Luottotili netistä jopa 50.000 € luottorajalla

Hae luottotili ja nosta luottoa silloin kun sitä tarvitset

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

VertaaLainaa.fi  /  Joustoluotto  /  Luottotili

Vertaa lainoja ja hae sopin luottotili käyttöösi

Palvelumme auttaa sinua löytämään halvimman luottotilin.

Vertaa lainoja ja hae juuri sinulle sopivaa luottotiliä jopa 50.000 euron luottorajalla.

Palvelumme avulla tavoitat yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella.

Kysymyksiä luottotileistä

Onko luottotili jatkuva luotto?

Kyllä on.

Luottotili tunnetaan myös nimellä joustoluotto, joustolaina ja tililuotto.

Nämä kaikki tarkoittavat jatkuvaa luottoa. Joustoluotto on laina, jossa määritellään hakijalle luottoraja. Lainaa voi nostaa omaan käyttöönsä aina luottorajan puitteissa. Kun henkilö maksaa käyttämäänsä lainaa takaisin, vapautuu luottoa takaisin ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Kenelle luottotili voidaan myöntää?

Luottotilien ikärajat ovat 18 – 23 vuotta.

Luottotili voidaan myöntää samoilla perusteilla kuin kaikki muutkin lainatuotteet.

Yleensä tärkeimmät vaatimukset luottotilin saamiseksi ovat puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka suuren luottorajan voin saada luottotilille?

Luottotilien yleisin luottoraja on 2000 – 3000 euroa, mutta sitä on tarjolla 100 – 50.000 euron luottorajoilla.

Voidaankin siis sanoa että valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan luottotilin.

Onko luottotilissä kiinteää maksuaikaa?

Ei ole.

Luottotililtä voi nostaa luottoa myös takaisinmaksun aikana, joten uudet nostot pidentävät jäljellä olevaa maksuaikaa.

Näin ollen ei voida puhua kiinteästä maksuajasta.

Osa luottotilejä tarjoavista palveluista eivät vaadi edes kuukausittaista luoton lyhennystä, vaan heille riittää että kuukausittain maksetaan vain nostetun luoton kulut ja korot.

Esimerkiksi Komplett Bank pankin luottotilissä riittää kun maksat kuukausittain vain kulut ja korot.

Voinko hakea luottotilin ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit.

Esittelemme sivuillamme vain Suomen suosituimmat vakuudettomat luottotilit.

Usein kysytyt kysymykset

Luottotilin avulla voit nostaa lainaa silloin kun sitä tarvitset

Luottotililtä nostat lainaa juuri sen verran kuin tarvitset, juuri silloin kun tarvitset.

Luottotili, eli toiselta nimeltään: Joustoluotto on täysin erilainen lainatuote, kuin esimerkiksi pikavippi tai kulutusluotto.

Kaikki edellä mainitut lainatuotteet ovat kertaluontoisia lainoja, jotka nostetaan yhtenä kertasummana tilille.

Luottotili poikkeaa kertaluontoisista lainoista sillä, että luottotililtä voi nostaa joustoluottoa heti juuri sen verran kuin todella on tarve.

Monesti pieni rahantarve yllättää ja jos siinä kohtaa haetaan muutaman tuhannen euron kulutusluotto, tulee se helposti käytettyä kokonaisuudessaan johonkin sellaiseen mihin sitä ei oltu alun perin tarkoitettu.

Kulutusluottoa tulee ns. otettua enemmän kuin sen hetkinen lainantarve vaatisi.

Ja vaikka pystyisikin olemaan haaskaamatta koko kulutusluottoa, täytyy siitä kuitenkin maksaa kulut ja korot koko lainasummalle.

Luottotilissä voisit nostaa tilillesi vain sen verran kuin todella tarvitset, ja maksaisit kulut ja korot vain nostamastasi summasta.

Näin välttyisit tilanteilta joissa käyttäisit luottoa enemmän kuin olit ajatellut ja siltä että joutuisit maksamaan korkoja lainasta, jolle sinulla ei ole edes käyttöä.

Jos haluat vertailla tarkemmin joustoluottoja ja kulutusluottoja, voit pyytää lainatarjousta meidän lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneesta palvelusta.

Me kilpailutamme lainahakemuksesi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi.

Luottotili nopeasti netistä

Luottotili myönnetään ilman kiinteää maksuaikaa

Luottotili poikkeaa muista lainatuotteista myös takaisinmaksun osalta.

Siinä kun perinteinen laina maksetaan takaisin ennalta sovituissa kuukausierissä, luottotilissä voit maksaa vain minimierän tai halutessasi enemmän.

Markkinoilla on myös sellaisia luottotilejä, joissa ainut pakollinen maksu kuukaudessa on nostetun luoton kulut ja korot.

Joustava takaisinmaksu onkin yksi syy siihen, miksi luottotilit ovat saaneet niin suuren suosion.

Suomalaiset ottavat luottotilin usein niin sanotuksi vararahastoksi muun muassa lomareissuille. Luottotilistä ei veloiteta mitään ellei sitä käytä ja kun lainaa nostetaan tilille, vain käyttöön otetusta summasta veloitetaan kulut ja korko.

 

Ota nämä huomioon, kun etsit sopivaa luottotiliä

Tässä muutama vinkki, jotka kannattaa muistaa kun etsit sinulle sopivaa luottotiliä:

1

Muista vertailla todellisia vuosikorkoja

Netistä voi hakea luottotiliä varsin kilpailukykyisillä kuluilla ja koroilla. Tämä edellyttää kuitenkin luottotilejä tarjoavien palveluin vertailemista.

Muista vertailua tehdessäsi kiinnittää huomio luoton todelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin ehtoihin. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan nimelliskoron lisäksi kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avausmaksun, käsittelykulut ja laskutuslisän.

 

2

Vertaa myös luoton nostoprovisioita

Luottotileissä on palveluita jotka perivät 5 – 15 % nostokulun jokaisesta nostosta. Nostokuluja kannattaa todella vertailla, sillä niissä on todella suuria eroja.

Uusi korkokattolaki astui voimaan 1.9.2019. Lain myötä vakuudettomien kulutusluottojen, joustoluottojen tai luottokorttien nimellinen vuosikorko ei saa nousta kuin korkeintaan 20 %:iin ja lainan muut kulut saavat olla vuodessa korkeintaan 150 euroa.

 

3

Vertaa lainoja ennen päätöstä

Me emme voi liikaa painottaa vertailun merkitystä. Joten tutustu palveluihin, vertaa lainoja ja niiden kuluja löytääksesi sen halvimman lainapalvelun.

Muista että lainatarjouksen pyytäminen on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Tästä syystä vertailu todellakin kannattaa, koska se on riskitöntä ja ilmaista. Lainojen vertailu ei myöskään vie aikaa kuin korkeintaan 15 – 30 min.

 

Uutena asiakkaana voit saada luottotiliin hyvän alennuksen

Osa luottotilejä tarjoavista palveluista antavat uusille asiakkaille ensimmäisen kuukauden 0 % korolla ja 0 euron kuluilla.

Jos siis olet hakemassa luottotiliä uutena asiakkaana, suosittelemme että tutustut näihin uusia asiakkaita koskeviin tutustumistarjouksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä luottotilistä:

Kuka voi hakea luottotilin VertaaLainaa.fi palvelusta?

VertaaLainaa.fi palvelu kilpailuttaa sinulle markkinoiden parhaat luottotilit, jos olet vähintään 18 vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen, jolla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Miksi luottotili kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

Kun haet luottotilin maksuttoman kilpailutuspalvelumme kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat aina useita lainatarjouksia joita vertailemalla löydät varmasti sinulle edullisimman ja sopivimman luottotilin tarjoajan.

Kuinka suuri luottoraja luottotilissä on?

Tämä vaihtelee todella paljon eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken. Yleisimmät luottorajat ovat 500 - 4000 euroa, mutta palvelustamme löytyy pankkeja joiden luottoraja voi olla jopa 50.000 euroa.

Miten luottotilin takaisinmaksu tapahtuu?

Takaisinmaksu on yleensä kiinteä kuukausittainen maksettava summa. Jotkut pankit eivät vaadi kuukausittaista lyhennysmaksua laisinkaan, vaan heille riittää kun maksaa nostetun luoton kulut ja korot kerran kuukaudessa. Pyydä meiltä tarjoukset, niin saat useita lainatarjouksia, joista näet myös minkä tyyppistä maksuohjelmaa sinulle tarjotaan.

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi