Kilpailuta Bluestep Bank ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on Bluestep Bank?

Bluestep Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa asuntovakuudellisia lainoja ja asuntolainoja Suomessa. Pankki on erikoistunut palvelemaan asiakkaita, joilla on esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä tai epäsäännöllisiä tuloja. Bluestep Bankin Suomen sivuliike toimii Finanssivalvonnan valvonnassa ja on omistuksessaan pääomasijoittaja EQT:n rahastoa.

 

Millaista lainaa Bluestep Bank tarjoaa?

Bluestep Bank tarjoaa lainaa, jonka määrä vaihtelee 30 000 eurosta aina 1 000 000 euroon saakka. Laina-aika voi olla 10-40 vuotta, mikä antaa asiakkaille joustavuutta lainan takaisinmaksuun. Lainaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, kuten uuden asunnon ostoon tai vanhojen lainojen maksuun.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Bluestep Bank hyväksyy vain tietyntyyppiset asuntovakuudet. Pankin korkotaso on myös normaalia korkeampi, koska se erikoistuu korkean riskin asiakkaiden palvelemiseen.

Esimerkiksi asuntovakuudellisen lainan hinnasto sisältää lainan koron, järjestelypalkkion, tilinhoitopalkkion, vakuuden arvioinnin ja mahdolliset kulut lainhuudosta ja panttikirjoista. Korko voi vaihdella 2,60 – 7,15 % välillä.

Kuka voi hakea lainaa Bluestep Bankista?

Bluestep Bank tarjoaa lainoja henkilöille, joilla voi olla erilaisia taloudellisia tilanteita. Se on erikoistunut palvelemaan asiakkaita, jotka saattavat kohdata haasteita perinteisten pankkien lainan saamisessa. Kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi periaatteessa hakea lainaa Bluestep Bankista, mutta pankin lainaehdot ja edellytykset voivat olla hieman erilaiset verrattuna perinteisiin pankkeihin.

Bluestep Bank hyväksyy hakijoita, joilla voi olla seuraavia tilanteita tai ominaisuuksia:

 1. Maksuhäiriömerkinnät: Bluestep Bank saattaa harkita lainan myöntämistä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissaan. Tämä tekee siitä vaihtoehdon niille, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia aiemmin.
 2. Epäsäännölliset tulot: Bluestep Bank voi harkita hakijoita, joilla on epäsäännölliset tai vaihtelevat tulot, kuten kevytyrittäjät, freelancereita tai henkilöitä, jotka saattavat olla määräaikaisissa työsuhteissa.
 3. Vakuuden tarjoaminen: Bluestep Bank edellyttää yleensä lainan vakuudeksi asuntoa. Tämä voi olla oma asunto, vanhempien omistama asunto-osake, omakotitalo tai jopa vapaa-ajan asunto.
 4. Muut taloudelliset haasteet: Bluestep Bank voi harkita hakijoita, joilla on muita taloudellisia haasteita, kuten perinnässä olevia velkoja tai ulosottoa.

On tärkeää huomata, että Bluestep Bankin lainaehdot voivat vaihdella, ja hakijoiden taloudellinen tilanne arvioidaan tapauskohtaisesti. Hakijoiden on yleensä tarjottava riittävä vakuus lainan saamiseksi.

 

Miten lainaa haetaan Bluestep Bankista?

Voit helposti täyttää lainahakemuksen käyttämällä VertaaLainaa.fi-lainavertailupalvelua. Kauttamme saat alustavat lainatarjoukset noin minuutissa, mikä tekee eri lainojen kokonaiskustannusten vertailusta vaivatonta. Ennen kuin teet lainapäätöksen, suosittelemme tarkastelemaan lainojen todellisia vuosikorkoja vertailupohjana. Tarjolla olevissa lainoissa voi olla huomattavasti paremmat ehdot kuin Bluestepin lainassa. Toki kilpailutilanne voi myös parantaa Bluestepin lainatarjouksen ehtoja.

Hae lainaa Bluestep Bankista ja 25 muulta pankilta näin:

 1. Täytä maksuton lainahakemus tarvittavilla tiedoilla.
 2. Odota hetki lainatarjouksia.
 3. Vertaa lainoja ja valitse itsellesi sopivin laina.
 4. Laina maksetaan tilillesi heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Mikä on Bluestep Bankin lainan korko ja kulut?

Bluestep Bankin lainojen korot ja kulut voivat vaihdella sen mukaan, minkä tyyppistä lainaa ja minkä suuruista lainaa haetaan. Alla on esimerkkejä Bluestepin lainojen koroista ja kuluista:

 1. Asuntovakuudellinen laina:
  • Lainan korko voi olla 2,60-7,15 % + Bluestep Prime (tietty viitekorko).
  • Järjestelypalkkio on 100 €.
  • Tilinhoitopalkkio on 2,50 €/kk.
  • Vakuuden arviointi maksaa 300 €, lisäksi saattaa olla kuluja lainhuudosta ja panttikirjoista.
  • Laina-aika voi olla 10-40 vuotta.
 2. Asuntolaina:
  • Lainan korko voi olla samoin 2,60-7,15 % + Bluestep Prime.
  • Järjestelypalkkio voi olla 2-4 % lainasummasta (vähintään 1000 €).
  • Lisäksi voi olla kuluja vierasvelkapantista, joka voi korottaa järjestelypalkkiota 250 eurolla.
  • Laina-aika vaihtelee.

On tärkeää huomata, että Bluestepin korot saattavat olla korkeammat kuin joillakin muilla lainanantajilla, koska pankki erikoistuu palvelemaan korkean riskin asiakkaita, kuten niitä, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai epäsäännölliset tulot. Lainan kokonaiskustannukset määräytyvät myös lainan suuruuden, laina-ajan ja muiden ehtojen perusteella.

On suositeltavaa pyytää tarkat lainatarjoukset Bluestepiltä ja verrata niitä muihin lainanantajiin ennen lainan ottamista, jotta voi tehdä parhaan päätöksen oman taloudellisen tilanteen perusteella.

 

Miten tavoitan Bluestep Bankin asiakaspalvelun?

Voit ottaa yhteyttä Bluestep Bankin asiakaspalveluun käyttämällä chat-palvelua tai soittamalla heille puhelimitse numerosta 09-31587600. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 9-17. Lisäksi voit ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

Bluestep Bank kokemuksia

Bluestep Bankin kokemuksista löytyy erilaisia näkemyksiä, ja Trustpilot-arvostelujen perusteella näyttää siltä, että asiakkaiden mielipiteet vaihtelevat huomattavasti. Arvosteluissa korostetaan erityisesti sitä, että Bluestep tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa myös niille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai epäsäännölliset tulot. Tämä voi olla suuri etu niille, jotka eivät ole saaneet lainaa muualta.

Trustpilotissa Bluestepin keskimääräinen arvio on 4,1 tähteä viidestä, mutta arvostelut vaihtelevat joko erittäin positiivisiin tai negatiivisiin arvioihin. On tärkeää huomata, että jokaisen asiakkaan tilanne ja kokemus voivat olla yksilöllisiä, ja arvosteluissa heijastuu eri asiakkaiden omat kokemukset ja odotukset.

Kun harkitset Bluestep Bankista lainan ottamista, on suositeltavaa lukea tarkasti lainaehtoihin ja kuluihin liittyvät tiedot sekä pyytää tarjous, jotta saat selkeän kuvan siitä, millaiset kustannukset ja ehdot liittyvät juuri sinun lainaasi. Tällä tavoin voit tehdä päätöksen, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Pyydä lainatarjoukset myös muista pankeista ja rahoituslaitoksista saadaksesi kattavan käsityksen sinulle tarjottavasta lainasta.

Bluestep Bank yhteystiedot:

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse numerosta 09 – 31587600. Ammattitaitoinen tiimi palvelee sinua arkipäivisin klo 9.00-17.00.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Asiakaspalvelu pyrkii vastaamaan viesteihin nopeasti, jotta saat tarvitsemasi avun ja tiedon.

Bluestep Bankilla on myös chat-palvelu, minkä kautta saat vastauksen kysymyksiin nopeasti.

Aukioloajat:

MA       9.00 – 17.00


TI         9.00 – 17.00


KE        9.00 – 17.00


TO       9.00 – 17.00


PE        9.00 – 17.00


LA        Suljettu


SU       Suljettu

Asiakaskokemuksia:

Olin aluksi epävarma, mutta lopulta päätös valita Bluestep Bank oli oikea ratkaisu minulle. Heidän tarjoamansa laina auttoi minua pääsemään vaikeuksista ja rakentamaan paremman taloudellisen tulevaisuuden.
Markku
Lainan korko oli hieman korkeampi kuin muilla pankeilla, mutta ymmärsin, että se oli hinta, jonka oli maksettava joustavuudesta ja mahdollisuudesta saada lainaa.
Enni.K
Ystävällinen asiakaspalvelu ja minut otettiin hyvin vastaan.
Hannu - 44
Lainan korko ihan liian korkea.
Antti.H
Ei toiminut omalla kohdallani. Asuntoni arvioitiin heidän puolestasi, mutta en ollut tyytyväinen lainatarjoukseen.
Marko

Usein kysytyt kysymykset:

Mitkä ovat Bluestepin lainaehtot?

Bluestepin lainaehtoihin kuuluu asuntovakuuden tarjoaminen ja laina-aika voi olla 10-40 vuotta. Korkotaso voi vaihdella, ja järjestelypalkkio sekä tilinhoitopalkkio voivat olla osa lainan kustannuksia.

Mikä on Bluestepin korkotaso?

Bluestepin korkotaso voi vaihdella lainan suuruuden ja muiden tekijöiden perusteella. Korko voi olla korkeampi kuin perinteisillä pankeilla, mutta Bluestepin erikoistumisesta johtuen, he saattavat myöntää lainaa myös asiakkaille, joilla on korkeampi riskiprofiili.

Miten voin ottaa yhteyttä Bluestepin asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Bluestepin asiakaspalveluun chatin, puhelimen (09-31587600, ma-pe 9-17), tai sähköpostin ([email protected]) kautta.

Miten voin hakea lainaa Bluestep Bankista?

Voit hakea lainaa Bluestep Bankista täyttämällä lainahakemuksensa ja tarjoamalla vaaditun vakuuden. He arvioivat hakemuksesi ja tarjoavat sinulle lainatarjouksen, jos se hyväksytään.

Millainen pankki on Bluestep Bank?

Bluestep Bank on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa asuntovakuudellisia lainoja ja asuntolainoja. Pankki on erikoistunut palvelemaan asiakkaita, joilla on epäsäännölliset tulot tai maksuhäiriömerkintöjä.

VertaaLainaa.fi
Logo