Lainaa eläkeläiselle
Lainaa eläkeläiselle – sopiva laina kilpailuttamisen kautta

Useat pankit ja rahoitusyhtiöt myöntävät lainaa eläkeläiselle, kunhan vain lainanhakijan maksukyky on riittävä ja tulot säännölliset. Kun lainahakemuksen täyttää VertaaLainaa palvelussa lainanhakijan ei myöskään tarvitse miettiä millaiset lainahakukriteerit milläkin pankilla on, vaan hakija voi luottaa että VertaaLainaa.fi palvelu tuntee eri pankkien käytännöt ja osaa näin ollen etsiä hakijalle sopivan lainan hänen lainatarpeensa perusteella.

VertaaLainaa.fi on suomalainen lainojen kilpailutukseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu, jonka kautta tavoitat lainanhakija tavoittaa yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta.

Täytä yksi hakemus ja saat seuraavat edut:

  • Lainahakemus kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken
  • Lainahakemuksen kilpailuttaminen on hyvä tapa löytyy markkinoiden edullisin laina
  • Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin aikaasi ja saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen
  • Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään

Voiko eläkeläinen saada lainaa?

Eläkeläinen voi saada lainaa siinä missä kuka tahansa muukin. Pankit ja rahoitusyhtiöt eivät niinkään katso hakijan elämäntilannetta, vaan paremminkin maksukykyä. Jos hakijalla on riittävät, säännölliset tulot, hän voi saada lainaa tarvitsemaansa hankintaan tai muuhun menoerään.

Tyypillisesti lainaa haetaan matkusteluun tai kun halutaan yhdistää useammat pienet lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Lainojen yhdistäminen on viimeistään eläkeiän kynnyksellä kannattavaa, jotta oman talouden hallintaa on helpompi seurata. Lainojen yhdistäminen on myös tuonut monelle lainojen uudelleenjärjestelijälle selvää säästöä, kun kalliista lainoista on päässyt kokonaan eroon. Lainojen yhdistäminen poistaa myös monen lainan päällekkäiset lainanhoitokustannukset.

Eläkkeellä on paremmin aikaa kaikenlaiseen puuhasteluun, ja monet ovatkin hakeneet lainaa remonttiin, jotta koti olisi viihtyisä, turvallinen ja käytännöllinen myös myöhemmällä iällä.
Eläkeläinen voi hakea VertaaLainaa.fi palvelusta lainaa:

  • 100 – 60 000 euroa
  • 1 – 20 vuoden maksuajalla
  • ilman henkilötakausta tai vakuuksia
  • helpolla hakemuksella, jonka täyttäminen onnistuu kotoa käsin
  • ilman pankkikonttorissa asiointia – lainasopimus allekirjoitetaan pankkitunnuksilla.

Lue myös: Haaveiletko eläkkeelle etuajassa?

 

Onko lainan hakeminen netistä vaikeaa?

Ei ole. Lainan hakeminen verkkohakemuksella on nykyään mahdollista lähes jokaisessa pankissa. Nettiä käytetään muun muassa ruokaostosten tekoon, veroasioiden hoitamiseen sekä Kelan tukien hakemiseen. Niin nuoret kuin eläkeläiset ovat varsin taitavia netin käyttäjiä.

Varsinkin suuremmissa kaupungeissa arkena virastot, pankit sekä kaupat ruuhkautuvat ja jonotusajat ovat pitkät. Nyt myös maailmanlaajuisesti vellovan pandemian vuoksi ruuhkaisia paikkoja tulisi välttää, joten monet eläkeläiset ovat tartunnan minimoimiseksi hoitaneet suurimman osan ostoksistaan ja laskujen maksuista sähköisesti. Kun asiat hoitaa netissä, ne voi tehdä juuri silloin kun itselle sopii, ilman jonotusta, odotusta tai ruuhkaa.

VertaaLainaa.fi lainahakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa eikä hakemuksessa kysytään mitään vaikeita asioita. Henkilön perustiedot, haettava lainasumma, takaisinmaksuaika, tulot, nykyiset velat, siviilisääty, jne. VertaaLainaa.fi hakemuksen hakija täyttää suojatussa yhteydessä, eikä hakemuksen tietoja luovuteta ulkopuolisten tietoon. Verkkohakemuksella voi hakea lainaa turvallisesti. Hyväksytyn lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti pankkitunnuksilla (lue lisää aiheesta lainaa verkkopankkitunnuksilla).

Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakija saa rauhassa tutustua muutaman päivän ajan tulleisiin lainatarjouksiin ja miettiä minkä lainatarjouksista haluaa hyväksyä. Tulleista lainatarjouksista ei ole pakko hyväksyä yhtäkään, jos mikään ei ole mieleinen tai tuleekin katumapäälle. Lainatarjousten vastaanottaminen on maksutonta eikä lainojen vertailu sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Vasta, kun hakija päättää hyväksyä jonkun lainatarjousta ja allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla, hän on velvollinen maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti.

 

Miksi hakea lainaa VertaaLainaa.fi kautta?

Jos lainaa tarvitsee, sen haluaa saada tietenkin mahdollisimman edullisesti. Lainan kilpailuttaminen vaatii kuitenkin monen hakemuksen täyttämisen, jotta lainatarjousten vertailu olisi kannattavaa. Kilpailuttaminen onnistuu niin, että etsii netistä eri lainatarjoajia ja täyttää jokaisen hakemuksen erikseen.

Hakijalla on myös toinen tapa hoitaa lainan kilpailuttaminen lyhyemmässä ajassa.

Hakija täyttää VertaaLainaa.fi etusivulla yhden maksuttoman lainahakemuksen, jonka jälkeen hakemus välitetään yli 30 lainantarjoajalle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii jättämään hakijalle tarjouksen, jos hakijan ehdot täyttää heidän lainahakukriteerinsä.

Keskimäärin hakija saa lainatarjoukset vertailtavakseen saman päivän aikana. Tämän jälkeen hakijan tehtäväksi jää lainavertailu ja sopivan lainan valitseminen.

 

Lue myös: LapinKansa.fi | Miksi lainojen vertaileminen kannattaa?
Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi