Vertaile lainoja ja löydä halvin laina helposti

Halvin laina löytyy VertaaLainaa.fi:n avulla - vertaamalla ja kilpailuttamalla säästät

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 25+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Vertaa lainoja 60 000 € asti – maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Päivitetty: 9,elokuu, 2022

Täytä lainahakemus1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain pari minuuttia.

Kilpailutamme pankit2. Kilpailutamme pankit

Kilpailutamme lainahakemuksesi välittömästi kaikkiaan yli 25 eri pankin ja muun luotonmyöntäjän kesken.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo minuutin sisällä. Vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin ja paras tarjous.

VertaaLainaa.fi  /  Laina  /  Halvin laina

 

Halvin laina löytyy vertailemalla

Mikään lainapalveluista ei voi sanoa, että jokin tietty lainatuote on markkinoiden halvin laina.

Lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten lainanhakijan maksukyky, haettava lainasumma, laina-aika sekä onko lainalla toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Lainan korko määräytyy edellä mainittujen seikkojen perusteella ja lainan todellinen vuosikorko kertoo hakijalle onko kyseessä kallis vai halpa laina. Jotta monen eri pankin ja rahoitusyhtiön lainakorkoja pääsisi vertailemaan vaatii se lainan kilpailuttamisen monen eri lainantarjoajan välillä.

Lainahakemuksen kilpailuttaminen onnistuu palvelumme avulla nopeasti, koska lainahakemuksen täyttämisen lainahakemushakemus välitetään sähköisen järjestelmän kautta yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotonmyöntäjä pyrkii jättämään lainanhakijalle oman lainatarjouksensa omien hakuehtojensa perusteella.

Halvin laina löytyy vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa. Lainan nimellinen vuosikorko ei kerro lainasta kaikkea oleellista, vaan vertailtavaksi kannattaa ottaa vuosikorot sekä lainan muut ehdot. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avausmaksun, nostopalkkion sekä tilinhoitomaksun. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen halvemmasta lainasta on kyse.

Jos todellisissa vuosikoroissa ei ole suuria eroja, kannattaa vertailuun ottaa myös lainan muut ehdot. Onko lainaan mahdollista saada esimerkiksi myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata? Voiko lainan eräpäivää siirtää? Voidaankin sanoa, että lainakokonaisuus kuluineen, korkoineen ja ehtoineen kertoo hakijalle parhaiten mikä laina sopii hänelle paremmin. Aina halvin laina ei ole kaikille lainanhakijoille paras vaihtoehto, jos lainatuote ei esimerkiksi sovellu hakijan käyttötarkoitukseen.

 

Mikä laina on halvin?

Tähän kysymykseen emme me eikä kukaan mukaan voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Niin kuin edellisessä kappaleessa mainitsimme, lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät. Lainanhakijan kannattaa lähteä etsimään itselle edullisinta lainaa kilpailuttamisen avulla. Tämä antaa hakijalle hetkessä vertailtavakseen monta kilpailukykyistä lainatarjousta, joista pystyy nopeasti katsomaan mikä lainatarjouksista on edullisin omilla henkilökohtaisilla hakuehdoilla.

Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös millaista lainaa tarvitset? Tämäkin vaikuttaa siihen minkä lainatarjouksen tulet hyväksymään.

Lainatuotteet mitkä VertaaLainaa.fi kautta kilpailutetaan ovat kulutusluotto, joustoluotto, pikavippi sekä pankkilaina. Lainatarjousten joukossa on erilaisia lainatyyppejä, joten lainavertailussa on hyvä kiinnittää huomiota myös lainamuotoon.

Eri lainatyypit on esiteltynä palvelumme ylävalikoissa.

 

Mikä on halvin korko lainaan?

Halvin korko lainaan on alkaen 4,19 %. Lainan maltillinen korko innostaa hakemaan lainaa netistä edullisuuden ja helppouden vuoksi.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö määrittää oman lainatuotteensa lainanhakuehdot sekä lainan koron. Kilpailuta laina usean eri lainantarjoajan välillä niin pystyt parhaiten selvittämään, millä korolla sinulle pystytään lainaa tarjoamaan.

 

Mikä on halvin kulutusluotto?

Halvin kulutusluotto löytyy varsin nopeasti, kun vertaa lainoja oikein. Kulutusluotto on aina hieman suurempi laina, joten pienikin ero lainan todellisessa vuosikorossa tekee paljon, kun ottaa huomioon koko laina-ajan. Lainatuotteena  edullinen kulutusluotto on varsin halpaa lainaa, jos sitä vertaa esimerkiksi pikavippeihin tai joustoluottoihin. Yleensä mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen alhaisemman lainakoron lainaan saa. Suosittelemme, että tutustut rauhassa saamiisi lainatarjouksiin ja teet huolellisen lainavertailun ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu nopeasti omien pankkitunnusten avulla.

 

Mistä pankista löytyy halvin laina?

Lainan hinta määräytyy aina pankin tai rahalaitoksen tekemän riskianalyysin mukaan. Kilpailuta pankkilaina nopeasti maksuttoman lainan kilpailutuspalvelun avulla, niin näet mikä pankki pystyy tarjoamaan sinulle edullisimman lainan ilman vakuuksia.

 

Miten löytää halvin laina?

Halvimman ja kalleimman lainan ero voi olla huomattava. Tämä asia jää kuitenkin hakijalta huomaamatta ellei hän pyydä vertailtavakseen useita lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä onnistuu palvelussamme täyttämällä yksi selkeä lainahakemus. Lainahakemus välitetään kilpailutettavaksi kaikille palvelumme yhteistyökumppaneille, joita ovat vakavaraiset pankit ja rahoitusyhtiöt. Koko laajan listauksen luotonmyöntäjistä näet sivumme alaosasta.

Halvinta lainaa etsivät hakijan tulee vertailla lainatarjouksissa lainojen todellisia vuosikorkoja, lainan ominaisuuksia sekä kokonaiskustannuksia. Lainatarjouksen välitetään asiakkaalle aina niin, että tarjousten vertailu olisi mahdollisimman helppoa.

 

Lainalaskuri auttaa lainavertailussa

Lainalaskurin avulla lainanhakija voi ennen varsinaisen lainan hakemista tarkastella miten haettava lainasumma ja siihen otettava takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Näin hakija pystyy itse laskemaan millainen laina on hänen talouteensa nähden sopiva ja samalla myös halvin lainaratkaisu. Lainalaskurin avulla pystyy myös arvioimaan lainaan kuukausierän suuruuden. Laskuriin lisätään lainasumma ja maksuaika, kone laskee heti millainen kuukausierä annetuilla hakuehdoilla lainaan tulisi, ellei lainanlyhennyserä tunnu sopivalta, ehtoja voi muuttaa.

Tarkan arvion lainan kustannuksista, korosta sekä kuukausierästä hakija saa pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavakseen.

 

Lähteet ja lisätietoa:

 

Usein kysytyt kysymykset:

Miten halvin laina löytyy?

Halvin laina löytyy vertailemalla useita lainatarjouksia toisiinsa. Voit pyytää lainatarjouksia itse yksi kerrallaan useista eri palvelusta, tai voit käyttää maksutonta VertaaLainaa.fi palvelua. Meidän palvelun kautta tavoitat jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa vain yhdellä ainoalla hakemuksella.

Mistä tiedän mikä on halvin lainatarjous?

Halvin lainatarjous löytyy helposti kun olet ensin antanut meidän kilpailuttaa lainan puolestasi. Me toimitamme sinulle useita lainatarjouksia suomen tunnetuimmilta pankeilta ja muilta rahoituspalveluilta. Tämän jälkeen pääset nopeasti vertailemaan toimittamiemme lainatarjousten kuluja ja korkoja. Helpoin tapa löytää halvin laina on seurata lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on silloin kyse.

Kuinka paljon lainatarjousten pyytäminen maksaa?

Kun annat VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan puolestasi, se ei maksa sinulle mitään. Me olemme kilpailuttaneet satojatuhansia lainoja jo vuodesta 2011 alkaen. Kilpailutamme myös sinun lainahakemuksen erittäin mielellämme, täysin ilmaiseksi.

Mikä on VertaaLainaa.fi palvelu?

VertaaLainaa.fi on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Meidän maksuttomassa palvelussa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 - 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 20 vuotta. Olemme toimineet suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 saakka ja olemme tähän päivään mennessä olleet mukana sadoissa tuhansissa lainaratkaisuissa. Käyttämällä palveluamme säästät merkittävästi myös omaa aikaasi, sillä tavoitat kauttamme yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.


 

Lainaesimerkki:


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit 2022

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Kirjoittanut: Petri – Kirjoittanut: PetriToimin kotimaisen lainojen kilpailutuspalvelun VertaaLainaa.fi:n maajohtajana ja olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja tuotteiden sekä palveluiden hintavertailusta. Haluan antaa hyödyllistä tietoa palvelumme käyttäjille, jotta he voivat tehdä fiksumpia taloudellisia päätöksiä. Olen opiskellut finanssi- ja talousasiantuntijan alaa joka tarjoaa laajan finanssialan osaamiskokonaisuuden, jossa rahoituksen ja laskentatoimen aineopintojen lisäksi painotetaan asiakaspalveluosaamista, kieli-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietojenkäsittelytaitoja. Palvelemme Sinua myös sivustolla VertaaLiittymät.fi josta löytyy netin laajin ja paras matkapuhelinliittymien hintavertailu. Kaikki palvelumme ovat sinulle täysin maksuttomia.

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi