Suosituimmat pikavipit

Suosituimmat pikavipit

Yksi kuluttajalle tärkeimmistä asioista on saada lainaa pienellä korolla. Tässä asiassa voimme auttaa sinua. Palvelumme kautta tavoitat jopa 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Saat siis useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joista voit valita sinulle sopivimman pikalainan.

Täytä palvelussamme vain yksi lainahakemus, niin voimme aloittaa lainasi kilpailuttamisen. Kilpailutamme pikalainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken hetkessä ja välitämme parhaan koron pikalainat välittömästi sinulle vertailtavaksi. Lainapäätöksen saat usein todella nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lopullisen lainapäätöksenkin jälkeen saat lainaa heti tilille.

Palvelumme kautta voit myös yhdistää nykyiset lainasi yhdeksi lainaksi. Esimerkiksi pikavippien yhdistäminen on hyvä kokeilla tehdä lainoille, jossa on korkea korko.

Kysymyksiä suosituimmista pikavipeistä

Kenelle pikavippi voidaan myöntää?

Pankeilla ja rahoituslaitoksilla on aina omat vaatimukset ja ehdot lainanhakijalle.

Ikäraja voi vaihdella 18 vuodesta 22 vuoteen.

Tyypillisesti pankit ja rahoituslaitokset vaativat lainanhakijalta: 

  • Puhtaat luottotiedot
  • Riittävät tulot
  • Vakituisen osoitteen Suomessa
  • Suomalaisen pankkitilin
  • Henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen

Mikä on suosituin pikavippi?

Suosituin pikavippi on laina, jonka korko on alhaisin. Laina voidaan maksaa nopeasti tilille ilman takaajia tai vakuuksia. Kilpailutamme pikavipin kymmenien eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä, niin pääset nopeasti vertailemaan, mikä pikavippi on sinulle paras.

Saanko pikavipin heti tilille?

Kyllä. Jos kaikki tietosi ovat kunnossa, pikavippi voidaan maksaa tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Allekirjoita sopimus sähköisesti, niin nopeutat lainaprosessia.

Huom. Jos täytät lainahakemuksen yöllä, ei lainantarjoaja Suomen lain mukaan voi siirtää silloin haettuja lainoja asiakkaiden tilille, vaan niiden käsittely siirtyy seuraavaan aamuun.

Kannattaako pikavipin kilpailuttaminen?

Ehdottomasti kannattaa. Pikavippi kannattaa kilpailuttaa siinä, missä mikä tahansa muukin laina. Pikavipin kilpailuttaminen auttaa sinua selvittämään, mikä pankki tai rahalaitos tarjoaa pikavipin pienimmällä korolla.

Ota avuksesi maksuton vertailupalvelumme ja anna meidän kilpailuttaa lainasi hetkessä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosituimmat pikavipit – millainen laina kannattaa valita?

Pyydä kauttamme maksuttomat pikavipit vertailtavaksi.

Vertaa lainoja todellisen vuosikoron perusteella, niin saat selville, mikä laina on edullisin.

Lainan todellinen vuosikorko on hyvä mittari, kun arvioidaan lainan kuluja ja korkoja keskenään.

Vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat maksut, kuten avausmaksun, laskutuslisän, nimelliskoron sekä hoitokulut.

Nykyään pikavipit ovat lainanhoitokuluiltaan rinnastettavissa muihin vakuudettomiin lainoihin kuten kulutusluottoon.

Pikavippien korko ei ole muuta vakuudetonta lainaa korkeampi, koska korkokattolaki estää lainan korkojen liiallisen nousun.

 

Hae lainaa vastuullisesti

Kannustamme palvelumme käyttäjiä vastuulliseen lainaamiseen. Vastuuton lainan ottaminen voi johtaa maksuvaikeuksiin ja jopa maksuhäiriömerkintään luottotiedoissa.

Merkintä luottotiedoissa vaikeuttaa montaa eri asiaa, kuten vuokra-asunnon saamista. Merkintä luottotiedoissa on myös este lainan saamiselle, sillä mikään lainapalvelu ei myönnä lainaa ilman luottotietoja.

Akuuttiin lainatarpeeseen otettu pikavippi tai jokin muu laina on perusteltua, jos lainaa tarvitaan esimerkiksi suurempaan hankintaa tai äkilliseen ostoon.

Voit laskea lainalaskurin avulla, millaiseen lainaan sinulla on varaa ja miten valittu lainasumma sekä maksuaika vaikuttaa pikavipin korkoon.

 

Aloita lainan kilpailuttaminen niin löydät edullisimman

Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä VertaaLainaa palvelumme maksuton lainahakemus.

Välitämme hakemuksesi heti yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi.

Kilpailutuksessa on useita suomalaisia pankkeja sekä Suomessa toimivia lainantarjoajia.

Kilpailuttamisen avulla löydät parhaan koron lainan. 

VertaaLainaa.fi
Logo