Kilpailuta SweepBank ja 25+ muuta luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on SweepBank?

SweepBank on digitaalinen lainapalvelu, joka pyrkii mahdollistamaan rahoituspalvelut missä tahansa, milloin tahansa ja kelle tahansa. Sen keskiössä on eettisyys, vastuullisuus ja ympäristön kunnioitus. Yrityksen visiona on tarjota asiakkailleen paperittomia ja digitaalisia tuotteita, jotka paitsi parantavat käyttäjäkokemusta, myös suojelevat ympäristöä.

SweepBankin palvelut eivät rajoitu vain luottokorttien tarjoamiseen. Vaikka voitkin hakea ja saada luottokortin käyttöösi muutamassa minuutissa, SweepBank tarjoaa myös muita taloudellisia ratkaisuja. Niihin kuuluvat esimerkiksi alennukset eri liikkeistä, lainat sekä erityinen säästötili, joka voi tarjota asiakkaan säästöille jopa 3,30 % vuosikorkoa.

Tämän innovatiivisen pankkipalvelun taustalla on vankka kokemus finanssialalta. SweepBank on tehnyt yhteistyötä Ferratum Bank P.L.C:n kanssa yli vuosikymmenen ajan, varmistaen näin palveluidensa luotettavuuden ja laadun.

 

Kuka voi hakea lainaa SweepBankista?

SweepBankin luottokorttia voi hakea henkilö, joka täyttää tietyt kriteerit. Nämä vaatimukset on asetettu varmistamaan, että luotonottajalla on kyky ja edellytykset maksaa luotto takaisin. SweepBankin luottokorttia hakevan henkilön tulee täyttää seuraavat ehdot:

 1. Ikä: Hakijan tulee olla vähintään 20 vuoden ikäinen.
 2. Työhistoria: Hakijalla tulee olla jatkuva työsuhde, joka on kestänyt vähintään neljä kuukautta.
 3. Kuukausitulot: Hakijan kuukausittaiset säännölliset tulot tulee olla vähintään 1 600 euroa.
 4. Luottokelpoisuus: Hakijan tulee olla luottokelpoinen, mikä tarkoittaa, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja hän on osoittanut aiemmin kykynsä hoitaa taloudellisia velvoitteitaan.

Jos hakija täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit, hän voi hakea SweepBankin luottokorttia. On kuitenkin aina hyvä muistaa, että jokainen luottokorttihakemus käsitellään yksilöllisesti, ja pankki voi harkita muitakin tekijöitä päätöksenteossa.

Kelpoisuutesi arviointi perustuu toimittamiisi tietoihin. Vaikka tämä ensimmäinen arvio antaa viitteitä mahdollisuuksistasi saada luottokortti, se ei ole lopullinen päätös. Todellinen kelpoisuutesi voi muuttua luottokorttihakemuksen käsittelyvaiheessa, kun otetaan huomioon muita tekijöitä.

 

Millainen on SweepBank luottokortti?

SweepBankin virtuaalinen Mastercard-kortti on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.

Sen erityispiirteitä ovat:

 1. Virtuaalisuus: Digitaalinen kortti, joka ladataan suoraan puhelimeen, jolloin se on heti käytettävissä.
 2. Ei lisämaksuja: Kortissa ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja, mikä tekee siitä kustannuksiltaan edullisen valinnan.
 3. Joustava maksuaika: Kortilla tehdyille ostoksille voit saada jopa 60 päivän korotonta maksuaikaa, antaen sinulle mahdollisuuden maksaa ostoksensa myöhemmin ilman lisäkuluja.
 4. Nopeat siirrot: Kortilta voi tehdä siirtoja omalle tilillesi tarpeesi mukaan.
 5. Lisäedut: Kortin haltija saa myös ilmaisen pankki- ja säästötilin, mikä tekee talouden hallinnasta entistä vaivattomampaa.

Käytä SweepBank luottokorttia ostoksiin

SweepBank tarjoaa tilisi yhteydessä maksuttoman virtuaalisen MasterCard® Debit -kortin, jonka avulla voit tehdä ostoksia netissä sekä perinteisissä myymälöissä. Tämä digitaalinen kortti on tallennettuna suoraan puhelimeesi, mikä tarkoittaa, että voit vähentää muovikorttien käyttöä. Kortti tukee lähimaksua ja on yhteensopiva Apple Payn kanssa, joten maksaminen on entistäkin nopeampaa ja sujuvampaa. Yksinkertaisesti sanottuna, voit tehdä ostoksia missä tahansa, missä Mastercard-kortit ovat hyväksyttyjä, käyttämällä SweepBankin virtuaalista korttia.

 

Vertaile SweepBankin etuja VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Jos olet kiinnostunut SweepBankin lainatuotteista, mutta haluat varmistaa, että saat kilpailukykyisen lainatarjouksen, voit hyödyntää VertaaLainaa.fi palveluamme.

VertaaLainaa.fi on vertailupalvelu, joka mahdollistaa eri lainapalveluiden, kuten SweepBankin vertailun käden käänteessä.

Kun otat VertaaLainaa.fi:n avuksesi, saat selkeän kuvan siitä, miten SweepBankin lainatuotteet eroavat kilpailijoistaan. Lainojen korot, kulut, takaisinmaksuajat ja muut ehdot on esitetty selkeästi, jotta voit tehdä päätöksen faktojen perusteella. Tämän avulla voit löytää lainaratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Vertaillessasi SweepBankin luottokortin ehtoja ja korkoja muihin tarjolla oleviin vaihtoehtoihin saat käsityksen siitä, missä määrin ne ovat kilpailukykyisiä ja vastaavatko ne sinun taloustilannettasi. On tärkeää, että tarkastelet ehtoja huolellisesti ja valitset tuotteen, joka palvelee parhaiten sinun tarpeitasi.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Miten saan SweepBank luottokortin käyttööni?

Voit aloittaa SweepBankin luottokorttihakemuksen täyttämisen milloin vain ja saada luottopäätöksen jo muutamassa minuutissa. Kun hakemuksesi on hyväksytty, virtuaalinen luottokorttisi on heti käytettävissäsi SweepBankin sovelluksessa. Jos et ole vielä ladannut sovellusta, voit tehdä sen SweepBankin viralliselta verkkosivustolta. Mikäli sinulla on jo sovellus asennettuna puhelimeesi, voit hankkia luottokortin suoraan sovelluksen kautta.

 

Mikä on SweepBank luottokortin luottoraja?

SweepBank luottokortin luottoraja on 8000 euroa. Luotolle voit saada korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää.

 

Miten maksan SweepBank luottokorttivelkaa takaisin?

Mikäli haluat suorittaa maksun SweepBank-luottokortillasi, voit tehdä sen milloin vain SweepBank-sovelluksen kautta.

Maksun suorittaminen on yksinkertaista: avaa luottokorttisi tiedot sovelluksessa ja valitse ”Maksa takaisin”. Määritä haluamasi maksusumma ja vahvista toimenpide joko Touch ID:llä tai syöttämällä PIN-koodisi.

Varmista, että SweepBank-tililläsi on riittävästi rahaa kattaaksesi valitsemasi maksusumman.

SweepBank kokemuksia:

”Olen todella yllättynyt siitä, kuinka helppoa oli tehdä maksu SweepBank-sovelluksessa. Kun halusin maksaa luottoa takaisin, prosessi oli suoraviivainen ja turvallinen Touch ID:n ansiosta. En voisi olla tyytyväisempi!”
Sofia - 28
”Ennen SweepBankin käyttöönottoa en ollut koskaan kokeillut virtuaalista luottokorttia. Nyt en voi kuvitella palaavani vanhaan.”
Mikael
”Osan luotosta käytin lomamatkan toteuttamiseen.”
Elina - 42
”Olen käyttänyt monia eri pankkisovelluksia, mutta SweepBank erottuu joukosta. Erityisesti pidän siitä, kuinka helppoa on nähdä ja hallita luottokorttiani sovelluksessa.”
Joonas - Turku
”Olen aina arvostanut helppokäyttöisiä ja turvallisia pankkisovelluksia. SweepBank on osoittautunut juuri sellaiseksi. Ei enää odottelua tai monimutkaisia prosesseja luottokortin haussa ja käytössä.”
S.P

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on SweepBank?

SweepBank on digitaalinen pankkipalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen monenlaisia pankki- ja rahoitustuotteita, kuten virtuaalisia luottokortteja ja määräaikaistilejä.

Kuinka paljon korkoa voin ansaita määräaikaistilillä?

SweepBankin määräaikaistilillä voit saada jopa 3,3 % vuosikorkoa 36 kuukauden talletusajalla.

Kuinka pitkä on SweepBankin luottokortin koroton maksuaika?

Kuinka pitkä on SweepBankin luottokortin koroton maksuaika?

Mikä on SweepBank luottokortin luottoraja?

SweepBank luottokorttiin voit saada jopa 8000 euron luottorajan.

Onko SweepBankin luottokortilla vuosimaksua?

Ei, SweepBankin luottokortilla ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan vaihtoehdon asiakkaille.

Kuinka voin tarkistaa saldoni ja tapahtumani?

Voit tarkistaa saldosi ja viimeisimmät tapahtumasi kirjautumalla sisään SweepBank-sovellukseen tai verkkosivustolle.

Onko SweepBankilla fyysisiä toimipisteitä Suomessa?

Ei, SweepBank toimii täysin digitaalisesti, joka mahdollistaa palvelun tarjoamisen missä ja milloin tahansa. Voit ottaa yhteyttä SweepBankin asiakaspalvelutiimiin live-chatin kautta napsauttamalla chat-kuvaketta SweepBankin verkkosivustolla.

Miten SweepBankin bonuspistejärjestelmä toimii?

Jokaisesta ostoksestasi kertyy 1% bonuspisteitä sovellukseen. Voit muuttaa nämä pisteet rahaksi suoraan SweepBank-sovelluksessa.

Sweep Deals

SweepBankin tarjoamat alennukset mahdollistavat merkittävät säästöt verkkokaupoissa tekemissäsi ostoksissa. Lisäksi jokaisesta ostoksestasi kertyy 1% bonuspisteitä sovellukseen.

Monet suositut verkkokaupat ovat mukana tarjousvalikoimassa. Voit helposti ottaa tarjoukset käyttöön mobiilisovelluksen kautta. Hyödynnä etusi säästääksesi ja muuta kertyneet bonuspisteet rahaksi suoraan SweepBank-sovelluksessa.

 

Säästäminen SweepBankissa

Pohditko pitkäaikaista säästämistä? SweepBankin määräaikaistili on tällöin oivallinen valinta, sillä voit saada jopa 3,3 % vuosikorkoa 36 kuukauden talletusjakson aikana.

Kun määräaika päättyy, SweepBank hyvittää sinulle talletuksesi tuoton, ellei varoja ole nostettu ennen määräajan umpeutumista. Voit tallettaa enintään 100.000€.

SweepBank asiakaspalvelu:

Mikäli tarvitset henkilökohtaista neuvontaa tai apua minkä tahansa SweepBankin palveluun liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa live-chatin välityksellä. Löydät chat-toiminnon klikkaamalla chat-symbolia SweepBankin nettisivuilla.

Osoitetiedot: Multitude Bank p.l.c., ST Business Centre 120, The Strand, Gzira, GZR 1027 Malta.

VertaaLainaa.fi
Logo