Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Miksi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla

Kun käytät verkkopankkitunnuksia palveluun tunnistautumisessa, sekä lainasopimuksen allekirjoittamiseen, nopeutat lainan saamista huomattavasti.

Palveluun tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on pakollista lähes jokaisessa lainapalvelussa. Ainoa vaihtoehto tälle on käyttää mobiilivarmennetta, mikäli sinulla on se käytössä.

Palveluiden tulee varmistua hakijan henkilöllisyydestä ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla on siihen helpoin ja nopein tapa.

Tämä tunnistautuminen on täysin turvallista ja käytössä lähes jokaisessa palvelussa, joka vaatii jollain tavalla asiakkaan henkilöllisyyden varmistamista.

 

Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla

Kun olet tehnyt lainahakemuksen ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, pyydetään sinua lukemaan ja allekirjoittamaan lainasopimus.

Lainasopimuksesta näet kaikki lainaan liittyvät tiedot, kuten lainasumman, maksuajan ja takaisinmaksusuunnitelman.

Sopimuksessa on myös eritelty korot ja kulut, sekä muut tärkeät ehdot liittyen hakemaasi lainaan. Vaikka monikaan ei välttämättä jaksa lukea koko sopimusta läpi, on se silti suositeltavaa.

Käytä hetki aikaa käydäksesi lainasopimus läpi, jotta hakemassasi lainassa tai sen takaisinmaksussa ei tule mitään yllätyksiä.

Kun olet valmis, voit allekirjoittaa sopimuksen ja saada lainaa verkkopankkitunnuksilla. Lainantarjoajat antavat myös mahdollisuuden siihen, että hakija tulostaa sopimuksen, allekirjoittaa sen ja lähettää sitten takaisin lainantarjoajalle. Lisätietoa verkkopankkitunnuksilla maksamisesta Fine.fi

 

Millaista lainaa voin hakea verkkopankkitunnuksilla?

Periaatteessa voit hakea mitä tahansa lainaa verkkopankkitunnuksilla. Palvelumme kautta löydät sopivat lainatuotteet ja summat niin pieniin, kuin suurempiinkin lainantarpeisiin.

Pikavippi on pieni ja vakuudeton laina, jota haetaan usein äkillisiin ja yllättäviin menoihin. Lainasummat pikavipeissä ovat noin 100-2000 euroa. Pienissä lainoissa lainantarjoaja ei välttämättä vaadi hakijalta mitään tositteita tuloista, vaan voit saada pientä lainaa ilman liitteitä nopeasti erilaisiin tarpeisiin.

Joustoluotto toimii kuten luottokortti, mutta ilman fyysistä maksuvälinettä. Saat tietyn suuruisen luottorajan käyttöösi, jolta voit nostaa lainaa tilille aina tarpeesi mukaan. Se on käytössä aina, eikä erillisiä nostoja varten tarvitse tehdä uusia hakemuksia.

Kulutusluotto on tämän hetken suosituin lainatuote, jota voi hakea lähes mihin tahansa tarpeeseen. Se maksetaan kerralla hakijan tilille, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Se on erittäin selkeä lainatuote, jota voi hakea kauttamme aina 60.000 euroon saakka. Sillä voit rahoittaa esimerkiksi auton oston, kodin remontit tai vaikkapa lomamatkat.

 

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Palvelumme kautta lainan hakeminen on erittäin helppoa. Kilpailutamme lainasi puolestasi noin 30:llä pankilla ja muulla lainantarjoajalla. Se ei maksa sinulle mitään, eikä tarjousten vastaanottaminen tarkoita, että sinun olisi pakko hyväksyä jokin saamistasi tarjouksista.

Hae lainaa näin:

  1. Täytä lainahakemus palvelussamme. Voit hakea lainaa netistä 100 euron tarkkuudella 1 – 20 vuoden maksuajalla.
  2. Seuraavaksi sinulta kysytään tarkempia tietoja taloudelliseen tilanteeseesi liittyen. Tätä lainantarjoaja käyttää, kun he laskevat, kuinka suurta lainaa heidän on mahdollista sinulle myöntää.
  3. Kun olet tarkistanut hakemuksesi tiedot, voit lähettää sen. Saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi.
  4. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen saat useita eri lainatarjouksia. Odota rauhassa, että saat varmasti tarjouksen kaikilta lainantarjoajilta.
  5. Vertaile saamiasi tarjouksia ja niiden korkoja ja kuluja keskenään. Voit valita niistä halvimman tai mikäli et saa tarpeeksi hyvää tarjousta, voit hylätä ne kaikki.
  6. Kun hyväksyt tarjouksen, tulee sinun allekirjoittaa lainasopimus verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen laina siirretään pian tilillesi.

Lainan kilpailuttaminen ei siis ole lainkaan vaikeaa, eikä se vie aikaa turhaan. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää lainan koroissa ja kuluissa suuriakin summia, kun pääset itse valitsemaan useista tarjouksista itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan.

VertaaLainaa.fi
Logo