Alisa Pankki

Kilpailuta Alisa Pankki ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Mikä on Alisa Pankki?

Vuonna 2023 syntyi lainapalvelu Alisa Pankki, joka aiemmin tunnettiin Fellow Pankkina. (Lue pankin julkaisu tästä) Tämä tapahtui fuusiossa jossa Fellow Finance, joka oli aiemmin keskittynyt vertaislainaukseen, sulautui Evli Pankki Oyj:n kanssa. Fuusion jälkeen Evli Pankki jatkoi talletuspankkitoimintaansa normaalisti.

Alun perin Alisa Pankilla oli noin 13 000 talletusasiakasta ja 30 000 laina-asiakasta, ja talletusvaroja oli yhteensä yli 200 miljoonaa euroa. Pankilla oli noin 80 henkilöä henkilöstönä, ja se palveli sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita.

Alisa Pankki toimii täysin digitaalisesti, eli sillä ei ole fyysisiä konttoreita. Asiakaspalvelu on saatavilla puhelimitse tai sähköpostitse.

Alisa Pankki Oyj:n osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla, ja se toimii Finanssivalvonnan myöntämän toimiluvan puitteissa.

Fellow Pankki lopetti vertaislainatoimintansa pankkitoiminnan käynnistyttyä keväällä 2023. Vaikka se ei tarjoa enää uusia lainoja sijoitettavaksi, se hoitaa edelleen nykyisten sijoittaja-asiakkaiden olemassa olevat lainasijoitukset. Jakautumisen jälkeen Evli jatkaa varainhoitoasiakkaidensa palvelemista nimellä Evli Oyj.

 

Mitä palveluita Alisa Pankki tarjoaa yksityisille ja yrityksille?

Alisa Pankki tarjoaa monipuolisen valikoiman palveluita kuluttaja-asiakkailleen, jotka kattavat erilaisia rahoitus- ja säästötarpeita.

Näitä palveluita ovat muun muassa:

 • Säästötili: Alisa Pankki tarjoaa säästötilin, jonka avulla voit turvata ja kasvattaa varojasi pitkällä aikavälillä.
 • Määräaikaistalletukset: Voit sijoittaa varoja määräaikaistalletuksiin, jotka tarjoavat vakaita tuottomahdollisuuksia eri aikaväleillä.
 • Lainat: Alisa Pankki tarjoaa erilaisia lainavaihtoehtoja, jotka voivat auttaa rahoittamaan erilaisia hankintoja ja tarpeita joustavasti.
 • Luottokortti: Luottokortti tarjoaa kätevän tavan tehdä ostoksia ja maksuja sekä tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin etuihin.
 • Alisa-lasku: Voit käyttää Alisa-laskua verkkokaupoissa maksamiseen. Tämä mahdollistaa ostosten maksamisen laskulla, ja laskulla on koroton ja kuluton 30 päivän maksuaika. Lisäksi tarjolla on maksullista tililuottoa, jonka avulla voi jakaa ostokset useammalle kuukaudelle.

Yritysasiakkaille Alisa Pankki tarjoaa myös monipuolisia palveluita, jotka tukevat liiketoiminnan rahoitusta ja taloudellista hallintaa.

Tämä sisältää muun muassa:

 • Yrityslainat: Yrityksille tarjotaan lainavaihtoehtoja erilaisiin rahoitustarpeisiin.
 • Tilipalvelut: Pankki tarjoaa yrityksille tilipalveluita, jotka helpottavat päivittäistä taloushallintoa.
 • Luottolimiitit: Luottolimiitit tarjoavat joustavaa käyttöpääomaa yrityksen tarpeisiin.
 • Laskurahoitusvaihtoehdot: Alisa Pankki tarjoaa vaihtoehtoja laskusaatavien rahoittamiseen, mikä voi auttaa yrityksiä parantamaan likviditeettiään.

Alisa Pankki on laajentanut palveluvalikoimaansa viime aikoina, jotta se voi paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin. Suosittelemme tarkistamaan aina ajantasaiset tiedot suoraan pankin virallisilta verkkosivuilta, jotta voit olla varma palveluiden saatavuudesta ja ominaisuuksista. Tämä varmistaa sen, että voit valita juuri sinulle sopivat rahoitus- ja säästöratkaisut.

Miksi valita Alisa Pankki?

 

Minkä tyyppistä lainaa Alisa Pankki tarjoaa yksityisasiakkaille?

Alisa Pankki tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta kulutusluottoa joustavilla lainaehdoilla. Laina on haettavissa summasta 1000 eurosta aina 30 000 euroon asti, ja laina-ajan voit valita väliltä 2–10 vuotta. Lainan korko määritellään henkilökohtaisesti hakijan luottokelpoisuuden perusteella. Korko vaihtelee 7 %:sta 20 %:iin, tarjoten asiakkaille mahdollisuuden valita heille parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Alisa Pankki pitää huolen siitä, että kulutusluoton korko pysyy asetettujen rajojen sisällä ja noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä. Korkein mahdollinen korko on linjassa sallitun maksimikoron kanssa, mikä varmistaa asiakkaiden suojan ja läpinäkyvyyden. Lisäksi pankki veloittaa lainasta enintään 150 euron suuruisen nostopalkkion.

Tärkeää on huomioida, että kulutusluoton kilpailuttaminen voi tuoda merkittäviä etuja. Vaikka korkein korko onkin määritelty, kilpailuttamalla voi löytää lainatarjouksen, joka tarjoaa edullisemmat ehdot. Kannattaa siis tehdä huolellinen lainavertailu, vertailla eri vaihtoehtoja ja valita juuri omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen sopiva kulutusluotto. Alisa Pankki kannustaa asiakkaitaan kilpailuttamaan lainansa huolellisesti, jotta he voivat hyötyä mahdollisimman edullisista ehdoista ja kuluista.

 

Miten lainaa haetaan Alisa Pankilta?

Alisa Pankki tekee lainan hakemisesta vaivatonta tarjoamalla helpon ja nopean hakuprosessin verkossa. Voit täyttää lainahakemuksen helposti esimerkiksi käyttäen VertaaLainaa.fi-lainavertailuamme. Palvelumme kautta saat alustavat lainatarjoukset jo noin minuutissa, mikä mahdollistaa eri lainojen kokonaiskustannusten vertailun vaivattomasti. Jos Alisa Pankin tarjous osoittautuu kaikista vaihtoehdoista edullisimmaksi, voit siirtyä suoraan Alisa Pankin virallisille sivuille allekirjoittamaan lainasopimuksen sähköisesti.

Lainasopimuksen allekirjoituksen lisäksi Alisa Pankki pyytää asiakasta toimittamaan tulojen todistamiseksi tarvittavat dokumentit. Voit käyttää todisteena esimerkiksi palkkalaskelmaa, eläketodistusta tai yrityksen tilinpäätöstä.

Kun tulojen todistus on hyväksytty, Alisa Pankki toimii erittäin nopeasti lainan siirrossa tilille. Arkipäivisin klo 9–17 tehty lainan hyväksyntä voi johtaa siihen, että laina näkyy tililläsi saman päivän aikana. Tämä nopea prosessi mahdollistaa sen, että saat tarvitsemasi rahoituksen käyttöösi ilman pitkää odottelua.

Alisa Pankki pyrkii siis tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman helpon ja nopean lainan hakuprosessin sekä selkeän tavan todistaa maksukykysi, jotta saat tarvitsemasi lainan heti ja vaivattomasti käyttöösi.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Kuka voi hakea lainaa Alisa Pankilta?

Alisa Pankki tarjoaa lainamahdollisuuksia tietyille asiakasryhmille, ja heidän tavoitteenaan on varmistaa, että lainan hakeminen onnistuu sujuvasti ja turvallisesti.

Lainan hakijoiden tulee täyttää tietyt perusvaatimukset, jotta he voivat hakea lainaa Alisa Pankilta:

 • Jos olet vähintään 20-vuotias henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa, olet potentiaalinen lainanhakija Alisa Pankilta. Tämä ikäraja varmistaa, että lainan hakijat ovat riittävän vastuullisia taloudellisten asioiden hoitamiseen.
 • Lisäksi sinun tulee omistaa suomalainen pankkitili, joka on hyväksytty Alisa Pankin käyttöön. Pankkitiliä lainojen siirtoon ja maksuihin. Sinulla tulee myös olla verkkopankkitunnukset, joiden avulla voit helposti ja turvallisesti hoitaa lainaan liittyviä asioita verkossa.
 • Maksuhäiriömerkinnät ovat este lainan saamiselle. Alisa Pankki haluaa varmistaa, että lainan hakijat pystyvät hoitamaan taloudelliset sitoumuksensa asianmukaisesti ja ilman suuria riskejä. Tämän vuoksi he vaativat, että lainan hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämä vaatimus turvaa sekä lainanhakijoiden että pankin edun.

 

Miten tavoitan Alisa Pankin asiakaspalvelun?

Alisa Pankki panostaa laadukkaaseen ja helposti tavoitettavaan asiakaspalveluun tarjotakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen tuen. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa useilla eri tavoilla, jotta voit valita itsellesi sopivimman yhteydenottotavan.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä Alisa Pankin asiakaspalveluun puhelimitse numerosta 020380101. Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi on valmiina auttamaan sinua arkipäivisin klo 9.00-18.00. Puhelimen välityksellä saat nopeasti henkilökohtaista palvelua ja vastauksia kysymyksiisi.

Lisäksi voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Tämä antaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden lähettää kysymyksesi tai tiedustelusi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman nopeasti, jotta saat tarvitsemasi avun ja tiedon.

Alisa Pankki haluaa varmistaa, että heidän asiakkaillaan on helppo ja sujuva tapa saada tukea ja vastauksia kaikkiin kysymyksiin. Olitpa sitten mieluummin puhelimen tai sähköpostin välityksellä yhteydessä, voit luottaa siihen, että Alisa Pankin asiakaspalvelu on tavoitettavissa ja valmis auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Alisa Pankki kokemuksia

Alisa Pankki on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten asiakkaiden keskuudessa sekä yksityishenkilöiden että yritysten parissa lyhyessä ajassa. Sen menestys perustuu innovatiiviseen lähestymistapaan pankkitoimintaan sekä kykyyn tarjota houkuttelevia palveluita digitaalisella alustalla.

Yksi Alisa Pankin merkittävistä etusormista on sen tehokas ja täysin digitaalinen toimintamalli. Tämä toimintamalli mahdollistaa nopean ja vaivattoman asiointikokemuksen, mikä houkuttelee asiakkaita erityisesti nykyaikana, jolloin nopeus ja kätevyys ovat avainasemassa. Asiakkaat voivat hoitaa pankkiasioitaan milloin ja missä vain.

Alisa Pankki on erityisesti panostanut säästötuotteisiin, jotka houkuttelevat säästämään omiin tavoitteisiin. Sen tarjoamat joustavat säästö- ja määräaikaistalletustilit tuovat vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Yritysten ja yksityishenkilöiden on mahdollista hyötyä kilpailukykyisestä korosta, mikä voi auttaa kasvattamaan säästössä olevia varoja tehokkaasti.

Kulutusluoton hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat saada tarvitsemansa rahoituksen käyttöön jopa alle tunnissa. Erityisesti odottamattomat menot tai kiireelliset hankinnat voivat vaatia nopeaa toimintaa, ja tässä Alisa Pankki tarjoaa erittäin nopean ratkaisun.

Kuitenkin on tärkeää ottaa huomioon myös mahdolliset haittapuolet. Lainan nostopalkkio voi tietyissä tilanteissa nousta jopa 150 euroon, mikä saattaa lisätä lainan kokonaiskustannuksia. Lisäksi, vaikka Alisa Pankin digitaalinen alusta mahdollistaa sujuvan asiointikokemuksen, on syytä huomata, että asiakaspalvelu on saatavilla vain maanantaista lauantaihin. Tämä voi rajoittaa asiakkaiden mahdollisuuksia saada nopeasti apua ja vastauksia kysymyksiin erityisesti viikonloppuisin.

Alisa Pankki yhteystiedot:

Alisa Pankki tarjoaa ystävällistä asiakaspalvelua varmistaakseen parhaan mahdollisen tuen asiakkailleen.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse numerosta 020380101. Ammattitaitoinen tiimi palvelee sinua arkipäivisin klo 9.00-18.00.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan viesteihin nopeasti, jotta saat tarvitsemasi avun ja tiedon.

Olitpa sitten puhelimen tai sähköpostin käyttäjä, Alisa Pankki haluaa taata helpon ja sujuvan tavan saada tukea ja vastauksia kysymyksiisi.

Aukioloajat:

MA       9.00 – 18.00


TI         9.00 – 18.00


KE        9.00 – 18.00


TO       9.00 – 18.00


PE        9.00 – 18.00


LA        Suljettu


SU       Suljettu

Asiakaskokemuksia:

Hain kulutusluottoa VertaaLainaa.fi palvelusta auton korjausta varten. Hakuprosessi oli todella nopea ja helppo. Sain lainatarjoukset nopeasti ja sain verrata useita eri vaihtoehtoja. Lopulta valitsin Alisa Pankin, ja laina oli tililläni jo muutamassa tunnissa.
Maija
Olin aikeissa hankkia uuden auton ja tarvitsin rahoitusta. Kilpailutin lainatarjouksia VertaaLainaa.fi palvelussa, ja sain useita vaihtoehtoja vertailtavaksi. Alisa Pankin tarjous oli yksi niistä. Vaikka en ollut aiemmin kuullutkaan Alisa Pankista, päätin tutustua heidän tarjoukseensa tarkemmin. Lopulta päädyin valitsemaan heidän tarjouksensa, sillä se oli kilpailukykyinen ja ehdot olivat selkeät.
Emma
Aloin säästää Alisa Pankin säästötilillä. Olen ollut erittäin tyytyväinen korosta, jonka sain säästöilleni. Lisäksi mobiilisovellus on kätevä, kun haluan seurata tilin tilannetta ja talletuksiani.
Hanna
Päätin kokeilla Alisa Pankin määräaikaistalletusta. Yllätyin positiivisesti, kun huomasin, että korko oli todella kilpailukykyinen.
Antti
Kun päätin hakea lainaa remonttia varten, päätin kilpailuttaa eri pankkien tarjoukset VertaaLainaa.fi palvelussa. Sain useita lainatarjouksia eri pankeilta, mukaan lukien Alisa Pankki. Pystyin helposti vertailemaan korkoja ja kustannuksia, ja Alisa Pankin tarjous erottui edullisuudellaan. Lopulta päätin valita heidän tarjouksensa, ja hakuprosessi sujui sujuvasti.
Marko

Usein kysytyt kysymykset:

Miten Alisa Pankin lainahakemus tehdään?

Alisa Pankin lainahakemus tehdään helposti netissä, esimerkiksi VertaaLainaa.fi-lainavertailun kautta. Hakuprosessi on nopea ja selkeä. Saat alustavat lainatarjoukset minuuteissa ja pääset nopeasti vertailemaan lainojen kokonaiskustannuksia eri pankkien välillä.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa Alisa Pankista?

Alisa Pankki tarjoaa erittäin nopeita lainoja.. Parhaimmillaan laina voi olla tililläsi jopa puolessa tunnissa hakemisesta, etenkin arkipäivisin klo 9–17.

Millaisia säästötuotteita Alisa Pankki tarjoaa?

Alisa Pankki tarjoaa joustavia säästötuotteita, kuten säästötilin ja määräaikaistalletuksia. Näissä voit kasvattaa säästöjäsi kilpailukykyisellä korolla ja valita itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Miten voin ottaa yhteyttä Alisa Pankin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Alisa Pankin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 020380101 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00-20.00 ja lauantaisin klo 10.00-18.00.

Millaisia maksuja ja kuluja liittyy Alisa Pankin lainapalveluihin?

Lainan korko on asiakaskohtainen ja riippuu hakijan luottokelpoisuudesta. Edullisimmillaan korko voi olla 7 % ja kalleimmillaan 20 %. Lisäksi Alisa Pankki perii lainasta korkeimmillaan 150 euron nostopalkkion.

VertaaLainaa.fi
Logo