Lainaa 21 vuotiaalle

Täytä maksuton lainahakemus ja katso, mistä 21 vuotias voi saada lainaa ilman vakuuksia.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Tiesitkö, että 21 – vuotias voi hakea lainaa netistä jopa 60.000 euroa?Lainaa 21 vuotiaalle

Palvelumme kautta tavoitat useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka myöntävät lainaa 21 -vuotiaalle.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ja tutustu tarkasti eri vaihtoehtoihin ja vertaa lainoja löytääksesi sinulle sopivin lainavaihtoehto.

Kaikki lainapalvelut jotka kilpailutamme puolestasi myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Toimi seuraavasti: 

Päivitetty: 14,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Vakuudetonta lainaa 21 – vuotiaalle

VertaaLainaa.fi on lainavertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan vakuudettoman lainan tarpeisiisi. Palvelu kilpailuttaa jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta puolestasi, joten voit säästää aikaa ja vaivaa lainan etsimisessä ja vertailussa.

VertaaLainaa.fi palvelu tarjoaa lainavertailuja kaikille, myös 21-vuotiaille henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa ilman vakuuksia. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus verkossa, ja saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Lainan hakeminen VertaaLainaa.fi palvelun kautta on joustavaa ja voit hakea lainaa juuri sinulle sopivalla summalla ja takaisinmaksuajalla. VertaaLainaa.fi palvelu vertailee vakuudettomia lainoja, joiden määrä voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 1–15 vuotta, joten voit valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan.

Useat kilpailutuksessa mukana olevat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät vakuudetonta lainaa 21 – vuotiaalle.

 

Vertaile lainat niin, tiedät mistä saat lainaa pienellä korolla

Lainavertailu on erittäin tärkeää, mikäli haluaa hakea mahdollisimman edullista lainaa.

Lainatarjousten pyytäminen VertaaLainaa.fi kautta ei sido sinua ottamaan lainaa, vaan voit hylätä saamasi tarjoukset ilman mitään kustannuksia. Vain pyytämällä lainatarjoukset ja vertaamalla lainoja, on sinun mahdollista selvittää, mistä löytää sinulle halvin laina.

Suurissa kulutusluotoissa voit joutua maksamaan jopa satoja euroja korkoja ja kuluja turhaan, jos haet lainan turhan hätäisesti ja ilman vertailua. Etsimällä halvimman lainan, voit säästää satoja euroja ja käyttää ne muihin hankintoihin.

Kilpailuta laina ilmaiseksi VertaaLainaa.fi kautta, niin lainhakemus välitetään hetkessä jopa 30 pankille ja rahoituslaitokselle kilpailutettavaksi. Lainatarjoukset saatuasi vertaa lainoja ja valitse itsellesi parhaiten sopiva rahoitusratkaisu. Vertaa lainoja muun muassa todellisen vuosikoron perusteella, tarjotun lainasumman ja laina-ajan mukaan sekä katso, mikä on lainan kuukausierä.

Tässä esimerkki siitä kuinka suuri ero kalleimman ja halvimman lainan välillä voi olla:

Halvin kulutusluotto lainavertailun mukaan on kokonaiskustannuksiltaan 11623 € ja kallein kulutusluotto 16046,33 €. Ero kalleimman ja halvimman lainan välillä on näin ollen 4423,33 €.

Saat selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset täyttämällä ja lähettämällä maksuttoman lainahakemuksen. Näin pääset vertailemaan juuri sinulle räätälöityjä lainatarjouksia ja tiedät, mikä kilpailutuksessa mukana oleva pankki voi tarjota sinulle lainaa pienellä korolla.

 

Lainaa netistä 21 – vuotiaalle

Lainaa netistä voidaan myöntää täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle tai pysyvästi Suomessa asuvalle henkilölle. Lainanhakijalla tulee olla riittävät tulot sekä puhtaat luottotiedot.

Osa lainantarjoajista on asettanut lainanhakijalle ikävaatimukseksi korkeamman iän kuin 18 vuotta. Lainaa 21 – vuotiaalle myöntävät useat pankit ja rahoituslaitokset.

 

Lainavaihtoehdot 21 – vuotiaalle

21 – vuotiaalla voi tulla eteensä monenlaista lainantarvetta. Netistä löytyy erilaisia vaihtoehtoja, joista löytyy oikea lainatyyppi jokaiseen tarpeeseen.

Tässä lisätietoa kolmesta yleisimmästä lainatyypistä:

  • Joustoluotto on pikalainaa suurempi laina. Sitä hakiessa saa käyttöönsä tietyn suuruisen luottotilin, jonka suuruus on yleensä 2000-4000 euroa. Omalta luottotililtä hakija voi tehdä niin suuria nostoja kuin haluaa, ja milloin haluaa. Joustoluotossa takaisinmaksu on muita joustavampaa. Voit valita maksatko vain vaaditun minimilyhennyksen, koko lainan kerralla, vai jotain siltä väliltä. Kun maksat luottoa takaisin, on se pian taas nostettavissa omalta luottotililtä.
  • Kulutusluotto on suurempi kertaluontoinen laina, joka siirretään hakijalle kerralla. Sitä voi hakea jopa 60.000 euroon saakka. Kulutusluotto haetaan monesti suurempiin hankintoihin, kuten uuden auton hankintaan tai kodin remontteihin. Hakija voi käyttää hakemansa lainan juuri kuten itse haluaa, eikä häneltä koskaan vaadita selvitystä siitä, mihin hän on lainansa käyttämässä.
  • Pankkilaina pankista haettuna voi vaatia erilaisen lomakkeiden täyttämistä sekä vakuuksien antamista. Netistä voit hakea pankkilainaa ilman vakuuksia 1000 – 60 000 euroa. Pankkilainan korko voi myös olla edullisempi kuin kulutusluoton tai joustoluoton.

 

Mihin 21 – vuotias voi tarvita lainaa?

Lainan ottaminen edellyttää aina tarkkaa harkintaa. Lainan ottaminen voi aiheuttaa taloudellista rasitetta, jos sitä ei hallitse hyvin. On tärkeää arvioida huolella oman taloudellinen tilanne ja maksukyky, ennen kuin ottaa lainan. Lainaa ei tulisi koskaan käyttää turhiin tai ylellisiin asioihin, jotka ylittävät oman maksukyvyn. Lainan ottaminen voi kuitenkin olla hyvä tapa saavuttaa tavoitteita ja suurempia hankintoja, silloin kun säästöt tai tulot eivät yksinomaan riitä.

Tyypillisesti 21 vuotiaat hakevat lainaa seuraaviin tarpeisiin:

  1. Ajokorttiin: Ajokortti on monelle nuorelle tärkeä, sillä se antaa mahdollisuuden liikkua itsenäisesti paikasta toiseen. Lainan ottaminen ajokortin hankkimiseen ja auton ostamiseen voi auttaa nuorta aikuista saavuttamaan tämän tavoitteen.
  2. Asumiseen: Moni 21-vuotias aloittaa asumisen omillaan tai yhdessä kumppaninsa kanssa. Lainan ottaminen asumiseen voi auttaa kattamaan esimerkiksi vuokra-asunnon takuuvuokran maksamisen tai muut asumiskustannukset. Lainalla voi omaan asuntoon hankkia myös huonekalut ja kodinkoneet.
  3. Yrityksen perustamiseen: Moni nuori aikuinen unelmoi oman yrityksen perustamisesta. Lainan ottaminen voi auttaa rahoittamaan yrityksen perustamiseen liittyviä kustannuksia, kuten toimitilan vuokraa tai liiketoimintasuunnitelman laatimista.
  4. Matkustamiseen: Moni 21-vuotias haluaa matkustaa ja kokea uusia asioita. Lainan ottaminen matkustamiseen voi auttaa kattamaan matkakustannuksia, kuten lennot, majoitukset ja aktiviteetit.

Lainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta tavoitteidesi saavuttamiseen. On kuitenkin tärkeää harkita tarkkaan, kuinka paljon lainaa tarvitset ja kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukausittain. Muista myös, että lainan takaisinmaksu voi kestää useita vuosia, joten ole valmis sitoutumaan lainan takaisinmaksuun.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Lainaa ajokortin hankkimiseen ja auton ostamiseen

Ajokortin hankkiminen ja auton ostaminen ovat kaksi tärkeää askelta monelle nuorelle aikuiselle, jotka haluavat lisätä itsenäisyyttään ja liikkumisvapauttaan. Suuret, usean tuhannen euron hankinnat voivat kuitenkin vaatia suuria taloudellisia panostuksia, ja lainan ottaminen voi auttaa kattamaan näitä kustannuksia.

Ajokortin hankkiminen vaatii ajokoulutusta ja teoriaopiskelua, jotka voivat olla kalliita. Lisäksi ajokortin hankkimiseen voi liittyä muita kustannuksia, kuten ajokokeiden maksut. Lainan ottaminen ajokorttikoulutukseen voi auttaa nuorta aikuista saavuttamaan tämän tavoitteen nopeammin ja helpommin.

Auton ostaminen on toinen suuri taloudellinen panostus, joka voi auttaa nuorta aikuista saavuttamaan itsenäisyyttä. Auton ostaminen voi kuitenkin olla kallista, ja monelle nuorelle aikuiselle lainan ottaminen voi olla ainoa vaihtoehto auton hankkimiseen.

Ennen kuin ottaa lainan ajokortin hankkimiseen tai auton ostamiseen, on tärkeää tutkia tarkasti eri lainantarjoajien tarjoamia vaihtoehtoja. Kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin ehtoihin, jotta voi varmistaa, että valitsee itselleen sopivimman lainavaihtoehdon. On myös tärkeää arvioida oma taloudellinen tilanne ja maksukyky, jotta voi suunnitella lainan takaisinmaksun realistisesti.

 

21 – vuotias – Hae lainaa harkitusti

Suosittelemme aina harkitsemaan tarkkaan sitä, tarvitsetko lainaa?

Voit miettiä myös muita vaihtoehtoja, joilla voit mahdollisia hankintoja rahoittaa.

Ennen kuin lähdet etsimään lainapalveluita, laske omat tulot ja menot kuukauden ajalta. Kun tiedät oman taloudellisen tilanteesi, pystyt laskemaan, millaista kuukausierää pystyt maksamaan.

Lainaa hakiessa pystyt vaikuttamaan tulevaan kuukausierään muuttamalla maksuaikaa. Mitä pidemmän maksuajan valitset, sitä pienempi kuukausierä on. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sen pystyy ongelmitta lyhentämään ja rahaa jää myös säästöön. Kuukausierää ei kuitenkaan kannata turhaan valita liian pieneksi, koska silloin lainalle ehtii kertymään turhaan ylimääräisiä korkoja ja kuluja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta: Lainaa 21 – vuotiaalle

Voiko 21-vuotias saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä, 21-vuotias voi saada lainaa ilman vakuuksia. Vakuudettomat lainat ovat yleensä pienempiä summia, ja niiden takaisinmaksuaika on lyhyempi verrattuna vakuudellisiin lainoihin.

Kuinka paljon 21 - vuotias voi saada vakuudetonta lainaa?

Lainan määrä riippuu monista tekijöistä, kuten hakijan tulotasosta ja haettavasta lainamäärästä. Yleensä vakuudettomien lainojen määrät vaihtelevat 1000 – 60 000 euron välillä. Jokaisella pankilla ja rahoitusyhtiöllä on toisistaan hieman poikkeavat vaatimukset lainanhakijalle. Pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset VertaaLainaa.fi kautta pystyt nopeasti selvittämään, mikä pankki myöntää lainaa 21 – vuotiaalle ilman vakuuksia tai takausta.

Miten vakuudetonta lainaa maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittain tietyn ajanjakson ajan. Lainaehdoissa määritellään takaisinmaksuaika ja kuukausittaiset maksuerät. On tärkeää maksaa takaisin laina sovitun aikataulun mukaisesti, sillä viivästykset voivat aiheuttaa ylimääräisiä kuluja ja jopa vaikuttaa luottokelpoisuuteen.

Millä tuloilla 21 - vuotias voi saada lainaa?

21-vuotias voi saada lainaa tulojen perusteella. Yleisesti ottaen, mitä suuremmat tulot ovat, sitä suuremman lainan voi saada. Lainantarjoajat arvioivat myös hakijan luottokelpoisuutta, joka perustuu mm. maksuhäiriömerkintöihin ja luottotietojen historiaan.

Mihin 21 - vuotias voi hakea lainaa?

21-vuotias voi hakea lainaa eri tarkoituksiin, kuten opiskeluun, asumiseen, ajokortin hankkimiseen, matkustamiseen tai jopa oman yrityksen perustamiseen. Yleisesti ottaen, 21-vuotiaalle myönnetään vakuudettomia lainoja, joiden määrä voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainan määrä ja ehdot riippuvat hakijan tuloista, luottokelpoisuudesta ja lainantarjoajasta.

Kannattaako 21 - vuotiaan hakea lainaa?

Lainan hakeminen 21-vuotiaana voi olla hyvä vaihtoehto, jos tarvitsee rahoitusta tavoitteiden saavuttamiseen, esimerkiksi opiskeluihin, asumiseen, ajokortin hankkimiseen tai omaan autoon. On kuitenkin tärkeää arvioida huolella oma taloudellinen tilanne ja maksukyky, ennen kuin ottaa lainaa. Lainan takaisinmaksu voi kestää useita vuosia, joten lainanottajan on oltava valmis sitoutumaan takaisinmaksusuunnitelmaan. Muista myös, että lainan takaisinmaksuun liittyy korkoja ja muita kuluja, joten lainan kokonaiskustannukset on tärkeä huomioida ennen lainan ottamista.

Lue lisää blogistamme:

VertaaLainaa.fi
Logo