Kilpailuta Brocc ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Minkälainen palvelu Brocc oikein on?

Brocc AB perustettiin vuonna 2016 tarjoten uudenlaisen markkinapaikan, joka mahdollisti kuluttajien välisen rahoituspalvelujen vaihdon. Alun perin vertaislainojen välittämiseen keskittynyt yritys on laajentunut vuosien varrella tarjoten monipuolisia rahoitus- ja vakuutuspalveluita. Tavoitteena on haastaa markkinat tarjoamalla parempia ehtoja ja palveluja asiakkailleen.

Vuonna 2021 Brocc otti merkittävän askeleen kasvustrategiassaan ostamalla GCC Capital AB:n ja muuttaen sen nimen Brocc Finance AB:ksi. Tämän myötä Brocc pystyy tarjoamaan talletus-, laina- ja vakuutuspalveluita sekä Ruotsissa että Suomessa. Tällä hetkellä Broccilla on noin 40 työntekijää, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, kun taas Helsingissä on sivuliike.

Brocc Finance AB:n toimintaa valvoo Ruotsin Finanssivalvonta, ja yhtiöllä on lupa harjoittaa rahoitustoimintaa, kuten luotonantoa ja talletusten vastaanottamista. Yhtiö kuuluu myös Ruotsin valtion talletussuojan piiriin. Maksulaitoksena Brocc AB:ta valvoo edelleen Ruotsin Finanssivalvonta. Broccin tavoitteena on tarjota asiakkailleen rahoituspalveluja hyödyntämällä innovatiivisuutta, korkeaa teknistä asiantuntemusta sekä omistautuneita ja päteviä työntekijöitä. Yritys pyrkii tarjoamaan ratkaisuja rahoitustarpeisiin ja samalla pitämään asiakkaidensa edun etusijalla.

 

Vertaile Brocc palvelun VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Brocc on yksi niistä monista lainapalveluista, jotka ovat kilpailutettavissa palvelumme VertaaLainaa.fi:n kautta. VertaaLainaa.fi on kätevä vertailupalvelu, joka auttaa sinua vertailemaan eri lainantarjoajien lainatarjouksia ja ehtoja yhdellä hakemuksella. Kun harkitset lainan ottamista Brocc palvelusta, voit käyttää VertaaLainaa.fi:tä hyödyksesi vertaillaksesi Broccin tarjousta muiden markkinoilla olevien vaihtoehtojen kanssa.

Vertaamalla eri lainavaihtoehtoja voit varmistua siitä, että valitset juuri sinulle sopivan lainan edullisimmilla ehdoilla. VertaaLainaa.fi tekee lainan vertailusta helppoa ja vaivatonta, joten säästät omaa aikaa ja vaivaa kun palvelumme kilpailuttaa lainapalvelut puolestasi.


Muut pankit ja rahalaitokset


Kuka voi hakea lainaa Brocc pankista?

Voit hakea lainaa Brocc pankista, mikäli täytät seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 1. Olet vähintään 24-vuotias.
 2. Sinulla on palkka, eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta vähintään 16 000 euroa vuodessa.
 3. Olet Suomen kansalainen tai olet asunut Suomessa vähintään 3 vuotta.
 4. Sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

Näiden vaatimusten täytyttyä voit saada lainaa Brocc pankista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että lopullinen lainapäätös perustuu kokonaisarvioon ja maksukykyysi, joten lainahakemuksen hyväksyminen edellyttää myös tarkempaa arviota taloudellisesta tilanteestasi.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Brocc pankista?

Brocc pankin kautta voit hakea lainaa aina 50 000 euroon asti. Tämä lainasumma mahdollistaa monipuolisesti eri rahoitustarpeiden kattamisen, olipa kyse sitten lainojen yhdistämisestä tai muista suuremmista hankinnoista. Myönnettävä lainasumma ja sen ehdot riippuvat yksilöllisestä taloudellisesta tilanteestasi, luottoarviosta ja lainapalvelun päätöksestä.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Mitkä ovat Brocc pankin lainatuotteet?

Brocc pankin tarjoamat keskeiset lainatuotteet ovat:

Kulutusluotto: Brocc tarjoaa kulutusluottoa, joka mahdollistaa lainan hakemisen ilman vakuuksia. Kulutusluottoa voi hakea aina 50 000 euroon asti. Tämä lainatuote soveltuu monenlaisiin rahoitustarpeisiin, kuten suurempien hankintojen rahoittamiseen tai yllättävien menojen kattamiseen. Lainan ehdot, kuten korko ja takaisinmaksuaika, määräytyvät hakijan henkilökohtaisen tilanteen perusteella.

Yhdistelylaina: Brocc tarjoaa myös yhdistelylainaa, jonka avulla voit yhdistää erilaiset kalliit lainat ja luotot yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä voi auttaa selkeyttämään taloutta ja säästämään kuluissa. Yhdistelylainan avulla voit maksaa pois useita pienempiä lainoja ja velkoja ja hoitaa sen sijaan vain yhtä lainaa kuukausittain. Tämä voi helpottaa talouden hallintaa ja budjetointia.

Brocc pankin asiakaspalvelun yhteystiedot:

Jos sinulla herää kysymyksiä hakemukseesi tai lainaasi liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä Brocc pankin asiakaspalveluun. Tavoitat heidät seuraavilla yhteystiedoilla:

 • Puhelin: Voit soittaa heille numeroon 010 524 8410 (ppm). Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin klo 9.00 – 16.00.
 • Sähköposti: Voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
 • Verkkosivusto: Lisätietoa palveluistamme ja yhteystiedoista löydät myös Brocc pankin verkkosivuilta.

Brocc pankin asiakaspalvelumme on auttamassa ja vastaamassa kysymyksiisi. Älä epäröi ottaa heihin yhteyttä – he ovat valmiina avustamaan sinua kaikissa laina-asioissa.

Aukioloajat:

MA        9.00 – 16.00


TI           9.00 – 16.00


KE          9.00 – 16.00


TO          9.00 – 16.00


PE          9.00 – 16.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

Antaako Brocc maksuvapaita kuukausia?

Maksuvapaiden kuukausien tarjoaminen on yksi Brocc pankin asiakkaille tarjoamista joustavista eduista. Voit hakea jopa kahta maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden tilanteisiin, joissa tarvitset hieman hengähdystaukoa lainan lyhennyksistä. On kuitenkin huomioitava, että maksuvapaan kuukauden aikana lainan korko kertyy normaalisti.

Maksuvapaiden kuukausien avulla voit joustavasti pitää taukoa lainanlyhennyksistä esimerkiksi yllättävien menojen tai taloudellisen tilanteen muutosten vuoksi. Maksuvapaiden kuukausien lisäksi Brocc tarjoaa muitakin joustavia vaihtoehtoja, joiden avulla voit säädellä lainan takaisinmaksua omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. On aina suositeltavaa olla yhteydessä Brocc pankin asiakaspalveluun saadaksesi tarkempia tietoja maksuvapaiden kuukausien ehdoista ja mahdollisuuksista.

 

Mitä liitteitä Brocc pankki tarvitsee lainahakemuksen liitteeksi?

Lainahakemuksen liitteet ovat pankeille tärkeitä ja ne auttavat varmistamaan hakijan maksukyvyn sekä luotettavuuden. Brocc pankki pyytää liitteitä, jotta he voivat tehdä kattavan arvion hakijan taloudellisesta tilanteesta ja myöntää lainaa vastuullisesti. Yleensä Brocc pankki tarvitsee enintään kaksi kuukautta vanhan palkkalaskelman tai eläkepäätöksen, josta käy ilmi hakijan tulot.

Liitteet tarkistetaan huolellisesti, jotta voidaan varmistua hakijan maksukyvystä. Hakijan tulot ovat keskeinen osa lainapäätöstä, ja niiden perusteella määritellään myönnettävän lainan suuruus sekä lainan takaisinmaksuaika.

On tärkeää toimittaa pyydetyt liitteet mahdollisimman tarkasti ja ajantasaisesti, jotta lainahakemuksen käsittely voi edetä sujuvasti ja lainapäätös voidaan tehdä nopeasti. Liitteiden toimittaminen on yksi osa asiakkaan ja pankin välistä yhteistyötä, jonka avulla varmistetaan vastuullinen ja turvallinen lainan myöntäminen.

Brocc pankki kokemuksia:

Kun etsin sopivaa lainaa, löysin Brocc pankin esittelyn VertaaLainaa.fi palvelusta. Lainan kilpailutus oli nopeaa, ja sain monia lainatarjouksia eri pankeilta. Brocc pankin ehdot olivat selkeät ja kilpailukykyiset, joten päädyin valitsemaan heidän lainansa. Olen tyytyväinen päätökseeni ja suosittelen Broccia niille, jotka etsivät joustavaa lainaa.
Timo
Käytin VertaaLainaa.fi palvelua löytääkseni sopivan lainan. Sain useita tarjouksia, mutta Brocc pankin tarjous erottui edukseen. Heidän lainatuotteensa oli juuri sitä mitä etsin, ja kilpailukykyinen korko teki päätöksestä helpon. Olen tyytyväinen valintaani ja suosittelen Broccia kaikille lainaa etsiville.
Helena
VertaaLainaa.fi palvelu auttoi minua löytämään Brocc pankin lainatarjouksen. Sain kilpailutuksen avulla useita eri vaihtoehtoja, ja Broccin laina erottui edukseen. Heidän asiakaspalvelunsa oli avuliasta ja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen lämpimästi käyttämään VertaaLainaa.fi palvelua.
Heikki
Brocc pankki tarjosi minulle houkuttelevan lainatarjouksen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Kilpailutusprosessi oli vaivaton, ja sain useita vaihtoehtoja vertailtavaksi. Broccin lainaehdot olivat selkeät ja joustavat, mikä teki päätöksestä helpon. Olen tyytyväinen päätökseeni ja suosittelen Broccia niille, jotka etsivät lainaa kilpailukykyisillä ehdoilla.
Jari
Käytin VertaaLainaa.fi palvelua Brocc pankin lainatarjouksen löytämiseen. Sain useita tarjouksia eri pankeilta, ja Broccin tarjous vaikutti lupaavalta. Olen nyt vertaillut eri vaihtoehtoja ja harkitsen vielä, minkä tarjouksen hyväksyn. Broccin lainaehdot ovat kuitenkin herättäneet mielenkiintoni, ja harkitsen vakavasti heidän palvelunsa käyttämistä.
Anu

Usein kysytyt kysymykset:

Miksi kannattaa vertailla lainatarjouksia VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

VertaaLainaa.fi palvelun avulla voit saada useita lainatarjouksia eri pankeilta, joten voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman lainan. Tämä voi auttaa säästämään rahaa ja löytämään parhaat lainaehdot.

Kuka voi hakea lainaa Brocc pankista?

Lainaa voi hakea, jos olet vähintään 24-vuotias, sinulla on palkka tai eläketuloja vähintään 16.000 euroa vuodessa, saat ansio-/eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta, olet Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

Kuinka paljon lainaa voin hakea Brocc pankista?

Voit hakea lainaa Brocc pankista jopa 50.000 euroon asti ilman vakuuksia.

Miten lainan hakuprosessi toimii?

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä lainahakemus verkossa ja saat asiakaskohtaisen tarjouksen. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Miten kauan kestää saada lainapäätös?

Lainapäätöksen saat yleensä heti hakemuksen täytettyäsi, ja se lähetetään sähköpostitse.

Voinko hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa?

Kyllä, voit hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija voi helpottaa lainan saamista.

Onko lainalle mahdollista saada maksuvapaita kuukausia?

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden pitää kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden.

Miten lyhennän lainaa?

Lainan lyhennykset käyvät ilmi kuukausittaisesta laskusta. Lasku lähetetään postitse, ja se sisältää kaikki tarvittavat maksutiedot.

Voinko maksaa lainaa etuajassa?

Kyllä, voit maksaa lainan kokonaan koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja.

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Brocc pankin asiakaspalveluun puhelimitse numerossa 010 524 8410 tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 09.00 – 11.30 ja 12.30 – 16.00.

VertaaLainaa.fi
Logo