Lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 1000 euron laina yli 25 eri pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Sisällysluettelo

Lainaa 1000 euroa

Hae lainaa 1000 euroa sinulle sopivalla maksuajalla. Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 1000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailutamme lainasi noin 25 pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
1000 €1 vuotta85 €Hae lainaa
1000 €2 vuotta43 €Hae lainaa
1000 €3 vuotta29 €Hae lainaa
1000 €4 vuotta22 €Hae lainaa
1000 €5 vuotta18 €Hae lainaa
1000 €6 vuotta15 €Hae lainaa
1000 €7 vuotta13 €Hae lainaa
1000 €8 vuotta12 €Hae lainaa
1000 €9 vuotta11 €Hae lainaa
1000 €10 vuotta10 €Hae lainaa
1000 €11 vuotta9.5 €Hae lainaa
1000 €12 vuotta9 €Hae lainaa
1000 €13 vuotta8.5 €Hae lainaa
1000 €14 vuotta8 €Hae lainaa
1000 €15 vuotta7 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 1000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Vertaile lainoja VertaaLainaa.fi:ssä, niin säästät rahaa ja aikaa

VertaaLainaa.fi on kätevä apuväline, kun haluat vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja ja löytää sopivimman vaihtoehdon juuri sinulle. Lainojen vertailu kannattaa, sillä se voi säästää sinulta merkittävästi rahaa ja aikaa.

Kun käytät VertaaLainaa.fi -sivustoa, voit vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja nopeasti ja helposti. Meillä on laaja valikoima eri lainoja eri lainantarjoajilta, ja voit valita itsellesi sopivan lainan kattavasta valikoimasta.

Lainojen vertailu auttaa sinua löytämään edullisimman koron ja parhaat ehdot lainalle. Voit vertailla eri lainojen korkoja, maksuaikoja ja muita ehtoja, ja löytää parhaan mahdollisen vaihtoehdon tarpeisiisi.

VertaaLainaa.fi säästää myös aikaa, sillä voit vertailla lainoja kätevästi yhdellä sivustolla. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa useiden eri lainantarjoajien sivustojen kahlailuun, vaan voit löytää kaikki tarvittavat tiedot meidän kauttamme.

 

Kuka voi hakea lainaa 1000 euroa?

Palvelumme kautta voidaan kilpailuttaa 1000 euron laina kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kilpailutamma 1000 euron lainan noin 25 eri pankin ja rahalaitoksen kesken. Jokaisella luotonmyöntäjällä on omat vaatimukset sille, kenelle he voivat lainaa myöntää.

 

Lainavertailu auttaa löytämään edullisen 1000 euron lainan

Tämän sivun lainavertailu näyttää 1000 euron lainan kuukausierien suuruudet 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Kuukausierien suuruudet ovat suuntaa antavia, mutta niiden avulla saat hyvän käsityksen siitä, kuinka maksuajan pituus vaikuttaa kuukausittain maksettavaan lainan lyhennykseen. Jos haluat tehdä lainavertailun perusteellisesti, voit täyttää sivuillamme olevan lainahakemuksen ja pyytää itsellesi maksuttomat lainatarjoukset. Lainatarjouksia vertailemalla näet myös lopullisen kuukausierän suuruuden.

 

Miksi 1000 euron laina kannattaa kilpailuttaa?

Mielestämme kaikki lainat kannattaa kilpailuttaa ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Palvelumme avulla kilpailutat lainan helposti ja nopeasti. Vaikka 1000 euron laina ei olekaan kovin suuri laina, voi senkin kuluissa ja koroissa olla kuitenkin merkittäviä eroja. Kilpailuttamalla 1000 euron lainan varmistat myös sen, että saat mahdollisimman monta lainatarjousta, jolloin voit olla varma että et joudu maksamaan liikaa kuluja. Lainan kilpailuttamisen avulla vertailet helposti myös lainan muut ehdot ja vältyt ottamasta lainaa jonka ehdot ovat sopimattomat.

 

Voinko saada 1000 euron lainan heti tilille?

Se kuinka nopeasti laina voidaan maksaa tilille, riippuu monesta eri asiasta. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa paljon se, mihin kellon aikaan ja mistä palvelusta lainaa on haettu. Jos esimerkiksi haet 1000 euron lainaa yöllä, ei sitä Suomen lain mukaan voida maksaa tilillesi vasta kuin aamulla. Lainan maksunopeuteen vaikuttaa myös lainapalveluiden aukioloajat. Jos haet lainaa arkipäivänä ja niin sanottuna toimistoaikana, saat erittäin suurella todennäköisyydellä lainaa heti tilillesi kun olat allekirjoittanut lainasopimuksen.

 

Voiko 1000 euron lainan hakea pankista?

Yleensä pankkien lainasummat ovat alkaen 2000 euroa, mutta osa pankeista tarjoaa myös 1000 euron lainoja. Rahalaitosten lainasummat ovat aina kaikin puolin pienempiä ja ne alkavat yleensä 500 eurosta ylöspäin. Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, me pyydämme siihen lainatarjousta mahdollisimman monelta pankilta. Saat siis 1000 euron lainatarjoukset kaikilta yhteistyöpankeiltamme, joiden minimi lainasumma on 1000 euroa tai pienempi.

 

Voinko hakea lainaa 1000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia?

Kyllä voit. Me kilpailutamme ainoastaan vakuudettomia lainoja, joihin ei siis vaadita mitään vakuuksia tai henkilötakaajia. Vakuudettomuus antaa myös sen edun, että lainahakemukset voidaan käsitellä nopeasti ja hyväksytyt hakemukset voidaan maksaa nopeasti asiakkaiden tilille.

 

Kuinka pitkä maksuaika 1000 euron lainassa on?

Me voimme kilpailuttaa 1000 euron lainan 1 – 15 vuoden maksuajalle. Osalla pankeista ja rahalaitoksista on kuitenkin merkittävästi lyhyempi maksuaika, joten kun pyydät meiltä lainatarjouksia esimerkiksi 12 vuoden maksuajalla, on erittäin todennäköistä että saat myös lainatarjouksia joissa maksuaika on merkittävästi lyhyempi.

 

Vakuudettomat 1000 euron lainat – Hae rahaa nopeasti ja helposti VertaaLainaa.fi palvelun kautta

Tarvitsetko nopeasti rahaa arjen yllättäviin tilanteisiin tai muihin suunnitelmiisi? Vakuudettomat 1000 euron lainat ovat yksi vaihtoehto rahoituksen saamiseksi nopeasti ja helposti.

Vakuudettomat lainat ovat nimensä mukaisesti lainoja, joissa et tarvitse mitään vakuutta lainan saamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit hakea lainaa ilman kiinteää omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa, jota voit tarjota vakuudeksi.

VertaaLainaa.fi palvelun kautta voit hakea 1000 euron vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti. Palvelun avulla kilpailutat lainat puolestasi ja löydät parhaan mahdollisen lainatarjouksen, joka sopii juuri sinulle.

1000 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti rahaa, mutta et halua sitoa suurta määrää omaisuutta lainan vakuudeksi. Tällainen laina sopii esimerkiksi kodinkoneiden tai elektroniikan ostamiseen, laskujen maksamiseen tai muihin yllättäviin kuluihin.

Ennen kuin haet lainaa, on tärkeää selvittää, kuinka paljon lainaa todella tarvitset ja kuinka nopeasti pystyt sen maksamaan takaisin. On myös tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja löytää laina, jonka korot ja kustannukset ovat mahdollisimman alhaiset.

Jos olet kiinnostunut hakemaan 1000 euron vakuudetonta lainaa, käytä VertaaLainaa.fi -palvelua ja löydä sopiva lainatarjous nopeasti ja helposti. Vertaa eri lainavaihtoehtoja, vertaa niiden korkoja, kuluja ja muita ehtoja ennen lainan hakemista. Muista aina lukea lainasopimus huolellisesti ennen sen allekirjoittamista ja varmistaa, että ymmärrät sen ehdot.

 

Vakuudettomien lainojen takaisinmaksusuunnitelman tekeminen ja noudattaminen

Lainan ottaminen on helppoa, mutta sen takaisinmaksu voi olla hankalampaa. On tärkeää tehdä huolellinen suunnitelma lainan takaisinmaksusta ja sitoutua sen noudattamiseen, jotta vältytään maksuongelmilta ja velkakierteeltä.

Alla on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit suunnitella lainan takaisinmaksusuunnitelman ja pitää sen hallinnassa.

  1. Laske realistisesti kuinka paljon voit maksaa kuukausittain. Aloita laskemalla tulosi ja menosi ja selvittämällä, kuinka paljon rahaa sinulle jää käytettäväksi lainan takaisinmaksuun. Muista ottaa huomioon myös odottamattomat menot, kuten terveydenhuoltokulut tai auton korjaus. Suunnittele takaisinmaksusuunnitelma realistisesti, jotta voit olla varma, että pystyt maksamaan takaisin sovitut summat.
  2. Vertaile eri lainavaihtoehtoja. Vertaa eri lainantarjoajia ja niiden tarjoamia korkoja, kuluja ja muita ehtoja. Muista lukea tarkkaan lainaehdot ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan ehdot ennen kuin sitoudut lainaan.
  3. Sovi lainan takaisinmaksusuunnitelmasta lainanantajan kanssa. Jos tiedät, että sinulla saattaa olla vaikeuksia maksaa lainan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti, ota yhteyttä lainanantajaan ja keskustele mahdollisuuksista neuvotella uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta.
  4. Pidä huolta siitä, että maksat kuukausierät ajoissa. Varmista, että sinulla on tarvittavat varat kuukausierän maksamiseen. Jos et pysty maksamaan erää ajallaan, ota yhteyttä lainanantajaan ja neuvottele uudesta takaisinmaksusuunnitelmasta.
  5. Maksa laina mahdollisimman nopeasti takaisin. Lyhyempi takaisinmaksuaika tarkoittaa yleensä suurempaa kuukausierää, mutta se voi säästää kuluissa ja koroissa. Siksi laina kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin, jos se vain on mahdollista.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit suunnitella ja hallita lainan takaisinmaksusuunnitelmaasi tehokkaasti. Muista kuitenkin, että ennen kuin otat lainaa 1000 euroa, sinun tulee tarkistaa oma maksukyky ja arvioida, kuinka paljon lainaa todella tarvitset.

 

1000 euron laina soveltuu moneen tarkoitukseen

1000 euron laina on monikäyttöinen ja soveltuu moniin eri tarkoituksiin. Se voi auttaa sinua rahoittamaan yllättäviä menoja tai toteuttamaan unelmiasi.

Jos tarvitset nopeasti rahaa yllättävien kulujen kattamiseen, 1000 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa nopean ja helpon tavan saada tarvittava rahoitus, jota voit maksaa takaisin sopivissa erissä.

1000 euron laina voi myös auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi. Haluatko lähteä unelmiesi matkalle tai tehdä remontin kotona? 1000 euron laina voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja helposti.

Lisäksi 1000 euron laina voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tällä tavoin voit saada paremman yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi ja maksaa takaisin kaikki pienemmät lainasi yhdessä sopivassa erässä.

Ennen kuin haet 1000 euron lainaa, on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarvittavat tulot ja että tiedät, kuinka paljon voit maksaa takaisin kuukausittain. Suunnittele lainan takaisinmaksuaikataulu huolellisesti ja varmista, että se sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Usein kysytyt kysymykset 1000 euron lainoista

Kuka voi saada lainaa 1000 euroa?

1000 euron laina voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset palkka- tai eläketulot.

Mistä voi hakea 1000 euron lainan?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido Sinua mihinkään. Hae lainaa ja tutustu lainatarjouksiin kaikessa rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada 1000 euron lainan?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille heti saman päivän aikana.

Voinko saada 1000 euroa lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. 1000 euron lainaa varten voit kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

Miten voin hakea 1000 euron vakuudetonta lainaa?

Voit hakea 1000 euron vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti VertaaLainaa.fi:n kautta. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja saat lainapäätöksen välittömästi sähköpostiisi.

Mitä tietoja minun tulee antaa, kun haen 1000 euron lainaa?

Lainahakemuksessa tulee yleensä antaa henkilötietojen lisäksi tiedot tuloista ja menoista. Lainanantaja arvioi hakemuksesi perusteella, pystytkö maksamaan lainan takaisin sovitussa ajassa.

Mitä teen, jos en pysty maksamaan 1000 euron lainaa takaisin sovitussa ajassa?

Jos et pysty maksamaan 1000 euron lainaa takaisin sovitussa ajassa, sinun tulee ottaa yhteyttä lainanantajaan ja sopia uudesta takaisinmaksuaikataulusta. Muussa tapauksessa voit joutua maksamaan ylimääräisiä korkoja ja muita kuluja.

Voinko hakea 1000 euron lainaa ilman tuloja?

Yleensä lainanantajat vaativat tuloja lainan myöntämiseksi, joten 1000 euron lainan saaminen ilman tuloja voi olla hankalaa. Jos sinulla on kuitenkin takaaja tai takaus, saatat pystyä saamaan lainan ilman tuloja.

Kuinka nopeasti voin saada 1000 euron lainan tilille?

Rahojen saaminen tilille riippuu lainanantajasta. Joissain tapauksissa rahat voi saada tilille samana päivänä, kun lainahakemus on hyväksytty. Toisissa tapauksissa rahojen siirtymiseen voi kulua muutama pankkipäivä.

Onko mahdollista saada 1000 euron laina ilman luottotietoja?

Lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla hyvin vaikeaa, ellei mahdotonta. Lainanantajat tarkistavat aina hakijan luottotiedot, ja lainan saaminen edellyttää että hakijalla on puhtaat luottotiedot.

Onko mahdollista maksaa 1000 euron laina takaisin ennen eräpäivää?

Useimmissa tapauksissa lainan voi maksaa takaisin ennen eräpäivää ilman ylimääräisiä kuluja. Tarkista kuitenkin aina lainan ehdot ennen kuin maksat lainan takaisin etuajassa.

Mitkä ovat yleisimmät vakuudettoman 1000 euron lainan korot?

Vakuudettoman 1000 euron lainan todelliset vuosikorot vaihtelevat yleensä 4-30 prosentin välillä, riippuen lainan määrästä, takaisinmaksuajasta, lainanantajasta ja hakijan luottoluokituksesta. Korot voivat myös vaihdella lainan koon mukaan.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo