Halvin laina - Kilpailuta 25 luotonmyöntäjää

Halvin laina löytyy vertailemalla lainatarjouksia - Aloita vertailu jo tänään

Kuvake1

Saat useita lainatarjouksia

Kuvake1

Valitse paras lainatarjous

Kuvake1

Allekirjoita lainasopimus

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 eri pankkia ja muuta luotonantajaa!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme jopa minuuteissa.

Halvin laina löytyy vertailemalla

Lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten lainanhakijan maksukyky, haettava lainasumma, laina-aika sekä onko lainalla toinen yhteisvastuullinen lainanhakija. Lainan korko määräytyy edellä mainittujen seikkojen perusteella ja lainan todellinen vuosikorko kertoo hakijalle onko kyseessä kallis vai halpa laina. Jotta pääset selvittämään pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainan korot tulee sinun kilpailuttaa laina mahdollisimman monen lainantarjoajan kesken.

Lainan kilpailuttaminen onnistuu palvelumme avulla nopeasti, koska lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään sähköisen järjestelmän kautta yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva luotonmyöntäjä pyrkii jättämään lainanhakijalle oman lainatarjouksensa omien hakukriteereidensä perusteella jopa saman päivän aikana.

Halvin laina löytyy vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa. Lainan nimellinen vuosikorko ei kerro lainasta kaikkea oleellista, vaan vertailtavaksi kannattaa ottaa vuosikorot sekä lainan muut ehdot. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan kohdistuvat kulut, kuten avausmaksun, nostopalkkion sekä tilinhoitomaksun. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen halvemmasta lainasta on kyse.

Jos todellisissa vuosikoroissa ei ole suuria eroja, kannattaa vertailuun ottaa myös lainan muut ehdot. Onko lainaan mahdollista saada esimerkiksi myöhemmin maksu- tai lyhennysvapaata? Voiko lainan eräpäivää siirtää? Voidaankin sanoa, että lainakokonaisuus kuluineen, korkoineen ja ehtoineen kertoo hakijalle parhaiten mikä laina sopii hänelle. Aina halvin laina ei ole kaikille lainanhakijoille paras vaihtoehto, jos lainatuote ei esimerkiksi sovellu hakijan käyttötarkoitukseen.

 

Päivitetty: 5,joulukuu, 2022

Kilpailutamme pankit1. Kilpailuta lainat

Kilpailutamme lainahakemuksesi ilmaiseksi jopa yli 25 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaa lainoja2. Vertaa lainoja

Saat ensimmäiset lainatarjoukset jo muutaman minuutin kuluttua. Vertaa lainoja huolellisesti.

Valitse paras lainatarjous3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinulle sopivin ja paras lainatarjous. Laina maksetaan tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana.

Mikä laina on halvin?

Tähän kysymykseen emme me eikä kukaan mukaan voi antaa yhtä oikeaa vastausta. Niin kuin edellisessä kappaleessa mainitsimme, lainan edullisuuteen vaikuttavat monet tekijät. Lainanhakijan kannattaakin lähteä etsimään itselle edullisinta lainaa kilpailuttamisen avulla. Tämä antaa hakijalle hetkessä vertailtavakseen monta kilpailukykyistä lainatarjousta, joista pystyy nopeasti katsomaan mikä lainatarjouksista on edullisin omilla henkilökohtaisilla hakuehdoilla.

Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös millaista lainaa tarvitset? Tämäkin vaikuttaa siihen minkä lainatarjouksen tulet hyväksymään.

Lainatuotteet mitkä VertaaLainaa.fi kautta kilpailutetaan ovat kulutusluotto, joustoluotto sekä pankkilaina. Lainatarjousten joukossa on erilaisia lainatuotteita, joten lainavertailussa on hyvä kiinnittää huomiota myös lainatuotteen ehtoihin.

Esimerkiksi joustoluotto on lainatuote, jossa asiakkaalle määritellään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Kulutusluotto on taas kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jota voidaan myöntää ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Suosittelemme tutustumaan eri lainatuotteisiin tarkemmin, jos nämä ovat sinulle vieraita.

 

Mikä on halvin korko lainaan?

Halvin korko lainaan on alkaen 4,19 %. Lainan maltillinen korko innostaa hakemaan lainaa netistä edullisuuden ja helppouden vuoksi.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö määrittää oman lainatuotteensa lainanhakuehdot sekä lainan koron. Kilpailuta laina usean eri lainantarjoajan välillä niin pystyt parhaiten selvittämään, millä korolla sinulle pystytään lainaa tarjoamaan.

 

Mistä tunnistaa edullisen lainan?

Halvin kulutusluotto löytyy varsin nopeasti, kun vertaa lainoja oikein. Kulutusluotto on aina hieman suurempi laina, joten pienikin ero lainan todellisessa vuosikorossa tekee paljon, kun ottaa huomioon koko laina-ajan. Lainatuotteena edullinen kulutusluotto on halpa laina, jos sitä vertaa esimerkiksi pikavippeihin tai joustoluottoihin. Yleensä mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen alhaisemman lainakoron lainaan saa. Suosittelemme, että tutustut rauhassa saamiisi lainatarjouksiin ja teet huolellisen lainavertailun ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu nopeasti omien pankkitunnusten avulla.

Lainaamiseen liittyy aina kuluja – niiltä ei voi kukaan välttyä, mutta valitsemalla lainan pienellä korolla ja alhaisilla lainanhoitokuluilla, pystyy säästämään. Jos lainan korko on alhainen, mutta avausmaksu suuri, ei laina välttämättä olekaan edullisin. Lainan luottokustannukset yhteensä määrittävät, onko kyseessä kallis vai edullinen laina.

Vertaa lainoja seuraavien tekijöiden perusteella: 

Lainan korko

Lainan korko tarkoittaa lainasta perittävää rahallista hintaa. Lainan korkoon vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden tilanne, inflaatio, vakuudet ja lainanhakijan tiedot. Lainan korko osaltaan määrittää, minkä verran maksat lainaa takaisin.

Tilinhoitokulut

Lainan koron lisäksi lainasta tulee maksaa tilinhoitomaksuja. Palkkiokulut lisätään lainaan kuukausittain. Tilinhoitomaksu ei välttämättä ole kuin muutaman euron verran joka kuukausi, mutta jos sinulla on maksettavana useampi laina jokaiseen lainaan kohdistuu erikseen maksettavat tilinhoitomaksut.

Lainan avausmaksu

Osa lainantarjoajista perii lainan ottamisen yhteydessä lainan käsittelykuluina avausmaksun. Lainan avausmaksu riippuu hyvin paljon pankista ja haetusta lainasummasta. Aina avausmaksua ei peritä laisinkaan. Selvitä myös tämä lainavertailun avulla.

Todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään lainaan kohdistuvat kulut ja korkomaksut yhteensä eli kaikki yllämainitut asiat; avausmaksun, tilinhoitokulut, koron ja palkkiot. Todellinen vuosikorko on hyvä mittari kun halutaan vertailla lainoja kulujen ja koron perusteella.

 

Mistä pankista löytyy halvin laina?

Lainan hinta määräytyy aina pankin tai rahalaitoksen tekemän riskianalyysin mukaan. Kilpailuta pankkilaina nopeasti maksuttoman lainan kilpailutuspalvelun avulla, niin näet mikä pankki pystyy tarjoamaan sinulle edullisimman lainan ilman vakuuksia.

 

Miten löytää halvin laina?

Halvimman ja kalleimman lainan ero voi olla huomattava. Tämä asia jää kuitenkin hakijalta huomaamatta ellei hän pyydä vertailtavakseen useita lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen yli 25 pankilta ja rahoitusyhtiöltä onnistuu palvelussamme täyttämällä yksi selkeä lainahakemus. Lainahakemus välitetään kilpailutettavaksi kaikille palvelumme yhteistyökumppaneille, joita ovat vakavaraiset pankit ja rahoitusyhtiöt. Koko laajan listauksen luotonmyöntäjistä näet sivumme alaosasta.

Halvinta lainaa etsivät hakijan tulee vertailla lainatarjouksissa lainojen todellisia vuosikorkoja, lainan ominaisuuksia sekä kokonaiskustannuksia. Lainatarjouksen välitetään asiakkaalle aina niin, että tarjousten vertailu olisi mahdollisimman helppoa.

 

Mihin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Lainaa ilman vakuuksia voi hakea hyvin monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen.

Vakuudeton kulutusluotto on haetun laina, joka tyypillisesti haetaan auton ostoon, veneen hankintaan, kesämökin remontoimiseen tai muun muassa kulutustuotteiden ostamiseen. Olit sitten hakemassa lainaa, mihin tarkoitukseen tahansa, haluaa jokainen saada lainan mahdollisimman alhaisella lainan korolla. Sen vuoksi suosittelemme aina kilpailuttamaan lainan, jotta saat selville, mistä saat vakuudetonta lainaa pienellä korolla.

 

Lainalaskuri auttaa lainavertailussa

Lainalaskurin avulla lainanhakija voi ennen varsinaisen lainan hakemista tarkastella miten haettava lainasumma ja siihen otettava takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin. Näin hakija pystyy itse laskemaan millainen laina on hänen talouteensa nähden sopiva ja samalla myös halvin lainaratkaisu. Lainalaskurin avulla pystyy myös arvioimaan lainaan kuukausierän suuruuden. Laskuriin lisätään lainasumma ja maksuaika, kone laskee heti millainen kuukausierä annetuilla hakuehdoilla lainaan tulisi, ellei lainanlyhennyserä tunnu sopivalta, ehtoja voi muuttaa.

Tarkan arvion lainan kustannuksista, korosta sekä kuukausierästä hakija saa pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset vertailtavakseen.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Miten halvin laina löytyy?

Halvin laina löytyy vertailemalla useita lainatarjouksia toisiinsa. Voit pyytää lainatarjouksia itse yksi kerrallaan useista eri palvelusta, tai voit käyttää maksutonta VertaaLainaa.fi palvelua. Meidän palvelun kautta tavoitat jopa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa vain yhdellä ainoalla hakemuksella.

Mistä tiedän mikä on halvin lainatarjous?

Halvin lainatarjous löytyy helposti kun olet ensin antanut meidän kilpailuttaa lainan puolestasi. Me toimitamme sinulle useita lainatarjouksia suomen tunnetuimmilta pankeilta ja muilta rahoituspalveluilta. Tämän jälkeen pääset nopeasti vertailemaan toimittamiemme lainatarjousten kuluja ja korkoja. Helpoin tapa löytää halvin laina on seurata lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on silloin kyse.

Kuinka paljon lainatarjousten pyytäminen maksaa?

Kun annat VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan puolestasi, se ei maksa sinulle mitään. Me olemme kilpailuttaneet satojatuhansia lainoja jo vuodesta 2011 alkaen. Kilpailutamme myös sinun lainahakemuksen erittäin mielellämme, täysin ilmaiseksi.

Mikä on VertaaLainaa.fi palvelu?

VertaaLainaa.fi on 100 % kotimaisessa omistuksessa oleva lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Meidän maksuttomassa palvelussa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 - 60.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Olemme toimineet suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 saakka ja olemme tähän päivään mennessä olleet mukana sadoissa tuhansissa lainaratkaisuissa. Käyttämällä palveluamme säästät merkittävästi myös omaa aikaasi, sillä tavoitat kauttamme yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Yhteistyökumppanit

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 1000-60.000 €.


Lähteet ja lisätietoa:

Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi
Logo