Kilpailuta Aktia ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Aktia esittelyssä

Aktia on 200 vuotta vanha suomalainen lainapalvelu, joka tarjoaa pankki-, vakuutus- ja varainhoitopalveluja. Se on keskittynyt auttamaan asiakkaitaan kasvattamaan varallisuuttaan vastuullisesti ja pyrkii olemaan alansa huipulla. Aktian palvelut ovat saatavilla sekä digitaalisesti että fyysisissä toimipisteissä Suomen suurimmissa kaupungeissa. Vaikka yritys on kotimaassa keskittynyt, sen rahastoja on saatavilla myös ulkomaisille sijoittajille. Aktia työllistää ympäri Suomea noin 900 ammattilaista.

Suomalaisen Aktia pankin tavoitteena on olla ”johtava varainhoitajapankki”.

 

Aktia – vastuullislähtöistä vaurastumista

Aktia pyrkii edistämään pitkäjänteistä ja kestävää vaurauden kasvua. He korostavat vastuullisuuden merkitystä ja ovat sitoutuneet kehittämään niin oman toimintansa kuin koko alansa vastuullisuusstandardeja. Katsomalla tulevaisuuteen, suomalainen Aktia pankki tekee työtä ympäristön hyväksi pyrkien hiilineutraaliuteen. Aktia ei ole vain finanssialan pioneeri Suomessa, vaan myös arvostettu työnantaja, joka keskittyy tarjoamaan merkityksellisiä työpaikkoja ja huolehtimaan työntekijöidensä hyvinvoinnista.

 

Aktia tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluja

Aktia keskittyy auttamaan asiakkaitaan vaurastumaan ja tekee pankkiasioiden hoitamisesta mahdollisimman sujuvaa. Pankki tarjoaa monipuolisesti palveluja henkilöasiakkailleen, mukaan lukien pankkipalvelut, rahoitusvaihtoehdot, vakuutukset sekä sijoitusneuvontaa. Aktia ei vain palvele yksittäisiä asiakkaita, vaan myös yrityksiä, toimien niiden talousneuvojana ja pyrkien tukemaan yritysten kasvua sekä omistajien taloutta.

Aktia pankista voit hakea mm. vakuudetonta lainaa 2500 – 20 000 euroa oman lainatarpeesi mukaan. Kilpailuta laina kattavasti usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, niin tiedät, millä korolla ja lainaehdoilla lainantarjoajat voivat sinulle lainaa tarjota.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

  • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
  • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
  • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
  • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Aktia lainatuotteet esiteltynä

Aktia käyttölaina

Aktia tarjoaa Käyttölainan, joka on vakuudeton kulutusluotto välillä 2500–20 000 euroa. Kun laina on myönnetty, summa siirretään ilmoitetulle tilille 1-3 arkipäivässä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä, joista jokainen on vähintään 50 euroa, ja maksuaika voi olla 2-10 vuotta. Maksupäivä on joko kuukauden puolivälissä tai sen lopussa. Voit tarkastaa lainasi yksityiskohdat lainan myöntämisen jälkeen Aktian verkkopankissa, mobiilipalvelussa tai Aktia Wallet -sovelluksessa.

Lainan myöntämisen jälkeen et voi muuttaa maksuerää. Jos kuitenkin toivot muutosta, sinun on haettava uusi laina ja käytettävä sitä nykyisen lainasi suorittamiseen.

 

Aktia kulutusluottoon voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta

Maksuvapaa mahdollistaa sen, että lainan lyhennystä ei tarvitse suorittaa tiettynä kuukautena. Tästä johtuvat korot ja kulut lisätään seuraavaan kuukauden laskuun, ja lainan maksaminen jatkuu sen jälkeen normaalisti. Jokaisena kalenterivuonna voit ottaa kaksi maksuvapaata kuukautta, mutta et voi valita niitä peräkkäin tai kuukautta, joka on jo alkanut laskuttaa. Vaikka olisitkin valinnut maksuvapaan, voit silti halutessasi maksaa lainaa tavallisen kuukausierän mukaisesti.

 

Hakukriteerit Aktian vakuudettomalle lainalle:

Hakeaksesi Aktia lainaa tulee sinun olla vähintään 24 vuotta ja omistaa suomalainen henkilötunnus. Asuinpaikkasi tulee olla pysyvästi Suomessa, ja olet hoitanut taloutesi kunnolla ilman maksuhäiriömerkintöjä. Vuositulosi ovat ainakin 20 000 euroa ennen veroja ja jos olet töissä, koeaikasi on jo päättynyt, riippumatta siitä, onko työsuhteesi tilapäinen vai vakituinen.

 

Aktia pankin vakuudellinen kulutusluotto

Vakuudellinen kulutusluotto on pankkilaina, jota voi hakea isompiin ostoksiin. Lainasumma on aina vähintään 20 000 euroa. Jos tarvitset lainaa pienemmän summan nopeasti, voit valita vakuudettoman kulutusluoton. Vakuudellista lainaa varten tarvitaan vakuus, kuten omistamasi asunto tai jokin muu vakuudeksi kelpaava omaisuus. Aktia pankissa neuvotellaan vakuudellisen kulutusluoton korosta ja takaisinmaksuehdoista.

 

Hakukriteerit Aktian vakuudelliselle lainalle:

Saadaksesi Aktian vakuudellista lainaa sinulla tulee olla vakuutena esimerkiksi asunto, kiinteistö tai sijoitus, joka pantataan lainan tueksi. Sinulla tulee olla lisäksi suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Olet myös hoitanut taloudelliset asiasi hyvin ilman maksuhäiriöitä. Jos olet työelämässä, koeaikasi on ohi, olitpa määräaikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa.

 

Aktiasta lainaa kodin remontoimiseen tai asunnon ostoon

Aktian vakuudetonta lainaa voit hakea 2500 eurosta aina jopa 20 000 euroon saakka ja käyttää lainan muun muassa kodin remontoimiseen. Jos tarvitset suurempaa lainaa esimeriksi asunnon ostamiseen voit hakea Aktia pankista vakuudellista lainaa yli 20 000 euroa. Useat pankit Suomessa tarjoavat sekä vakuudellista että vakuudetonta lainaa.

Mihin vakuudetonta lainaa tyypillisesti haetaan?

Vakuudeton laina on suosittu rahoitusmuoto, koska sen hakemiseen ei tarvita erillistä vakuutta, kuten kiinteistöä tai muita arvokkaita omaisuuksia. Tällainen joustava lainamuoto on houkutteleva monenlaisiin tarpeisiin. Vakuudettoman lainan voi käyttää hyvin monenlaiseen käyttötarkoitukseen.

Kodin remontoimiseen: Vaikka asunto toimii usein vakuutena suuremmissa remonttilainoissa, pienempiin huoneistopäivityksiin ja korjauksiin voi hakea vakuudetonta lainaa.

Yllättävät menot: Elämässä voi tulla eteen odottamattomia kuluja, kuten auton rikkoutuminen tai terveydenhuollon menot. Vakuudeton laina voi auttaa kattamaan näitä äkillisiä kustannuksia.

Velkojen yhdistäminen: Vakuudeton laina voi olla kätevä tapa yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin hallinnointi helpottuu ja korkokulut saattavat pienentyä.

Veneen hankintaan: Veneen ostaminen vakuudettomalla lainalla antaa mahdollisuuden hankkia omien toiveiden mukainen vene.

Auton ostaminen: Uuden tai käytetyn auton voi hankkia vakuudettomalla lainalla.

 

Mihin vakuudellista lainaa usein otetaan?

Vakuudellinen laina tarkoittaa lainaa, johon liittyy jonkinlainen vakuus, kuten asunto, kiinteistö tai arvopaperit. Tämä vakuus toimii lainanantajan turvana: jos lainanottaja ei pystykään maksamaan lainaa takaisin, lainanantajalla on oikeus realisoida vakuus lainan kattamiseksi.

Asunnon ostaminen: Asuntolaina on ehkä yleisin vakuudellinen laina. Tässä tapauksessa ostettava asunto toimii lainan vakuutena.

Kiinteistön hankinta: Olipa kyseessä tontti, maa-alue tai vapaa-ajan asunto tai sijoitusasunto vakuudellista lainaa voidaan käyttää maan tai kiinteistön ostamiseen.

Auton hankinta: Vaikka autoja ostetaan usein vakuudettomilla lainoilla, joissain tapauksissa, erityisesti kalliimpien autojen kohdalla, voidaan ottaa vakuudellinen laina.

Isojen remonttien rahoittaminen: Suurempia remontteja, kuten katon korjaus tai laajennusprojektit, voidaan rahoittaa vakuudellisella lainalla, jossa remontoitu kiinteistö toimii usein vakuutena.

Yritystoiminnan rahoittaminen: Yrittäjät saattavat ottaa vakuudellista lainaa investointeihin, kuten koneiden, laitteiden hankintaan tai toimitiloihin. Tässä tapauksessa vakuutena voi olla yrityksen omaisuus.

Velkojen uudelleenjärjestely: Vakuudellista lainaa voidaan ottaa myös yhdistämään useita olemassa olevia lainoja yhdeksi hallittavammaksi lainaksi, jolloin korkokulut saattavat alentua ja laina-aika yhtenäistyy.

Vakuudellisen lainan etu on usein matalampi korko verrattuna vakuudettomaan lainaan, koska lainanantajalla on suurempi turva lainan takaisinmaksussa. Toisaalta vakuudellinen laina sitoo lainanottajaa tiukemmin ja saattaa vaikuttaa hänen kykyynsä ottaa muita lainoja tulevaisuudessa, koska vakuus on jo sidottu yhteen lainaan.

 

Aktian peruspankkipalvelut

Jokaisella kuluttajalla on oikeus saada perustason pankkipalveluja, mikäli he asuvat virallisesti missä tahansa Euroopan talousalueen (ETA) maassa.

Nämä peruspalvelut sisältävät:

  • Tavallinen käyttötili, jonka avulla asiakas voi tallettaa ja nostaa käteistä.
  • Aktia Debit -kortti, jolla asiakas voi suorittaa ostoksia, nostaa rahaa automaateista ja maksaa netissä.
  • Verkkopankkitunnistautuminen mahdollistaa erilaisten maksujen suorittamisen esimerkiksi online-pankkipalveluiden kautta, pankin toimipisteissä tai käyttämällä pankin maksulaitteita. Jos kuluttajalla on suomalainen henkilötunnus, hän voi myös käyttää näitä tunnuksia digitaaliseen tunnistautumiseen.
  • Aktia pankin BIC: HELSFIHH

Käyttötili on monikäyttöinen, ja sille voi vastaanottaa erilaisia maksuja, kuten palkan, eläkkeen tai opiskelutuen. Tilille on mahdollista liittää useita palveluja, kuten maksukortti tai Aktian mobiilisovelluksen. Voit käyttää käyttötiliä laskujen maksamiseen sekä rahansiirtoihin, kuten säästötilille. Lakisääteinen talletussuoja kattaa käyttötilin, ja sen korkoprosentti on 0,00 % vuodessa.

On kuitenkin hyvä huomata, että tietyt palvelut, kuten luotolliset tilit ja erityiset luottokortit, eivät sisälly näihin peruspalveluihin.

 

Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia tai yhdessä toisen henkilön kanssa?

Aktia pankin sivuilla kysytään lainan haun yhteydessä, haetko lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa vai yksin?

Tarkastellaan seuraavaksi, mitä etua on hakea lainaa yksin ja miksi toisinaan lainassa kannattaa olla kaksi yhteisvastuulista lainanhakijaa?

Lainan ottaminen yhdessä toisen henkilön kanssa voi olla hyvä idea, jos molemmilla osapuolilla on vakaa taloudellinen tilanne ja heillä on yhteisiä päämääriä, kuten asunnon ostaminen. Toisaalta, jos haluat hallita omia talousasioitasi itsenäisesti tai sinulla ei ole vakaata kumppania, yksin lainan haku voi olla parempi vaihtoehto. Lopullinen päätös tulisi tehdä huolellisen harkinnan jälkeen ja ottaen huomioon omat yksilölliset tarpeet ja olosuhteet. Lainan hakeminen joko yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa riippuu monista tekijöistä. Tässä muutamia seikkoja, jotka auttavat määrittelemään kumman vaihtoehdon pitäisi valita:

Edut, kun lainaa haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Suurempi lainamäärä: Kun kaksi henkilöä hakee lainaa yhdessä, pankki tai rahoituslaitos ottaa huomioon molempien henkilöiden tulot, mikä saattaa mahdollistaa suuremman lainamäärän.

Paremmat lainaehdot: Kaksi maksukykyistä henkilöä saattaa saada paremmat korot tai ehdot, koska riski lainanantajalle on pienempi.

Yhteisvastuu: Jos toinen osapuoli joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, toinen osapuoli voi jatkaa lainanlyhennyksiä ja näin estää myöhästymiset tai muut ongelmat.

Haitat, kun lainaa haetaan yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa

Yhteisvastuullisuus: Jos toinen osapuoli ei pystykään maksamaan osuuttaan lainasta, toinen henkilö on silti täysimääräisesti vastuussa koko lainasta.

Erotilanteet: Jos kaksi henkilöä ottaa yhteisen lainan esim. yhteiseen asuntoon ja suhde päättyy, lainan jakaminen tai sen hoitaminen voi muodostua monimutkaiseksi.

Edut, kun lainaa haetaan yksin

Täysi kontrolli: Sinulla on täysi kontrolli lainasta ja sen takaisinmaksusta, eikä sinun tarvitse huolehtia toisen osapuolen mahdollisista taloudellisista ongelmista.

Yksinkertaisuus: Laina-asioiden hallinta ja ymmärrys on selkeämpää, kun sinun ei tarvitse miettiä toisen henkilön taloudellista tilannetta.

Haitat, kun lainaa haetaan yksin

Rajoitettu lainamäärä: Saattaa olla vaikeampaa saada suurempaa lainamäärää yksin, koska lainanantajalle tarjottava vakuus perustuu vain yhden henkilön tuloon.

Suurempi vastuu: Jos taloudellinen tilanteesi muuttuu äkillisesti, olet yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Kokemuksia Aktia pankista

VertaaLainaa.fi lainavertailupalvelun lainan kilpailutuksessa on mukana myös Aktia pankki. Keräämme asiakaspalautteita, jotta voisimme parantaa palveluamme entisestään. Asiakaskokemusten perusteella pääsääntöisesti lainanhakijat ovat olleet  tyytyväisiä Aktia pankin tarjoamaan lainatarjoukseen ja lainatuotteeseen.

Jenni, 28 vuotta: ”Lainanhaku oli yllättävän helppoa ja nopeaa. Täytin hakemuksen netissä ja sain lainapäätöksen samana päivänä. Asiakaspalvelu auttoi minua muutamissa kysymyksissä, ja he olivat erittäin ystävällisiä.”

Marko, 35 vuotta: ”Olen aina ollut varovainen lainojen suhteen, mutta tämä kokemus muutti käsitystäni. Selkeä prosessi ja reilut ehdot.”

Sari, 42 vuotta: ”Hain lainaa yhdessä mieheni kanssa, ja yhteinen hakuprosessi oli saumatonta. Saatavilla olevat tiedot olivat kattavia, ja meitä neuvottiin hyvin.”

Elina, 31 vuotta: ”Tarvitsin lainaa yritykseni laajentamiseen. Yllätyin positiivisesti siitä, miten räätälöityjä ratkaisuja minulle tarjottiin.”

Leo, 29 vuotta: ”Olin lukenut monista hankalista lainakokemuksista, mutta oma prosessini oli sujuva. Digitaaliset työkalut tekivät kaiken erittäin käteväksi.”

Riikka, 38 vuotta: ”Olin epävarma korkoprosenteista ja muista lainaan liittyvistä seikoista. Minulle tarjottu lainan korko oli liian korkea.

Pekka, 45 vuotta: ”Hain lainaa kodin remonttiin. Pidin siitä, että minulle tarjottiin useita lainatarjouksia, jotta voisin valita itselleni sopivimman.”

Noora, 33 vuotta: ”Olen hakenut lainaa aikaisemminkin. En saanut taaskaan lainaa”.

Teemu, 27 vuotta: ”Olin huolissani siitä, että en saisi lainaa opintojeni vuoksi, mutta minulle annettiin joustavat maksuehdot ja erittäin kilpailukykyinen korko.”

Aktia pankin asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Aktian asiakaspalvelun laadun mittarina on asiakastyytyväisyys. Heidän tärkein mittarinsa on Net Promoter Score (NPS), joka kertoo, kuinka todennäköisesti asiakas suosittelee palvelua muille. Vuoden 2022 aikana Aktian saama keskiarvo NPS:ssä oli vaikuttavat 69, mikä osoittaa erinomaista asiakastyytyväisyyttä.

Asiakaspalautteissa Aktiaa kiitellään erityisesti heidän ammattitaitoisuudestaan, ystävällisestä palvelusta ja turvallisuudesta. Yritysasiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta etenkin henkilökohtaisesta yhteyshenkilöstään ja siitä lisäarvosta, jonka Aktian tarjoamat ratkaisut tuovat heille.

Aktia ei lepää laakereillaan, vaan on sitoutunut parantamaan palveluaan jatkuvasti, hyödyntäen teknologian ja digitalisaation tarjoamia uusia mahdollisuuksia.

Aktia Pankki Oyj

osoitetiedot: Arkadiankatu 4-6, 00100 Helsinki

Aktia palvelee henkilöasiakkaita: 

ma – pe klo 8.00 – 18.00

puhelin: 010 247 010

Aktia palvelee yritysasiakkaita: 

ma – pe klo 9.00 – 16.00

puhelin: 010 247 6700

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aktia pankista:

Millaisia palveluita Aktia pankki tarjoaa?

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalveluita yksityis- ja yritysasiakkaille.

Miten voin avata tilin Aktia pankissa?

Voit avata tilin joko Aktian verkkopankissa, mobiilipankissa tai lähimmässä konttorissa.

Onko Aktia pankilla mobiilisovellusta?

Kyllä, Aktia tarjoaa asiakkailleen Aktia Mobiilipankki -sovelluksen, jonka avulla voit hoitaa pankkiasiasi missä ja milloin tahansa.

Voinko saada asuntolainaa Aktia pankista?

Kyllä, Aktia tarjoaa erilaisia asuntolainavaihtoehtoja.

Kuinka paljon voin saada vakuudetonta lainaa Aktialta?

Aktia myöntää vakuudetonta lainaa 2500 – 20.000 euroa.

Kuka voi hakea lainaa Aktia pankista?

Aktia voi myöntää lainaa kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka-tai eläketulot, sekä puhtaat luottotiedot.

Onko Aktia pankki turvallinen?

Kyllä, Aktia noudattaa kaikkia rahoitusalan sääntöjä ja määräyksiä ja on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvalliset ja luotettavat pankkipalvelut.

Minkä maalainen pankki Aktia on?

Aktia on suomalainen pankki.

VertaaLainaa.fi
Logo