Lainaa netistä nopeasti - Kilpailuta lainat netissä

Hae edullista lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Lainaa netistä

 

Miksi hakea lainaa netistä palvelumme kautta?

Lainan hakemisen netistä ei pidä olla vaikeaa tai monimutkaista. Mielestämme lainan hakemisen netistä tulee olla ennen kaikkea turvallista ja nopeaa.

Tämän vuoksi olemmekin kehittäneet palveluamme ja tehneet siitä mahdollisimman nopean, yksinkertaisen ja helpon käyttää.

Tässä 5 syytä miksi kannattaa hakea lainaa netistä palvelumme kautta:

 1. Ajan säästö – Saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
 2. Laajuus – Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 eri pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.
 3. Säästö – Kun laina kilpailutetaan huolellisesti usean pankin kesken, et maksa turhan suuria korkoja ja kuluja.
 4. Nopeus – Palvelumme kautta saat lainaa nopeasti käyttöösi, eli vielä saman päivän aikana.
 5. Helppous – Hakeminen on helppoa ja yksinkertaista, täytä vain yksi hakemus palvelussamme ja me hoidamme loput.

 

VertaaLainaa palvelun kautta saat lainaa netistä nopeasti

Muutama vuosi sitten suurempia lainoja pystyi hakemaan ainoastaan perinteisestä kivijalkapankista. Näihin piti aina varata aika ja lähes poikkeuksetta lainalle vaadittiin vakuuksia tai takaajia, ellei jopa molempia. Nykyään lainan hakeminen on helpottunut, sillä sitä voi hakea netistä. Voit siis hoitaa kaiken lainan hakemisesta aina rahan nostamiseen tilille kotisohvaltasi käsin.

Lainaa voi hakea netistä niin puhelimella, tabletilla, kuin tietokoneellakin. Ainoa vaatimus on se, että voit yhdistää laitteesi nettiin. Voit siis hoitaa koko lainaprosessin alusta loppuun ihan missä tahansa. Lainapalveluita toimii verkossa kymmenittäin ja se on tuonut alalle kovaa kilpailua ja tämä näkyy kuluttajalle kilpailukykyisempinä lainoina. Myös maksuttomien lainojen kilpailutuspalveluiden saama suosio on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta entistä helpompaa.

Vertaa lainoja palvelumme avulla ja valitse kymmenien lainatarjousten joukosta juuri sinulle sopivin lainatarjous. Palvelumme kautta haettuihin lainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tutustu maksuttomaan palveluumme ja kilpailuta laina vaikka heti.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Voit hakea lainaa netistä kun täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 20 – vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Palvelumme kautta haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 1000 – 60 000 euroa.

Voit itse valita haettavan lainasumman täysin omien tarpeidesi mukaan.

 

Kuinka pitkän maksuajan saan?

Voit hakea lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Maksuajan pituuden voit valita yhden vuoden tarkkuudella.

Haetun lainan voi myös koska vaan maksaa takaisin ennen aikaisesti.

Miksi laina kannattaa hakea netistä?

Kun haet lainaa netistä, voit tehdä sen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse varailla mitään aikoja, vaan riittää kun sinulla on esimerkiksi puhelin jolla pääsee nettiin. Netistä haettavien lainojen käsittelyajat ovat lyhyitä, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella muutamia minuutteja kauempaa. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia.

 

Maksaako lainatarjousten pyytäminen?

Ei maksa. Lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä sido sinua ottamaan lainaa. Kun olet vastaanottanut lainatarjouksemme voit tutustua siihen kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, hyväksytkö jonkun lainatarjouksen vai et.

 

Koska voin lähettää lainahakemuksen?

Voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi ja lainatarjouksen muutamassa minuutissa.

 

Voinko hakea lainaa netistä ilman luottotietoja?

Et voi. Kaikki pankit ja lainapalvelut tarkistavat jokaisen lainanhakijan luottotiedot automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä, jolloin maksuhäiriömerkintä merkitsee automaattista hylkäystä lainahakemukselle.

 

 

Mitä pitää ottaa huomioon kun hakee lainaa netistä?

 1. Vertaa lainojen ehtoja ja kuluja. Palvelumme kautta tavoitat useita pankkeja ja muita lainapalveluita, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa netissä. Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Sinun tehtäväksi jää lainatarjousten vastaanottaminen ja niiden tarkempi lainavertailu.
 2. Tarvitsetko lainaa heti? Varmista että täytät lainahakemuksen arkipäivänä ja mielellään aikaisin aamulla. Näin saat lainatarjoukset mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.
 3. Valitse oikea lainatuote. Netissä toimivia lainapalveluita on kymmenittäin, joten myös tarjottavia lainatuotteita on useita. Valitse siis juuri sinun tarpeeseesi soveltuvin lainatuote.

 

Voinko hakea lainaa netistä yhteishakijan kanssa?

Yhteishakija on läheinen henkilö, jonka kanssa laina haetaan yhdessä. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen.

Kun hakijoita on kaksi, tuplaantuu hakijoiden takaisinmaksukyky. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää suurempaa lainaa, koska riskit pienenevät.

Kun haette lainaa netistä, muistakaa että molempien hakijoiden tulee täyttää lainapalveluiden asettamat kriteerit hakijalle.

Molemmilla siis tulee olla tarpeeksi korkea ikä, vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Kun olette hakeneet lainan, olette molemmat siitä yhtälailla vastuussa. Molempien tulee siis huolehtia lainan takaisinmaksusta, sekä muihin siihen liittyvistä asioista.

Yhdessä haettu laina voi olla huomattavasti edullisempi, kuin yksin haettu laina. Kokeile palvelumme lainalaskuria, niin huomaat miten pienikin muutos lainan korossa voi tehdä suuren summan lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kun haet lainaa netistä palvelumme kautta, et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia.

Vakuuksilla tarkoitetaan jonkinlaista pääomaa, jota käytetään lainan takaamiseen. Eli jos lainaa ei jostain syystä pysty maksamaan takaisin, kuitataan sen loppu vakuudella.

Kaikki pankit ja lainapalvelut jotka kilpailutamme puolestasi, myöntävät lainaa netissä ilman vakuuksia.

Kun lainalle ei tarvitse etsiä vakuuksia tai takaajia, nopeuttaa se merkittävästi lainan hakuprosessia.

Tästä syystä on mahdollista hakea lainaa netistä todella nopeasti.

Voit hakea lainaa netistä

Mitä lainaa voin hakea netistä?

Lainatuotteita löytyy pääasiassa kolme, jotka ovat:

 1. Pankkilaina sopii sinulle silloin, kun tarvitset kilpailukykyistä ja edullista kertaluontoista lainaa. Pankkilaina maksetaan kerralla lainanhakijan tilille, jonka jälkeen sitä maksetaan osissa takaisin. Pankkilaina sopii hyvin suurempien hankintojen rahoittamiseen.
 2. Joustoluottoa voi hakea yleisesti noin 1000 – 10 000 euroa. Joustoluotossa saat luottorajaa vastaavan summan käyttöösi, mutta voit nostaa siitä vain tarvitsemasi summan. Maksat aina vain siitä osuudesta, minkä nostat tilille. Mitään kuluja ei siis kerry, ellet nosta lainaa tilille tai olet maksanut sen kokonaan takaisin. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.
 3. Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote, jota haetaan hieman suurempaan lainan tarpeeseen. Kulutusluottoa voi hakea netistä aina 60 000 euroon saakka. Kulutusluotto maksetaan kerralla lainanhakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lue myös: Ls24.fi – Osaatko erottaa netin lainatuotteet toisistaan?

 

Miksi en saa lainaa netistä?

Yleisin syy kielteiseen lainapäätökseen on se, että lainahakemus on täytetty huolimattomasti tai siinä on annettu vääriä tietoja.

Jokainen pankki ja lainapalvelu määrittelee omat lainaehtonsa ja kriteerinsä, joiden perusteella tehdään luottokelpoisuuden arviointi ja päätös siitä voidaanko lainaa myöntää. Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, ei lainaa voi saada mistään pankista tai muustakaan lainapalvelusta.

Myös muut asiat voivat vaikuttaa lainapäätökseen ja tarjottavan lainan korkoon. Hae lainaa oman maksukyvyn mukaan, välttääksesi ongelmat takaisinmaksun kanssa.

Yleisimmät syyt kielteisen lainapäätöksen saamiseen ovat:

 • Huolimattomasti täytetty lainahakemus
 • Merkintä luottotiedoissa
 • Liian pienet kuukausitulot
 • Liian epäsäännölliset tulot
 • Liikaa velkaa jo ennestään

 

Usein kysytyt kysymykset netin lainoista:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa netistä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Näiden lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Netin kautta pystyy hakemaan lainaa oikeastaan mihin tarkoitukseen tahansa. Tämän vuoksi myös lainasummat vaihtelevat lainan tyypin mukaan. Tässä esimerkkejä lainatuotteista ja lainamääristä: Pienlaina: 10 - 3000 euroa, Joustoluotto: 100 - 50.000 euroa, Kulutusluotto: 500 - 70.000 euroa, Asuntolaina: 50.000 - 500.000 euroa, Yrityslaina 1000 - 3.000.000 euroa.

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Lähes kaikki lainapalvelut myöntävät vakuudetonta lainaa netissä.

Miksi laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta, se kilpailutetaan puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, mikä helpottaa sinua löytämään sen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

 


VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi