Kilpailuta Halino ja 25+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti.

20000 
4  vuotta
---
Arvioitu kuukausierä ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, korko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa on yhteensä [TotalPaymentAmount] € ja lainan todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Lainasi kilpailuttaa:

Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi!

Yhteistyössä jopa 25 luotonantajaaYhteistyössä jopa 25 luotonantajaa

Saat lainapäätöksen hetiSaat lainapäätöksen heti

Lainaa jopa 60 000 €Lainaa jopa 60 000 €

Kotimainen palveluKotimainen palvelu

[ez-toc]

Halino esittelyssä

Halino on Suomen lainamarkkinoilla jo pitkään toiminut lainapalvelu. Halino-lainan luotonantaja on TF Bank AB, Suomen sivuliike. Pankki on toiminut vuodesta 1987 alkaen ja pääkonttori sijaitsee Boråsissa Ruotsissa. Suomessa toimintaa on ollut vuodesta 1999 asti. Halino tarjoaa kuluttajille joustavan rahoitusvaihtoehdon erilaisiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 6000 euroon saakka ja päättää itse, minkä pituista maksuaikaa toivot. Luotettavaa lainaamista jo yli 30 vuoden ajan.

 

Halino-lainan luotonantajana on TF Bank

TF Bank palvelee asiakkaita tarjoamalla heille selkeähintaisia kulutusluottoja sekä säästötilejä houkuttelevalla korolla. TF Bank on tunnustettu toimija alallaan ja Halino-lainan luotonantajana toimii vakavarainen TF Bank. Se on rekisteröity pankkiosakeyhtiöksi Ruotsissa ja saa toimia pankkina maan lainsäädännön mukaisesti. Ruotsin finanssivalvonta valvoo sen toimintaa. Lisäksi sen säästötilit on suojattu Ruotsin talletussuojalla.

VertaaLainaa.fi vertailupalvelun kautta voit kilpailuttaa useat pankit ja rahoituslaitokset, niin pääset vertailemaan lainoja kattavasti. Maksuttoman lainahakemuksen avulla voit hakea lainaa ilman vakuuksia, 1000 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka.

Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa VertaaLainaa.fi palvelussa?

 • Tavoitat kauttamme yli 25 eri pankkia ja rahoituslaitosta
 • Kilpailuttamalla saat paremmat lainaehdot ja alhaisemman koron
 • Me kilpailutamme lainat puolestasi, joten säästät merkittävästi omaa aikaasi
 • Palvelumme käyttäminen on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään
Täytä lainahakemus

Halino-lainan edut ja hinnoittelu

 • Halino-laina soveltuu monenlaiseen käyttötarkoitukseen
 • Vakuudetonta lainaa 500 – 6000 euroa
 • Lainaa voit hakea netistä pankkitunnuksillasi
 • Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä
 • Vuosikorko: 14,80% (Marginaali 14,80% + TF Bank Prime 0%)
 • Tilinhoitomaksu: 0,01% vrk. laskettuna myönnetyn luoton määrästä, enintään 5 €/kk
 • Todellinen vuosikorko: 17,66% – 23,27%
 • Avausmaksu 0 €
 • Rahat tilillesi heti

 

Halino lainaa moneen eri käyttötarkoitukseen

Halino kulutusluotto

Kulutusluotot ovat suunniteltu rahoittamaan henkilökohtaisia menoja ja erilaisia hankintoja, kuten lomia, kodin kunnostusta tai uuden auton ostoa. Halino tarjoaa tällaista joustavaa ja vakuudetonta lainaa, joka on räätälöity vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi. Halinon kulutusluoton avulla voit rahoittaa unelmasi tai kattaa odottamattomat menot.

Voit hakea lainaa 500 eurosta aina 6 000 euroon asti. Lainalle voit valita maksuajan 1 – 5 vuoden väliltä riippuen lainasummasta. Saat lainapäätöksen heti ja rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä. Jos et ole tyytyväinen lainaasi, sinulla on oikeus peruuttaa se 14 päivän sisällä ilman kuluja.

 

Halino autolaina

Auto on monelle välttämätön hankinta arjen sujuvuuden kannalta, olipa kyseessä sitten työmatkojen taittaminen tai lasten kuljettaminen harrastuksiin. Kuitenkin auton hankinta voi olla iso taloudellinen sitoumus, ja kaikilla ei välttämättä ole heti käytettävissään tarvittavaa rahasummaa. Vakuudeton autolaina on laina, jota voi hakea auton ostamiseen ilman erillistä vakuutta. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse antaa lainalle vakuudeksi esimerkiksi omaisuuttasi tai muuta takuuta. Halinolta voit saada vakuudetonta autolainaa jopa 6000 euroon asti, ja se on tarkoitettu auton ostoon. Summa sopii erityisesti käytettyjen autojen hankintaan tai uudemman auton käsirahaksi.

Vakuudeton autolaina on mainio ratkaisu silloin, kun haluat tehdä autokaupat joustavasti ja ilman monimutkaisia vakuusjärjestelyjä. Olipa haaveenasi sitten pienempi käytetty auto tai uuden auton käsiraha, vakuudeton autolaina voi olla juuri oikea vaihtoehto sinulle. Muista kuitenkin aina vertailla eri lainavaihtoehtoja ja valita taloudellesi sopivin ratkaisu.

 

Halino lainaa nykyisten lainojen yhdistämiseen

Onko sinulle kertynyt useita eri lainoja, kulutusluottoja tai pikavippejä monista eri paikoista? Tuntuuko siltä, että postiluukusta kolahtaa jatkuvasti laskuja eri lainanantajilta? Kun joudut pitämään silmällä useita eräpäiviä ja maksamaan monia laskuja kuukausittain, oman talouden hallinta voi tuntua monimutkaiselta ja stressaavalta. Lisäksi erillisten lainojen hoito voi tulla kalliiksi.

Yksi ratkaisu tähän pulmaan on yhdistää lainasi. Kun yhdistät lainasi yhdeksi kulutusluotoksi, voit maksaa kaikki muut lainasi pois kerralla. Halino tarjoaa vakuudetonta lainaa tähän tarkoitukseen, ja voit vielä hyödyntää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Lainapäätöksen saat nopeasti, ja rahat voivat olla tililläsi jo saman päivän aikana.

Hae Halinolta yhdistelylainaa 6000 euroon saakka. Jos haluat hakea yhdistelylainaa enemmän, täytä VertaaLainaa.fi maksuton lainahakemus ja hae lainaa jopa 60 000 euroon saakka.

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa yli 25 pankkia ja rahoituslaitosta, kun olet täyttänyt yhden selkeän lomakkeen. Lainan kilpailuttamisen myötä voit saada vertailtavaksi useita lainatarjouksia ja pääset tarkastelemaan, mistä voisit ottaa uuden lainan olemassa olevien lainojesi yhdistämiseen.

 

Halino remonttilaina

Unelmoitko keittiösi tai kylpyhuoneesi uudistamisesta? Onko asunto-osakeyhtiössäsi suuria remontteja tiedossa tai ehkäpä olohuoneesi kaipaa uusia kalusteita? Kodin muutostöissä hintalappu voi yllättää ja kasvaa odotettua suuremmaksi. Esimerkiksi 5000 euron lainalla voit muuttaa kotisi entistä viihtyisämmäksi ja toimivammaksi.

Kun haluat toteuttaa kodin uudistuksia, saatat tarvita rahoitusta enemmän ja nopeammin kuin säästösi kattavat. Halino-laina sopii erinomaisesti kodin parannustöiden rahoittamiseen. Se on vakuudeton ja tarjoaa mahdollisuuden jopa kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat päätöksen pikaisesti, ja rahat siirtyvät tilillesi mahdollisesti jo saman päivän aikana.

Jos tarvitset remonttilainaa enemmän kuin 6000 euroa, voit kilpailuttaa pankit ja rahoituslaitokset laajemmin VertaaLainaa.fi kautta ja saada vakuudetonta remonttilainaa jopa 60 000 euroa.

Halino – laina lomamatkalle

Lomahaaveet ja niiden toteuttaminen ovat monille tärkeitä. Usein ne merkitsevät taukoa arjen kiireestä, mahdollisuutta kokea uusia asioita ja ladata akkuja. Mutta entä jos unelmaloma vaatii suuremman budjetin kuin mitä säästöissäsi on tällä hetkellä?

Halino tarjoaa vakuudetonta lainaa juuri tällaisiin elämän suuriin ja pieniin hetkiin. Lainasumma voi olla mitä tahansa 500 eurosta jopa 6000 euroon saakka.  Koska kyseessä on vakuudeton laina, et tarvitse erillistä takaajaa tai muuta vakuutta lainan hakemiseen. Lomamatkan rahoittaminen Halinon lainalla on helppoa ja nopeaa. Hakuprosessi on suoraviivainen ja voit saada lainapäätöksen lyhyessä ajassa. Ja mikä parasta, kun lainapäätös on myönteinen, voivat rahat olla tililläsi jopa saman päivän aikana. Joten, jos suunnittelet unelmiesi lomaa, joka vaatii hieman lisärahoitusta, Halino-lainapalvelu on harkinnan arvoinen vaihtoehto. Se voi olla avain siihen, että voit toteuttaa lomasi juuri silloin kun haluat, ilman että sinun tarvitsee odottaa kuukausia tai vuosia säästöjen kertymistä.

 

Halinolta lainaa 500 – 6000 euroa juhlien järjestämiseen

Juhlat ovat merkittäviä tapahtumia elämässämme, olipa kyseessä sitten häät, pyöreiden vuosien syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset tai muu merkkipaalu. Juhlien järjestäminen voi kuitenkin olla taloudellisesti haastavaa, ja budjetin ylittyminen on yleistä.

Halinolta voit hakea vakuudetonta lainaa 500 eurosta aina 6000 euroon saakka juhlien rahoittamiseksi. Koska kyseessä on vakuudeton laina, sinun ei tarvitse huolehtia takauksista tai muiden vakuuksien järjestämisestä.

Myönnetyn lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilillesi nopeasti, usein jopa saman päivän aikana. Tämä mahdollistaa sen, että voit aloittaa juhlavalmistelut välittömästi. Halino lainassa on myös muita etuja, kuten mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa, mikä antaa lisäjoustoa takaisinmaksuun.

 

Kuka voi hakea Halino lainaa?

Halino-laina on kulutusluotto, joka on suunniteltu monenlaisiin rahoitustarpeisiin. Jotta laina voidaan myöntää, hakijan on täytettävä tietyt vaatimukset:

 • Hakijan ikäraja on vähintään 22 vuotta.
 • Hakijan tulee saada säännöllistä tuloa, kuten palkkaa tai eläkettä.
 • Maksuhäiriömerkintöjä ei saa löytyä hakijan luottotiedoista.
 • Luottotiedottomat eivät ole oikeutettuja lainaan.
 • Hakijan pitää asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla käytössään julkinen matkapuhelinnumero.
 • Lainaa on mahdollista hakea riippumatta siitä, minkä pankin asiakas hakija on.

 

Halino – mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin

Usein kysyttyä Halinon maksuvapaasta kuukaudesta.

Halino-laina tarjoaa joustavuutta monella tavalla, ja yksi sen merkittävimmistä eduista on mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin. Halino-laina tarjoaa joustavuutta, jonka avulla voit hallita talouttasi paremmin ja sopeutua elämän yllättäviin tilanteisiin. Maksuvapaat kuukaudet ovat erinomainen esimerkki tästä joustavuudesta, ja ne voivat olla erittäin hyödyllisiä, kun tarvitset pienen hengähdystauon taloudellisista velvoitteista. Mutta mitä tämä todella tarkoittaa lainanottajalle, ja kuinka se toimii?

Mikä on maksuvapaa kuukausi?

Maksuvapaa kuukausi tarkoittaa sitä, että lainanottajalla on mahdollisuus pitää tauko lainan takaisinmaksusta ilman, että se vaikuttaa negatiivisesti lainasopimukseen. Toisin sanoen, voit päättää olla maksamatta lainaasi tietyn kuukauden ajan, ja jatkaa maksuja seuraavasta kuukaudesta.

Miksi valita maksuvapaa kuukausi?

Elämä on täynnä yllätyksiä. Saatat kohdata odottamattomia menoja tai muutoksia taloudellisessa tilanteessasi. Maksuvapaan kuukauden ansiosta voit joustavasti sopeutua näihin tilanteisiin ilman lisästressiä lainanmaksusta.

Kuinka usein voi valita maksuvapaan kuukauden?

Halino-lainan yksi ainutlaatuisista piirteistä on mahdollisuus valita kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tämä tarkoittaa, että voit itse päättää, minkä kahden kuukauden aikana et maksa lainaa, ja näin järjestellä talouttasi sen mukaan.

Miten maksuvapaat kuukaudet vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin?

Vaikka maksuvapaat kuukaudet tarjoavatkin joustavuutta lyhyellä aikavälillä, on tärkeää muistaa, että laina-aika pitenee maksuvapaiden kuukausien määrällä. Tämä saattaa vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin, koska korkoa kertyy pidemmältä ajalta.

 

Halino lainaturva

Elämässä voi toisinaan olla ennalta arvaamattomia tapahtumia, kuten odottamaton työttömyys, sairastuminen, kyvyttömyys työskennellä tai jopa menetys. Monilla ei ole valmiiksi suunnitelmaa tällaisten tilanteiden varalle. Halino ymmärtää tämän ja tarjoaa asiakkailleen Lainaturvaa, joka antaa lisäturvaa näissä elämän haasteellisissa hetkissä.

 

Asiakaskokemukset Halino-lainasta – plussat ja miinukset

Halino-laina on noussut suosituksi monen suomalaisen keskuudessa, ja se tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden saada vakuudetonta lainaa erilaisiin tarpeisiin. Kuten minkä tahansa rahoitusvaihtoehdon kohdalla, myös Halino-lainalla on sekä etuja että haittoja. VertaaLainaa.fi asiakaskokemusten perusteella Halino-laina on saanut sekä risuja että ruusuja.

 

Tässä positiivisia asiakaspalautteita ja kommentteja Halino-lainasta:

Halino-laina on vakuudeton, eli et tarvitse omaisuutta tai takaajaa lainan saamiseksi.

Lainaa pysty hakea 500 eurosta aina 6000 euroon saakka, mikä antoi monipuolisia mahdollisuuksia erilaisiin rahoitustarpeisiin.

Halino-lainan erikoisuutena on mahdollisuus pitää jopa kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa, mikä lisää joustavuutta takaisinmaksussa.

Lainapäätöksen lainahakemukseen sai nopeasti, ja rahat pystyttiin siirtämään tilillesi jopa saman päivän aikana.

Halinon hinnoittelu on läpinäkyvää.

 

Aina on jotain parannettavaakin. Tässä negatiivisia asiakaspalautteita Halino-lainasta.

Koska Halino-laina on vakuudeton, sen korko on korkeampi kuin vakuudellisten lainojen.

Vaikka pitkä laina-aika pienentää kuukausittaista lyhennystä, se voi kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia pitkällä aikavälillä.

Maksuvapaiden kuukausien käyttäminen voi pidentää laina-aikaa ja näin ollen lisätä korkokustannuksia.

Ei sovellu kaikille: Vaikka Halino-laina on joustava, se ei välttämättä sovellu kaikille, erityisesti niille, joilla on jo valmiiksi monta lainaa tai taloudellisia haasteita.

Lisää kokemuksesi Halinosta Truspilot.com palveluun.

 

Miten Halino-laina maksetaan takaisin?

Halino-laina on vakuudeton kulutusluotto, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden rahoittaa erilaisia hankintoja tai kattaa yllättäviä kuluja. Kuten kaikki lainat, myös Halino-laina on maksettava takaisin sovittujen ehtojen mukaisesti.

Kun olet lainatarjouksen Halinolta, saat tietoosi mm. kuukausittaisen lyhennyserän määrän. Tämä summa perustuu lainaamasi määrään, korkoon, laina-aikaan sekä muihin mahdollisiin kuluihin, kuten tilinhoitomaksuihin. Joka kuukausi sinun on maksettava tämä summa sovittuun eräpäivään mennessä.

Halino-laina tarjoaa mahdollisuuden käyttää jopa kahta maksuvapaata kuukautta vuodessa. Tämä tarkoittaa, että voit päättää olla maksamatta lainaa kahtena kuukautena vuodessa ilman lisäkuluja. Kuitenkin, vaikka et maksa lyhennystä maksuvapaana kuukautena, korko kertyy normaalisti.

Jos sinulla on mahdollisuus ja haluat maksaa Halino-lainasi pois ennenaikaisesti, voit yleensä tehdä niin ilman lisämaksuja. Tämä voi säästää sinulta korkokustannuksia pitkällä aikavälillä.

On erittäin tärkeää pitää kiinni sovituista maksuajoista ja määristä, jotta vältät mahdolliset viivästysmaksut ja maksuhäiriömerkinnät. Jos kuitenkin kohtaat taloudellisia vaikeuksia, on suositeltavaa ottaa yhteyttä Halinoon ja keskustella mahdollisista maksujärjestelyistä.

 

Halino omat sivut

Voit kirjautua Halinon ”omille sivuille”, kun olet saanut lainan lainantarjoajalta. Tämän palvelun kautta voit tarkastella lainasi jäljellä olevaa saldoa ja perehtyä maksuaikatauluusi. On tärkeää ymmärtää, että Halino ei voi lähettää henkilökohtaisia tietojasi sähköpostilla tai muilla vastaavilla kanavilla pankkisalaisuuden vuoksi. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen [email protected], niin he vastaavat ainoastaan yleisiin tiedusteluihin. Halinon asiakaspalvelu on avoinna arkisin kello 8.00 – 16.00

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot:

Osoitetiedot: Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike, PL 5600, 00002 Helsinki

Puhelin: 0206 90191

Sähköposti: [email protected]

Usein kysyttyä aiheesta: Halino

Mikä on Halino-laina?

Halino-laina on vakuudeton kulutusluotto, jonka avulla voit rahoittaa erilaisia hankintoja ja menojasi.

Kuinka paljon lainaa voin hakea Halinolta?

Voit hakea Halinolta lainaa 500 – 6000 euroa.

Mikä on Halino-lainan maksuaika?

Halino-lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella 1 – 5 vuoden välillä lainasummasta riippuen.

Onko Halino-lainassa mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin?

Kyllä, Halino-lainassa on mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain.

Miten Halino-laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä, jotka määräytyvät lainasumman ja valitun maksuajan perusteella.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia Halino-lainaa varten?

Ei, Halino-laina on vakuudeton, joten et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia.

Kuka vastaa Halino-lainan palveluista?

Halino-lainan takana on TF Bank AB:n Suomen sivuliike. TF Bank AB on ruotsalainen pankki, jolla on toimintaa useissa maissa.

Voinko yhdistää useita lainojani Halino-lainalla?

Kyllä, voit yhdistää useita olemassa olevia lainojasi ottamalla yhden Halino-lainan ja maksamalla muut lainasi sillä pois.

VertaaLainaa.fi
Logo