Pikavippien yhdistäminen
Pikavippien yhdistäminen tuo säästöä

  • Onko sinulla maksettavana kaksi tai useampi pikavippi, kulutusluotto tai jokin muu laina?
  • Oletko miettinyt lainojen yhdistämistä?
  • Osaatko arvioida kuinka paljon voisit säästää, jos voisit yhdistää lainasi yhteen edullisempaan lainaan?

Yhdistä pikavipit ja säästä

Pikavippien yhdistäminen onnistuu vaivatta nettihakemuksella. Lasket vain yhteen paljonko sinulla on kaikkiaan lainoja maksettavana ja lisäät lopullisen summan lainahakemukseen. Lainahakemus kilpailutetaan hakijan puolesta noin 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä. Lainatarjouksiin tutustuminen onnistuu esimerkiksi kotisohvalta käsin ja sopivan yhdistelylainan löytymisen jälkeen hakijan tarvitsee vain hyväksyä lainatarjous. Lainanmyöntäjä lähettää hakijalle tarkemmat ohjeet lainan hyväksymiseen ja lainasopimuksen allekirjoittamiseen. Uudella, edullisemmalla lainalla lainansaaja saa maksaa kaikki vanhat lainat kokonaan pois.

Lainojen yhdistäminen tuo pidemmällä aikavälillä selvää säästöä, kun useampi korkeakorkoinen laina vaihdetaan yhteen suurempaan, mutta edullisempaan lainaan.

 

Pikavipissä on kalliimpi lainakorko

Pikavippi on erinomainen lainatuote, kun rahantarve on akuutti. Lainaa voi joutua myös ottamaan useamman kerran, kun taloudellinen tilanne on heikko eikä ylimääräisiin menoihin ole itsellä varaa. Jossain vaiheessa on kuitenkin hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa talouttaan tarkemmin. Monen pienen lainan maksaminen, myös moninkertaistaa kulut ja korkomaksut. Maksat nimittäin jokaisesta erikseen otetusta lainasta *lainanhoitokulut, nostokulut, jne. Yhdistämällä lainat yhteen suurempaan yhdistelylainaan pääset eroon moninkertaisista kulu – ja korkomaksuista.

Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainasi on lähes poikkeuksetta järkevämpi vaihtoehto, kuin yksittäisten pikavippien tai muiden luottojen maksaminen erikseen.
Aloita pikavippien yhdistäminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset

Pikavippien yhdistäminen kannattaa aloittaa laskemalla alkuun kaikki lainat yhteen. Tässä kannattaa olla tarkka ja ottaa kaikki yhdistettävät lainat huomioon. Yhdistelylainaa voi hakea mm. pikavipeille, osamaksuille, luottokorttivelalle, kulutusluotoille sekä joustoluotoille. Jäljellä olevan velan määrän näet laskusta tai kysymällä asiasta lainanmyöntäjältä.

Laskelmien jälkeen täytät VertaaLainaa.fi sivustolla olevan maksuttoman lainahakemuksen. Palvelu välittää hakemuksen kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle. Kaikkiaan hakemuksella voi hakea yhdistelylainaa jopa 60.000 euroon saakka. Lainojen yhdistäminen ei vaadi takaajien tai vakuuksien hankkimista, mutta halutessaan hakija voi ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakijan. Yleensä tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksia varsinkin, jos kyseessä on suurempi laina.

Kilpailuttamisen jälkeen hakija saa vertailtavakseen jopa useita yhdistelylainatarjouksia, joihin hän saa tutustua. Vertaa lainoja toisiinsa ja tarkastele löytyykö joukosta edullisempi laina korvaamaan useat pienet lainasi. Usein hakijat ovat löytäneet kilpailuttamalla lainan, jossa on ollut pidempi laina-aika, jolloin lainan kuukausierä on jäänyt sopivan pieneksi sekä selkeämpi takaisinmaksuohjelma aikaisempiin lainoihin verrattuna.

Alla näet listan suosituimmista lainanvälityspalveluista, joiden avulla voit yhdistää lainasi. Voit yhdellä hakemuksella saada useita lainatarjouksia, joka parantavat mahdollisuuksiasi saada yhdistelylainaa.


Kilpailuta laina jopa 25:llä pankilla ja lainantarjoajalla

Meidän avulla lainan kilpailuttaminen ja vertaileminen hoituu helposti ja nopeasti.

Hae lainatarjoukset


 

Pikavippien yhdistäminen – usein kysytyt kysymykset:

Voinko minä yhdistää lainat?

Jos olet vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, sinulla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky, voit aloittaa lainojen yhdistämisen palvelussa.

Millaisille lainoille voi hakea yhdistelylainaa?

Lainat voivat olla mitä vain mitkä haluat yhdistää selkeämpään kokonaisuuteen. Lainasi voivat olla muun muassa autolaina, osamaksu, pikavippi, kulutusluotto, luottokorttivelka jne.

Entä, jos mikään lainatarjouksista ei ole hyvä?

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on aina riskitöntä ja maksutonta. Vaikka et löytäisi sopivaa yhdistelylainaa ei siitä aiheudu sinulle mitään kuluja. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään.

Miksi pikavippien yhdistäminen kannattaa hoitaa VertaaLainaa.fi palvelun kautta?

Palvelu on toiminut jo vuodesta 2011 asti ja palvellut satojatuhansia suomen kansalaisia. Jättämällä oman lainahakemuksesi VertaaLainaa.fi välitettäväksi, he kilpailuttavat hakemuksesi jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä muutamassa minuutissa. Edullinen ja sopiva yhdistelylaina löytyy usein kilpailutuksen kautta.
Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

VertaaLainaa.fi
Logo