Pyydä lainatarjoukset – Lainaa pankkitunnuksilla

Sähköinen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla

Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla onnistuu nopeasti ja turvallisesti suoraan verkossa. Kyseinen tapa hoitaa pankkiasiat on nykyään hyvin tavanomaista. Lue lisää alla olevasta artikkelista, miten haet lainaa pankkitunnuksilla ja miten lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti?

 

Lainaa netistä pankkitunnuksillasi

Verkossa tehdään nykyisin lähes kaikki ostokset, palveluiden vertailut sekä lomamatkojen suunnittelut. Ostoksien teon yhteydessä henkilöltä pyydetään usein verkkopankkitunnuksia henkilöllisyyden varmistamiseksi. Tämä sama käytäntö toimii myös silloin, kun henkilö hakee lainaa netistä. Kun hakija tunnistautuu palveluun omilla verkkopankkitunnuksilla, pystyy lainantarjoaja varmistamaan henkilöllisyyden. Tämä on molemmille osapuolille luotettava, nopea ja turvallinen tapa lainahakemuksen käsittelyssä. Kun hakija hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla pystytään lainaprosessi käsittelemään nopeasti, jopa saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Lainatarjous ja lainan allekirjoitus voidaan hoitaa nopeasti näin ilman ajanvarausta.

Verkkopankkitunnuksilla voi hakea netistä monenlaista lainaa, kuten muun muassa kulutusluottoa, pikavippiä, lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa sekä autolainaa. Oli kyse millaisesta lainasta tahansa, hakija haluaa usein lainapäätöksen nopeasti. Kun tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla, etenee lainan käsittely sähköisesti heti seuraavaan vaiheeseen eikä odottelua tule ollenkaan. Kaikkien pankkien verkkopankkitunnukset käy lainan hakemiseen ja lainapäätöksen allekirjoittamiseen sähköisesti netissä.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä pankkitunnuksillaan?

Hakijan tulee olla 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on Suomen kansalaisuus tai hän on asunut Suomessa vähintään kolme vuotta. Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Näiden lisäksi hakija tarvitsee omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Omat pankkitunnukset saa asiointipankista.

 

Miksi lainaa kannattaa hakea netistä verkkopankkitunnuksilla?

Oli kyseessä sitten lainojen yhdistäminen tai muuhun tarkoitukseen tuleva laina, haluaa hakija usein lainaprosessin etenevän joutuisasti ja 100 % turvallisesti. Lainanhaku on digitalisoitunut huomattavasti viime vuosikymmeninä. Yksi keskeinen osa tätä digitalisaatiota on mahdollisuus hakea lainaa pankkitunnuksilla. Tämä on tehnyt lainanhakuprosessista paitsi nopeampaa myös yksinkertaisempaa ja turvallisempaa.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen asiakkaan hakemus välitetään kilpailutettavaksi noin 25 pankille ja muulle lainantarjoajalle. Lainan käsittely etenee sähköisesti, joten lainatarjous pystytään antamaan hakijalle välittömästi. Jos lainatarjous on mieleinen, lainatarjous hyväksytään verkkopankkitunnuksilla.

Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on turvallista. Lainantarjoajat käyttävät tunnistautumista ainoastaan lainaa hakevan asiakkaan henkilöllisyyden varmistamiseksi. Verkkopankkitunnuksilla lainaa haettaessa kaikki tapahtuu suojatussa yhteydessä.

Kun haet lainaa pankkitunnuksillasi:

Turvallisuus: Pankkitunnukset ovat henkilökohtaisia ja niiden avulla pystytään varmistamaan lainanhakijan identiteetti. Näin estetään mahdolliset petosyritykset ja identiteettivarkaudet.

Nopeus: Kun hakija tunnistautuu pankkitunnuksilla, pankki tai rahoituslaitos voi saada välittömästi tarvittavat tiedot hakijan taloudellisesta tilanteesta. Tämä nopeuttaa käsittelyprosessia ja hakija saattaa saada lainapäätöksen jopa saman päivän aikana.

Helppous: Pankkitunnuksilla tunnistautuminen vähentää tarvetta paperityölle. Hakija ei yleensä joudu toimittamaan erikseen palkkatietojaan tai muita asiakirjoja, sillä pankki voi tarkistaa nämä tiedot suoraan järjestelmistään.

Automaattinen arviointi: Pankkitunnusten avulla tehty tunnistautuminen voi mahdollistaa automaattisen luottokelpoisuuden arvioinnin, mikä nopeuttaa lainaprosessia entisestään.

 

Miten haen lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen omilla verkkopankkitunnuksilla on nopeaa ja helppoa. Vertaalainaa.fi – palvelussa esillä olevat pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa, jonka voi allekirjoittaa sähköisesti lainanhakijan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Toimi näin:

  • Täytä lainahakemus Vertaalainaa.fi sivuilla
  • Lisää hakemukseen yhteystiedot ja muut tietosi
  • Saat lainatarjoukset kirjautumalla/rekisteröitymällä “Omille sivuille”
  • Tutustu lainatarjouksiin
  • Valitse sopiva laina ja saat lainanmyöntäjältä tarkemmat ohjeet sähköiseen lainan allekirjoittamiseen.

 

Mieti ja valitse tarpeisiisi sopiva lainasumma ja laina-aika

Lainaa voit hakea sivustomme kautta omien lainojesi yhdistämistä varten tai johonkin muuhun tarkoitukseen. Valitse laina kuitenkin aina käyttötarpeen mukaan ja huolehdi, että laina-aika on suhteessa lainamäärään riittävän pitkä. Jos lainan suunnittelu on hankalaa, voit ottaa avuksesi maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskuri laskee lainasumman ja maksuajan mukaan lainallesi kuukausierän. Lainalaskurin antama laskelma on toki aina suuntaa antava. Henkilökohtaiset laskelmat saat täyttämällä lainahakemuksen.

 

Täytä lainahakemus huolellisesti

Hakemus tulee täyttää huolellisesti loppuun saakka, koska lainahakemuksen huolimaton täyttäminen voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen, vaikka olisit tunnistautunut palveluun omilla verkkopankkitunnuksillasi. Kaikki antamasi tiedot ovat tärkeitä, jotta sinulle voidaan etsiä sopiva laina maksukykyysi nähden.

Netissä lainaneuvottelu hoituu omaan aikatauluun sopivalla tavalla. Voit täyttää ja lähettää hakemuksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä.

 

Vertaa lainoja ja tee päätös

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat vertailtavaksesi useita lainatarjouksia. Aina kuitenkaan ei ole itsestään selvää, mitä asioita lainojen vertailussa tulee ottaa huomioon?

Vertaa lainoja muun muassa lainan todellisen vuosikoron perusteella, muiden lainaehtojen mukaan ja lainatuotteen sopivuuden kannalta tarvitsemaasi käyttötarkoitukseen.

Kun olet tutustunut lainatarjouksiin rauhassa ja jos tarjousten joukossa on sopiva laina, hyväksy lainatarjous. Tämän jälkeen hakemus menee lainantarjoajan käsiteltäväksi ja saat lopullisen lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti.

 

Vertaalainaa.fi palvelun kautta tavoita luotettavat lainantarjoajat

Paljon on uutisoitu liikkeellä olevista huijareista, jotka keinoja kaihtamatta kalastelevat ihmisten verkkopankkitunnuksia. Muista, että pankki tai rahoitusyhtiö ei milloinkaan kysele pankkitunnuksiasi puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

Huijausviestit ovat hyvin aidonnäköisiä ja hyvin naamioituneita vastamaan alkuperäistä pankin sivua. Voit esimerkiksi saada viestin, jossa sinua kehotetaan välittömästi kirjautumaan pankkitunnuksillasi palveluun tilin sulkemisen uhalla. Viestissä olevaa linkkiä klikkaamalla avautuvat verkkosivut, jotka näyttävät oman pankkisi sivuilta – kyseessä on todennäköisesti pankkitili-, luottokortti- tai henkilötietojasi kalasteleva huijari, joka aikoo käyttää antamiasi tietoja rikolliseen tarkoitukseen.

Luotettavat yritykset eivät kysele tunnuksia, luottokorttinumeroita tai muita luottamuksellisia tietoja sähköpostilla.

Lainatarjouksen saatuasi Vertaalainaa.fi kautta pääset tarkastelemaan lainatarjouksen ehtoja tarkemmin pankin tai rahoitusyhtiön omilla sivuilla.

VertaaLainaa.fi
Logo