Kilpailuta TF Bank ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on TF Bank?

Lainapalvelu TF Bank perustettiin vuonna 1987 ja se on pohjoismainen pankki, joka on erikoistunut kuluttajarahoitukseen. Pankilla on laaja toiminta-alue, kattavat palvelut ulottuvat Suomesta ja muista Pohjoismaista useisiin Euroopan maihin. Jo perustamisestaan lähtien TF Bank on pyrkinyt yksinkertaistamaan taloudellisia asioita.

Suomen markkinoilla TF Bank on ollut aktiivinen jo vuodesta 1999 ja se on tehnyt yhteistyötä kymmenien tuhansien asiakkaiden kanssa. Vuodesta 2014 alkaen pankki on keskittynyt paikalliseen toimintaan Suomessa, mikä varmistaa asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun. Yksi TF Bankin vahvuuksista on sen verkossa tapahtuva toiminta, mikä helpottaa palveluiden tarjontaa merkittävästi. Esimerkiksi lainan hakeminen tai tilin avaaminen onnistuvat kätevästi verkossa ilman tarvetta perinteiseen konttorikäyntiin. Turvallisuus on etusijalla TF Bankin palveluissa, ja jokainen uusi asiakas tunnistetaan vahvasti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos TF Bankin tarjoa palvelu tai tuote ei vastaa odotuksia, kuten laina, sen voi peruuttaa täysin kuluitta 14 päivän kuluessa lainan saamisesta.

TF Bankin asiakkaat voivat helposti tarkistaa lainojen ja säästöjen tilanteen omilla verkkosivuillaan milloin tahansa.

 

Minkälaista lainaa TF Bank myöntää?

TF Bank tarjoaa asiakkailleen täysin vakuudetonta lainaa, joissa ei edellytetä esimerkiksi asuntovakuutta tai takaajaa lainan saamiseksi. Voit kuitenkin halutessasi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi lisätä mahdollisuuksiasi saada myönnetyn lainapäätöksen.

Pitkän ja laajan kokemuksensa ansiosta TF Bank on vakiinnuttanut asemansa kuluttajarahoituksen alalla. Heillä on syvällinen ymmärrys asiakkaidensa tarpeista ja markkinoiden liikkeistä, mikä mahdollistaa kilpailukykyisten lainaehtojen tarjoamisen, jotka kestävät vertailun muiden markkinatoimijoiden kanssa.

TF Bank ei tarjoa pelkästään edullisia hintoja, vaan myös joustavuutta lainan takaisinmaksuun. He antavat mahdollisuuden kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa, mikä tuo mukavaa joustoa lainan takaisin maksuun. Lisäksi lainan voi halutessaan maksaa takaisin kokonaisuudessaan ilman lisäkuluja, mikäli haluaa nopeuttaa maksusuunnitelmaa.

TF Bankin ammattitaitoinen henkilöstö koostuu rahoitusalan asiantuntijoista, ja he ovat valmiita avustamaan kaikissa lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit olla varma siitä, että saat tarvitsemasi tiedot ja tuen, kun harkitset lainan ottamista TF Bankilta.

Kuka voi hakea TF Bankin lainaa?

Lainan saaminen edellyttää tiettyjä kriteerejä ja vaatimuksia, jotka varmistavat lainanhakijan maksukyvyn ja luotettavuuden. Hakijalla tulee olla vähintään 22 vuoden ikä, mikä on yksi ensisijaisista edellytyksistä lainan myöntämiselle. Lisäksi säännölliset tulot ovat tärkeä osa lainan saamista, jotta lainan takaisinmaksu voidaan varmistaa ilman ongelmia.

Moitteeton maksuhistoria on toinen olennainen seikka, joka vaikuttaa lainanhakijan mahdollisuuksiin saada lainaa. Aikaisempien rahoitusvelvoitteiden hoitaminen ajallaan ja moitteettomasti antaa positiivisen signaalin luotonantajalle ja lisää luottamusta hakijan kykyyn hoitaa myös uusi laina asianmukaisesti.

Hakijan taloudellisen tilanteen arviointi tehdään aina tarkasti ja kokonaisvaltaisesti hakemuksen yhteydessä. Tämä luottopäätös kattaa hakijan maksukyvyn arvioinnin ja auttaa varmistamaan, että lainan ottaminen on hakijan taloudellisen tilanteen kannalta järkevää ja kestävää.

Mikäli laina myönnetään, on tärkeää huomata, että lainan tulee olla maksettu takaisin ennen kuin lainanhakija täyttää 75 vuotta. Tämä takaisinmaksuraja varmistaa, että lainan takaisinmaksu tapahtuu kohtuullisessa aikataulussa.

 

Kuinka paljon TF Bank myöntää lainaa?

TF Bankin lainavalikoimasta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin rahoitustarpeisiin. TF Bank Laina on vakuudeton yleislaina, jonka avulla voit kattaa rahoitustarpeesi joustavasti. Lainaa voi hakea 2500 eurosta aina 40 000 euroon saakka, ja takaisinmaksuaika on mahdollista valita väliltä 2 vuotta 12 vuotta.

Lainaa hakiessasi voit hyödyntää VertaaLainaa.fi vertailupalvelua, joka kilpailuttaa TF Bankin lainan yhdessä muiden pankkien lainojen kanssa. Näin saat mahdollisuuden vertailla eri pankkien tarjouksia ja valita itsellesi sopivimman lainaratkaisun. TF Bank Laina on täysin vakuudeton, eikä sen saamiseksi tarvita vakuuksia tai henkilötakaajaa. Voit myös hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikä voi parantaa hyväksytyn lainapäätöksen saamista.

TF Bank antaa mahdollisuuden hyödyntää kahta maksuvapaata kuukautta vuodessa, mikä tuo lisää liikkumavaraa oman talouden hallintaan. Lainan takaisin maksaminen etuajassa on myös mahdollista ilman lisäkuluja. TF Bank Lainaa voit hakea helposti joko suoraan TF Bankin verkkosivuilta tai VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Lainan ulosmaksu tapahtuu nopeasti, usein jopa samana päivänä hakemuksen tarkistamisesta eikä lainanmaksusta ei peritä nostopalkkiota.

TF Bank Lainan korko on kilpailukykyinen ja yksilöllinen jokaiselle hakijalle. Korko määräytyy viitekoron ja asiakaskohtaisen marginaalikoron perusteella. Lainan viitekorko tarkistetaan vuosittain, mutta kuukausierä pysyy aina samansuuruisena, joten mahdollinen korkojen muutos ei vaikuta takaisinmaksueriin.

TF Bank tarjoaa myös Yhdistelylainaa, joka on suunniteltu erityisesti useiden eri lainojen yhdistämiseen. Yhdistelylainan avulla voit selkeyttää omaa taloudenhallintaasi ja säästää korkokuluissa. Lainasumma ja takaisinmaksuaika Yhdistelylainassa ovat samat kuin TF Bank Lainassa, ja myös Yhdistelylaina on vakuudeton lainatuote.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

TF Bank asiakaspalvelun yhteystiedot:

Jos sinun tarvitsee ottaa yhteyttä TF Bankin asiakaspalveluun, voit tehdä sen monilla eri tavoilla:

Puhelin:

  • Säästötiliä koskevat asiat: 0206 90591
  • Lainoihin liittyvät kysymykset: 0206 90681

Postiosoite:

  • Voit lähettää kirjeen osoitteeseen: PL 5600 00002 Helsinki

Sähköposti:

Lisäksi TF Bankin verkkosivustolla on käytettävissä yhteydenottolomake, jonka avulla voit lähettää viestin suoraan asiakaspalveluun. TF Bank pyrkii tarjoamaan laadukasta ja nopeaa palvelua kaikissa asiakaspalveluun liittyvissä kysymyksissä.

Aukioloajat:

MA        8.00 – 16.00


TI           8.00 – 16.00


KE          8.00 – 16.00


TO          8.00 – 16.00


PE          8.00 – 16.00


LA           Suljettu


SU           Suljettu

TF Bank tarjoaa myös kattavaa lainaturvaa

Haluatko varmistaa taloudellisen tilanteesi ikävien tapahtumien varalta? TF Bank tarjoaa mahdollisuuden suojata maksukykysi ja turvata perheesi tilanteen yllättävien vastoinkäymisten varalta. TF Bankin lainaturvalla voit varautua esimerkiksi työttömyyden, työkyvyttömyyden, sairaalahoidon tai pahimmassa tapauksessa jopa kuoleman aiheuttamiin taloudellisiin haasteisiin.

Lainaturva on joustava tapa suojata talouttasi. Vakuutusmaksu on 9% kuukausittaisesta lainasopimuksen mukaisesta kuukausierästä. Esimerkiksi, jos kuukausieräsi on 200 euroa, lainaturvan maksu olisi ainoastaan 18 euroa kuukaudessa. Vakuutusmaksu veloitetaan jokaisen lainasi kuukausierän yhteydessä.

Lainaturvan kattavuus vaihtelee asiakkaan iän mukaan:

Jos olet 18-64 -vuotias, vakuutus kattaa vastentahtoisen työttömyyden, täydellisen työkyvyttömyyden ja kuoleman.

Mikäli olet 65-75 -vuotias, vakuutus sisältää sairaalahoidon, kuoleman ja ryöstön suojan.

Lainaturva-vakuutus on voimassa aina siihen saakka, kun täytät 75 vuotta. Sen sisältö ja ehdot räätälöidään ikäsi mukaisesti:

  • Jos olet alle 65-vuotias ja otat Lainaturvan, se muuttuu automaattisesti vastaamaan 65-75 -vuotiaiden sisältöä, kun täytät 65 vuotta.
  • Jos olet yli 65-vuotias, saat automaattisesti käyttöösi 65-75 -vuotiaiden vakuutussisällön.

Voit hankkia itsellesi TF Bankin lainaturvan ottamalla yhteyttä TF Bankin asiakaspalveluun: 0206 90681.

 

Vertaile TF Bankin lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla

Haluatko varmistaa, että TF Bankin lainatarjous on todella kilpailukykyinen? Älä jää arvailemaan, vaan käytä VertaaLainaa.fi palvelua hyväksesi. Meidän avullamme voit kilpailuttaa TF Bankin lainan helposti ja vaivattomasti samalla, kun kilpailutamme lainahakemuksesi myös 25 muun pankin ja lainapalvelun kesken.

Kun käytät VertaaLainaa.fi palveluamme, saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja lainapalveluilta. Tämä tarkoittaa, että voit vertailla TF Bankin lainatarjousta muiden vaihtoehtojen kanssa suoraan samassa paikassa. Näin voit selvittää, kuinka kilpailukykyinen TF Bankin laina todella on verrattuna muihin tarjouksiin.

Lainan kilpailutus on nopeaa ja helppoa: täytät vain yhden lainahakemuksen ja me hoidamme loput. Saat selkeän katsauksen eri lainatarjouksista ja voit valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Älä tyydy ensimmäiseen tarjoukseen, vaan käytä VertaaLainaa.fi palvelua hyväksesi ja varmista, että valintasi on oikea ja kilpailukykyinen.

TF Bank kokemuksia:

Olin jo suunnitellut ottavani lainaa TF Bankista, mutta päätin ensin kilpailuttaa lainatarjouksia VertaaLainaa.fi palvelussa. Yllätyin positiivisesti siitä, miten helppoa ja nopeaa kilpailutusprosessi oli. Sain useita tarjouksia eri pankeilta, mukaan lukien TF Bank. Vertailun jälkeen päädyin valitsemaan TF Bankin lainatarjouksen, joka oli todella kilpailukykyinen. Säästin rahaa ja sain juuri sellaisen lainan kuin tarvitsin.
Maija
Kun päätin hakea lainaa TF Bankista, halusin varmistaa, että saan parhaan mahdollisen tarjouksen. Käytin VertaaLainaa.fi palvelua, ja se oli erittäin fiksu päätös. Sain TF Bankin lisäksi monta muuta lainatarjousta kilpailutuksen kautta. Lopulta valitsin TF Bankin, koska heidän tarjouksensa oli edullinen ja ehdot olivat selkeät. Suosittelen ehdottomasti VertaaLainaa.fi palvelua kaikille lainanottajille!
Jari
En ollut aiemmin kuullutkaan TF Bankista, kunnes törmäsin siihen VertaaLainaa.fi palvelun kautta. Päätin kokeilla kilpailutusta, ja se kannatti. VertaaLainaa.fi palvelu toi mukaan muitakin vaihtoehtoja, ja lopulta valitsin TF Bankin, koska se tarjosi mielestäni parhaat ehdot lainalleni.
Laura
VertaaLainaa.fi palvelu auttoi minua löytämään parhaan lainatarjouksen. Lainan kilpailutus oli vaivatonta, ja sain nopeasti selkeän käsityksen eri vaihtoehdoista. TF Bankin tarjous oli erittäin houkutteleva, ja päätös oli helppo tehdä. Voin suositella VertaaLainaa.fi palvelua kaikille, jotka haluavat varmistaa parhaan lainatarjouksen saamisen.
Tommi
Olin lukenut TF Bankista VertaaLainaa.fi sivustolta ja päätin antaa heille mahdollisuuden kilpailuttaa lainani. Olin vaikuttunut siitä, miten nopeasti sain useita tarjouksia eri pankeilta. TF Bankin tarjous oli kuitenkin se, joka veti puoleensa eniten. Se oli edullinen ja sopi tarpeisiini täydellisesti. Kiitos VertaaLainaa.fi palvelulle, sain juuri sellaisen lainan kuin halusinkin.
Mikko

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä on TF Bank?

TF Bank on pohjoismainen kuluttajarahoitukseen erikoistunut pankki, joka tarjoaa monipuolisia lainatuotteita ja palveluita.

Minkälaisia lainoja TF Bank tarjoaa?

TF Bank tarjoaa vakuudettomia lainoja, kuten yleislainaa ja yhdistelylainaa. Lainasummat vaihtelevat 2500 eurosta 40000 euroon, ja takaisinmaksuaika on valittavissa 2-12 vuoden väliltä.

Kuinka voin kilpailuttaa TF Bankin lainan VertaaLainaa.fi palvelussa?

Voit kilpailuttaa TF Bankin lainan helposti täyttämällä lainahakemuksen VertaaLainaa.fi palvelussa. Palvelun kautta hakemuksesi kilpailutetaan useiden pankkien ja lainapalveluiden kesken, mukaan lukien TF Bank.

Mikä on Lainaturva?

Lainaturva on vakuutus, joka voi suojata lainanmaksukykysi erilaisten ikävien tilanteiden varalta, kuten työttömyyden, työkyvyttömyyden, sairaalahoidon tai kuoleman varalta. Vakuutusmaksu on 9%:a lainasopimuksen mukaisista kuukausieristä.

Kuka voi saada lainaa TF Bankista?

Lainaa voi saada, jos hakijalla on ikää vähintään 22 vuotta, säännölliset tulot ja moitteeton maksuhistoria. Hakijalle tehdään hakemuksen yhteydessä luottopäätös maksukyvyn arvioimiseksi.

Miten TF Bankin lainan takaisinmaksu tapahtuu?

TF Bankin laina maksetaan takaisin kuukausittain tasasuuruisina erinä, jotka sisältävät lainapääoman lyhennyksen ja koron. Lainan voi maksaa myös kokonaisuudessaan takaisin ilman lisäkuluja.

Onko TF Bankin lainassa mahdollista saada maksuvapaita kuukausia?

Kyllä, TF Bank tarjoaa mahdollisuuden kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa. Tämä antaa joustoa talouden hallintaan.

Miten voin ottaa yhteyttä TF Bankin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä TF Bankin asiakaspalveluun puhelimitse numeroon 0206 90681 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Lisäksi TF Bankin sivustolla on yhteydenottolomake.

Miten TF Bankin lainatarjoukset vertaillaan VertaaLainaa.fi palvelussa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta saat useita lainatarjouksia eri pankeilta, mukaan lukien TF Bank. Voit vertailla näitä tarjouksia esimerkiksi lainasumman, takaisinmaksuajan ja korkojen perusteella ja valita parhaiten tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Miten TF Bankin lainojen korot määräytyvät?

TF Bankin lainojen korot määräytyvät yksilöllisesti kullekin lainanhakijalle. Korko koostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalikorosta. Viitekorko tarkistetaan vuosittain. Huomioi, että vaikka viitekorko saattaa muuttua, kuukausierä pysyy aina samansuuruisena.

VertaaLainaa.fi
Logo