Kilpailuta Bondora ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Millainen lainanpalvelu on Bondora?

Lainapalvelu Bondora tarjoaa vertaislainoja, mikä tarkoittaa, että lainat rahoitetaan yksityisten henkilöiden kautta, jotka sijoittavat Bondoran alustalla. Tämä joukkorahoitusmalli yhdistää lainanhakijat ja sijoittajat Bondoran välityksellä. Kun lainaat Bondoralta, laina tulee yksityishenkilöltä. Vertaislainapalvelu toimii Suomessa ja sillä on useita suomalaisia sijoittajia. Tämä palvelu mahdollistaa aidon suomalaiselta suomalaiselle tapahtuvan lainanannon.

Suomen sivuliike, Bondora AS, on rekisteröity luotonantajarekisteriin AVI:ssa. Rahoitusalan innovaatiota vuodesta 2009 lähtien Myönnettyjä lainoja yhteensä 853,2 miljoonaa euroa.

 

Miten Bondora vertaislainapalvelu toimii?

Bondora ei itse myönnä lainoja, vaan sen toimintamalli perustuu lainanhakijoiden ja lainanantajien yhdistämiseen. Kun käytät Bondoraa lainan hakemiseen, saat tilaisuuden saada lainaa yksityishenkilöiltä, jotka ovat päättäneet sijoittaa varojaan vertaislainausjärjestelmään.

Bondora toimii joustavana välittäjänä tällä yhteistyöllä, toimien linkkinä lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä. Tämä toimintatapa mahdollistaa sijoittajille varojen sijoittamisen lainoihin, kun taas lainanhakijat voivat saada tarvitsemaansa rahoitusta edullisella lainan korolla. Vertaislainapalvelun avulla lainanottajilla on paremmat mahdollisuudet saada alhaisempi korko verrattuna perinteisiin rahoituslaitoksiin hakemiseen.

 

Kilpailuta laina niin tiedät, mistä saat matalakorkoisen lainan

Ennen kuin teet lainapäätöstä, kannattaa harkita lainojen kilpailuttamista VertaaLainaa.fi -palvelun avulla, sillä tämä voi tuoda monia etuja ja säästää sekä aikaa että rahaa. VertaaLainaa.fi tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia yhdellä kertaa. Tämä auttaa sinua saamaan laajan käsityksen eri vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista. Kilpailuttamalla lainasi voit löytää parhaiten sinulle sopivan ja taloudellisesti edullisimman lainatarjouksen. Voit valita lainan, joka tarjoaa alhaisimman koron, sopivimman takaisinmaksuajan ja muut ehdot omien tarpeidesi mukaisesti.

VertaaLainaa.fi tarjoaa kätevän ja tehokkaan tavan kilpailuttaa lainasi eri lainantarjoajien välillä, jotta voit tehdä harkitun päätöksen perustuen omaan taloudelliseen tilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Älä epäröi aloittaa lainasi kilpailuttamista jo tänään – näin voit selvittää, olisiko Bondora vai jokin muu lainantarjoaja paras valinta juuri sinulle.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Mikä on vertaislaina?

Vertaislaina tarkoittaa yksityishenkilöiden välistä lainaamista ilman perinteisiä rahoituslaitoksia tai pankkeja välittäjinä. Tässä mallissa yksityiset henkilöt voivat toimia sekä lainanantajina että lainanottajina. Lainanantaja määrittää lainalleen koron, ja lainanottaja voi hyväksyä tarjotun koron tai ehdottaa vastatarjousta. Tämä prosessi mahdollistaa rahan lainaamisen toiselta yksilöltä toiselle.

Digitaalisen aikakauden ansiosta vertaislainoille on syntynyt alustoja, jotka helpottavat tätä lainamuotoa. Vertaislainat ovat osa vertaistaloutta, joka mahdollistaa esimerkiksi omaisuuden jakamisen ja lainaamisen toisten käyttöön. Tämä tarkoittaa, että yksityishenkilöt voivat tarjota pääomaansa lainanottajien käyttöön sovittua maksua vastaan. Vertaislaina tarjoaa etuja niin lainanantajalle kuin lainanottajallekin, mikä tekee siitä hyödyllisen ja vastavuoroisen ratkaisun.

Vertaislaina on turvallinen vaihtoehto lainan ottamiseen, ja se voi tarjota edullisia korkoja. Nykyaikaiset vertaislaina-alustat mahdollistavat nopean ja sujuvan lainan saamisen ilman viivettä.

 

Bondora lainan edut ja joustavuus lyhyesti:

 • Lainaa voidaan myöntää yli 18-vuotiaille
 • Vakuudetonta lainaa 100 – 10 000 euroa
 • Maksuajaksi voit valita 3 – 60 kuukautta
 • Hakemuksen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin aikaasi
 • Lainatarjouksien pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa
 • vertaa lainoja ennen päätöstä – todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron sekä muut kulut.
 • Lainan korko alkaen 9,9 % vuodessa
 • Voit valita sinulle sopivimman kuukausierän
 • Lainaa voi lyhentää ennenaikaisesti ilman lisäkuluja
 • Myönnetty laina heti tilille.

 

Miten Bondora lainaa haetaan?

Bondora lainahakemuksen täyttämisessä on kolme selkeää vaihetta.

Bondoran sivuilla on ohjeet lainan turvalliseen hakemiseen. Muista täyttää kaikki kohdat huolellisesti, niin saat lainapäätöksen nopeasti.

Jotta voit saada lainatarjouksen, tulee sinun antaa tarvittavat henkilötietosi. Lainahakemuksen täyttäminen verkossa on täysin ilmaista ja sen täyttämiseen menee vain noin viisi minuuttia aikaa.

Valitse lainasumma, joka sopii tarpeisiisi ja takaisinmaksukykysi mukaan. Voit myös valita lainan lyhennyksen aikataulun. Bondoran lähettämät lainatarjoukset ovat yksilöllisiä ja niissä on ilmoitettu lainan perustiedot.

Ensimmäistä lainaa haettaessa sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, rahat siirretään automaattisesti pankkitilillesi.

 

Kuka voi hakea Bondoran kautta lainaa?

Lainahakemuksen täyttämiseksi ja mahdollisen lainan saamiseksi sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Olet 18–65-vuotias
 • Sinulla on vakituinen työsuhde tai eläke, joka takaa riittävät tulot kuukausittaisten kulujen kattamiseksi.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, laiminlyötyjä maksuja tai velkoja ulosotossa.
 • Sinulla ei ole uhkapeliriippuvuutta.
 • Olet Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö.

Bondora lainaa voi hakea myös Virossa sekä Espanjassa.

 

Bondora lainaa 100 – 10 000 euroa erilaisiin hankintoihin

Voit hakea Bondoran vakuudetonta lainaa aivan haluamaasi tarkoitukseen. Se voi olla kodin remonttia, odottamattomia kuluja, oman yrityksen perustamista, uuden auton hankintaa tai minkä tahansa suuremman menon kattamista. Laina auttaa jakamaan kulut pidemmälle aikavälille ja pitämään päivittäiset menot paremmin hallinnassa.

Esimerkkejä, mihin Bondoran lainan voi käyttää: 

Bondoralta kulutusluotto

Kulutusluotto antaa mahdollisuuden rahoittaa erilaisia tarpeitaan joustavasti ja ilman vakuuksia. Kulutusluoton kustannukset muodostuvat koroista ja mahdollisista lainanhoitokuluista. Lainan korot voivat vaihdella riippuen lainantarjoajasta, lainasummasta ja lainan takaisinmaksuajasta.

Kulutusluotto Bondoralta voi tarjota joustavaa rahoitusta erilaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten suunnitelluista hankinnoista tai yllättävistä kuluista. Voit tehdä hakemuksen helposti verkossa ja saada rahat tilillesi nopeasti. Tämä antaa sinulle vapauden hallita talouttasi ja toteuttaa suunnitelmiasi. Bondoralta voit hakea kulutusluottoa 100 eurosta aina 10 000 euroon saakka, mikä on usein riittävä määrä suurempiin hankintoihin.

 

Bondoralta autolaina

Kun on aika hankkia uusi auto tai päivittää nykyinen menopeli, autolaina voi olla kätevä ratkaisu rahoituksen järjestämiseksi. Bondora tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon tähän tarpeeseen – vakuudetonta lainaa jopa 10 000 euroa, ja mikä parasta, nopeasti tilille. Autolaina Bondoralta on vakuudetonta lainaa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi pantiksi. Tämä tekee lainan hakemisesta ja saamisesta nopeampaa ja helpompaa. Autolainan avulla voit jakaa auton hankintakustannukset pidemmälle ajalle, mikä helpottaa kuukausibudjettisi hallintaa.

Voit hakea lainaa jopa 10 000 euroa, mikä mahdollistaa auton hankinnan eri hintaluokissa. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi nopeasti.

 

Bondoralta remonttilaina

Remonttilaina Bondoralta voi tarjota helpon ja joustavan tavan rahoittaa kotisi parannuksia. Voit tehdä hakemuksen verkossa ja saada rahat tilillesi nopeasti, joten voit ryhtyä toteuttamaan kodin unelmiasi ilman viivettä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden parantaa asumisen laatua ja tehdä kotistasi entistä viihtyisämpi. Kun on aika tehdä kodin remontti tai päivittää asumisen mukavuutta, Bondoran tarjoama remonttilaina voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Remonttilainan korot ovat kilpailukykyisiä, mikä tekee remontin rahoittamisesta taloudellisesti houkuttelevan vaihtoehdon. Voit käyttää remonttilainaa erilaisiin tarkoituksiin, kuten keittiön uusimiseen, kylpyhuoneremonttiin, kodin pintaremonttiin tai muihin parannuksiin.

Miten maksan Bondora lainaa takaisin?

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kiinteissä kuukausierissä, jotka on määritelty lyhennyssuunnitelmassasi. Nämä kuukausittaiset maksut veloitetaan automaattisesti Bondora-tililtäsi eräpäivänä. On tärkeää varmistaa, että sinulla on riittävästi varoja Bondora-tililläsi kuukausierän maksamiseen ennen eräpäivää. Tämä varmistaa sujuvan takaisinmaksuprosessin ja auttaa välttämään mahdolliset viivästyskustannukset.

Lainan takaisinmaksuaika on 3 kuukaudesta aina jopa 5 vuoteen saakka. Otettu lainasumma vaikuttaa lainan takaisinmaksuaikaan.

 

Sijoittajille käytössä Go & Grow Unlimited sijoitusalusta

Go & Grow Unlimited tarjoaa helppokäyttöisen ja automaattisen sijoitusalustan, jonka avulla voit aloittaa sijoittamisen kätevästi vain muutamalla klikkauksella. Saat mahdollisuuden saavuttaa jopa 4 %* vuosituoton sijoituksillesi. Sijoitusten suuruudella ei ole ylärajaa, joten voit sijoittaa juuri haluamasi summan. Voit seurata sijoitustesi tuottoa päivittäin ja tarvittaessa nostaa rahasi milloin tahansa. Go & Grow Unlimited tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan nettotuoton sijoitustuotteen, joka on vastannut pitkään olemassa olleeseen kysyntään. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen, jos haluat sijoittaa pienemmällä riskillä, varmistaa likviditeetin nopeutta, hyödyntää automaattisia ominaisuuksia ja tehdä sijoittamisesta helpompaa.

Tarkempaa tietoa sijoitusalustan käytöstä saat ottamalla yhteyttä Bondoran asiakaspalveluun.

Kokemuksia Bondora lainasta

”Hain lainaa Bondorasta yllättäviin terveyskuluihin. Sain tarvittavan summan heti ja pystyin hoitamaan menot ilman suurempaa stressiä.”
Tiina - 33.v
”Olen käyttänyt vertaislainapalvelua kahdesti remonttien rahoittamiseen. Prosessi oli nopea ja helppo, ja sain rahat tilille lähes välittömästi hyväksytyn hakemuksen jälkeen.”
Maikki - Oulu
”Kokemukseni kyseisestä palvelusta on ollut erittäin positiivinen. Sain tarvitsemani lainan nopeasti, ja koko prosessi oli selkeä ja läpinäkyvä.”
Mika
”En hyväksynyt lainatarjousta. Korko oli aavistuksen liian korkea”
Pekka.P
”Tarvitsin autolainan ja päätin hakea sen Bondoran kautta. Sain ihan hyvän tarjouksen.”
Tintti - Kittilä

Bondora vaikuttaa tarjoavan joustavia ja nopeita lainaratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Kilpailukykyiset korot ja vakuudeton laina ovat positiivisia piirteitä, jotka voivat houkutella asiakkaita. Kuitenkin asiakaspalveluun yhteyden ottaminen ainoastaan  lomakkeen kautta ja puutteelliset tiedot sijoitusmahdollisuudesta voivat olla parannettavia osa-alueita. Sivuilla on kuitenkin hyvin paljon tärkeää tietoa Bondora lainasta.

Ennen lainan ottamista on tärkeää tutustua tarkemmin Bondoraan ja varmistaa, että se sopii omiin taloudellisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.

Bondoran asiakaspalvelu palvelee ma- pe 9.00 -17.00 välisenä aikana lomakkeen kautta ja pyrkivät vastaamaan yhden arkipäivän aikana. Asiakaspalvelu onnistuu Englanniksi, Espanjaksi, Suomeksi, Viroksi, Venäjäksi, Hollannaksi ja Latviaksi.

 

Bondora asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Osoite: Lautatarhankatu 6, 100580 Helsinki, Suomi
sähköposti: [email protected]

Usein kysytyt kysymykset Bondorasta

Kuka voi hakea lainaa Bondorasta?

Bondora myöntää lainoja henkilöille, jotka ovat Suomen kansalaisia ja täyttäneet vähintään 18 vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja riittävä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa voin Bondoralta hakea?

Bondoran kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 100 – 10 000 euroa.

Mikä on Bondora?

Bondora on rahoitusalan yritys, joka tarjoaa vertaislainapalvelua sekä sijoitusmahdollisuuksia yksityishenkilöille.

Miten pitkä takaisinmaksuaika lainoissa yleensä on?

Takaisinmaksuaika vaihtelee lainasumman ja laina-ajan mukaan. Voit yleensä valita itsellesi sopivan takaisinmaksuajan.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Bondoran maksuajat ovat 3-60 kuukautta. Maksuaikaa muuttamalla voi vaikuttaa lainan kuukausierään.

VertaaLainaa.fi
Logo