Lainaa netistä - Kilpailuta laina verkossa nopeasti

Hae edullista lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Hae lainaa netistä helposti

Palvelumme kautta lainan hakeminen netistä on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kauttamme voit hakea lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. Palvelussamme kilpailutat lainan yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankilla ja rahalaitoksella. Lainan haku verkkohakemuksella takaa, että lainahakemus käsitellään nopeasti, saat lainatarjoukset heti vertailtavaksi ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi.

Tässä 6 syytä miksi laina kannattaa hakea netistä palvelumme kautta:

 1. Säästät omaa aikaasi – Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 eri pankkia ja muuta rahalaitosta ja saat lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.
 2. Säästät lainan kuluissa – Kun laina kilpailutetaan huolellisesti usean pankin kesken, et maksa turhan suuria korkoja ja kuluja.
 3. Saat lainaa ilman vakuuksia – Kaikki kauttamme haetut lainat ovat vakuudettomia lainoja. Et siis joudu asettamaan omaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsimään sopivia henkilötakaajia lähipiiristäsi.
 4. Et sitoudu mihinkään – Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään. Jos saamasi lainatarjoukset eivät miellytä sinua, voit yksinkertaisesti hylätä ne.
 5. Lainan kilpailuttaminen on helppoa – Me kilpailutamme lainat puolestasi, sinun tehtäväksi jää lainatarjousten vertaileminen.
 6. Laina maksetaan nopeasti tilillesi – Lainan hakeminen netistä takaa, että lainaprosessi on nopea ja myönnetty laina voidaan maksaa tilille heti.

 

Lainatarjoukset nopeasti

Kun haet lainaa netistä sinun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit jättää oman lainahakemuksesi milloin vain. Sinun ei myöskään tarvitse asettaa omaa omaisuuttasi lainan vakuudeksi tai etsiä henkilötakaajia. Lainapäätöksenkin saat netissä välittömästi lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainaa voi hakea netistä niin puhelimella, tabletilla, kuin tietokoneellakin. Voit siis hoitaa koko lainaprosessin alusta loppuun ihan missä tahansa. Lainapalveluita toimii verkossa kymmenittäin ja se on tuonut alalle kovaa kilpailua ja tämä näkyy kuluttajalle kilpailukykyisempinä lainoina. Myös maksuttomien lainojen kilpailutuspalveluiden saama suosio on tehnyt lainojen kilpailuttamisesta entistä helpompaa.

Vertaa lainoja palvelumme avulla ja valitse kymmenien lainatarjousten joukosta juuri sinulle sopivin lainatarjous. Palvelumme kautta haettuihin lainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia. Tutustu maksuttomaan palveluumme ja kilpailuta laina vaikka heti.

 

Miksi laina kannattaa hakea netistä?

Kun haet lainaa netistä, voit tehdä sen silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sinun ei tarvitse varailla mitään aikoja, vaan riittää kun sinulla on esimerkiksi älypuhelin jolla pääsee nettiin. Netistä haettavien lainojen käsittelyajat ovat lyhyitä, eikä lainapäätöksiä tarvitse odotella muutamia minuutteja kauempaa. Et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia. Hakiessasi lainaa netistä voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella useita pankkeja ja rahalaitoksia. Näin laaja lainojen kilpailuttaminen on mahdollista vain netissä.

Voit hakea pientä lainaa netistä tai suurempaa lainaa – molemmissa vaihtoehdoissa laina kilpailutetaan aina kaikkien VertaaLainaa- palvelun lainankilpailutuksessa mukana olevien lainantarjoajien kesken. Kun laina on kilpailutettu, saat rauhassa tutustua, vaikka kotisohvallasi lainatarjouksiin ja valita lainan, joka sopii tämän hetkiseen lainatarpeeseesi. Lainan hyväksymisen jälkeen saat valitsemaltasi pankilta tarkemmat ohjeet lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Hyvin monelle pankille sopii, että haet lainaa netistä pankkitunnuksillasi eli lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi.

 

Päivitetty: 7,helmikuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun hakee lainaa netistä?

 1. Vertaa lainojen ehtoja ja kuluja. Palvelumme kautta tavoitat useita pankkeja ja muita lainapalveluita, jotka tarjoavat vakuudetonta lainaa netissä. Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Sinun tehtäväksi jää lainatarjousten vastaanottaminen ja niiden tarkempi lainavertailu.
 2. Tarvitsetko lainaa heti. Varmista että täytät lainahakemuksen arkipäivänä ja mielellään aikaisin aamulla. Näin saat lainatarjoukset mahdollisimman nopeasti saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä.
 3. Valitse oikea lainatuote. Netissä toimivia lainapalveluita on kymmenittäin, joten myös tarjottavia lainatuotteita on useita. Valitse siis juuri sinun tarpeeseesi soveltuvin lainatuote.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Kilpailutamme lainahakemuksesi mahdollisimman monella eri pankilla ja rahalaitoksella, joilla kaikilla on omat kriteerit lainanhakijalle. Jotta voimme toimittaa lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillemme, sinun tulee täyttää palvelumme minimivaatimukset, jotka ovat seuraavat:

 • Olet vähintään 18 vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot
 • Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa
 • Omistat henkilökohtaisen pankkitilin ja matkapuhelinliittymän

 

Kuinka suuret kulut netistä haetuissa lainoissa on?

Netistä haettavan lainan kulut ovat nykyään varsin maltilliset, sillä vakuudettomien lainojen kuluja ja korkoja säädellään korkokattolailla. Suomen lain mukaan vakuudettoman lainan nimelliskorko saa olla väliltä 0 – 20% ja lainan muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Kun haet lainaa netistä palvelumme kautta, se myös kilpailutetaan kymmenien eri pankkien ja rahalaitosten välillä. Palvelumme kautta saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joten voit itse valita niistä halvimman ja sopivimman lainatarjouksen. Lainojen korot ja kulut vaihtelevat aina lainantarjoajan, haetun lainasumman, valitun maksuajan sekä lainanhakijan ominaisuuksien mukaan.

Alla muutamia esimerkkejä lainojen kuukausieristä neljän vuoden maksuajalla 6 % vuosikorolla:

LainasummaKuukausierä alkaen
lainaa 1000 €23,49 €/kk
lainaa 2000 €46,97 €/kk
lainaa 5000 €117,43 €/kk
lainaa 7000 €164,40 €/kk
lainaa 10 000 €234,85 €/kk

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Palvelumme kautta haettavat lainasummat ovat suuruudeltaan 1000 – 60 000 euroa. Voit itse valita haettavan lainasumman 1000 euron tarkkuudella, täysin omien tarpeidesi mukaan. Kilpailutamme lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia alkaen 1000 eurosta ylöspäin. Täyttämällä yhden maksuttoman lainahakemuksen tavoitat kaikki lainankilpailutuksessa mukana olevat lainantarjoajat. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen saat käyttää lainan heti parhaaksi katsomallasi tavalla. Tyypillisesti lainaa netistä haetaan suurempaan kertaostokseen, auton ostoon, kodin remontoimiseen, kodinkoneiden tai huonekalujen hankintaan tai esimerkiksi juhlien järjestämiseen tai ulkomaanmatkaan. Lainan saa kuitenkin jokainen käyttää juuri siihen tarkoitukseen, mihin haluaa eli lainan käyttöä ei ole millään tavalla rajattu.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kuinka pitkän maksuajan saan?

Voit hakea lainaa 1 – 15 vuoden maksuajalla. Maksuajan pituuden voit valita yhden vuoden tarkkuudella. Haetun lainan voi myös koska vaan maksaa takaisin ennenaikaisesti. VertaaLainaa -palvelusta löytyvällä lainalaskurilla voit laskea, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Lainanlyhennyksen määrä yleensä vaikuttaa päätökseen, minkä verran lainaa haetaan ja minkä pituinen laina-aika lainalle valitaan. Mitä pidempi laina-aika lainassa on, sen enemmän lainasta tulee maksettavaksi koko laina-aikana korkoja ja kuluja, mutta toisaalta lainan maksuerät ovat pienemmät. Sopivan suuruisella maksuajalla on suuri merkitys lainapäätöksessä.

 

Maksaako lainatarjousten pyytäminen?

Ei maksa. Lainatarjousten pyytäminen on aina täysin maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Kun olet vastaanottanut lainatarjoukset, voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja vasta sitten päättää, hyväksytkö jonkun lainatarjouksen vai et. Jos yksikään lainatarjouksista ei houkuttele, voit hylätä ne kaikki. Jos päädyt ottamaan lainan netistä, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi. Tämä varmistaa, että saat lainan heti tilille.

 

Koska lainaa voi hakea netistä?

Palvelumme ottaa lainahakemuksia vastaan ympärivuorokauden, joten voit täyttää ja lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi ja lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tutustu lainatarjouksiin rauhassa, vaikka yön yli tai tee lainapäätös heti. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen ja kaiken ollessa kunnossa, voit allekirjoittaa lainasopimuksen valitsemasi pankin tai rahoituslaitoksen kanssa heti. Keskimääri lainoja maksetaan asiakkaiden tileille saman päivän aikana lainan hakemisesta. Sähköisten järjestelmien avulla lainan hakeminen netistä on nopeaa, helppoa ja turvallista.

Nykyään monet pankit Suomessa myöntävät lainaa netistä asiakkailleen. Kuluttajat ovat tottuneet käyttämään sähköisiä palveluja eikä ole laisinkaan epätavallista hakea lainaa netistä. Vakuudetonta lainaa netistä saa useammalta lainatarjoajalta nopeasti ja luotettavasti. Verkossa toimii niin suomalaisia pankkeja kuin ulkomaalaisia toimijoita. Suomen kansalainen voi hakea lainaa ulkomailta maltillisella lainan korolla ilman, että lainanhaku aiheuttaisi kielimuuriongelmia.

 

Voinko hakea lainaa netistä ilman luottotietoja?

Et voi. Kaikki pankit ja lainapalvelut tarkistavat jokaisen lainanhakijan luottotiedot automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä, jolloin maksuhäiriömerkintä merkitsee automaattista hylkäystä lainahakemukselle.

 

Kun haet lainaa netistä:
 • Voit kilpailuttaa useita pankkeja yhdellä hakemuksella
 • Voit jättää lainahakemuksen milloin tahansa
 • Saat lainapäätöksen välittömästi
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Saat lainan nopeasti tilillesi
Kun haet lainaa kivijalkapankista:
 • Lainan hakeminen voi vaatia neuvotteluajan varaamista pankkiin
 • Voit kilpailuttaa vain yhden pankin kerrallaan
 • Joudut odottamaan lainapäätöstä jopa useita päiviä
 • Sinulla täytyy olla lainalle vakuudet tai henkilötakaaja
 • Koko lainaprosessi voi viedä yli viikon

 

Voinko hakea lainaa netistä yhteishakijan kanssa?

Yhteishakija on läheinen henkilö, jonka kanssa laina haetaan yhdessä. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun hakijoita on kaksi, tuplaantuu hakijoiden takaisinmaksukyky. Tästä syystä lainapalveluiden on helpompi myöntää suurempaa lainaa, koska riskit pienenevät. Kun haette lainaa netistä yhdessä, muistakaa että molempien hakijoiden tulee täyttää lainapalveluiden asettamat kriteerit hakijalle. Molemmilla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä, vakituinen osoite Suomessa, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Kun olette hakeneet lainan, olette molemmat siitä yhtälailla vastuussa. Molempien tulee siis huolehtia lainan takaisinmaksusta, sekä muihin siihen liittyvistä asioista. Yhdessä haettu laina voi olla huomattavasti edullisempi, kuin yksin haettu laina. Kokeile palvelumme lainalaskuria, niin huomaat miten pienikin muutos lainan korossa voi tehdä suuren summan lainan kokonaiskustannuksissa.

 

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kun haet lainaa netistä palvelumme kautta, et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia. Vakuuksilla tarkoitetaan jonkinlaista pääomaa, jota käytetään lainan takaamiseen. Eli jos lainaa ei jostain syystä pysty maksamaan takaisin, kuitataan sen loppu vakuudella.

Kaikki pankit ja lainapalvelut, jotka kilpailutamme puolestasi, myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Kun lainalle ei tarvitse etsiä vakuuksia tai takaajia, nopeuttaa se merkittävästi lainan hakuprosessia. Tästä syystä on mahdollista hakea lainaa netistä todella nopeasti.

Voit hakea lainaa netistä

Millaista lainaa netistä voi hakea?

Lainatuotteita löytyy pääasiassa kolme, jotka ovat:

 1. Pankkilaina sopii sinulle silloin, kun tarvitset kilpailukykyistä ja edullista kertaluontoista lainaa. Pankkilaina maksetaan kerralla lainanhakijan tilille, jonka jälkeen sitä maksetaan osissa takaisin. Pankkilaina sopii hyvin suurempien hankintojen rahoittamiseen.
 2. Joustoluottoa voi hakea yleisesti noin 1000 – 50 000 euroa. Joustoluotossa saat luottorajaa vastaavan summan käyttöösi, mutta voit nostaa siitä vain tarvitsemasi summan. Maksat kulut ja korot vain siitä osuudesta, minkä olet nostanut tilillesi. Mitään kuluja ei kerry, ellet nosta lainaa tilille tai olet maksanut sen kokonaan takaisin. Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.
 3. Kulutusluotto on suomalaisten suosituin lainatuote, jota haetaan hieman suurempaan lainan tarpeeseen. Kulutusluottoa voi hakea netistä aina 60 000 euroon saakka. Kulutusluotto maksetaan kerralla lainanhakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

VertaaLainaa.fi mediassa:

MTV3

Kainuun Sanomat

Sotkamo-lehti

Autotalli.com

Kuhmolainen

Länsi-Suomi

Pietarsaaren Sanomat

Ylä-Kainuu

Perhonjokilaakso

Konepörssi

Hämeen Sanomat

Keskipohjanmaa

Sydän-Hämeen Lehti

Oriveden Sanomat

Akaan Seutu

Ylöjärven uutiset

Miksi en saa lainaa netistä?

Yleisin syy kielteiseen lainapäätökseen on se, että lainahakemus on täytetty huolimattomasti tai siinä on annettu vääriä tietoja.

Jokainen pankki ja lainapalvelu määrittelee omat lainaehtonsa ja kriteerinsä, joiden perusteella tehdään luottokelpoisuuden arviointi ja päätös siitä voidaanko lainaa myöntää. Jos lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa, ei lainaa voi saada mistään pankista tai muustakaan lainapalvelusta.

Yleisimmät syyt kielteisen lainapäätöksen saamiseen ovat:

 • Huolimattomasti täytetty lainahakemus
 • Merkintä luottotiedoissa
 • Liian pienet kuukausitulot
 • Liian epäsäännölliset tulot
 • Liikaa velkaa jo ennestään

 

Usein kysytyt kysymykset lainaamisesta netistä:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa netistä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot. Näiden lisäksi lainanhakijalla on oltava riittävän säännölliset tulot.

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Netin kautta pystyy hakemaan lainaa oikeastaan mihin tarkoitukseen tahansa. Tämän vuoksi myös lainasummat vaihtelevat lainan tyypin mukaan. Tässä esimerkkejä lainatuotteista ja lainamääristä: Pienlaina: 100 - 3000 euroa, Joustoluotto: 1000 - 50.000 euroa, Kulutusluotto: 2000 - 60.000 euroa, Asuntolaina: 50.000 - 500.000 euroa, Yrityslaina 1000 - 8.000.000 euroa.

Voinko hakea lainaa netistä ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Lähes kaikki lainapalvelut myöntävät vakuudetonta lainaa netissä. Lainaan voi kuitenkin ottaa rinnakkaishakijan. Tällöin molemmat lainanhakijat ovat yhteisvastuussa lainasta.

Miksi laina kannattaa hakea VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun haet lainaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta, se kilpailutetaan puolestasi yli 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, mikä helpottaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo