu maksamaan erilliset lainanhoitokustannukset. Yhdistämällä lainat yhteen näistä päällekkäisistä kuluista pääsee eroon.

Kulutusluottojen yhdistäminen sekä muiden lainojen uudelleen järjestely tuo omaan talouteen vakautta ja selkeyttä. Kaikkiaan prosessi vie aikaa vain hetken ja pitkällä tähtäimellä säästö on huomattava.

 

Kuinka suurta säästöä voin saada yhdistämällä lainat?

Säästettävä summa riippuu hyvin paljon, millaisia lainatuotteita sinulla on tällä hetkellä maksettavana? Kuinka paljon sinulla on lainaa ja mikä on lainojen maksuajat?

Jos yhdistettävät lainat ovat lainatyypiltään esimerkiksi luottokorttivelkaa, kulutusluottoja, joustoluottoja tai pikalainaa, voi kuukautta kohden säästö kuukausierän kohdalla olla jopa 100 – 200 euroa pienempi. Lainanhoitokustannusten kohdalla säästöä voi kertyä jopa 300 – 500 euroa. Summat säästöjen kohdalla ovat arvioita, koska jokaisella yhdistelylainaa miettivällä henkilöllä on hyvin erilaisia lainoja, eri lainaehdoilla. Paras tapa selvittää säästöt omien lainojen kohdalla, on pyytää maksuttomat lainatarjoukset vertailtavaksi.

Toimi seuraavasti, niin saat henkilökohtaiset lainatarjoukset lainojen yhdistämistä varten:

 • Selvitä minkä verran sinulla on lainaa ja mitkä lainat haluaisit yhdistää
 • Laske lainat yhteen
 • Täytä palvelumme lainahakemus ja lisää hakemukseen olemassa olevien lainojesi yhteen laskettu summa
 • Valitse yhdistelylainalle sopiva takaisinmaksuaika
 • Täytä hakemus huolellisesti loppuun ja lähetä.

Hakemus välitetään yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Jo saman päivän aikana saat lainatarjouksia, joihin saat tutustua tarkemmin. Vertaa lainatarjouksia nykyisiin lainaehtoihin ja laske, miten lainojen yhdistäminen muuttaisi kuukausierääsi ja kokonaiskustannuksia. Jos laskelmien mukaan lainojen yhdistäminen tuntuu kannattavalta, valitse lainatarjous jonka haluat hyväksyä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen solmit lainasopimuksen valitsemasi pankin kanssa. Kun uusi laina on maksettu tilillesi, voit maksaa kaikki vanhat lainat kokonaisuudessaan pois.

 

Voinko yhdistää lainat, joissa on erilaisia korkoja?

Kyllä, voit yhdistää lainat, joissa on erilaisia korkoja. Tässä tapauksessa uusi laina korvaa kaikki vanhat lainat, ja siinä on yleensä yksi uusi korko, joka perustuu yhdistetyn lainan kokonaismäärästä ja lainasopimuksen ehdoista. Uusi korko voi olla korkeampi tai alhaisempi kuin yhdistettävien lainojen korot yhteensä, riippuen siitä, mitkä lainat yhdistetään ja millä ehdoilla uusi laina tarjotaan.

Jos sinulla on useita lainoja, joissa on erilaisia korkoja, kannattaa yhdistää lainat yhdeksi lainaksi, jotta voit säästää rahaa ja helpottaa velanhoitoa. Yhdistämällä lainat voit yksinkertaistaa maksamista, koska sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä kuukausimaksusta, sen sijaan että sinun pitäisi seurata useita eri maksuja ja korkoja. Voit myös säästää rahaa, koska uusi laina saattaa tarjota alhaisemman koron kuin aiemmat lainat yhteensä.


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Yhdistelylaina ilman takausta

Yhdistelylainan voi saada ilman takausta aina 60 000 euroon saakka. Toki tämä tarkoittaa, että lainanhakijalla tulee olla oma talous vakaalla pohjalla eikä henkilöllä saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Vakuudettoman lainan etu on, että lainaprosessi on huomattavasti nopeampi kuin vakuudellisen lainan kohdalla. Kun laina haetaan yksin, tehdään hakijalle riskianalyysi ilmoitettujen tietojen pohjalta. Lainansaaja on lainan myöntämisen jälkeen yksi vastuussa lainasta. Ilman takausta haettavan lainan pystyy käyttämään joustavammin siihen tarkoituksen mihin sen haluaa, toisin kuin vakuudellisen järjestelylainan.

Esimerkiksi Takuusäätiön takauksen ehdot ovat seuraavat: Järjestelylainaan myönnettävä takaus on vähintään 2 000 euroa ja enintään 34 000 euroa. Yhdessä takausta hakeville puolisoille voidaan myöntää 45 000 euron enimmäistakaus. Takausaika on korkeintaan seitsemän vuotta.

Järjestelylainan koroksi voi valita joko 12 kk Euribor– tai pankkikohtaisen Prime-koron. Lisäksi korkoon lisätään marginaali. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan myös pankin veloittamat kulut, jotka vaihtelevat pankeittain.

 

Lainojen yhdistämisen hyvät puolet +

 • Säästö lainan kuluissa ja koroissa
 • Oma talouden hallinta helpottuu ja saat paremman kuvan oman talouden tilasta
 • Voit pienentää kuukausittaisia lainanlyhennyskuluja
 • Lainan takaisinmaksu on paremmin hallinnassa

 

Lainojen yhdistämisen huonot puolet

 • Lainojen takaisinmaksu aika voi pidentyä
 • Vanhoissa lainoissa voi olla jokin ehto, joka aiheuttaa kuluja kun laina maksetaan sovittua aikaisemmin
 • Yhdistelylainassakin voi olla perustamiskuluja ja tilinhoitomaksuja
 • Lainojen yhdistäminen pankissa ei onnistu kaikilla lainanhakijoilla

 

Vertaa lainoja ja säästä lainan kuluissa ja koroissa

Lainojen vertaaminen on aina viisasta ja järkevää. Varsinkin kun puhutaan suuremmista kulutusluotoista, tekee pienikin ero todellisessa vuosikorossa suuren summan, kun otetaan huomioon koko lainan maksuaika. Lainoja voi vertailla kuka tahansa, mutta se on aika työlästä ja aikaa vievää puuhaa. Netissä on kuitenkin useita verkkopalveluita, joiden avulla lainojen vertaaminen on hieman helpompaa. Esimerkiksi VertaaLainaa-palvelussa voit vertailla kymmenien eri lainapalveluiden lainojen kuluja ja korkoja.

Jos tarvitset lainaa, aloita lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vertaileminen hyvissä ajoin, niin ehdit vertailemaan useampaa lainaa. Lainojen vertaileminen on täysin maksutonta. Vertailemalla lainatarjouksia voit säästää merkittäviä summia lainan kuluissa ja koroissa.

 

Yhdistä pienet lainat yhteen

Jos huomaat olevasi tilanteessa jossa sinulla on useampi pikavippi, voit olla varma että et ole ainut joka tuollaiseen tilanteeseen on joutunut. Monesti ihmisille kertyy useita päällekkäisiä lainoja, joista saattaa olla kodinkone laina ja toisella on ehkä ostettu autoon uudet renkaat tai remontoitu asuntoa. Monesti myös talon remonttibudjetti ylittyy eikä siihen tarkoitukseen haettu remonttilaina enää riitä kattamaan rakentamisen ja siihen liittyvien työkalujen ja rakennusmateriaalin hankintoja. Silloin voidaan ottaa nopeasti jokin pieni laina, jolla maksetaan ne työkalut ja muut rakennustarvikkeet, joita ei budjettia laatiessa oltu osattu ottaa huomioon. Usein myös lomamatkat maksetaan kokonaan tai osittain luotolla.

Lainanottamisessa ei sinänsä ole mitään väärää, päinvastoin, monesti pieni lainanottaminen on tarpeen, jotta selviää eteen tulleesta äkillisestä muutoksesta. Ongelmat lainojen kanssa alkavat kuitenkin helposti silloin, kun niiden takaisinmaksaminen aiheuttaa ongelmia. Monesti ongelmia aiheuttaa myös se, että on haettu vääränlaista lainaa. Oikean lainatuotteen valinta onkin ensiarvoisen tärkeää. Yksinkertaistettuna voidaankin sanoa, että pikalainaa ei kannata hakea silloin, kun tarvetta on suuremmalle kulutusluotolle. Sama esimerkki toimii myös toisinpäin, eli suurta kulutusluottoa ei kannata hakea pieneen lainantarpeeseen.

Olit sitten päätynyt millaiseen lainaratkaisuun tahansa aikaisemmin, voit nyt vaihtaa lainan toisenlaiseen tai yhdistää useat pienet lainasi yhteen. Kilpailuta lainasi uudelleen palvelumme kautta, niin etsimme sinulle uudet parhaan koron lainatarjouksen muutamassa minuutissa.

Pikavipit eivät ole aina rahavaikeuksien takana, vaikka mediassa niin monesti väitetäänkin. Hyvätuloisetkin voivat joutua ongelmiin raha-asioiden kanssa, jos niitä ei ole hoidettu asiallisesti. Tämän vuoksi omaa taloutta tuleekin seurata säännöllisesti ja pyrkiä ennakoimaan tulevat suuremmat rahanmenot. Näin voi välttyä tulevilta yllättäviltä rahanmenoilta.
Petri / VertaaLainaa.fiPetri / VertaaLainaa.fi

 

Mitä tehdä, jos on ongelmia useiden pienlainojen kanssa?

Ensimmäinen askel kohti velatonta elämää on se, että myöntää itselleen että nyt lainoja on liikaa ja niiden takaisinmaksussa on ongelmia. Monesti lainojen yhdistäminen onkin ensimmäinen teko, mitä tuollaisessa tilanteessa tehdään. Ongelmat lainojen kanssa tulevat yleensä sen seurauksena että on valittu väärä lainatuote. Väärä lainatuote on monesti aivan turhan kallis, eikä sen maksuaika sovi hyvin lainan käyttötarkoitukseen. Olemme saaneet paljon yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat tarvinneet lainaa nopeasti ja he ovat silloin valinneet ensimmäisen pikalainan mitä ovat saaneet. Tämä kiirehtiminen lainanhakemisessa on yksi suurimmista virheistä joita voi tehdä, sillä jo pienelläkin lainavertailulla löytyy lainaa myös todella edullisilla koroilla. Voit yhdistää lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi, jonka maksuaika on 1 – 15 vuotta.

 

Oman talouden hallinta vaatii muutakin kuin lainojen yhdistämisen

Lainojen yhdistäminen on aina se ensimmäinen askel, joka otetaan kun halutaan saada oma talous kuntoon. Oma talouden hallinta vaatii kuitenkin myös paljon muutakin, kuin vain lainojen yhdistämisen. Tärkeintä onkin että omaan talouden hallintaan sitoudutaan ja että sitä tehdään päivittäin ja tosissaan. Omia menoja ja hankintoja täytyy puntaroida päivittäin ja seurata tarkasti sitä mihin rahaa menee, ja mistä sitä voisi kenties säästää. Lainojen yhdistäminen voikin tuoda ensin vääristyneen kuvan omasta talouden tilanteesta ja sen hallinnasta.

Lainojen yhdistely kun ei poista lainoja, vaan ainoastaan yhdistää ne. Jos lainojen yhdistelyn jälkeen oma talouden hallinta on yhä retuperällä, voit olla pian uudelleen siinä tilanteessa jossa sinulla on jälleen useita lainoja ja osamaksuja. Tämän jälkeen lainojen yhdistely onkin jo paljon vaikeampaa, kun kyseessä on silloin jo merkittävästi suurempi laina kyseessä. Lue lisää oman talouden hallinnasta ja velkojen yhdistämisestä myös Kuluttajaliiton sivuilta.

 

Tiesitkö, että yhdistämällä lainasi voit säästää jopa tuhansia euroja?

Jos sinulla on useita pienlainoja, joustoluottoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja, voisit helposti säästää suuriakin summia. Toki säästö riippuu täysin yhdistettävien lainojen määrästä ja siitä, mitä lainoja ne ovat.

Tässä yksi esimerkkilaskelma, jonka asiakkaamme antoi meille:

Asiakkaallamme oli lainaa 10 000 euroa, jotka koostuivat seuraavista lainoista:

 • Joustoluotto 3000 euroa, Maksuaika 12 kuukautta, Kuukausierä 290 euroa, Todellinen vuosikorko 32,67 %.
 • Joustoluotto 1000 euroa, Maksuaika 12 kuukautta, Kuukausierä 105 euroa, Todellinen vuosikorko 55,90 %.
 • Kulutusluotto 4000 euroa, Maksuaika 12 kuukautta, Kuukausierä 383 euroa, Todellinen vuosikorko 29,93 %.
 • Pikalainaa 2000 euroa, Maksuaika 12 kuukautta, Kuukausierä 197 euroa, Todellinen vuosikorko 38,25 %

Asiakkaamme joutui lyhentämään lainojaan 975 euroa kuukaudessa josta korkojen osuus oli huomattavan paljon.

Palvelussamme nämä yhdistettiin yhdeksi uudeksi lainaksi, joka oli seuraavanlainen:

 • Yhdistelylaina 10 000 euroa, Maksuaika 36 kuukautta, Kuukausierä 298 euroa, Todellinen vuosikorko 4,94 %.

Kuten huomaat, tässäkin tapauksessa asiakkaamme onnistui säästämään huomattavia summia pelkästään lainojen yhdistämisellä.

Yllä oleva laskelma on laskettu vakuudettoman järjestelylainan korkotason mukaan. Jos saat neuvoteltua takauksenalaisen järjestelylainan, se on yleensä aina hieman edullisempi.

 

Lainojen yhdistäminen on henkilökohtainen päätös

Lainojen yhdistäminen on yksi tapa selviytyä taloudellisista haasteista ja hallita velkaongelmia. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi, joka yleensä on edullisempi ja helpompi hallita. Lainojen yhdistäminen ei kuitenkaan ole aina kannattavaa, ja sen edut ja haitat tulee arvioida tarkasti ennen päätöksen tekemistä.

Ennen lainojen yhdistämistä on hyvä pohtia, miksi omalla kohdallasi yhdistelylainasta voisi olla hyötyä. 

 • Jos sinulla on useita erillisiä lainoja eri lainanantajilta, lainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan velkataakkaasi paremmin, koska sinun tarvitsee jatkossa hoitaa vain yhtä lainaa eikä useita.
 • Lainojen yhdistäminen voi myös auttaa sinua alentamaan kuukausittaisia lyhennyksiäsi. Jos sinulla on useita erillisiä lainoja, jotka kaikki vaativat kuukausittaisia lyhennyksiä, yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi voit usein saada pienemmän kuukausittaisen maksuerän.
 • Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua alentamaan kokonaiskorkokuluja. Jos sinulla on useita erillisiä lainoja, joissa on korkeat korot, yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi voit saada alhaisemman kokonaiskoron.
 • Jos sinulla on useita erillisiä lainoja, joiden maksaminen kuukausittain on vaikeaa, yhdistämällä ne yhdeksi lainaksi voit saada alhaisemmat kuukausimaksut ja paremman yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi.
 • Kun haluat yksinkertaistaa talouden hallintaa Lainojen yhdistäminen voi myös auttaa sinua yksinkertaistamaan talouden hallintaa. Kun sinulla on vain yksi laina, sinun on helpompi seurata maksuja ja budjetoida talouttasi.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä:

Kuinka paljon yhdistelylainaa voi hakea?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit yhdistää lainoja joiden yhteissumma on väliltä 1000 – 60.000 euroa. Yhdistettävien lainojen lukumäärällä ei ole merkitystä, kunhan lainojen lopullinen yhteissumma ei ylitä 60.000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit yhdistää lainasi ja ottaa uudelle yhdistelylainallesi 1 – 15 vuoden maksuajan.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useamman erillisen lainan yhdistämistä yhdeksi lainaksi, joka yleensä on edullisempi ja helpompi hallita.

Mitkä ovat lainojen yhdistämisen edut?

Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan velkataakkaasi paremmin, alentamaan kuukausittaisia lyhennyksiäsi, alentamaan kokonaiskorkokuluja, parantamaan taloudellista tilannettasi ja yksinkertaistamaan talouden hallintaa.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Vakuudettoman yhdistelylainan korko voi olla alkaen 4 prosenttia. Lainan korkoon vaikuttaa haettava lainasumma, laina-aika sekä hakijan tiedot. Kilpailuta lainat niin saat vertailtavaksesi henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista näet myös yhdistelylainan koron.

Voiko yhdistää lainat, jos minulla on lainaa useammasta eri paikasta?

Kyllä, lainoja voi yhdistää eri lainanantajilta, mutta sinun tulee hakea uutta lainaa yhdistämistä varten ja maksaa vanhat lainat pois.

Miksi lainojen yhdistäminen on kannattavaa?

Kun lyhentää monta lainaa samanaikaisesti, tulee siinä samalla maksettua myös lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Kun yhdistät useat pienet lainat yhdeksi lainaksi, maksat lainan kiinteät kulut vain yhdestä lainasta. Lainojen yhdistäminen tekee myös omasta talouden hallinnasta huomattavasti helpompaa, kuin muistettavana on monen lainan eräpäivän sijaan vain yhden lainan eräpäivä.

Miksi lainat kannattaa yhdistää VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi on täysin maksuton palvelu, joka kilpailuttaa noin 25 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi. Saat siis yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja luotonantajien lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Voiko lainojen yhdistämisestä olla mitään haittaa?

Lainojen yhdistäminen voi olla haitallista, jos et tarkastele kaikkia kustannuksia huolellisesti. Vertaa lainoja ennen päätöksentekoa tarkoin. Valitse yhdistelylaina, jossa lainan korko on alhaisempi kuin nykyisissä lainoissasi.

Mistä halvin yhdistelylaina?

Täytä maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palvelussa niin kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Henkilökohtaisia lainatarjouksia tarkastelemalla näet, mikä pankki tai rahoituslaitos pystyy tarjoamaan sinulle halvinta yhdistelylainaa tarvitsemasi määrän.

Lue lisää blogistamme:

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo