Luottotili netistä ilman vakuuksia

Hae luottotili ja nosta luottoa silloin kun sitä tarvitset.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Vertaa lainoja ja hae sopiva luottotili käyttöösi

Palvelumme auttaa sinua löytämään edullisimman luottotilin. Vertaa lainoja ja hae juuri sinulle sopivaa luottotiliä jopa 50.000 euron luottorajalla. Palvelumme avulla tavoitat yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella. Aloita lainavertailu ja hae lainaa netistä juuri silloin, kun sitä tarvitset.

 

Päivitetty: 23,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Mitä luottotili tarkoittaa?

Luottotili tarkoittaa lainaa, jossa luotolle määritetään luottoraja. Luottotili on sama kuin joustoluotto, kyseisellä lainatuotteella vain on monta eri nimitystä. Tämän kyseisen luottorajan puitteissa voit nostaa lainaa tilillesi tarvitsemasi määrän. Tililuotto eli luottotili soveltuu parhaiten satunnaisten ostosten ja maksujen hoitamiseen. Usein luottotili avataan, kun arjen yllättäviin tilanteisiin halutaan joustoa ja turvaa. Joustoluottoa/luottotili on tyypillisesti 2000 – 10 000 euron luotto, jonka saa ilman takaajia tai vakuuksia. Luottotilin takaisinmaksu onnistuu erissä tai kertasuorituksena.

Jos tarvitset lainaa netistä enemmän kertamaksuna suosittelemme tutustumaan vakuudettomaan kulutusluottoon tai pankkilainaan.

Kysymyksiä luottotileistä

Onko luottotili jatkuva luotto?

Kyllä on. Luottotili tunnetaan myös nimellä joustoluotto, joustolaina ja tililuotto. Nämä kaikki tarkoittavat jatkuvaa luottoa. Joustoluotto on laina, jossa määritellään hakijalle luottoraja. Lainaa voi nostaa omaan käyttöönsä aina luottorajan puitteissa. Kun henkilö maksaa käyttämäänsä lainaa takaisin, vapautuu luottoa takaisin ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Kenelle luottotili voidaan myöntää?

Luottotilien ikärajat ovat alkaen 18 vuotta. Luottotili voidaan myöntää samoilla perusteilla kuin kaikki muutkin lainatuotteet. Yleensä tärkeimmät vaatimukset luottotilin saamiseksi ovat puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot sekä oma matkapuhelinliittymä.

Kuinka suuren luottorajan voin saada luottotiliini?

Luottotilien yleisin luottoraja on 2000 – 3000 euroa, mutta sitä voi saada jopa 1000 – 50 000 euron luottorajoilla. Jos kuitenkin tarvitset lainaa enemmän, suosittelemme tutustumaan kertaluontoisesti tilille maksettavaan kulutusluottoon tai pankkilainaan.

Onko luottotilissä kiinteää maksuaikaa?

Ei ole. Luottotililtä voi nostaa luottoa myös takaisinmaksun aikana, joten uudet nostot pidentävät jäljellä olevaa maksuaikaa. Näin ollen ei voida puhua kiinteästä maksuajasta. Osa luottotilejä tarjoavista palveluista eivät vaadi edes kuukausittaista luoton lyhennystä, vaan heille riittää että kuukausittain maksetaan vain nostetun luoton kulut ja korot. Luottotilin avoimena oleva saldo kannattaa kuitenkin maksaa oman taloudellisen tilanteen sallimissa rajoissa pois mahdollisimman nopeasti.

Voinko hakea luottotilin ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Kilpailutamme lainahakemuksesi pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken, jotka eivät vaadi lainaan takaajia tai vakuuksia. Joustoluottojen vertailu kilpailuttamisen kautta auttaa sinua selvittämään nopeasti, mistä saat luottotilin edullisimmalla korolla ja joustavimmilla lainaehdoilla.

Usein kysytyt kysymykset

Luottotililtä voit nostaa lainaa silloin, kun sitä tarvitset

Luottotililtä nostat lainaa juuri sen verran kuin tarvitset, juuri silloin kun tarvitset.

Luottotili, eli toiselta nimeltään joustoluotto on täysin erilainen lainatuote, kuin esimerkiksi pikavippi tai kulutusluotto. Luottotili poikkeaa kertaluontoisista lainoista sillä, että luottotililtä voi nostaa joustoluottoa heti sen verran kuin todella on tarve. Monesti pieni rahantarve saattaa yllättää ja jos siinä kohtaa haetaan muutaman tuhannen euron kulutusluotto, tulee se helposti käytettyä kokonaisuudessaan johonkin sellaiseen mihin sitä ei oltu alun perin tarkoitettu. Kulutusluottoa tulee ns. otettua enemmän kuin sen hetkinen lainantarve vaatisi. Ja vaikka pystyisikin olemaan haaskaamatta koko kulutusluottoa, täytyy siitä kuitenkin maksaa kulut ja korot koko lainasummalle.

Luottotililtä voit nostaa tilillesi vain sen verran kuin todella tarvitset ja maksat kulut ja korot vain nostamastasi summasta. Näin vältyt tilanteelta, joissa käyttäisit luottoa enemmän kuin olit ajatellut ja siltä että joudut maksamaan korkoja lainasta, jolle sinulla ei ole edes käyttöä. Jos haluat vertailla tarkemmin joustoluottoja ja kulutusluottoja, voit pyytää lainatarjoukset kauttamme. Kilpailutamme lainahakemuksesi yli 25 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi.

Luottotili nopeasti netistä

Luottotili myönnetään ilman kiinteää maksuaikaa

Luottotili poikkeaa muista lainatuotteista myös takaisinmaksun osalta.

Perinteinen laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa kuukausierissä, luottotilissä voit maksaa vain minimierän tai halutessasi enemmän. Joustava takaisinmaksu onkin yksi syy siihen, miksi luottotilit ovat saaneet niin suuren suosion.

Suomalaiset ottavat luottotilin usein niin sanotuksi vararahastoksi muun muassa lomareissuille. Luottotilistä ei veloiteta mitään ellei sitä käytä ja kun lainaa nostetaan tilille, vain käyttöön otetusta summasta veloitetaan kulut ja korko.

Tilanteet, joissa tililuotto toimii hyvänä apuna:

  • Autosi hajoaa ja remonttikulut nousevat suuremmaksi kuin kuukausitulosi
  • Saat veronpalautusta, mutta tarvitset ennen sitä veronpalautuksen ennakkoon
  • Lomamatkan budjetti ylittyy ja seuraavan kuun palkkaan on vielä aikaa muutama viikko
  • Terveydenhoitokulusi nousevatkin yllättävän korkeiksi

 

Ota nämä huomioon, kun etsit sopivaa luottotiliä

Tässä muutama vinkki, jotka kannattaa muistaa kun etsit sinulle sopivaa luottotiliä:

1

Muista vertailla todellisia vuosikorkoja

Netistä voi hakea luottotiliä varsin kilpailukykyisillä kuluilla ja koroilla. Tämä edellyttää kuitenkin luottotilejä tarjoavien palveluin vertailemista.

Muista vertailua tehdessäsi kiinnittää huomio luoton todelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin ehtoihin. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan nimelliskoron lisäksi kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avausmaksun, käsittelykulut ja laskutuslisän.

 

2

Vertaa myös luoton nostoprovisioita

Luottotileissä on palveluita jotka perivät 5 – 15 % nostokulun jokaisesta nostosta. Nostokuluja kannattaa todella vertailla, sillä niissä on todella suuria eroja.

Uusi korkokattolaki astui voimaan 1.9.2019. Lain myötä vakuudettomien kulutusluottojen, joustoluottojen tai luottokorttien nimellinen vuosikorko ei saa nousta kuin korkeintaan 20 %:iin ja lainan muut kulut saavat olla vuodessa korkeintaan 150 euroa.

 

3

Vertaa lainoja ennen päätöstä

Me emme voi liikaa painottaa vertailun merkitystä. Joten tutustu palveluihin, vertaa lainoja ja niiden kuluja löytääksesi sen halvimman lainapalvelun.

Muista että lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Tästä syystä vertailu todellakin kannattaa, koska se on riskitöntä ja ilmaista. Lainojen vertailu ei myöskään vie aikaa kuin korkeintaan 1 – 3 min.

Usein kysyttyjä kysymyksiä luottotilistä:

Kuka voi hakea luottotilin VertaaLainaa.fi palvelusta?

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa sinulle markkinoiden parhaat luottotilit, jos olet vähintään 18 vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miksi luottotili kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kun haet luottotilin maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat aina useita lainatarjouksia joita vertailemalla löydät varmasti sinulle edullisimman ja sopivimman luottotilin tarjoajan.

Kuinka suuri luottoraja luottotilissä on?

Tämä vaihtelee todella paljon eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken. Yleisimmät luottorajat ovat 500 - 4000 euroa, mutta palvelustamme löytyy pankkeja joiden luottoraja voi olla jopa 50.000 euroa.

Miten luottotilin takaisinmaksu tapahtuu?

Takaisinmaksu on yleensä kiinteä kuukausittainen maksettava summa. Jotkut pankit eivät vaadi kuukausittaista lyhennysmaksua laisinkaan, vaan heille riittää kun maksaa nostetun luoton kulut ja korot kerran kuukaudessa. Pyydä meiltä tarjoukset, niin saat useita lainatarjouksia, joista näet myös minkä tyyppistä maksuohjelmaa sinulle tarjotaan.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


VertaaLainaa.fi
Logo