Täytä ilmainen lainahakemus

(saat lainapäätöksen heti)

Päivitetty: 2,maaliskuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Täytä yksi maksuton lainahakemus ja tavoita 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä

Palvelumme kautta tavoitat yhdellä kertaa noin 30 lainantarjoajaa, joiden joukossa on laaja joukko pankkeja ja sekä rahalaitoksia. Kaikki kilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia ja vakavaraisia toimijoita. Jokainen mukana oleva pankki ja rahoituslaitos noudattaa viranomaisten määräyksiä ja ehtoja, mitkä liittyvät vahvasti lainasektoriin.

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on sinulle lainanhakijana maksutonta ja riskitöntä. Et sitoudu mihinkään lainasopimukseen lainahakemuksen kilpailuttamisvaiheessa tai lainatarjouksia vertailemalla. Saat rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja päättää hyväksytkö jonkun lainatarjouksista vai hylkääkö kaikki ilman mitään kuluja.

Vertaa lainoja ja tutustu niihin tarkasti. Jos lainatarjousten joukosta löytyy sopiva laina, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisessä muodossa omilla verkkopankkitunnuksillasi. Myönnetty laina siirtyy tilille jopa saman päivän aikana. Lainan hakeminen verkosta on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa kuin lainahakemuksen täyttäminen perinteisessä kivijalkapankissa.

Aloita lainan kilpailuttaminen ja lainavertailu jo tänään!

 

VertaaLainaa – palvelu kilpailuttaa lainan puolestasi

Eikö kuulostakin järkevältä täyttää yksi lainahakemus ja tavoitella sillä useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, kuin täyttää useita lainahakemuksia moneen eri paikkaan?

Yhdellä hakemuksella tavoitat täysin samat lainantarjoajat, kuin jos olisit täyttänyt monta erillistä lainahakemusta.

VertaaLainaa.fi lainahakemuksen avulla säästät kallisarvoista aikaasi ja hermojasi, kun samoja perustietoja ei tarvitse kirjoitella moneen kertaan. Yhden selkeän lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään hetkessä kilpailutettavaksi monelle eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö tekee hakijalle oman luottokartoituksen, jonka perusteella he jättävät sinulle oman henkilökohtaisen lainatarjouksensa. Lainatarjousten määrään vaikuttaa perustietosi, maksukykysi, haettava lainasumma ja maksuaika.

Jokaisella lainantarjoajalla on myös hieman erilaiset lainanhakukriteerit, joka määrittää kuinka monta lainatarjousta tulet saamaan. Täytä maksuton lainahakemus ilman riskiä, niin pääset katsomaan, mitkä pankit tarjoavat sinulle lainaa ja mikä on lainan korko.

Täytä maksuton lainahakemus

Kuka voi hakea lainaa kauttamme?

Ikä:
Sinulla tulee olla ikää vähintään 20 vuotta.

Maksukyky:
Sinulla täytyy olla säännölliset palkka- tai eläketulot.

Luottotiedot:
Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Vakuudet ja takaajat:
Kaikki kauttamme haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainan määrä:
Voit hakea lainaa 1000 – 60 000 euroa

Maksuaika:
Voit valita maksuajaksi 1 – 15 vuotta.

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on lainahakemus?

Lainahakemus on lomake minkä avulla haetaan lainaa pankista, rahoitusyhtiöstä tai lainanvälittäjältä. Lainahakemuksen avulla lainantarjoajat saavat tarvittavaa tietoa lainanhakijasta. Lainahakemukseen tulee täyttää tiedot muun muassa haettavasta lainasummasta, maksuajasta sekä muista tarvittavista tiedoista, minkä perusteella laina voidaan mahdollisesti myöntää.

Miksi minun kannattaisi kilpailuttaa laina kauttanne?

Kun täytät lainahakemuksen kauttamme, välitämme sen yli 30:lle lainantarjoajalla. Näin ollen saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, joista pääset vertailemaan ja valitsemaan itsellesi sopivimman. Palvelumme käyttö on lisäksi täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa. Sinulla on useampi päivä aikaa tutustua lainatarjouksiin, jonka jälkeen joko hyväksyt jonkun tulleista lainatarjouksista tai hylkäät lainatarjoukset.

Kuinka monta lainatarjousta voin saada?

Tämä riippuu pitkälti hakijan iästä sekä taloudellisesta tilanteesta. Pankeilla ja rahoitusyhtiöllä on erilaiset kriteerit lainanhakijalle.

Nuori hakija, jolla ei ole välttämättä kovin suuret tulot, ei todennäköisesti saa niin montaa lainatarjousta kuin taas vanhempi lainanhakija, jolla on kohtuullisen suuret tulot ja pienet menot.

Pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset, saat tarkemmin selville, montako lainatarjousta voit saada.

Voinko yhdistää lainoja kauttanne?

Kyllä voit. VertaaLainaa – palvelun kautta voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen. Oli suunnitelmissasi sitten yhdistää lainasi yhdeksi tai tehdä muita hankintoja, onnistuu lainan hakeminen helposti kauttamme. Laske nykyiset lainasi yhteen ja hae yhdistelylainaa lainahakemuksen avulla. Lainahakemus kilpailutetaan hetkessä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, joten pääset nopeasti vertailemaan, mikä lainantarjoaja tarjoaa yhdistelylainaa edullisimmalla lainan korolla.

Koska lainahakemuksen voi täyttää?

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina päivään katsomatta. Täytä lainahakemus juuri silloin, kun sinulla on noin 5 – 10 minuuttia aikaa. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan monen eri lainantarjoajan välillä ja saat alustavat lainatarjouksen vertailtavaksi jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä.

Voinko saada lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa-palvelu kilpailuttaa lainahakemuksesi pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainahakemusta ei siis hylätä sen perusteella ettei lainalla ole vakuutta tai takausta. Halutessasi toi saat ottaa rinnallesi toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan esimerkiksi avo- tai aviopuolison tai jonkun muun luotettavan henkilön.

Kuka voi kilpailuttaa lainan VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Hakijalta vaaditaan 20 vuoden ikää, puhtaat luottotiedot sekä tarvittava takaisinmaksukyky. Jokaisella kilpailutuksessa mukana olevalla lainantarjoajalla on kuitenkin toisistaan poikkeavat lainahakukriteerit. Vaikka et kaikilta osin täyttäisi hakuvaatimuksia (sinulla esimerkiksi 18 tai 19 vuoden ikä) voit silti täyttää lainahakemuksen. Maksuttoman lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat heti tietää, voitko saada lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mikä on lainan korko?

Lainan nimellinen vuosikorko on väliltä 4,1 – 20%. Lainantarjoajat laskevat jokaiselle hakijalle aina oman henkilökohtaisen lainatarjouksen. Rahoituslaitoksen tai pankin tarjoama lainan korko riippuu paljon hakijan taloudellisesta tilanteesta, eli mitä parempi on hakijan maksukyky, sitä paremman koron hän voi saada. Myös yhteishakija voi vaikuttaa korkoon alentavasti, koska lainapalveluiden on riskittömämpää myöntää laina kahdelle hakijalle.

Kuinka paljon voin hakea lainaa?

VertaaLainaa kilpailuttaa lainat 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Lainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita lainaan?

Lainoihin myönnetään 1-15 vuoden maksuaikoja. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta ja lainanhakijan toiveesta.

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei maksa. VertaaLainaa.fi palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua ottamaan lainaa.

Tarjoukset saatuasi saat itse päättää, hyväksytkö jonkin saamistasi tarjouksista. Sinulla on myös täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kustannuksia.

Sitooko lainahakemuksen täyttäminen minut sopimukseen?

Ei sido. Hakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään lainasopimukseen. Lainanhakijalla on aina oikeus tarvittaessa hylätä kaikki tulleet tarjoukset ilman mitään kuluja.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo