Päivitetty: 21,kesäkuu, 2024

Kilpailuta yrityslaina

Netissä toimii useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa yrityksille. Netin kautta voit hakea yrityksellesi rahoitusta aina 8.000.000 euroon saakka.

Voit aloittaa yrityslainojen kilpailuttamisen palvelussamme. Vertaile lainoja ja valitse niistä juuri sinun yrityksesi tarpeeseen soveltuva yrityslaina.

Yrityslainaa netistä nopeasti ja turvallisesti

Yrityslainan kilpailuttaminen on tärkeä osa yritystoiminnan rahoitussuunnittelua. Kun tarvitset yrityslainaa, on tärkeää löytää paras mahdollinen lainatarjous, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Yrityslainan kilpailuttamisessa kannattaa käyttää apuna VertaaLainaa.fi -palvelua, joka helpottaa lainojen vertailua ja auttaa löytämään lainapalvelut, joista löydät parhaat mahdolliset lainaratkaisut.

Kilpailuta laina VertaaLainaa.fi -palvelun kautta ilman vakuuksia jopa 8 000 000 euroon asti. Palvelu kilpailuttaa puolestasi markkinoiden parhaat yrityslainoja tarjoavat pankit ja rahoituslaitokset, joten voit luottaa siihen, että saat tarjouksia alan parhailta toimijoilta.

Yrityslainan kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi -palvelun avulla on nopeaa ja helppoa. Voit täyttää maksuttoman lainahakemuksen verkossa, ja saat sen jälkeen useita tarjouksia eri rahoituslaitoksilta. VertaaLainaa.fi -palvelu auttaa sinua vertailemaan tarjouksia ja valitsemaan parhaan mahdollisen lainaratkaisun. Palvelusta voit hakea lainaa hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen, kuten yrityksen kehittämiseen, oman kodin remontoimiseen, matkustamiseen ja akuuttiin rahatarpeeseen.

Palvelun avulla voit vertailla eri lainatuotteiden ominaisuuksia, kuten lainan korkoa, takaisinmaksuaikaa ja muita ehtoja. Näin löydät yrityslainan, joka sopii parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. VertaaLainaa.fi -palvelu on täysin ilmainen, joten voit kilpailuttaa yrityslainasi vaivattomasti ja maksutta.

Yrityslainan kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi -palvelun avulla voi auttaa sinua säästämään rahaa ja saamaan paremmat ehdot lainallesi. Palvelu auttaa sinua löytämään lainan, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen. Kun löydät parhaan mahdollisen lainaratkaisun, voit keskittyä rauhassa yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Yrityslainan kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi -palvelun avulla on yksinkertaista ja ilmaista. Voit hakea yrityslainaa netistä ja voit saada hetkessä lainatarjouksia alan parhailta toimijoilta. Tämän avulla voit löytää parhaan mahdollisen lainaratkaisun ja säästää aikaa sekä rahaa. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa useita yrityslainoja yhdellä hakemuksella, vaikka heti.

 

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Yritystoiminnan kehittämiseen liittyy usein erilaisia investointitarpeita, jotka edellyttävät rahoitusta. Tällöin yrityslainan ottaminen voi olla hyvä vaihtoehto. Usein lainan myöntäminen kuitenkin edellyttää vakuuksia, jotka voivat olla haasteellisia hankkia. Onneksi markkinoilla on nykyään tarjolla myös yrityslainaa ilman vakuuksia.

Yrityslainaa ilman vakuuksia myöntävät erilaiset rahoitusyhtiöt ja pankit. Yrityslainan hakeminen ilman vakuuksia on prosessina on usein nopeampi kuin vakuudellisen lainan hakeminen. Lisäksi lainan myöntämiskriteerit voivat olla hieman löyhemmät ilman vakuuksia, sillä rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainan takaisinmaksukyvyn muilla tavoin.

Yrityslainan ilman vakuuksia hakeminen onnistuu yleensä helposti verkkohakemuksen avulla. Hakemuksessa tulee kertoa muun muassa yrityksen tiedot, liiketoiminnan kuvaus, toiminnan tulevaisuuden suunnitelmat ja tiedot yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Hakemuksen jättämisen jälkeen rahoitusyhtiö tai pankki arvioi lainan takaisinmaksukyvyn ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä.

Yrityslainaa ilman vakuuksia myöntävien rahoitusyhtiöiden ja pankkien tarjonta vaihtelee, ja siksi lainavertailu kannattaa tehdä huolella. Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, jotta voi löytää edullisimman ja sopivimman vaihtoehdon yritykselle. Kilpailuttamalla eri lainantarjoajat yritys voi löytää sopivan ja edullisen lainavaihtoehdon, joka mahdollistaa yrityksen kehittymisen ja kasvun.

Yrityslainan korko määritellään yksilöllisesti

Yrityslainan korkoon vaikuttavat monet yrityksen tiedot, kuten maksuvalmius, liikeidea, lainan käyttötarkoitus, edellisten vuosien tilinpäätökset sekä muun muassa Bisnoden yritysluokitus. Yrityslainan korko muodostuu viitekorosta sekä marginaalista. Yrityslainaa tarvitsevan yrittäjän tulee täyttää maksuton yrityslainahakemus annetuilla tiedoilla, jotta hän saa yksilöllisen yrityslainatarjouksen. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksen vastaanottaminen ei maksa lainahakijalle mitään eikä sido sopimukseen, joten tarjous on syytä pyytää mieluummin useammasta yrityslainaa tarjoavasta paikasta, jotta yrittäjällä olisi tarpeeksi laajat vertailukohteet. Tässä yrityslainatarjousten kilpailuttamisessa voit käyttää apunasi meidän maksutonta VertaaLainaa.fi palvelua, josta voit tavoittaa useita pankkeja ja muita rahoitusyhtiöitä yhdellä hakemuksella.

 

Yrityslainaa monenlaiseen tarkoitukseen

Yrityslainan käyttötarkoitus riippuu hyvin paljon yrityksen toimialasta. Lainaa saatetaan tarvita siltarahoituksena esimerkiksi Tekes – tukea varten, suurempaan yrityskauppaan, liiketilojen laajennukseen ja remontoimiseen, tasoittamaan kausivaihtelua sekä muun muassa uusien työtekijöiden palkkaamiseen. Osa yrittäjistä hakee myös vakuudettoman yrityslainan vakuudellisen lainan takaussummaksi.

Yrityslainaa ilman vakuuksia voi käyttää erilaisiin investointeihin, kuten laite- ja konehankintoihin, käyttöpääoman kasvattamiseen, yrityskauppoihin tai uusien tuotteiden kehittämiseen. Laina mahdollistaa yrityksen kasvun ja kehittymisen ilman, että tarvitsee antaa vakuuksia, kuten kiinteistöjä tai muita omaisuuseriä.

Yrityslainan hakeminen ilman vakuuksia edellyttää kuitenkin hyvää liiketoimintasuunnitelmaa ja realistisia tulevaisuuden näkymiä. Rahoitusyhtiöt ja pankit haluavat varmistaa, että yrityslainan takaisinmaksu on mahdollista ja yrityksellä on kykyä kasvattaa liiketoimintaansa. Hyvän liiketoimintasuunnitelman ja realististen tulevaisuuden näkymien lisäksi rahoitusyhtiöt ja pankit voivat arvioida yrityksen aiempia tuloksia ja taloudellista tilannetta. Siksi onkin tärkeää varmistaa, että yrityksen talous on kunnossa ennen lainahakemuksen jättämistä.

 

Usein kysyttyä yrityslainasta:

1. Kuinka paljon voin hakea yrityslainaa?

Esittelemme useita lainapalveluita joista jokaisella on hieman toisistaan poikkeavat lainasummat. Pienin yrityslainasumma on 1000 euroa ja suurin yrityslaina jota kauttamme voi hakea on jopa 8.000.000 euroa.

2. Kuinka pitkä maksuaika yrityslainassa on?

Yrityslainan maksuaika on merkittävästi lyhyempi kuin kuluttajille suunnattujen kulutusluottojen maksuajat. Yrityslainapalvelut jotka kilpailutamme myöntävät yrityslainaa 3 kuukauden – 8 vuoden maksuajoilla.

3. Millaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa?

Yritysmuoto voi olla kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö, toiminimi tai vaikka osakeyhtiö. Yrityksen toiminnan ja johdon tulee olla Suomessa. Yrityksen toiminta tulee olla myös aktiivista sekä tietojen löytyä kaupparekisteristä.

4. Voinko saada vakuudetonta yrityslainaa?

VertaaLainaa.fi kautta voit saada yrityslainaa ilman vakuuksia. Palvelumme kilpailuttaa yrityslainat lainantarjoajien kesken, jotka eivät vaadi lainaan vakuuksia tai takausta.

Yrityslainaa

Yrityslainaa yrityksen perustamiseen, kasvuun ja kehittämiseen

Yritystoiminnan aloittaminen tai kasvattaminen voi edellyttää ulkopuolista rahoitusta lainan muodossa tai yritykselle tarkoitetun tuen avulla.

Yrityslainan avulla voi rahoittaa esimerkiksi investointeja, käyttöpääoman tarpeita tai yrityksen kehittämistä.

Muutamia esimerkkejä, jolloin yritys saattaa tarvita ulkopuolista rahoitusta: 

Yrityksen perustaminen –  Yritystoiminnan aloittaminen edellyttää usein alkupääomaa, jonka voi hankkia esimerkiksi yrityslainan avulla. Yrityslaina mahdollistaa yrityksen perustamisen, kun omat säästöt tai muut rahoituslähteet eivät riitä. Alkuvaiheessa yrityslainan määrä voi olla pienempi, sillä usein aloittavilla yrityksillä ei ole vielä kovin suuria rahoitustarpeita.

Kasvu ja laajentuminen – Yrityksen kasvaessa ja laajentuessa rahoitustarve kasvaa usein merkittävästi. Tällöin yrityslainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto rahoituksen hankkimiseen. Laina mahdollistaa investoinnit, kuten uusien tilojen tai laitteiden hankkimisen, joka taas mahdollistaa kasvun ja kehittymisen. Kasvua ja laajentumista suunniteltaessa on tärkeää arvioida tarkasti, kuinka paljon rahaa tarvitaan ja miten laina pystytään maksamaan takaisin.

Käyttöpääoman tarve – Käyttöpääoma on yrityksen toiminnan kannalta välttämätöntä rahaa, joka mahdollistaa esimerkiksi laskujen maksamisen ja toiminnan jatkuvuuden. Käyttöpääoman tarve voi kasvaa esimerkiksi sesongin tai kasvun myötä. Tällöin yrityslainan hakeminen voi olla hyvä vaihtoehto, sillä laina mahdollistaa käyttöpääoman tarpeen täyttämisen nopeasti ja helposti.

Yrityksen kehittäminen – Yrityksen kehittäminen voi edellyttää investointeja, kuten uusien tuotteiden kehittämistä tai toimintatapojen uudistamista. Tällöin yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto rahoituksen hankkimiseen. Investoinnit voivat olla pitkäkestoisia ja vaatia merkittävän summan rahaa, jota yrityslaina mahdollistaa.

Yrityslainaa harkitusti ja vastuullisesti

Yrityslainan hakeminen edellyttää aina tarkkaa harkintaa. Laina on investointi, joka tulee maksaa takaisin. Siksi on tärkeää arvilla tarkasti, kuinka lainaa käytetään ja miten sen takaisinmaksu toteutetaan. Yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät on hyvä arvioida realistisesti. Lisäksi on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopivin vaihtoehto.

Yrityslainan hakeminen voi olla helppoa ja nopeaa, kunhan yrityksellä on riittävästi liiketoiminnan suunnittelua ja taloudellisia tietoja. Yrityslainan hakeminen edellyttää yleensä liiketoimintasuunnitelman ja muiden tarvittavien asiakirjojen laatimista, joten kannattaa varata riittävästi aikaa hakemusprosessia varten.

Yrityslainaa voi hakea useilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta, ja lainan hakeminen onnistuu usein helposti verkkopalvelun kautta. Lainaa hakiessa on hyvä huomioida, että lainan korot ja kulut voivat vaihdella eri rahoituslaitosten välillä, joten eri lainatarjouksia kannattaa vertailla tarkasti.

Yrityslainan hakeminen on hyvä vaihtoehto, kun yrityksellä on rahoitustarpeita, joita omat varat eivät kata. Laina mahdollistaa yrityksen kehittymisen ja kasvun, kunhan lainan takaisinmaksukyky on huolellisesti arvioitu ja investoinnit on tarkkaan harkittu.

 

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen voi olla jännittävä ja haastava, mutta samalla myös palkitseva ja antoisa kokemus. Perustamisvaiheessa on tärkeää huolehtia eri asioiden suunnittelusta ja valmistelusta, jotta yritystoiminnan aloittaminen sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Ennen kuin yritys perustetaan, on tärkeää miettiä huolellisesti liikeideaa ja sen toteuttamista. Liikeidea voi pohjautua omiin taitoihin, kokemukseen ja mielenkiinnon kohteisiin. Yrityksen perustamiseen tarvitaan myös liiketoimintasuunnitelma, joka kuvaa yrityksen tavoitteet, toiminnan ja talouden suunnittelun sekä markkinatilanteen.

Yrityksen perustamiseen liittyy myös erilaisia käytännön asioita, joista on huolehdittava ennen toiminnan aloittamista. Näihin asioihin kuuluu esimerkiksi yrityksen nimen rekisteröinti, y-tunnuksen hankkiminen, tilojen vuokraaminen tai hankkiminen sekä erilaisten lupien ja ilmoitusten tekeminen.

Yrityksen perustamiseen liittyy myös rahoitustarve, jonka voi hoitaa esimerkiksi omilla säästöillä tai yrityslainan avulla. Yrityslaina mahdollistaa yritystoiminnan aloittamisen silloin, kun omat varat eivät riitä. Laina mahdollistaa myös investointien tekemisen ja toiminnan kehittämisen.

Yrityksen perustamisessa on tärkeää olla huolellinen ja tehdä asiat oikein jo alusta asti. Kannattaa huomioida eri säännökset ja määräykset, joita yrityksen perustamiseen liittyy. Yrityksen perustaminen vaatii aikaa ja vaivaa, mutta kun perusta on kunnossa, yrityksen toiminnan aloittaminen voi olla palkitsevaa ja antoisaa.

 

Yrityslainaa yrityksen laajentamiseen

Yrityksen laajentaminen voi vaatia lisärahoitusta, jonka voi hankkia esimerkiksi yrityslainan avulla. Laina mahdollistaa investointien tekemisen ja uusien toimintojen käynnistämisen, joka taas edesauttaa kasvua ja kehittymistä.

Yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun omat varat eivät riitä investointien tekemiseen tai kun halutaan välttää oman pääoman käyttöä. Lainan avulla yritys voi esimerkiksi laajentaa tuotevalikoimaa, kasvattaa tuotantokapasiteettia tai avaamaan uusia myyntikanavia.

Yrityslainan hakeminen edellyttää tarkkaa suunnittelua ja realistista talousarviota. Lainan takaisinmaksukyky on huolellisesti arvioitava ja investoinnit on tarkkaan harkittava, jotta laina voidaan maksaa takaisin sovitusti.

Yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, kunhan tarvittavat asiakirjat ja suunnitelmat ovat valmiina. Yrityslainaa voi hakea useilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta, ja lainan hakeminen onnistuu usein helposti verkkopalvelun kautta.

Yrityslainan avulla yrityksen laajentaminen voi olla mahdollista, kunhan rahoituksen tarve on huolellisesti arvioitu ja investoinnit on suunniteltu realistisesti. Yrityslaina kannattaa kilpailuttaa eri lainatarjoajien välillä ja valita sopivin vaihtoehto, jotta yrityksen kasvu ja kehittäminen voisi jatkua.

 

Kuinka yrityslainan takaisinmaksusuunnitelma kannattaa suunnitella?

Yrityslaina on hyvä vaihtoehto, kun yritys tarvitsee ulkopuolista rahoitusta. Laina on kuitenkin sitova sopimus, jonka takaisinmaksu on huolellisesti suunniteltava, jotta yritys voi hoitaa velvoitteensa sovitusti.

Laina-ajan suunnittelussa on tärkeää huomioida yrityksen taloudellinen tilanne ja tulevaisuuden näkymät. Laina kannattaa mitoittaa realistisesti ja harkita tarkasti, kuinka lainaa käytetään ja miten se saadaan maksettua takaisin sovitussa aikataulussa. Vakuudettomalle yrityslainalle saa takaisinmaksuaikaa 3 kuukaudesta aina 8 vuoteen saakka. Laina-aika riippuu haetusta lainasummasta.

Yrityksen takaisinmaksusuunnitelmaa laatiessa on hyvä huomioida myös lainan korot ja kulut. Näitä kustannuksia on syytä arvioida huolellisesti, jotta yritys voi varautua niihin taloudellisesti. Yrityksen kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjoamia lainoja ja niiden ehtoja, jotta löytää sopivimman lainatarjouksen.

Yksi hyvä työkalu lainan takaisinmaksusuunnitelman suunnitteluun on lainalaskuri. Lainalaskuri auttaa arvioimaan lainan takaisinmaksuerien määrää ja kustannuksia eri vaihtoehtoja vertailemalla. Lainalaskurin avulla yritys voi suunnitella takaisinmaksusuunnitelman, ja varmistaa että pystyy hoitamaan lainan takaisinmaksun sovitusti.

Lainalaskurin käyttö on helppoa ja nopeaa. Laskuriin syötetään lainasumma ja laina-aika. Laskuri laskee tarkasti lainan kuukausierien määrän ja kokonaiskustannukset.

 

Muita rahoitusmuotoja yrityksille:

Aloittelevan yrittäjän kannattaa hyödyntää starttiraha

Aina ei ole pakko hakea yrityslainaa, vaan esimerkiksi aloitteleva yrittäjä voi hakea myös tukea starttirahan muodossa.

Starttirahan tarkoitus on turvata uuden yrittäjän talous ensimmäisinä kuukausina, jolloin yritys vasta aloittelee omaa liiketoimintaansa.

Starttirahan suuruus oli vuonna 2020 noin 700 euroa bruttona. Starttirahaa ei myönnetä automaattisesti kaikille yrittäjille, vaan sille on asetettu tarkat kriteerit.

Löydät tarkemmat ehdot ja pikaoppaan starttirahan hakemisesta täältä.

 

Finnvera on suomen valtion omistama erityisrahoittaja

Finnvera myöntää rahoitusta uuden yrityksen perustamiseen, olemassa olevan liiketoiminnan ostamiseen tai oman yrityksen toiminnan laajentamiseen.

Koska Finnvera on valtion omistama, tarkoittaa rahoituksen hakeminen myös melkoista byrokratian läpikäymistä. Tämän vuoksi Finnvera ei sovellu tilanteisiin joissa yrityslainaa tarvittaisiin nopeasti.

Rahoituksen hakeminen vaatii tarkan selvityksen omasta liiketoiminnasta ja 10 – 20% omarahoitusosuuden haetulle rahoitukselle.

Finnvera on kuitenkin mielestämme hyvä valinta varsinkin aloittelevalle yrittäjälle, jolloin rahoituksen saamisella ei ole kova kiire.

Lue lisää Finnveran verkkosivuilta.

 

Business Finland myöntää rahoitusta pk-yrityksille

Business Finland on tullut varmasti tutuksi monelle vuoden 2020 koronapandemian seurauksena myönnetystä kehitys-tuesta, jota myönnettiin miljoonia euroja.

Uutisotsikoihin nousi useita tapauksia, joissa kehittämistukea oli myönnetty myös sellaisille yrityksille, joilla oli miljoonien eurojen edestä voitonjakokelpoista pääomaa.

Business Finlandin tärkein kohderyhmä on kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävät pk-yritykset.

Lue lisää Business Finlandista heidän verkkosivustolta.

 

Yritykset voivat hakea myös Ely-rahoitusta

Ely on Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen lyhenne. Ely tarjoaa yritysrahoitusta yrityksen kehittämisavustuksena ja maaseudun yritysrahoituksena. Elyn tukea voidaan myöntää pk-yrityksille. Toiminnan painopisteenä pidetään yrityksen kansainvälistymiseen tähtäävää toimintaa ja hankkeita. Ely-tuen saaminen edellyttää olemassa olevaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslainasta:

Mitä on yrityslaina?

Yrityslaina on rahoitus, jonka yritys voi hakea liiketoiminnan rahoittamiseksi. Lainan avulla yritys voi hankkia esimerkiksi käyttöpääomaa, investoida uusiin tuotteisiin tai palveluihin, laajentaa toimintaansa tai rahoittaa muita liiketoiminnan tarpeita. Yrityslaina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton laina.

Mitkä ovat yleisimmät yrityslainan tyypit?

Yleisimmät yrityslainan tyypit ovat vakuudelliset ja vakuudettomat lainat. Vakuudellinen laina vaatii yrityksen antamaan lainalle vakuuden, esimerkiksi kiinteistön tai omaisuuden. Vakuudeton laina puolestaan myönnetään ilman vakuuksia, mutta sen korot ovat usein vakuudellista lainaa hieman korkeammat.

Millaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa?

Yrityksen tulee olla suomalainen ja yrityslainaa hakevan henkilö tulee asua Suomessa. Yrityslainaa voivat hakea erikokoiset yritykset eikä yritysmuodolla ole väliä (osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, toiminimi, avoin yhtiö). Netistä haettava yrityslaina sopii hyvin pk-yrityksille.

Miten yrityslainaa haetaan verkosta?

Yrityslainaa voi hakea useilta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Lainan hakeminen onnistuu helposti VertaaLainaa.fi kautta. Ennen lainapäätöksen tekemistä on hyvä vertailla eri lainatarjouksia ja valita sopivin vaihtoehto. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa yrityslainan kymmenien eri lainantarjoajien kesken helposti ja nopeasti.

Onko minun pakko ottaa yrityslaina, jos täytän lainahakemuksen VertaaLainaa.fi palvelussa?

Ei ole, VertaaLainaa.fi lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä yrityslainan kilpailuttaminen edellytä sinua ottamaan lainaa. Voit rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja joko hylätä kaikki lainatarjoukset tai hyväksyä jonkun tulleista lainatarjouksista.

Miten yrityslainan takaisinmaksu toimii?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu yleensä tasaerissä, joita maksetaan kuukausittain. Laina-ajat vaihtelevat 3 kuukauden ja 8 vuoden välillä. Lainasumma vaikuttaa laina-aikaan. On tärkeää varmistaa, että yrityksellä on takaisinmaksukykyä ja että laina maksetaan takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Paljonko voin saada vakuudetonta yrityslainaa?

Vakuudetonta yrityslainaa voit saada jopa 8 000 000 euroa. Valitse lainasumma oman lainatarpeen mukaan.

Mihin tarkoitukseen yrityslainan voi hakea?

Yrityslainan voi hakea yrityksen kasvuun ja kehitykseen. Tällaisia ovat muun muassa laitehankinnat, yrityksen laajentaminen, liiketilojen remontoiminen, uusien työntekijöiden palkkaaminen sekä esimerkiksi kausisesongista johtuvan kassavajeen paikkaaminen. Yrityslainan käyttökohteet vaihtelevat hyvin paljon toimialoittain.

Miten yrityslainan korko määräytyy?

Yrityslainan korko määräytyy yrityskohtaisesti. Lainakorko muodostuu viitekoron ja marginaalin mukaan.

Kuinka nopeasti yrityslaina maksetaan tilille?

Myönteisen yrityslainapäätöksen jälkeen yrityslaina maksetaan yrityksen tilille jo saman päivän aikana. Yrityslainaprosessi on huomattavasti nopeampi netissä kuin kivijalkapankissa eikä yrityslainan hakeminen vaadi paperilomakkeiden täyttämistä eikä useinkaan vakuuksien hankkimista.

VertaaLainaa.fi
Logo