Tuulan lainan korko tippui jopa 10%

Tuula kilpailutti lainansa ja säästi

 

Tuula kertoi kokemuksistaan lainan kilpailuttamisesta VertaaLainaa.fi palvelulle.

Tuula oli onnistunut vaihtamaan aiemman lainansa paljon edullisempaan.

Nyt hän haluaa neuvoa muitakin, miten he voivat säästää pienellä vaivalla lainojensa koroissa ja kuluissa.

Hänellä ei koskaan ollut ongelmia aiemman lainansa takaisinmaksussa.

Hän kuitenkin oli kuullut, että pystyisi mahdollisesti säästämään koroissa ja kuluissa, jos hän kilpailuttaisi nykyisen lainan.

Laina, joka hänellä jo oli, oli haettu useampia vuosi sitten.

Tuula itse kertoi asiasta meille näin:

– Kiertelin normaaliin tapaan netissä lukien erilaisia artikkeleita, kun huomasin artikkelin lainan kilpailuttamisesta. Artikkelissa luki, että laina tulisi kilpailuttaa vähintään vuoden välein, koska lainatuotteet ja hinnat muuttuvat jatkuvasti. Siinä välissä itsekin tajusin, kuinka kauan aiemman lainani hakemisesta oli. Luin asiasta vielä lisää ja lopuksi päätin lähteä kokeilemaan, voisinko muka saada edullisemman lainan nykyisen tilalle.

Tuula luki vinkkejä asiaan liittyen ja päätti ottaa avuksi lainanvälityspalvelut.

Heidän kautta hän saisi nopeasti mahdollisimman monta lainatarjousta ja näin ollen kattavan katsauksen nykyisten lainojen koroista ja hinnoista.

 – Olin todella yllättynyt jo ensimmäisten tarjousten kohdalla siitä, kuinka paljon halvempia ne oli. Vuositasolla olisin säästänyt suuria summia, jotka olisin voinut käyttää mihin tahansa muuhun, kuin lainojen maksuun, Tuula kertoi. Olen myös huomannut, että olen nykyään kiinnostuneempi Suomen talouden näkymistä sekä talouspolitiikasta, mikä ei aikaisemmin kiinnostanut minua yhtään, Tuula naurahtaa. 

Lainanvälityspalvelun kautta voi kilpailuttaa lainansa todella helposti.

Heidän sivuilla voit täyttää lainahakemuksen normaalista, jolloin he välittävät hakemuksesi usealle eri pankille ja rahoituspalvelulle.

Tämän jälkeen he lähettävät oman lainatarjouksensa suoraan sinulle. Näistä voit helposti vertailla parhaat tarjoukset ja valita halvimman lainan.

Lopulta Tuula sai tarjoukset vertailtua ja löysi parhaat lainan nykyisen tilalle.

Kävin kaikki saamani lainatarjoukset rauhassa läpi. Tiesin jo heti alussa, että tulen lainan vaihtamaan uuteen, nyt vain täytyi löytää se edullisin vaihtoehto. Lopulta laskujeni jälkeen löysin edullisimman lainatarjouksen, jonka sitten hyväksyin. Sain lainan nopeasti tililleni, jolla maksoin nykyisen lainani pois. Laskelmieni mukaan nykyinen vuosikorkoni on huikeat 10 prosenttia pienempi! Nyt saan käyttää ylimääräiset rahat vaikka ulkomaan lomaan tai laittaa säästöön pahan päivän varalle.

Tiesithän, että myös sinä voit pienentää nykyisiä korkojasi ja kulujasi todella helposti?

Lainan kilpailuttaminen on täysin riskitöntä, sillä lainatarjousten pyytäminen on ilmaista, eikä sido sinua ottamaan lainaa.

Kilpailuta laina maksutta VertaaLainaa.fi palvelussa

Olemme 100% kotimainen palvelu, josta saat lainapäätöksen välittömästi.

Lainatarjoukset saat vain muutamassa minuutissa.

Pyydä lainatarjoukset tästä

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo