Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kulutusluottojen yhdistäminen sujuvasti netissä

Usein lainojen yhdistäminen ajatellaan monimutkaiseksi ja aikaa vieväksi hommaksi. Näin ehkä oli vielä joitain vuosi sitten, mutta ei enää. Kulutusluottojen yhdistäminen yhteen selkeämpään kokonaisuuteen ei vie sen enempää aikaa kuin uuden lainan hakeminen. Lainojen yhdistämisestä hyötyy usein niin monella eri tavalla, että emme näe mitään syytä olla hyödyntämättä mahdollisuutta.

Toki aina lainojen yhdistäminen ei vain onnistu ja lainatarjouksista mikään ei ole tarpeeksi edullinen vakuuttamaan, että lainojen yhdistäminen kannattaa. Tämä kuitenkin jää kohdallasi arvoitukseksi, jos et edes yritä. Lainatarjousten vastaanottaminen, kun ei maksa hakijalle mitään eikä sido hakijaa mihinkään lainasopimukseen tutustumisvaiheessa.

Toimi seuraavasti ja hae yhdistelylainaa näin:

Laske paljonko sinulla on kulutusluottoa tai jotain muuta lainaa maksamatta. Laina voi siis olla jokin muukin kuin kulutusluotto. Muita lainoja voivat olla esimerkiksi pikavippi, osamaksu, luottokorttivelka tai vaikka joustoluotto. Ellet tiedä tarkalleen lainojesi yhteenlaskettua summaa, tarkista se lainantarjoajan kautta.

Kaikkia olemassa olevia lainoja ei myöskään tarvitse liittää yhteen , ellei niin halua tai tiedät että jossain lainassa on sen verran edullinen korko ettei sitä kannata ottaa mukaan lainojen yhdistämiseen.

Kun olet laskenut yhteen ne lainat, jotka haluat yhdistää, aloita yhdistelylainan hakeminen täyttämällä lainahakemus kohdassa; yhdistelylainan hakeminen

Huolellisesti täytetty lainahakemus lähtee sen lähettämisen jälkeen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahalaitokselle. Suurin osa kilpailutuksessa mukana olevista lainantarjoajista myöntää myös yhdistelylainaa. Lainatarjousten määrä riippuu haetusta lainasummasta, laina-ajasta sekä hakijan tiedoista. Hakemuksen avulla voi yhdistää lainoja jopa 60 000 euroon saakka. Maksuaika on väliltä 1 – 20 vuotta.

Useat lainantarjoajista lähettävät oman lainatarjouksensa hakijalle jo muutaman minuutin kuluttua hakemuksen jättämisestä. Viimeisetkin lainatarjoukset hakija saa viimeistään vuorokauden sisällä. Lainatarjouksissa kannattaa kiinnittää huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon ja lainan muihin etuihin. Onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata? Mitä muita tärkeitä ominaisuuksia arvostat lainassa?

 

Kulutusluottojen yhdistäminen vaikuttaa omaan talouteen

Kulutusluottojen yhdistäminen voi näkyä kukkarossa nopeasti. Lainojen yhdistämisen jälkeen ei tarvitse monesta eri lainasta maksaa erikseen lainanhoitokuluja yms. maksuja. Kuukautta kohden säästö varsinkin suuremmissa summissa voi olla merkittävä. Muita etuja lainojen yhdistämisessä on, että jatkossa lainanlyhennyksen eräpäiviä on vain yksi tai muutama, ja näin ollen oman taloudenhallinta selkeytyy. Yhdistelylainalle voidaan myös tarjota pidempää maksuaikaa, jolloin lainan kuukausierä pienenee, näin rahaa jää tästäkin näkökulmasta katsottuna enemmän käyttöön kuukautta kohden.

Omaan talouteen pystyy vaikuttamaan myös kohtuullisella rahan käytöllä. Tässä auttaa tarkemman budjetin laatiminen pidemmäksi aikaa. Aiheesta kerrotaan tarkemmin Takuusäätiön sivuilla.

Lue lisää: Maksatko liikaa lainastasi? – selvitä asia ja kilpailuta laina

 

Lainojen yhdistäminen on uuden korkokattolain myötä entistä kannattavampaa

Uuden korkokattolain myötä lainan nimellinen vuosikorko saa olla korkeintaan 20% ja lainan muut kulut yhteensä 150 euroa vuodessa. Aikaisemmin vakuudettomissa yli 2000 euron lainoissa ei ollut tämäntyyppistä korkokattoa laisinkaan. Uusi korkokattolaki koskee vain vakuudettomia lainoja, jotka on solmittu 1.9.2019 jälkeen. Jos sinulla on lainoja, jotka on otettu ennen lakimuutosta, kannattaa lainat päivittää uuden korkokattolain mukaiseksi.

Alla näet listauksen kaikista pankeista ja rahoituslaitoksista, jota myöntävät lainaa uuden korkokattolain edellyttämällä tavalla. Hae yhdistelylainaa täyttämällä yksi selkeä lainahakemus.

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo