Kilpailuta Fixura ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

Mikä on Fixura?

Lainapalvelu Fixura perustettiin vuonna 2009 tavoitteenaan yhdistää sijoittajat ja rahoitusta tarvitsevat yksityishenkilöt molempien osapuolten hyödyksi. Vaikka ihmiset ovat aina lainanneet toisilleen rahaa kautta-aikain, digitaalisuuden ansiosta lainanottajien ja sijoittajien yhdistäminen sekä riskien hajauttaminen ovat nykyään huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa kuin aiemmin.

Vuodesta 2021 lähtien Fixura on ollut osa SaveLend Group Ab -konsernia, ja Suomen toimintojen pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Tämä tarkoittaa, että aiemmin Fixuran kautta tehtyjen sijoitusten osalta sijoitukset kohdistuvat nyt SaveLendin tarjoamiin luottoihin. SaveLendin sijoitusalustalla voit hajauttaa sijoitusriskisi automaattisesti ja näin asiakkaat voivat nauttia mahdollisuudesta vakaaseen tuottoon säännöllisten takaisinmaksujen muodossa.

Fixura vertaislainapalvelun kautta voi hakea lainaa 1000 eurosta aina jopa 20 000 euroon saakka.

 

Miten Fixura vertaislainapalvelu toimii?

Fixura on Suomen vanhin ja arvostetuin vertaislainapalvelu.

Fixura ei itse myönnä lainoja, vaan sen toimintamalli perustuu lainanhakijoiden ja lainanantajien yhdistämiseen. Kun haet lainaa Fixuran kautta, saat mahdollisuuden lainata varoja yksityishenkilöiltä, jotka ovat päättäneet sijoittaa rahansa vertaislainausjärjestelmään.

Fixura toimii joustavana markkinapaikkana tälle yhteistyölle, toimiessaan välikätenä lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä. Tämän toimintamallin avulla sijoittajat voivat sijoittaa varojaan lainoihin, ja lainanottajat voivat saada tarvitsemaansa rahoitusta. Vertaislainapalvelun välityksellä lainaan on paremmat mahdollisuudet saada edullisempi korko kuin, jos lainaa hakisi esimerkiksi rahoituslaitokselta.

Vertailun vuoksi lainat kannattaa kuitenkin kilpailuttaa mahdollisimman monen eri lainantarjoajan kesken, jotta sinulla olisi tarpeeksi laajat vertailukohteet.

 

Vertaa lainoja ennen päätöksentekoa, niin tiedät mistä saat lainaa pienellä korolla

Lainojen kilpailuttaminen VertaaLainaa.fi -vertailupalvelun kautta ennen lainapäätöksen tekoa voi tarjota useita etuja ja säästää sekä aikaa että rahaa. VertaaLainaa.fi tarjoaa mahdollisuuden vertailla useiden eri lainantarjoajien tarjouksia yhdellä kertaa. Tämä auttaa sinua saamaan kattavan käsityksen eri vaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista. Kilpailuttamalla lainasi saat mahdollisuuden löytää juuri sinulle sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen. Voit valita lainan, joka tarjoaa parhaan koron, takaisinmaksuajan ja muut ehdot taloudelliseen tilanteeseesi sopien.

VertaaLainaa.fi tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan kilpailuttaa lainasi eri lainantarjoajien kesken, jotta voit tehdä harkitun päätöksen taloudellisen tilanteesi ja tarpeidesi pohjalta.

Aloita lainan kilpailuttaminen jo tänään, niin saat selvyyden, kannattaako sinun ottaa laina Fixuralta vai joltain muulta lainantarjoajalta.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Fixura – edut ja joustavuus lyhyesti:

 • Selkeä lainahakemus
 • Lainatarjoukset hetkessä ilman liitteitä 
 • Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia
 • Nopea tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla
 • Palvelun kautta voit hakea uutta lainaa tai yhdistää olemassa olevia lainojasi yhteen
 • Fixuran vertaislainapalvelun kautta edellytykset edullisempaan lainakorkoon.
 • Asiantunteva palvelu.

 

Miten Fixura lainaa haetaan?

Fixuran lainahakemusprosessi on erittäin selkeä ja kätevä. Sinun tarvitsee vain tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi ja antaa pankkitilisi tiedot. Lainahakemukseen lisätään vielä haluttu lainasumma 1000 – 20 000 euron väliltä sekä toivottu laina-aika 24 – 72 kuukauden väliltä. Näiden tietojen avulla Fixura voi arvioida lainahakemuksesi nopeasti.

Lainatarjouksen Fixura vertaislainapalvelu lupaa välittää välittömästi ilman tarvetta liitteille, lisäselvityksille tai turhille kysymyksille. Fixuran tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta lainanhakijalle.

Siinä he myös onnistuvat hyvin selkeällä hakemuksellaan. Kaikki tarvittava tietoa lainasta on kerrottu ymmärrettävästi ja asianmukaisesti.

 

Kuka voi hakea lainaa Fixura vertaislainapalvelusta?

Fixuran kautta välitettävän lainan voi nostaa henkilö, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Henkilö on vähintään 21-vuotias.
 • Henkilö on asunut Suomessa vakituisesti vähintään kaksi vuotta.
 • Henkilöllä on säännölliset tulot.
 • Henkilö on toimittanut Fixuralle tarvittavat tiedot luottokelpoisuuden arviointia varten.
 • Henkilöllä ei ole maksuhäiriömerkintöjä.
 • Henkilö ei toimi yrityksen hallituksen jäsenenä, jos kyseisellä yrityksellä on rekisteröityjä maksuhäiriöitä.

 

Fixura lainaa 1000 – 20 000 euroa erilaisiin kuluihin

Fixuran vertaislainapalvelun avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että voit vaivattomasti rahoittaa esimerkiksi remontin tai yllättävät kulut ilman erillisiä vakuuksia tai tarvetta takaajille. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee 24 – 72 kuukauden välillä, joten voit valita itsellesi sopivan ajanjakson lainan takaisinmaksulle.

Alla muutamia esimerkkejä, joihin nopeasti tilille maksettavasta vakuudettomasta lainasta voi olla hyötyä.

Arjen kulut: Vakuudeton laina voi auttaa kattamaan päivittäisiä elinkustannuksia, kuten ruokaostoksia, vaatteita tai muita välttämättömyyksiä.

Remontit ja kodin parannukset: Laina voi auttaa rahoittamaan kotiin liittyviä remontteja tai parannuksia, kuten keittiöremontin, kylpyhuoneen uusimisen tai muiden tilojen kunnostamisen.

Auton hankinta: Laina voi auttaa hankkimaan tai päivittämään auton, mikä on monille välttämätön liikkumisen väline.

Matkustaminen: Jos suunnittelet lomaa tai matkaa, vakuudeton laina voi auttaa kattamaan matkustamiseen liittyviä kuluja.

Yllättävät kulut: Vakuudeton laina voi tarjota taloudellista joustavuutta käsitellä odottamattomia kuluja, kuten terveysmenoja, kodinkoneiden korjauksia tai muita yllättäviä menoja.

Fixura lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen

Haluatko säästää rahaa joka kuukausi ja tehdä lainanhoitokulut sekä korkomaksut mahdollisimman tehokkaiksi? Fixura tarjoaa ratkaisun: yhdistä nykyiset lainasi heidän matalakorkoisella lainalla. Tämä yksinkertainen, mutta tehokas toimenpide voi tuoda merkittäviä etuja ja parantaa taloudellista tilannettasi.

Lainanhoitokulut ja korkomaksut voivat olla merkittävä menoerä taloudessasi. Yhdistämällä lainat Fixuran matalakorkoiseen lainaan voit säästää huomattavasti kuluissa. Matalampi korko tarkoittaa pienempiä korkokuluja ja lainanhoitokustannuksia. Näin ollen voit vapauttaa lisää varoja muuhun käyttöön joka kuukausi.

Yhdistämällä lainasi voit saavuttaa paremman maksusuunnitelman. Sen sijaan että sinun pitäisi seurata ja hallita useita erilaisia eräpäiviä ja maksuja, voit keskittyä yhteen lainaan ja yhteen eräpäivään. Tämä helpottaa taloutesi hallintaa ja vähentää stressiä. Lisäksi yhdistämällä lainat voit usein maksaa nykyiset lainasi nopeammin pois. Koska matalakorkoinen laina voi vähentää kustannuksiasi, voit suunnata enemmän varoja itse pääoman lyhentämiseen. Tämä tarkoittaa, että voit olla velaton nopeammin ja vapautua lainoista ennemmin.

 

Miten Fixura lainaa maksetaan takaisin?

Kun haet lainaa Fixuran kautta, voit valita takaisinmaksuajaksi 24 – 72 kuukautta riippuen lainasummasta ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. Takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, kuinka suureksi kuukausieräsi muodostuvat.

Voit halutessasi maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja. Tämä voi auttaa säästämään korkokuluissa ja lyhentämään lainaa nopeammin.

Jos sinun on tarpeen tehdä muutoksia takaisinmaksusuunnitelmaasi, voit olla yhteydessä Fixuran asiakaspalveluun. He voivat auttaa sinua löytämään ratkaisun, joka sopii nykyiseen tilanteeseesi.

 

Vertaislainaamisen hyvät ja huonot puolet

Hyvät puolet:

Edullisemmat Korot: Vertaislainapalvelut saattavat tarjota lainoja edullisemmilla koroilla verrattuna perinteisiin pankkeihin. Tämä voi säästää lainanhakijalle rahaa korkokuluissa.

Monipuoliset sijoitusmahdollisuudet: Sijoittajat voivat hajauttaa sijoituksiaan eri lainoihin, mikä voi auttaa vähentämään riskiä ja luomaan mahdollisuuden tuottoon.

Yksinkertainen hakuprosessi: Fixuran kaltaiset palvelut tarjoavat helpon ja nopean lainahakuprosessin, joka voi säästää aikaa verrattuna perinteisiin pankkilainahakemuksiin.

Sijoittajien tuotto: Sijoittajat voivat ansaita tuottoa sijoittamalla lainoihin.

Huonot puolet:

Riski lainanmaksun epäonnistumisesta: Lainanantajille voi aiheutua riski, jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin. Tämä voi vaikuttaa sijoittajan tuottoon.

Luottotiedot ja luottokelpoisuus: Lainan saaminen vaatii yleensä hyvät luottotiedot ja luottokelpoisuuden. Osalle hakijoista tämä voi olla haaste.

Sijoitusriskit: Sijoittajille lainanantoon liittyy riski siitä, että lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin. Hajautus auttaa pienentämään riskiä, mutta se ei ole täysin poissuljettu.

Fixura kokemukset

”Olin aluksi epäileväinen vertaislainaamisen suhteen, mutta Fixura teki prosessista niin helpon ja läpinäkyvän. Sain edullisen lainatarjouksen hetkessä ilman turhia mutkia.”
Pipsa - Tampere
”Lainaaminen Fixuran kautta oli nopeaa ja vaivatonta. Sain tarvitsemani summan nopeasti tililleni ja pystyin hoitamaan odottamattomat kulut.”
Reijo -43.v
”Sain yhdistettyä pienet lainani Fixuran avulla ja nyt maksan vain yhtä erää kuukaudessa. Se on tehnyt talouden hallinnasta paljon helpompaa.”
Jaana
”Fixuran helppous ja selkeys yllättivät minut positiivisesti. En ollut aiemmin kokeillut vertaislainaamista, mutta tulen varmasti käyttämään sitä uudestaan.”
K.T - Hesa
”En saanut sopivaa lainatarjousta ja se kyllä harmitti”.
Nimetön

Fixura sijoittajille

Alkaen vuodesta 2021 Fixura on kuulunut SaveLend Group Ab -konserniin, ja heidän Suomen toimintojensa pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Tämä muutos merkitsee sitä, että aiemmat Fixuran kautta tehtyihin sijoituksiin liittyvät asiat hoidetaan nyt SaveLendin kautta. SaveLendin sijoitusalustalla sijoittajan varat hajautetaan tarkkaan eri lainojen välille, mikä auttaa minimoida sijoitusriskejä. Tämä hajauttaminen tarjoaa sijoittajalle mahdollisuuden saavuttaa vakaata tuottoa säännöllisten takaisinmaksujen kautta. Jos olet jo aiemmin sijoittanut Fixuran kautta, sinulla on nyt myös laajempi valikoima erilaisia luottoja eri markkinoilla, mikä voi avata uusia mahdollisuuksia sijoittamiseen.

Fixura – palaute ja reklamaatio

Fixuran keskeinen tavoite on ylläpitää korkeaa asiakastyytyväisyyttä ja tarjota erinomaista asiakaspalvelua. He pyrkivät jatkuvasti parantamaan palveluaan ja ottavat mielellään vastaan palautetta sekä kehitysideoita niin asiakaspalvelusta kuin tuotteistaan.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen lainoihin tai sijoituksiin, tai jos kohtaat teknisiä ongelmia verkkopalvelussa, ota ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Jos olet kuitenkin tyytymätön saamaasi palveluun tai haluat tehdä reklamaation tai antaa palautetta liittyen asiakaspalveluun tai tuotteen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

Luotettavuus Fixura Vertaislainapalvelussa

Kun harkitset lainan ottamista tai sijoittamista, turvallisuus ja luotettavuus nousevat aivan keskeiseen asemaan. Fixura, Suomen vanhin vertaislainapalvelu, on panostanut vahvasti näihin tekijöihin tarjotakseen käyttäjilleen turvallisen ja luotettavan ympäristön lainaamiseen ja sijoittamiseen.

Monet asiakaspalautteet kertovat positiivisista kokemuksista ja onnistuneista lainanotto- tai sijoitustoimenpiteistä. Tämä viestii luotettavasta toimintaympäristöstä, joka on rakennettu asiakkaiden tarpeiden ja turvallisuuden pohjalta.

Kokonaisuudessaan Fixura panostaa vahvasti turvallisuuteen ja luotettavuuteen tarjotakseen käyttäjilleen turvallisen ympäristön lainaamiseen ja sijoittamiseen.

 

Fixura asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Fixuran lainapalvelun asiakaspalvelu on käytettävissä tiistaisin ja torstaisin klo 9.00 – 15.00. Mikäli tarvitset apua muina aikoina, voit ottaa yhteyttä myös chatin tai sähköpostin välityksellä. Fixura on valmis auttamaan sinua kaikissa lainaamiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos olet sijoittaja ja sinulla on kysymyksiä Fixuran sijoituksiisi liittyen, voit olla suoraan yhteydessä sijoittajapalveluun.

Asiakaspalvelun tavoitteena on varmistaa, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon ja avun, oli kyseessä sitten lainaaminen tai sijoittaminen. Fixura haluaa tehdä kokemuksestasi mahdollisimman sujuvan, joten älä epäröi ottaa heihin yhteyttä milloin tahansa.

Osoitetiedot: Fixura Ab Oy, Hovioikeudenpuistikko 15 C 29, 65100 Vaasa

Sähköposti: [email protected]

Puhelin: +35863612112

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset aiheesta: Fixura laina

Mikä on Fixura?

Fixura on vertaislainapalvelu, joka yhdistää lainanhakijat ja sijoittajat. Lainanhakijat voivat hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, kun taas sijoittajat voivat sijoittaa lainoihin saaden tuottoa korkojen muodossa.

Kuinka paljon voin lainata Fixuran kautta?

Lainasummat vaihtelevat yleensä 1 000 eurosta 20 000 euroon. Tarkka lainasumma riippuu hakijan taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Mitä tarkoittaa vertaislainaaminen?

Vertaislainaaminen tarkoittaa sitä, että laina tulee yksityisiltä sijoittajilta, ei perinteisiltä pankeilta. Lainaajat voivat saada edullisempaa lainaa, kun taas sijoittajat saavat tuottoa lainaamalla varojaan.

Voinko maksaa lainan takaisin aikaisemmin?

Kyllä, voit maksaa lainan takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja. Tämä voi auttaa säästämään korkokuluissa.

Onko luottokelpoisuuden arviointi tiukka?

Fixura suorittaa luottokelpoisuuden arvioinnin jokaiselle lainanhakijalle. Vaikka luottotiedot ovat tärkeitä, myös muut tekijät, kuten maksukyky ja taloudellinen tilanne, otetaan huomioon.

Minkä maalainen Fixura on?

Fixura on suomalainen yritys. Se on perustettu Suomessa vuonna 2009 ja tarjoaa vertaislainapalvelua suomalaisille lainanhakijoille ja sijoittajille. Yrityksen toiminta on keskittynyt Suomeen, ja se on ollut osa SaveLend Group Ab:tä vuodesta 2021.

VertaaLainaa.fi
Logo