Lainaa netistä nopeasti - Kilpailuta lainat netissä

Kauttamme tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Lainaa netistä

Lainaa netistä nopeasti

Ennen vanhaan lainoja pystyi pitkälti hakemaan ainoastaan pankista. Näihin piti aina varata aika ja lähes poikkeuksetta lainalle vaadittiin vakuuksia tai takaajia, ellei jopa molempia.

Nykyään lainan hakeminen on helpottunut, sillä lähes kaikenlaista lainaa voi hakea netistä.

Voit siis hoitaa kaiken niin lainan hakemisesta rahan nostamiseen tilille kotisohvaltasi käsin.

Lainaa voi hakea netistä niin puhelimella, tabletilla, kuin tietokoneellakin. Ainoa vaatimus on, että voit yhdistää laitteesi nettiin.

Voit siis hoitaa koko lainaprosessin alusta loppuun ihan missä tahansa. Vaikka olisit ulkomailla pidemmällä lomalla ja sinulle tulee äkillinen lainan tarve, voit hakea lainaa netistä alle 15 minuutissa.

Nettilainat ovat mahdollistaneet sen, ettei enää tarvitse varailla aikoja pankkiin ja istua neuvotteluissa pitkiä aikoja.

Netissä toimivia lainapalveluita on tullut markkinoille koko ajan enemmän ja enemmän, mikä on tuonut alalle kilpailua, mikä taas kuluttajalle näkyy kilpailukykyisempiä lainoja.

Myös maksuttomien lainojen kilpailutuspalveluiden saama suosio on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta entistä helpompaa.

Vertaa lainoja palvelumme avulla ja valitse kymmenien lainatarjousten joukosta juuri sinulle sopivin lainatarjous.

Voit saada lainaa nyt jopa halvemmalla kuin pankista. Nettilainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Edellytyksenä ovat kuitenkin muun muassa 18 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai vakituinen osoite Suomessa. Lainaa ilman luottotietoja ei saa verkosta yhtään sen helpommin perustein kuin kivijalkapankista.

Lue myös: ls24.fi – Lainojen uusi korkokatto astui voimaan, nyt on oikea aika kilpailuttaa laina

Kysymyksiä netistä haettavista lainoista

Miksi kannattaa hakea lainaa netistä?

 • Kun haet lainaa netistä, voit tehdä sen ihan koska sinulle parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse varailla mitään aikoja, vaan riittää kun sinulla on esimerkiksi puhelin jolla pääsee nettiin. Netistä haettavien lainojen käsittelyajat ovat myös todella nopeita, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella muutamia minuutteja kauempaa. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia. Nykyajan ihmiset ovat jo niin tottuneita netin käyttäjiä, että monet jopa mielummin hakevat lainaa netistä kuin pankkikonttorista.

Maksaako lainatarjousten pyytäminen?

 • Ei maksa. Lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Voit tarjouksen saatuasi vasta päättää, hyväksytkö tarjouksen vai et.

Koska voin tehdä lainahakemuksen?

 • Voit tehdä lainahakemuksen koska tahansa. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi ja lainatarjouksen muutamassa minuutissa.

Kuinka suuren lainan voin hakea netistä?

 • Voit hakea lainaa netistä oman tarpeesi mukaan aina 60.000 euroon asti.

Onko maksuhäiriömerkintä este lainan saannille?

 • Valitettavasti kyllä on. Lainapalvelut tarkistavat hakijan luottotiedot aina automaattisesti hakemuksen yhteydessä, jolloin maksuhäiriömerkintä merkitsee automaattista hylkäystä hakemukselle.
Lainaa netistä vaikka puhelimella

Voit hakea lainaa netistä niin puhelimella, tabletilla, kuin tietokoneellakin.

Huomioi nämä asiat kun haet lainaa netistä:

 • Vertaile lainapalveluita sekä tulleita lainatarjouksia.  Koska vaihtoehtoja on todella monia, on myös hinnoissa eroa. Meidän palvelumme kautta löydät helposti useita lainapalveluita, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa netistä. Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Sinun tehtäväksi jää lainatarjousten vastaanottaminen ja Niiden tarkempi lainavertailu.
 • Tarvitsetko lainaa heti? Varmista, että täytät lainahakemuksen arkena, aikaisin aamulla. Näin saat lainatarjouksen mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.
 • Pyydä useita tarjouksia. Hakemusten tekeminen ja tarjousten pyytäminen ei maksa sinulle mitään, eikä koskaan sido sinua ottamaan netistä lainaa. Kun saat useita tarjouksia, pääset parhaiten vertailemaan niitä keskenään ja valitsemaan niistä sinulle parhaan. Kun haet lainaa netistä, voit jättää lainahakemukset koska tahansa haluat, kellonajasta riippumatta.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Netistä löytyy lainasummat lähes joka tarkoitukseen. Sivustollamme esittelemme lainapalveluita, joista voit hakea lainaa netistä alle 100 eurosta, jopa 60.000 euroon saakka.

Oli lainatarve sitten mikä tahansa, löytyy siihen varmasti sopivan kokoinen nettilaina.

Tarvitset lainaa sitten remonttia, lomamatkaa, auton hankintaa tai mitä muuta tahansa varten, löytyy siihen kulutusluotto ilman vakuuksia helposti meidän palvelun kautta.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että kun hakee suurta lainaa netistä, tulee silloin olla myös maksukyky kunnossa. Mitä suurempi lainasumma, sitä paremmat tulot hakijalta vaaditaan.

Tästä syystä, jos haluaa hakea suurta lainaa netistä, kannattaa se hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakijasta lisätietoa alla.

 

Suurempi laina netistä yhteishakijan kanssa

Yhteishakija on läheinen henkilö, jonka kanssa laina haetaan yhdessä. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen.

Kun hakijoita on kaksi, tuplaantuu hakijoiden takaisinmaksukyky. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää suurempaa lainaa, koska riskit pienenevät.

Kun haette lainaa netistä, muistakaa että molempien hakijoiden tulee täyttää lainapalveluiden asettamat kriteerit hakijalle.

Molemmilla siis tulee olla tarpeeksi korkea ikä, vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot, sekä muut mahdolliset lainapalvelun vaatimat asiat.

Kun olette hakeneet lainan, olette molemmat siitä yhtälailla vastuussa. Molempien tulee siis huolehtia lainan takaisinmaksusta, sekä muihin siihen liittyvistä asioista.

Yhdessä haettu laina voi olla huomattavasti edullisempi, kuin yksin haettu laina. Kokeile palvelumme lainalaskuria, niin huomaat miten pienikin muutos lainan korossa voi tehdä suuren summan lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Lainaa netistä ilman vakuuksia

Kun haet lainaa netistä, et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Vakuuksilla tarkoitetaan jonkinlaista pääomaa, jota käytetään lainan takaamiseen. Eli jos lainaa ei jostain syystä pysty maksamaan takaisin, kuitataan sen loppu vakuudella.

Kaikki palvelut, jotka esittelemme sivuillamme, myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kun lainalle ei tarvitse etsiä vakuuksia tai takaajia, antaa se mahdollisuuden lainojen nopeammalle käsittelyllä.

Tästä syystä on mahdollista hakea lainaa netistä todella nopeasti. Hakijalta tarkistetaan luottotiedot, sekä takaisinmaksukyky.

Vakuudeton laina onkin sopiva silloin, kun vakuudeksi sopivaa pääomaa ei ole ehtinyt vielä kertyä.

Voit hakea lainaa netistä

Nettilaina vai pankkilaina?

Pankkilaina on edelleen hyvä vaihtoehto tietynlaisiin tilanteisiin. Kuitenkin, jos lainaa halutaan nopeasti, ei pankkilaina silloin ole mikään paras ratkaisu.

Pankkilainan etuihin kuuluu matalat korot, mahdollisesti suuremmat lainasummat, sekä neuvotteluiden mahdollisuus.

Huonoja puolia pankista haettavassa lainassa taas on se, että se on hidas saada ja sille lähes aina vaaditaan vakuus ja/tai takaaja. Pankissa lainanhoitaja myös lähes poikkeuksetta pyytää sinulta selitystä siihen, mihin olet lainan käyttämässä.

Pankkilainan hyvät ja huonot puolet:

HYVÄÄ:

 • Matala korko
 • Mahdollisuus hakea suurempaa lainaa
 • Ehdot neuvoteltavissa

HUONOA:

 • Lainan saaminen on hidasta
 • Vaaditaan vakuuksia tai takaajia
 • Lainan käyttötarkoitusten selittely

 

Nettilainan parhaita puolia taas ovat sen nopeus ja helppous. Netistä voit saada lainaa ilman vakuuksia saada jopa alle 15 minuutissa.

Lainan hakeminen netistä on myös erittäin helppoa, sillä se onnistuu vaikka kotisohvalta käsin. Koska nettilainoihin ei lähes koskaan vaadita takaajia, eikä vakuuksia, on lainahakemusten käsittelyajat todella lyhyet.

Kun haet lainaa netistä, ei sinun myöskään koskaan tarvitse selitellä, mihin olet lainan käyttämässä. Kun laina maksetaan tilillesi, on sinulla oikeus käyttää se juuri niin kuin itse haluat.

Nettilainan hyvät ja huonot puolet:

HYVÄÄ:

 • Rahat saa nopeasti tilille
 • Voi hakea missä ja koska vain
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Voit käyttää lainan miten itse haluat

HUONOA:

 • Mahdollisesti korkeampi korko
 • Yksin vaikeampi saada suuria lainoja

 

Sinulle sopivinta lainaa netistä

Lainatuotteita netistä löytyy pääasiassa kolme, jotka ovat:

 1. Pikavippi sopii sinulle silloin, kun haluat pienempää, kertaluontoista lainaa. Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen se tulee maksaa joko kerralla tai osissa takaisin, riippuen lainapalvelusta. Pikavippi tulee maksaa aina takaisin, ennen kuin uutta vippiä voi hakea. Uutta vippiä varten pitää aina täyttää uusi hakemus.
 2. Joustoluottoa voi hakea yleisesti noin 2000 – 4000 euroa. Yhdellä hakemuksella saat koko summan käyttöösi, mutta voit nostaa siitä tilille vain tarvitsemasi summan. Maksat aina vain siitä osuudesta, minkä nostat tilille. Mitään kuluja ei siis kerry, ellet nosta lainaa tilille tai olet maksanut sen kokonaan takaisin. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.
 3. Kulutusluotto on yleisesti suurempi lainasumma, joka haetaan suurempaan lainantarpeeseen. Sitä voi hakea aina 60.000 euroon saakka. Kulutusluotto maksetaan aina kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Kulutusluotossa, kuten pikavipissä, tulee vanha laina maksaa takaisin ennen kuin uutta voi hakea. Uutta lainaa varten tulee myös tehdä uusi hakemus. Jotkin kulutusluottoa myöntävät lainapalvelut voivat kuitenkin myöntää korotuksia vanhoihin lainoihin. Silloin uudella lainalle maksetaan vanha pois ja yli jäävä osuus siirretään hakijan tilille. Lue myös: Ls24.fi – Osaatko erottaa netin lainatuotteet toisistaan?

 

Miksi en saa lainaa netistä?

Yleisin syy kielteiseen lainapäätökseen on se, että lainahakemus on täytetty huolimattomasti tai siinä on annettu vääriä tietoja.

Jokainen pankki ja lainapalvelu määrittelee omat lainaehtonsa ja kriteerinsä, joiden perusteella tehdään luottokelpoisuuden arviointi ja päätös siitä voidaanko lainaa myöntää.

Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, ei lainaa voi saada mistään pankista tai muustakaan lainapalvelusta.

Myös muut asiat voivat vaikuttaa lainapäätökseen ja tarjottavan lainan korkoon. Hae lainaa oman maksukyvyn mukaan, välttääksesi ongelmat takaisinmaksun kanssa.

Yleisimmät syyt kielteisen lainapäätöksen saamiseen ovat:

 • Huolimattomasti täytetty lainahakemus.
 • Merkintä luottotiedoissa.
 • Liian pienet kuukausitulot.
 • Liian epäsäännölliset tulot.
 • Liikaa velkaa jo ennestään.

Lue myös Ylen tekemä artikkeli siitä, mitkä seikat vaikuttavat lainan saamiseen?

 

Usein kysytyt kysymykset netin lainoista:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa netistä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Näiden lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Netin kautta pystyy hakemaan lainaa oikeastaan mihin tarkoitukseen tahansa. Tämän vuoksi myös lainasummat vaihtelevat lainan tyypin mukaan. Tässä esimerkkejä lainatuotteista ja lainamääristä: Pienlaina: 10 - 3000 euroa, Joustoluotto: 100 - 50.000 euroa, Kulutusluotto: 500 - 70.000 euroa, Asuntolaina: 50.000 - 500.000 euroa, Yrityslaina 1000 - 3.000.000 euroa.

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Lähes kaikki lainapalvelut myöntävät vakuudetonta lainaa netissä.

Miksi laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta, se kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, mikä helpottaa sinua löytämään sen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

 

Lainaesimerkki:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi