Pikavippien yhdistäminen
Pikavippien yhdistäminen tuo säästöä

 • Onko sinulla maksettavana kaksi tai useampi pikavippi, kulutusluotto tai jokin muu laina?
 • Oletko miettinyt lainojen yhdistämistä?
 • Osaatko arvioida kuinka paljon voisit säästää, jos voisit yhdistää lainasi yhteen edullisempaan lainaan?

Yhdistä pikavipit ja säästä

Pikavippien yhdistäminen voi onnistuu selkeällä nettihakemuksella. Lasket vain yhteen paljonko sinulla on kaikkiaan lainoja maksettavana ja lisäät lopullisen summan lainahakemukseen. Lainahakemus kilpailutetaan hakijan puolesta noin 25 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu esimerkiksi kotisohvalta käsin ja sopivan yhdistelylainan löytymisen jälkeen hakijan tarvitsee vain hyväksyä lainatarjous. Lainanmyöntäjä lähettää hakijalle tarkemmat ohjeet lainan hyväksymiseen ja lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Uudella, edullisemmalla lainalla lainansaaja saa maksaa kaikki vanhat lainat kokonaan pois.

Lainojen yhdistäminen tuo pidemmällä aikavälillä selvää säästöä, kun useampi korkeakorkoinen laina vaihdetaan yhteen suurempaan, mutta edullisempaan lainaan.

 

Pikavipissä on usein kalliimpi lainan korko

Pikavippi on erinomainen lainatuote, kun rahantarve on akuutti. Lainaa voi joutua myös ottamaan useamman kerran, kun taloudellinen tilanne on heikko eikä ylimääräisiin menoihin ole itsellä varaa. Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa talouttaan tarkemmin. Monen pienen lainan maksaminen, myös moninkertaistaa kulut ja korkomaksut. Maksat nimittäin jokaisesta erikseen otetusta lainasta *lainanhoitokulut, nostokulut, jne. Yhdistämällä lainat yhteen suurempaan yhdistelylainaan pääset eroon moninkertaisista kulu – ja korkomaksuista.

Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainasi on lähes poikkeuksetta järkevämpi vaihtoehto, kuin yksittäisten pikavippien tai muiden luottojen maksaminen erikseen.

 

Mitä hyötyä pikavippien yhdistämisestä voi olla?

Pikavippien yhdistäminen voi olla taloudellisesti järkevää ja tarjota monenlaista helpotusta velanhoitoon. Yhdistämisprosessi tuo mukanaan selkeyttä ja yksinkertaisuutta taloudenhoitoon, kun useiden eri lainojen ja maksuaikataulujen sijaan keskitytään vain yhteen lainaan ja sen hoitamiseen. Tämä voi vähentää huomattavasti stressiä ja taloudellista painetta, sillä yhden sijaan useamman eräpäivän muistaminen voi olla haastavaa ja johtaa helposti vahingossa tapahtuviin myöhästyneisiin maksuihin. Tämän lisäksi, yhdistämällä lainat, on mahdollista saavuttaa säästöjä, mikäli uuden lainan korko on edullisempi verrattuna vanhoihin pikavippeihin.

Säästöjä voi kertyä myös muissa lainakuluissa ja etenkin, jos vanhoihin lainoihin liittyy korkeita myöhästymismaksuja. Lainojen yhdistäminen voi parantaa myös luottotilannetta pitkällä aikavälillä, kunhan maksut hoidetaan ajallaan ja luotettavasti. Yhdistelylainan avulla velka saattaa tuntua hallittavammalta ja maksusuunnitelma realistisemmalta, kun laina-aika, korko ja kuukausittaiset maksut ovat selvästi tiedossa. Myös mahdollinen jousto lainaehdoissa voi tuoda lisäarvoa taloudelliseen tilanteeseen, sillä yhdistelylainan ehdot ovat usein neuvoteltavissa ja voivat olla muokattavissa tarpeen mukaan. Pikavippien yhdistäminen voi tuoda siis monenlaisia etuja, mutta jokaisen tulisi myös punnita tarkasti omat taloudelliset olosuhteensa ja tehdä päätös huolellisen harkinnan perusteella.
Aloita pikavippien yhdistäminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset

Pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa laskemalla alkuun kaikki lainat yhteen. Tässä kannattaa olla tarkka ja ottaa kaikki yhdistettävät lainat huomioon. Yhdistelylaina kannattaa hakea mm. pikavipeille, osamaksuille, luottokorttivelalle, kulutusluotoille sekä joustoluotoille. Jäljellä olevan velan määrän näet laskusta tai kysymällä asiasta lainanmyöntäjältä.

Laskelmien jälkeen täytät VertaaLainaa.fi sivustolla olevan maksuttoman lainahakemuksen. Palvelu välittää hakemuksen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Kaikkiaan hakemuksella voi hakea yhdistelylainaa jopa 60.000 euroon saakka. Lainojen yhdistäminen ei vaadi takaajien tai vakuuksien hankkimista, mutta halutessaan hakija voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan. Yleensä tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksia varsinkin, jos kyseessä on suurempi laina.

Kilpailuttamisen jälkeen hakija saa vertailtavakseen jopa useita yhdistelylainatarjouksia, joihin hän saa tutustua. Vertaa lainoja toisiinsa ja tarkastele löytyykö joukosta edullisempi laina korvaamaan useat pienet lainasi. Usein hakijat ovat löytäneet kilpailuttamalla lainan, jossa on ollut pidempi laina-aika, jolloin lainan kuukausierä on jäänyt sopivan pieneksi sekä selkeämpi takaisinmaksuohjelma aikaisempiin lainoihin verrattuna.

Alla näet listan suosituimmista lainanvälityspalveluista, joiden avulla voit yhdistää lainasi. Voit yhdellä hakemuksella saada useita lainatarjouksia, joka parantavat mahdollisuuksiasi saada yhdistelylainaa.


Kilpailuta laina jopa 25:llä pankilla ja lainantarjoajalla

Meidän avulla lainan kilpailuttaminen ja vertaileminen hoituu helposti ja nopeasti.

Hae lainatarjoukset


 

Pikavippien yhdistäminen – Mitä vertailussa tulisi ottaa huomioon?

Lainojen vertailussa on tärkeää ottaa huomioon useita erilaisia tekijöitä. Pikavippien yhdistäminen uuteen lainaan voi olla usein kannattavaa, mutta lainavertailussa tulee ottaa tarkasteluun monet asiat, jotka vaikuttavat päätökseen, kannattaako pikavipit vaihtaa toiseen lainaan. Ota lainojen vertailussa huomioon seuraavat asiat ja vertaa tekijöitä olemassa oleviin pikavippeihisi.

1. Korko

 • Nimelliskorko: Tämä on lainan peruskorko ilman muita kuluja.
 • Todellinen vuosikorko: Tämä korko ottaa huomioon kaikki lainan kustannukset, mukaan lukien perustamismaksut ja muut palkkiot, ja se ilmoitetaan prosenttimuodossa. Se on usein paras mittari lainan todellisille kustannuksille.

2. Kuukausierä ja Maksuaika

 • Kuukausierän suuruus: Tarkastele, paljonko sinun tarvitsee maksaa lainaa takaisin joka kuukausi.
 • Lainan kesto: Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän korkoa ehdit maksaa laina-aikana, vaikka kuukausierät ovatkin pienempiä. Lyhyempi laina-aika usein tarkoittaa suurempia kuukausieriä, mutta pienempiä kokonaiskustannuksia.

3. Lainan Kustannukset ja Maksut

 • Perustamismaksu ja muut kustannukset: Lainan avaamiseen voi liittyä perustamismaksu tai muita kuluja, jotka voivat merkittävästi kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia.
 • Myöhästymismaksut: Tutki, mitä maksuja laina sisältää myöhästymistapauksessa ja onko mahdollista saada maksuvapaita kuukausia.

4. Lainaehdot

 • Maksuvapaat kuukaudet: Joissakin lainoissa voi olla mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin tai joustaviin takaisinmaksuehtoihin.
 • Mahdollisuus ylimääräisiin lyhennyksiin: Onko sinulla mahdollisuus maksaa lainaa pois nopeammin ilman lisäkuluja?

5. Lainatyypit

 • Vakuudellinen vs. vakuudeton laina: Vakuudellinen laina voi tarjota alhaisemman koron, mutta siihen tarvitaan vakuus. Vakuudettomat lainat voivat olla kalliimpia korkojen suhteen, mutta niitä voi olla helpompi saada.

6. Lainan Hakuprosessi

 • Hakuprosessin yksinkertaisuus: Kuinka helppoa lainan hakeminen on?
 • Vaaditut asiakirjat: Mitä asiakirjoja sinun on toimitettava lainahakemuksen yhteydessä?
UKK – Pikavippien yhdistäminen

Kuka voi yhdistää pikavipit?

Jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky, voit aloittaa pikavippien yhdistämisen VertaaLainaa.fi -palvelussa.

Millaisille lainoille voi hakea yhdistelylainaa?

Lainat voivat olla mitä vain mitkä haluat yhdistää selkeämpään kokonaisuuteen. Lainasi voivat olla muun muassa autolaina, osamaksu, pikavippi, kulutusluotto, luottokorttivelka jne.

Entä, jos mikään lainatarjouksista ei ole hyvä?

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on aina riskitöntä ja maksutonta. Vaikka et löytäisi sopivaa yhdistelylainaa ei siitä aiheudu sinulle mitään kuluja. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Miksi pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Palvelu on toiminut jo vuodesta 2011 asti ja palvellut satojatuhansia suomen kansalaisia. Jättämällä oman lainahakemuksesi VertaaLainaa.fi välitettäväksi, he kilpailuttavat hakemuksesi jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa. Edullinen ja sopiva yhdistelylaina pikavipeille ja muille lainoillesi voi löytyä kilpailutuksen kautta.

Miksi pikavippien yhdistäminen voi olla järkevää?

Yhdistämällä useita pieniä pikavippejä yhdeksi isommaksi lainaksi voi saavuttaa selkeyttä talouden hallintaan, saattaa saada alhaisemman kokonaiskoron, ja yksinkertaistaa kuukausittaista budjetointia hallitsemalla vain yhtä sijaan useampaa maksuerää.

Kuinka nopeasti voin saada yhdistelylainan tililleni?

Yhdistelylainan saaminen voi kestää 1 – 2 päivää riippuen lainanantajasta, vaadittavista dokumenteista ja siitä, kuinka nopeasti voit toimittaa tarvittavat tiedot. Osa lainantarjoajista pystyy kuitenkin maksamaan pienemmän vakuudettoman lainan heti tilille.

VertaaLainaa.fi
Logo