Kilpailuta Aktia ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta laina ilmaiseksi

Lainan hakeminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

15000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Aktia – lainaa vastuullisesti

Aktia on pankkikonserni, joka tarjoaa pankki-,vakuutus,-varainhoito ja kiinteistövälityspalveluita.

Aktia Käyttölainan myöntämiseen ei vaadita takaajia tai vakuuksia. Lainaa voit hakea omiin käyttötarpeisiisi sopivan summan sen hetkisen lainatarpeen mukaan. Usein käyttölaina otetaan, kun kaikkia säästöjä ei haluta käyttää suurempiin hankintoihin tai palkka ei riitä kattamaan kaikkia menoja. Rahoitustarve voi tulla vastaan muun muassa, kun halutaan hankkia kerralla asuntoon huonekalut ja kodinkoneet. Lainaa otetaan myös kodin remontointiin, matkusteluun tai muuhun suurempaan kertaostoon.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen, lainahakemus kilpailutetaan Aktia Pankilla sekä yli 30 muulla rahalaitoksella. Hakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat lainatarjoukset, joissa määritellään henkilökohtaiset lainaehdot, jotka perustuvat haettuun lainasumman ja maksuaikaan. Vertaa lainoja huolellisesti ja katso mikä pankeista tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi soveltuvimman lainatarjouksen. Aktia Käyttölainassa on kiinteä kuukausierä ja heidän lainatarjouksen voi hyväksyä pankkitunnuksilla.

 

Aktia Käyttölaina:

  • Ikäraja Käyttölainalle on 20 vuotta.
  • Laina maksetaan takaisin tasaerissä kerran kuukaudessa.
  • Käyttölainaa varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia.
  • Kulutusluotto, joka maksetaan kertaluontoisesti tilillesi.
  • Mahdollista myös lainojen yhdistäminen.
  • Pankkilainaa luotettavasti ja turvallisesti.
  • Aktia Pankki Oyj on Aktia-konsernin emoyhtiö ja suomalainen liikepankki.
  • Kilpailuta Aktia sekä yli 30 muuta lainatarjoajaa yhdellä hakemuksella.

 

Esimerkkilaina:

Lainaa 5000 euroa, Laina-aika 48 kuukautta, Kuukausierä 118 – 134 euroa, Todellinen vuosikorko 6,68 – 14,22 %. Luoton korko on 3 kk euribor + henkilökohtainen marginaali väliltä 4,5 – 11,5 %, tilinhoitopalkkio 3,9 euroa/kk ja avausmaksu 60 euroa.

Laskuri näyttää vaihteluvälin kiinteälle kuukausierälle ja todelliselle vuosikorolle pienimmän ja suurimman mahdollisen korkomarginaalin mukaan. Lainahakemuksen täytettyäsi saat lopullisen lainatarjouksen, jossa sinulle määritetään henkilökohtainen korkomarginaali ja siihen perustuva kiinteä kuukausierä.

Ota lainalaskurimme avuksi lainan suunnitteluun.

VertaaLainaa.fi tarjoaa lainanhakijalle helpon lainalaskurin, joka laskee arvion lainan kokonaiskustannuksista koko laina-ajalle sekä kuukausierän.

Laskurin käyttö on helppoa. Syötä vain laskuriin lainasumma ja laina-aika sekä arvio lainan kuluista ja korosta.

Saatuasi paremman kuvan siitä miten lainan kulut muodostuvat, voit pyytää maksuttomat lainatarjoukset. Vertailemalla saamiasi lainatarjouksia halvin laina löytyy helposti.

 

Miten Aktia lainaa maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kerran kuukaudessa aina saman suuruisissa maksuerissä.

Tarkemman takaisinmaksuohjelman näet alustavasta lainasopimuksestasi.

Takaisinmaksuohjelmaan vaikuttaa aina hakemasi Käyttölainan määrä ja valitsemasi maksuaika.

 

Kuinka Aktia Käyttölaina haetaan?

Lainan hakeminen palvelumme kautta on varsin on helppoa.

Kun aloitat lainan hakemisen kohdasta “Pyydä lainatarjoukset” varmistat samalla, että lainahakemuksesi kilpailutetaan myös monella muulla pankilla sekä rahoitusyhtiöllä. Kattava pankkien kilpailuttaminen takaa sen, että halvin laina löytyy helpommin.

Kilpailutuksessa on mukana useita tunnettuja, suomalaisia pankkeja sekä luotettavia rahoituslaitoksia.

Lainan kilpailuttaminen usean eri lainantarjoajan välillä antaa parhaat tulokset löytää lainamarkkinoiden edullisin laina helposti ja nopeasti.

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakija saa ensimmäiset lainatarjoukset heti ja loputkin yleensä seuraavaan päivään mennessä.

Lainavertailu kannattaa aloittaa heti ja kun sopiva laina löytyy, hakijan tarvitsee hyväksyä lainatarjous ja allekirjoittaa lainasopimus omilla verkkopankkitunnuksillaan.

Vertaa lainoja rauhassa kotisohvallasi ja tee päätös haluatko hyväksyä jonkun lainatarjouksista vai hylätä kaikki.

Ellei lainatarjouksista mikään miellytä, hakijalla on täysi oikeus hylätä kaikki lainatarjoukset ilman sitoutumista tai kustannuksia.

 

Tarvitsenko lainaa varten takaajia tai vakuuksia?

Aktian Käyttölaina on vakuudeton laina, joka myönnetään hakijalle ilman vakuuksia tai takaajia.

Kun luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla on riittävät tulot, sinulla hyvät mahdollisuudet saada vakuudeton laina.

 

Aktia Pankki yhteystiedot

Aktia Pankki Oyj

Mannerheimintie 14

00100 Helsinki

 

Asiakaspalvelu avoinna:

Ma – pe klo 8.00 – 20.00

La klo 10.00 – 17.00

Su klo 10.00 – 15.00

Puh. 010 247 010

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aktiasta

Kuka voi hakea lainaa Aktiasta?

Aktia voi myöntää lainaa kaikille 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Hakijalla tulee olla säännölliset palkka-tai eläketulot, sekä puhtaat luottotiedot.

Miksi Aktia kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Kun kilpailutat Aktian VertaaLainaa.fi palvelun kautta, saat aina lainatarjoukset myös noin 30 muulta pankilta ja lainapalvelulta. Mitä useamman lainatarjouksen saat, sitä helpompi sinun on löytää sinulle sopivin ja halvin laina.

Kuinka paljon voin saada lainaa Aktialta?

Aktia myöntää vakuudetonta lainaa 2500 - 20.000 euroa. Palvelumme kautta voit kuitenkin hakea lainaa aina 60.000 euroon asti.

Kuinka nopeasti laina siirtyy tililleni?

Aktian laina siirtyy oman pankkisi tilille 1 - 3 arkipäivän kuluessa.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo