Lainaa 1000 euroa

 • Hakemuksen täyttäminen vie 2 minuuttia
 • Palvelumme on ilmainen ja velvoitteeton
 • Lainan korot alkaen 4%
 • Yli 70% saa meiltä lainatarjoukset

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Lainaa 1000 euroa jopa 25 eri pankistaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Lainaa 1000 euroa heti tililleSaat lainapäätöksen heti

Lainaa 1000 - 60 000€Lainaa jopa 60 000 €

Lainaa 1000 euroa kotimaisesta palvelustaKotimainen palvelu

Lainaa 1000 euroa

Hae lainaa 1000 euroa sinulle sopivalla maksuajalla. Alla oleva lainavertailu näyttää esimerkit 1000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla.

Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailuta laina noin 25 pankin ja muun rahalaitoksen kesken, joten voit saada useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä niistä on juuri sinulle halvin laina.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
1000 €1 vuotta85 €Hae lainaa
1000 €2 vuotta43 €Hae lainaa
1000 €3 vuotta29 €Hae lainaa
1000 €4 vuotta22 €Hae lainaa
1000 €5 vuotta18 €Hae lainaa
1000 €6 vuotta15 €Hae lainaa
1000 €7 vuotta13 €Hae lainaa
1000 €8 vuotta12 €Hae lainaa
1000 €9 vuotta11 €Hae lainaa
1000 €10 vuotta10 €Hae lainaa
1000 €11 vuotta9.5 €Hae lainaa
1000 €12 vuotta9 €Hae lainaa
1000 €13 vuotta8.5 €Hae lainaa
1000 €14 vuotta8 €Hae lainaa
1000 €15 vuotta7 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 1000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Päivitetty: 13,heinäkuu, 2024

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Voit saada useita lainatarjouksia jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse sopivin tarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Parhaat tarjoukset kun haet lainaa 1000 euroa

Etsitkö edullista lainavaihtoehtoa 1000 euron lainalle? Tässä vertailussa esittelemme markkinoiden parhaat tarjoukset juuri sinulle. Kun tarvitset lainaa heti esimerkiksi odottamattoman laskun tai pienten hankintojen rahoittamiseen, hyvin vertailtu lainavaihtoehto voi olla merkittävästi edullisempi kuin ilman vertailua valittua laina.

Monet luotonantajat tarjoavat lainaratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan juuri 1000 euron lainantarpeeseesi. Vertailemalla eri lainanantajien tarjouksia voit löytää kilpailukykyisen koron, joustavat takaisinmaksuehdot ja saada nopean lainapäätöksen. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva laina.

Oleellista on valita luotettava lainanantaja, joka tarjoaa selkeät ja läpinäkyvät lainaehdot. Huolellinen vertailu auttaa sinua selvittämään, mikä lainavaihtoehto tarjoaa parhaan vastineen rahoillesi.

 

Miksi hakea lainaa 1000 euroa?

Lainan tarve voi olla yhtä moninaista kuin elämämme eri tilanteet. Usein 1000 euron lainasumma on juuri sopiva pienempiin, mutta odottamattomiin menoihin. Saattaa olla, että autosi tarvitsee yllättäen korjausta, kotisi kaipaa pientä remonttia tai ehkä haluat toteuttaa unelman lomamatkasta, mutta et halua odottaa säästöjen kertymistä. Toisinaan 1000 euroa voi auttaa silloin, kun arjen kuluja kertyy odotettua enemmän ja tarvitaan hieman taloudellista joustoa kuukauden loppuun saakka. Lainan avulla voit myös yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi selkeämmäksi kokonaisuudeksi.

 

Mistä lainaa 1000 euroa?

Kun tarvitset 1000 euron lainaa, löytyy siihen useita luotettavia vaihtoehtoja. Perinteiset pankit ovat ensimmäinen paikka, johon moni kääntyy, mutta ne voivat vaatia tarkempaa taustatarkastusta ja pidempää käsittelyaikaa. Digitaaliset lainapalvelut ja vertaislainapalvelut ovat nykyisin suosittuja, ja ne tarjoavat usein nopean ja yksinkertaisen tavan hakea lainaa.

Pienlainayritykset, tai niin sanotut pikavippifirmat, ovat myös vaihtoehto, mutta on tärkeää muistaa tarkistaa näiden lainojen korot ja ehdot huolellisesti. Myös kulutusluottoyritykset voivat tarjota sopivia lainavaihtoehtoja. Vertaa lainoja, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainavaihtoehdon. Muista aina verrata lainojen todellisia vuosikorkoja ja lukea ehdot huolellisesti ennen lainapäätöksen tekemistä.

Kuinka suuriin kustannuksiin kannattaa varautua, jos hakee lainaa 1000 euroa?

Kun pohdit 1000 euron lainan ottamista, yksi tärkeimmistä seikoista on ymmärtää lainaan liittyvät kustannukset. Lainan kustannukset eivät koostu pelkästään lainan pääomasta, vaan niihin lisätään yleensä korko ja mahdolliset muut kulut, kuten avausmaksut, tilinhoitopalkkiot ja erilaiset palvelumaksut. Koron suuruus riippuu usein laina-ajasta, lainan tarjoajasta ja hakijan luottokelpoisuudesta.

Pienissä lainoissa, kuten 1000 euron lainassa, on tärkeää olla erityisen tarkka todellisen vuosikoron suhteen. Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset ja antaa siten realistisen kuvan siitä, kuinka paljon laina tulee todellisuudessa maksamaan. Ennen lainan ottamista on suositeltavaa käyttää lainalaskureita ja vertailupalveluita, jotta ymmärrät tarkasti, mitkä ovat lainan kokonaiskustannukset ja voit näin ollen tehdä taloudellisesti järkevän päätöksen.

 

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 1000 euroa?

1000 euron lainan saaminen on usein nopeampaa kuin suurempien lainasummien, mutta tarkka aikataulu riippuu valitsemastasi lainantarjoajasta ja lainan hakemiseen liittyvistä prosesseista. Digitaaliset lainapalvelut ovat tunnettuja nopeudestaan, ja monet niistä tarjoavat päätöksen lainahakemukseen jopa muutamissa minuuteissa.

Kun hyväksytty päätös on saatu, rahat siirretään yleensä tilillesi saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Perinteiset pankit saattavat vaatia enemmän aikaa käsittelyyn ja tarkastuksiin, mutta useimmissa tapauksissa lainapäätöksen ja rahojen saamisen välillä kuluu 1-3 arkipäivää. Jos nopeus on ensisijainen kriteerisi, on hyvä tarkastella erityisesti niitä palveluntarjoajia, jotka mainostavat pikalainoja tai nopeita luottopäätöksiä. Muista kuitenkin aina tarkistaa lainaehdot ja kustannukset huolellisesti, vaikka tarve olisi kiireellinen.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita kun haen lainaa 1000 euroa?

Kun otat lainaa 1000 euroa, on ensiarvoisen tärkeää suunnitella ja ymmärtää sen takaisinmaksu. Lainan takaisinmaksuehdot määräytyvät yleensä laina-ajan, koron sekä mahdollisten muiden kulujen perusteella. Usein 1000 euron lainoissa takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta useaan vuoteen. On kuitenkin hyvä huomioida, että mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän korkoa kertyy, mikä saattaa lisätä lainan kokonaiskustannuksia.

Monet lainantarjoajat mahdollistavat myös ylimääräisten lyhennysten tekemisen ilman lisäkuluja, jolloin voit maksaa lainaa takaisin nopeammin. Lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä kuukausittaisissa erissä, jotka sisältävät sekä lainapääoman että korko-osuuden. Joidenkin palveluntarjoajien kanssa voit sopia myös lyhennysvapaista kuukausista. On ehdottoman tärkeää pysyä sovituissa maksuaikatauluissa, sillä myöhässä olevista maksuista voi seurata lisäkuluja ja merkintä luottotietoihin. Hyvä suunnittelu ja realistisen maksuaikataulun valinta auttavat sinua välttämään ongelmat takaisinmaksun kanssa.

 

Vertailu: Parhaat paikat joista kannattaa hakea lainaa 1000 euroa

Palveluntarjoajia jotka tarjoavat lainaa 1000 euroa on monia, ja ne eroavat toisistaan korossa, kuluissa sekä muissa lainaehdoissa. Tässä vertailussa tarkastelemme joitakin markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Kun vertailet lainoja, on keskeistä kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää kaikki lainasta koituvat kustannukset. Myös laina-aika, mahdolliset piilokulut sekä joustavuus takaisinmaksussa ovat tärkeitä tekijöitä.

Tässä esimerkkejä erityyppisistä lainatarjouksista:

 • Lainaaja A: Tarjoaa lainaa 1000 euroa 5% todellisella vuosikorolla ja 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Ei avausmaksuja eikä tilinhoitopalkkioita.
 • Lainaaja B: Tämä palvelu tarjoaa lainaa 1000 euroa 6,5% todellisella vuosikorolla, mutta antaa mahdollisuuden valita jopa 24 kuukauden takaisinmaksuaika.
 • Lainaaja C: Vaikka heidän todellinen vuosikorkonsa on korkeampi, 7%, he tarjoavat joustavuutta lyhennysvapailla kuukausilla ja mahdollisuudella muuttaa laina-aikaa.

Muista, että parasta lainaa ei määrittele pelkästään korko tai kuukausierä, vaan kokonaisvaltainen soveltuvuus omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. On suositeltavaa käyttää eri lainantarjoajien laskureita ja vertailupalveluita, kuten VertaaLainaa.fi, jotta voit tehdä perusteellisen vertailun ja löytää itsellesi parhaiten sopivan lainan.

 

Vinkkejä kun haet lainaa 1000 euroa

Hakiessasi 1000 euron lainaa kannattaa ottaa huomioon muutamia keskeisiä seikkoja varmistaaksesi, että saat parhaat mahdolliset ehdot ja että laina sopii juuri sinun tarpeisiisi.

 1. Vertaile eri tarjoajia: Käytä lainavertailupalveluita, kuten VertaaLainaa.fi, saadaksesi käsityksen markkinoiden parhaista lainatarjouksista. Tarkista aina todellinen vuosikorko, joka sisältää kaikki lainan kustannukset.
 2. Selvitä takaisinmaksukykysi: Mieti realistisesti, kuinka paljon pystyt maksamaan lainaa takaisin kuukausittain. Lainan lyhentäminen suuremmissa erissä voi pienentää kokonaiskustannuksia.
 3. Lue ehdot huolella: Varmista, että olet tietoinen kaikista lainan ehdoista, kuten mahdollisista piilokuluista, myöhästymismaksuista ja mahdollisista muista erityisehdoista.
 4. Kysy kysymyksiä: Jos jokin asia jää epäselväksi tai herättää kysymyksiä, ota yhteyttä lainanantajaan. On parempi kysyä etukäteen kuin tulla yllätetyksi jälkikäteen.
 5. Varaudu liitteiden toimittamiseen: Useimmat lainantarjoajat vaativat tiettyjä liitteitä, kuten palkkatodistuksia tai muita tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Valmistaudu toimittamaan nämä tiedot nopeuttaaksesi lainahakemuksen käsittelyä.
 6. Harkitse takausta tai vakuutta: Joissakin tapauksissa tarjoamalla vakuuden tai takaajan, voit saada paremmat lainaehdot tai alhaisemman koron.

Lainaa 1000 euroa – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti voin saada 1000 euron lainan?

Useimmat digitaaliset lainapalvelut tekevät päätöksen lainasta muutamissa minuuteissa, ja rahat voivat olla tililläsi jopa saman päivän aikana. Perinteiset pankit saattavat kuitenkin vaatia pidempää käsittelyaikaa, tyypillisesti 1-3 arkipäivää.

Tarvitsenko vakuuksia 1000 euron lainaan?

Usein 1000 euron lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa. Joissakin tapauksissa vakuuden tai takaajan tarjoaminen voi kuitenkin parantaa lainaehtojasi.

Usein 1000 euron lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että et tarvitse erillistä vakuutta tai takaajaa. Joissakin tapauksissa vakuuden tai takaajan tarjoaminen voi kuitenkin parantaa lainaehtojasi.

Korko vaihtelee lainantarjoajien ja hakijan luottokelpoisuuden mukaan. On tärkeää tarkastella todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainan kustannukset.

Onko 1000 euron lainaan mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia?

Joillakin lainanantajilla on tarjolla lyhennysvapaita kuukausia, mutta ehdot voivat vaihdella. Tarkista aina lainanantajan ehdot erikseen.

Voinko maksaa 1000 euron lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja?

Monet lainantarjoajat sallivat ennenaikaisen takaisinmaksun ilman lisämaksuja. Kuitenkin, on suositeltavaa tarkistaa tämä erikseen valitsemaltasi palveluntarjoajalta.

Mitä tapahtuu, jos en pysty maksamaan 1000 euron lainaa ajallaan?

Myöhässä olevista maksuista voi seurata lisäkuluja ja korkojen kasvua. Lisäksi se voi vaikuttaa luottotietoihisi. Jos kohtaat vaikeuksia takaisinmaksussa, ota heti yhteyttä lainanantajaan ja keskustele mahdollisista järjestelyistä.

Tarvitsenko tiettyä tulotasoa hakeakseni 1000 euron lainaa?

Lainantarjoajilla voi olla erilaisia vaatimuksia hakijan tulotason suhteen. Usein ne vaativat säännöllisiä tuloja, mutta tarkka summa vaihtelee.

VertaaLainaa.fi
Logo