Lainaa ilman liitteitä

Lainaa ilman liitteitä

Onko mahdollista hakea ja saada lainaa ilman liitteitä?

Lainan hakeminen on monella tapaa erittäin helppoa ja nopeaa, mutta monen kohdalla prosessi hidastuu siihen, kun lainantarjoaja pyytää toimittamaan erinäisiä liitteitä ennen lainan myöntämistä.

Tilanteessa, jossa hakija tarvitsee lainaa heti, voi olla todella turhauttavaa miettiä miten saisi liitteet toimitettua ohjeiden mukaan perille.

Varsinkin jos hakija saa esimerkiksi palkkakuitit perinteisesti paperisena, on mietittävä millä ne saisi sähköiseen muotoon.

Usealla kuluttajalla ei ole käytössään skanneria, jolla palkkakuitit saisi muutettua sähköiseen muotoon.

Lainantarjoajat kertovat ohjeissaan että palkkakuitista voi ottaa kuvan vaikka puhelimella, mutta tässäkin tulee varmistua että kuva on varmasti hyvälaatuinen ja kaikista tiedoista saa selvää.

Muussa tapauksessa lainan hakeminen voi päättyä siihen, kun lainantarjoaja ei voi tarkistaa hakijan tulotietoja, jos kuva palkkakuitista on epäonnistunut.

On kuitenkin muutamia lainapalveluita, joista voit saada lainaa ilman liitteitä. Nämä palvelut voivat sen sijaan käyttää Instator-palvelua, jolla todistat tulotietosi muutamassa minuutissa.

Tähän palveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla, jolloin automaattinen ohjelma varmistaa että antamasi tiedot tuloistasi pitävät paikkansa.

Näin sinun ei tarvitse toimittaa erillisiä liitteitä saadaksesi lainaa. Instator-palvelu on luotettava, eikä tilitietojasi pääse katsomaan kukaan muu, kuin tämä kyseinen automaattinen ohjelma.

Tilitietojasi ei myöskään välitetä muille. Ohjelma tarkistaa tietosi ja antaa lainantarjoajalla vain yleisen tiedon siitä, onko annetut tiedot oikein. Muita tarkkoja tietoja ei luovuteta lainantarjoajalle.

 

Pientä lainaa ilman liitteitä

On mahdollista, että kaikista pienempiä lainoja hakiessa lainantarjoaja ei vaadi liitteitä lainkaan. Tämä riippuu monesta tilanteesta, kuten hakijan hakemuksessa antamista tiedoista.

Jos esimerkiksi haet lainaa 1000 euroa tai sitä vähemmän, ja hakemuksessa on kaikki kunnossa, voi olla ettei lainantarjoaja vaadi sinulta liitteitä, eikä tulotietojen tarkistusta esimerkiksi Instator-palvelulla.

Kun taas haetaan suurempaa lainaa netistä, on lähes varmaa että lainantarjoaja vaatii sinulta tositteet palkka-tai eläketuloista.

 

Kilpailuta lainapalvelut kauttamme

Mikäli haluat löytää nopeasti kaikki lainapalvelut, jotka myöntävät lainaa ilman liitteitä, onnistuu se helposti palvelumme kautta.

Kilpailuta laina palvelussamme täyttämällä yksi helppo hakemus, ja me välitämme sen jopa 30:lle pankille ja muulle luotonantajalle.

Hakemuksen täyttämiseen palvelussamme et tarvitse minkäänlaisia liitteitä tai tositteita.

Kun olemme kilpailuttaneet lainasi, saat pian useita lainatarjouksia eri luotonantajilta. Näistä voit vertailla ja valita juuri haluamasi tarjouksen.

Tarjouksesta näet myös sen, vaatiiko luotonantaja sinulta mitään liitteitä, ennen kuin voi myöntää lainan.

Palvelumme kautta voit siis säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse etsiä itse erilaisia lainapalveluita ja täyttää niistä jokaiseen erillistä hakemusta.

Mikäli löydät halvan lainan, jonka saat ilman liitteitä, voit allekirjoittaa sopimuksen lainantarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

Jos jostain syystä et saa lainaa ilman liitteitä (esim. suurta lainaa hakiessa), on sinulla täysi oikeus hylätä kaikki saamasi tarjoukset ilman mitään lisäkustannuksia.

 

Lähteet;

Kauppalehti, Instator


Kilpailuta laina jopa 25:llä pankilla ja lainantarjoajalla

Meidän avulla lainan kilpailuttaminen ja vertaileminen hoituu helposti ja nopeasti.

Kilpailuta laina tästä


Takaisin ylös
VertaaLainaa.fi