Lainaa 2000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Kilpailuta 2000 euron laina yli 25 eri pankilla ja muulla luotonantajalla.

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä ilmainen lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

10000 
8  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika voi olla väliltä 1 - 15 vuotta, lainasumma 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainaa 2000 euroa

Hae lainaa netistä 2000 euroa sinulla sopivalla maksuajalla.

Alla olevasta lainataulukosta näet esimerkit 2000 euron lainan kuukausierille 1 – 15 vuoden maksuajoilla. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten jos haluat saada selville tarkan kuukausierän suuruuden, voit täyttää maksuttoman lainahakemuksemme.

Kilpailutamme lainasi noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten saat nopeasti useita valmiita lainatarjouksia joista näet heti sen, mikä on juuri sinulle halvin laina.

Voit myös muuttaa valikosta toisen lainasumman.


LainaaMaksuaikaKk-eräHae lainaa
2000 €1 vuotta170 €Hae lainaa
2000 €2 vuotta87 €Hae lainaa
2000 €3 vuotta59 €Hae lainaa
2000 €4 vuotta45 €Hae lainaa
2000 €5 vuotta37 €Hae lainaa
2000 €6 vuotta31 €Hae lainaa
2000 €7 vuotta27 €Hae lainaa
2000 €8 vuotta24 €Hae lainaa
2000 €9 vuotta22 €Hae lainaa
2000 €10 vuotta20 €Hae lainaa
2000 €11 vuotta19 €Hae lainaa
2000 €12 vuotta18 €Hae lainaa
2000 €13 vuotta17 €Hae lainaa
2000 €14 vuotta16 €Hae lainaa
2000 €15 vuotta15 €Hae lainaa

*Taulukon luvut ovat esimerkkejä palvelumme kautta haetuista 2000 euron lainoista. Lopulliset lainan kulut ja kuukausierien suuruudet saat selville pyytämällä itsellesi henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Päivitetty: 4,kesäkuu, 2023

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Miksi 2000 euron lainavertailu kannattaa?

Tämän sivun lainavertailu näyttää 2000 euron suuruisen lainan esimerkki kuukausierät. Palvelumme kautta voit hakea tämän kokoista lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, mutta suosittelemme kuitenkin vertailemaan lainapalveluita huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Aivan kuten kaikkien muidenkin hankintojen kohdalla, myös lainojen kohdalla kannattaa tehdä vertailua. Lainavertailun avulla pystyt helposti karsimaan kalliit lainat ja löytämään ne lainapalvelut, joista saa lainaa edullisemmalla korolla. Lainavertailu ei vie aikaa kuin muutaman minuutin, mutta sillä voi saada aikaan merkittäviä säästöjä.

 

Kuka voi kilpailuttaa 2000 euron lainan?

Kun kilpailutat lainan palvelussamme, lainahakemuksesi kilpailutetaan jopa 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kanssa. Näillä kaikilla pankeilla ja muilla rahalaitoksilla on omat vaatimukset, joiden täytyttyä he voivat antaa oman lainatarjouksen. Yleisimpiä eroja näissä vaatimuksissa on ikäraja ja hakijan tulojen suuruus. Me pyrimme kuitenkin aina kilpailuttamaan mahdollisimman monta pankkia ja rahalaitosta, jotta voimme välittää lainanhakijalle mahdollisimman monta lainatarjousta.

Minimivaatimukset joilla voimme kilpailuttaa 2000 euron suuruisen lainan ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Suomen kansalaisuus
 • Suomalainen tilinumero
 • Puhtaat luottotiedot

 

Voinko saada lainaa heti 2000 euroa?

Se kuinka nopeasti saat 2000 euron lainan tilille riippuu monesta asiasta. Nykyään raha liikkuu nopeasti eri pankkien välillä, mutta sekään ei automaattisesti takaa sitä, että saat lainaa heti tilille.

Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa siis todella moni asia, kuten:

 • Haettu lainasumma
 • Mihin vuorokauden aikaan lainaa on haettu
 • Mikä viikonpäivä on kyseessä
 • Mistä palvelusta olet lainatarjouksen hyväksynyt
 • Missä pankissa käyttötilisi on

Nyt kun puhutaan 2000 euron lainasta, ei lainan nopeasti käyttöön saaminen ole ainakaan lainasummasta kiinni, sillä 2000 euron laina siirtyy hyvin nopeasti. Se mihin vuorokauden aikaan olet lainaa hakenut, vaikuttaa kuitenkin suuresti. Jos olet hakenut 2000 euron lainaa illalla, voi olla että se siirretään tilillesi vasta seuraavana aamuna. Sama koske sitä, minä viikonpäivänä laina on haettu. Jos olet hakenut sitä viikonloppuna, voi olla se maksetaan vasta seuraavana arkipäivänä. Myös sillä on merkitystä minkä lainapalvelun lainatarjouksen olet hyväksynyt, sillä jokaisella lainapalvelulla on omat aukioloaikansa, jolloin he siirtävät hyväksyttyjä lainoja asiakkaidensa tileille. Ja viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä on se, missä pankissa sinun käyttötilisi on. Jos käytät lainapalvelun kanssa samaa pankkia, saat lainan heti tilillesi. Jos käytätte eri pankkeja, voi lainan siirtyminen viedä jopa 2-3 arkipäivää.

 

Kuinka pitkä maksuaika 2000 euron lainoissa on?

Voit hakea lainaa 2000 euroa ja valita sille 1 – 15 vuoden maksuajan. Kun haet 2000 euron lainaa, näet lainahakemuksessa heti arvion lainan takaisinmaksettavasta kuukausierästä. Kuukausierän suuruus vaihtelee valitun maksuajan mukaan. Tämä on kuitenkin pelkkä arvio kuukausierän suuruudesta. Saat lopullisen kuukausierän suuruuden selville pyytämällä itsellesi omat henkilökohtaiset lainatarjoukset.

 

Kannattaako 2000 euron laina ottaa pankista vai rahalaitoksesta?

Sillä ei loppujen lopuksi ole kovin suurta merkitystä, haetko lainan pankista vai rahalaitoksesta. Tärkeintä on se, että hakemasi laina on juuri sellainen, jota tarvitset. Kun haet 2000 euron lainan palvelustamme, me kilpailutamme sen monella Suomessa toimivalla pankilla ja rahalaitoksella. Saat siis lainatarjouksia molemmilta tahoilta, joka varmasti helpottaa niiden vertailua. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä ja katsoa kumpi on sinulle edullisempi, jokin pankki vai rahalaitos?

 

Mikä lainatuote sopii 2000 euron lainalle?

Jos tarvitset lainaa 2000 euroa tai enemmän, valintasi on todennäköisesti pankkilaina, kulutusluotto tai jatkuva joustoluotto. Se minkä valitset riippuu lainan tarpeestasi ja sen käyttökohteesta.

Pankkilaina on yleistynyt netin lainatarjonnassa ja esimerkiksi meidän yhteistyökumppaneistamme yli puolet on pankkeja. Pankkilaina jota palvelumme kautta voi hakea, on täysin vakuudeton lainatuote. Pankkilaina maksetaan hakijan tilille yhtenä kertamaksuna ja sitä maksetaan takaisin sopivissa kuukausierissä. Pankkilainat ovat yleisesti olleet edullisempia kuin muiden pienempien rahalaitosten tarjoamat lainat.

Kulutusluotto on kertaluontoisesti tilille maksettava 100 – 60.000 euron suuruinen laina, jota varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Kulutusluotto on yksi Suomen suosituimmista lainatuotteista ja se otetaan yleensä johonkin suurempaan hankintaan. Kulutusluotto maksetaan tilille yhtenä kertamaksuna ja sitä lyhennetään takaisin kuukausittain.

Joustoluotto on jatkuva luotto, joka on aina asiakkaan vapaassa käytössä. Joustoluotto on yleensä 1000 – 5000 euroa, mutta kauttamme sitä voi hakea aina 50 000 euroon asti.  Joustoluotolta voi nostaa lainaa heti oman luottorajan puitteissa ja lainan kulut määräytyvät aina käytön mukaan. Kun nostettua lainaa maksetaan takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöön ilman uuden lainasopimuksen tekemistä.

Valitsetpa kumman lainatuotteen tahansa, voit hakea sitä kauttamme ilman vakuuksia ja takaajia.

 

Vertaa 2000 euron lainojen kustannuksia ja löydä edullisin vaihtoehto

2000 euron lainan hakeminen on tärkeä päätös, joka vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseesi pitkällä aikavälillä. Siksi on tärkeää vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää edullisin vaihtoehto.

VertaaLainaa.fi-sivustolla voit vertailla 2000 euron lainojen kustannuksia ja löytää parhaan tarjouksen. Ilmoitamme lainan korot, kulut ja muut mahdolliset kustannukset, jotta voit valita sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Älä maksa liikaa lainan kustannuksista, vaan vertaile tarjouksia ja löydä edullisin vaihtoehto. Tee lainahakemus sivustollamme ja saat vastauksen muutamassa minuutissa. Aloita lainan vertailu jo tänään ja löydä edullisin vaihtoehto 2000 euron lainalle.

 

Miksi 2000 euron lainan kilpailuttaminen on tärkeää?

2000 euron lainoissa on suuria eroja, joten on tärkeää kilpailuttaa 2000 euron laina jotta voi löytää edullisimman tarjouksen.

Kilpailuttamalla 2000 euron lainan voit säästää merkittävästi rahaa lainan kustannuksissa. Lainantarjoajat tarjoavat erilaisia tarjouksia, joilla on erilaiset korot ja kulut, joten kilpailuttamalla voit löytää parhaan vaihtoehdon juuri sinulle.

Lisäksi kilpailuttamalla voit varmistaa, että laina sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita sopivan maksuaikataulun ja erämaksujen suuruuden.

Älä maksa liikaa lainan kustannuksista, vaan kilpailuta laina ja löydä edullisin tarjous. VertaaLainaa.fi-sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää parhaan vaihtoehdon 2000 euron lainalle.

 

2000 euron lainan hakeminen: Miksi pikalaina ei ole järkevin vaihtoehto?

2000 euron pikalaina voi tuntua houkuttelevalta ratkaisulta äkillisiin rahantarpeisiin, mutta se ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Pikalainat ovat yleensä kalliita ja niissä on usein korkeat korot ja kulut, jotka voivat johtaa taloudellisiin vaikeuksiin pitkällä aikavälillä.

Siksi on tärkeää harkita vaihtoehtoja, kuten pankkilainaa tai joustoluottoa, ennen pikalainan hakemista. Nämä lainamuodot tarjoavat parempia edellytyksiä järkevälle lainan hoitamiselle ja säästävät rahaa lainan kustannuksissa.

Pankkilaina tarjoaa edullisemman koron ja pienemmät kulut kuin pikalaina, ja se on suunniteltu suurempiin hankintoihin, kuten auton tai kodinkoneen ostamiseen. Joustoluotto puolestaan on joustava lainamuoto, joka tarjoaa mahdollisuuden nostaa tarvitsemasi summan rahaa tilillesi milloin tahansa.

Siksi, jos tarvitset 2000 euron lainan, on tärkeää harkita vaihtoehtoja ja valita järkevin ratkaisu. VertaaLainaa.fi-sivusto tarjoaa sinulle mahdollisuuden vertailla eri lainamuotoja ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Älä jätä talouttasi pikalainan varaan, vaan valitse parempi vaihtoehto.

 

Miten vertaan 2000 euron lainatarjouksia oikein?

2000 euron lainatarjouksia voi vertailla seuraavilla tavoilla:

 1. Vertaa lainan kustannuksia: Vertaile lainan korkoja, kuluja ja muut mahdolliset kustannukset eri lainantarjoajien tarjouksista. Löydä edullisin vaihtoehto, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.
 2. Tarkista lainan maksuaika ja erämaksut: Varmista, että maksuaika ja erämaksut sopivat sinun taloudelliseen tilanteeseesi. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja valita sopivan vaihtoehdon.
 3. Tarkista lainanantajan vaatimukset: Joissain tapauksissa lainanantajat tarvitsevat tietoja luottokelpoisuudestasi ennen lainan myöntämistä. Tarkista, mitkä ovat lainanantajan vaatimukset ja varmista, että voit täyttää ne.
 4. Lue lainaehdot huolellisesti: Ennen lainan ottamista on tärkeää lukea lainaehdot huolellisesti ja varmistaa, että ymmärrät kaikki lainan kustannukset ja ehdot.
 5. Käytä lainan vertailusivustoja: Voit käyttää lainan vertailusivustoja, kuten VertaaLainaa.fi, jotta voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia ja löytää parhaan vaihtoehdon 2000 euron lainalle.

Näiden vinkkien avulla voit vertailla 2000 euron lainatarjouksia ja löytää edullisimman ja sinulle sopivimman vaihtoehdon. Muista aina lukea lainaehdot huolellisesti ennen lainan ottamista.

Usein kysytyt kysymykset 2000 euron lainoista

Kuka voi saada lainaa 2000 euroa?

Lainaa 2000 euroa voidaan myöntää henkilölle, jolla on vähintään 18 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset, riittävät tulot.

Mistä voi hakea lainaa 2000 euroa?

VertaaLainaa.fi palvelun kautta lainan hakeminen on tehty helpoksi ja maksuttomaksi. Täytä lainahakemus niin palvelumme kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja rahalaitoksen kesken. Lainavertailu ja kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta, eikä se sido vielä mihinkään. Hae lainaa ja tutustu lainatarjouksiin rauhassa.

Kuinka nopeasti voin saada lainaa 2000 euroa?

VertaaLainaa.fi ei myönnä lainaa, vaan toimii lainanvälityspalveluna. Palvelumme kautta kilpailutat lainan nopeasti ja luotettavasti useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja ensimmäiset lainatarjoukset saat jo muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisestä. Keskimäärin lainantarjoajat pystyvät maksamaan lainan tilille jo saman päivän aikana.

Voiko 2000 euroa lainaa saada ilman vakuuksia?

Kyllä. VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan pankkien ja rahoituslaitosten välillä, jotka eivät vaadi lainalle vakuuksia tai takausta. Lainaa varten hakija voi kuitenkin hankkia yhteisvastuullisen lainanhakijan, jos sopiva lähipiiristä löytyy.

Miten voin hakea 2000 euron lainan?

Voit hakea 2000 euron lainan esimerkiksi pankista tai lainanantajalta, joka tarjoaa verkossa lainoja. Voit myös käyttää lainan vertailusivustoja, kuten VertaaLainaa.fi, jotta voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia.

Kuinka kauan 2000 euron lainahakemuksen käsittely kestää?

Lainahakemuksen käsittely voi vaihdella lainantarjoajan ja lainan määrän mukaan, mutta yleensä vastaus saadaan muutamassa minuutissa.

Minkälaiset korot ja kulut 2000 euron lainassa on?

Lainan korot ja kulut vaihtelevat lainantarjoajan ja lainan määrän mukaan. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia lainan vertailusivustoilla, kuten VertaaLainaa.fi, jotta voit löytää edullisimman vaihtoehdon.

Tarvitsenko vakuuksia 2000 euron lainan saamiseksi?

Se riippuu lainantarjoajasta ja lainan määrästä. Joissain tapauksissa vakuudet ovat tarpeen, mutta toisissa tapauksissa vakuuksia ei tarvita.

Voinko hakea 2000 euron lainan ilman luottotietoja?

Kaikki lainapalvelut tarkistavat lainanhakijan luottotiedot ja merkintä luottotiedoissa johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Voinko saada 2000 euron lainan heti tilille?

Se riippuu lainantarjoajasta ja lainahakemuksen hyväksymisestä. Joissain tapauksissa rahat voivat siirtyä tilillesi saman päivän aikana, mutta toisissa tapauksissa se voi kestää pidempään. On tärkeää tarkistaa lainantarjoajan ehdot ennen lainan ottamista.


Yksi hakemus, monta lainatarjousta

Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Pitääksemme palvelumme ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000€.


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo